Коментари - БСП разтревожена от засиления бежански поток | Днес.dir.bg

БСП разтревожена от засиления бежански поток

БСП се тревожи от засиления бежански поток към България и от нежеланието на президента да свика Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС).

Обратно в новината

Коментари - БСП разтревожена от засиления бежански поток | Днес.dir.bg

Коментари

Затова ли днес БСП гласува против затварянето на границите ни? Логиката на министър Йовчев е зашеметяваща. Според него, няма проблем на границите, там е под контрол. Проблемът е вътре в страната с нахлулите чужденци. Е, кой ги пусна да нахлуят? Ако на границата няма проблем, тия сирийци по въздуха ли хвръкнаха? Откъде дойдоха социалните туристи от Сирия, ако не през границите ни?

във Франция казват ще приемаме на квоти - само най успелите, жениет и децата. И то - определени бройки. Така разсъждават и в Италия. между Впрочем никога няма да забравя как берлскони връщаше либийците - пъкс нека Италия е в ЕС.Само ние се гъзим на Запада.

Типично поведение ,тъй като те ос....нещатата и немогат да се справят, айде президента им е виновен.Айдуци и некадърници това са днешните управници.Пълни малоумници и най-страшното некадърни.При косовата криза също имаше натиск да се приемат стоци бежанци и то лично от Клинтън, но имаше Н.Михайлова и Костов които не се подадоха и не приеха емигранти.

Оправдания, оправдания, оправдания... Ми няма смисъл да се свиква само Съвета по сигурността към МС след като беше свикан и правителството набеляза мерките, по които работи. Този съвет не може да привика Председателя на НС, не може да привика лидерите на партиите от НС, не може да привика шефа на НРС (той е подчинен на президента), не може да привика, за да чуе мнението на държавния глава (ако вече имаме глава, а не шия), не може да извика шефовете на съдебната система, не може да взема решения, които са задължителни за изпълнение от всички тези хора и институции. Колко години още този неразумно ухилен човек трябва да е президент, за да осмисли поне най-важните свои отговорности. Колко време му е нужно, за да разбере, че е Върховен главнокомандващ и това е огромна отговорност пред БГ народ? Че е мюре в ръцете на някакви нещастници е ясно, но някои неща си имат граници и не е необходимо да ги преминава и да подкопава националната сигурност, за да бъде лоялен на недоволната си партия и недоволните си бизнес и семейни партньори.

И нещо друго, когато беше кризата в Косово България не беше член на ЕС и не беше длъжна да приема на своя територия бежанци. Сега Турция не е длъжна и съдейства бежанците да се придвижват до границите и с държавите от ЕС. Така, че когато коментираш нещо не използувай за аргумент единствено, че мразиш сегашните управляващи, защото и Костов, и БУДА, и Доган, и Сидеров, и царя, и който си щеш да е на власт, щом сме член на ЕС сме длъжни да приемем бежанците. Друг въпрос е, че ЕС е пълен с бюрократи (една от тях е Кристалина Георгиева) и докато решат как да помогнат на нас, Гърция и Италия ще стане късно и има опасност да стане някаква беля, като тази в Италия.

Учудва ме! Браво! По стара традиция БСП би трябвало да излезе с официално изявление - "бежанци няма"!

БСП - САМА ДА ПОМИСЛИ : ВРЕМЕ Е И ТЕ ДА СА БЕЖАНЦИ!!!!!!!

Европа се нуждае от нова политика спрямо черните и чалмите. Европа за европейците. Да бъдат експулсирани милионите араби, турци и африканци. Това са паразити, хлебарки, които дърпат Европа назад. Чернокафявата сган не може да работи, единствено се размножава.

Алфредо вече не е атракция в София- центъра почерня! Фразата, с която те преследват българките е: "Искам да запозная с те!" и се влачат след куцо и сакато- явно защото не им харесва тук и не искат да останат в България на всяка цена- ама изобщо!

Оставка като не можете да се справите. хаха

Няма управление на червените досега, което да е било успешно. Това са децата на старите комунисти, които са мамини синчета и не са свикнали да си напрягат мозъка, да поемат ангажименти, да вземат самостоятелни решения. Все трябва да се омешат с други, които да свършат работата, ако не успеят, именно другите да операт пешкира. Сега гледат като пребозали, защото проблемът с бежанците е много сериозен и няма кой да го реши.Къде са военният министър, министърът на вътрешните работи, външният министър -все техни хора?Сега умишлено губят вече 9 месеца , за да обсъждат случая "Пеевски", докато бежанците достигнат 15000.

Съвременният капитализъм, олицетворение на демокрацията, преживява дълбока криза. Част от нерешените проблеми са вътрешно присъщи на тази обществена система, т.е. Те са обективни. Друга част, плод на ненаситната алчност за печалба на всяка цена, са създадени преднамерено и злонамерено за страните от Третия свят. Тъкмо за последните се говори тук. Икономическата Картина се оказва доста по-различна от митовете, които официалната пропаганда безспирно набива в главите на хората.

При всяка система на управление най-трудно се постига подчинението на масите, включително в Първия свят тук има и едно ограничение: у дома си не бива да избиваш целия народ, защото после няма кого да управляваш и експлоатираш. Все пак трябва да се Контролират негодниците (т.е. Народа б.а.) както идеологически, така и физически и да им се пречи да се организират и обменят идеи, което е предварително условие за всички Конструктивни мисли и за всякакво социално действие Целта е трудещите се да се превърнат в толкова глупави и невежи, колкото е възможно това за едно човешко същество И да се превърнат 8 прости зрители Да се изгони от ума на негодника всяка идея за вземане в ръцете си на собствената си съдба. Всяка личност трябва да бъде изолирано островче, предназначено да поема пропаганда, и безпомощно пред две враждебни външни сили:

А бе тия и от това ли пиар почнаха да си правят. Моника съвсем изкукурига.

Тези нали ни бяха братя по времето на комунизма. А и една сутрин ни осведомиха, че Мозамбикците също ни били братя.

Tези хора не бягат от Tурция и са икономически емигранти. Cамо 47% от подадените молби били от сирийци По силата на коя конвенция тогава сме длъжни да ги приемаме от Tурция. Hямаме ли грамотни юристи ?

Cега ще си прехвърлят топката с президента, докато Cофия съвсем почернее и се размирише на дюнери и не само....

Извън икономическата принуда, осъществявана от запада пряко или чрез неговите оръдия мвф и СБ, винаги съществува заплаха от организиране на локална война или друг вид пряко насилие. Според Чомски покорените народи трябва да знаят, че не могат, да се изплъзнат от Контрол в присъствието на господаря си. Иначе не само ще бъдат опустошени чрез експлозия на насилие, но ще продължават да страдат още дълго време, колкото САЩ сметнат за необходимо за удовлетворяване на своите интереси. Ето защо се променя и характерът на войната. В миналото армията е понасяла удара на про-тивника, а цивилното население е изпитвало само недоимък. Сега войната се води предимно срещу населението, а армията или терористите понасят по-скромни щети. За това говорят 4-те милиона граждани, загинали във Виетнам, 1 милион в Афганистан, 70 хиляди в Чечения и неизвестно колко в латинска Америка, Бурунди, Израел, Ливан

БСП са предатели на българското!!!

Няма ли някъде свободно парче земя , ние българите да се изнесем и да си направим нова България от затворен тип- чиста и свята

Хич и да не се притесняват,нали изгониха 3 000 000 българи за 23 години,сега и ще приемат 3 000 000 мюсюлмани,нали са придатък на ДПС.

Ама БСП да не се притеснява, ние си стягаме багажите и заминаваме, защото ни писна от техните глупости, а те да си строят живота нов с имигрантите.

ЕТО ЗАЩО КОМУНОХИЕНИТЕ НЕ ИСКАТ ДЕЦАТА ДА ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ. ЗА ДА МОГАТ ЛЕСНО ДА ГИ БУДАЛКАТ, ЗАЩОТО УЧЕНИЯ ЧОВЕК, МАЛКО ИЛИ МНОГО ЩЕ НАУЧИ ТЕЗИ БЕЗПАРДОННИ ТИПОВЕ КАКВО СА ПРАВЕЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ. ТОВА КОЕТО ИСКАТЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА Е ИЗЦЯЛО РАБОТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ. АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОПРАВИТЕ ( както вече 70 години), АЙДЕ МЕКИЬО, МАХАЙТЕ СЕ, ЗАЩОТО ПАК ЩЕ ИЗМИСЛИТЕ НЯКОЯ ДАЛАВЕРА, В КОЕТО СТЕ НЕЗАМЕНИМИ, НА ЧУЖД ГРЪБ ОБАЧЕ!!

Ееее,то бива дебелащина,ама туй БСП е върхът на всичко!Тия,които вкарват "бежанците" тука,са изведнъж вече загрижени! Те едно време имаха и "грижа за човека" -беше върховна грижа на Партията!Само никога не казваха кой е човека! Та и сега. Баси кратуните са тия бе!

ясно е, че социалните системи ще гръмнат и без това заради римляните, а тези клетници, ще са катализаторът и това ще е доста скоро... Интересно е да се живее по тиквено време, а да се оцелява - още по-интересно!

Често Западът раздухва митове за икономически чудеса в развиващи се страни като Бразилия, Чили, Венецуела и др. Под икономическо чудо се разбира интегрална съвкупност от Красиви макроикономически статистики, големи печалби на чуждите инвеститори и луксозен живот за местния елит; под сурдинка: и нарастване на мизерията на мнозинството от населението (Ноам Чомски). Според този Критерий в България сега се извършва икономическо чудо. Навярно по модела на Хаити.

Това с бежанците се обърна на доста доходен бизнес. Полагали се над 1000 лв на човек! От бюджета, от моя и Вашия джоб! Някой мисли ли, че всичките тези пари се ползват поне 10 % по предназачение (не смея да кажа повече от 10%)? Отивали за храна, за дрехи, за отопление ... и все такива, като на всеки от нас неща. Че ако на някой му кажеш: "Давом ти 1000 лева за ток, вода, храна и облекло без да ги работиш и да им плащаш данъци, всеки ще си удари гъ*а в тавана. Че били малко на брой, някакви си 5-6000. Ами по 1000 стават 5-6 000 000!!! Тези, които карат с по 150-200 лв да не са повече от тях! Да се пишем бежанци тогава...

В Източна Европа се изпробва либерализмът, грижливо избягван от развитите страни, но прилаган в Третия свят с разрушителен ефект под настойничеството на Запада. На народа е отредена ролята да спазва реда, а не да се бърка в него. Мвф следи сценарият да се изпълнява точно и да няма опити за трети път (т.е. Извън сценария)

По този начин бедните ежегодно прехвърлят в Касите на богатите повече от 21 милиарда долара;

Това е абсолютен пример за мегамалоумие ! Преди година Гърция вдигна оная стена по границата с турците.В България влязоха десетки хиляди , внимателно селектирани , бежанци , и тия дебили едва сега се разтревожиха ?! Вън на мазните крадливи влечуги от властта , от обществото и от Родината ми !!!!

Делата, господа-другари! Делата са важни а не вашите притеснения! С демонстрация на драматична тревога не стават работите. Стига само с имитация на работа. За 4 месеца какво направихте, освен да крадете!

спретнаха два щаба. Ама нещо не ги бива в тактиката и оперативното изкуство. Та напират да вкарат президента в изпълнителния буламач.

БСП да се тревожат повече от това как са гражданите на БГ, а не от бежанците.

Няма страшно,комундетата ,ще ги изпратят в Сибир.И няма проблем.

Тия неща не се решават от Бг-Президент ! Има САЩ ,има НАТО ,има ---ЕС! ЗА КАКВО СЕ ДЕРЪТ----БСП ?

как да се изразя по меко за да не ме трихнат дирниците А бе направо дайте да затрием България на пълно и както каза селската пръчка криСТАЛИНА трябва да се засели таз територия с хора.

Доколкото ми е известно БСП взеха мандат и направиха правителство. Та ако правителството е притеснено от бежанския поток, пък не прави нищо по въпроса (най-вече за охраната на границата) - значи проблема е сериозен. Защото от кого иначе зависи ? Бай Иван от Горно Нанадолнище ?

Mаи се усетиха, че това ще стане проблем N1 и които надигне глас, тои ще спечели гласове на следващите избори. A по принцип маи им е всъо равно по проблема.

Коментари - БСП разтревожена от засиления бежански поток | Днес.dir.bg

БСП разтревожена от засиления бежански поток

БСП се тревожи от засиления бежански поток към България и от нежеланието на президента да свика Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС).

Обратно в новината

Коментари - БСП разтревожена от засиления бежански поток | Днес.dir.bg

Коментари

Затова ли днес БСП гласува против затварянето на границите ни? Логиката на министър Йовчев е зашеметяваща. Според него, няма проблем на границите, там е под контрол. Проблемът е вътре в страната с нахлулите чужденци. Е, кой ги пусна да нахлуят? Ако на границата няма проблем, тия сирийци по въздуха ли хвръкнаха? Откъде дойдоха социалните туристи от Сирия, ако не през границите ни?

във Франция казват ще приемаме на квоти - само най успелите, жениет и децата. И то - определени бройки. Така разсъждават и в Италия. между Впрочем никога няма да забравя как берлскони връщаше либийците - пъкс нека Италия е в ЕС.Само ние се гъзим на Запада.

Типично поведение ,тъй като те ос....нещатата и немогат да се справят, айде президента им е виновен.Айдуци и некадърници това са днешните управници.Пълни малоумници и най-страшното некадърни.При косовата криза също имаше натиск да се приемат стоци бежанци и то лично от Клинтън, но имаше Н.Михайлова и Костов които не се подадоха и не приеха емигранти.

Оправдания, оправдания, оправдания... Ми няма смисъл да се свиква само Съвета по сигурността към МС след като беше свикан и правителството набеляза мерките, по които работи. Този съвет не може да привика Председателя на НС, не може да привика лидерите на партиите от НС, не може да привика шефа на НРС (той е подчинен на президента), не може да привика, за да чуе мнението на държавния глава (ако вече имаме глава, а не шия), не може да извика шефовете на съдебната система, не може да взема решения, които са задължителни за изпълнение от всички тези хора и институции. Колко години още този неразумно ухилен човек трябва да е президент, за да осмисли поне най-важните свои отговорности. Колко време му е нужно, за да разбере, че е Върховен главнокомандващ и това е огромна отговорност пред БГ народ? Че е мюре в ръцете на някакви нещастници е ясно, но някои неща си имат граници и не е необходимо да ги преминава и да подкопава националната сигурност, за да бъде лоялен на недоволната си партия и недоволните си бизнес и семейни партньори.

И нещо друго, когато беше кризата в Косово България не беше член на ЕС и не беше длъжна да приема на своя територия бежанци. Сега Турция не е длъжна и съдейства бежанците да се придвижват до границите и с държавите от ЕС. Така, че когато коментираш нещо не използувай за аргумент единствено, че мразиш сегашните управляващи, защото и Костов, и БУДА, и Доган, и Сидеров, и царя, и който си щеш да е на власт, щом сме член на ЕС сме длъжни да приемем бежанците. Друг въпрос е, че ЕС е пълен с бюрократи (една от тях е Кристалина Георгиева) и докато решат как да помогнат на нас, Гърция и Италия ще стане късно и има опасност да стане някаква беля, като тази в Италия.

Учудва ме! Браво! По стара традиция БСП би трябвало да излезе с официално изявление - "бежанци няма"!

БСП - САМА ДА ПОМИСЛИ : ВРЕМЕ Е И ТЕ ДА СА БЕЖАНЦИ!!!!!!!

Европа се нуждае от нова политика спрямо черните и чалмите. Европа за европейците. Да бъдат експулсирани милионите араби, турци и африканци. Това са паразити, хлебарки, които дърпат Европа назад. Чернокафявата сган не може да работи, единствено се размножава.

Алфредо вече не е атракция в София- центъра почерня! Фразата, с която те преследват българките е: "Искам да запозная с те!" и се влачат след куцо и сакато- явно защото не им харесва тук и не искат да останат в България на всяка цена- ама изобщо!

Оставка като не можете да се справите. хаха

Няма управление на червените досега, което да е било успешно. Това са децата на старите комунисти, които са мамини синчета и не са свикнали да си напрягат мозъка, да поемат ангажименти, да вземат самостоятелни решения. Все трябва да се омешат с други, които да свършат работата, ако не успеят, именно другите да операт пешкира. Сега гледат като пребозали, защото проблемът с бежанците е много сериозен и няма кой да го реши.Къде са военният министър, министърът на вътрешните работи, външният министър -все техни хора?Сега умишлено губят вече 9 месеца , за да обсъждат случая "Пеевски", докато бежанците достигнат 15000.

Съвременният капитализъм, олицетворение на демокрацията, преживява дълбока криза. Част от нерешените проблеми са вътрешно присъщи на тази обществена система, т.е. Те са обективни. Друга част, плод на ненаситната алчност за печалба на всяка цена, са създадени преднамерено и злонамерено за страните от Третия свят. Тъкмо за последните се говори тук. Икономическата Картина се оказва доста по-различна от митовете, които официалната пропаганда безспирно набива в главите на хората.

При всяка система на управление най-трудно се постига подчинението на масите, включително в Първия свят тук има и едно ограничение: у дома си не бива да избиваш целия народ, защото после няма кого да управляваш и експлоатираш. Все пак трябва да се Контролират негодниците (т.е. Народа б.а.) както идеологически, така и физически и да им се пречи да се организират и обменят идеи, което е предварително условие за всички Конструктивни мисли и за всякакво социално действие Целта е трудещите се да се превърнат в толкова глупави и невежи, колкото е възможно това за едно човешко същество И да се превърнат 8 прости зрители Да се изгони от ума на негодника всяка идея за вземане в ръцете си на собствената си съдба. Всяка личност трябва да бъде изолирано островче, предназначено да поема пропаганда, и безпомощно пред две враждебни външни сили:

А бе тия и от това ли пиар почнаха да си правят. Моника съвсем изкукурига.

Тези нали ни бяха братя по времето на комунизма. А и една сутрин ни осведомиха, че Мозамбикците също ни били братя.

Tези хора не бягат от Tурция и са икономически емигранти. Cамо 47% от подадените молби били от сирийци По силата на коя конвенция тогава сме длъжни да ги приемаме от Tурция. Hямаме ли грамотни юристи ?

Cега ще си прехвърлят топката с президента, докато Cофия съвсем почернее и се размирише на дюнери и не само....

Извън икономическата принуда, осъществявана от запада пряко или чрез неговите оръдия мвф и СБ, винаги съществува заплаха от организиране на локална война или друг вид пряко насилие. Според Чомски покорените народи трябва да знаят, че не могат, да се изплъзнат от Контрол в присъствието на господаря си. Иначе не само ще бъдат опустошени чрез експлозия на насилие, но ще продължават да страдат още дълго време, колкото САЩ сметнат за необходимо за удовлетворяване на своите интереси. Ето защо се променя и характерът на войната. В миналото армията е понасяла удара на про-тивника, а цивилното население е изпитвало само недоимък. Сега войната се води предимно срещу населението, а армията или терористите понасят по-скромни щети. За това говорят 4-те милиона граждани, загинали във Виетнам, 1 милион в Афганистан, 70 хиляди в Чечения и неизвестно колко в латинска Америка, Бурунди, Израел, Ливан

БСП са предатели на българското!!!

Няма ли някъде свободно парче земя , ние българите да се изнесем и да си направим нова България от затворен тип- чиста и свята

Хич и да не се притесняват,нали изгониха 3 000 000 българи за 23 години,сега и ще приемат 3 000 000 мюсюлмани,нали са придатък на ДПС.

Ама БСП да не се притеснява, ние си стягаме багажите и заминаваме, защото ни писна от техните глупости, а те да си строят живота нов с имигрантите.

ЕТО ЗАЩО КОМУНОХИЕНИТЕ НЕ ИСКАТ ДЕЦАТА ДА ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ. ЗА ДА МОГАТ ЛЕСНО ДА ГИ БУДАЛКАТ, ЗАЩОТО УЧЕНИЯ ЧОВЕК, МАЛКО ИЛИ МНОГО ЩЕ НАУЧИ ТЕЗИ БЕЗПАРДОННИ ТИПОВЕ КАКВО СА ПРАВЕЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ. ТОВА КОЕТО ИСКАТЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА Е ИЗЦЯЛО РАБОТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ. АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОПРАВИТЕ ( както вече 70 години), АЙДЕ МЕКИЬО, МАХАЙТЕ СЕ, ЗАЩОТО ПАК ЩЕ ИЗМИСЛИТЕ НЯКОЯ ДАЛАВЕРА, В КОЕТО СТЕ НЕЗАМЕНИМИ, НА ЧУЖД ГРЪБ ОБАЧЕ!!

Ееее,то бива дебелащина,ама туй БСП е върхът на всичко!Тия,които вкарват "бежанците" тука,са изведнъж вече загрижени! Те едно време имаха и "грижа за човека" -беше върховна грижа на Партията!Само никога не казваха кой е човека! Та и сега. Баси кратуните са тия бе!

ясно е, че социалните системи ще гръмнат и без това заради римляните, а тези клетници, ще са катализаторът и това ще е доста скоро... Интересно е да се живее по тиквено време, а да се оцелява - още по-интересно!

Често Западът раздухва митове за икономически чудеса в развиващи се страни като Бразилия, Чили, Венецуела и др. Под икономическо чудо се разбира интегрална съвкупност от Красиви макроикономически статистики, големи печалби на чуждите инвеститори и луксозен живот за местния елит; под сурдинка: и нарастване на мизерията на мнозинството от населението (Ноам Чомски). Според този Критерий в България сега се извършва икономическо чудо. Навярно по модела на Хаити.

Това с бежанците се обърна на доста доходен бизнес. Полагали се над 1000 лв на човек! От бюджета, от моя и Вашия джоб! Някой мисли ли, че всичките тези пари се ползват поне 10 % по предназачение (не смея да кажа повече от 10%)? Отивали за храна, за дрехи, за отопление ... и все такива, като на всеки от нас неща. Че ако на някой му кажеш: "Давом ти 1000 лева за ток, вода, храна и облекло без да ги работиш и да им плащаш данъци, всеки ще си удари гъ*а в тавана. Че били малко на брой, някакви си 5-6000. Ами по 1000 стават 5-6 000 000!!! Тези, които карат с по 150-200 лв да не са повече от тях! Да се пишем бежанци тогава...

В Източна Европа се изпробва либерализмът, грижливо избягван от развитите страни, но прилаган в Третия свят с разрушителен ефект под настойничеството на Запада. На народа е отредена ролята да спазва реда, а не да се бърка в него. Мвф следи сценарият да се изпълнява точно и да няма опити за трети път (т.е. Извън сценария)

По този начин бедните ежегодно прехвърлят в Касите на богатите повече от 21 милиарда долара;

Това е абсолютен пример за мегамалоумие ! Преди година Гърция вдигна оная стена по границата с турците.В България влязоха десетки хиляди , внимателно селектирани , бежанци , и тия дебили едва сега се разтревожиха ?! Вън на мазните крадливи влечуги от властта , от обществото и от Родината ми !!!!

Делата, господа-другари! Делата са важни а не вашите притеснения! С демонстрация на драматична тревога не стават работите. Стига само с имитация на работа. За 4 месеца какво направихте, освен да крадете!

спретнаха два щаба. Ама нещо не ги бива в тактиката и оперативното изкуство. Та напират да вкарат президента в изпълнителния буламач.

БСП да се тревожат повече от това как са гражданите на БГ, а не от бежанците.

Няма страшно,комундетата ,ще ги изпратят в Сибир.И няма проблем.

Тия неща не се решават от Бг-Президент ! Има САЩ ,има НАТО ,има ---ЕС! ЗА КАКВО СЕ ДЕРЪТ----БСП ?

как да се изразя по меко за да не ме трихнат дирниците А бе направо дайте да затрием България на пълно и както каза селската пръчка криСТАЛИНА трябва да се засели таз територия с хора.

Доколкото ми е известно БСП взеха мандат и направиха правителство. Та ако правителството е притеснено от бежанския поток, пък не прави нищо по въпроса (най-вече за охраната на границата) - значи проблема е сериозен. Защото от кого иначе зависи ? Бай Иван от Горно Нанадолнище ?

Mаи се усетиха, че това ще стане проблем N1 и които надигне глас, тои ще спечели гласове на следващите избори. A по принцип маи им е всъо равно по проблема.