Коментари - Каролев: Дясната ГЕРБ национализира ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Каролев: Дясната ГЕРБ национализира ЧЕЗ

Фирмите на ЧЕЗ в България стават държавни...”Дясната” партия ГЕРБ с типично “дясно” решение.

Обратно в новината

Коментари - Каролев: Дясната ГЕРБ национализира ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Коментари

Добре дошли в Мутробойковия!!!! Пак ударихме дъното, сега продължаваме да копаем НАДОЛУ.... Жалко, МНОГО ЖАЛКО за НАРОДА БЪЛГАРСКИ.

Това е за удовлетворяване интереса на левите капиталисти, оставени на празна ясла.

Ето заради такива като този, продадоха народното и задължиха хората да плащат на чужди държави за собствеността си!

Този противен досадник има ли идея (все пак се води икономист), че големи държави с ДЕСНИ правителства са НАЦИОНАЛИЗИРАЛИ някои от най-важните за националната сигурност стопански отрасли. Така че нищо не пречи ЧЕЗ да бъде продаден на ДЪРЖАВАТА България и то 100% !!! Въпросът е откъде ще дойдат парите. Мисля, че е справедливо да бъдат взети от престъпниците, уредили продажбата на държавните дялове за частни лица преди няколко години!

ГЕРБ... Боко... нямат печеливш ход. Насадиха се сами... на запартъци. Ако Гинчето вземе ЧЕЗ - Бойко шъ го изядат с парцалите; Ако Държавата вземе ЧЕЗ - още по-лошо, защото не само аз не искам от моите данъци да се купуват предприятия, които ще БЪДАТ ГРАБЕНИ ОТ СЪЩИТЕ СЕГАШНИ ПОЛИТИЦИ, тъй както и турчин не ги е грабил. Боко, Бокоооо... Голем номер ти извъртеха. ЦУНГЦВАНГ.

цугцванг, де

Трябва да си тъп и дебил от онези 80%, за да не разбереш, че СИКаджията и обкръжението му стоят в дъното на тази криминална история! Кака Гинка се видя, че е една невзрачна и не особено интелигентна женица, която няма мащаб да е нещо повече от параван! Всекидневно мутрите на власт нагло се подиграват с хората. Дотолкова са онаглели и безцеромонни, че вече не се и крият!

"Западът не работи по този модел" За сведение на малко некомпетентните, да видим Франция. Всичките 58 АЕЦ са Държавни. Елкрисити дьо франс, всичкото ЕПР е държавно. Това е така, защото държавата била лош стопанин. Но във Франция не го знаят. Всъчщност, идват едни хора зад окена и от запад, започват да ни обясняват, колко лош стопанин е държавата. И че трябва да приватизираш или си комунист долен. Особено ако не им го продадеш за безплатно, срещу хартиени долари. И така се появила приватизацията и мантрата, Колко лош стопанин е държавата.

път може и бой да ядат, не знаят какво да правят.

И тоя не е по-различен.Обича суджуците.

Принципът на Вацев: Като не знаеш какво да кажеш, говори по принцип" Съществена и епсертна информация от г-н Каролев, няма що.

Аз съм данъкоплатец и не искам да си купувам ЧЕЗ. Ако има и други, обаждайте се!!!

Хубаво. Направете си кооперация и си купете хамстери за развъждане.

За мен ЕРП-тата трябва да са държавни. Но за целта трябва да се потърси сметка ,на който ги продаде! Защото едни наши пари са дадени за създаването, после го продадоха без да ни питат, задължиха ни да плащаме за нещо наше, а сега искат да го купят. Някак си тази схема не ми харесва. Затова оня продалият ги, да ги връща за собствена сметка.

Каролеффф, какво се и ти чудиш? Никак не им се искаше да го признаят, че е тяхна далавера! Впрегнаха де що бе куцо и сакато да ни сапунисват, че сделката била:- брилянтна, кристално прозрачна, извън правомощията за контрол, и прочие простотии, но като видяха ДЕБЕЛИЯ, клекнаха и си признаха, че НЕ Е ТАКА И ДЪРЖАВАТА ЩЕ СИ ВЪРНЕ мажоритарният пакет! А това, че може и трябва им го изнесе като лекция и проведе като семинар преди 20 години Татчър, като НАЦИОНАЛИЗИРА минната промишленост и стоманодобива! Като пренасочи в химическата промишленост, хиляди съкратени! На многолюдните протести и шествия от Кент до Даунинг стрийт 10 отговори с ТВЪРДОСТ, като изпрати полиция и конна гвардия, а по покривите около 10 сложи снайперисти! И всичко се кротна и си потече по предварително начертаните русла! въпрос на преценка, кое и до каква степен може да се иноватира и повторно приватизира и кое НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИВАТИЗИРА и да остане стратегически държавен дял!

Правим от Гинка главен преговарящ за цената на която данъкоплатците купуват ЧЕЗ. Почвам да и се кефя. Да предложим да се заеме с БРЕКЗИТ. Вече ще има солиден опит.

Пълен хаос при Бойко и управляващата двойна коалиция за Гинка и ЧЕЗ.В стила на Бойко ,,тука има,тука няма" той сутрин казва едно за ЧЕЗ и Гинка,след разговор с Бабиш на обед казва друго,вечер консултация с Бабиш трето.На другият ден т.е.днес приема за разговор Гинчето от Стамболйски в МС преди заминаването и за Прага и со кротце со благо и малко с натиск и рекет и пазърлъка става ,стига ЧЕЗ да се съгласи.Ако не , Гинка като собственик на ЕРП може да джитне 33 % ,като такса спокойствие и измъкване на Борисов от кашата ,която сам си забърка.

Е те на това аз му казвам УПРАВЛЕНЕЦ ОТ ВИСША КЛАСА.През 2011г. Борисов и Дянков продават миноритарните дялове на държавата в 3-те ЕРП и се губи възможността държавата да упражнява контрол в стратегически сектор ЕНЕРГЕТИКА.През 2018г. Борисов и Горанов ще купуват миноритарен дял от ЕРП ЧЕЗ с цел упражняване на контрол от страна на държавата.Те на това аз му кадвам ВЕЛИК УПРАВЛЕНЕЦ, НЕЗАМЕНИМ ДЪРЖАВНИК И ВСЕЛЕНСКИ ДЪРЖАВНИК, дори Господ е под нивото му.Мисля си обаче, че професора нарекъл 80% от избирателите в България - ПОЛИТИЧЕСКИ ДЕБИЛИ е сбъркал, процента е 95,9%.Ха да ни е честито.

На Делян Добрев ,му купиха ЧЕЗ,на Делян Пеевски ще му построят АЕЦ Белене.А Бойко ще бъде ЗЕВС и ще пуска тока на раята !

Поредния режисиран скандал. Може би Бойко ще подаде оставка, за да се отърве от "патриотите". Защото на предсрочни избори, те няма да влязат в парламента, защото вече се изпокараха. Вероятно ще влезе някакво дясно обединение, с което Бойко ще се коалира. Този номер го изиграха вече няколко пъти, предполагам, че ще мине отново. Защото ние сме малък, но за сметка на това много прост народ!

Гинко Билоба !

НАП и КФН няма какво да ги чакаме... Там е ясно - проверките няма да открият никакви нарушения. То нали в КФН за член по инвестиционнатат политика сложиха Бочето Атанасов- бившия шефффф на НАП, та ... все са наши, послушни и удобни.

А някой да види борсата и да прочете за колко фирми се съобщава, че акцийте са надплатени- тоест нереална стойност?

be toia drapni nos uade e tragnal da mi dava saveti.Zasto nesi thopli dalgia nos i da spre da si navira gagata det triabva i ne triabva,

Този нали беше гербераст!? И той се върти на 180 градуса. Абе всички се въртят и правят обороти - пъти по 360 градуса. Интереси, кинти...

ДАЙТЕ ТОН БОРИСОВ И КОМПАНИЯ ДА ИЗИГРАЯТ ГИНКИНОТО ХОРО!!!! СЕГА ИМА ЛИ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ КОЙТО ДА НЕ Е НАЯСНО КОЙ НИ УПРАВЛЯВА ? АМИ ИПОН!?

Ех, и тииии;) Че кой някога е смята ГЕРБ за "дясна" партия изобщо? Виж, "десен клон" на Партията майка - това да;)

За клона сте прав, но защо мислите партията майка за лява. В момента няма по дясна партия от нея в страната.

Аз и Партията-майка вече не слагам при левите - просто при нас си имаме две "системни" партии, произлезли от Партията-майка и условно съм ги обозначила като ляв и десен клон!

ГЕРБ дойде с Калинка и си ТРЪГВА с ГИНКА :)

ДАНС,МВР,НАП,КФН,БНБ и т.н. държавни служби-тотални уволнения и рестарт на системата!Писна ни от некадърници!И много ,много "мръсни " думи за родата им по женска линия!

Точно това може и да е основната схема. Как ЧЕЗ да вземе 320 милки евро, като не струва толкова: ами с Гинка+Боце (т.е. държавата).

Истината е, че ГЕРБ вече открито се подиграват с народа! Щом се размина с БТК, защо да не продължат нататък, до пълно овладяване на държавата? Плащаме милиарди заради нечии недомислици, плащаме заради некомпетентност и необмислени обвинения, сипали се от трибуната на НС, плащаме обезщетения, присъдени в Страсбург! Такова безочие никога не е било! Никога!

След дъжд качулка! Сетиха се,че трябва да има държавно участие. Е а дано,ама надали!

Имало едно време държавица с сравнително глуповато население. В малко градче там расло момиченце. На училище много, много не ходило то. От рано парички трупало и въртяло то. Дюшечето й било пълно с милиончета. Макар и не винаги да можела да чете или да смята и до 2. Гинка се казвало това хубаво дете. Един ден така между другото то решило да си купи електроразпределенийце за няколко стотин милиончета в държавицата на дебилчетата. Ей просто така, макар и нищо да не разбирала от това. Но Някой й бил казал, че така ще печели още повече, а и щял да и даде още няколко стотин милиончета за това. Така и направила стринка Ганка. И сега е приказно богата тя. А на простолюдието се смее тя, живеещо в тази грешна държавица.

Андрей Бабиш се присъединява към Комунистическата партия на Чехословакия през 1980 г. Според Словашкия институт за спомен за народа, от 1982 г. до 1985 г. той е агент на Чехословашката служба за държавна сигурност Стаб

И?

? и какъв аргумент е това в случая, че Бабиш е бил ...???

през тези години ,,боката,, е бил ,,демократ,, и ,,буда,,...!!! това че сте ,,буда-ли,, не означава и за ,,нас,,...!!!

Този жълт празнодумко, на когото не можеш да затвориш устата, отново раздава "мъдри съвети. Но няма ли кой от журналистите да го попита как и защо бяха приватизирани ЕРД? И не само да го попита, но и да престанат да го канят. Кой стой зад него, кой плаща и го урежда по разните телевизии, за да продължава да ръси идиотщини? Той, Владо Мотиката бе част от жълтата напаст, сполетяла опосканата ни държава. И Петър Стоянов има вина, защото успя да отклони Симеон от мераците му за президент, за да стане Премиер - за да остане в историята като най-безличния Премиер - безличен, но алчен!

Тоя знае ли какво означава национализация? Държавата си откупува един монопол, това е покупка.

Друго много дясно решение на ГЕРБ: САНИРАНЕТО! Как може един милиционер от БКП (Тиквата) може да има дясно мислене? Баща му го прави член на БКП на 18 години, за да може да го вкара с връзки в Симеоново. Това е 100% комунист! Срам за България са всички, които гласуват за ГРОБ!

Защо вместо първо в НС отиде г-жата при негово величество. ?Нали я вика Парламента???

Гинка от Пазарджик върти правителството на пръста си

Мирише, лошо мирише цялата работа. 1.Вариант 1-Гинка става собственик и правителството си отива 2.Вариант 2-Правителството плаща вместо Гинка,ама на цена не по ниска от нейната...и ни го набутва в цената на тока и ...пак си отива Извод-каквото и да направят са се вмирисали.Откъде ли-ами от главата разбира се.

Цялата работа по приватизацията от 10.10.1989 г. насам мирише лошо, ама много лошо.

На ББ хората на които прави метани царското юпи му подложиха кора от банан. Лошото в случая е, че ББ стъпи върху нея. Случката показва как с едни 20-30 милиона, можеш да бутнеш дори правителството в България.

Каролев се облажи, когато НДСВ продаде Енергото на ЧЕЗ, сега седнал да се ихожда по въпроса и хич не му пука за интереса на и без това бедния народ. Корумпиран и нагъл наглец!

Искам 5-ти лифт на Банско ! Искам ЧЕЗ !

От целия резил на правителството спечели Гинка!! Сега медиите от цяла Европа, ако не и от цял свят със затаен дъх ще следят нейното посещение в Чехия и резултатите от него!!! ГЕРБ ни докара до там, че цяла България да зависи от Гинка!!!

Коментари - Каролев: Дясната ГЕРБ национализира ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Каролев: Дясната ГЕРБ национализира ЧЕЗ

Фирмите на ЧЕЗ в България стават държавни...”Дясната” партия ГЕРБ с типично “дясно” решение.

Обратно в новината

Коментари - Каролев: Дясната ГЕРБ национализира ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Коментари

Добре дошли в Мутробойковия!!!! Пак ударихме дъното, сега продължаваме да копаем НАДОЛУ.... Жалко, МНОГО ЖАЛКО за НАРОДА БЪЛГАРСКИ.

Това е за удовлетворяване интереса на левите капиталисти, оставени на празна ясла.

Ето заради такива като този, продадоха народното и задължиха хората да плащат на чужди държави за собствеността си!

Този противен досадник има ли идея (все пак се води икономист), че големи държави с ДЕСНИ правителства са НАЦИОНАЛИЗИРАЛИ някои от най-важните за националната сигурност стопански отрасли. Така че нищо не пречи ЧЕЗ да бъде продаден на ДЪРЖАВАТА България и то 100% !!! Въпросът е откъде ще дойдат парите. Мисля, че е справедливо да бъдат взети от престъпниците, уредили продажбата на държавните дялове за частни лица преди няколко години!

ГЕРБ... Боко... нямат печеливш ход. Насадиха се сами... на запартъци. Ако Гинчето вземе ЧЕЗ - Бойко шъ го изядат с парцалите; Ако Държавата вземе ЧЕЗ - още по-лошо, защото не само аз не искам от моите данъци да се купуват предприятия, които ще БЪДАТ ГРАБЕНИ ОТ СЪЩИТЕ СЕГАШНИ ПОЛИТИЦИ, тъй както и турчин не ги е грабил. Боко, Бокоооо... Голем номер ти извъртеха. ЦУНГЦВАНГ.

цугцванг, де

Трябва да си тъп и дебил от онези 80%, за да не разбереш, че СИКаджията и обкръжението му стоят в дъното на тази криминална история! Кака Гинка се видя, че е една невзрачна и не особено интелигентна женица, която няма мащаб да е нещо повече от параван! Всекидневно мутрите на власт нагло се подиграват с хората. Дотолкова са онаглели и безцеромонни, че вече не се и крият!

"Западът не работи по този модел" За сведение на малко некомпетентните, да видим Франция. Всичките 58 АЕЦ са Държавни. Елкрисити дьо франс, всичкото ЕПР е държавно. Това е така, защото държавата била лош стопанин. Но във Франция не го знаят. Всъчщност, идват едни хора зад окена и от запад, започват да ни обясняват, колко лош стопанин е държавата. И че трябва да приватизираш или си комунист долен. Особено ако не им го продадеш за безплатно, срещу хартиени долари. И така се появила приватизацията и мантрата, Колко лош стопанин е държавата.

път може и бой да ядат, не знаят какво да правят.

И тоя не е по-различен.Обича суджуците.

Принципът на Вацев: Като не знаеш какво да кажеш, говори по принцип" Съществена и епсертна информация от г-н Каролев, няма що.

Аз съм данъкоплатец и не искам да си купувам ЧЕЗ. Ако има и други, обаждайте се!!!

Хубаво. Направете си кооперация и си купете хамстери за развъждане.

За мен ЕРП-тата трябва да са държавни. Но за целта трябва да се потърси сметка ,на който ги продаде! Защото едни наши пари са дадени за създаването, после го продадоха без да ни питат, задължиха ни да плащаме за нещо наше, а сега искат да го купят. Някак си тази схема не ми харесва. Затова оня продалият ги, да ги връща за собствена сметка.

Каролеффф, какво се и ти чудиш? Никак не им се искаше да го признаят, че е тяхна далавера! Впрегнаха де що бе куцо и сакато да ни сапунисват, че сделката била:- брилянтна, кристално прозрачна, извън правомощията за контрол, и прочие простотии, но като видяха ДЕБЕЛИЯ, клекнаха и си признаха, че НЕ Е ТАКА И ДЪРЖАВАТА ЩЕ СИ ВЪРНЕ мажоритарният пакет! А това, че може и трябва им го изнесе като лекция и проведе като семинар преди 20 години Татчър, като НАЦИОНАЛИЗИРА минната промишленост и стоманодобива! Като пренасочи в химическата промишленост, хиляди съкратени! На многолюдните протести и шествия от Кент до Даунинг стрийт 10 отговори с ТВЪРДОСТ, като изпрати полиция и конна гвардия, а по покривите около 10 сложи снайперисти! И всичко се кротна и си потече по предварително начертаните русла! въпрос на преценка, кое и до каква степен може да се иноватира и повторно приватизира и кое НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИВАТИЗИРА и да остане стратегически държавен дял!

Правим от Гинка главен преговарящ за цената на която данъкоплатците купуват ЧЕЗ. Почвам да и се кефя. Да предложим да се заеме с БРЕКЗИТ. Вече ще има солиден опит.

Пълен хаос при Бойко и управляващата двойна коалиция за Гинка и ЧЕЗ.В стила на Бойко ,,тука има,тука няма" той сутрин казва едно за ЧЕЗ и Гинка,след разговор с Бабиш на обед казва друго,вечер консултация с Бабиш трето.На другият ден т.е.днес приема за разговор Гинчето от Стамболйски в МС преди заминаването и за Прага и со кротце со благо и малко с натиск и рекет и пазърлъка става ,стига ЧЕЗ да се съгласи.Ако не , Гинка като собственик на ЕРП може да джитне 33 % ,като такса спокойствие и измъкване на Борисов от кашата ,която сам си забърка.

Е те на това аз му казвам УПРАВЛЕНЕЦ ОТ ВИСША КЛАСА.През 2011г. Борисов и Дянков продават миноритарните дялове на държавата в 3-те ЕРП и се губи възможността държавата да упражнява контрол в стратегически сектор ЕНЕРГЕТИКА.През 2018г. Борисов и Горанов ще купуват миноритарен дял от ЕРП ЧЕЗ с цел упражняване на контрол от страна на държавата.Те на това аз му кадвам ВЕЛИК УПРАВЛЕНЕЦ, НЕЗАМЕНИМ ДЪРЖАВНИК И ВСЕЛЕНСКИ ДЪРЖАВНИК, дори Господ е под нивото му.Мисля си обаче, че професора нарекъл 80% от избирателите в България - ПОЛИТИЧЕСКИ ДЕБИЛИ е сбъркал, процента е 95,9%.Ха да ни е честито.

На Делян Добрев ,му купиха ЧЕЗ,на Делян Пеевски ще му построят АЕЦ Белене.А Бойко ще бъде ЗЕВС и ще пуска тока на раята !

Поредния режисиран скандал. Може би Бойко ще подаде оставка, за да се отърве от "патриотите". Защото на предсрочни избори, те няма да влязат в парламента, защото вече се изпокараха. Вероятно ще влезе някакво дясно обединение, с което Бойко ще се коалира. Този номер го изиграха вече няколко пъти, предполагам, че ще мине отново. Защото ние сме малък, но за сметка на това много прост народ!

Гинко Билоба !

НАП и КФН няма какво да ги чакаме... Там е ясно - проверките няма да открият никакви нарушения. То нали в КФН за член по инвестиционнатат политика сложиха Бочето Атанасов- бившия шефффф на НАП, та ... все са наши, послушни и удобни.

А някой да види борсата и да прочете за колко фирми се съобщава, че акцийте са надплатени- тоест нереална стойност?

be toia drapni nos uade e tragnal da mi dava saveti.Zasto nesi thopli dalgia nos i da spre da si navira gagata det triabva i ne triabva,

Този нали беше гербераст!? И той се върти на 180 градуса. Абе всички се въртят и правят обороти - пъти по 360 градуса. Интереси, кинти...

ДАЙТЕ ТОН БОРИСОВ И КОМПАНИЯ ДА ИЗИГРАЯТ ГИНКИНОТО ХОРО!!!! СЕГА ИМА ЛИ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ КОЙТО ДА НЕ Е НАЯСНО КОЙ НИ УПРАВЛЯВА ? АМИ ИПОН!?

Ех, и тииии;) Че кой някога е смята ГЕРБ за "дясна" партия изобщо? Виж, "десен клон" на Партията майка - това да;)

За клона сте прав, но защо мислите партията майка за лява. В момента няма по дясна партия от нея в страната.

Аз и Партията-майка вече не слагам при левите - просто при нас си имаме две "системни" партии, произлезли от Партията-майка и условно съм ги обозначила като ляв и десен клон!

ГЕРБ дойде с Калинка и си ТРЪГВА с ГИНКА :)

ДАНС,МВР,НАП,КФН,БНБ и т.н. държавни служби-тотални уволнения и рестарт на системата!Писна ни от некадърници!И много ,много "мръсни " думи за родата им по женска линия!

Точно това може и да е основната схема. Как ЧЕЗ да вземе 320 милки евро, като не струва толкова: ами с Гинка+Боце (т.е. държавата).

Истината е, че ГЕРБ вече открито се подиграват с народа! Щом се размина с БТК, защо да не продължат нататък, до пълно овладяване на държавата? Плащаме милиарди заради нечии недомислици, плащаме заради некомпетентност и необмислени обвинения, сипали се от трибуната на НС, плащаме обезщетения, присъдени в Страсбург! Такова безочие никога не е било! Никога!

След дъжд качулка! Сетиха се,че трябва да има държавно участие. Е а дано,ама надали!

Имало едно време държавица с сравнително глуповато население. В малко градче там расло момиченце. На училище много, много не ходило то. От рано парички трупало и въртяло то. Дюшечето й било пълно с милиончета. Макар и не винаги да можела да чете или да смята и до 2. Гинка се казвало това хубаво дете. Един ден така между другото то решило да си купи електроразпределенийце за няколко стотин милиончета в държавицата на дебилчетата. Ей просто така, макар и нищо да не разбирала от това. Но Някой й бил казал, че така ще печели още повече, а и щял да и даде още няколко стотин милиончета за това. Така и направила стринка Ганка. И сега е приказно богата тя. А на простолюдието се смее тя, живеещо в тази грешна държавица.

Андрей Бабиш се присъединява към Комунистическата партия на Чехословакия през 1980 г. Според Словашкия институт за спомен за народа, от 1982 г. до 1985 г. той е агент на Чехословашката служба за държавна сигурност Стаб

И?

? и какъв аргумент е това в случая, че Бабиш е бил ...???

през тези години ,,боката,, е бил ,,демократ,, и ,,буда,,...!!! това че сте ,,буда-ли,, не означава и за ,,нас,,...!!!

Този жълт празнодумко, на когото не можеш да затвориш устата, отново раздава "мъдри съвети. Но няма ли кой от журналистите да го попита как и защо бяха приватизирани ЕРД? И не само да го попита, но и да престанат да го канят. Кой стой зад него, кой плаща и го урежда по разните телевизии, за да продължава да ръси идиотщини? Той, Владо Мотиката бе част от жълтата напаст, сполетяла опосканата ни държава. И Петър Стоянов има вина, защото успя да отклони Симеон от мераците му за президент, за да стане Премиер - за да остане в историята като най-безличния Премиер - безличен, но алчен!

Тоя знае ли какво означава национализация? Държавата си откупува един монопол, това е покупка.

Друго много дясно решение на ГЕРБ: САНИРАНЕТО! Как може един милиционер от БКП (Тиквата) може да има дясно мислене? Баща му го прави член на БКП на 18 години, за да може да го вкара с връзки в Симеоново. Това е 100% комунист! Срам за България са всички, които гласуват за ГРОБ!

Защо вместо първо в НС отиде г-жата при негово величество. ?Нали я вика Парламента???

Гинка от Пазарджик върти правителството на пръста си

Мирише, лошо мирише цялата работа. 1.Вариант 1-Гинка става собственик и правителството си отива 2.Вариант 2-Правителството плаща вместо Гинка,ама на цена не по ниска от нейната...и ни го набутва в цената на тока и ...пак си отива Извод-каквото и да направят са се вмирисали.Откъде ли-ами от главата разбира се.

Цялата работа по приватизацията от 10.10.1989 г. насам мирише лошо, ама много лошо.

На ББ хората на които прави метани царското юпи му подложиха кора от банан. Лошото в случая е, че ББ стъпи върху нея. Случката показва как с едни 20-30 милиона, можеш да бутнеш дори правителството в България.

Каролев се облажи, когато НДСВ продаде Енергото на ЧЕЗ, сега седнал да се ихожда по въпроса и хич не му пука за интереса на и без това бедния народ. Корумпиран и нагъл наглец!

Искам 5-ти лифт на Банско ! Искам ЧЕЗ !

От целия резил на правителството спечели Гинка!! Сега медиите от цяла Европа, ако не и от цял свят със затаен дъх ще следят нейното посещение в Чехия и резултатите от него!!! ГЕРБ ни докара до там, че цяла България да зависи от Гинка!!!