Коментари - Москва: Планът на Г-7 ще има фатални последици, руската реакция ще е болезнена за Брюксел | Днес.dir.bg

Москва: Планът на Г-7 ще има фатални последици, руската реакция ще е болезнена за Брюксел

Мария Захарова намекна за национализации на европейски компании, след като Групата на седемте се договори да отпусне на Киев $50 млрд. от приходите от замразени руски активи

Обратно в новината

Коментари - Москва: Планът на Г-7 ще има фатални последици, руската реакция ще е болезнена за Брюксел | Днес.dir.bg

Коментари

Нагла,арогантна,цинична,високомерна,егоистична,човекомразка,руска мърша,смятаща се за господар на земята,благодаерние на бомбите за убийство на хора и неограничени парични извори които са зад гърба на Путин!

Работите не вървят на добре,ще има световен катаклизъм.Ще изчакаме да видим какво ще стане след смяната на "Мумията " с Тръмп.Оня е много по разумен човек от това влечуго.

Всички са наясно, че плана ще има фатални последици и затова е този план, но само Русия не си дава сметка, че най фатални ще бъдат за самата Русия.

Колко трябва да си тъп, за да инвестираш в Русия? Или пък в Северна Корея, в Иран, в Сирия! Ами на тези инвеститори като не са им мили капиталите, не са мислили, преди да инвестират, ние да ги мислим!

САЩ са най демократични , те уважават останалите народи, затова налагат санкции на всеки който не изплнява волята им, те наказват , те събарят правителства които не им харесват. Но какво да се прави -това е "ДЕМОКРАЦИЯТА" амероканска.

Донякъде си прав .Те ни наложиха Боко,Делян Пеевски,Кирил Путков и др недоносчета.

Явно е, че световния заговор срещу Русия продължава ! Не съм русофил, не съм русофоб, но съм политолог !!! Навремето когато България можеше да бъде освободена от турско робство 1828 г. руските войски бяха пресекли вече Дунава, Наполеон Бонапарт нападна в гръб Русия, което наложи руските войски да се оттеглят незабавно. По-късното освобождение на България 1877 г. / близо 49 години по-късно/ пак с помощта на руските войски дължим на Франция, за което следва да сме "признателни" днес !!! Нека не забравяме, че години по-късно Хитлер нападна Съветския съюз и започна Втората Световна война. Днес сме свидетели как НАТО не спазиха споразумението за разширяване на НАТО още през 2014 г. , след това поканиха Украйна да се присъедини към НАТО, и когато пред портите на РУСИЯ се разбра че НАТО има мегаинтерес, тогава Руския Мечок се събуди и сме свидетели, че днес сме на прага на Трета Световна война, но вече с мегамощни ядрени оръжия и така нататък. ООН няма никаква реакция по този въпрос. Но нека поживеем, ще видим какво ще се случва тепърва !!!

Това означава ли, че САЩ се стремят към световно господство ???

Леле, колко лъжи в толкова малко текст... :)))) Напдението над Полша от съюзните войски на Нацистка Германия и Болшевишка Русия не е част от ВСВ, нали? :))) Или общите паради на победата не са случвали и всички снимки са лъжа? :) Той и Катин беше дело на нацистите, нали? Ама на червените нацисти...

Ако си курназ, пиши кой си, стига си фъфлил !!!

За да не си помислим, че пишете глупости "професоре", може ли да ни цитирате дата и годината, когато е подписано споразумението за НЕ разширяване на НАТО? Ако добавите мястото и имената на подписантите ще сме ви много благодарни. Иначе си е.....те та..... русофилска немита! ОК?

В началото на юни когато беше избран за президент на Украйна - Петро Порошенко, но разберете това са секретни документи, сигурно на очаквате г-жа Мери Цънцарова от БТВ да ви ги цитира дословно в ефир ! През същата година се срещат Петро Порошенко и Владимир Путин !!!

Професоре, за вас не знам но аз не мога да ви проследя мисълта (или мислите)! Какъв Порошенко, какъв путин бе бате? Питам за дата, място и кой е подписъл договора за неразширяване на НАТО. Не искам секретни протоколи или клаузи към него. Искам някакво елементарно доказателство, че такъв съществува! Давай пак!

че си русофил, без да кажеш, че си русофил. Кажи сега как Русия освободи Македония и я посръбчи.

И мара, и медведев, са едни мишоци и нищо повече. медведев, като е толкова ербап, защо не иде на фронта да дава пример на младите как се стреля, а мара да работи като санитарка и да превръзва ранените. Седнали тука да ми дрънкат кой бил виновен за войната и кой не. Ясно е на целия свят - русия нападна ВЕРОЛОМНО Украйна! За да не нападне утре и нас, трябва да се помага на Украйна с всички средства. Ще ми коментират тука за национализации и за какви ли не други глупотевини!

Егати робската сган в коментарите. Няколко нападения на Варна, 3 години окупация, 50 години комунистическа диктатура, сега са ни обявили за враг, правят ни мръсно на всяка крачка, точат ни милиарди, а копейките и русоробите се множат като въшки. Не стокхолмски ами московски синдром... Като толкова ви кефи мада ви раша, пътувайте бе! Капутлер ви чака с нетърпение.

Абсолютно съм за национализация на европейскиТЕ компании останали в Русия. С 2 ръце за! Предателите трябва да бъдат наказвани. Независимо от кого. :)))

Ще има да хвърлят сармати и атоми наляво и дясно. Медведев ще опъне две диагоналки и ще изпепели всички столици. Чудя се що се нервят толкоз, спряха им доларите и еврата, Нали много ги мразеха. Или май-това им бръкна повече в гза от лихвите дето не са техни. Нищо от септември като им спрат достъпа до софтуерни и ИТ технологии, ще стане още по-весело. Медведя, не две ами и десет диагонала да опъне, все тая. А Захарова, толкова много ги обича доларите, особено да ги пръска в Лас Вегас. Тя сигурно три плана има как да отмъсти. Хак да й е. :)

""Трябва да отговорим. Не само властите, държавата, но и народът като цяло. Все пак те - САЩ и техните [тук Медведев употребява нецензуриран епитет - бел. ред.] съюзничета ни обявиха война без правила", написа Медведев в официалния си канал в "Телеграм", който има над 1,3 милиона последователи." А вие каква война обявихте - миролюбива, според комунистическите ви стандарти... Като САЩ са най-големия ви враг, що не го нападнете, ами бомбардирате Киев?

Тия не са наред.Русия на едни картофи победи фашизма в света, тези седнали да плашат кучето със салам.

На едни картофи, 20 милиона нещастници и около $560 милиарда сегашни пари ленд-лийз. На снимките от посрещането на въшливите окупатори в БГ са с американски камиони.

тъй- тъй - победила го, а? А че Сталин и Хитлер от 1.09.1939 до юни 1941 са първи дружки.... че Сталин го е подпомагал всячески.... че НЕ Е подкрепил Европа в борбата срещу Хитлер.... А за Гладомора (който, впрочем е доста преди започването на войната)....за милионите обречени на гладна смърт СВОИ хора.... да живее комунизЪма....

колкото и минуса да сложите, можете ли да отречете написаното?

50 милиарда откраднати пари са пари които руската икономика генерира за 0,05 секунди. Проблема е едни 800 милиарда долара активи на западни компании и нерезиденти намираши се в руската икономики които ще пият една студена вода. Иначе Русия си върна "замразените " 300 милиарда в началото на войната още първите три дни с цените на енергията и то ги върна десетократно. Запада си остана военно и вече икономическо джудже. Гола вода.

само дет краварите на няколко пъти спасяват руснаците от глад, пращайки им десетки кораби с храна. Справка - картинните на Айвазовски, които и до днес са забранени за показване в Русия. Руснаците хем мразят американците, хем са убедени, че ако настане свиреп глад, именно САЩ ще ги спасят

Е какво ги бъркат тогава, за времето за което написа тия глупости са генерирали поне трилион. А и на тях долари вече не им трябват, защото няма какво да ги правят. Запада казваш е военно и иконо0миоческо джудже и буксува вече трета година в Украйна със снаряди от Северна Корея и дронове от Иран?

Що за навик имат путиноидите да плашат всички с голият си задник ? УЧЕТЕ ИСТОРИЯТА русороби . ХАХАХА……. Мечтането не е вредно, но понякога все пак трябва да синхронизирате мечтите си с реалността... . СССР също се канеше да воюва с Америка . Канеха се, канеха се, ... И накрая се разпаднаха – УМРЯХА ! . СССР прекара целия си кратък живот в опити да настигне Америка. Накрая пъпът му се развърза , СССР легна на една страна, тихо пръдна и... умря . ссср- 2 – рашка , ще завърши също толкова безславно, колкото и ссср- 1 . „След драката не се размахват юмруци“ - руска народна мъдрост. . АЗ ДОРИ СЕ РАДВАМ, ЧЕ орките ЗАПОЧНАХА ТАЗИ ВОЙНА : . Ако Путин не беше започнал специалната си операция, целият свят все още щеше да вярва в силата на „втората“ армия на света ... "Непобедимата" армия на Руската федерация се сду ! Как Кремъл доказа нищожността на своите войски . Аз се съмнявам, че овцете са способни да мислят! Орките са НЕОБУЧАЕМИ. /// Путинистите си признават че са гола вОда ВСИЧКИ НАШИ ЗАПЛАХИ СА БЛЪФ! НИКОЙ НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ НАС https://youtu.be/2aAEUMM3mRU

Браво пичове! Бой по тъпите кратуни на янкушките !!!!

Руската реакция най-много да е смешна за Брюксел, но се опасявам, че дори и това няма да се случи. Русия открай време е с поведение на досадна лепка, която само се чуди, кого може да обере, от кого да изкара някаква далавера, към какво да се закачи, за да цоца и тя. Брюксел най-много да изпита облекчение, нищо повече. Държава, свикнала само да взема, никаква болезнена реакция не може да предизвика! Самият факт, че от вчера са се активирали Захарова и Медведев ясно показва, че в онова кално място на север пак са се отчаяли, пак им е криво и им се реве.

Забелязвате ли че днес има значително по-малко тролове в дира? Путя изгоря с 50 милиарда и започна да реже бюджета. Явно първия разход който е отрязъл са заплатите на БГ троловете.

Браво!мръсните руски пари на мошенници олигарси и терористи диктатори да се използват,за благородна кауза във полза на нападната от тях държава!Бог забавя но не забравя!

До хората, отворили навреме мозъчните си апарати, и способни за да уловят вселенските намерения. Епохата на монетарната култура си отива. Западните ценности, основно свързани с прехвърляне на финикийски знаци и тяхното концентриране в определени хора и организации ще бъдат заместени с нови и това се усеща вече и от посветените хора по цялата планета. Идва нова епоха на човешките отношения и тя ще дойде първо в Русия. Добри или лоши, руснаците имат тежката задача да я прокарат. Разбира се, това няма да стане без кръв, никой не би абдикирал без съпротива. Спете спокойно, всичко е по план.

Викаш, новата епоха на човешките отношения идва на същия ден когато ватниците ги изритаха от всички банки... Какво съвпадение... И аз така - като остана без пари, веднага обявявам че съм против концентриране на финикийски знаци в джоба ми. До края на месеца, като получа заплатата. И пак преминавам на старата епоха, с финикийските знаци.

Изборите свършиха, не ми чети простотиите на полезните идиоти от Величие. На тях пък им казах да не преписват статии от 1980 година от вестник Работническо дело.

този Захарова ли е мъжат на путката от Кремъл..ха ха хаха

Медведев показва истинското лице на руската политика.Да не забравяме,че той беше министър председател,президент,а сега и зам председател на националната сигурност.Така че неговото мнение е меродавно за да се определи курса на Русия към другите държави.Това трябва да видят всички русофили и да се замислят,защото тази политика не е от вчера и от оня ден, а много преди войната срещу Украина.Основата на руската политика винаги се е градяла на империални мечти,т.е. поробване на други народи.Доказателство е създаването на СССР чрез поробване на независими държави и народи и потискане с мародерки методи с помощта на КГБ и ГРУ и съответните лагери които съществуват и днес.За целта техните агенти винаги са провокирали атентати и политически убийства в съответните държави и след това пращат войска за да ги " освободи " от техните " фашистки и анти народни" законно избрани правителства и съответно да ги пороби.Медведев е толкова ядосан в момента,че даже не се замисли,че казва истината.

Следете ми мисълта ако можете украински и натовски дебили. Тия руски пари са някаква фикция която съществува само на думи. Те са просто електронен запис в банковите регистри. Пари руснаците там не са носили и валутата със сигурност не е дори руска. Електронно могат да си напишат там и трилиони, но това нищо не променя. Въпроса е как ще дадат на Украйна като помощ банков електронен запис? Със същият успех можеха да си отворят нова сметка в банката и да си напипат вътре каквато си искат сума, защото парите вече са без златно или каквото и да било друго покритие. Обаче за това пълно нищо руснаците ще конфискуват реални материални блага и технологии и никой не може да каже гък. А това че западняците си пишат цифрички в банковите сметки показва че валутите им нищо не струват и затова всички искат в БРИКС. Днес и Тайланд е подал заявка за членство в БРИКС Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

от рассияните по тъпи на тази планета сте само россолюбците!

И какво значение има ,тюфлек,какви са парите,реални,или не.Важно е.че ще бъдат вложени в оръжие за трепане на орки

Построй поне някоя градинка, видя колегите си парк направиха и станаха депутати, ти само с един телеграм канал искаш? Не си ли много нагъл?

Аз съм се заредил с пуканки и само чакам да видя болезнените мерки срещу Брюксел. Последните, дето в цяла Европа умирахме от глад и студ много ми харесаха, надявам се и тези да бъдат, ако не повече, поне също толкова забавни.

Руските граждани са мобилизирани и нанасят удар след удар на щатския долар ,купувайки го за по 200 рубляка за парче... наздраве алкашке и си смени бояршника;)))

Не мисля ,че някой вече се интересува какво е казал някой служител на Пусин,само те са на далавера той да е на власт.

Точно тая ли ще дрънка за нарушаване на международното право? Е много са нагли руснаците ... Нищо де, поне целия свят видя за какво иде реч. Оттук нататък само глупаци биха имали вземане/даване с Русия - договорите с която струват по-малко от хартията на която са написани.

кат е толко зле Русия и е фалирАла и пропаднАла.. Що се налага сека седмица западо да арчи милиарди по нея и се да не стигат за Нищо?!? И що демокрацията го докара до жалка кражба вече кат е толкоз богата?!?

Шест куци патици и Джорджа Мелони - запознайте се с класа на Г-7 през 2024 г.

където ни няма! Руска поговорка.

Горкият Брюксел! Вече няма да яде пирожки и ще остане без матрьошки, както беше до 1990 година. Как ще оцелее, направо се поболявам от мисли. Сигурно ще е на ръба, както беше без вас докато бяхте СССР , скрити за света със желязната завеса. Ау каква болка! Ужас! Не се трае! Само като се сетя, как търчаха източно германци през Берлинската стена, да помагат на умрелите от глад западно германците...мани, мани, не е за разправяне.

Руската Кочина просто се надяваше, че Запада ще остави Украйна в лапите й. Но след последните гласувани помощи за 50 милиарда долара, орките се изпонасраха от страх. Разбраха, че са загубили тази война и вече само се чудят как да клекнат...

Преди 3 дни Русия извърши супер мощна ракетна атака и унищожи украински военни летища, военни складове с натовско оръжие, заводи за ремонт и производство на военна техника и складове, мостове по които се снабдява фронта и работилници и складове за дронове. Вече 3-то денонощие украинците не могат за загасят мощният пожар на резервоарите с керосин на военното летище Бориспол което се намира до Киев. Руснаците са потрошили украинците яко и затова новините от Украйна изчезнаха. Украинският режим на диктатора Зеленски изяде дървото и няма с какво да се похвали. След руската ракетна атака укро режима от безсилна злоба пак стреля масирано по жилищни сгради е Шебекино и в Луганск и уби цивилни. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

ако може някой начетен да ми обясни простичко, защо е КИЕВСКИ РЕЖИМ?!?!, след като от 1991 Украйна има 7 / седем/ избрани президента, а от 2014 - два демократично избрани на избори, та защо тогава да е РЕЖИМ? От 2000 г, с кратък конституционен трик РФ има ЕДИН президент и забранени всякакви медии, НПО- та,публични прояви и въобще всичко инакомислещо, но в Украйна, видиш ли, било режим?

"Всеки ден трябва да се опитваме да нанесем максимална вреда на тези страни, които наложиха тези ограничения. Да навредим на икономиките им, на техните институции и на техните владетели. Да навредим на добруването на техните граждани, на увереността им в бъдещето", допълни Медведев, който сега е заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация. Добре бе Медви, вярвам ти ще навредите на тези страни! Ама какво ще направиш за да защитиш вашите последователи, (които с кръв, пот, нокти и сълзи ви защитават години наред) в тези страни от страхотните вреди които плануваш да направиш? ... щурци и тишина ... тез вашите последователи ще загубят всичко тогава ... щурци и тишина пак... ех Медви!

Никой не се интересува от Русия!

Фаталните последици вероятно ще са увеличение на руските урви в Западна Европа .

А за мощната руска ракетна атака ореди 3 дни след която още не могат да загасят пожара на военното летище до Киев защо не ни информирате? След атаката всички новини от Украйна изчезнаха все едно войната свърши. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Шилo

Кой си ти ве, каунь? Щял да прави... Направи си една чекия и си лягай, че утре си на училище.

тоя травестит захарова пак се появи заедно със пияното кремълско джудже митята , от изявленията им разбрах че и двамат имат една мечта да гадим , да гадим и пак да гадим на европейците , щото не ни оставиха на спокойствие да осерем всичко , ДОКАТО "БЕЛИТЕ ХОРА " МЕЧТАЯТ ЗА ЕКЗОТИЧНА ПОЧИВКА , ДЕТЕТО ДА ЗАВЪРШИ ДОБЪР УНИВЕРСИТЕТ , СВЕТОВЕН МИР И БЛАГОДЕНСТВИЕ И Т.Н КРЕМЪЛСКИТЕ дЖУДЖЕТА , ТРАВЕСТИТА И КОНЯ МЕЧТАЯТ КАК ЩЕ НАСЕРЪТ НА ЦЯЛА ЕВРОПА И АКО МОЖЕ НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ,........ ЩЕ ВИ ПРИСЕДНАТ ВАШИТЕ СОБСТВЕНИ Л""НА

Белите хора очевидно мечтаят да се разкарат правителствата с антируска политика, според резултатите от евроизборите. Няма да питам защо говориш само за белите хора, като уж демокрацията приветствала мулти-култи ценностите :))

руснаците са бели само на цвят. иначе са като нигерия със сняг

Значи Медведев ще си прибере сина от САЩ и ще го прави на фронтовата линия щурмовик да щурмува Часов яр???

Много хора казваха на рашките тролчета ,че в Россия е тегаво и по-тегаво ще става,а те си тролеха без да мислят.Борси вече затварят там след последните санкции срещу руски банки,долара на черно минава 1:200,иде Виденово време в Раша

И сега откъде пари за нашите копейки?

А за рецесиралия ЕСС? А за американсерсите, на които вторият им най-голям заемодател Китай им изхвърля държавните облигации? За Русия можеш да бъдеш спокоен, нейната икономика е с по-висок ръст от американсерската :))

западняците пратиха 600 000 при бандера. сега с руски пари искат да изпратят още 600 000. тези верно са решили да приключат веднъж завинаги с укрорайха. и никой не знае защо.

Само да напомня, че правителствата с антируска политика на болшинството държави от Г-7, масово изгубиха евроизборите :))

Като ще е война да е като хората ама руснаците само се оплакват и реват в интернет, няма един мъж там останал :-)

"Украинец със статут на временна закрила опитал да обере златарския магазин в центъра на Бургас" "Украински шофьор на камион се удави в река Дунав при Русе. Той влязъл на плува на забранено място и бил отнесен от течението, тялото му е открито в района на Тутракан" "Застреляният край Варна украинец въртял схема с дезертьори от армията" "СЛЕД ПРЕСЛЕДВАНЕ: Хванаха украинец, превозвал 11 нелегални мигранти (СНИМКИ)" "80% от украинците в Германия не работят, защото не им се налага. На дивана е по-удобно, отколкото на курс по немски, казва представителят на Германската социалдемократическа партия Матиас Йендрике" Очевидно и в 404, нищо чудно, че постоянно отстъпват пред братушките :))

Цирк с ядрени ракети. Плашещо е все пак...

Огън момиче.Харесвам я за секс и за яйца на очи.

правят секс с крокодили това нещо хапе, внимавай

Тая да не е решила да им прави фелацио ,та щяло да е болезнено?

Да навредим на икономиките им, на техните институции и на техните владетели. Аз, освен Путин друг владетел не мога да разпозная. Останалите ръководители идват и си отиват, когато им изтече мандата. Само Путин не мърда от поста си и ... Корнелия Нинова.

Боко Тиквата? Него защо го забрави, гербераст ли си, или депесар? Или пепераст? :))

"Дмитрий Медведев призова руснаците да се мобилизират, за да нанесат "максимална вреда" на западните общества и инфраструктура в отговор на все по-тежките санкции, налагани срещу Москва" Чиче, ама те руснаците цял живот мечтаят да се преселят на Запад и да заживеят нормално бе. Тръгнал си със салам кучетата да плашиш...

Лееекичко не си в час. Американци които видят Москва ще щипят докато не разберат, че не сънуват. Нямало нито един американски град толкова чист, свеж, подреден, без наркомани по улиците и в метрото, без бездомници.

Шкембе чорба патриоте, в момента цели семейства от Канада се изселват в Русия. Ама ти си пий ракийката.

Така и ние очаквахме поне Волгин да повлече крак, но той заминава за Брюксел да ся бори с Европата.

"А ти? О! Ти си българин и патриотин! Запей песента „Гъби, мои гъби”, пък легни и сънувай, че си предводител на гъските, цар на кокошките и защитник на българския народ." :)))

Тоз руски миндил с много дълбоко гърло, бре. Явно Кремълското джудже редовно й начесва сливиците с червендалестата глава на кожения чеп и затуй тоз миндил говори таквиз слова, да знаиш.

Коментари - Москва: Планът на Г-7 ще има фатални последици, руската реакция ще е болезнена за Брюксел | Днес.dir.bg

Москва: Планът на Г-7 ще има фатални последици, руската реакция ще е болезнена за Брюксел

Мария Захарова намекна за национализации на европейски компании, след като Групата на седемте се договори да отпусне на Киев $50 млрд. от приходите от замразени руски активи

Обратно в новината

Коментари - Москва: Планът на Г-7 ще има фатални последици, руската реакция ще е болезнена за Брюксел | Днес.dir.bg

Коментари

Нагла,арогантна,цинична,високомерна,егоистична,човекомразка,руска мърша,смятаща се за господар на земята,благодаерние на бомбите за убийство на хора и неограничени парични извори които са зад гърба на Путин!

Работите не вървят на добре,ще има световен катаклизъм.Ще изчакаме да видим какво ще стане след смяната на "Мумията " с Тръмп.Оня е много по разумен човек от това влечуго.

Всички са наясно, че плана ще има фатални последици и затова е този план, но само Русия не си дава сметка, че най фатални ще бъдат за самата Русия.

Колко трябва да си тъп, за да инвестираш в Русия? Или пък в Северна Корея, в Иран, в Сирия! Ами на тези инвеститори като не са им мили капиталите, не са мислили, преди да инвестират, ние да ги мислим!

САЩ са най демократични , те уважават останалите народи, затова налагат санкции на всеки който не изплнява волята им, те наказват , те събарят правителства които не им харесват. Но какво да се прави -това е "ДЕМОКРАЦИЯТА" амероканска.

Донякъде си прав .Те ни наложиха Боко,Делян Пеевски,Кирил Путков и др недоносчета.

Явно е, че световния заговор срещу Русия продължава ! Не съм русофил, не съм русофоб, но съм политолог !!! Навремето когато България можеше да бъде освободена от турско робство 1828 г. руските войски бяха пресекли вече Дунава, Наполеон Бонапарт нападна в гръб Русия, което наложи руските войски да се оттеглят незабавно. По-късното освобождение на България 1877 г. / близо 49 години по-късно/ пак с помощта на руските войски дължим на Франция, за което следва да сме "признателни" днес !!! Нека не забравяме, че години по-късно Хитлер нападна Съветския съюз и започна Втората Световна война. Днес сме свидетели как НАТО не спазиха споразумението за разширяване на НАТО още през 2014 г. , след това поканиха Украйна да се присъедини към НАТО, и когато пред портите на РУСИЯ се разбра че НАТО има мегаинтерес, тогава Руския Мечок се събуди и сме свидетели, че днес сме на прага на Трета Световна война, но вече с мегамощни ядрени оръжия и така нататък. ООН няма никаква реакция по този въпрос. Но нека поживеем, ще видим какво ще се случва тепърва !!!

Това означава ли, че САЩ се стремят към световно господство ???

Леле, колко лъжи в толкова малко текст... :)))) Напдението над Полша от съюзните войски на Нацистка Германия и Болшевишка Русия не е част от ВСВ, нали? :))) Или общите паради на победата не са случвали и всички снимки са лъжа? :) Той и Катин беше дело на нацистите, нали? Ама на червените нацисти...

Ако си курназ, пиши кой си, стига си фъфлил !!!

За да не си помислим, че пишете глупости "професоре", може ли да ни цитирате дата и годината, когато е подписано споразумението за НЕ разширяване на НАТО? Ако добавите мястото и имената на подписантите ще сме ви много благодарни. Иначе си е.....те та..... русофилска немита! ОК?

В началото на юни когато беше избран за президент на Украйна - Петро Порошенко, но разберете това са секретни документи, сигурно на очаквате г-жа Мери Цънцарова от БТВ да ви ги цитира дословно в ефир ! През същата година се срещат Петро Порошенко и Владимир Путин !!!

Професоре, за вас не знам но аз не мога да ви проследя мисълта (или мислите)! Какъв Порошенко, какъв путин бе бате? Питам за дата, място и кой е подписъл договора за неразширяване на НАТО. Не искам секретни протоколи или клаузи към него. Искам някакво елементарно доказателство, че такъв съществува! Давай пак!

че си русофил, без да кажеш, че си русофил. Кажи сега как Русия освободи Македония и я посръбчи.

И мара, и медведев, са едни мишоци и нищо повече. медведев, като е толкова ербап, защо не иде на фронта да дава пример на младите как се стреля, а мара да работи като санитарка и да превръзва ранените. Седнали тука да ми дрънкат кой бил виновен за войната и кой не. Ясно е на целия свят - русия нападна ВЕРОЛОМНО Украйна! За да не нападне утре и нас, трябва да се помага на Украйна с всички средства. Ще ми коментират тука за национализации и за какви ли не други глупотевини!

Егати робската сган в коментарите. Няколко нападения на Варна, 3 години окупация, 50 години комунистическа диктатура, сега са ни обявили за враг, правят ни мръсно на всяка крачка, точат ни милиарди, а копейките и русоробите се множат като въшки. Не стокхолмски ами московски синдром... Като толкова ви кефи мада ви раша, пътувайте бе! Капутлер ви чака с нетърпение.

Абсолютно съм за национализация на европейскиТЕ компании останали в Русия. С 2 ръце за! Предателите трябва да бъдат наказвани. Независимо от кого. :)))

Ще има да хвърлят сармати и атоми наляво и дясно. Медведев ще опъне две диагоналки и ще изпепели всички столици. Чудя се що се нервят толкоз, спряха им доларите и еврата, Нали много ги мразеха. Или май-това им бръкна повече в гза от лихвите дето не са техни. Нищо от септември като им спрат достъпа до софтуерни и ИТ технологии, ще стане още по-весело. Медведя, не две ами и десет диагонала да опъне, все тая. А Захарова, толкова много ги обича доларите, особено да ги пръска в Лас Вегас. Тя сигурно три плана има как да отмъсти. Хак да й е. :)

""Трябва да отговорим. Не само властите, държавата, но и народът като цяло. Все пак те - САЩ и техните [тук Медведев употребява нецензуриран епитет - бел. ред.] съюзничета ни обявиха война без правила", написа Медведев в официалния си канал в "Телеграм", който има над 1,3 милиона последователи." А вие каква война обявихте - миролюбива, според комунистическите ви стандарти... Като САЩ са най-големия ви враг, що не го нападнете, ами бомбардирате Киев?

Тия не са наред.Русия на едни картофи победи фашизма в света, тези седнали да плашат кучето със салам.

На едни картофи, 20 милиона нещастници и около $560 милиарда сегашни пари ленд-лийз. На снимките от посрещането на въшливите окупатори в БГ са с американски камиони.

тъй- тъй - победила го, а? А че Сталин и Хитлер от 1.09.1939 до юни 1941 са първи дружки.... че Сталин го е подпомагал всячески.... че НЕ Е подкрепил Европа в борбата срещу Хитлер.... А за Гладомора (който, впрочем е доста преди започването на войната)....за милионите обречени на гладна смърт СВОИ хора.... да живее комунизЪма....

колкото и минуса да сложите, можете ли да отречете написаното?

50 милиарда откраднати пари са пари които руската икономика генерира за 0,05 секунди. Проблема е едни 800 милиарда долара активи на западни компании и нерезиденти намираши се в руската икономики които ще пият една студена вода. Иначе Русия си върна "замразените " 300 милиарда в началото на войната още първите три дни с цените на енергията и то ги върна десетократно. Запада си остана военно и вече икономическо джудже. Гола вода.

само дет краварите на няколко пъти спасяват руснаците от глад, пращайки им десетки кораби с храна. Справка - картинните на Айвазовски, които и до днес са забранени за показване в Русия. Руснаците хем мразят американците, хем са убедени, че ако настане свиреп глад, именно САЩ ще ги спасят

Е какво ги бъркат тогава, за времето за което написа тия глупости са генерирали поне трилион. А и на тях долари вече не им трябват, защото няма какво да ги правят. Запада казваш е военно и иконо0миоческо джудже и буксува вече трета година в Украйна със снаряди от Северна Корея и дронове от Иран?

Що за навик имат путиноидите да плашат всички с голият си задник ? УЧЕТЕ ИСТОРИЯТА русороби . ХАХАХА……. Мечтането не е вредно, но понякога все пак трябва да синхронизирате мечтите си с реалността... . СССР също се канеше да воюва с Америка . Канеха се, канеха се, ... И накрая се разпаднаха – УМРЯХА ! . СССР прекара целия си кратък живот в опити да настигне Америка. Накрая пъпът му се развърза , СССР легна на една страна, тихо пръдна и... умря . ссср- 2 – рашка , ще завърши също толкова безславно, колкото и ссср- 1 . „След драката не се размахват юмруци“ - руска народна мъдрост. . АЗ ДОРИ СЕ РАДВАМ, ЧЕ орките ЗАПОЧНАХА ТАЗИ ВОЙНА : . Ако Путин не беше започнал специалната си операция, целият свят все още щеше да вярва в силата на „втората“ армия на света ... "Непобедимата" армия на Руската федерация се сду ! Как Кремъл доказа нищожността на своите войски . Аз се съмнявам, че овцете са способни да мислят! Орките са НЕОБУЧАЕМИ. /// Путинистите си признават че са гола вОда ВСИЧКИ НАШИ ЗАПЛАХИ СА БЛЪФ! НИКОЙ НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ НАС https://youtu.be/2aAEUMM3mRU

Браво пичове! Бой по тъпите кратуни на янкушките !!!!

Руската реакция най-много да е смешна за Брюксел, но се опасявам, че дори и това няма да се случи. Русия открай време е с поведение на досадна лепка, която само се чуди, кого може да обере, от кого да изкара някаква далавера, към какво да се закачи, за да цоца и тя. Брюксел най-много да изпита облекчение, нищо повече. Държава, свикнала само да взема, никаква болезнена реакция не може да предизвика! Самият факт, че от вчера са се активирали Захарова и Медведев ясно показва, че в онова кално място на север пак са се отчаяли, пак им е криво и им се реве.

Забелязвате ли че днес има значително по-малко тролове в дира? Путя изгоря с 50 милиарда и започна да реже бюджета. Явно първия разход който е отрязъл са заплатите на БГ троловете.

Браво!мръсните руски пари на мошенници олигарси и терористи диктатори да се използват,за благородна кауза във полза на нападната от тях държава!Бог забавя но не забравя!

До хората, отворили навреме мозъчните си апарати, и способни за да уловят вселенските намерения. Епохата на монетарната култура си отива. Западните ценности, основно свързани с прехвърляне на финикийски знаци и тяхното концентриране в определени хора и организации ще бъдат заместени с нови и това се усеща вече и от посветените хора по цялата планета. Идва нова епоха на човешките отношения и тя ще дойде първо в Русия. Добри или лоши, руснаците имат тежката задача да я прокарат. Разбира се, това няма да стане без кръв, никой не би абдикирал без съпротива. Спете спокойно, всичко е по план.

Викаш, новата епоха на човешките отношения идва на същия ден когато ватниците ги изритаха от всички банки... Какво съвпадение... И аз така - като остана без пари, веднага обявявам че съм против концентриране на финикийски знаци в джоба ми. До края на месеца, като получа заплатата. И пак преминавам на старата епоха, с финикийските знаци.

Изборите свършиха, не ми чети простотиите на полезните идиоти от Величие. На тях пък им казах да не преписват статии от 1980 година от вестник Работническо дело.

този Захарова ли е мъжат на путката от Кремъл..ха ха хаха

Медведев показва истинското лице на руската политика.Да не забравяме,че той беше министър председател,президент,а сега и зам председател на националната сигурност.Така че неговото мнение е меродавно за да се определи курса на Русия към другите държави.Това трябва да видят всички русофили и да се замислят,защото тази политика не е от вчера и от оня ден, а много преди войната срещу Украина.Основата на руската политика винаги се е градяла на империални мечти,т.е. поробване на други народи.Доказателство е създаването на СССР чрез поробване на независими държави и народи и потискане с мародерки методи с помощта на КГБ и ГРУ и съответните лагери които съществуват и днес.За целта техните агенти винаги са провокирали атентати и политически убийства в съответните държави и след това пращат войска за да ги " освободи " от техните " фашистки и анти народни" законно избрани правителства и съответно да ги пороби.Медведев е толкова ядосан в момента,че даже не се замисли,че казва истината.

Следете ми мисълта ако можете украински и натовски дебили. Тия руски пари са някаква фикция която съществува само на думи. Те са просто електронен запис в банковите регистри. Пари руснаците там не са носили и валутата със сигурност не е дори руска. Електронно могат да си напишат там и трилиони, но това нищо не променя. Въпроса е как ще дадат на Украйна като помощ банков електронен запис? Със същият успех можеха да си отворят нова сметка в банката и да си напипат вътре каквато си искат сума, защото парите вече са без златно или каквото и да било друго покритие. Обаче за това пълно нищо руснаците ще конфискуват реални материални блага и технологии и никой не може да каже гък. А това че западняците си пишат цифрички в банковите сметки показва че валутите им нищо не струват и затова всички искат в БРИКС. Днес и Тайланд е подал заявка за членство в БРИКС Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

от рассияните по тъпи на тази планета сте само россолюбците!

И какво значение има ,тюфлек,какви са парите,реални,или не.Важно е.че ще бъдат вложени в оръжие за трепане на орки

Построй поне някоя градинка, видя колегите си парк направиха и станаха депутати, ти само с един телеграм канал искаш? Не си ли много нагъл?

Аз съм се заредил с пуканки и само чакам да видя болезнените мерки срещу Брюксел. Последните, дето в цяла Европа умирахме от глад и студ много ми харесаха, надявам се и тези да бъдат, ако не повече, поне също толкова забавни.

Руските граждани са мобилизирани и нанасят удар след удар на щатския долар ,купувайки го за по 200 рубляка за парче... наздраве алкашке и си смени бояршника;)))

Не мисля ,че някой вече се интересува какво е казал някой служител на Пусин,само те са на далавера той да е на власт.

Точно тая ли ще дрънка за нарушаване на международното право? Е много са нагли руснаците ... Нищо де, поне целия свят видя за какво иде реч. Оттук нататък само глупаци биха имали вземане/даване с Русия - договорите с която струват по-малко от хартията на която са написани.

кат е толко зле Русия и е фалирАла и пропаднАла.. Що се налага сека седмица западо да арчи милиарди по нея и се да не стигат за Нищо?!? И що демокрацията го докара до жалка кражба вече кат е толкоз богата?!?

Шест куци патици и Джорджа Мелони - запознайте се с класа на Г-7 през 2024 г.

където ни няма! Руска поговорка.

Горкият Брюксел! Вече няма да яде пирожки и ще остане без матрьошки, както беше до 1990 година. Как ще оцелее, направо се поболявам от мисли. Сигурно ще е на ръба, както беше без вас докато бяхте СССР , скрити за света със желязната завеса. Ау каква болка! Ужас! Не се трае! Само като се сетя, как търчаха източно германци през Берлинската стена, да помагат на умрелите от глад западно германците...мани, мани, не е за разправяне.

Руската Кочина просто се надяваше, че Запада ще остави Украйна в лапите й. Но след последните гласувани помощи за 50 милиарда долара, орките се изпонасраха от страх. Разбраха, че са загубили тази война и вече само се чудят как да клекнат...

Преди 3 дни Русия извърши супер мощна ракетна атака и унищожи украински военни летища, военни складове с натовско оръжие, заводи за ремонт и производство на военна техника и складове, мостове по които се снабдява фронта и работилници и складове за дронове. Вече 3-то денонощие украинците не могат за загасят мощният пожар на резервоарите с керосин на военното летище Бориспол което се намира до Киев. Руснаците са потрошили украинците яко и затова новините от Украйна изчезнаха. Украинският режим на диктатора Зеленски изяде дървото и няма с какво да се похвали. След руската ракетна атака укро режима от безсилна злоба пак стреля масирано по жилищни сгради е Шебекино и в Луганск и уби цивилни. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

ако може някой начетен да ми обясни простичко, защо е КИЕВСКИ РЕЖИМ?!?!, след като от 1991 Украйна има 7 / седем/ избрани президента, а от 2014 - два демократично избрани на избори, та защо тогава да е РЕЖИМ? От 2000 г, с кратък конституционен трик РФ има ЕДИН президент и забранени всякакви медии, НПО- та,публични прояви и въобще всичко инакомислещо, но в Украйна, видиш ли, било режим?

"Всеки ден трябва да се опитваме да нанесем максимална вреда на тези страни, които наложиха тези ограничения. Да навредим на икономиките им, на техните институции и на техните владетели. Да навредим на добруването на техните граждани, на увереността им в бъдещето", допълни Медведев, който сега е заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация. Добре бе Медви, вярвам ти ще навредите на тези страни! Ама какво ще направиш за да защитиш вашите последователи, (които с кръв, пот, нокти и сълзи ви защитават години наред) в тези страни от страхотните вреди които плануваш да направиш? ... щурци и тишина ... тез вашите последователи ще загубят всичко тогава ... щурци и тишина пак... ех Медви!

Никой не се интересува от Русия!

Фаталните последици вероятно ще са увеличение на руските урви в Западна Европа .

А за мощната руска ракетна атака ореди 3 дни след която още не могат да загасят пожара на военното летище до Киев защо не ни информирате? След атаката всички новини от Украйна изчезнаха все едно войната свърши. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Шилo

Кой си ти ве, каунь? Щял да прави... Направи си една чекия и си лягай, че утре си на училище.

тоя травестит захарова пак се появи заедно със пияното кремълско джудже митята , от изявленията им разбрах че и двамат имат една мечта да гадим , да гадим и пак да гадим на европейците , щото не ни оставиха на спокойствие да осерем всичко , ДОКАТО "БЕЛИТЕ ХОРА " МЕЧТАЯТ ЗА ЕКЗОТИЧНА ПОЧИВКА , ДЕТЕТО ДА ЗАВЪРШИ ДОБЪР УНИВЕРСИТЕТ , СВЕТОВЕН МИР И БЛАГОДЕНСТВИЕ И Т.Н КРЕМЪЛСКИТЕ дЖУДЖЕТА , ТРАВЕСТИТА И КОНЯ МЕЧТАЯТ КАК ЩЕ НАСЕРЪТ НА ЦЯЛА ЕВРОПА И АКО МОЖЕ НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ,........ ЩЕ ВИ ПРИСЕДНАТ ВАШИТЕ СОБСТВЕНИ Л""НА

Белите хора очевидно мечтаят да се разкарат правителствата с антируска политика, според резултатите от евроизборите. Няма да питам защо говориш само за белите хора, като уж демокрацията приветствала мулти-култи ценностите :))

руснаците са бели само на цвят. иначе са като нигерия със сняг

Значи Медведев ще си прибере сина от САЩ и ще го прави на фронтовата линия щурмовик да щурмува Часов яр???

Много хора казваха на рашките тролчета ,че в Россия е тегаво и по-тегаво ще става,а те си тролеха без да мислят.Борси вече затварят там след последните санкции срещу руски банки,долара на черно минава 1:200,иде Виденово време в Раша

И сега откъде пари за нашите копейки?

А за рецесиралия ЕСС? А за американсерсите, на които вторият им най-голям заемодател Китай им изхвърля държавните облигации? За Русия можеш да бъдеш спокоен, нейната икономика е с по-висок ръст от американсерската :))

западняците пратиха 600 000 при бандера. сега с руски пари искат да изпратят още 600 000. тези верно са решили да приключат веднъж завинаги с укрорайха. и никой не знае защо.

Само да напомня, че правителствата с антируска политика на болшинството държави от Г-7, масово изгубиха евроизборите :))

Като ще е война да е като хората ама руснаците само се оплакват и реват в интернет, няма един мъж там останал :-)

"Украинец със статут на временна закрила опитал да обере златарския магазин в центъра на Бургас" "Украински шофьор на камион се удави в река Дунав при Русе. Той влязъл на плува на забранено място и бил отнесен от течението, тялото му е открито в района на Тутракан" "Застреляният край Варна украинец въртял схема с дезертьори от армията" "СЛЕД ПРЕСЛЕДВАНЕ: Хванаха украинец, превозвал 11 нелегални мигранти (СНИМКИ)" "80% от украинците в Германия не работят, защото не им се налага. На дивана е по-удобно, отколкото на курс по немски, казва представителят на Германската социалдемократическа партия Матиас Йендрике" Очевидно и в 404, нищо чудно, че постоянно отстъпват пред братушките :))

Цирк с ядрени ракети. Плашещо е все пак...

Огън момиче.Харесвам я за секс и за яйца на очи.

правят секс с крокодили това нещо хапе, внимавай

Тая да не е решила да им прави фелацио ,та щяло да е болезнено?

Да навредим на икономиките им, на техните институции и на техните владетели. Аз, освен Путин друг владетел не мога да разпозная. Останалите ръководители идват и си отиват, когато им изтече мандата. Само Путин не мърда от поста си и ... Корнелия Нинова.

Боко Тиквата? Него защо го забрави, гербераст ли си, или депесар? Или пепераст? :))

"Дмитрий Медведев призова руснаците да се мобилизират, за да нанесат "максимална вреда" на западните общества и инфраструктура в отговор на все по-тежките санкции, налагани срещу Москва" Чиче, ама те руснаците цял живот мечтаят да се преселят на Запад и да заживеят нормално бе. Тръгнал си със салам кучетата да плашиш...

Лееекичко не си в час. Американци които видят Москва ще щипят докато не разберат, че не сънуват. Нямало нито един американски град толкова чист, свеж, подреден, без наркомани по улиците и в метрото, без бездомници.

Шкембе чорба патриоте, в момента цели семейства от Канада се изселват в Русия. Ама ти си пий ракийката.

Така и ние очаквахме поне Волгин да повлече крак, но той заминава за Брюксел да ся бори с Европата.

"А ти? О! Ти си българин и патриотин! Запей песента „Гъби, мои гъби”, пък легни и сънувай, че си предводител на гъските, цар на кокошките и защитник на българския народ." :)))

Тоз руски миндил с много дълбоко гърло, бре. Явно Кремълското джудже редовно й начесва сливиците с червендалестата глава на кожения чеп и затуй тоз миндил говори таквиз слова, да знаиш.