Коментари - Социалисти от цялата страна се събират на Бузлуджа | Днес.dir.bg

Социалисти от цялата страна се събират на Бузлуджа

БСП ще проведе традиционния събор на Бузлуджа на 28 и 29 юли (петък и събота) с многобройни събития, съобщиха от партията.

Обратно в новината

Коментари - Социалисти от цялата страна се събират на Бузлуджа | Днес.dir.bg

Коментари

Комуняките откраднаха събора на социалдемократите, така както мурзилите се опитват да си присвоят кирилицата и 24 май.

vasil

Те пък са откраднали събора-поклонение и датата му в памет на Хаджи Димитър Асенов и другарите му. Навремето са го използували за прикритие на учредителния си конгрес.

Е досега не е имало молитва за градушка, ама тоя път ще се помоля, че ако ги почука малко по кухарките, та дано им направи някоя полезна гънка.

СЪЗДАНИЕ На скрито нейде в тъмнината спал Дяволът при Сатаната. В необичайно кратък срок родил им се любим отрок. В наследство той от свойта мама омраза наследил голяма. От бащиното потекло способността да прави зло! Не стигнало му туй наследство, та той през свойто ранно детство заграбил на вълка морала, на търтеите идеала, сдобил се с хитрост от змията, с остро жило от осата и по родителска поръка, на Марко наш с магарешлъка, той плъзнал вред от край до края да сваля на земята рая. Тук свършва приказката стара. Тъй, с добродетелността на звяра, без свян, без чест, без род, без вяра, с душа престъпна и нечиста е бил създаден комуниста. Йосиф Петров

Ужас! Как пък няма начин да се натоварят всички на чинията и да отлетят в космоса, далече, далече!

Споко! Оная с косата си знае работата. По 9000 на месец. Скоро ще се съберат.

Дами и господа от ДИР-а по-добре е да не подхвърляте теми кто тази защото герберастко-патриотарската и остатъчно реформаторската гмеж във форума пак се развоня.

Койчо, Коййчооо, Койчо, стой си там в Койнаре и си паси овцете. Писна ни от лумпен пролетарият (всичко що е сподвижници на БКП/БСП) - тъп и прост селяндур без образование, без род, без ценностна система.

КОЙ е партизанското име на един мамин дебеланчо. Той затова така реве тука.

Корнелке, пак ли ще докарвате българското знаме? Бели глави с червени шапки и позеленени гащи от поляната.

След проведен общопартиен референдум в края на март 1990 г., на 3 април 1990 г. Българската комунистическа партия (БКП) се преименува на БСП и се отказва от стриктното прилагане на марксизма.Това е от уикипедията.Сега съвсем се обърках и моля някой от червените тролчета да ме светне,БКП БСП ли е или БСП е БКП,щото нали ще честват годишнина от създаването на БКП и ще поемат ли вината на БКП за терористичните актове или по стар обичай ще я поемат с 4 тона суджук за мезе.Мъкаааа.....

Корнелия като председател на УС на Булгартабак холдинг сключва сделка с офшорка за нелегален износ на цигари за близкия изток.Средствата от тази сделка отиват за финансиране на терористична групировка.Следователно и историята доказва че комунистите са терористи в собствената си държава и народа.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия отново очакваме 120 000 души да посетят Нашия празник. И 500 000 да дойдат, пак ще ги съберем на полянката.

Нещо не ви се връзва. "млади художници ще рисуват Дом-паметника Бузлуджа, като част от инициативата "Бузлуджа е на България"." За събора Бузлуджа е на България, а в парламента Бузлуджа е на БСП. "..ще бъде връчена наградата за политическа журналистика и публицистика...Призът се дава на журналисти и публицисти, които последователно отстояват левите идеи." Последно приз за "политическа журналистика и публицистика" или приз за "лява политическа журналистика и публицистика". По принцип, журналисти с политически пристрастия не са журналисти. Често и ги уволняват за това. Схващате ли? Нито сме 1975 г, нито караме на само на "Работническо дело" и "Отечествен фронт"

Простаците и глупаците се делят на две в България: Едните дето не виждат че БСП има прекрасната възможност да поведе България напред, но предпочете да се занимава с глупости и кражби. И другите, който първо бяха за СДС, после за Царя а сега за бандита от Банкя и не можаха да разберат че тяхната единствена цел е да угодят на чужди интереси и в процеса да се налапат максилмално най много, па след тях потоп! Да не говорим че всички са всъщност свързани не само с общо минало но и от общ продажнически манталитет.

Еми това е целия електорат. Останалите гласове са от кебапчета...

Ние в Пресцентъра на Партията за българия ще разсеем вашето невежество. На Бузлуджа ще има достатъчно кебапчета и бира. Както всяка година.

Сега! Ако електората е реален, то 1 млн. гласоподаватели за БСП биха дали по 3 лева и това прави 3 млн. лева. Абсолютно достатъчни за ремонт на Бузлуджа. Обаче!!! БСП купуват гласовете на мангустите, а същите тези мангусти са свикнали да не плащат за ток, вода, данъци и прочие. Камо ли да дадат по 3 лв за нещо което биха го намачкали за да му вземат арматурата. Явно на този ден, хората там са целия електорат на фалшивата партия БСП. Не повече от 10 000 души с бебетата( бъдещи герб)

Тия са били терористи, "където е текло, пак ще тече" внимавайте с тях, че ще се проявят отново! Забелязахте ли безумният поглед на главатарката!?

Къде е работягата Добрев младши? Това червейче няма една минута трудов стаж през целия си незначителен животец. От ранна детска възраст се прехранва от членския внос плащан от нещастни хорица отглеждащи паразити в партийната централа.

Едно време качвах по 2 тона кайма да ядат другарите, ама вече няма. Бай Добри да ви продава кебапчета по 2 лева.

Господата-другари - наместени куфарни капиталисти, разбивачи на банки, специалисти по хиперинфлация, подлоги ти на Русия, ту на САЩ, наследници на терористични групи, признали и приели атентати в църкви, грабежи и национални предателства, изкълчили българската история, за да угодят на "братушките".... Срам ме е от тях!

нещо усърдно ползват хитлергруса, що така? ;)

Само се чудя коня дали ще изкачи баира или ще трябва да го бутаме?

Нали вие комунистие сте от СеСеСере и обичате най много Пичев? Бегом в Сибир национални предатели.

Защо скимтиш от "Драган Цанков"? Ела им го кажи на поляната, по микрофона.

Хайде сега да видим, комунистите русофили ли са по-голямото зло за България, или демократите американофили?

Шумкарски демократи - до един червени боклуци :)

Само да не се окаже, че вместо с кебапчета, тази година се празнува с 4 тона луканка!

Бай добри каза: Кебапче - 2 лева. Кюфте - 2 лева. Гарнитура по избор - 1 лева. Четвърт хляб - 50ст. Филия хляб - 20 ст. Наливна бира 400мл. - 2 лева. Минерална вода 0.5л - 1 лев. Миинерална вода 1.5л - 2 лева

Ако имахме офицери на място ,като великите Иван Вълков и Кочо Стоянов, сега е момента да сложат на околните баири два дивизиона гаубици да бият 2-3 часа с право мерене в най големия червен калабалък!Още 25 годни няма да има и помен от червената зараза,чума и краста! Която червена тахтаба още шава - в пробит шлеп по дунае за маскава!

Ела и покажи как се прави. Няма да те намерят в планината.

Бузлуджа, Бузлуджа, връх легендарен! Бузлуджа червен наша светла светиня, слави те моята Партия благодарена, слави те славната наша родина! Твоето име за Путин говори, преврати и кражби пред нас възкресява! Гордо зове ни напред и нагоре, нашите банкови сметки пак окрилява! После доведе в усоите твои дядо Благоев комунярска пасмина. Ти приюти ги в гората си китна някога други шумкари крила. И като птица из нея излитна родната Партия майчица мила. Бузлуджа, Бузлуджа! Твоята вис е заруменяла като европейски байряци запалени Бузлуджа, Бузлуджа, в тебе роди се името Путин,Курнела и радостта ни!

Голямото стълпотворение и блъсканица!!"Вятър ечи, Балкан стене!!, олеле, мале!!!

"Вятър ечи, комунист стене.."

само дето не пише кой, кога и как ще събере конските фъшкии. Корнелия ли, художниците ли, комунистите ли? А художниците да си носят чадъри защото от така наречената чиния при слънчево време тече повече от колкото в пещера.

СУДЖУК ЩЕ ИМА ЛИ ???? .... 4 ТОНА СУДЖУК СА ПО 100 Г ЗА 40 000 ДУШИ :)))

Суджук няма да има, защото герберите го изрекетирали. Сега ще трябва да се задоволят с кой каквото донесъл.

Бай Добри каза: Кебапче - 2 лева. Кюфте - 2 лева. Гарнитура по избор - 1 лева. Четвърт хляб - 50ст. Филия хляб - 20 ст. Наливна бира 400мл. - 2 лева. Минерална вода 0.5л - 1 лев. Миинерална вода 1.5л - 2 лева

Не знам ама "червената идея" по здрава се оказа от "синята идея". За Боковите "идеи" няма да говоря..

заминава навън, щото се храни с идеи??

Българина и преди си искаше я в Либия да се труди, я в Коми...

Нахъсване пред тотема на племето има от времето на древните племена.

Тазгодишната збирка ще се проведе под наслов "Едно прeeбано поколение".

ПРОБЛЕМА Е ЧЕ СРЕД СЪБИРАЩИТЕ СЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМА 12 ИСТИНСКИ ХРИСТИЯНИ ИЛИ ПОНЕ 12 ИСТИНСКИ КОМУНИСТИ :))))

Толкова път да бият до земята заради един панаир.

Корнелия на кон ли ще е?

На магаре! Конят отива за кайма - като низвергнаха Свинаря, трябва да осигурят кайма за кебапчетата отнейде;)

много глупав въпрос и също такъв отговор

не се прави с бедни спонсори..И внимавайте - ще има код за жеги и градушки.

...и колкото да е мрачно и облачно сутрин ,за програмата времето винаги е хубаво ...страхотен събор ...

От реколта Бузлуджа 2015 и 2016 ,резултатът е 4 безследно изчезнали бастуна из бъзето , 8 инфаркта и над 10 инсулта!

всеки да носи по една тухла четворка или керемида

Като се зберат там, направо да теглят една ограда с бодлива тел около тях, да им сковат бараки и да си живеят там. Може и една кариера да им спретнат, както са правили техните деди и учители в Ловеч, Скрaвен и Беляне.

Е ми къде на друго място да се съберат, освен около един полуразрушен паметник символ на една отминала епоха?

Браво на левицата! Хайде всички на Бузлуджа!

Да бе - против суджуците, ама за кебапчетата;) Абе, като низвергнахте Свинаря, кой ви осигурява мръвките?!

Съборът започва в петък.. То цигани и пенсионери какво друго да правят в работен ден..

Съборът започва от четвъртък ...с оформянето на младежки палатков лагер ...страхотно е !

..а състезанията по бране на джелязо и намиране на чужди портфейли кога са? ;))

виц на деня: щяло да има и младежи. Бройката на байпасите и на бастуните стигнали на собствен ход винаги е по-голяма от слезлите на собствен ход.

Хайде всички се качвайте на чинията си и по-живо, по-здраво към социалистическата галактика! Ако вземете и Суджука и Дейо ще е супер!

Збирщина на заблудени зомбита и регенерати. Тайничко там ще бъдат и Бегееца и Хан Токту и Щерев- нали са си комсомолски секретарки.

И Рийбока, че нещо го няма последно време! МОже да е охрана там..

ще видим колко от пенсиите ще се върнат на собствен ход и колко в Пирогов....все от младежкото БСП:))))))))))))

Коментари - Социалисти от цялата страна се събират на Бузлуджа | Днес.dir.bg

Социалисти от цялата страна се събират на Бузлуджа

БСП ще проведе традиционния събор на Бузлуджа на 28 и 29 юли (петък и събота) с многобройни събития, съобщиха от партията.

Обратно в новината

Коментари - Социалисти от цялата страна се събират на Бузлуджа | Днес.dir.bg

Коментари

Комуняките откраднаха събора на социалдемократите, така както мурзилите се опитват да си присвоят кирилицата и 24 май.

vasil

Те пък са откраднали събора-поклонение и датата му в памет на Хаджи Димитър Асенов и другарите му. Навремето са го използували за прикритие на учредителния си конгрес.

Е досега не е имало молитва за градушка, ама тоя път ще се помоля, че ако ги почука малко по кухарките, та дано им направи някоя полезна гънка.

СЪЗДАНИЕ На скрито нейде в тъмнината спал Дяволът при Сатаната. В необичайно кратък срок родил им се любим отрок. В наследство той от свойта мама омраза наследил голяма. От бащиното потекло способността да прави зло! Не стигнало му туй наследство, та той през свойто ранно детство заграбил на вълка морала, на търтеите идеала, сдобил се с хитрост от змията, с остро жило от осата и по родителска поръка, на Марко наш с магарешлъка, той плъзнал вред от край до края да сваля на земята рая. Тук свършва приказката стара. Тъй, с добродетелността на звяра, без свян, без чест, без род, без вяра, с душа престъпна и нечиста е бил създаден комуниста. Йосиф Петров

Ужас! Как пък няма начин да се натоварят всички на чинията и да отлетят в космоса, далече, далече!

Споко! Оная с косата си знае работата. По 9000 на месец. Скоро ще се съберат.

Дами и господа от ДИР-а по-добре е да не подхвърляте теми кто тази защото герберастко-патриотарската и остатъчно реформаторската гмеж във форума пак се развоня.

Койчо, Коййчооо, Койчо, стой си там в Койнаре и си паси овцете. Писна ни от лумпен пролетарият (всичко що е сподвижници на БКП/БСП) - тъп и прост селяндур без образование, без род, без ценностна система.

КОЙ е партизанското име на един мамин дебеланчо. Той затова така реве тука.

Корнелке, пак ли ще докарвате българското знаме? Бели глави с червени шапки и позеленени гащи от поляната.

След проведен общопартиен референдум в края на март 1990 г., на 3 април 1990 г. Българската комунистическа партия (БКП) се преименува на БСП и се отказва от стриктното прилагане на марксизма.Това е от уикипедията.Сега съвсем се обърках и моля някой от червените тролчета да ме светне,БКП БСП ли е или БСП е БКП,щото нали ще честват годишнина от създаването на БКП и ще поемат ли вината на БКП за терористичните актове или по стар обичай ще я поемат с 4 тона суджук за мезе.Мъкаааа.....

Корнелия като председател на УС на Булгартабак холдинг сключва сделка с офшорка за нелегален износ на цигари за близкия изток.Средствата от тази сделка отиват за финансиране на терористична групировка.Следователно и историята доказва че комунистите са терористи в собствената си държава и народа.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия отново очакваме 120 000 души да посетят Нашия празник. И 500 000 да дойдат, пак ще ги съберем на полянката.

Нещо не ви се връзва. "млади художници ще рисуват Дом-паметника Бузлуджа, като част от инициативата "Бузлуджа е на България"." За събора Бузлуджа е на България, а в парламента Бузлуджа е на БСП. "..ще бъде връчена наградата за политическа журналистика и публицистика...Призът се дава на журналисти и публицисти, които последователно отстояват левите идеи." Последно приз за "политическа журналистика и публицистика" или приз за "лява политическа журналистика и публицистика". По принцип, журналисти с политически пристрастия не са журналисти. Често и ги уволняват за това. Схващате ли? Нито сме 1975 г, нито караме на само на "Работническо дело" и "Отечествен фронт"

Простаците и глупаците се делят на две в България: Едните дето не виждат че БСП има прекрасната възможност да поведе България напред, но предпочете да се занимава с глупости и кражби. И другите, който първо бяха за СДС, после за Царя а сега за бандита от Банкя и не можаха да разберат че тяхната единствена цел е да угодят на чужди интереси и в процеса да се налапат максилмално най много, па след тях потоп! Да не говорим че всички са всъщност свързани не само с общо минало но и от общ продажнически манталитет.

Еми това е целия електорат. Останалите гласове са от кебапчета...

Ние в Пресцентъра на Партията за българия ще разсеем вашето невежество. На Бузлуджа ще има достатъчно кебапчета и бира. Както всяка година.

Сега! Ако електората е реален, то 1 млн. гласоподаватели за БСП биха дали по 3 лева и това прави 3 млн. лева. Абсолютно достатъчни за ремонт на Бузлуджа. Обаче!!! БСП купуват гласовете на мангустите, а същите тези мангусти са свикнали да не плащат за ток, вода, данъци и прочие. Камо ли да дадат по 3 лв за нещо което биха го намачкали за да му вземат арматурата. Явно на този ден, хората там са целия електорат на фалшивата партия БСП. Не повече от 10 000 души с бебетата( бъдещи герб)

Тия са били терористи, "където е текло, пак ще тече" внимавайте с тях, че ще се проявят отново! Забелязахте ли безумният поглед на главатарката!?

Къде е работягата Добрев младши? Това червейче няма една минута трудов стаж през целия си незначителен животец. От ранна детска възраст се прехранва от членския внос плащан от нещастни хорица отглеждащи паразити в партийната централа.

Едно време качвах по 2 тона кайма да ядат другарите, ама вече няма. Бай Добри да ви продава кебапчета по 2 лева.

Господата-другари - наместени куфарни капиталисти, разбивачи на банки, специалисти по хиперинфлация, подлоги ти на Русия, ту на САЩ, наследници на терористични групи, признали и приели атентати в църкви, грабежи и национални предателства, изкълчили българската история, за да угодят на "братушките".... Срам ме е от тях!

нещо усърдно ползват хитлергруса, що така? ;)

Само се чудя коня дали ще изкачи баира или ще трябва да го бутаме?

Нали вие комунистие сте от СеСеСере и обичате най много Пичев? Бегом в Сибир национални предатели.

Защо скимтиш от "Драган Цанков"? Ела им го кажи на поляната, по микрофона.

Хайде сега да видим, комунистите русофили ли са по-голямото зло за България, или демократите американофили?

Шумкарски демократи - до един червени боклуци :)

Само да не се окаже, че вместо с кебапчета, тази година се празнува с 4 тона луканка!

Бай добри каза: Кебапче - 2 лева. Кюфте - 2 лева. Гарнитура по избор - 1 лева. Четвърт хляб - 50ст. Филия хляб - 20 ст. Наливна бира 400мл. - 2 лева. Минерална вода 0.5л - 1 лев. Миинерална вода 1.5л - 2 лева

Ако имахме офицери на място ,като великите Иван Вълков и Кочо Стоянов, сега е момента да сложат на околните баири два дивизиона гаубици да бият 2-3 часа с право мерене в най големия червен калабалък!Още 25 годни няма да има и помен от червената зараза,чума и краста! Която червена тахтаба още шава - в пробит шлеп по дунае за маскава!

Ела и покажи как се прави. Няма да те намерят в планината.

Бузлуджа, Бузлуджа, връх легендарен! Бузлуджа червен наша светла светиня, слави те моята Партия благодарена, слави те славната наша родина! Твоето име за Путин говори, преврати и кражби пред нас възкресява! Гордо зове ни напред и нагоре, нашите банкови сметки пак окрилява! После доведе в усоите твои дядо Благоев комунярска пасмина. Ти приюти ги в гората си китна някога други шумкари крила. И като птица из нея излитна родната Партия майчица мила. Бузлуджа, Бузлуджа! Твоята вис е заруменяла като европейски байряци запалени Бузлуджа, Бузлуджа, в тебе роди се името Путин,Курнела и радостта ни!

Голямото стълпотворение и блъсканица!!"Вятър ечи, Балкан стене!!, олеле, мале!!!

"Вятър ечи, комунист стене.."

само дето не пише кой, кога и как ще събере конските фъшкии. Корнелия ли, художниците ли, комунистите ли? А художниците да си носят чадъри защото от така наречената чиния при слънчево време тече повече от колкото в пещера.

СУДЖУК ЩЕ ИМА ЛИ ???? .... 4 ТОНА СУДЖУК СА ПО 100 Г ЗА 40 000 ДУШИ :)))

Суджук няма да има, защото герберите го изрекетирали. Сега ще трябва да се задоволят с кой каквото донесъл.

Бай Добри каза: Кебапче - 2 лева. Кюфте - 2 лева. Гарнитура по избор - 1 лева. Четвърт хляб - 50ст. Филия хляб - 20 ст. Наливна бира 400мл. - 2 лева. Минерална вода 0.5л - 1 лев. Миинерална вода 1.5л - 2 лева

Не знам ама "червената идея" по здрава се оказа от "синята идея". За Боковите "идеи" няма да говоря..

заминава навън, щото се храни с идеи??

Българина и преди си искаше я в Либия да се труди, я в Коми...

Нахъсване пред тотема на племето има от времето на древните племена.

Тазгодишната збирка ще се проведе под наслов "Едно прeeбано поколение".

ПРОБЛЕМА Е ЧЕ СРЕД СЪБИРАЩИТЕ СЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМА 12 ИСТИНСКИ ХРИСТИЯНИ ИЛИ ПОНЕ 12 ИСТИНСКИ КОМУНИСТИ :))))

Толкова път да бият до земята заради един панаир.

Корнелия на кон ли ще е?

На магаре! Конят отива за кайма - като низвергнаха Свинаря, трябва да осигурят кайма за кебапчетата отнейде;)

много глупав въпрос и също такъв отговор

не се прави с бедни спонсори..И внимавайте - ще има код за жеги и градушки.

...и колкото да е мрачно и облачно сутрин ,за програмата времето винаги е хубаво ...страхотен събор ...

От реколта Бузлуджа 2015 и 2016 ,резултатът е 4 безследно изчезнали бастуна из бъзето , 8 инфаркта и над 10 инсулта!

всеки да носи по една тухла четворка или керемида

Като се зберат там, направо да теглят една ограда с бодлива тел около тях, да им сковат бараки и да си живеят там. Може и една кариера да им спретнат, както са правили техните деди и учители в Ловеч, Скрaвен и Беляне.

Е ми къде на друго място да се съберат, освен около един полуразрушен паметник символ на една отминала епоха?

Браво на левицата! Хайде всички на Бузлуджа!

Да бе - против суджуците, ама за кебапчетата;) Абе, като низвергнахте Свинаря, кой ви осигурява мръвките?!

Съборът започва в петък.. То цигани и пенсионери какво друго да правят в работен ден..

Съборът започва от четвъртък ...с оформянето на младежки палатков лагер ...страхотно е !

..а състезанията по бране на джелязо и намиране на чужди портфейли кога са? ;))

виц на деня: щяло да има и младежи. Бройката на байпасите и на бастуните стигнали на собствен ход винаги е по-голяма от слезлите на собствен ход.

Хайде всички се качвайте на чинията си и по-живо, по-здраво към социалистическата галактика! Ако вземете и Суджука и Дейо ще е супер!

Збирщина на заблудени зомбита и регенерати. Тайничко там ще бъдат и Бегееца и Хан Токту и Щерев- нали са си комсомолски секретарки.

И Рийбока, че нещо го няма последно време! МОже да е охрана там..

ще видим колко от пенсиите ще се върнат на собствен ход и колко в Пирогов....все от младежкото БСП:))))))))))))