Коментари - Задържаха служител на МВР и агент на ДАНС | Днес.dir.bg

Задържаха служител на МВР и агент на ДАНС

Агент на ДАНС и служител на дирекция „Миграция” на МВР са арестувани в София при спецакция под кодово име "Къртиците".

Обратно в новината

Коментари - Задържаха служител на МВР и агент на ДАНС | Днес.dir.bg

Коментари

Шарики гелевые с доставкой по Москве доставка-шаров.рф Без гелиевых шаров не проходит ни один праздник. Ведь блестящие, красивые воздушные шары всегда могут создать крутую атмосферу и поднять настроение. Сейчас гелиевые шары доступны всех расцветок, габаритов, с надписями и без, с рисунками и разными наполнениями, короче на любой вкус. Приглашаем Вас на онлайн портал доставка-шаров.рф и познакомиться с подробными условиями доставки. Если Вы хотели отыскать Заказать Шар Цифра 7 Фуксия то Вы пришли на правильный адрес. Сервис доставки воздушных шаров «Спешарики» представляет большой выбор шаров: шары с рисунком, букеты из шаров, сердца, фольгированные фигурки, светящиеся шары, ходячие шары, большие шары с гелием и другие. Переходите в необходимый раздел и выбирайте то, что хочется именно Вам. Каждые шарики можно посмотреть поближе, нажав на фотографию. Вам будет доступны расценки, картинки, наличие на складе, подробное описание и нюансы доставки. Если Вы захотели оформить заказ, то можно добавлять необходимые шарики в корзину и далее создать полноценный заказ. Если у Вас остались вопросы, позвоните по номеру телефона +7(499)677-55-67 в подходящее Вам время. Мы с радостью поможем Вам подобрать шары, исходя из грядущего события, кому предназначаются гелиевые шары, а также бюджета. Мы можем подобрать идеальные варианты гелиевых шаров даже на самые небольшие суммы. Вы также можете воспользоваться появляющимся диалогом, где наш бизнес-менеджер окажет свою помощь. Купить шары на праздник можно зайдя на интернет сайт - Заказать Золотой круг из фольги . В настоящее время на любом дне рождения популярно иметь оригинальные шарики в конкретной теме, и оно понятно почему. Вы только загляните в наш каталог и посмотрите на это разнообразие. Шары для деток, для мужчин или девушек, в конкретных тематиках и цветах. Выбирайте набор и заказывайте прямо сейчас, а при подписке на наши обновления, Вы получите скидку как дополнительный бонус. Доставка воздушных шаров по Москве и Московской области у нас происходит круглосуточно, что очень удобно. Изучите прайс и способы доставки в разделе «доставка и оплата» на нашем веб сайте доставка-шаров.рф прямо сегодня. Наши гелиевые шарики обязательно будут парить в воздухе минимально 3 суток, может и больше. Мы обрабатываем их особенным средством, которое позволяет продолжить такой эффект. Но чаще это будет зависеть от температуры в помещении, от условий использования, наличие ветра и солнечных лучей и других причин. Узнайте детальнее у наших экспертов. Наш адрес: г. Москва, Пакгаузное шоссе, д. 5. Все способы связи с нами узнайте в теме «контакты».

Изобщо никакви престъпници не хващат,а правят постановки и измамнически пиар и пропаганда.Как един измамник като Цветанов с тъмно милиционерско минало както и Борисов ще се борят с престъпността като сами произхождат от нея.Само надуват бузи и режат ленти, и оният американски подлизурко Баерли дето няма нищо общо с американските ценности ги дондурка в пропагандата.Я разгледайте десетките съобщения за вилнеещата престъпност набутвана така малко назад извън пропагандата. http://www.youtube.com/user/PandoraBOXonline#p/a/u/0/gYEwwyUBwws

Аз съм доволен, че продажни гадини са хванати и притиснати! Както и крадците на трудно спечелени пари! Ясно е, че с нашето правосъдия трудничко ще ги накажат адекватно (най-вероятно отново яе ги пуснат под гаранция или срещу подписка, най много да получат условна присъда), но поне няма да си свиркат безнаказано с парите в джоба!... Докато не се промени и прочисти основно съдебната ни система, за съжаление ще е така!...

страхотно! мвр работи, а и работи все по-добре и все повече!

Лоши сме ,лошиииТакава злоба, как може да се събира в гл

"Лъжльото"не е на "Позитано" а на "Дондуков 2" ,а "Крадльото"е изявяващия се като "Ловец на къртици" смешник от с.Шума.

ПЛАТЕН ДРАСКАЧ

Защо да е платен,та това е точно така....

Всяка сутрин осъмваме с някаква акция, аз искам да не слушам всука сутрин акция, а сводките от съда, осъден за еди какво си, иначе останалото е само пиар, къде другаде сте видели такова нещо сутришните блокове и новините сас се превърнали в криминална хроника.

Цецо-пора,на лов за къртици.Голям майтап.Чудодейното преобразяване на един физкултурник в Шерлок Холмс!

Не е пор, а е съсел и като го погнат за укриване на доходи и незаконно забогатяване ще се скрие в родното си село Шума. Той е и баш къртицата в МВР-то. Е.... хибрида - съселокърт. Бойко може да го оплоди и от родилото се котило да подари едно на Путкин.

Те това животно ще е най-гледаното във всеки зоопарк, пък бил той и в дачата на руския премиер.

Само ги арестуват и после ги освобождават и какво голямата работа ве4е тъпи 4енгари.......мафиоти.

Прави впечатление, че всяка публикувана информация за успешна акция на правителството по въвеждане на ред в псевдодържавата Булгаристан довежда до истерия определени групички от населението. Защо ли?

Прав си за публикувана информация за проведена операция но за добавката "успешна" бая си надалеч. А има коментари защото ни писна от вестникарска информация а резултатите от тези "операции"не успяват да станат информация

Прави впечатление, че някой който тръгне на работа и получава много пари за това (от парите на всички групички) , иска всяка сутрин да го пишат във всички съществуващи медии. Защо ли все още ни прави впечатление че и тези последни две поредни години все още сме "псевдодържава"?

Успешна е всяка акция, при която заловения е осъден от съда останалото е Шменти капели както обича за казва Премиера.

Стига с тази злоба, стига с тази подигравка, да сте виждали други институции освен МВР да си чистят сами службите от корумпирани служители, май - НЯМА, а тука само ненавист към служителите от МВР, а ако стена нещо с някой всеки търчи към МВР, ами помислете малко ако самите служби не искаха да се разбере, че гонят корумпирани служители, дали щяхте да разберете! Оставете ги да работят спокойно и стига с тази българска злоба и простотия!

Ами те да си вършат работата по-безшумно, да шумат когато осъдят заловените, омръзна ни от много шум за нищо. Стига се явяват всяка сутрин по сутришните блокове и докато тече акцията да говорят за нея , нека да свърши и да докарат нещата докрай и тогава да тръбят колкото си искат.

Знаете ли Люси с колко е намалял броя на търчащите в БВР и не защото са намалели престъпленията а защото 90% от всички обърнали са към МВР не са получили разрешение на случаите. Така че това не е злоба а изблик на недоволство от ежедневното плямпане на ЦЦ и харчене на нашите пари за акцийките му но не и за рвешение на нашите проблеми

Нова вълна от "операции" белким си вдигнем рейтинга..........

рейтинга. Сега ти вдигнвахме мерника. За ужас на партията ти има още 2,5 години гонка на структурите ви.

Бихте ли дали координатите си защото такъв ясновидец като вас рядко се среща да познае нещо което човека незнае за себе си.

Пак арестуваха някой дребен служител, за да се измъкне шефа му- не може едно добре управлявано ведомство да не знае шефа какво става в него..... още повече в такива структури като МВР и ДАНС- просто е абсурдно. На този тъп министър ми омръзнаха евтините номерца- че той е най-голямата къртица бе- такива големи групировки покровителства, а какво ли му плашат? Сигурно пак някой апартамент или дворец, но на договорена цена от преди 10-ти ноември......???? Омръзнаха ми тъпите му "сензации"- да вземат малко икономиката да пораздвижат, но кой ли от правителтвото има необходимия капацитет- май никой ако ме питат!!! Да вземат да си ходят, но те нямат такова достойнство да го направят.........

А кога ще има акция "Лъжлльото"? Няма ли да приключи вече проверката на НАП за имуществата и доходите на Цв.Цв. и да си го приберат в ареста? Хайде, че ще е интерсено шоуто: "Един арестант запрян при арестуваните от него арестанти". Чакаме го!

е на Позитано и се крие там заедно с "крадльото". За ужас на партията ти има още 2,5 години гонка на структурите ви.

понеделник ги пускат,спокойно.цецко пак ще му се смеят всички

Стига сте публикували снимката на вечно мрачния Цецо, че ми се повръща от него!

Верно! Я сложете снимка на оня гей с червените прашки, да се развеселим. Или на Гоце с отстрелян пръч. А може и на Сопола в летяща чиния. Все си е веселба. Може и на Банев - начина му на обличане е много забавен.

А е прост и грозен,виж само какво тъпо излъчване ... И на най - глупавия са дали да ръководи министерство,а е и вице ....Смях

Министърът се срутва, губи политическа височина с невероятна скорост; оперативната работа в МВР не му е ясна, имаше воля, но не му е там мястото, констатира генерал Атанасов.

Атанасов отдавна е загубил "височина" - некъде към 1,6м е ....с вдигнати ръце.

От Ямбол май ги навряха в.куч.г.з. и балканските и американските и немските обвинители..

Няма угодия! Ако МВР работи, защо работи. Ако не работи, защо не работи. Аз пък съм доволна, че продажни гадини са хванати и притиснати. Както и крадците на трудно спечелени пари. Ясно е, че с нашето правосъдия трудничко ще ги накажат адекватно, но поне не си свиркат безнаказано с парите в джоба.

"Хванати и притиснати" би трябвало да означава хванати с достатъчно доказателства. Обаче като идат в съда обикновено той ги поска поради "липса на доказателства". Да видим сега като са ги СЛЕДИЛИ ЦЕЛИ ТРИ МЕСЕЦА какво доказателства ще извадят. Това че някой дава на друг 500 в банкноти нищо не значи. Може да му връща или зава заем. Полицията обикновено само арестува хората и казва: тозе е пестъпник! Обаче съдът пита: "ЗАЩО? Дай доказателство!" - Иначе и аз мога да дойда и да те арестувам теб и да кажа, че си престъпник докато даваш чаша захар на съседката...

Нищо ново. След няколко дена "независимият съд" ще ги пусне поради липса на доказателства.

Гледам напоследък Цецко озъптява сериозно форума. Много често цензурата спира неприятни нему писания. Дотам ли я докарахме - пак властниците да ни запушват устата. За това ли се борихме да дойде демокрация. Тия бивши комуняги да не замислят пак да пробутат член 1 на конституцията за да са вечно на власт.

Хайде...позабрави за имотите си....спомена Филчев и отново сме на тема бурни акции. Чудесно е, но и по-простичките започнаха да схващат медийната политика на ГЕРБ.

В МВР започва тотален лов на "неверници". Всеки, който не е абсолютно верен на физа и вожда му, ще гори по един или друг начин. Сриващият се авторитет и започналият сериозен отлив на доверие във възможностите и способностити на двамата главатари и шайката наречена правителство, вече изкарват от равновесие клетия посредственик сложен начело на полицията. И всичко това - точно месеци преди избори, за които Мутрата се хвалеше, че са му сигурна победа. Ужасът от намеренията на Президента да повлияе България да направи завой към смислена политика с адекватно правителство докарва до истерия безхаберното днешно управление.

Дошло е време да арестуват и къртиците в главите на Боко, Цури, Цурка, а защо не и на цялото Герберово котило.

тъпак си!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пак греда.Ще лежат по 6 месеца. Ще ге пусне съда. Ще осъдат МВР-то.Ще им изплатат по една чанта пари и... Всички на детектора!!! Кой устиска, двойна заплата,кой не-Чао!

A защо ще подкупват!? Kъде са законите в страната, за да функционира всичко нормално?Tочно в това, не е нужно никакво подкупване!!! O п р а в е т е законите и заедно "гонете" мошениците! Yспехи!!!

СТИГА ВЕЧЕ С МВР-АКО НЕ СЕ ПИШЕ И СЕ СЛОЖИ СНИМКАТА?????? АМИ НАЛИ ТОВА ИМ Е РАБОТАТА Е ЗАТОВА РЕЙТИНГА МУ ПАДА ЗАЩОТО ВСЯКА МИНУТА Е НА НЯКОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ И НАЙ ВЕЧЕ БТВ ИЛИ САЙТ ИЛИ ВЕСТНИК ОМРЪЗНА МИ ТАЗИ ФИЗИОНОМИЯ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТЯХ

СОФИЯ. Министерството на вътрешните работи се грижи за храната на своите служители. Затова в Държавен вестник е пусната обществена поръчка за закупуване на различни мръвки. Ведомството на Цветан Цветанов купува 70 кила търбуси от едър рогат добитък. Най-вероятно от него ще се прави шкембе чорба за състава на МВР в цялата страна, подозират запознати. Поръчани са 11 тона салами - 3 тона деликатесни колбаси, 4 тона луканки и 4 тона суджуци. Хората на Цветанов са пуснали и поръчка за 400 кг свински котлет, 10 кг свинско бонфиле, 40 кг свински джолан, 10 кг телешко бонфиле. В менюто на полицаите най-вероятно ще има и агнешко охладено - 60 кг. Поръчани са и 750 кг филе "Елена". Три тона и половина е поръчката за свинско пушено филе. Полицаите от цялата страна ще замезват и със 700 кг роле "Трапезица". От обществената поръчка става ясно, че и МВР минава на модерната напоследък "Стара планина" - наденички, кренвирши, колбаси.

Като се наям ми се доспива, а като стана съм гладен.

Егати ,горките заптиета ще гнетът само месо.Не им се полага дори и коричка хляб.

Всяка сутрин влизам в Dir.bg със спотаената надежда, че първата новина ще бъде"Тази нощ се проведе акция на МВР под кодовото название"Имотните лапачи" и че са задържани на първо време видните гербаджии Цветанов и Иванов, а след тях двамата Руменовци бесепари и т.н.! Но това в Булгаристан може да се случи само на 1 април в някое комедийно шоу......

а бе те хубаво ги хващат, ама правораздаването е за таковане...маааа такива в китаи ги разтрелват на стадиона публично...,а при нас ги освобождават и чак свеци ги изкарват. порнографска дарява еиииии.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всеки съд съди по представени доказателства, не по симпатии, чувства, и т.н, няма ама някой ми каза, пък той май , че видял и недовидял, все пак съда прилагазаконите, които НС е приело.

А прилага ли ги законите на практика или само на теория?

откакто почна да се "изцепва", спряха отвличанията, което като за начало си е толкова добре, че ме да кара да мисля че по скоро човека с изцепките си ти.

Само така гербери и лично вие г-н Цветанов! Отлично знаете,че ще продължат да ви плюят,защото ги наехте ,без вазелин...набутайте им го до сливиците,за да не могат да си обърнат дори очите!!!Сега те ще използват всичките си ресурси,защото Руския брат ще им реже мъдете,задето взеха,па не върнаха!!!Мамка им крадлива предателска и дупедавска комунистическа сган ,недоносена,от семе не правена!Браво,браво ,браво-да знаете,че на честния народ му се отпуща душата и ви благославя,карайте така ,докато не ги изринем!!!!!

Много злоба, типично по гербаджийски, а не е зле и малко да си подобриш правописа!Нецензурните ти изрази показват простотията ти и броя на функциониращите гънки в болният ти мозък, но не бива да има съмнение, че са много, тъй като си поддръжник на ГЕРБ!

Топло, топло, топло! Ха сега арестувайте и ЦвъЦвъ!

Вече не е смешно постоянно да се "разиграват" акциики със смешни имена - стана банално!!!

Очакваме МВР да обяви обществена поръчка за наименования на акции, ще се приемат по азбучен ред, дати и часове на започване на акцията.

Оървото правителство на България, което е съставено от мъже. Мъж значи и патриот. Досегашните бяха лигли и предатели.

И тези сигурно са неудобни на новите ГЕРБ цветановски престъпници,все по-ясно е как Цветанов приватизира полицията за своят личен криминален интерес

Дано този път да са си свършили работата като хората защото до сега все нещо куца.

Какви изцепки бе цървул ? Най-после има шанс Българя да стане държава, в която се спазва закона. Добре, че избрахме Бойко. Ако беше тройната ламя сега щяхме да сме фалирала държава.

Какъв закон и кой да го спазва?? когато те самите го погазват. Ако ББ е такъв какъвто си го мислиш трябваше да започне от своите дружки в Герб . Да ама не.А това за служителите от МВР е постановка за тези които са недоволни от ЦЦ сътворена от верните му служители. Опитаха с премествания ама КТ ги попритисна малко и се отказаха. Сега си действат по техните правила които неподлежат на проверка от други институции.

Не съжалявам пудела за тоталния му провал, защото той е жертва на собствената си глупост и самозаблуда!

Служителя от МВР е пенсионер.....арестуваните са агент Колев и бившия полицай Ставрев....

Цецо като го настъпиха за имотите и пак се развихри с ПР акциите. Значи 500$ на класифицирана информация. И ДАНС и МВР си плащат помежду си. Голям бизнес се върти в тази държава.

Не е ли крайно време да се разпусне окончателно държавната структура на организираната престъпност, наречена МВР? 73,000 престъпника, лежащи на ръцете на данъкоплатеца, които отгоре на всичко се славят и получават заплати и ордени като борци за демокрация и правов ред?! Държавата Израел, която от 1949 година е във война се справя с вътрешната сигурност с 23,000 полицая, а ние храним 73,000 бандита от държавния бюджет, за да ни цицат и се гаврят с нас! Спешно създаване на шерифски избираеми органи за сигурност са единствената обществена бариера срещу непобедимата корумпирана безцветна силова власт. "Марш от кораба" на престъпното МВР!

Зад всяко сериозно престъпление седи винаги по един полицай !

"По думите на Цветанов братът на един от задържаните е арестуван в Белгия за незаконно теглене на парични суми с подправени карти." Пак някой отвън е свършил работа и ние да отчетем дейност за МВР. Ха ха хааааааа - гафче!!!!!!!!

Коментари - Задържаха служител на МВР и агент на ДАНС | Днес.dir.bg

Задържаха служител на МВР и агент на ДАНС

Агент на ДАНС и служител на дирекция „Миграция” на МВР са арестувани в София при спецакция под кодово име "Къртиците".

Обратно в новината

Коментари - Задържаха служител на МВР и агент на ДАНС | Днес.dir.bg

Коментари

Шарики гелевые с доставкой по Москве доставка-шаров.рф Без гелиевых шаров не проходит ни один праздник. Ведь блестящие, красивые воздушные шары всегда могут создать крутую атмосферу и поднять настроение. Сейчас гелиевые шары доступны всех расцветок, габаритов, с надписями и без, с рисунками и разными наполнениями, короче на любой вкус. Приглашаем Вас на онлайн портал доставка-шаров.рф и познакомиться с подробными условиями доставки. Если Вы хотели отыскать Заказать Шар Цифра 7 Фуксия то Вы пришли на правильный адрес. Сервис доставки воздушных шаров «Спешарики» представляет большой выбор шаров: шары с рисунком, букеты из шаров, сердца, фольгированные фигурки, светящиеся шары, ходячие шары, большие шары с гелием и другие. Переходите в необходимый раздел и выбирайте то, что хочется именно Вам. Каждые шарики можно посмотреть поближе, нажав на фотографию. Вам будет доступны расценки, картинки, наличие на складе, подробное описание и нюансы доставки. Если Вы захотели оформить заказ, то можно добавлять необходимые шарики в корзину и далее создать полноценный заказ. Если у Вас остались вопросы, позвоните по номеру телефона +7(499)677-55-67 в подходящее Вам время. Мы с радостью поможем Вам подобрать шары, исходя из грядущего события, кому предназначаются гелиевые шары, а также бюджета. Мы можем подобрать идеальные варианты гелиевых шаров даже на самые небольшие суммы. Вы также можете воспользоваться появляющимся диалогом, где наш бизнес-менеджер окажет свою помощь. Купить шары на праздник можно зайдя на интернет сайт - Заказать Золотой круг из фольги . В настоящее время на любом дне рождения популярно иметь оригинальные шарики в конкретной теме, и оно понятно почему. Вы только загляните в наш каталог и посмотрите на это разнообразие. Шары для деток, для мужчин или девушек, в конкретных тематиках и цветах. Выбирайте набор и заказывайте прямо сейчас, а при подписке на наши обновления, Вы получите скидку как дополнительный бонус. Доставка воздушных шаров по Москве и Московской области у нас происходит круглосуточно, что очень удобно. Изучите прайс и способы доставки в разделе «доставка и оплата» на нашем веб сайте доставка-шаров.рф прямо сегодня. Наши гелиевые шарики обязательно будут парить в воздухе минимально 3 суток, может и больше. Мы обрабатываем их особенным средством, которое позволяет продолжить такой эффект. Но чаще это будет зависеть от температуры в помещении, от условий использования, наличие ветра и солнечных лучей и других причин. Узнайте детальнее у наших экспертов. Наш адрес: г. Москва, Пакгаузное шоссе, д. 5. Все способы связи с нами узнайте в теме «контакты».

Изобщо никакви престъпници не хващат,а правят постановки и измамнически пиар и пропаганда.Как един измамник като Цветанов с тъмно милиционерско минало както и Борисов ще се борят с престъпността като сами произхождат от нея.Само надуват бузи и режат ленти, и оният американски подлизурко Баерли дето няма нищо общо с американските ценности ги дондурка в пропагандата.Я разгледайте десетките съобщения за вилнеещата престъпност набутвана така малко назад извън пропагандата. http://www.youtube.com/user/PandoraBOXonline#p/a/u/0/gYEwwyUBwws

Аз съм доволен, че продажни гадини са хванати и притиснати! Както и крадците на трудно спечелени пари! Ясно е, че с нашето правосъдия трудничко ще ги накажат адекватно (най-вероятно отново яе ги пуснат под гаранция или срещу подписка, най много да получат условна присъда), но поне няма да си свиркат безнаказано с парите в джоба!... Докато не се промени и прочисти основно съдебната ни система, за съжаление ще е така!...

страхотно! мвр работи, а и работи все по-добре и все повече!

Лоши сме ,лошиииТакава злоба, как може да се събира в гл

"Лъжльото"не е на "Позитано" а на "Дондуков 2" ,а "Крадльото"е изявяващия се като "Ловец на къртици" смешник от с.Шума.

ПЛАТЕН ДРАСКАЧ

Защо да е платен,та това е точно така....

Всяка сутрин осъмваме с някаква акция, аз искам да не слушам всука сутрин акция, а сводките от съда, осъден за еди какво си, иначе останалото е само пиар, къде другаде сте видели такова нещо сутришните блокове и новините сас се превърнали в криминална хроника.

Цецо-пора,на лов за къртици.Голям майтап.Чудодейното преобразяване на един физкултурник в Шерлок Холмс!

Не е пор, а е съсел и като го погнат за укриване на доходи и незаконно забогатяване ще се скрие в родното си село Шума. Той е и баш къртицата в МВР-то. Е.... хибрида - съселокърт. Бойко може да го оплоди и от родилото се котило да подари едно на Путкин.

Те това животно ще е най-гледаното във всеки зоопарк, пък бил той и в дачата на руския премиер.

Само ги арестуват и после ги освобождават и какво голямата работа ве4е тъпи 4енгари.......мафиоти.

Прави впечатление, че всяка публикувана информация за успешна акция на правителството по въвеждане на ред в псевдодържавата Булгаристан довежда до истерия определени групички от населението. Защо ли?

Прав си за публикувана информация за проведена операция но за добавката "успешна" бая си надалеч. А има коментари защото ни писна от вестникарска информация а резултатите от тези "операции"не успяват да станат информация

Прави впечатление, че някой който тръгне на работа и получава много пари за това (от парите на всички групички) , иска всяка сутрин да го пишат във всички съществуващи медии. Защо ли все още ни прави впечатление че и тези последни две поредни години все още сме "псевдодържава"?

Успешна е всяка акция, при която заловения е осъден от съда останалото е Шменти капели както обича за казва Премиера.

Стига с тази злоба, стига с тази подигравка, да сте виждали други институции освен МВР да си чистят сами службите от корумпирани служители, май - НЯМА, а тука само ненавист към служителите от МВР, а ако стена нещо с някой всеки търчи към МВР, ами помислете малко ако самите служби не искаха да се разбере, че гонят корумпирани служители, дали щяхте да разберете! Оставете ги да работят спокойно и стига с тази българска злоба и простотия!

Ами те да си вършат работата по-безшумно, да шумат когато осъдят заловените, омръзна ни от много шум за нищо. Стига се явяват всяка сутрин по сутришните блокове и докато тече акцията да говорят за нея , нека да свърши и да докарат нещата докрай и тогава да тръбят колкото си искат.

Знаете ли Люси с колко е намалял броя на търчащите в БВР и не защото са намалели престъпленията а защото 90% от всички обърнали са към МВР не са получили разрешение на случаите. Така че това не е злоба а изблик на недоволство от ежедневното плямпане на ЦЦ и харчене на нашите пари за акцийките му но не и за рвешение на нашите проблеми

Нова вълна от "операции" белким си вдигнем рейтинга..........

рейтинга. Сега ти вдигнвахме мерника. За ужас на партията ти има още 2,5 години гонка на структурите ви.

Бихте ли дали координатите си защото такъв ясновидец като вас рядко се среща да познае нещо което човека незнае за себе си.

Пак арестуваха някой дребен служител, за да се измъкне шефа му- не може едно добре управлявано ведомство да не знае шефа какво става в него..... още повече в такива структури като МВР и ДАНС- просто е абсурдно. На този тъп министър ми омръзнаха евтините номерца- че той е най-голямата къртица бе- такива големи групировки покровителства, а какво ли му плашат? Сигурно пак някой апартамент или дворец, но на договорена цена от преди 10-ти ноември......???? Омръзнаха ми тъпите му "сензации"- да вземат малко икономиката да пораздвижат, но кой ли от правителтвото има необходимия капацитет- май никой ако ме питат!!! Да вземат да си ходят, но те нямат такова достойнство да го направят.........

А кога ще има акция "Лъжлльото"? Няма ли да приключи вече проверката на НАП за имуществата и доходите на Цв.Цв. и да си го приберат в ареста? Хайде, че ще е интерсено шоуто: "Един арестант запрян при арестуваните от него арестанти". Чакаме го!

е на Позитано и се крие там заедно с "крадльото". За ужас на партията ти има още 2,5 години гонка на структурите ви.

понеделник ги пускат,спокойно.цецко пак ще му се смеят всички

Стига сте публикували снимката на вечно мрачния Цецо, че ми се повръща от него!

Верно! Я сложете снимка на оня гей с червените прашки, да се развеселим. Или на Гоце с отстрелян пръч. А може и на Сопола в летяща чиния. Все си е веселба. Може и на Банев - начина му на обличане е много забавен.

А е прост и грозен,виж само какво тъпо излъчване ... И на най - глупавия са дали да ръководи министерство,а е и вице ....Смях

Министърът се срутва, губи политическа височина с невероятна скорост; оперативната работа в МВР не му е ясна, имаше воля, но не му е там мястото, констатира генерал Атанасов.

Атанасов отдавна е загубил "височина" - некъде към 1,6м е ....с вдигнати ръце.

От Ямбол май ги навряха в.куч.г.з. и балканските и американските и немските обвинители..

Няма угодия! Ако МВР работи, защо работи. Ако не работи, защо не работи. Аз пък съм доволна, че продажни гадини са хванати и притиснати. Както и крадците на трудно спечелени пари. Ясно е, че с нашето правосъдия трудничко ще ги накажат адекватно, но поне не си свиркат безнаказано с парите в джоба.

"Хванати и притиснати" би трябвало да означава хванати с достатъчно доказателства. Обаче като идат в съда обикновено той ги поска поради "липса на доказателства". Да видим сега като са ги СЛЕДИЛИ ЦЕЛИ ТРИ МЕСЕЦА какво доказателства ще извадят. Това че някой дава на друг 500 в банкноти нищо не значи. Може да му връща или зава заем. Полицията обикновено само арестува хората и казва: тозе е пестъпник! Обаче съдът пита: "ЗАЩО? Дай доказателство!" - Иначе и аз мога да дойда и да те арестувам теб и да кажа, че си престъпник докато даваш чаша захар на съседката...

Нищо ново. След няколко дена "независимият съд" ще ги пусне поради липса на доказателства.

Гледам напоследък Цецко озъптява сериозно форума. Много често цензурата спира неприятни нему писания. Дотам ли я докарахме - пак властниците да ни запушват устата. За това ли се борихме да дойде демокрация. Тия бивши комуняги да не замислят пак да пробутат член 1 на конституцията за да са вечно на власт.

Хайде...позабрави за имотите си....спомена Филчев и отново сме на тема бурни акции. Чудесно е, но и по-простичките започнаха да схващат медийната политика на ГЕРБ.

В МВР започва тотален лов на "неверници". Всеки, който не е абсолютно верен на физа и вожда му, ще гори по един или друг начин. Сриващият се авторитет и започналият сериозен отлив на доверие във възможностите и способностити на двамата главатари и шайката наречена правителство, вече изкарват от равновесие клетия посредственик сложен начело на полицията. И всичко това - точно месеци преди избори, за които Мутрата се хвалеше, че са му сигурна победа. Ужасът от намеренията на Президента да повлияе България да направи завой към смислена политика с адекватно правителство докарва до истерия безхаберното днешно управление.

Дошло е време да арестуват и къртиците в главите на Боко, Цури, Цурка, а защо не и на цялото Герберово котило.

тъпак си!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пак греда.Ще лежат по 6 месеца. Ще ге пусне съда. Ще осъдат МВР-то.Ще им изплатат по една чанта пари и... Всички на детектора!!! Кой устиска, двойна заплата,кой не-Чао!

A защо ще подкупват!? Kъде са законите в страната, за да функционира всичко нормално?Tочно в това, не е нужно никакво подкупване!!! O п р а в е т е законите и заедно "гонете" мошениците! Yспехи!!!

СТИГА ВЕЧЕ С МВР-АКО НЕ СЕ ПИШЕ И СЕ СЛОЖИ СНИМКАТА?????? АМИ НАЛИ ТОВА ИМ Е РАБОТАТА Е ЗАТОВА РЕЙТИНГА МУ ПАДА ЗАЩОТО ВСЯКА МИНУТА Е НА НЯКОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ И НАЙ ВЕЧЕ БТВ ИЛИ САЙТ ИЛИ ВЕСТНИК ОМРЪЗНА МИ ТАЗИ ФИЗИОНОМИЯ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТЯХ

СОФИЯ. Министерството на вътрешните работи се грижи за храната на своите служители. Затова в Държавен вестник е пусната обществена поръчка за закупуване на различни мръвки. Ведомството на Цветан Цветанов купува 70 кила търбуси от едър рогат добитък. Най-вероятно от него ще се прави шкембе чорба за състава на МВР в цялата страна, подозират запознати. Поръчани са 11 тона салами - 3 тона деликатесни колбаси, 4 тона луканки и 4 тона суджуци. Хората на Цветанов са пуснали и поръчка за 400 кг свински котлет, 10 кг свинско бонфиле, 40 кг свински джолан, 10 кг телешко бонфиле. В менюто на полицаите най-вероятно ще има и агнешко охладено - 60 кг. Поръчани са и 750 кг филе "Елена". Три тона и половина е поръчката за свинско пушено филе. Полицаите от цялата страна ще замезват и със 700 кг роле "Трапезица". От обществената поръчка става ясно, че и МВР минава на модерната напоследък "Стара планина" - наденички, кренвирши, колбаси.

Като се наям ми се доспива, а като стана съм гладен.

Егати ,горките заптиета ще гнетът само месо.Не им се полага дори и коричка хляб.

Всяка сутрин влизам в Dir.bg със спотаената надежда, че първата новина ще бъде"Тази нощ се проведе акция на МВР под кодовото название"Имотните лапачи" и че са задържани на първо време видните гербаджии Цветанов и Иванов, а след тях двамата Руменовци бесепари и т.н.! Но това в Булгаристан може да се случи само на 1 април в някое комедийно шоу......

а бе те хубаво ги хващат, ама правораздаването е за таковане...маааа такива в китаи ги разтрелват на стадиона публично...,а при нас ги освобождават и чак свеци ги изкарват. порнографска дарява еиииии.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всеки съд съди по представени доказателства, не по симпатии, чувства, и т.н, няма ама някой ми каза, пък той май , че видял и недовидял, все пак съда прилагазаконите, които НС е приело.

А прилага ли ги законите на практика или само на теория?

откакто почна да се "изцепва", спряха отвличанията, което като за начало си е толкова добре, че ме да кара да мисля че по скоро човека с изцепките си ти.

Само така гербери и лично вие г-н Цветанов! Отлично знаете,че ще продължат да ви плюят,защото ги наехте ,без вазелин...набутайте им го до сливиците,за да не могат да си обърнат дори очите!!!Сега те ще използват всичките си ресурси,защото Руския брат ще им реже мъдете,задето взеха,па не върнаха!!!Мамка им крадлива предателска и дупедавска комунистическа сган ,недоносена,от семе не правена!Браво,браво ,браво-да знаете,че на честния народ му се отпуща душата и ви благославя,карайте така ,докато не ги изринем!!!!!

Много злоба, типично по гербаджийски, а не е зле и малко да си подобриш правописа!Нецензурните ти изрази показват простотията ти и броя на функциониращите гънки в болният ти мозък, но не бива да има съмнение, че са много, тъй като си поддръжник на ГЕРБ!

Топло, топло, топло! Ха сега арестувайте и ЦвъЦвъ!

Вече не е смешно постоянно да се "разиграват" акциики със смешни имена - стана банално!!!

Очакваме МВР да обяви обществена поръчка за наименования на акции, ще се приемат по азбучен ред, дати и часове на започване на акцията.

Оървото правителство на България, което е съставено от мъже. Мъж значи и патриот. Досегашните бяха лигли и предатели.

И тези сигурно са неудобни на новите ГЕРБ цветановски престъпници,все по-ясно е как Цветанов приватизира полицията за своят личен криминален интерес

Дано този път да са си свършили работата като хората защото до сега все нещо куца.

Какви изцепки бе цървул ? Най-после има шанс Българя да стане държава, в която се спазва закона. Добре, че избрахме Бойко. Ако беше тройната ламя сега щяхме да сме фалирала държава.

Какъв закон и кой да го спазва?? когато те самите го погазват. Ако ББ е такъв какъвто си го мислиш трябваше да започне от своите дружки в Герб . Да ама не.А това за служителите от МВР е постановка за тези които са недоволни от ЦЦ сътворена от верните му служители. Опитаха с премествания ама КТ ги попритисна малко и се отказаха. Сега си действат по техните правила които неподлежат на проверка от други институции.

Не съжалявам пудела за тоталния му провал, защото той е жертва на собствената си глупост и самозаблуда!

Служителя от МВР е пенсионер.....арестуваните са агент Колев и бившия полицай Ставрев....

Цецо като го настъпиха за имотите и пак се развихри с ПР акциите. Значи 500$ на класифицирана информация. И ДАНС и МВР си плащат помежду си. Голям бизнес се върти в тази държава.

Не е ли крайно време да се разпусне окончателно държавната структура на организираната престъпност, наречена МВР? 73,000 престъпника, лежащи на ръцете на данъкоплатеца, които отгоре на всичко се славят и получават заплати и ордени като борци за демокрация и правов ред?! Държавата Израел, която от 1949 година е във война се справя с вътрешната сигурност с 23,000 полицая, а ние храним 73,000 бандита от държавния бюджет, за да ни цицат и се гаврят с нас! Спешно създаване на шерифски избираеми органи за сигурност са единствената обществена бариера срещу непобедимата корумпирана безцветна силова власт. "Марш от кораба" на престъпното МВР!

Зад всяко сериозно престъпление седи винаги по един полицай !

"По думите на Цветанов братът на един от задържаните е арестуван в Белгия за незаконно теглене на парични суми с подправени карти." Пак някой отвън е свършил работа и ние да отчетем дейност за МВР. Ха ха хааааааа - гафче!!!!!!!!