Коментари - Николай Марков: С контактьорки няма да говорим, има си ред и Борисов го знае | Днес.dir.bg

Николай Марков: С контактьорки няма да говорим, има си ред и Борисов го знае

"Как бих подкрепил правителство, за което нищо не знам", попита Марков в отговор на въпрос дали "Величие" ще застане зад кабинет на ГЕРБ-СДС

Обратно в новината

Коментари - Николай Марков: С контактьорки няма да говорим, има си ред и Борисов го знае | Днес.dir.bg

Коментари

палите от четвърт, барут и сяра, Марков ви действа като червено на бик, а тралове неземни? Изригвате с бушуване, избухвате като абитуриентка на бал с много чалга. Вие яростни, а шефчетата дето ви плащат стотинките уплашени като първолаци на 15 септември, А? Вонят на страх, насмитат се с опорните нитове, и има защо, до сега не са виждали човек да говори разбираемо, без да е пълен с купешки лафове и мъгляв брюкселски жаргон. Голямо забавление е да гледам нахъсани водещи с кукумявки израз и треперещи от гняв и страх да пелтечат въпроси към Марков, като че ли е човекоядец. А за коментарите ви овчи пълни с обиди, заплахи, гадателства, предсказателства, пророчества, прокоби и т.н., явно се ви опънали на четирисменна работа без почивни дни и надминавате рекордите с оплюване на Сидеров и Костадинов взети заедно. Това само показва, че Марков е на прав път, а вие освен да крякате друго няма да постигнете.

"....господин Борисов, като опитен политик" .... хайдеее и тоя взе да му лиже ГЗ на БУДА! Какво ли съм си мислел че може да се очаква от тия!?

Сравнението "опитен политик" към Борисов от страна на Марков се определя като ПОДИГРАВКА. "Опитен" е заради годините във властта, ама за "политик" и управленец качествата са му недостатъчни. Иначе казано, Борисов е наречен "невежа" като подигравка. Разбира се всичко е в любезна, приемлива за говоренето по медии форма.

В заглавието сте написали "контакьорки", както ви разколеба после, та стигнахте до "контактиорски групи", и то на повече едно място. При съвременните начини за проверка на правописа, това граничи не с неграмотност, а с глупост.

четейки коментарите по-долу започвам да губя надежда, че нещо различно ще се случи някога в България... Как така съдите за някой по приказките за него от трето лице, или позовавайки се на външния вид? Запомнете: 'По делата ще ги познаете'. Тези още не са влезли в парламента и ги изядохте, а за другите- дето от 35г са едни и същи и ви съсипват ежеминутно, за тях мълчите!

се взе много на сериозно,май?!

е един от най-откачените публични блядофили ...по луд е от копейкин...но го "облича" в "умерени" клишета ! . против оръжия за украйна срещу просия! . против еврото ! . говори зя няква "мафията" от трето лице ...а самият той е издигнат от мафията ! . помните ли боклука мунчо кка ви лъгаха, че бил "натовски" дженерал ...за да го изберете ..и той после свали маската , вдигна юмрррручето и каза, че крим бил техен ..на блядавете ! . същата схема и е със ...безличие

Тази изрезка много си повярва ,явно !

В случая Марков си е напълно прав - не може да си лидер на най-голямата партия и някой дуг да ти вървш работата. В Англия депутатите ходят от врата на врата да раздават бюлетини.

Елза, като си почнала в заглавието с "конрактьорки" ползвай само тази дума,а не после да пишеш "контактиори"! Ако не знаеш ,как е правилно ,купи си речник, не е срамно:)

Го канят по бтв и нова, а за Възрожденци забравиха след изборите? Защото е човек на посолството!

Наш човек е като костя!

Го няма по бтв и нова. Посланика е забранил.

Тоя Марков въобще не е глупав човек. А в съчетание с Виктория Василева имам големи очаквания.

Очевадно си по-тъп и от него ;)

Безпарични ефижорки... не контактъопки...

Какво му пречи на Борисов да разговаря очи в очи с лидерите на останалите партии ??? Президента за два дена разговаря с всички.

Много си е разумен г-н. Марков.

Контактьорки е като компаньонки, няма разлика.

И едните и другите правят едни контакти ...

Важното, че Възраждане и Величие се сбиха.

Едно е контактна група, съвсем друго е значението на думата контактьорки... г-н подполковник.

Ама са си точно контактьорки. И една кристална сфера бих им дал. Да ходят на Рупите или на летището в Щръклево да посрещат и контактуват.

На хамерикански проект. Тоя се явява всеки ден по бтв, нова за разлика от Костадинов. Него го канят само по избори. А подполковника уж плюе Борисов, ама му плюнчи под масата по-скоро.

Един ден преди изборите не даваха и 0.0000% на Величие, а уж бил проект на посолството. Излез от филма

Супата двуличник! От самото начало беше ясно че е проект на посолството!

Само, че едните казват, че е на руското, а другите на американското и соросоид, вземете седнете на по една кока кола и се разберете, троловете, че голяма излагация, пък шефовете ви хвърлят пари на вятъра за аутисти като вас

Не говори за другите това което се отнася за теб!

Седни прочети една книжка и виж значението на думата двуличник. Можеш да видиш и на ибрикчия на Борисов, ако не ги знаеш, питай черното момче от Варна.

Еднокнижника вика дръжте еднокнижника!

Го закъсаха. Американския посланик им го вкара под ъгъл с този шопар.

Шилo

Че ти умен полковник кога си виждал бе??? Народът е казал: "Акъл под фуражка не вирее".

от тези 240 бандити има поне един истински идеен "евро-атлантик" и блядофоб ....то аз съм негър !

Има една обща черта с Борисов - мени си мнението от ден до пладне.

Положих усилия да изгледам интервюто. Не можах да разбера, какъв е проблема на този човек - не би трябвало да е тъп, нали е бил "полковник", а реално не даде смислен отговор на който и да е въпрос към него. На фона на неговото поведение, Цв. Ризова започна да добива ореол от интелигентност. Постоянно си противоречеше, дори обяви, че някой е писал от негово име из интернет-медии/платфори. Заяви, че "службите" са на супер ниво, а допреди седмица ги обявяваше за некадърни/корумпирани. Поведението като неговото има характерни черти на раздвояване на личността.

Шилo

Че ти умен полковник кога си виждал бе??? Народът е казал: "Акъл под фуражка не вирее".

От Боко. Патерна работи и матриала кълве на такива номерца.

не е един само. - той не е полковник, а подполковник - да, бил е в специалните служби, но в НСО - интелектуално ниво на пазвантин, независимо от купената от НБУ диплома - уволнен е дисциплинарно и заради това не може да заема длъжност на държавен служител - осъден е клевета и обида - на затвор и глоба - има цяла поредица от ментални проблеми - навсякъде и във всичко вижда конспирация, дълбока държава и други подобни - очевидно не познава нито Конституцията, нито законите по отношение на политическите партии - там няма такъв филм, кой "може да говори" - всеки може, стига да е упълномощен по неабходимия начин (както е заложено в устава на всяка партия - кой и как може да я представлява) ... От цялото му интервю стана напълно ясно, че тази така наречена партия няма никаква представа, какво да прови с властта, която е получила влизайки в парламента. Тя (както и някои други) е изградена изцяло на негативни послания. А за членството в ЕС и НАТО е направо трагичен, защото се обявява против върховната проява на пряко участие на гражданите в упрвлението на страната - референдумите. Освен това, очеизвадно не е наясно какво представляват тези два съюза и как функционират. Изобщо - мошеник, докопла се до властта. Затова и ще си допаднат с Бойко и Делянчо.

10 години държи мафията нелегитимна, като масово не и гласува и с това я лишава от "обективен повод" да излесе н клишето "народа това иска" или "от името на народа" и да извади кочината от нато и ес, и да я направи "16-а диектаторска ре-сс-публика" ! . а тя го иска ...това са и стратегическите планова - създавайки за 10 години поетапна, постепенна, пълзяща дестабилизация, . умчишлено политическа криза, умишлено генериране на чести "избори" и служебни кабинети, мафията капка по капка разбива парламентарната република, . като в същото време създава умишлена хиперинфлация, като оправдава това с "запада" , със "санкциите" ..... . ....надявайки се хората сами да си поискта "диктатурата" в лицето на "президентска губерния" която да бъде оглавена от мучно ....и да тласне територията в лапите на блядавете ! . . и всичко това е по "плана решетников" за овладяване на българия, а чрез нея - на целите балкани ! . единственото което до момента спъва тази реализация, е масовото не-гласуване на интуитивният български народ ! . . ако народа се излъже да гласува с над 50% ....край ...капана ще щракне и тогава мафията няма да изпусне възможността, . "спъвайки" на "желанието на народа" окончателно да ликвидира евро-атлантическият път на българия ...а значи да унищожи бъдещото на вашите деца ! ...... никакво гласуване ..дръжте фронта така, както бе до сега ..докато не приемем еврото ! това е лакмуса ! . мафията иска диктатура - започнете го това !

тоя се прави на умен, но с Бойко може да се мери само по килограми

Мутренце на посолството в действие. Кенеф Мъртъф е усетил на какви кълве българина. Трябва да е добре охранен, да излъчва респект, тарикатлък и лукавост и да ни убеждава че вълка сит и агнето цяло. Нато му е пръв приятел, а в ЕС НПО-та няма. Подполковник, генерал лисугер ще ви научи как се ядат трици, вместо мазни пържолки.

Двуличникът от пасоля щял да ни учи )))

2.0 се заформя

Е много ясно, г-н Марков да не е нкаква ку...рва. Той вече е дал обет и брачно ложе на Шиши. Даже публичо беше оповестил , че ДПС трябва да управлява еднолично.

Бочето ще излезе прав ....... матр"иала е калпав. Колко трябва да си кух и да не се себеуважаваш за да гласуваш за тоЯ?

Новите патерици на Боко Тиквата Бай Хуй - беевската мазна свиня-майка, варненският мангал от Максуда и (над)полковник Пухчо с големия висящ шкембак и мазната 2 декара дупара. Кой знае и кви дебели лайна сере тоя пухкав Пухчо. :-))))))))))))))))))))

Да добавим и чалгарската псевдопатриотична патерица, съсипала лично поне две поколения...

При условие, че искаше да спира машината на ГЕРБ и ДПС сутрин, обед и вечер - какво правителство очаква да има? Програмата да е - понеделник затваряме лойко, вторник Шиши Байдън... и към сряда ги пускаме!? Направо можеш да кажеш - НЕ, нямам такива намерения. Ама може би за математика, а не политика говорим пак...

Не съм му фен на Марков, но браво на него. С такива селски тарикати като Тиквата, само така. Никой не обича да се среща с простаци, но не пречи да му се кажат някои работи.

Като например, че според новопръкналият се двуличник Левски е въшльо ли?

Кво са дуеш, бе?! Ще праиш квото ти се нареди, Катыров!

харесва ни буци, харесва ни да ни краде . неспасяеми селеееене сме.харесва ни и това грозно мозъчно недоразумение цвет9

Малките партийки започнаха да се правят на велики,както винаги.

Марков няма как да подкрепи ГЕРБ защото и на тях не им е ясна програмата по която ще работят и която ще представят за обсъждане. Към този момент ГЕРБ нямат подадена програма от Посолството.

Новопръкналият се двуличник има такава от пасоля ;)

Той и агент станимирчо има от там...

Може да е хахавел и всякакъв, но е прав в случая. Преговори за правителство с някакви си рецепциостки е смешно и нелепо.

Тоя генерал-маршал е от групата на Жорж Ганчев и Волен Сидеров - куку и половина!

Не ходим да гласуваме следващия път бай Халил от Столипиново като мобилизира родата и ще вземе и той 10-15% Такива като тоя ще стават все по-често явление в България

Нещастен ама мннооооого нещастен ПОДполковник уволенен от НСО!!! Кой и какъв си ти, че да искаш някой да ти каже нещо!!! Гледай си незслужената по никакъв начин пенсийка, пращай си по секретни канали данни до кремъл и "замолчи собака продажная"

Изключително антипатичен господин. Говори самонадеяно, мафията, това, онова, Борисов....типичен протестър, който го огряло слънцето един ден (и само за един ден)

Скоро няма да ви има, джендърчета прокажени.

Какво идиотско изказване! Нямало да ходи на преговорите защото не знаел какъв тип кабинет ще бъде и прочие!?!? Ами нали за това са тези преговори? Това е редът!!! Свикваш преговори и всяка страна може да се запознае с идейте и плановете на другият за кабинет! Ако това не е редът на действие, какво е? Да не искат да им се изпрати резюме по фейсбук? Поредните клатикурци. Още преди ПП да заяви как ще са само в опозиция (на кой при липсата на редовен кабинет?) и тия побързаха да споделят същото. Е как си опозиция на някой за който ти самият признаваш, че си нямаш понятие от виждането им за кабинет? Освен ако по отначало си бил на мнението, че няма въобще да се занимаваш с отговорностите на депутатите в НС. Не може да искаш да си депутат в НС и същевременно да се държиш като че не носиш същата отговорност към народа за редовен кабинет, като тази на партията спечелила изборите.

Първо, този мургавелко не е военен!, а чист пазвантин изгонен от най-мръснишката служба НСО! Второ , този дебелак очевидно има някакви психически отклонения! Щом посягаме на подобни недоразумения значи наистина матряла е наистина е лош! Явно ще бъде солтаиак на тулупа и основната му мисия ще бъде да плюе по Възраждане. Преди цирковете бяха Атака и ВМРО, сега следва простотията Възраждане - пишман величие! ОТВРАТ!

А Борисов няма ли психически и старчески отклонения? Не е ли престъпник? Щом има хора да гласуват за него, значи матряла е наистина е лош!

Няма да подкрепят правителство, просто Гъзраждане и Безличие ще излязат от залата при гласуването

Като на бивш атакист и на него му се иска да играе златен пръст. Само дето Сидеров имаше тактика за кое да говори и за кое да не говори публично. Тук виждаме едно демагогско поведение. Ти ме каниш да обсъждаме какво искам от бъдещото правителство, а аз искам да знам какво ще е бъдещото правителство. Тази позиция е контрапродуктивна и показва превес на личностния интерес над идейния. То идеи и без това няма, така че това поведение може да се окаже единственото възможно, поне според представите на бившия подполковник. В крайна сметка такъв разговор или свършва преждевременно, или се стига до пари и ясно изразени задкулисни интереси. Което пък пред трите дами няма как да стане. Последното дава сериозен повод за недоволство сред величайшите партийни вождове.

Много правилно се е изказал Марков!Даже ако съм на негово място, ще искам да чуя и номинациите за министри!Няма да ми позволя с лакейско бояджийско раболепие да ме питет "какъв цвят искате да боядисаме фасадата".Честното е -да си боядисат фасадата по свой вкус, както те го разбират,а дали ще бъде одобрена -това е един друг въпрос!

Теменужка Петкова и Деница Сачева?!?!? Преговорен екип?!? Толупа отново се шегува - възможно най- бездарните и корумпирани бивши министри от бившето правителство на бившя министър председател ще бъдат преговорен екип. То бива да се подиграва, ама това вече не се търпи. Какво го чакаме- марш в панделата на всички.

Марков е уволнен дисциплинарно от НСО. Той обжалва дисциплинарното си уволнение, но губи делото. Впоследствие е съден за неизпълнение на 2 бр. служебни заповеди, както и за нанесена обида на длъжностно лице. Първоначално е осъден на една година и шест месеца лишаване от свобода условно с три години изпитателен срок. На последна инстанция Върховният съд го оправдава за неизпълнението на заповедите, поради малозначителност на деянието. За нанасянето на обида, е признат за виновен, но е освободен от наказателна отговорност. Наложена му е административна глоба и е осъден да заплати обезщетение за нанесени неимуществени вреди.

Затова пък Пеевски и Борисов не са осъдени нито веднъж, само магнитното им поле е малко по-особено.

да преведа с чавки моабет не правя

Този по принцип е за психото, но в случая е прав.

Е как тей нищо не знаеш, чакай да ти подскажа - Левски е въшльо.

Мачкай ги полковник, мачкай докато не спрат да квичат!

Двуличен, че и "мачкач" )))

Тоя пазвантин едва ли е чувал за полк! Чисто менте психар!

Коментари - Николай Марков: С контактьорки няма да говорим, има си ред и Борисов го знае | Днес.dir.bg

Николай Марков: С контактьорки няма да говорим, има си ред и Борисов го знае

"Как бих подкрепил правителство, за което нищо не знам", попита Марков в отговор на въпрос дали "Величие" ще застане зад кабинет на ГЕРБ-СДС

Обратно в новината

Коментари - Николай Марков: С контактьорки няма да говорим, има си ред и Борисов го знае | Днес.dir.bg

Коментари

палите от четвърт, барут и сяра, Марков ви действа като червено на бик, а тралове неземни? Изригвате с бушуване, избухвате като абитуриентка на бал с много чалга. Вие яростни, а шефчетата дето ви плащат стотинките уплашени като първолаци на 15 септември, А? Вонят на страх, насмитат се с опорните нитове, и има защо, до сега не са виждали човек да говори разбираемо, без да е пълен с купешки лафове и мъгляв брюкселски жаргон. Голямо забавление е да гледам нахъсани водещи с кукумявки израз и треперещи от гняв и страх да пелтечат въпроси към Марков, като че ли е човекоядец. А за коментарите ви овчи пълни с обиди, заплахи, гадателства, предсказателства, пророчества, прокоби и т.н., явно се ви опънали на четирисменна работа без почивни дни и надминавате рекордите с оплюване на Сидеров и Костадинов взети заедно. Това само показва, че Марков е на прав път, а вие освен да крякате друго няма да постигнете.

"....господин Борисов, като опитен политик" .... хайдеее и тоя взе да му лиже ГЗ на БУДА! Какво ли съм си мислел че може да се очаква от тия!?

Сравнението "опитен политик" към Борисов от страна на Марков се определя като ПОДИГРАВКА. "Опитен" е заради годините във властта, ама за "политик" и управленец качествата са му недостатъчни. Иначе казано, Борисов е наречен "невежа" като подигравка. Разбира се всичко е в любезна, приемлива за говоренето по медии форма.

В заглавието сте написали "контакьорки", както ви разколеба после, та стигнахте до "контактиорски групи", и то на повече едно място. При съвременните начини за проверка на правописа, това граничи не с неграмотност, а с глупост.

четейки коментарите по-долу започвам да губя надежда, че нещо различно ще се случи някога в България... Как така съдите за някой по приказките за него от трето лице, или позовавайки се на външния вид? Запомнете: 'По делата ще ги познаете'. Тези още не са влезли в парламента и ги изядохте, а за другите- дето от 35г са едни и същи и ви съсипват ежеминутно, за тях мълчите!

се взе много на сериозно,май?!

е един от най-откачените публични блядофили ...по луд е от копейкин...но го "облича" в "умерени" клишета ! . против оръжия за украйна срещу просия! . против еврото ! . говори зя няква "мафията" от трето лице ...а самият той е издигнат от мафията ! . помните ли боклука мунчо кка ви лъгаха, че бил "натовски" дженерал ...за да го изберете ..и той после свали маската , вдигна юмрррручето и каза, че крим бил техен ..на блядавете ! . същата схема и е със ...безличие

Тази изрезка много си повярва ,явно !

В случая Марков си е напълно прав - не може да си лидер на най-голямата партия и някой дуг да ти вървш работата. В Англия депутатите ходят от врата на врата да раздават бюлетини.

Елза, като си почнала в заглавието с "конрактьорки" ползвай само тази дума,а не после да пишеш "контактиори"! Ако не знаеш ,как е правилно ,купи си речник, не е срамно:)

Го канят по бтв и нова, а за Възрожденци забравиха след изборите? Защото е човек на посолството!

Наш човек е като костя!

Го няма по бтв и нова. Посланика е забранил.

Тоя Марков въобще не е глупав човек. А в съчетание с Виктория Василева имам големи очаквания.

Очевадно си по-тъп и от него ;)

Безпарични ефижорки... не контактъопки...

Какво му пречи на Борисов да разговаря очи в очи с лидерите на останалите партии ??? Президента за два дена разговаря с всички.

Много си е разумен г-н. Марков.

Контактьорки е като компаньонки, няма разлика.

И едните и другите правят едни контакти ...

Важното, че Възраждане и Величие се сбиха.

Едно е контактна група, съвсем друго е значението на думата контактьорки... г-н подполковник.

Ама са си точно контактьорки. И една кристална сфера бих им дал. Да ходят на Рупите или на летището в Щръклево да посрещат и контактуват.

На хамерикански проект. Тоя се явява всеки ден по бтв, нова за разлика от Костадинов. Него го канят само по избори. А подполковника уж плюе Борисов, ама му плюнчи под масата по-скоро.

Един ден преди изборите не даваха и 0.0000% на Величие, а уж бил проект на посолството. Излез от филма

Супата двуличник! От самото начало беше ясно че е проект на посолството!

Само, че едните казват, че е на руското, а другите на американското и соросоид, вземете седнете на по една кока кола и се разберете, троловете, че голяма излагация, пък шефовете ви хвърлят пари на вятъра за аутисти като вас

Не говори за другите това което се отнася за теб!

Седни прочети една книжка и виж значението на думата двуличник. Можеш да видиш и на ибрикчия на Борисов, ако не ги знаеш, питай черното момче от Варна.

Еднокнижника вика дръжте еднокнижника!

Го закъсаха. Американския посланик им го вкара под ъгъл с този шопар.

Шилo

Че ти умен полковник кога си виждал бе??? Народът е казал: "Акъл под фуражка не вирее".

от тези 240 бандити има поне един истински идеен "евро-атлантик" и блядофоб ....то аз съм негър !

Има една обща черта с Борисов - мени си мнението от ден до пладне.

Положих усилия да изгледам интервюто. Не можах да разбера, какъв е проблема на този човек - не би трябвало да е тъп, нали е бил "полковник", а реално не даде смислен отговор на който и да е въпрос към него. На фона на неговото поведение, Цв. Ризова започна да добива ореол от интелигентност. Постоянно си противоречеше, дори обяви, че някой е писал от негово име из интернет-медии/платфори. Заяви, че "службите" са на супер ниво, а допреди седмица ги обявяваше за некадърни/корумпирани. Поведението като неговото има характерни черти на раздвояване на личността.

Шилo

Че ти умен полковник кога си виждал бе??? Народът е казал: "Акъл под фуражка не вирее".

От Боко. Патерна работи и матриала кълве на такива номерца.

не е един само. - той не е полковник, а подполковник - да, бил е в специалните служби, но в НСО - интелектуално ниво на пазвантин, независимо от купената от НБУ диплома - уволнен е дисциплинарно и заради това не може да заема длъжност на държавен служител - осъден е клевета и обида - на затвор и глоба - има цяла поредица от ментални проблеми - навсякъде и във всичко вижда конспирация, дълбока държава и други подобни - очевидно не познава нито Конституцията, нито законите по отношение на политическите партии - там няма такъв филм, кой "може да говори" - всеки може, стига да е упълномощен по неабходимия начин (както е заложено в устава на всяка партия - кой и как може да я представлява) ... От цялото му интервю стана напълно ясно, че тази така наречена партия няма никаква представа, какво да прови с властта, която е получила влизайки в парламента. Тя (както и някои други) е изградена изцяло на негативни послания. А за членството в ЕС и НАТО е направо трагичен, защото се обявява против върховната проява на пряко участие на гражданите в упрвлението на страната - референдумите. Освен това, очеизвадно не е наясно какво представляват тези два съюза и как функционират. Изобщо - мошеник, докопла се до властта. Затова и ще си допаднат с Бойко и Делянчо.

10 години държи мафията нелегитимна, като масово не и гласува и с това я лишава от "обективен повод" да излесе н клишето "народа това иска" или "от името на народа" и да извади кочината от нато и ес, и да я направи "16-а диектаторска ре-сс-публика" ! . а тя го иска ...това са и стратегическите планова - създавайки за 10 години поетапна, постепенна, пълзяща дестабилизация, . умчишлено политическа криза, умишлено генериране на чести "избори" и служебни кабинети, мафията капка по капка разбива парламентарната република, . като в същото време създава умишлена хиперинфлация, като оправдава това с "запада" , със "санкциите" ..... . ....надявайки се хората сами да си поискта "диктатурата" в лицето на "президентска губерния" която да бъде оглавена от мучно ....и да тласне територията в лапите на блядавете ! . . и всичко това е по "плана решетников" за овладяване на българия, а чрез нея - на целите балкани ! . единственото което до момента спъва тази реализация, е масовото не-гласуване на интуитивният български народ ! . . ако народа се излъже да гласува с над 50% ....край ...капана ще щракне и тогава мафията няма да изпусне възможността, . "спъвайки" на "желанието на народа" окончателно да ликвидира евро-атлантическият път на българия ...а значи да унищожи бъдещото на вашите деца ! ...... никакво гласуване ..дръжте фронта така, както бе до сега ..докато не приемем еврото ! това е лакмуса ! . мафията иска диктатура - започнете го това !

тоя се прави на умен, но с Бойко може да се мери само по килограми

Мутренце на посолството в действие. Кенеф Мъртъф е усетил на какви кълве българина. Трябва да е добре охранен, да излъчва респект, тарикатлък и лукавост и да ни убеждава че вълка сит и агнето цяло. Нато му е пръв приятел, а в ЕС НПО-та няма. Подполковник, генерал лисугер ще ви научи как се ядат трици, вместо мазни пържолки.

Двуличникът от пасоля щял да ни учи )))

2.0 се заформя

Е много ясно, г-н Марков да не е нкаква ку...рва. Той вече е дал обет и брачно ложе на Шиши. Даже публичо беше оповестил , че ДПС трябва да управлява еднолично.

Бочето ще излезе прав ....... матр"иала е калпав. Колко трябва да си кух и да не се себеуважаваш за да гласуваш за тоЯ?

Новите патерици на Боко Тиквата Бай Хуй - беевската мазна свиня-майка, варненският мангал от Максуда и (над)полковник Пухчо с големия висящ шкембак и мазната 2 декара дупара. Кой знае и кви дебели лайна сере тоя пухкав Пухчо. :-))))))))))))))))))))

Да добавим и чалгарската псевдопатриотична патерица, съсипала лично поне две поколения...

При условие, че искаше да спира машината на ГЕРБ и ДПС сутрин, обед и вечер - какво правителство очаква да има? Програмата да е - понеделник затваряме лойко, вторник Шиши Байдън... и към сряда ги пускаме!? Направо можеш да кажеш - НЕ, нямам такива намерения. Ама може би за математика, а не политика говорим пак...

Не съм му фен на Марков, но браво на него. С такива селски тарикати като Тиквата, само така. Никой не обича да се среща с простаци, но не пречи да му се кажат някои работи.

Като например, че според новопръкналият се двуличник Левски е въшльо ли?

Кво са дуеш, бе?! Ще праиш квото ти се нареди, Катыров!

харесва ни буци, харесва ни да ни краде . неспасяеми селеееене сме.харесва ни и това грозно мозъчно недоразумение цвет9

Малките партийки започнаха да се правят на велики,както винаги.

Марков няма как да подкрепи ГЕРБ защото и на тях не им е ясна програмата по която ще работят и която ще представят за обсъждане. Към този момент ГЕРБ нямат подадена програма от Посолството.

Новопръкналият се двуличник има такава от пасоля ;)

Той и агент станимирчо има от там...

Може да е хахавел и всякакъв, но е прав в случая. Преговори за правителство с някакви си рецепциостки е смешно и нелепо.

Тоя генерал-маршал е от групата на Жорж Ганчев и Волен Сидеров - куку и половина!

Не ходим да гласуваме следващия път бай Халил от Столипиново като мобилизира родата и ще вземе и той 10-15% Такива като тоя ще стават все по-често явление в България

Нещастен ама мннооооого нещастен ПОДполковник уволенен от НСО!!! Кой и какъв си ти, че да искаш някой да ти каже нещо!!! Гледай си незслужената по никакъв начин пенсийка, пращай си по секретни канали данни до кремъл и "замолчи собака продажная"

Изключително антипатичен господин. Говори самонадеяно, мафията, това, онова, Борисов....типичен протестър, който го огряло слънцето един ден (и само за един ден)

Скоро няма да ви има, джендърчета прокажени.

Какво идиотско изказване! Нямало да ходи на преговорите защото не знаел какъв тип кабинет ще бъде и прочие!?!? Ами нали за това са тези преговори? Това е редът!!! Свикваш преговори и всяка страна може да се запознае с идейте и плановете на другият за кабинет! Ако това не е редът на действие, какво е? Да не искат да им се изпрати резюме по фейсбук? Поредните клатикурци. Още преди ПП да заяви как ще са само в опозиция (на кой при липсата на редовен кабинет?) и тия побързаха да споделят същото. Е как си опозиция на някой за който ти самият признаваш, че си нямаш понятие от виждането им за кабинет? Освен ако по отначало си бил на мнението, че няма въобще да се занимаваш с отговорностите на депутатите в НС. Не може да искаш да си депутат в НС и същевременно да се държиш като че не носиш същата отговорност към народа за редовен кабинет, като тази на партията спечелила изборите.

Първо, този мургавелко не е военен!, а чист пазвантин изгонен от най-мръснишката служба НСО! Второ , този дебелак очевидно има някакви психически отклонения! Щом посягаме на подобни недоразумения значи наистина матряла е наистина е лош! Явно ще бъде солтаиак на тулупа и основната му мисия ще бъде да плюе по Възраждане. Преди цирковете бяха Атака и ВМРО, сега следва простотията Възраждане - пишман величие! ОТВРАТ!

А Борисов няма ли психически и старчески отклонения? Не е ли престъпник? Щом има хора да гласуват за него, значи матряла е наистина е лош!

Няма да подкрепят правителство, просто Гъзраждане и Безличие ще излязат от залата при гласуването

Като на бивш атакист и на него му се иска да играе златен пръст. Само дето Сидеров имаше тактика за кое да говори и за кое да не говори публично. Тук виждаме едно демагогско поведение. Ти ме каниш да обсъждаме какво искам от бъдещото правителство, а аз искам да знам какво ще е бъдещото правителство. Тази позиция е контрапродуктивна и показва превес на личностния интерес над идейния. То идеи и без това няма, така че това поведение може да се окаже единственото възможно, поне според представите на бившия подполковник. В крайна сметка такъв разговор или свършва преждевременно, или се стига до пари и ясно изразени задкулисни интереси. Което пък пред трите дами няма как да стане. Последното дава сериозен повод за недоволство сред величайшите партийни вождове.

Много правилно се е изказал Марков!Даже ако съм на негово място, ще искам да чуя и номинациите за министри!Няма да ми позволя с лакейско бояджийско раболепие да ме питет "какъв цвят искате да боядисаме фасадата".Честното е -да си боядисат фасадата по свой вкус, както те го разбират,а дали ще бъде одобрена -това е един друг въпрос!

Теменужка Петкова и Деница Сачева?!?!? Преговорен екип?!? Толупа отново се шегува - възможно най- бездарните и корумпирани бивши министри от бившето правителство на бившя министър председател ще бъдат преговорен екип. То бива да се подиграва, ама това вече не се търпи. Какво го чакаме- марш в панделата на всички.

Марков е уволнен дисциплинарно от НСО. Той обжалва дисциплинарното си уволнение, но губи делото. Впоследствие е съден за неизпълнение на 2 бр. служебни заповеди, както и за нанесена обида на длъжностно лице. Първоначално е осъден на една година и шест месеца лишаване от свобода условно с три години изпитателен срок. На последна инстанция Върховният съд го оправдава за неизпълнението на заповедите, поради малозначителност на деянието. За нанасянето на обида, е признат за виновен, но е освободен от наказателна отговорност. Наложена му е административна глоба и е осъден да заплати обезщетение за нанесени неимуществени вреди.

Затова пък Пеевски и Борисов не са осъдени нито веднъж, само магнитното им поле е малко по-особено.

да преведа с чавки моабет не правя

Този по принцип е за психото, но в случая е прав.

Е как тей нищо не знаеш, чакай да ти подскажа - Левски е въшльо.

Мачкай ги полковник, мачкай докато не спрат да квичат!

Двуличен, че и "мачкач" )))

Тоя пазвантин едва ли е чувал за полк! Чисто менте психар!