Коментари - Борисов покани партиите в доминиран от ГЕРБ експертен кабинет, в който той да не е премиер | Днес.dir.bg

Борисов покани партиите в доминиран от ГЕРБ експертен кабинет, в който той да не е премиер

Лидерът на партията обяви преговорен екип, който започва разговорите за мнозинство и кабинет още от понеделник

Обратно в новината

Коментари - Борисов покани партиите в доминиран от ГЕРБ експертен кабинет, в който той да не е премиер | Днес.dir.bg

Коментари

Защо постоянно ни отвращавате с тоя охранен шопар.Нали спечели.Нека си прави правителство.

Експертен кабинет с най-важните министерства от герб.Такова правителсво не съществува.Аман от този феодал.

Усилено се говори ,че тази Рая Назарян му е новата любовница.Не зная дали си е вярно ,но каката си я бива.

Намагнитена победа.И сега експертно правителство с Делян намагнитения бос на ДПС ...В ЕС и САЩ са във възторг!

БОКЛУЦИ

за да може последния да изглежда кразив и умен.Дончев си намери тихо местенце и стои с кривата си ехидна усмивчица за фон.Пълен боклук,като всички от ГЕРБ.

Плевнелиев и Паси нищо не свършиха,та тия кухи лейки ли? Тиквата изобщо няма намерение да води смислени преговори.Представятели си Шиши да преговатя с тези тетки? анмерението на Тиквата е да нарочи другите че не искат да преговарят и да изкара тях виновни.

Тоя на снимката предложи ли ти нещо бягаш с двеста в обратна посока. Кой не се е хванал с него само тогава не е бил потопен. Чудя се дали има толкова талант да потопи и ДПС!? Знаем, че електората им е купен и безмозъчен, но все пак човешката глупост край няма.

дебел грозен самозванецо , хората те мразят заедно с твоята шайка хрантутници !!!

Знаем ги на Борисов експертите- калинки от висок ранг. Тиква.

след като Бойко им праща ОТНОВО ДАМСКИ ОТБОР , нека контактьорите да бъдат НЕ лидерите на дпс и/или останалите , а също така подбран отбор ( дами или не - няма значение ) или ... пак търсят под вола теле ...

Бойко го е страх да бъде премиер защото е наясно с финансово икономическото положение на България и затова тактически се отказва от този пост.Второ той унижава другите лидери на 6-те партии в НС ,като изпраща трите си фльорци Теменужката,Сачева и Назарян и с това поема курс към нови избори ,ако 6-те не поемат политическата отговорност заедно с ГЕРБ с нова сглобка,,Експертно правителство”.

Правителство и сега си имаме, Главчев е на линия! И редовно правителство ще имаме. Дори и сега да не стане, отиваме на нови избори. Народът няма да пропусне да накаже тези, които не са зачели волята му. Политиците на ПП-ДБ ще си вземат поука и ще имаме редовно правителство. Ако пак не успеят, след още по-новите!

Аз може и да не съм прав, но мисля, че по случай изборната победа е редно Рая да направи един стриптийз на пилон. Иначе то каква победа е?!?

А Защо не вземете Костадинов тогава за Вице (Премиер от Герб), като български (етнически българи с един паспорт) са и Министерствата на Образованието, МВР, Здравеопазването и Правосъдието. Премиер: Етнически Българин и един паспорт. Аз гражданите с Дж хаплогрупата: мъже; един паспорт.

Докога този отбор от кокошки ще бъде параван на Борисов.

Това е ясно! Докато има преговори за сформиране на мнозинство!

ЩЕ СЕ КУПУВАТ ОРЪЖИЯ, ЗАТОВА ИСКА ОТБРАНАТА КАТО МИНИСТЕРСТВО...ИМЕННО ТАМ ЩЕ СА НОВИТЕ МАГИСТРАЛИ И КЮЛЧЕТА....

"премиер, външен и военен министър от ГЕРБ" - демек, въвличането ни във войната да е гарантирано! Евалата, баце! Много си хитър!

ще стане, герб с тримата министри, които иска, депесе, итн, величие по 1/3 от оставащите министерства и готово.

Боко шизофренийката, приключи ти краденето, няма да има правителство

70 % негласували и 420 000 невалидни бюлетини .

Това не беше ли същата схема преди изборите - премиер Габриел и т.н. Що не направихте правителство тогава?

Е защото ПП не дадоха министерствата

Формулата за правителство ГЕРБ+ДПС+ДБ ( ПП и ДБ се цепят и ДБ имат 19 души) 68+47+19= 134

Това се чуваше като вариант... и Бойкикев еврокомисар

Това са му важните министерства на Борисов. Това на войната и това на слугинажа. От сега знаем, какво ни е подготвил по заръка на господарите си.

Тази е новата формула за някакво програмно правителство и евроцености зад което наднича мутрата, за да завлече малоумници от ппдб окончателно на дъното щото този път не се получи окончателно, така че дори да седнат с мутрата само за малко да си говорят ще загубят поне още 10%.

На тъча загрява МЕЧ

картите са раздадени- Роската Премиер, Тошко Председател на НС, за ДПС финансов министър

Борисов сам се насади в тая схема, да се оправя. А можеше Габриел да ни е премиер вече 3ти месец, без драми. ама не.

Асенчо си призна, че ПП са счупили сглобката.

на бейко работата "лаком гъз, кръв сере".

70% негласуващи в ступор - още не могат да повярват, че дядо мраз не съществува и мафията не ще да се самоунищожи доброволно.

Мутрата вече наредил министрите, ама дай да го броим за експертно правителство хахахахахаах

Буци пак се крие зад фустите, уж те самостоятелно ще решават. Само дето тоя номер се изтърка вече..

Започвам сериозно да се притеснявам че Томислав страда от хроничен запек вихаги говори с един осъдителен тон все едно аудиторията с нещо му е виновна и трябва с много голямо нежелание и може би болка да излиза и обяснява нещо.

На калпавия ..... и такозята му пречи ! Тъй че който е калпав и капризен политик не го чака дълго царуване !!!

към кого точно е отправил оферта. ( Той се е учил при др. Живков)

гербавите са бесни и заради това се опитват да ни се карат, че не могат да сформират правителство! Истината е, че колкото и да купуват с прасето народът не иска да го управляват тези боклуци!

път си сбъркал. Народът не иска да го управляват прехвалени нефелници от ПП.

Смаза предишното правителство, вкара Пеевски на бял кон, но сметките излязоха криви. Получи по-малко гласове, загуби места и в парламента и в Европарламента, а сега като си направи сметката се оказа и че трябва да управляваш официално с ДПС, че и след този плачевен резултат не можещ да се монтираш за мин. председател.

Вълка козината си мени но нрава не ,така и Бирисов.Колко е мазен Бойко на пресконференцията давана по ТВ.Определено пак е закусвал филия с мас. За късопаметните българи и партии да припомним ,че който се е хванал с Доган и Борисов е изчезвал от политическата сцена или се стопява от електорат.Номерата им са на Доган от 34 гидини а на Бойко от 15 .Ако тези 70% негласували се вземат в ръце и гласуват няма да има в НС 7 партии и с модела ГЕРБ -ДПС се приключва. Днес Делян и Бойко ни плашат с нови избори и последствията ,но те ще бъдат за тях.Демокрацията го изисква,защото България не трябва да се управлява с гласа на 30% от 6.5 милона гласоподаватели а Борисив и Пеевски да се надуват,че са първи и втори ,като не са представителна извадка на българските граждани.

Доган и Бойко ще сготвят нова ,,Сглобка” под името ,,Ексоертно правителство “ контролирано от тях.Колкото партии се хванат на този капан ,толкова по-зле а тях и българите.

С изборът си да не гласуваш ти участваш в изборите на страната на партиите с твърди електорати и изградени структури, както и на страната на партиите, близо до бариерата! Този избор е легитимен!

Легитимно е толкова колкото и ти си легитимен .

Прав си, Отче!

Че каква работа има Гаргамелата, освен да я турят да я обложда Кирото...за стабилна сглобка?

ГЕРБ=Организирана престъпна група.

Единственото което спонсорира държавата е корупция и злоупотреби - законно разбира се

Боце, спасителю, поздравявам те със "Седем дни" на Ивана докато седиш в скута на Шиши и сърбаш кафето!!!

Ако до края на света остават 7 дни. Ако е свършен този свят, и с него аз и ти. Как би живял тези 7 дни? Ако до края на света остават 7 дни. И строги ангели броят с теб греховете ни. Така ли пак ще мъчиш любовта?

Дърпат ли външни сили конците на Борисов , за да поиска точно външно министерство и министерството на отбраната?

Пелтек и тиква, отново , дет съ вика, сиреч, свинска мас!

Мара - премиер, Мани Шитов - външен, а военен или Магарев, или Заков.

Батко няма за къде да бърза. Той си има кабинет в момента, начело с Главчев. Виж ако не беше уредил кабинета да е негов, а беше на президента сега вече щяха да са в страстна прегръдка с Шиши. Просто ПП-тата не само изпраха ГЕРБ, ами ги бетонираха във властта.... Просто статуквото си изпързаля българския избирател, както винаги....

Политиците и партиите могат да ги изпират само избирателите! Борисов и Пеевски ги изпира българският избирател! Нито Христо Иванов, нито Петков, нито Нинова могат да изпират партиите!

Както видя успяха да ги изперат депутатите и прокурорите, а не избирателите. Делата са спрени, всички доказателства са потулени, а свидетелите бяха използвани, за да се види какво точно има като доказателства и да бъдат унищожени.

Българският избирател беше крайно ясен на тези избори. Простичко и ясно каза на статуквото "Не ставате". 500 000 гласа за първата партия, това не е просто срамно, а може да стане опасно. Партиите в парламента в момента не представляват българския народ, единствено успокоение, че народа ни е търпелив, иначе като нищо ще може да се случат разни майдани и разни други простотии. Просто резултата от 30 години мутрокрация е, че начело на държавата са хора, които вече поевропейчения по манталитет българин не приема....

как обичам Т.Дончев да ми се кара сърдит, Боко да краде, а Пеевски да се прави на държавник и Дянков да ръси мозък. БОКЛУЦИИИИ. Пълни, тотални боклуци.

Остави ги тях! Ние да се радваме, че имаме лидер като Путин!

Ние пък ще ви дадем Боко да го охранява - той има опит !

Смесените райони били проблема да спечели още повече гласове, а оня ден във Велингрдаско ония горките дето ги бяха наредили да му ръкопляскат за 500 метра асфалт 50-на нещастни хорица бяха много добри. Доказателство че във Винету живеят много личности- по една за всяко село.

Колега, Буци с една прочетена книга ви мачка с двеста! Ами ако прочете още една?

В пандиза ако попадне ще има доста време за четене на книги

А баба ти ако имаше перка, аероплан сега щеше да бъде!

Аз предполагам , а ти фантазираш :-) има разлика

Моето предположение напълно съответства на желанията ти!

мачка ама за пореден път НЕ МОЖЕ да направи правителство самостоятелно Това го остави, попрочети малко за биографията на вожда , тя не е тайна а и много от потърпевшите са живи половината партия бивши комунисти и ченгета цялата държавна машина зад него и пак НЕ МОЖЕ

А другите и навремето не можеха! Има разлика!

една книга има. Киро и един разказ няма.

sawo

Същата претоплена манджа като на предните избори, тогава почти направиха управление с дпс и итн, но в последния момент се врътнаха.

Неее, много хитричко се измъкваш ! Като сте победители си правите ваше правителство и си поемате отговорността ! Няма какво да се обясняваш за коалиции и алабала..видяхме ви сглобката докъде доведе

Баце знае! Ако прецени, че още едни избори ще бъдат по-полезни за България, за да омаломощят още повече ПП-ДБ и БСП, значи отиваме на нови избори!

sawo

Баце загуби близо 25% от гласовете си на тези избори. След още едни, ДПС може и да не го търсят повече, имат си други партии.

Абе ако се спре купуването на гласове , батето няма и 10% да хване, ама карай !

Другите се зануляват!

SirBob

Ясно е, че с разплути, ояли се и тотално корумпирани престъпници в лицето на Мутрата, Пеевски и идиотите от ПП-ДБ нищо хубаво или различно не очаква България. Какъв идиот трябва да си да гласуваш за някои от тия и да очакваш промяна???

Сър, идиотите гласуват за Израждане! Те смятат, че окупацията е мир!

SirBob

Нещо си се объркал, моето момче. Възраждане са си проект на ГЕРБ да обере русофилския вот. Това се знае отдавна.

Баце решава! Ако смята, че трябва да има правителство, значи трябва да има! Ако смята, че трябва да пусне в центрофугата на изборите още веднъж ПП-ДБ и БСП, значи трябва да ги пусне!

Ако можеше тази центрофуга да го изведе Борисов веднъж завинаги от политиката халалулсун ти на приказките, медни уста !!!

Центрофугата нали той я пуска! Който няма структури в страната, който няма твърд електорат, само за него е чао!

Гледам по-надолу една камара пишман-анализатори коментират Борисов. Не сте достойни да го коментирате. Той от 14години печели всякакъв вид избори и предимно такива, които той не е администрирал, а служебни правителства на противника му - Ушко. Та до диванните анализатори - като сте много ербап - седнете сговорете се направете си партийка и го победете на избори. Но запомнете: избори се печелят с направеното когато сте били на власт, или със точна програма от необходими действия със сроковеу приоритети и задължително с идея от къде ще дойдат парите. И тъй като нямате нито едно от изброените неща, а само против този или онзи ще гледате изборна победа през крив макарон.

То такова печелене "под масата" е като да си ербап на селска вечеринка, ама рано или късно няма да е все така !

Да ама 14 години вече бъхтаме за ЕС и все не става ! Голям карък излезе този Борисов !!!

Ела в Пловдив да видиш как се печелят избори, засега кмета няма да го коментираме Ела да видиш стотиците строители бачкатори на Тотев в комплексите под строй как гласуват

Само строителите? Ами шофьорите, ами медиците, ами ресторантьорите? Пловдив е синята столица на България, не го забравяй това! Всички в Пловдив гласуват за ГЕРБ - СДС! Ама не сега, така е от 1990 година до сега!

Коментари - Борисов покани партиите в доминиран от ГЕРБ експертен кабинет, в който той да не е премиер | Днес.dir.bg

Борисов покани партиите в доминиран от ГЕРБ експертен кабинет, в който той да не е премиер

Лидерът на партията обяви преговорен екип, който започва разговорите за мнозинство и кабинет още от понеделник

Обратно в новината

Коментари - Борисов покани партиите в доминиран от ГЕРБ експертен кабинет, в който той да не е премиер | Днес.dir.bg

Коментари

Защо постоянно ни отвращавате с тоя охранен шопар.Нали спечели.Нека си прави правителство.

Експертен кабинет с най-важните министерства от герб.Такова правителсво не съществува.Аман от този феодал.

Усилено се говори ,че тази Рая Назарян му е новата любовница.Не зная дали си е вярно ,но каката си я бива.

Намагнитена победа.И сега експертно правителство с Делян намагнитения бос на ДПС ...В ЕС и САЩ са във възторг!

БОКЛУЦИ

за да може последния да изглежда кразив и умен.Дончев си намери тихо местенце и стои с кривата си ехидна усмивчица за фон.Пълен боклук,като всички от ГЕРБ.

Плевнелиев и Паси нищо не свършиха,та тия кухи лейки ли? Тиквата изобщо няма намерение да води смислени преговори.Представятели си Шиши да преговатя с тези тетки? анмерението на Тиквата е да нарочи другите че не искат да преговарят и да изкара тях виновни.

Тоя на снимката предложи ли ти нещо бягаш с двеста в обратна посока. Кой не се е хванал с него само тогава не е бил потопен. Чудя се дали има толкова талант да потопи и ДПС!? Знаем, че електората им е купен и безмозъчен, но все пак човешката глупост край няма.

дебел грозен самозванецо , хората те мразят заедно с твоята шайка хрантутници !!!

Знаем ги на Борисов експертите- калинки от висок ранг. Тиква.

след като Бойко им праща ОТНОВО ДАМСКИ ОТБОР , нека контактьорите да бъдат НЕ лидерите на дпс и/или останалите , а също така подбран отбор ( дами или не - няма значение ) или ... пак търсят под вола теле ...

Бойко го е страх да бъде премиер защото е наясно с финансово икономическото положение на България и затова тактически се отказва от този пост.Второ той унижава другите лидери на 6-те партии в НС ,като изпраща трите си фльорци Теменужката,Сачева и Назарян и с това поема курс към нови избори ,ако 6-те не поемат политическата отговорност заедно с ГЕРБ с нова сглобка,,Експертно правителство”.

Правителство и сега си имаме, Главчев е на линия! И редовно правителство ще имаме. Дори и сега да не стане, отиваме на нови избори. Народът няма да пропусне да накаже тези, които не са зачели волята му. Политиците на ПП-ДБ ще си вземат поука и ще имаме редовно правителство. Ако пак не успеят, след още по-новите!

Аз може и да не съм прав, но мисля, че по случай изборната победа е редно Рая да направи един стриптийз на пилон. Иначе то каква победа е?!?

А Защо не вземете Костадинов тогава за Вице (Премиер от Герб), като български (етнически българи с един паспорт) са и Министерствата на Образованието, МВР, Здравеопазването и Правосъдието. Премиер: Етнически Българин и един паспорт. Аз гражданите с Дж хаплогрупата: мъже; един паспорт.

Докога този отбор от кокошки ще бъде параван на Борисов.

Това е ясно! Докато има преговори за сформиране на мнозинство!

ЩЕ СЕ КУПУВАТ ОРЪЖИЯ, ЗАТОВА ИСКА ОТБРАНАТА КАТО МИНИСТЕРСТВО...ИМЕННО ТАМ ЩЕ СА НОВИТЕ МАГИСТРАЛИ И КЮЛЧЕТА....

"премиер, външен и военен министър от ГЕРБ" - демек, въвличането ни във войната да е гарантирано! Евалата, баце! Много си хитър!

ще стане, герб с тримата министри, които иска, депесе, итн, величие по 1/3 от оставащите министерства и готово.

Боко шизофренийката, приключи ти краденето, няма да има правителство

70 % негласували и 420 000 невалидни бюлетини .

Това не беше ли същата схема преди изборите - премиер Габриел и т.н. Що не направихте правителство тогава?

Е защото ПП не дадоха министерствата

Формулата за правителство ГЕРБ+ДПС+ДБ ( ПП и ДБ се цепят и ДБ имат 19 души) 68+47+19= 134

Това се чуваше като вариант... и Бойкикев еврокомисар

Това са му важните министерства на Борисов. Това на войната и това на слугинажа. От сега знаем, какво ни е подготвил по заръка на господарите си.

Тази е новата формула за някакво програмно правителство и евроцености зад което наднича мутрата, за да завлече малоумници от ппдб окончателно на дъното щото този път не се получи окончателно, така че дори да седнат с мутрата само за малко да си говорят ще загубят поне още 10%.

На тъча загрява МЕЧ

картите са раздадени- Роската Премиер, Тошко Председател на НС, за ДПС финансов министър

Борисов сам се насади в тая схема, да се оправя. А можеше Габриел да ни е премиер вече 3ти месец, без драми. ама не.

Асенчо си призна, че ПП са счупили сглобката.

на бейко работата "лаком гъз, кръв сере".

70% негласуващи в ступор - още не могат да повярват, че дядо мраз не съществува и мафията не ще да се самоунищожи доброволно.

Мутрата вече наредил министрите, ама дай да го броим за експертно правителство хахахахахаах

Буци пак се крие зад фустите, уж те самостоятелно ще решават. Само дето тоя номер се изтърка вече..

Започвам сериозно да се притеснявам че Томислав страда от хроничен запек вихаги говори с един осъдителен тон все едно аудиторията с нещо му е виновна и трябва с много голямо нежелание и може би болка да излиза и обяснява нещо.

На калпавия ..... и такозята му пречи ! Тъй че който е калпав и капризен политик не го чака дълго царуване !!!

към кого точно е отправил оферта. ( Той се е учил при др. Живков)

гербавите са бесни и заради това се опитват да ни се карат, че не могат да сформират правителство! Истината е, че колкото и да купуват с прасето народът не иска да го управляват тези боклуци!

път си сбъркал. Народът не иска да го управляват прехвалени нефелници от ПП.

Смаза предишното правителство, вкара Пеевски на бял кон, но сметките излязоха криви. Получи по-малко гласове, загуби места и в парламента и в Европарламента, а сега като си направи сметката се оказа и че трябва да управляваш официално с ДПС, че и след този плачевен резултат не можещ да се монтираш за мин. председател.

Вълка козината си мени но нрава не ,така и Бирисов.Колко е мазен Бойко на пресконференцията давана по ТВ.Определено пак е закусвал филия с мас. За късопаметните българи и партии да припомним ,че който се е хванал с Доган и Борисов е изчезвал от политическата сцена или се стопява от електорат.Номерата им са на Доган от 34 гидини а на Бойко от 15 .Ако тези 70% негласували се вземат в ръце и гласуват няма да има в НС 7 партии и с модела ГЕРБ -ДПС се приключва. Днес Делян и Бойко ни плашат с нови избори и последствията ,но те ще бъдат за тях.Демокрацията го изисква,защото България не трябва да се управлява с гласа на 30% от 6.5 милона гласоподаватели а Борисив и Пеевски да се надуват,че са първи и втори ,като не са представителна извадка на българските граждани.

Доган и Бойко ще сготвят нова ,,Сглобка” под името ,,Ексоертно правителство “ контролирано от тях.Колкото партии се хванат на този капан ,толкова по-зле а тях и българите.

С изборът си да не гласуваш ти участваш в изборите на страната на партиите с твърди електорати и изградени структури, както и на страната на партиите, близо до бариерата! Този избор е легитимен!

Легитимно е толкова колкото и ти си легитимен .

Прав си, Отче!

Че каква работа има Гаргамелата, освен да я турят да я обложда Кирото...за стабилна сглобка?

ГЕРБ=Организирана престъпна група.

Единственото което спонсорира държавата е корупция и злоупотреби - законно разбира се

Боце, спасителю, поздравявам те със "Седем дни" на Ивана докато седиш в скута на Шиши и сърбаш кафето!!!

Ако до края на света остават 7 дни. Ако е свършен този свят, и с него аз и ти. Как би живял тези 7 дни? Ако до края на света остават 7 дни. И строги ангели броят с теб греховете ни. Така ли пак ще мъчиш любовта?

Дърпат ли външни сили конците на Борисов , за да поиска точно външно министерство и министерството на отбраната?

Пелтек и тиква, отново , дет съ вика, сиреч, свинска мас!

Мара - премиер, Мани Шитов - външен, а военен или Магарев, или Заков.

Батко няма за къде да бърза. Той си има кабинет в момента, начело с Главчев. Виж ако не беше уредил кабинета да е негов, а беше на президента сега вече щяха да са в страстна прегръдка с Шиши. Просто ПП-тата не само изпраха ГЕРБ, ами ги бетонираха във властта.... Просто статуквото си изпързаля българския избирател, както винаги....

Политиците и партиите могат да ги изпират само избирателите! Борисов и Пеевски ги изпира българският избирател! Нито Христо Иванов, нито Петков, нито Нинова могат да изпират партиите!

Както видя успяха да ги изперат депутатите и прокурорите, а не избирателите. Делата са спрени, всички доказателства са потулени, а свидетелите бяха използвани, за да се види какво точно има като доказателства и да бъдат унищожени.

Българският избирател беше крайно ясен на тези избори. Простичко и ясно каза на статуквото "Не ставате". 500 000 гласа за първата партия, това не е просто срамно, а може да стане опасно. Партиите в парламента в момента не представляват българския народ, единствено успокоение, че народа ни е търпелив, иначе като нищо ще може да се случат разни майдани и разни други простотии. Просто резултата от 30 години мутрокрация е, че начело на държавата са хора, които вече поевропейчения по манталитет българин не приема....

как обичам Т.Дончев да ми се кара сърдит, Боко да краде, а Пеевски да се прави на държавник и Дянков да ръси мозък. БОКЛУЦИИИИ. Пълни, тотални боклуци.

Остави ги тях! Ние да се радваме, че имаме лидер като Путин!

Ние пък ще ви дадем Боко да го охранява - той има опит !

Смесените райони били проблема да спечели още повече гласове, а оня ден във Велингрдаско ония горките дето ги бяха наредили да му ръкопляскат за 500 метра асфалт 50-на нещастни хорица бяха много добри. Доказателство че във Винету живеят много личности- по една за всяко село.

Колега, Буци с една прочетена книга ви мачка с двеста! Ами ако прочете още една?

В пандиза ако попадне ще има доста време за четене на книги

А баба ти ако имаше перка, аероплан сега щеше да бъде!

Аз предполагам , а ти фантазираш :-) има разлика

Моето предположение напълно съответства на желанията ти!

мачка ама за пореден път НЕ МОЖЕ да направи правителство самостоятелно Това го остави, попрочети малко за биографията на вожда , тя не е тайна а и много от потърпевшите са живи половината партия бивши комунисти и ченгета цялата държавна машина зад него и пак НЕ МОЖЕ

А другите и навремето не можеха! Има разлика!

една книга има. Киро и един разказ няма.

sawo

Същата претоплена манджа като на предните избори, тогава почти направиха управление с дпс и итн, но в последния момент се врътнаха.

Неее, много хитричко се измъкваш ! Като сте победители си правите ваше правителство и си поемате отговорността ! Няма какво да се обясняваш за коалиции и алабала..видяхме ви сглобката докъде доведе

Баце знае! Ако прецени, че още едни избори ще бъдат по-полезни за България, за да омаломощят още повече ПП-ДБ и БСП, значи отиваме на нови избори!

sawo

Баце загуби близо 25% от гласовете си на тези избори. След още едни, ДПС може и да не го търсят повече, имат си други партии.

Абе ако се спре купуването на гласове , батето няма и 10% да хване, ама карай !

Другите се зануляват!

SirBob

Ясно е, че с разплути, ояли се и тотално корумпирани престъпници в лицето на Мутрата, Пеевски и идиотите от ПП-ДБ нищо хубаво или различно не очаква България. Какъв идиот трябва да си да гласуваш за някои от тия и да очакваш промяна???

Сър, идиотите гласуват за Израждане! Те смятат, че окупацията е мир!

SirBob

Нещо си се объркал, моето момче. Възраждане са си проект на ГЕРБ да обере русофилския вот. Това се знае отдавна.

Баце решава! Ако смята, че трябва да има правителство, значи трябва да има! Ако смята, че трябва да пусне в центрофугата на изборите още веднъж ПП-ДБ и БСП, значи трябва да ги пусне!

Ако можеше тази центрофуга да го изведе Борисов веднъж завинаги от политиката халалулсун ти на приказките, медни уста !!!

Центрофугата нали той я пуска! Който няма структури в страната, който няма твърд електорат, само за него е чао!

Гледам по-надолу една камара пишман-анализатори коментират Борисов. Не сте достойни да го коментирате. Той от 14години печели всякакъв вид избори и предимно такива, които той не е администрирал, а служебни правителства на противника му - Ушко. Та до диванните анализатори - като сте много ербап - седнете сговорете се направете си партийка и го победете на избори. Но запомнете: избори се печелят с направеното когато сте били на власт, или със точна програма от необходими действия със сроковеу приоритети и задължително с идея от къде ще дойдат парите. И тъй като нямате нито едно от изброените неща, а само против този или онзи ще гледате изборна победа през крив макарон.

То такова печелене "под масата" е като да си ербап на селска вечеринка, ама рано или късно няма да е все така !

Да ама 14 години вече бъхтаме за ЕС и все не става ! Голям карък излезе този Борисов !!!

Ела в Пловдив да видиш как се печелят избори, засега кмета няма да го коментираме Ела да видиш стотиците строители бачкатори на Тотев в комплексите под строй как гласуват

Само строителите? Ами шофьорите, ами медиците, ами ресторантьорите? Пловдив е синята столица на България, не го забравяй това! Всички в Пловдив гласуват за ГЕРБ - СДС! Ама не сега, така е от 1990 година до сега!