Коментари - БСП предлага държавен фонд ”Индустрия” за нови предприятия | Днес.dir.bg

БСП предлага държавен фонд ”Индустрия” за нови предприятия

БСП предлага създаване на фонд "Индустрия" с държавни средства в размер на 500 млн. лв., които държавата да инвестира в откриване на производствени предприятия.

Обратно в новината

Коментари - БСП предлага държавен фонд ”Индустрия” за нови предприятия | Днес.dir.bg

Коментари

Много добра идея! Това е единствения начин България да стъпи отново на крака. Европа скоро ще се цепи на два блока, да видим как ще купуваме европейско с 15 евро заплата, а пък няма вече българско... Но не вярвам, че политическата каста от крадци, ще остави тези пари да минат необезпокоявано покрай нея, просто ей така.

Мадам Лъжа първо да възстанови на държавата парите от приватизираното и фалираното от нея предприятие Техноимпорт експорт. След това да звънне на другаря Станишев, за да го попита, какво стана с онези 500 милиона, с които той, на свой ред, щеше да стимулира създаването на нови предприятия? И накрая : стига сте ни пробутвали претоплени манджи - уникално безидейни сте!

Чудесна Идея! Държавни фирми като БДЖ и Пощите са идеален пример за държавно управление. Освен това страхотен начин да поизточим 500 млн! Бабешко-дебилен ПР + Кражаба в 1. Хем агнето изядено хем бабите пак да гласуват за туй хубут мумичи.

Мадам "Лъжа" се е изказала скромно.

Е по това се различават БСП от всички други. След ГЕРБ остава по някой и друг километър асфалт, пречиствателна станция или пакетирани блокове. Хубаво, лошо, но остава. След "другарите"-НИЩО. Ех как искам да поработя в едно такова "държавно" предприятие. Да си спомня младостта.

Отдавна трябваше да го направим, но брюкселците няма да дадат. 90% от фирмите в България са техни - немски, гръцки, австрийски, холандски, датски. И държавата да им прави конкуренция ? А тя може не само конкуренция да им направи, направо ще ги фалира с техните свръхпечалби. Та веднага от Брюксел ще заразмахват пръст, ще заведат дела за "държавна помощ" и т.н. Няма да оставят България, докато не я ошушкат.

Държавните фирми са ошушкани по дефиниция. Нима очакваш някое безхаберно политическо назначение на ДПС/БСП да извършва отговорно и качествено търговски и управленски функции?

такъв ли си се родил или после си се видиотил?

Държавен фонд " ти ми дай парите, пък аз ще ти покажа един Фокус, как изчезват"

От президентските избори до днес ми харесваха как се движат БСП но с ей тази си идея направо се излагат, все едно не са в България и падат от Марс. Свалете някой друг хомот от нас които Бойко не успя за 7 години да съсипе до край. Дайте ни глътка въздух и докарайте инвеститори в България, намерете пазари на вън за продуктите ни и т.н. Това са нещата толкова ли много трябва не, и ако искате да управлявате вечно ликвидирайте корупцията, шуробадженащината и кражбите къде законни, къде незаконни. Не трябва кой знае какво всъщност а другото ще си стане от само себе си в последствие.

Тези правят струват и се чудят ака да крадат от държавата..Тези предприятия са на "наши" хора от БСП и ДС,нали?

Браво !Може да се търси и решение по пътя фонд за оздравяване на закъсали предприятия!Държавата изкупува фалиралото предприятие , оправя го с нови технологии и го продава по-скъпо!Главната цел в това предложение е решаване на проблемите със създаване на заетост в определени региони където няма инвестиции!

Най-после една свястна идея жизнено необходима на България!

И кое и е свястното? Безработицата клони към под 7%, а и в момента работници се търсят като топъл хляб.

Админите от "Дир"а обърнаха резбата и от върли гербаджии взеха много бързо да се трансформират във върли бесепари и да трият всичко което и срещу Нинова и БСП (Брзо Свиваме Парите)! Това не ви ли напомня метаморфозите на едни насекоми дето са и гнусни гъсеници и разноцветни пеперуди?!

Правилно!Трябва да се изградят с държавни пари предприятия и за номенклатурата дето остана на сухо! По правилно е държавата да си прибере раздаденото от Костов!

И вие ще продължите да кръдете тоест да усвоявате както предишните,а народа още повече ще обеднява.Всички сте ОТВРАТ.

Олеле ,БСП ще върти индустрия! Намирисва на нов 10.11,защото тия отрепки освен за далавери,шлемове и патоци друго не могат да измислят. Давам статистика за фалитите на БГ под управлението на комуноидите: -1944-1989 -БГ фалира 3-пъти -1991 Луканов обявява фалит(мораториум) - 4-ти -1997 -Жанко го помним - 5-ти път.

Що бе, нали другите които на тебе ти харесват въртят индустрия цели 27 години- България цъфти и върже индустриално от тях.

3евзек

България вече е цъфнала и това основно се дължи на факта, че в няколко на брой години преди 2008 имаше пари и затова фалитът на БСП се получи крайно нескопосано. А като пропуснат веднъж, вече им се изплъзва контролът и в резултат най-много някоя банка да изгърми със сравнително слаби последствия.

Само не разбрах, какво ще се индустриализира, че да издържи на конкуренцията на международния пазар?

ТЕЗИ НАИСТИНА НЕ СА В РЕД !!!! ТЕПЪРВА ЩЕ ПРАВЯТ НЕЩО, ОТ КОЕТО СЕ ВИДЯ ХАИРА ЦЕЛИ 45 ГОДИНИ. ВСИЧКО Е НА СКРАП !! ЕЙ ТОВА Е ЧИСТА ПРОБА ПРЕДИЗБОРНА ДЕМАГОГИЯ. ВИЖ, АКО ПРАВИ КРАВАРНИЦИ ЗА МОНТАФОНКИ, МОЖЕ !!!!

ВСЕ ТАЯ ЗА МОМЕНТА ТОВА Е ЛИЦЕТО НА АМБРАЗУРАТА И ЗАД НЕГО С НАГАЙКА КАКТО ВИНАГИ Е МОСКОВЕЦА!

Вижте ся, колеги. На леля Корни юнака, нещо зубри в Щатите. А тук образованието излиза 200- 300хил. зелен кеш. Трябва и за квартира, храна и няколко милиона за джобни, отделно. Те, за това и се привиждат 500млн. от обществени поръчки.

На тази дата, основателят на БКП-БСП Димитър Благоев заявява от трибуната на българското XVII Народно събрание като български депутат следните думи:"Аз съм родом от Загоричане, обаче аз не съм българин, аз съм славянин" безродстовото и майкопродавството на българските комунисти започва и с това славянство на Благоев. Те са само родом българи, но не и по друго. Пари не бива да им се дават. Камо ли 500 милиона за крадене.

По- добре казваш да ги дадем на някой американец или германец- особенно вторите- то наистина им трябва с тези нови германци.

част от фонд"Индустрия",ако се създаде такъв,да се прехвърли на доказания другар,бивш комсомолец,да си стабилизира големите индустриални бивши държавни предприятия,които получи от масовата приватизация.От 1997 г. до сега "честния"бизнесмен все си разширява производството и увеличава заплатите на работниците си.Те такива бизнесмени дават работна ръка и трябва да се стимулират

партия БСП - индустриализация +електрификация/АЕЦ"БЕЛЕНЕ"/ ... за вечни времена.

Заради Южния Паток гръмна КТБ. Какво ли щеше да гръмне, ако кротко не бехме платили за БелЯне?

ДОБРИТЕ ИДЕИ,ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕВЪПЛАТЯТ В ДЕЛА!!!

Прав сте, колега. При социализма, имаше много нереализирани идеи, въпреки че петилетния план се изпълняваше за три години.

Па с тази американска помощ за 27 години не можем да достигнем жизнен стандарт за народа до 1989. Стой си в Америка- там банките са собственици на всичко което хората притежават- казва заеми.

ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. Този текст е достатъчен за да прекъсне "индустриалните" мечтания на наследниците и правоприемниците на БКП. Защото са наследници и правоприемници на престъпници. Престъпници срещу народа си и България.

А има ли такъв който забранява фашизма и нацизма? Само питам.

И на снимка да го видиш заший му един шамар. Видяхме ви по времето на Луканов, Виденов и Станишев. Кражби, мафия и фалити.

все за бездънния държавен чувал се хваща.Колко пъти вече през годините другарите изтупаха държавния чувал,че и обръщаха хастара ,да не остане нещо неразграбено.Дори и след 27 год.пазарна икономика,тази дуеща се махленка дрънка простотии и глупости,предлага безумни неща,не обяснява какво иска да каже,пуска фитили на електората и си вярва,че народа не си спомня нищо за годините когато нейната партия беше на власт.Значи сега държавата да дотира и дребните "честни" частници ,както сега едрите "честни"бизнесмени и олигарси.

Управленската история на БСП е низ от безкрайни и непрестанни успехи. Припомнете си колко долара достигнаха пенсиите при Виденов и какво сатана с огромните спестявания в рубли когато ограбваха банките?

Това е пълна икономическа неграмотност, пораждаща старата социалистическа икономика, разрушение на валутния борд и нова мизерия. БСП още не са се явили на избори, а дават сигнали за унищожение на демокрацията и пазарната икономика. Не е странно, но отново предлагат поводи за мизерия. Дали ще успеят да се победят сами?

За Корнелия Нинова лъжата е начин на мислене и поведение, заяви пред журналисти в Русе заместник-председателят на ПП АБВ Румен Петков. АБВ е диалогична партия и ще разговаря за коалиране с всички вляво, но без БСП каза още Румен Петков. Той обаче отказа да каже категорично не на преговорите с партията-майка, като подчерта, че все пак разговори може и да има. Всеки път са каня да не коментирам БСП, в ръководството на партията са тези, които съсипаха Белене, в това на парламентарната група тези, които искат повече НАТО и по-малко туристи в Черно море, отсече Петков. Според него, за Корнелия Нинова лъжата е начин на мислене и поведение. Тя излъга по-най-грозния начин. Просто няма с кого да разговаряме в БСП. Корнелия Нинова е професионален лъжец, Драгомир Стойнев говори неадекватно за атомните реактори, Ангел Найденов, като министър на отбраната, искаше повече НАТО в Черно море, Кристиян Вигенин е човекът, който легитимира метежа в Крим, с кого да говоря. Готови сме да седнем и да говорим, но с кого?!, попита реторично Румен Петков.

Другарката Корни, отлично знае, че преди избори на мат'яла трябва много да се обещава, за да може после да не се изпълни нищо от обещаното.

Най- много ги е страх егоистите някой да не им вземе нещо. Да не би да нахранят някой българин или да дадат пари за държавата. Десни? - Десни са им само капризите.

Тя е партия на бедните. Не и дрябва да богатеят.

Напротив, до 1989-та НИКОЙ НЕ СЕ ХРАНЕШЕ ОТ КОФИТЕ.

Целият проблем на лявото е в това, че иска да харчи пари, изкарани от дясното...

Дясното НЕ ИЗКАРВА ПАРИ, дясното ЕКСПЛОАТИРА!

Госпожо Нинова, вие сте достатъчно ерудиран човек и ако имате някакви бизнес планове, винаги може да си намерите относително евтино кредитиране и да реализирате многомилионни си проекти на честен пазарен принцип! Защо правите нещо, което само и единствено крадците-политици правят. А именно да източват държавата в особено високи размери.

Пописвам с две ръце лельо Курни.Регистрирам едно ЕТ,ставам яростен привърженик на БСП, Лъжа и мажа,докопвам се до няколко общественни поръчки,плащам си на когото трябва, не плащам данъци и вноски две години,напълня гушката и на втората година продавам фирмата за два лева на някой мангал и изчезвам.Така беше като имах строителна фирма през 2007г. и 2008 г.Е сега роботниците си търсели стажа,ама да си пият студената вода.

Считаме, че следващият парламент трябва да бъде така конструиран, че да не допуска спекулата да става начин на възприятие за обществото, обясни Петков. На въпроса за евентуален диалог с БСП, Румен Петков бе доста остър. Той запита риторично с кого конкретно да се води подобен разговор. Кажете имена и фамилии, с кого да седнеш да говориш в БСП? Ами аз ви казвам Корнелия Нинова е професионален лъжец. Драго Стойнев е човекът, който пред мен, член на бюрото, казва, че най-добрият атомен реактор бил този на Уестинг, то няма такъв, никъде в света няма такъв. Ангел Найденов като министър на отбраната искаше повече НАТО в Черно море. Кристиян Вигенин е човекът, който легитимира преврата и метежа в Украйна, заяви Румен Петков.

Корнелке, по-лесно е с измами тип телефонни , но щом сте рекли и така може да крадете в особено високи размери.

Към днешна дата нито хората от БСП, нито симпатизантите им могат да посочат 3 успешни управления на БСП за последните 72 години. Обзалагам се.

Повече от успешни 45 години. 1500 средни и големи завода, 32 ТЕЦ-а и 6 реактора. България посрещна 9-ти 1944 С ОСЕМ (8) километра асфалтов път!!!

Въх! ;)) Що рева народа, че не иска Тошо?! То било хубаво, ама прости хора!

Това вица на деня ли е? Питам, защото фалитите не са споменати в розовата ти картина, нито беднотията, нито дефицитите, нито купоните, нито безплатния труд, нито зимите без ток.

Лъжата чак накъртва. Стига курвенски номера. ще ни събуят и гащите ако сме безучастни. Кврвелка = боклук.

Ако сме народ няма да оставим БСП да се докопа отново до властта и да прави каквото и да е, защото историческия опит от властването на тази партия и правенето на разни неща е трагичен за народа ни. Време е да покажем на БСП ,че помним и не сме забравили.

Ако сме народ няма да оставим шепа хитреци да обират 95% от собствеността и останалите да им работят за яхтите и круизите. Ум царува, ум робува, ум патки пасе.

Като се има предвид, че хитреците, за който говорите са Изпълнителното Бюро на БСП останалата част от изказването ви е странна..

Другарки и Другари. Дайте да дадем!

ти можеш само да вземаш.

не ми пука за тебе

Дивите дебили изпoлзват всяка новина за БСП за да плюят по дружния живот и социалната държава. Факт е, че социалистите просто искат да ибат мамата на егоистите и хората да живеят що- годе дружно. Най- големият страх на егоиста е - някой да не му вземе нещо, или да го принуди да даде. Затова ще продължават да реват по сайтовете, защото НА СТРАХА ОЧИТЕ СА ГОЛЕМИ.

Оди да се пипаш задружно и интензивно за да ти мине, горд европеецо!

заради тях имаш работа

Другарката Корни, пак е яла от веселата лютеница.

да има кво да краднат

Без дълбоки и всеобхватни декомунизация и лустрация, индустриализация не може да има.БСП да обещае и да изпълни дълбоки декомунизация и лустрация, защото без тях напредък и добруване не може да има.

Ще строим завод с дебели бетонни стени...за 500 милиона. За мен 37%

електрификация от АЕЦ"БЕЛЕНЕ" = вечна власт за БСП!!!!. Това е по ленински,другаре!1917 г= 2017 г.Нищо старо не е забравено,нищо ново не е научено.

Нищо лошо. Далеч по- добро от власт в ръцете на няколко тариката, които без капка мисъл за държавност окрадоха държавата.

Ама да започнат първо с парите от КТБ, след това да добавят конфискуваното от всички които не могат да докажат с доходи имуществото си. Такъв фонд ще съберат че ум да ти зайде

Комуниста лъже дори когато мълчи! стара китайска поговорка

Къси, ама обути в Прада ;))

Това крака за Прада ли са? Галоши Прада ще им приличат.

БСП е в състояние да намери и да закупи на тройни цени от Русия останали ненужни заводи от 50те години на миналия век. БСП има опита на БКП в това отношение. БСП знае как да съсипе всяка държава и да докара до просешка тояга народа си.

БСП ще прави рудник за да могат миньорите да имат работа! Ще се копат политичски обещания! Не, на безработицата!

Коментари - БСП предлага държавен фонд ”Индустрия” за нови предприятия | Днес.dir.bg

БСП предлага държавен фонд ”Индустрия” за нови предприятия

БСП предлага създаване на фонд "Индустрия" с държавни средства в размер на 500 млн. лв., които държавата да инвестира в откриване на производствени предприятия.

Обратно в новината

Коментари - БСП предлага държавен фонд ”Индустрия” за нови предприятия | Днес.dir.bg

Коментари

Много добра идея! Това е единствения начин България да стъпи отново на крака. Европа скоро ще се цепи на два блока, да видим как ще купуваме европейско с 15 евро заплата, а пък няма вече българско... Но не вярвам, че политическата каста от крадци, ще остави тези пари да минат необезпокоявано покрай нея, просто ей така.

Мадам Лъжа първо да възстанови на държавата парите от приватизираното и фалираното от нея предприятие Техноимпорт експорт. След това да звънне на другаря Станишев, за да го попита, какво стана с онези 500 милиона, с които той, на свой ред, щеше да стимулира създаването на нови предприятия? И накрая : стига сте ни пробутвали претоплени манджи - уникално безидейни сте!

Чудесна Идея! Държавни фирми като БДЖ и Пощите са идеален пример за държавно управление. Освен това страхотен начин да поизточим 500 млн! Бабешко-дебилен ПР + Кражаба в 1. Хем агнето изядено хем бабите пак да гласуват за туй хубут мумичи.

Мадам "Лъжа" се е изказала скромно.

Е по това се различават БСП от всички други. След ГЕРБ остава по някой и друг километър асфалт, пречиствателна станция или пакетирани блокове. Хубаво, лошо, но остава. След "другарите"-НИЩО. Ех как искам да поработя в едно такова "държавно" предприятие. Да си спомня младостта.

Отдавна трябваше да го направим, но брюкселците няма да дадат. 90% от фирмите в България са техни - немски, гръцки, австрийски, холандски, датски. И държавата да им прави конкуренция ? А тя може не само конкуренция да им направи, направо ще ги фалира с техните свръхпечалби. Та веднага от Брюксел ще заразмахват пръст, ще заведат дела за "държавна помощ" и т.н. Няма да оставят България, докато не я ошушкат.

Държавните фирми са ошушкани по дефиниция. Нима очакваш някое безхаберно политическо назначение на ДПС/БСП да извършва отговорно и качествено търговски и управленски функции?

такъв ли си се родил или после си се видиотил?

Държавен фонд " ти ми дай парите, пък аз ще ти покажа един Фокус, как изчезват"

От президентските избори до днес ми харесваха как се движат БСП но с ей тази си идея направо се излагат, все едно не са в България и падат от Марс. Свалете някой друг хомот от нас които Бойко не успя за 7 години да съсипе до край. Дайте ни глътка въздух и докарайте инвеститори в България, намерете пазари на вън за продуктите ни и т.н. Това са нещата толкова ли много трябва не, и ако искате да управлявате вечно ликвидирайте корупцията, шуробадженащината и кражбите къде законни, къде незаконни. Не трябва кой знае какво всъщност а другото ще си стане от само себе си в последствие.

Тези правят струват и се чудят ака да крадат от държавата..Тези предприятия са на "наши" хора от БСП и ДС,нали?

Браво !Може да се търси и решение по пътя фонд за оздравяване на закъсали предприятия!Държавата изкупува фалиралото предприятие , оправя го с нови технологии и го продава по-скъпо!Главната цел в това предложение е решаване на проблемите със създаване на заетост в определени региони където няма инвестиции!

Най-после една свястна идея жизнено необходима на България!

И кое и е свястното? Безработицата клони към под 7%, а и в момента работници се търсят като топъл хляб.

Админите от "Дир"а обърнаха резбата и от върли гербаджии взеха много бързо да се трансформират във върли бесепари и да трият всичко което и срещу Нинова и БСП (Брзо Свиваме Парите)! Това не ви ли напомня метаморфозите на едни насекоми дето са и гнусни гъсеници и разноцветни пеперуди?!

Правилно!Трябва да се изградят с държавни пари предприятия и за номенклатурата дето остана на сухо! По правилно е държавата да си прибере раздаденото от Костов!

И вие ще продължите да кръдете тоест да усвоявате както предишните,а народа още повече ще обеднява.Всички сте ОТВРАТ.

Олеле ,БСП ще върти индустрия! Намирисва на нов 10.11,защото тия отрепки освен за далавери,шлемове и патоци друго не могат да измислят. Давам статистика за фалитите на БГ под управлението на комуноидите: -1944-1989 -БГ фалира 3-пъти -1991 Луканов обявява фалит(мораториум) - 4-ти -1997 -Жанко го помним - 5-ти път.

Що бе, нали другите които на тебе ти харесват въртят индустрия цели 27 години- България цъфти и върже индустриално от тях.

3евзек

България вече е цъфнала и това основно се дължи на факта, че в няколко на брой години преди 2008 имаше пари и затова фалитът на БСП се получи крайно нескопосано. А като пропуснат веднъж, вече им се изплъзва контролът и в резултат най-много някоя банка да изгърми със сравнително слаби последствия.

Само не разбрах, какво ще се индустриализира, че да издържи на конкуренцията на международния пазар?

ТЕЗИ НАИСТИНА НЕ СА В РЕД !!!! ТЕПЪРВА ЩЕ ПРАВЯТ НЕЩО, ОТ КОЕТО СЕ ВИДЯ ХАИРА ЦЕЛИ 45 ГОДИНИ. ВСИЧКО Е НА СКРАП !! ЕЙ ТОВА Е ЧИСТА ПРОБА ПРЕДИЗБОРНА ДЕМАГОГИЯ. ВИЖ, АКО ПРАВИ КРАВАРНИЦИ ЗА МОНТАФОНКИ, МОЖЕ !!!!

ВСЕ ТАЯ ЗА МОМЕНТА ТОВА Е ЛИЦЕТО НА АМБРАЗУРАТА И ЗАД НЕГО С НАГАЙКА КАКТО ВИНАГИ Е МОСКОВЕЦА!

Вижте ся, колеги. На леля Корни юнака, нещо зубри в Щатите. А тук образованието излиза 200- 300хил. зелен кеш. Трябва и за квартира, храна и няколко милиона за джобни, отделно. Те, за това и се привиждат 500млн. от обществени поръчки.

На тази дата, основателят на БКП-БСП Димитър Благоев заявява от трибуната на българското XVII Народно събрание като български депутат следните думи:"Аз съм родом от Загоричане, обаче аз не съм българин, аз съм славянин" безродстовото и майкопродавството на българските комунисти започва и с това славянство на Благоев. Те са само родом българи, но не и по друго. Пари не бива да им се дават. Камо ли 500 милиона за крадене.

По- добре казваш да ги дадем на някой американец или германец- особенно вторите- то наистина им трябва с тези нови германци.

част от фонд"Индустрия",ако се създаде такъв,да се прехвърли на доказания другар,бивш комсомолец,да си стабилизира големите индустриални бивши държавни предприятия,които получи от масовата приватизация.От 1997 г. до сега "честния"бизнесмен все си разширява производството и увеличава заплатите на работниците си.Те такива бизнесмени дават работна ръка и трябва да се стимулират

партия БСП - индустриализация +електрификация/АЕЦ"БЕЛЕНЕ"/ ... за вечни времена.

Заради Южния Паток гръмна КТБ. Какво ли щеше да гръмне, ако кротко не бехме платили за БелЯне?

ДОБРИТЕ ИДЕИ,ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕВЪПЛАТЯТ В ДЕЛА!!!

Прав сте, колега. При социализма, имаше много нереализирани идеи, въпреки че петилетния план се изпълняваше за три години.

Па с тази американска помощ за 27 години не можем да достигнем жизнен стандарт за народа до 1989. Стой си в Америка- там банките са собственици на всичко което хората притежават- казва заеми.

ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. Този текст е достатъчен за да прекъсне "индустриалните" мечтания на наследниците и правоприемниците на БКП. Защото са наследници и правоприемници на престъпници. Престъпници срещу народа си и България.

А има ли такъв който забранява фашизма и нацизма? Само питам.

И на снимка да го видиш заший му един шамар. Видяхме ви по времето на Луканов, Виденов и Станишев. Кражби, мафия и фалити.

все за бездънния държавен чувал се хваща.Колко пъти вече през годините другарите изтупаха държавния чувал,че и обръщаха хастара ,да не остане нещо неразграбено.Дори и след 27 год.пазарна икономика,тази дуеща се махленка дрънка простотии и глупости,предлага безумни неща,не обяснява какво иска да каже,пуска фитили на електората и си вярва,че народа не си спомня нищо за годините когато нейната партия беше на власт.Значи сега държавата да дотира и дребните "честни" частници ,както сега едрите "честни"бизнесмени и олигарси.

Управленската история на БСП е низ от безкрайни и непрестанни успехи. Припомнете си колко долара достигнаха пенсиите при Виденов и какво сатана с огромните спестявания в рубли когато ограбваха банките?

Това е пълна икономическа неграмотност, пораждаща старата социалистическа икономика, разрушение на валутния борд и нова мизерия. БСП още не са се явили на избори, а дават сигнали за унищожение на демокрацията и пазарната икономика. Не е странно, но отново предлагат поводи за мизерия. Дали ще успеят да се победят сами?

За Корнелия Нинова лъжата е начин на мислене и поведение, заяви пред журналисти в Русе заместник-председателят на ПП АБВ Румен Петков. АБВ е диалогична партия и ще разговаря за коалиране с всички вляво, но без БСП каза още Румен Петков. Той обаче отказа да каже категорично не на преговорите с партията-майка, като подчерта, че все пак разговори може и да има. Всеки път са каня да не коментирам БСП, в ръководството на партията са тези, които съсипаха Белене, в това на парламентарната група тези, които искат повече НАТО и по-малко туристи в Черно море, отсече Петков. Според него, за Корнелия Нинова лъжата е начин на мислене и поведение. Тя излъга по-най-грозния начин. Просто няма с кого да разговаряме в БСП. Корнелия Нинова е професионален лъжец, Драгомир Стойнев говори неадекватно за атомните реактори, Ангел Найденов, като министър на отбраната, искаше повече НАТО в Черно море, Кристиян Вигенин е човекът, който легитимира метежа в Крим, с кого да говоря. Готови сме да седнем и да говорим, но с кого?!, попита реторично Румен Петков.

Другарката Корни, отлично знае, че преди избори на мат'яла трябва много да се обещава, за да може после да не се изпълни нищо от обещаното.

Най- много ги е страх егоистите някой да не им вземе нещо. Да не би да нахранят някой българин или да дадат пари за държавата. Десни? - Десни са им само капризите.

Тя е партия на бедните. Не и дрябва да богатеят.

Напротив, до 1989-та НИКОЙ НЕ СЕ ХРАНЕШЕ ОТ КОФИТЕ.

Целият проблем на лявото е в това, че иска да харчи пари, изкарани от дясното...

Дясното НЕ ИЗКАРВА ПАРИ, дясното ЕКСПЛОАТИРА!

Госпожо Нинова, вие сте достатъчно ерудиран човек и ако имате някакви бизнес планове, винаги може да си намерите относително евтино кредитиране и да реализирате многомилионни си проекти на честен пазарен принцип! Защо правите нещо, което само и единствено крадците-политици правят. А именно да източват държавата в особено високи размери.

Пописвам с две ръце лельо Курни.Регистрирам едно ЕТ,ставам яростен привърженик на БСП, Лъжа и мажа,докопвам се до няколко общественни поръчки,плащам си на когото трябва, не плащам данъци и вноски две години,напълня гушката и на втората година продавам фирмата за два лева на някой мангал и изчезвам.Така беше като имах строителна фирма през 2007г. и 2008 г.Е сега роботниците си търсели стажа,ама да си пият студената вода.

Считаме, че следващият парламент трябва да бъде така конструиран, че да не допуска спекулата да става начин на възприятие за обществото, обясни Петков. На въпроса за евентуален диалог с БСП, Румен Петков бе доста остър. Той запита риторично с кого конкретно да се води подобен разговор. Кажете имена и фамилии, с кого да седнеш да говориш в БСП? Ами аз ви казвам Корнелия Нинова е професионален лъжец. Драго Стойнев е човекът, който пред мен, член на бюрото, казва, че най-добрият атомен реактор бил този на Уестинг, то няма такъв, никъде в света няма такъв. Ангел Найденов като министър на отбраната искаше повече НАТО в Черно море. Кристиян Вигенин е човекът, който легитимира преврата и метежа в Украйна, заяви Румен Петков.

Корнелке, по-лесно е с измами тип телефонни , но щом сте рекли и така може да крадете в особено високи размери.

Към днешна дата нито хората от БСП, нито симпатизантите им могат да посочат 3 успешни управления на БСП за последните 72 години. Обзалагам се.

Повече от успешни 45 години. 1500 средни и големи завода, 32 ТЕЦ-а и 6 реактора. България посрещна 9-ти 1944 С ОСЕМ (8) километра асфалтов път!!!

Въх! ;)) Що рева народа, че не иска Тошо?! То било хубаво, ама прости хора!

Това вица на деня ли е? Питам, защото фалитите не са споменати в розовата ти картина, нито беднотията, нито дефицитите, нито купоните, нито безплатния труд, нито зимите без ток.

Лъжата чак накъртва. Стига курвенски номера. ще ни събуят и гащите ако сме безучастни. Кврвелка = боклук.

Ако сме народ няма да оставим БСП да се докопа отново до властта и да прави каквото и да е, защото историческия опит от властването на тази партия и правенето на разни неща е трагичен за народа ни. Време е да покажем на БСП ,че помним и не сме забравили.

Ако сме народ няма да оставим шепа хитреци да обират 95% от собствеността и останалите да им работят за яхтите и круизите. Ум царува, ум робува, ум патки пасе.

Като се има предвид, че хитреците, за който говорите са Изпълнителното Бюро на БСП останалата част от изказването ви е странна..

Другарки и Другари. Дайте да дадем!

ти можеш само да вземаш.

не ми пука за тебе

Дивите дебили изпoлзват всяка новина за БСП за да плюят по дружния живот и социалната държава. Факт е, че социалистите просто искат да ибат мамата на егоистите и хората да живеят що- годе дружно. Най- големият страх на егоиста е - някой да не му вземе нещо, или да го принуди да даде. Затова ще продължават да реват по сайтовете, защото НА СТРАХА ОЧИТЕ СА ГОЛЕМИ.

Оди да се пипаш задружно и интензивно за да ти мине, горд европеецо!

заради тях имаш работа

Другарката Корни, пак е яла от веселата лютеница.

да има кво да краднат

Без дълбоки и всеобхватни декомунизация и лустрация, индустриализация не може да има.БСП да обещае и да изпълни дълбоки декомунизация и лустрация, защото без тях напредък и добруване не може да има.

Ще строим завод с дебели бетонни стени...за 500 милиона. За мен 37%

електрификация от АЕЦ"БЕЛЕНЕ" = вечна власт за БСП!!!!. Това е по ленински,другаре!1917 г= 2017 г.Нищо старо не е забравено,нищо ново не е научено.

Нищо лошо. Далеч по- добро от власт в ръцете на няколко тариката, които без капка мисъл за държавност окрадоха държавата.

Ама да започнат първо с парите от КТБ, след това да добавят конфискуваното от всички които не могат да докажат с доходи имуществото си. Такъв фонд ще съберат че ум да ти зайде

Комуниста лъже дори когато мълчи! стара китайска поговорка

Къси, ама обути в Прада ;))

Това крака за Прада ли са? Галоши Прада ще им приличат.

БСП е в състояние да намери и да закупи на тройни цени от Русия останали ненужни заводи от 50те години на миналия век. БСП има опита на БКП в това отношение. БСП знае как да съсипе всяка държава и да докара до просешка тояга народа си.

БСП ще прави рудник за да могат миньорите да имат работа! Ще се копат политичски обещания! Не, на безработицата!