Коментари - Голи статуи на Доналд Тръмп се появиха в САЩ | Днес.dir.bg

Голи статуи на Доналд Тръмп се появиха в САЩ

Голи статуи на Доналд Тръмп, представящи кандидата за президент в далеч не ласкава светлина, се появиха в редица големи американски градове.

Обратно в новината

Коментари - Голи статуи на Доналд Тръмп се появиха в САЩ | Днес.dir.bg

Коментари

Клинътница да ходи да им прави свирки!!!

а кога ще пуснат гола клинтън по пура?

Империята отвръща на удара.Нормално. Но ако не се реформира...

Прочетох набързо постингите на троловете путинофили и заклети почитатели на Перуката по заповед на Щуката, тоест на Путин чрез бригадирите им, и само да им светна, щото наистина са тотално невежи. Клинтън няма нищо общо с тези и подобни ташаци, и между другото кухи червени лейки това далеч не е първият майтап с Тръмп, даже и като гола статуя, а кодошите с този боклук, който наистина се е взел много сериозно и реши, че е толкова велик с Путин зад гърба си, и група бердонити - ЕМЕРИКАНСКИ МИЛИАРДЕРИ И ФАМИЛИИ, КОИТО ОТ ГОДИНИ РЕДЯТ СТАТУКВОТО ТУК, В АМЕРИКА, че нападна безогледно всеки и всички, които можа. Просто на много хора тотално им писна - най-вече сред хората на изкуството, науката и образованието, тоест по-интелигентните американци, и от тук нататък, И МНОООГО СЛЕД КАТО МИНЕ ИЗБОРА, САМО ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ЩЕ ГО НАПРАВЯТ ТОЗИ, няма да си намери място къде да се скрие в Америка, предполагам, че ше си изнесе задника при авера си Путин в Москва, друг е въпросът колко ще издръжи там и че не виждам нито Мелания, нито някое от децата му да го последва... Забавно е колко не са в час червенотиквениците тук, и колко лично приемат и поемат гарврите, майталите и ташаците с Перуката, КОИТО МЕЖДУ ДРУГОТО СА НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНИ! Ти наричаш хората наляво и надясно с епитети - престъпници, инзасилвачи, лумпени, глупаци, претендираш да ги управляваш и ДА ГИ НАКАЗВАШ (за аборти и прочие глупости), ежедневно им се изхрачваш в лицата с лъжите, хейтърството си и просташкото си поведение, и очакваш това да остане безвъзмездно и неадресирано!?!?!?!?!?! Само вижте какво следва с този от тук нататък, И ТО ДЪЛГО СЛЕД КАТО ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ, ако изобщо успее да се добере до тях!

N. S.

Аз съм Путинофил. Обаче ще ти кажа следното. Което доста цървули тука не разбират. Трамп ще си остане Трамп и с президент и без президент. Той не е абезян, да напъва за поста, кат ваш Боко, за лапачка. Той си има пари, има си слава, има си всичко. Той не е дошъл на хоризонта с един гол гъз, кат деветосептемврийските чобани и техните поколения, да иска тепърва да забогатява. Молете се на Бога да не спечели изборите, защото или ще трябва да го гърмите и окончателно да си покажете рогата или ще ви мирише вратЪ на изгоряла гума доста време .......

че си кофти матрял си личи, че си путинист и това си личи, че не можеш дори тръмп да напишеш като хората също е видно, ама най си личи че нищо не разбираш. Кой ще избере смешника тръмп (все едно митьо пищова) за президент?

Не бързайте Сър. Щом казвате 'тук в щатите' вероятно живеете в САЩ. На много места има други инсталации в подкрепа на Тръмп. При свободния демократичен избор нека всеки сам реши за кого да гласува. Вие защо се страхувате? Всичко написано от вас, ако е вярно, то Тръмп няма да спечели и няма за какво да се страхувате. Моля, успокойте се, потърпете малко и след броени седмици ще приемем резултата какъвто и да е той. И моля Ви сър, прикривайте се, не бъдете като Тръмп, бъдете културен, само малко сдържаност е достатъчна да Ви отдалечи от Тръмп. Лек ден сър. В БГ и Серегей каза 'здравейте циркаджии' ...после се криеше, загуби на изборите и се превърна в клоуна.

Каквото повикало, такова се обадило! Този тепърва, И МНОГО ДЪЛГО СЛЕД ИЗБОРИТЕ, ще изпитва ... НАРОДНАТА ЛЮБОВ. Аз този мисля повече да не го коментирам, няма смисъл, от тук нататък ще се осведомявам за глупостите и простотиите му от комиците и комедийните шоута, като Бил Махер. Този просто БЕ, Е И ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЕДНО БОГАТО И ВИСОКОМЕРНО ЛАЙНО, КОЕТО НАЙ-СЕТНЕ СИ НАМЕРИ ОНОВА, КОЕТО МНОГО ОТДАВНА СИ ТЪРСЕШЕ!

A защо няма на бабичката Хилари

ще има много оплаквания, 911 ще прегрее, уплашени хора, ревящи деца...не , не дано се смилят и няма статуи на Хилари. ... а на Бил каква ли би била статуята...?

Ясна е работата. Видяха,че става опасен и започнаха да му търсят цаката. Ще му се наложи да доказва,че"няма сестра". Американците по принцип трудно вдяват.Иначе вече щяха да се сетят,че ако изберат Клинтън държавата им ще продължава същия курс,който ще изправи светът пред Трета световна война. В тоя случай те няма как да останат настрана. Напротив;ще бъдат главната мишена. Така че,умната!

хе хе ако се бяха появили у нас, щеше да е пълно с коментари за "простия народ" в "Булгаристан", за който нямало било закони, норми, приличие и пр. ... ама то това при коубоите символ на висока култура обаче и едно чрезвичайно зачитане на човешките права и свободи, човешко достойнство и лична неприкосновеност в оназ свръх свръхцивилизация и най-висша степен на израстване на човешките същества като едни полуизвънземни направо, а също така едва ли не четвъртвек откак ни освободиха от "ужасната форма" на нормалност, в която живеехме в своята свободна социална държава стокойно и осигурено, а ние още не сме ги стигнали по цивилизованост и човешки права и свободи затуй ще има още четвъртвек поне да ни обясняват как да ги стигнем и как да зачитаме правата и свободите тука у нас на когото те кажат, щото у тях няма нужда

ги е страх пустите му соросоиди от Тръмп! Иначе нямаше да стигнат толкова далече в простотиите си! Тръмп е просто независим човек! От такива ги е страх ....Друго си е на Хилари да й шепнеш в ушенцето какво да прави и ти да щтаракаш с пръсти! Мръсна предизборна война се води в САЩ! И не я започна Тръмп! За сега удържа достойнството си .....

Това е много ниско и долно. Къде ли гледа ДЕМОКРАТИЧНАТА прокуратура на САЩ? Това е гавра с човека... всички ще станем стари... Като си представя увисналите месища на Хилари Клитан и се разтрепервам.

Много ниско ниво демонстрира опонента на Тръмп Хилари Клинтън. И мисля, че ако и тя лъсне някъде дибидюс - едва ли сравнението ще е в нейна полза.

това американците явно в масата си са много примитивни и тъпи парчета щом някой си позволява такива тактики и те го толерират и това ми била най-развитата и напреднала държава???? време е човечеството да се отърси от тия идиоти и да си намери друг пътепоказател

Клинтънката си играе с огъня!Може ли да си представя , каква ужасия ще е като гола статуя , ако Тръмп и уйдиса на акъла и отвърне на удара!

Каквато Клинтънката, такава и кампанията и - мръсна, грозна, долна... досуш като нашенски простестър мекокитковец. Само че и сред затъпял народ като американския подобни похвати предизвикват отвращение и реално ще сработят срещу дъртата вещица, а не срещу Тръмп.

Дайте да видим и Хилъри ,пък тогава да преценим ...За мен не е демокрация това ,а простащина ...

Мръсните номера на баба Килъри. Мисля, че Тръмп изглежда по-добре гол, отколкото тя изглежда, когато е гола. Така че и по този параграф Тръмп я побеждава. Относно проектът индеклине - това ееквивалент на нашите соросоидни протестърчета Асенгеновчета - групичка от напушени, простеещи хорица с вулгарни идеи. И нищо повече.

тези статуи са жалка кампания сресту тръмп,застото се страхуват от него.само простак може да измисли това.а осте по-голям простак трябва да си да се снимаш до тази статуя.

много просташко - няма какво повече да се коментира

Анкета: - Който е на мнение, че Тръмп ще й го .....а на Хилари на изборите, да гласува в зеленичко, а който е на мнение, че Хилари ще и..... Тръмп на изборите, да гласува в червеничко!!!

според теориите на конспирацията Обама щял да отмени изборите и да царува още един мандат щото нямало да се изпълни пророчеството, че ще е последният американски президент. Ако не вярвате - питайте гугъл и ю тюб. Там всичко пише.

Да да, точно там ще гледам. После ще си отворя уикито. Смяххх :)

Сега поддръжники на Тръмп да изтипосат семейния портрет на Клинтън, като една семейна композиция - гола Люински прави френска любов с Бил, а баба Хилари също само по чехли ги наблюдава майчински. Интересно Дъртата Клинтън дали изглежда по добре от Тръмп? Американци стават гнусни - с техните похвати.

Сценария който ще се изпълни е доста по различен от тези сладникави истории които ви ги пробутват но за простолюдието са необходими и зрелища. А относно Хилари, тя директно се финансира от Саудитска Арабия. Спомнете си далаверата петрол за долари, и че преди известно време им пратиха, "продадоха" оръжие за Сирийската "умерена" опозиция.

и какув е сценариа, хаиде обясни на простолудието като мен. или е клинтон или трумп какув друг сценарии виждаш? и какво като килари се финансира от саудицка арабя? голям праз. та нали доларите се печатат в US. тези които ги печатат могат да пуснат колкото искат или трябва за да слоят техния човек. този пут сущо може да им се наложи да манипулират резултата от изборите сущо, шото както гледам вурпреки вскичката помия дето се излива вурху трумп тои все още има много много верни гласоподаватели.

Лошата реклама, понякога е най-добтата реклама и тоя "голия" май ще им го зачука точно с липсващите си части !

Кво се шокират пък тия, не са ли виждали гол мъж на възраст? Големи пуритани

Това можа да роди Клинтановата кампания. За 6 милиона сороски долари - толкоз

Това можа да роди Клинтановата кампания. За 6 милиона сороски долари - толкоз

В САЩ почти всички медии ,кинодейци работят в интерес на Хилъри.Зад Тръмп са пенсионерите,строителите и др.Сорос е дал 6 милиона $ за кампанията на Клинтон-пише в Fox News,а украинският олигарх Виктор Пинчук -в класацията е на топ 10 на богаташите в страната е дал по вече от 20 милиона $ за кампанията на Клинтон-казват в The Wall Street Journal.

обаче голи статуи по улиците на хилари биха предизвикали, див ужас, паника, бедствие и гибел не само на американската "нация" но и на целия цивилизован свят, така че по добре рижавите гъде на бай дондьо....

И аз щях да напиша почти същото...!!! Как ли изглежда Килъри гола?...!!! Пфууууу.... - ОТВРАТ....!!! Но толкова им е "патрото" на ШороШите, и сами предизвикаха асоциации за голата "СПАРУЖЕНА ЧАНТА" КИЛЪРИ...!!! :::))) Да...!!!

ама и отдолу го направили риж :)))))

E сега вече му е сигурен Белия дом! Колкото повече се опитват да го унизят, толкова повече печели привърженици!

Ако бате Бойко, кауня си изроси, ще има, най- много почитателки! Особенно междо Каки и Садийки! Софито, приятелката набат Сали

Обаче,това е пошло и вулгарно. Човек трябва да се бори с аргументи,не с помия.

той има деца така че има топки. глупаво е. но го правят известен, поне засега. не знам какъв отзвук ще има това в хорското мислене. и как ще се отрази на гласуването. ... припомнете ми ако бъркам, но на изборите на обама не беше ли подобно ...?

Могат да говорят за косата му-да има нелепа прическа,но топки,при това семеен човек с внуци и то гола статуя-това е долно и вулгарно. Нивото на хората в Америка явно на тези които са аморфна маса,явно не е много високо. Който и да го е направил,целял е нещо.Но това е много долно.

Искам Тръмп да спечели и да нотрие носовете на "демократите" '!

А ни говореха, че уж ние сме били простаците! Да, ама простотията ни е безплатна! Я, виж на какво са способни американски простаци с пари!!!

Опростачването в САЩ ,според мен,става в ужасяващи размери.На първо място са сега управляващите политици в САЩ ,но смее ли някои да им каже!За американците винаги е било характерно това,да не се замислят за последиците от действията си.Но простотията,който ги е налегнала,ще им докара белите от там,откъдето най-малко очакват!

Как, на Килъри да вида, Стафидосаната вагена , обвита в Сива паужина ! дедо Мацо

Айй ся покажете топките на Килари

Тя взема за временно ползване тези на мъжа си, когато не ги утилизира Моника Люински!

Да, но когато пък няма нужда от топки, нямате си представа какъв орган може да представи пред американците и света Хитлери Клинтън!!! Като начало да питат роднините на покойния (вече) американски дипломат в Либия.

Стаит статуя, със Два мандака! Рука паднята, пачесва Третия ! Мохита Конска

и мен не ме кефи тоя, по принцип всички които се изказват лошо и с пренебрежение към Европа са ми неясни, защото въпреки всичките си проблеми, Европа е най-хубавото място за живеене в света. А тези които я мразят, просто им е яд, защото не им се иска да така.

Но не вестоносецът е виновен, че вече не е така. Виновен е някой, като онези, дето не говорят лошо за Европа, но я подриват активно. Знаеш ли кои са?

Например американците. Ето затова не ми харесват изказванията на Тръмп. И къде казваш се живее по-добре отколкото в Европа??

"Творците", както ги нарича материала, са просто поддържащи Хилари "интелектуалци", които вече не знаят какво да правят на фона на реалните възможности Тръмп да спечели. Резултата ще е че кампанията ще стане още по-мръсна отколкото е досега но с нищо няма да променят крайния резултат.

Можеше и да е по зле, можеше да има статуя на Хилари.

Искам и Хилари , гола!

А то*ки да й сложим ли?

Започват компроматите. Сега е ред да видим прелестите и на другия кандидат.

Гнус и простотия. И кой я поръча? Ще направят ли и фигурка на клинтъница, защото излиза, че тя стои зад тази "инициатива".

Учат ли се янките от нас? И кога ще ни стигнат?

Те не се учат от нас, ние се учим от тях. Явно забравяш че тия хора правят избори повечо то 150 години! И нищо човешко не им е чуждо.

Демократите ептен изпростяха.

примерът който се дава на света с гаври не е полезен. Но който пък издържи. Само че ако някой му хрумне да разголи Клинтън май гледката ще е доста печална.

Коментари - Голи статуи на Доналд Тръмп се появиха в САЩ | Днес.dir.bg

Голи статуи на Доналд Тръмп се появиха в САЩ

Голи статуи на Доналд Тръмп, представящи кандидата за президент в далеч не ласкава светлина, се появиха в редица големи американски градове.

Обратно в новината

Коментари - Голи статуи на Доналд Тръмп се появиха в САЩ | Днес.dir.bg

Коментари

Клинътница да ходи да им прави свирки!!!

а кога ще пуснат гола клинтън по пура?

Империята отвръща на удара.Нормално. Но ако не се реформира...

Прочетох набързо постингите на троловете путинофили и заклети почитатели на Перуката по заповед на Щуката, тоест на Путин чрез бригадирите им, и само да им светна, щото наистина са тотално невежи. Клинтън няма нищо общо с тези и подобни ташаци, и между другото кухи червени лейки това далеч не е първият майтап с Тръмп, даже и като гола статуя, а кодошите с този боклук, който наистина се е взел много сериозно и реши, че е толкова велик с Путин зад гърба си, и група бердонити - ЕМЕРИКАНСКИ МИЛИАРДЕРИ И ФАМИЛИИ, КОИТО ОТ ГОДИНИ РЕДЯТ СТАТУКВОТО ТУК, В АМЕРИКА, че нападна безогледно всеки и всички, които можа. Просто на много хора тотално им писна - най-вече сред хората на изкуството, науката и образованието, тоест по-интелигентните американци, и от тук нататък, И МНОООГО СЛЕД КАТО МИНЕ ИЗБОРА, САМО ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ЩЕ ГО НАПРАВЯТ ТОЗИ, няма да си намери място къде да се скрие в Америка, предполагам, че ше си изнесе задника при авера си Путин в Москва, друг е въпросът колко ще издръжи там и че не виждам нито Мелания, нито някое от децата му да го последва... Забавно е колко не са в час червенотиквениците тук, и колко лично приемат и поемат гарврите, майталите и ташаците с Перуката, КОИТО МЕЖДУ ДРУГОТО СА НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНИ! Ти наричаш хората наляво и надясно с епитети - престъпници, инзасилвачи, лумпени, глупаци, претендираш да ги управляваш и ДА ГИ НАКАЗВАШ (за аборти и прочие глупости), ежедневно им се изхрачваш в лицата с лъжите, хейтърството си и просташкото си поведение, и очакваш това да остане безвъзмездно и неадресирано!?!?!?!?!?! Само вижте какво следва с този от тук нататък, И ТО ДЪЛГО СЛЕД КАТО ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ, ако изобщо успее да се добере до тях!

N. S.

Аз съм Путинофил. Обаче ще ти кажа следното. Което доста цървули тука не разбират. Трамп ще си остане Трамп и с президент и без президент. Той не е абезян, да напъва за поста, кат ваш Боко, за лапачка. Той си има пари, има си слава, има си всичко. Той не е дошъл на хоризонта с един гол гъз, кат деветосептемврийските чобани и техните поколения, да иска тепърва да забогатява. Молете се на Бога да не спечели изборите, защото или ще трябва да го гърмите и окончателно да си покажете рогата или ще ви мирише вратЪ на изгоряла гума доста време .......

че си кофти матрял си личи, че си путинист и това си личи, че не можеш дори тръмп да напишеш като хората също е видно, ама най си личи че нищо не разбираш. Кой ще избере смешника тръмп (все едно митьо пищова) за президент?

Не бързайте Сър. Щом казвате 'тук в щатите' вероятно живеете в САЩ. На много места има други инсталации в подкрепа на Тръмп. При свободния демократичен избор нека всеки сам реши за кого да гласува. Вие защо се страхувате? Всичко написано от вас, ако е вярно, то Тръмп няма да спечели и няма за какво да се страхувате. Моля, успокойте се, потърпете малко и след броени седмици ще приемем резултата какъвто и да е той. И моля Ви сър, прикривайте се, не бъдете като Тръмп, бъдете културен, само малко сдържаност е достатъчна да Ви отдалечи от Тръмп. Лек ден сър. В БГ и Серегей каза 'здравейте циркаджии' ...после се криеше, загуби на изборите и се превърна в клоуна.

Каквото повикало, такова се обадило! Този тепърва, И МНОГО ДЪЛГО СЛЕД ИЗБОРИТЕ, ще изпитва ... НАРОДНАТА ЛЮБОВ. Аз този мисля повече да не го коментирам, няма смисъл, от тук нататък ще се осведомявам за глупостите и простотиите му от комиците и комедийните шоута, като Бил Махер. Този просто БЕ, Е И ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЕДНО БОГАТО И ВИСОКОМЕРНО ЛАЙНО, КОЕТО НАЙ-СЕТНЕ СИ НАМЕРИ ОНОВА, КОЕТО МНОГО ОТДАВНА СИ ТЪРСЕШЕ!

A защо няма на бабичката Хилари

ще има много оплаквания, 911 ще прегрее, уплашени хора, ревящи деца...не , не дано се смилят и няма статуи на Хилари. ... а на Бил каква ли би била статуята...?

Ясна е работата. Видяха,че става опасен и започнаха да му търсят цаката. Ще му се наложи да доказва,че"няма сестра". Американците по принцип трудно вдяват.Иначе вече щяха да се сетят,че ако изберат Клинтън държавата им ще продължава същия курс,който ще изправи светът пред Трета световна война. В тоя случай те няма как да останат настрана. Напротив;ще бъдат главната мишена. Така че,умната!

хе хе ако се бяха появили у нас, щеше да е пълно с коментари за "простия народ" в "Булгаристан", за който нямало било закони, норми, приличие и пр. ... ама то това при коубоите символ на висока култура обаче и едно чрезвичайно зачитане на човешките права и свободи, човешко достойнство и лична неприкосновеност в оназ свръх свръхцивилизация и най-висша степен на израстване на човешките същества като едни полуизвънземни направо, а също така едва ли не четвъртвек откак ни освободиха от "ужасната форма" на нормалност, в която живеехме в своята свободна социална държава стокойно и осигурено, а ние още не сме ги стигнали по цивилизованост и човешки права и свободи затуй ще има още четвъртвек поне да ни обясняват как да ги стигнем и как да зачитаме правата и свободите тука у нас на когото те кажат, щото у тях няма нужда

ги е страх пустите му соросоиди от Тръмп! Иначе нямаше да стигнат толкова далече в простотиите си! Тръмп е просто независим човек! От такива ги е страх ....Друго си е на Хилари да й шепнеш в ушенцето какво да прави и ти да щтаракаш с пръсти! Мръсна предизборна война се води в САЩ! И не я започна Тръмп! За сега удържа достойнството си .....

Това е много ниско и долно. Къде ли гледа ДЕМОКРАТИЧНАТА прокуратура на САЩ? Това е гавра с човека... всички ще станем стари... Като си представя увисналите месища на Хилари Клитан и се разтрепервам.

Много ниско ниво демонстрира опонента на Тръмп Хилари Клинтън. И мисля, че ако и тя лъсне някъде дибидюс - едва ли сравнението ще е в нейна полза.

това американците явно в масата си са много примитивни и тъпи парчета щом някой си позволява такива тактики и те го толерират и това ми била най-развитата и напреднала държава???? време е човечеството да се отърси от тия идиоти и да си намери друг пътепоказател

Клинтънката си играе с огъня!Може ли да си представя , каква ужасия ще е като гола статуя , ако Тръмп и уйдиса на акъла и отвърне на удара!

Каквато Клинтънката, такава и кампанията и - мръсна, грозна, долна... досуш като нашенски простестър мекокитковец. Само че и сред затъпял народ като американския подобни похвати предизвикват отвращение и реално ще сработят срещу дъртата вещица, а не срещу Тръмп.

Дайте да видим и Хилъри ,пък тогава да преценим ...За мен не е демокрация това ,а простащина ...

Мръсните номера на баба Килъри. Мисля, че Тръмп изглежда по-добре гол, отколкото тя изглежда, когато е гола. Така че и по този параграф Тръмп я побеждава. Относно проектът индеклине - това ееквивалент на нашите соросоидни протестърчета Асенгеновчета - групичка от напушени, простеещи хорица с вулгарни идеи. И нищо повече.

тези статуи са жалка кампания сресту тръмп,застото се страхуват от него.само простак може да измисли това.а осте по-голям простак трябва да си да се снимаш до тази статуя.

много просташко - няма какво повече да се коментира

Анкета: - Който е на мнение, че Тръмп ще й го .....а на Хилари на изборите, да гласува в зеленичко, а който е на мнение, че Хилари ще и..... Тръмп на изборите, да гласува в червеничко!!!

според теориите на конспирацията Обама щял да отмени изборите и да царува още един мандат щото нямало да се изпълни пророчеството, че ще е последният американски президент. Ако не вярвате - питайте гугъл и ю тюб. Там всичко пише.

Да да, точно там ще гледам. После ще си отворя уикито. Смяххх :)

Сега поддръжники на Тръмп да изтипосат семейния портрет на Клинтън, като една семейна композиция - гола Люински прави френска любов с Бил, а баба Хилари също само по чехли ги наблюдава майчински. Интересно Дъртата Клинтън дали изглежда по добре от Тръмп? Американци стават гнусни - с техните похвати.

Сценария който ще се изпълни е доста по различен от тези сладникави истории които ви ги пробутват но за простолюдието са необходими и зрелища. А относно Хилари, тя директно се финансира от Саудитска Арабия. Спомнете си далаверата петрол за долари, и че преди известно време им пратиха, "продадоха" оръжие за Сирийската "умерена" опозиция.

и какув е сценариа, хаиде обясни на простолудието като мен. или е клинтон или трумп какув друг сценарии виждаш? и какво като килари се финансира от саудицка арабя? голям праз. та нали доларите се печатат в US. тези които ги печатат могат да пуснат колкото искат или трябва за да слоят техния човек. този пут сущо може да им се наложи да манипулират резултата от изборите сущо, шото както гледам вурпреки вскичката помия дето се излива вурху трумп тои все още има много много верни гласоподаватели.

Лошата реклама, понякога е най-добтата реклама и тоя "голия" май ще им го зачука точно с липсващите си части !

Кво се шокират пък тия, не са ли виждали гол мъж на възраст? Големи пуритани

Това можа да роди Клинтановата кампания. За 6 милиона сороски долари - толкоз

Това можа да роди Клинтановата кампания. За 6 милиона сороски долари - толкоз

В САЩ почти всички медии ,кинодейци работят в интерес на Хилъри.Зад Тръмп са пенсионерите,строителите и др.Сорос е дал 6 милиона $ за кампанията на Клинтон-пише в Fox News,а украинският олигарх Виктор Пинчук -в класацията е на топ 10 на богаташите в страната е дал по вече от 20 милиона $ за кампанията на Клинтон-казват в The Wall Street Journal.

обаче голи статуи по улиците на хилари биха предизвикали, див ужас, паника, бедствие и гибел не само на американската "нация" но и на целия цивилизован свят, така че по добре рижавите гъде на бай дондьо....

И аз щях да напиша почти същото...!!! Как ли изглежда Килъри гола?...!!! Пфууууу.... - ОТВРАТ....!!! Но толкова им е "патрото" на ШороШите, и сами предизвикаха асоциации за голата "СПАРУЖЕНА ЧАНТА" КИЛЪРИ...!!! :::))) Да...!!!

ама и отдолу го направили риж :)))))

E сега вече му е сигурен Белия дом! Колкото повече се опитват да го унизят, толкова повече печели привърженици!

Ако бате Бойко, кауня си изроси, ще има, най- много почитателки! Особенно междо Каки и Садийки! Софито, приятелката набат Сали

Обаче,това е пошло и вулгарно. Човек трябва да се бори с аргументи,не с помия.

той има деца така че има топки. глупаво е. но го правят известен, поне засега. не знам какъв отзвук ще има това в хорското мислене. и как ще се отрази на гласуването. ... припомнете ми ако бъркам, но на изборите на обама не беше ли подобно ...?

Могат да говорят за косата му-да има нелепа прическа,но топки,при това семеен човек с внуци и то гола статуя-това е долно и вулгарно. Нивото на хората в Америка явно на тези които са аморфна маса,явно не е много високо. Който и да го е направил,целял е нещо.Но това е много долно.

Искам Тръмп да спечели и да нотрие носовете на "демократите" '!

А ни говореха, че уж ние сме били простаците! Да, ама простотията ни е безплатна! Я, виж на какво са способни американски простаци с пари!!!

Опростачването в САЩ ,според мен,става в ужасяващи размери.На първо място са сега управляващите политици в САЩ ,но смее ли някои да им каже!За американците винаги е било характерно това,да не се замислят за последиците от действията си.Но простотията,който ги е налегнала,ще им докара белите от там,откъдето най-малко очакват!

Как, на Килъри да вида, Стафидосаната вагена , обвита в Сива паужина ! дедо Мацо

Айй ся покажете топките на Килари

Тя взема за временно ползване тези на мъжа си, когато не ги утилизира Моника Люински!

Да, но когато пък няма нужда от топки, нямате си представа какъв орган може да представи пред американците и света Хитлери Клинтън!!! Като начало да питат роднините на покойния (вече) американски дипломат в Либия.

Стаит статуя, със Два мандака! Рука паднята, пачесва Третия ! Мохита Конска

и мен не ме кефи тоя, по принцип всички които се изказват лошо и с пренебрежение към Европа са ми неясни, защото въпреки всичките си проблеми, Европа е най-хубавото място за живеене в света. А тези които я мразят, просто им е яд, защото не им се иска да така.

Но не вестоносецът е виновен, че вече не е така. Виновен е някой, като онези, дето не говорят лошо за Европа, но я подриват активно. Знаеш ли кои са?

Например американците. Ето затова не ми харесват изказванията на Тръмп. И къде казваш се живее по-добре отколкото в Европа??

"Творците", както ги нарича материала, са просто поддържащи Хилари "интелектуалци", които вече не знаят какво да правят на фона на реалните възможности Тръмп да спечели. Резултата ще е че кампанията ще стане още по-мръсна отколкото е досега но с нищо няма да променят крайния резултат.

Можеше и да е по зле, можеше да има статуя на Хилари.

Искам и Хилари , гола!

А то*ки да й сложим ли?

Започват компроматите. Сега е ред да видим прелестите и на другия кандидат.

Гнус и простотия. И кой я поръча? Ще направят ли и фигурка на клинтъница, защото излиза, че тя стои зад тази "инициатива".

Учат ли се янките от нас? И кога ще ни стигнат?

Те не се учат от нас, ние се учим от тях. Явно забравяш че тия хора правят избори повечо то 150 години! И нищо човешко не им е чуждо.

Демократите ептен изпростяха.

примерът който се дава на света с гаври не е полезен. Но който пък издържи. Само че ако някой му хрумне да разголи Клинтън май гледката ще е доста печална.