Коментари - Анжела Тонева е новият председател на ДКЕВР | Днес.dir.bg

Анжела Тонева е новият председател на ДКЕВР

Анжела Тонева е новият председател на ДКЕВР, реши кабинетът. Тя замества на поста подалата оставка Евгения Харитонова. Министерски съвет определи и нов състав на комисията.

Обратно в новината

Коментари - Анжела Тонева е новият председател на ДКЕВР | Днес.dir.bg

Коментари

Какъв кеф, ако правителството насили ЕРП да си намалят дрането или поне да не го увеличават.

Не вярвам да се справи една счетоводителка, защото тук на първо място е нужна техническа грамотност и административен опит. Счетоводството е второстепенен процес. Грешка която може скъпо да ни струва.

А сега къде са ПРОТЕСТИРАЩИТЕ??? Ами тази другарака е била едно от виновните лица в тази скапана агенция за ГОЛЕМИТЕ СМЕТКИ !!! Нима сме глупави или на идиоти НИ ПРАВИТЕ вие поредната доза комунистически копелета??? ПРОТЕСТИИиииии!!!

Браво бе "В ДКЕВР е от януари 2001 г. като главен експерт по ценообразуване на енергийните продукти и услуги и директор на дирекция" Значи точно тази красавица е формирала "хубавите" цени на тока. Що пък сега да не е и председател?

Винаги съм се дразнил от диаметрално противоположните отговори на политици по един и същи въпрос. Направената поръчка при руснаците за енергоблок за Белене и всички реализирани до момента плащания към тях по този проект ЗАКОНОСЪОБРАЗНИ ЛИ СА и ако НЕ кой е виновен за това????? Основателни ли са претенциите на руснаците за обезщетение и то на такава стойност??? Това са въпросите на деня!!!

Определено премиера обръща сериозно внимание на енергетиката- номият гл. секретар на МВР е завеждал сектор " Енергетика" в ДАНС, което значи, че е информационно обезпечен и би трябвало да бъдат изобличени и осъдени всички, които са се облагодетелствали незаконно.Трябва и в другите министерства да се направи щателна ревизия и това да бъде практика и занапред-всеки да знае,че след, като падне от власт ще бъде проверяван и санкциониран!

Еленко Божков има огромен конфликт на интереси.Когато ги назначават защо не се проверява това нещо.Или за невярно подписана декларация да си носи отговорност съгласно НК.

Браво, че "бабата" си я изпратихте в къщи, дано тая млада жена е по- мъдра и по-разумна!!!

Тази русолявата дали е била при виновника Семерджиев - е защо я назначават за шеф какво ще управи? Повече от 10 г била в управата и нищо - а сега ще се управят нещата. Русите жени стават сама за е........

Тая голяма бяла птица едва ли и една крушка може да завинти...

Тази женица е главния виновник, за това, че фактурите на ЕРП-тата приличат на ферман. Та такава енергия, та онакава, та технологични загуби, та нетехнологични загуби... Ужас, поредната греда!!!

ДКЕВР бе създадена да бъде социален регулатор / буфер в ценообразуването / по време не прехода. Ил. Илиев ще работи за шистовия газ и против Белене. Е. Божков ще троши служебните коли и ще е.е

И Анжела Меркел да сложат,управяне няма.Батака е над ушите вече.

Председател на ДКЕВР, Анжела Тонева, човекът определящ от 12 години цените на енергията. Сигурно сте доволни от тези цени! Членове...Милена Миланова, всъщност тя е човека работела да се случи концесията за водата в София, пак сте доволни, нали? И топ хита, разбира се....Еленко Божков!!!! Човека на Румен Овчаров, който е пряко отговорен за заграбването на Марица Изток 3, за създаването на фалшиви документи за 500 милиона евро и за безумно скъпият договор за изкупуване на енергията.

напускане на еврейския съюз и нато

след това съюзяване с хизбула

Правилно! На такива крадливи селяндури, като нас, ред не им трябва! По-добре с Русия или други държави от третия свят...

Докога икономисти ще се занимават с енергетика? Счетоводителите да си гледат счетоводството!

питам и аз!

США и Канада с середины 2015-х годов намерены активно экспортировать топливо, которое, как ожидается, будет в несколько раз дешевле трубопроводного газа, поставляемого Россией в Европу по долгосрочным контрактам.

откуда это топливо, Иречек?

Нарича се шистов газ. И това е само началото. Сега топката е дълбоко в половината на ОПЕК и Русия.

А най-интересното е, че такива тарикати като нас, които са сключили дългосрочни договори с руснаците, благодарение на Р.Овч. вместо да купуват 1000 кубически метра по 100 долара, ще плащат по 400 долара до 2030 година. На печелившите-честито!

И ако бяхме нормална държава с конекторни връзки с нормалния свят, дори не е необходимо да строим терминал. Щяхме да го получаваме във всяка точка на Европа, където се договорим.

Моля, тук говорим български, говорете го и вие, ако обичате!

стига с тези кокошки. работата е сериозна, не е за жени. нужен е страховит мъж, които да е неподкупен и с чисто минало, а не гювендии с купени дипломи. аман от калинки.

Като Ангел Семерджиев ли?

Казахме ти не ни трябва никакъв ДКЕВРър ли било, декември ли било, да ни замазва очите, та вие да си въртите спокойно далаверите с мотото "Дрънкевъръ така реши, а специалистите са там!"че ще ви се види тясна държавата!

Я не се оплаквай. Нали при Тодор Живков цените ни бяха "нереално" ниски на всичко, е, сега цените са реални. Плащай и млъквай, така е по целият свят!

Кой вярва че нещо ще се промени , при положение че от 4 партии в парламента на едната председателя е абсолютен шут , да не изброявам на другите какви са. Тази е поредния бушон на Р. Овч и като видят че не може да замаже положението ще я махнат.

Аман от дялани камъни!!!

успех ангела, помня те с добро от гимназията.. :-) ева *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Някой може ли да ми отговори на въпроса. С колко процента са се увеличили цените на тока и природният газ за последните 4 г.? Природният газ от юли 2009 до сега е поскъпнал два пъти от 486 до 883. Айде вие кажете за тока когато фактите говорят и будалите мълчат вече.

сега е момента,нали станишев иска да се докаже като радетел на народа! утре вместо протест да му издигнем кандидатурата за шеф на ДКЕВР. ето ти поле за изява,докажи,че си способен,даже ръка ще ти целуна другарю "стани шеф"!!!

защо не сложат станишев или местан или сидеров на този пост? те са влиятелни личности и милеят за страната! да ама не,щото знаят,че немогат да се справят със ситуацията и,щото ще трябва да урязват от своите, а бушоните като тия ще ги сменят като носни кърпички и за в бъдеще!

Омръзна ми да виждам некадърните и не можещи да мислят кадри на УНСС. Аман от учили-недоучили икономисти. Да им пуснем на САЩ няколко наши икономиста и да ги довършим веднъж завинаги. Специалисти по некадълно управление и рафинирани кражби. Аман от такива управленци.

Почна се. И в енергетиката влиза това което беше паднало "зад борда" от комунягите. Такъв един пример е Еленко Б. солт...к на Р. Овч.? Следва продължение.......

тази ми прилича на миксер и сигурно е много добра в михса . в енергетиката точно такива трябват дето могат да правят мих и мусака.

"По плодовете(цените) ще ги познаете".Слуховете,които достигат до моите уши,не са много обнадеждаващи.Имам усещането за пълзяща ресъветизация.За какво ги ручахме жабетата?

Тъжната истина е, че нищо не зависи от този, който ще седне на този стол! Политиката в енергетиката (т.е. рекетът) се определя централно и се гонят стратегически цели, спуснати на управляващите Б-я през всички тези години: а тези цели са: 1/ Изпразване на джобовете на населението и решаване на фин. проблеми на държавата, т.е. от болнат на здравата глава 2/ Поддържане на постоянен стрес и фин. зависимост на преобладаващата част от населението (защото така то се управлява по-лесно и кнотролира - беден човек не е опасен), т.е постига се желан социално-политически ефект 3/ Разреждане/намаляване на населението (предимно на пенсионери и крайно бедни), представяно като естествен подбор. Всичко друго, което се развява из медиите е откровена манипулация и лъжи!...П.П. Никой не говори за цените на парното, а са седнали от няколко дни да изразяват загриженост, че хората нямали свобода да си избират топломерите и т. счетоводители - като че ли от наличието на такава "свобода" цените ще станат нормални?!

И кой ги е спуснал на управляващите тези стратегически цели? Ти ли?

Аман от теории за световен заговор срещу България. Всичко което се случва е в резултат на нашите действия. Едни ходят за гъби, други гласуват за нови демократични проекти, които после се оказват червени шапчици и без да са в парламетна вече са във властта, трети за Болен.

Нова танцйорка от кабарето на Орешарски.

Джек , разликата между маймуната и човека е, че човека си отваря устата за щяло и нещяло, а маймуната само ако има причина!

не знам кога в тази държава ще се научим на такива специализирани органи да се слагат на ръководни постове СПЕЦИАЛИСТИ от съответния ресор - ИНЖЕНЕРИ , а не ВСЯКАКЪВ ДРУГ РОД ИЗМИСЛЕНИ СПЕЦОВЕ

Поичове, един инженер пита: като си купиш бензин за 10 лева, колко лева те возят? Разбирате ли въпроса илои не?

Разбираме, че не можеш да пишеш.

Като се знам какъв инженер съм,направо ме е страх да отида на лекар

Енергетиката е най-удобното и най-доходно средство за ценови рекет на българина. То не бяха медиийни мъгли, затъмнения и манипулации как Топлофикациите били затънали до уши в дългове към Булгаргаз, как клиентите не си плащали с/ките (но никой не признава на глас, че Топлофикация е на печалба само от цената на топлата вода - топлото в радиаторите е супер бонус за тях), че плащаме най-скъпия ток, вода и горива в ЕС, отнесено към доходите и пр. и т.н. ...

Пичове, спрете се малко! Какво искате? Цар Киро ли да ви казва колко е тока? Анжела е специалист най-висока класа! Пък е и дама! Имайте уважение!!!

Специалист, я да каже защо през последните 13 год. с настъпване на лятото цената на парното се вдигаше 10-`15 %, без некакви обективни причини да налагаха това , нито пък доходите да се увеличаваха! И второ, я някой велик журналист да я накара да разчете (дешифрира) една ф-ра на Топлофикация, като борави с класически иконом. категории като себестойност на "парното", норма на печалба, отчисления, данъци и пр. - нали е завършила УНСС, а там се учат тъкмо такива неща! И да видим колко всъщност струва тази "услуга" и какво на практика ние плащаме - щото нещата се разминават в престъпна величина.

Законът пази Топлофикация от фалит. Казаха го вече. Така е написан, че загубите и кражбите да се включват в себестойността. По такъв начин цената расте пропорционално на алчността на управляващите компанията и политическите им покровители. А алчността е безпределна. Поради тази причина единствения изход е бой и изгонване на политиците и управляващите Топлофикация, и незабавна, смяна на закона, така че да нормира цените за гражданите, да ги фиксира, и най-важното да не допуска включването на загуби и кражби в себестойността на парното.

flensa

нещо се схващам!!!!!!!!!!!!!!!! Енергетиката не се влия много много от състоянието на пазарите-външни и вътрени!!!! От сумати години народа си плаща като попове, да не забравим какво се случи през зимата и пак енергетиката била пред фалит. Народа трябва да изправи всички минали и настоящи оправиници барабар с разните му енерго директори на площада и линч!!!!!

Българите отдавна вече са само племе! Имат само едно световно техническо постижение- черешовото топче и затова разбират от всичко!!!

Ти какво правиш , за да се промени това положение?! Ако нямаш конструктивно предложение в тази насока, нямаш право да се правиш на умен!...

Въпросът ти е напълно уместен и коментарът точно на място. Всъщност един тук ти е отговорил!...

Браво за Анжела!!!

Редно беше да има нове хора,а не такива който и досега ни лъжеха и ценообразуваха. Питайте я за жилищАТА и вилИТЕ й!?!? Как ли ги е придобила- с ЦЕНООБРАЗУВАНЕ!?!? Защо само Семерджиев разследваха, а другите не?? Всъщност какво стана с него?

През 2001 година нямаше ДКВЕР!

Държавната комисия за енергийно регулиране е създадена с Постановление 181 на Министерския съвет на Република България от 10/09/1999 г. на основание чл. 11 ал. 2 от Закона за енергетиката и енергийната ефективност (ЗЕЕЕ). Със Закона за регулиране на водоснабдителните и канализационните услуги (обн., ДВ, бр.18 от 22.02.2005 г., ЗРВКУ) е изменен Закона за енергетиката(обн., ДВ, бр.107 от 9.12.2003 г., ЗЕ) и комисията е трансформирана в Държавна комисия за енергийно и водно регулиране.

d4

и при бае ви Тодор нЕмаше ДКВЕР. ама тока беше 1 ст.квч. честито ви ново управление на РЕГУЛАТОРА!!

Сега като имат властта такова ценообразуване ще ни спретнат, че свят ще ни се завие. Балъците да продължават да вярват, че ще живеят по-добре с тая върхушка.

" Професорите "-гербери са превзели форума и си правят гаргара с нас!-не можем да се обадим - играят ни катаначо!

Какво сте се взряли в таз жена? Тя е само рупора, през който ще се съобщават решенията, които комисията е "взела". По-интересни са останалите членове! Например Еленко Божков - дългогодишна история в енергетиката на България, участие в не една фирма с мътна история, иначе безспорен експерт в ядрената енергетика. Това напомня ли ви на някой друг известен енергетик?

Прави си с нас малка шега на голо!

Счетоводителка , експерт по ценообразуване в енергетиката от 2001 г. УЖАС. Чака ни "светло и топло бъдеще" дано ни го обеснят тв7 бтв .

Докато слагат парашутисти по възлови места, може да продължаваме да крадем от държавата яко. Балъците да продължават да гласуват за Тройни коалиции. Счетоводителка в ДКВР - руса жена с картечница или маймунка с лимонка :)

Герберчетата не знам какво са се уредили, но всички перки и фото волтаци са на другари и господари!!! Кукуто Курумбашев се таеше като умряла лисица! Когато правеше КУ- КУ, аз работех в Чернобил1 Ако Серьожките не бяха потупвали Мамашките по дупето ,вместо да гледат приборите, и сега централата щеше да си работи като воденица!!!

АКО, АКО, АКО Ако нямаше комунизъм в България нямаше да сме на това дередже ...

..искаш да ни информираш, че си се наакал?......... Да не си . червен папагал.??

В Б-я имаше всичко друго, но не и комунизъм. Поради същата причина (която остава неразбираема за масите) в Б-я няма и капитализъм, въпреки опитите в тази насока на разни институтчета по пазарна икономика, конкуренция, демокрация и каквото там се сетите!

Абе за какво се палеха хората по площадите? Нали обещахте промяна? Наламяване на цените на тока? Увеличение на доходите. Баси нямате срам бе боклуци!

Че то за палещите се стана " голяма генерална промяна"!

Мястото не остава свободно нито за ден! Толкова много ли работа имат?? Токът е 220 волта, 50 херца и така всеки ден!! Защо му викат променлив??!

Това е сериозен хумор- да заплачеш!...

Какъв кеф - КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ ще НАМАЛЯВАТ цената на тока! Само да не се оставим да ни преметнат, като ИЗТЕГЛЯТ ГОЛЯМ КРЕДИТ и с него да финансират ЗАГУБИТЕ НА НЕК! Другото е КЕФ да се наблюдава! Гърчът на КРАДЦИТЕ! Ще доживеем ли КРАДЦИ да се отказват от КРАДЛИВИТЕ си, ГРАБИТЕЛСКИ ДОГОВОРИ? Такова благоразумие не ми се вярва да проявят - значи ще ПАДАТ ПРАВИТЕЛСТВА!!!

Ясно - и тази е от статуковото, нищо добро не ни чака.

Жената е кадърна и можеща! Дано спре конкурсите, които са следващите седмици, защото хората (герберчета),които трябва да бъдат избрани, работят от много месеци в комисията. Всички конкурси са проформа. Всичко е лъжа.

Навремето шеф на тая комисия беше проф. д.т.н. Шушулов, сега е някаква счетоводителка! Халал да ни е "специалистката" по енергетика!

Разбира се! Само кадърна и можеща другарка ще назначи Другаря Орешарски!

Не прочете ли, че от 2001г. се занимава с ценообразуването на енергийните продукти и услуги. До сега си е давала "експертното мнение" как да се дигат цените, сега виждаш ли ще решава проблемите дето повече от 10г. ги е забърквала. Скоро ще се разбере и тая на кого е човек.

Коментари - Анжела Тонева е новият председател на ДКЕВР | Днес.dir.bg

Анжела Тонева е новият председател на ДКЕВР

Анжела Тонева е новият председател на ДКЕВР, реши кабинетът. Тя замества на поста подалата оставка Евгения Харитонова. Министерски съвет определи и нов състав на комисията.

Обратно в новината

Коментари - Анжела Тонева е новият председател на ДКЕВР | Днес.dir.bg

Коментари

Какъв кеф, ако правителството насили ЕРП да си намалят дрането или поне да не го увеличават.

Не вярвам да се справи една счетоводителка, защото тук на първо място е нужна техническа грамотност и административен опит. Счетоводството е второстепенен процес. Грешка която може скъпо да ни струва.

А сега къде са ПРОТЕСТИРАЩИТЕ??? Ами тази другарака е била едно от виновните лица в тази скапана агенция за ГОЛЕМИТЕ СМЕТКИ !!! Нима сме глупави или на идиоти НИ ПРАВИТЕ вие поредната доза комунистически копелета??? ПРОТЕСТИИиииии!!!

Браво бе "В ДКЕВР е от януари 2001 г. като главен експерт по ценообразуване на енергийните продукти и услуги и директор на дирекция" Значи точно тази красавица е формирала "хубавите" цени на тока. Що пък сега да не е и председател?

Винаги съм се дразнил от диаметрално противоположните отговори на политици по един и същи въпрос. Направената поръчка при руснаците за енергоблок за Белене и всички реализирани до момента плащания към тях по този проект ЗАКОНОСЪОБРАЗНИ ЛИ СА и ако НЕ кой е виновен за това????? Основателни ли са претенциите на руснаците за обезщетение и то на такава стойност??? Това са въпросите на деня!!!

Определено премиера обръща сериозно внимание на енергетиката- номият гл. секретар на МВР е завеждал сектор " Енергетика" в ДАНС, което значи, че е информационно обезпечен и би трябвало да бъдат изобличени и осъдени всички, които са се облагодетелствали незаконно.Трябва и в другите министерства да се направи щателна ревизия и това да бъде практика и занапред-всеки да знае,че след, като падне от власт ще бъде проверяван и санкциониран!

Еленко Божков има огромен конфликт на интереси.Когато ги назначават защо не се проверява това нещо.Или за невярно подписана декларация да си носи отговорност съгласно НК.

Браво, че "бабата" си я изпратихте в къщи, дано тая млада жена е по- мъдра и по-разумна!!!

Тази русолявата дали е била при виновника Семерджиев - е защо я назначават за шеф какво ще управи? Повече от 10 г била в управата и нищо - а сега ще се управят нещата. Русите жени стават сама за е........

Тая голяма бяла птица едва ли и една крушка може да завинти...

Тази женица е главния виновник, за това, че фактурите на ЕРП-тата приличат на ферман. Та такава енергия, та онакава, та технологични загуби, та нетехнологични загуби... Ужас, поредната греда!!!

ДКЕВР бе създадена да бъде социален регулатор / буфер в ценообразуването / по време не прехода. Ил. Илиев ще работи за шистовия газ и против Белене. Е. Божков ще троши служебните коли и ще е.е

И Анжела Меркел да сложат,управяне няма.Батака е над ушите вече.

Председател на ДКЕВР, Анжела Тонева, човекът определящ от 12 години цените на енергията. Сигурно сте доволни от тези цени! Членове...Милена Миланова, всъщност тя е човека работела да се случи концесията за водата в София, пак сте доволни, нали? И топ хита, разбира се....Еленко Божков!!!! Човека на Румен Овчаров, който е пряко отговорен за заграбването на Марица Изток 3, за създаването на фалшиви документи за 500 милиона евро и за безумно скъпият договор за изкупуване на енергията.

напускане на еврейския съюз и нато

след това съюзяване с хизбула

Правилно! На такива крадливи селяндури, като нас, ред не им трябва! По-добре с Русия или други държави от третия свят...

Докога икономисти ще се занимават с енергетика? Счетоводителите да си гледат счетоводството!

питам и аз!

США и Канада с середины 2015-х годов намерены активно экспортировать топливо, которое, как ожидается, будет в несколько раз дешевле трубопроводного газа, поставляемого Россией в Европу по долгосрочным контрактам.

откуда это топливо, Иречек?

Нарича се шистов газ. И това е само началото. Сега топката е дълбоко в половината на ОПЕК и Русия.

А най-интересното е, че такива тарикати като нас, които са сключили дългосрочни договори с руснаците, благодарение на Р.Овч. вместо да купуват 1000 кубически метра по 100 долара, ще плащат по 400 долара до 2030 година. На печелившите-честито!

И ако бяхме нормална държава с конекторни връзки с нормалния свят, дори не е необходимо да строим терминал. Щяхме да го получаваме във всяка точка на Европа, където се договорим.

Моля, тук говорим български, говорете го и вие, ако обичате!

стига с тези кокошки. работата е сериозна, не е за жени. нужен е страховит мъж, които да е неподкупен и с чисто минало, а не гювендии с купени дипломи. аман от калинки.

Като Ангел Семерджиев ли?

Казахме ти не ни трябва никакъв ДКЕВРър ли било, декември ли било, да ни замазва очите, та вие да си въртите спокойно далаверите с мотото "Дрънкевъръ така реши, а специалистите са там!"че ще ви се види тясна държавата!

Я не се оплаквай. Нали при Тодор Живков цените ни бяха "нереално" ниски на всичко, е, сега цените са реални. Плащай и млъквай, така е по целият свят!

Кой вярва че нещо ще се промени , при положение че от 4 партии в парламента на едната председателя е абсолютен шут , да не изброявам на другите какви са. Тази е поредния бушон на Р. Овч и като видят че не може да замаже положението ще я махнат.

Аман от дялани камъни!!!

успех ангела, помня те с добро от гимназията.. :-) ева *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Някой може ли да ми отговори на въпроса. С колко процента са се увеличили цените на тока и природният газ за последните 4 г.? Природният газ от юли 2009 до сега е поскъпнал два пъти от 486 до 883. Айде вие кажете за тока когато фактите говорят и будалите мълчат вече.

сега е момента,нали станишев иска да се докаже като радетел на народа! утре вместо протест да му издигнем кандидатурата за шеф на ДКЕВР. ето ти поле за изява,докажи,че си способен,даже ръка ще ти целуна другарю "стани шеф"!!!

защо не сложат станишев или местан или сидеров на този пост? те са влиятелни личности и милеят за страната! да ама не,щото знаят,че немогат да се справят със ситуацията и,щото ще трябва да урязват от своите, а бушоните като тия ще ги сменят като носни кърпички и за в бъдеще!

Омръзна ми да виждам некадърните и не можещи да мислят кадри на УНСС. Аман от учили-недоучили икономисти. Да им пуснем на САЩ няколко наши икономиста и да ги довършим веднъж завинаги. Специалисти по некадълно управление и рафинирани кражби. Аман от такива управленци.

Почна се. И в енергетиката влиза това което беше паднало "зад борда" от комунягите. Такъв един пример е Еленко Б. солт...к на Р. Овч.? Следва продължение.......

тази ми прилича на миксер и сигурно е много добра в михса . в енергетиката точно такива трябват дето могат да правят мих и мусака.

"По плодовете(цените) ще ги познаете".Слуховете,които достигат до моите уши,не са много обнадеждаващи.Имам усещането за пълзяща ресъветизация.За какво ги ручахме жабетата?

Тъжната истина е, че нищо не зависи от този, който ще седне на този стол! Политиката в енергетиката (т.е. рекетът) се определя централно и се гонят стратегически цели, спуснати на управляващите Б-я през всички тези години: а тези цели са: 1/ Изпразване на джобовете на населението и решаване на фин. проблеми на държавата, т.е. от болнат на здравата глава 2/ Поддържане на постоянен стрес и фин. зависимост на преобладаващата част от населението (защото така то се управлява по-лесно и кнотролира - беден човек не е опасен), т.е постига се желан социално-политически ефект 3/ Разреждане/намаляване на населението (предимно на пенсионери и крайно бедни), представяно като естествен подбор. Всичко друго, което се развява из медиите е откровена манипулация и лъжи!...П.П. Никой не говори за цените на парното, а са седнали от няколко дни да изразяват загриженост, че хората нямали свобода да си избират топломерите и т. счетоводители - като че ли от наличието на такава "свобода" цените ще станат нормални?!

И кой ги е спуснал на управляващите тези стратегически цели? Ти ли?

Аман от теории за световен заговор срещу България. Всичко което се случва е в резултат на нашите действия. Едни ходят за гъби, други гласуват за нови демократични проекти, които после се оказват червени шапчици и без да са в парламетна вече са във властта, трети за Болен.

Нова танцйорка от кабарето на Орешарски.

Джек , разликата между маймуната и човека е, че човека си отваря устата за щяло и нещяло, а маймуната само ако има причина!

не знам кога в тази държава ще се научим на такива специализирани органи да се слагат на ръководни постове СПЕЦИАЛИСТИ от съответния ресор - ИНЖЕНЕРИ , а не ВСЯКАКЪВ ДРУГ РОД ИЗМИСЛЕНИ СПЕЦОВЕ

Поичове, един инженер пита: като си купиш бензин за 10 лева, колко лева те возят? Разбирате ли въпроса илои не?

Разбираме, че не можеш да пишеш.

Като се знам какъв инженер съм,направо ме е страх да отида на лекар

Енергетиката е най-удобното и най-доходно средство за ценови рекет на българина. То не бяха медиийни мъгли, затъмнения и манипулации как Топлофикациите били затънали до уши в дългове към Булгаргаз, как клиентите не си плащали с/ките (но никой не признава на глас, че Топлофикация е на печалба само от цената на топлата вода - топлото в радиаторите е супер бонус за тях), че плащаме най-скъпия ток, вода и горива в ЕС, отнесено към доходите и пр. и т.н. ...

Пичове, спрете се малко! Какво искате? Цар Киро ли да ви казва колко е тока? Анжела е специалист най-висока класа! Пък е и дама! Имайте уважение!!!

Специалист, я да каже защо през последните 13 год. с настъпване на лятото цената на парното се вдигаше 10-`15 %, без некакви обективни причини да налагаха това , нито пък доходите да се увеличаваха! И второ, я някой велик журналист да я накара да разчете (дешифрира) една ф-ра на Топлофикация, като борави с класически иконом. категории като себестойност на "парното", норма на печалба, отчисления, данъци и пр. - нали е завършила УНСС, а там се учат тъкмо такива неща! И да видим колко всъщност струва тази "услуга" и какво на практика ние плащаме - щото нещата се разминават в престъпна величина.

Законът пази Топлофикация от фалит. Казаха го вече. Така е написан, че загубите и кражбите да се включват в себестойността. По такъв начин цената расте пропорционално на алчността на управляващите компанията и политическите им покровители. А алчността е безпределна. Поради тази причина единствения изход е бой и изгонване на политиците и управляващите Топлофикация, и незабавна, смяна на закона, така че да нормира цените за гражданите, да ги фиксира, и най-важното да не допуска включването на загуби и кражби в себестойността на парното.

flensa

нещо се схващам!!!!!!!!!!!!!!!! Енергетиката не се влия много много от състоянието на пазарите-външни и вътрени!!!! От сумати години народа си плаща като попове, да не забравим какво се случи през зимата и пак енергетиката била пред фалит. Народа трябва да изправи всички минали и настоящи оправиници барабар с разните му енерго директори на площада и линч!!!!!

Българите отдавна вече са само племе! Имат само едно световно техническо постижение- черешовото топче и затова разбират от всичко!!!

Ти какво правиш , за да се промени това положение?! Ако нямаш конструктивно предложение в тази насока, нямаш право да се правиш на умен!...

Въпросът ти е напълно уместен и коментарът точно на място. Всъщност един тук ти е отговорил!...

Браво за Анжела!!!

Редно беше да има нове хора,а не такива който и досега ни лъжеха и ценообразуваха. Питайте я за жилищАТА и вилИТЕ й!?!? Как ли ги е придобила- с ЦЕНООБРАЗУВАНЕ!?!? Защо само Семерджиев разследваха, а другите не?? Всъщност какво стана с него?

През 2001 година нямаше ДКВЕР!

Държавната комисия за енергийно регулиране е създадена с Постановление 181 на Министерския съвет на Република България от 10/09/1999 г. на основание чл. 11 ал. 2 от Закона за енергетиката и енергийната ефективност (ЗЕЕЕ). Със Закона за регулиране на водоснабдителните и канализационните услуги (обн., ДВ, бр.18 от 22.02.2005 г., ЗРВКУ) е изменен Закона за енергетиката(обн., ДВ, бр.107 от 9.12.2003 г., ЗЕ) и комисията е трансформирана в Държавна комисия за енергийно и водно регулиране.

d4

и при бае ви Тодор нЕмаше ДКВЕР. ама тока беше 1 ст.квч. честито ви ново управление на РЕГУЛАТОРА!!

Сега като имат властта такова ценообразуване ще ни спретнат, че свят ще ни се завие. Балъците да продължават да вярват, че ще живеят по-добре с тая върхушка.

" Професорите "-гербери са превзели форума и си правят гаргара с нас!-не можем да се обадим - играят ни катаначо!

Какво сте се взряли в таз жена? Тя е само рупора, през който ще се съобщават решенията, които комисията е "взела". По-интересни са останалите членове! Например Еленко Божков - дългогодишна история в енергетиката на България, участие в не една фирма с мътна история, иначе безспорен експерт в ядрената енергетика. Това напомня ли ви на някой друг известен енергетик?

Прави си с нас малка шега на голо!

Счетоводителка , експерт по ценообразуване в енергетиката от 2001 г. УЖАС. Чака ни "светло и топло бъдеще" дано ни го обеснят тв7 бтв .

Докато слагат парашутисти по възлови места, може да продължаваме да крадем от държавата яко. Балъците да продължават да гласуват за Тройни коалиции. Счетоводителка в ДКВР - руса жена с картечница или маймунка с лимонка :)

Герберчетата не знам какво са се уредили, но всички перки и фото волтаци са на другари и господари!!! Кукуто Курумбашев се таеше като умряла лисица! Когато правеше КУ- КУ, аз работех в Чернобил1 Ако Серьожките не бяха потупвали Мамашките по дупето ,вместо да гледат приборите, и сега централата щеше да си работи като воденица!!!

АКО, АКО, АКО Ако нямаше комунизъм в България нямаше да сме на това дередже ...

..искаш да ни информираш, че си се наакал?......... Да не си . червен папагал.??

В Б-я имаше всичко друго, но не и комунизъм. Поради същата причина (която остава неразбираема за масите) в Б-я няма и капитализъм, въпреки опитите в тази насока на разни институтчета по пазарна икономика, конкуренция, демокрация и каквото там се сетите!

Абе за какво се палеха хората по площадите? Нали обещахте промяна? Наламяване на цените на тока? Увеличение на доходите. Баси нямате срам бе боклуци!

Че то за палещите се стана " голяма генерална промяна"!

Мястото не остава свободно нито за ден! Толкова много ли работа имат?? Токът е 220 волта, 50 херца и така всеки ден!! Защо му викат променлив??!

Това е сериозен хумор- да заплачеш!...

Какъв кеф - КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ ще НАМАЛЯВАТ цената на тока! Само да не се оставим да ни преметнат, като ИЗТЕГЛЯТ ГОЛЯМ КРЕДИТ и с него да финансират ЗАГУБИТЕ НА НЕК! Другото е КЕФ да се наблюдава! Гърчът на КРАДЦИТЕ! Ще доживеем ли КРАДЦИ да се отказват от КРАДЛИВИТЕ си, ГРАБИТЕЛСКИ ДОГОВОРИ? Такова благоразумие не ми се вярва да проявят - значи ще ПАДАТ ПРАВИТЕЛСТВА!!!

Ясно - и тази е от статуковото, нищо добро не ни чака.

Жената е кадърна и можеща! Дано спре конкурсите, които са следващите седмици, защото хората (герберчета),които трябва да бъдат избрани, работят от много месеци в комисията. Всички конкурси са проформа. Всичко е лъжа.

Навремето шеф на тая комисия беше проф. д.т.н. Шушулов, сега е някаква счетоводителка! Халал да ни е "специалистката" по енергетика!

Разбира се! Само кадърна и можеща другарка ще назначи Другаря Орешарски!

Не прочете ли, че от 2001г. се занимава с ценообразуването на енергийните продукти и услуги. До сега си е давала "експертното мнение" как да се дигат цените, сега виждаш ли ще решава проблемите дето повече от 10г. ги е забърквала. Скоро ще се разбере и тая на кого е човек.