Коментари - РЗС: Борисов има гузна съвест за наркоканалите | Днес.dir.bg

РЗС: Борисов има гузна съвест за наркоканалите

РЗС разполага с достоверна информация, че Бойко Борисов лично е разпоредил питането на РЗС за наркотиците да бъде отклонено на всяка цена.

Обратно в новината

Коментари - РЗС: Борисов има гузна съвест за наркоканалите | Днес.dir.bg

Коментари

Блям-бум моабети...... Поредните глупости на РЗС. Яне е толкова смешен и никой не го слуша, че се чуди с какво да привлече внимание. Май неговата съвест е гузна?!

Поредния напън на РЗС,която е "петата колона" на БСП в парламента.Та и децата знаят,че наркоканалите са създадени от ДС .Целта е била,хем да се набавя валута,хем да се подриват основите на гнилия капитализъм.След това бившите агенти,не без помощта на управляващите досега правителства ги доразвиха,като един от начините за набавяне на средства за партиите.

е здрасти .това го знаят и децата от кого се покровителства дрогата. маа разбирасе че от там.а после бен ладен бил терорист аиде бе.

Добър ден, аз ги подкрепям на 100% :) Поздрави и успех на ГЕРБ на изборите.

Тигре, тигрее - чалго! Много си тъп бе Саше!

Който не му харесва да си взема куфарите и да се омита. Няма по-читав от сегашния премиер, което налага народът да свиква със сивата икономика, да не реве срещу разпространението на цигари и наркотици даже и по пазарите. ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ

Тъпо герберече вие знаете само две-три думи МАГИСТРАЛИИИИИИИИИИИИ и ЦИГАРИИИИИИИИИИИИИ

Ако знаете какви мафиотски структури има в България,веднага ще си хванете куфарчето и ще изчезнете някъде,или ще се самоубиете.То не е октопод ,а паяжина,която е обхванала цялата държава.Янето е само мушица,попаднала в паяжината и скоро ще му изсмучат жизнените сокове,няма да може да разкъса паяжината.За когото и да гласувате,все ще сгрешите.

Прав си! Но мисля, че ако не ходим да гласуваме им правим по-голяма услуга! Колко по-малко хора се интересуват от съдбата си /ходят да гласуват/, толкова по-добре за тях!!!

абе до кога ще давате трибуна на тя изперкали от пзс да балват глупости и неща които им диктуват мрасните комунисти защото геи янето е тяхната лупилна ама вече и тих омразна да му слушат глупостите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоз палячо го използваха и изритаха, сега се мъчи да привлече някакво Фнимание...........

Привлича само манафи от затворите вече Янето. Ако продължава така ще се хванат със Сергейчо за гушите скоро. Ще се плуят и скубят взаимно още малко само

не "Фнимание", а "Внимание" тъпчо

преди години прочетох истината на една стена в софия "боико борисов-диллар на хероин"

И аз прочетох на същата стена , пишеше - Боко ръководител на Алкайда и Бен Ладен Явно от там е идвал наркотика , пустите американци как не са го разбрали до сега Мислят че Румен Петков и ГОЦЕ са престъпници и не ги пускат в САЩ пък то било Боко Ти си истински "умен" представител на своята партия , теб ще издигнем за президент Готви се

Обама е съдружник на Осама. Ста на неудобен. Много се залежа.

Всеки който защитава Ал Пертров и компания трябва да има гузна съвест според мен както за рекета, проституцията така и за тежките наркотици в страната.

Пропусна да споменеш и Боко Тиквата- бивш съдружник на Алексей Петров , както и пръв приятел и съдружник с Румен Николов- Пашата и Младен Михалев - Маджо , които по официални данни ,контролираха целият пазар на дрога и проституция в България през90-те години .Явно , или се правиш на ударен и не ти отърва да го споменеш , или мнооого си заблуден и наивен .

Целият пазар на дрога се контролираше от служителите на ДС на БКП-БСП Тези дребни риби може и да са намазвали нещо дребно , но на върховете бяха и са си хора , като доносника Гоце и други висши партийни функционери на БКП-БСП И Боко може да е тиква , но поне арестува престъпника Тракторов , докато беше съветник на ГОЦЕ , и ако е нарушил партийните канали на БСП за дрогата много ти се извиняваме, касичката сега да не е празна Притеснявам се , че др. Кутев няма да успее да плати на некадърните си писачи по форумите де

А какво доказва, че именно Ал. Петров и компания са т.нар. Октопода? Това, че човек добрал се до вицепремиерската длъжност го е казал по телевизията не е доказателство - напротив поведението на този същия Ц.Ц. носи признаците на нечисто минало и настояще. Аз знам доста, но не ме притесняват нито бандитската същност на МВР министъра, нито дори това, че в наркотрафика са замесени доста служби по света, които на теория се борят с него. Онова, което наистина ме интересува е защо българина се самозалъгва и привежда гръб пред отрепки. Това че са на власт не означава, че трябва да им правиш метани и във форумите - хубаво човек трябва да си пази кожата, но да пропагандираш в тяхна полза?

Системата получи сериозен удар и лъснаха лица чак на ниво дребен мошенник с хамър, по това съдя аз. Радвам се, че след като им резнаха главата и светнаха такива хора, които парадираха, че са почтенни бизнесмени от много дълго време. Направиха семейства, домове, на жените си купуваха нови коли от магазина и сега кво стана ама те били замесени в канали за продажба на проститутки. Или пък другия носел кокаин и хероин на диларите и т.н. Нека и да не го вкарат в затвора (стига да им излезе име) нали почнаха да гърмят като китайски новогодишни конфети бързо и последователно. Само смяната на босовете в организираната престъпност е плюс а камо ли някое правителство да ликвидира организираната престъпност хората ще ги избират и преизбират цифра пъти.

Кой ще изриташ ти бе, червен дядо? :)))

Не съм дядо , а млад човек .И все повече и повече сме младите хора ,които сме против герб . Такива като тебе ще изритаме , платен , неориентиран и заблуден младок от младежкото цк на герб .

А вие кои сте??? :)))

Ха ха млад , това ли са партийните послания сега , да убедим хората че някой под 60 год би гласувал за БСП-БКП Няма човек под 60 год който би гласувал за тази умираща партия , освен ако не е лумпен , алкохолик, криминален елемент или синче на някой оял се крадлив червен олигарх Разбира се ти може би ще гласуваш за друг , ако не те е срам кажи за кой

Младежката организация на БСП пак е изпълзяла от канализацията. Спокойно, млади другарчета, спокойно. Власт няма да видите в следващите 20 години.

ХА- ХА-ХА....а ПЪК ГЕРБ- никога повече .

Може да не е ГЕРБ, но крадливите комунисти също няма да бъдат на власт. Ние да не сме малоумни, че да забравим золумите на серГей, Доган и крадливия дедо Симо?

ЗНАЕТЕ ЛИ КОГО ОТНОВО ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИ- КОГАТО СЛЪНЦЕТО ЗАПОЧНЕ ДА ИЗГРЯВА ОТ ЗАПАД , КОГАТО СЛЪНЦЕТО ОГРЕЕ , ТАМ ДЕТО НИКОГА НЕ ОГРЯВА ... ДЕМЕК- НА КУКОВО ЛЯТО , Т.Е- Н-И-К-О-Г-А..Запомнете го добре това и си го казвайте като молитва всяка сутрин и вечер .

Ти ли ще спечелиш бе, поплювко? :)))

БЕДНИ МИ БЕДНИ НАРОДЕ КОИ ЛИ ТЕ В ТАЗИ ДЕМОКРАТИЧНА ЛЮЛКА ЛЮЛЕЕ.... НАРОДЕ???

Толкова изперкал народ може да има само в БГ.ПОложението е плачевно. Тоя отявлен гей е за лудницата. Там му е мястото.

Сега остава да кажат, и че Борисов е бил свързан със СИК... Защо в началото на мандата на Б.Б нямаше такива атаки срещу него въпреки,че много добре си го знаеха що за стока е? Личи си,че от някъде им дърпат конците и ги контролират. И Алексей Петров го вкараха в ареста за да го използват после сценаристите. А помните ли още Воленчо Сидеров? уж беше новия Хитлер и щеше да громи наред, а вече никой не се сеща за него.... Абе как въобще някой им се връзва на тия клоуни?!

Ами ако се поинтересуваш коя фирма пазеше къщите на шефовете на СИК може и да си отговориш сам на въпроса дали е свързан или не

комунистите батета и каки доведоха държавата до точка на цирк. ама хората изперкаха :)

да се смееш ли да плачеш ли всичко в тази държава е шизофренично. :)

Боко е най-големата мафия.

Този червен антигербер, с неговите 0005% и с пинявките си е върхът на форумната торта. Явно смисълът на живота му е да да станат 0007% и човекът си плямпоти безкрай. Няма значение, че пише за бита кауза, дори няма значение, че прав реклама на тия, против които ужким пише. Важно е човекът да си излее злобната простотия и да си намали процентите на 0003%. Обезпокоително е как ще преживее резултата на следващите избори. Дано да мине само с лек шок. Но има и достатъчно букети...

Ха- ха- ха-..Хем си нагъл като гербер , хем си заблуден .Я излез от спуканата си герберска черупка , излез на улиците да попиташ какво в действителност говорят болшинството от хората за твоя мутренски , престъпен и необразован идол .Повярвай ми- ама хич няма да ти стане приятно . Срещни се с повече хора. Попитай биднеса , попитай почти цялото медицинско съсловие , попитай служителите във фирми , учреждения , попитай обикновенните хора- и за твое нещастие ще разбереш , че едва ли ще се намери и един от десет човека да подкрепя Тиоквата и некадърната му свита . Аз познавам страшно много хора , такова ми е естеството на работата-над 90 процента от тях , както и техните близки са против герб .Ако НАИСТИНА изборите бъдат честни и почтенни и не се фалшифицират и манипулират резултатите от избрите- основен патент на герб , вие дори може и да не влезете в парламента .А то е ясно , че ти си платена герберска подлога . От километри си личи ...

Процентите ти спадат към 0002%. Запетайката я слагай където желаеш...Другите проценти преливат в .... познай? Помагам - в Г...Б.

Яне, Янеееееееееее Голяма хлебарка излезе от село Дебрене. Време е да кажеш поне една смислена приказка. Вече никой не те чува с твоите измишльотини. Не се ли усещате в кое време живеете Вие от ре-зе-сето. Та вие нито сте за ред ,нито за законност, нито за справедливост. Голяма магла и пушилка само вдигате. Изглежда след тези избори или най-вече след парламентарните за вас няма никой да си спомня.

Какво ни донесе ББ и ГРОБ? 1) Замразени заплати и пенсии при галопиращите цени.. 2) Съкратени от работа хора, без никакви шансове да си намерян нова работа, . 3) Постоянно растяща безработица. 4) Силно орязани средства за здравеопазване, образование, наука,култура, изкуство, на практика няма пощадена област. 5) Отнети от майки и инвалиди привилегии, които всъщност бяха скромни помощи, но на ГРОБ и те се зловидиха. 6) Всекидневни протести на животновъди, фермери, тютюнопроизводители, лекари, полицаи, шофьори,майки, болни 7) Срам пред Европа с любимата на ББ Румяна Желева и неговата собствена малокултурност с владеенето единствено на езика на мутрите шменти капели, който по байганьонски демонстрира в Германия и другите страни от ЕС.. А какво направи ББ за себе си на кръга около себе си? 1) Милиони левове печалба от стикерите и стотици хиляди като подарък от общината за гаджето си Цветелина Бориславова. 2) Хвърчи с нужда и без нужда из страната с хеликоптери и самолети с единствена цел да не закъснее за мачлетата. 3) Цвъко шестака с незаконни приходи от съмнителни консултации на съмнителни (държани в дълбока тайна) фирми с цел облагодетелстване и пирдобиване уж като подаръци от тъст и тъща на шест апартамента, луксозна вила и два гаража.. 4) Лобистката Фидоска получи възможност да строи хотел на непозволено място. 5) Защита от ревизии и уволнения на приближени мафиози и митничари, а също така и директно ръководство и покровителство на контрабандните канали.. Гласувайте пак за ГРОБ!!!

ще гласуваме, не се тревожи, пий нещо за нервите и лягай

Кефиш се на горните "постижения" на твоята партия любима-ГЕРБ ,така ли АХА? Някой говореше за повреден чип ? Вие партийните фюрерчета от ГЕРБ, дори и повреден чип нямате!Нямате нищо,нула,празнота!!!

Като ти прегледах глупостите се убедих , че този път трябва да гласувам и то за ГЕРБ Просто не бива никога повече подобни лумпени , като БСП и техните подръжници да бъдат допуснати до власт След като престъпниците от БСП-БКП извършиха криминална привитизация и подариха на верни и некадърни другари предприятията, които те съсипаха успешно, сега да се обвинява някой друг за тяхното наследство е просто безумие Не знам колко ти плащат за глупостите , но иначе как така успя да ги публикуваш в такъв строен ред , сякаш са във вестник Искай бонус от доносника ГОЦЕ , заслужаваш го старанието си

Глупостите ти ме разсмяха сърдечно, едва ли има толкова луд да приеме на сериозно писанията ти.

Над 90 процента от народа , мрази герб.

ако ти, кутьо, кОрнелка, и Янка сте народа...... може би!

Бъркаш .Над 90 процента от българският народ мрази герб-всички образовани и интелигентни хора са против герб . Дори и най- необразованата част от населението - основният електорат на герб , вече не ги подкрепя и се осъзна . За герб ще гласуват само техните роднини и облажилите се от герб-което сумарно не надвишава и 5 процента .

Нито за нас българите, нито за чужденците вече е тайна, че в момента БГ се управлява от мафиотско правителство, начело с мутрата Боко рапона

Нищо изобличаващо ГЕРБ вече не ме учудва !!! Срамувам се за страната си заради това управление.

И аз.ДОЛУ ГЕРБ

Този психопад нали щеше да се жени.Или и неговата булка избяга както на Мито-пищова.Защо не си гледа здравето,а седнал да се занимава с ББ.

Защото иска да отвори очите и ушите за истината на такива наивници и шарани като тебе .

Да пътуват към следващият си мандат и тържественото погребение на БСП , след смяната на всичките им корумпирани престъпни съдии и прокурори Да поздравим ГЕРБ с предстоящата им победа на президенските избори въпреки неистовия вой на последните останали дъртаци и престъпници от БСП заедно с техните престъпни лакеи от партията на рекетьора и сводник Тракторов , пръв приятел на доносника бракониер Гоце

Ей , неграмотник , психопаД се пише с Т. Ама какво се учудвам ,то всички от ГЕРБ сте неграмотници и чалгари .

За Янето може да се пише всякак и няма да е грешно.

ПО- ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ЖЕНИТЕ НИ НАТРЕСЕ ТИКВАТА- ПРЕДИМНО ЧАЛГАРКИ , СЕРВИТЬОРКИ ,ФРИЗЬОРКИ , РАЗНИТЕ МУ ТАМ МИС ДУПЕТА , ПЛЕЙМЕТКИ И незад..ените кифли . СЪРДЕТЕ СЕ НА ТЯХ .Те просто няма с какво да мислят.

Довиждане комунде

АДИОС ГЕРБЕРЧЕ .Обещаваме да ви носим цветя на вашето погребение.Ще бъдете положени до НДСВ.

Колко пъти да ви казвам да не пипате хапчетата на Янето. Бързо да му ги върнете че пак взе да приказва глупости,

Веднъж милиционер - цял жимвот си носиш последствията... Нали така, старши

Вие , герберастите сте пътници . Ще ви бием много як шут и ще ви пратиме във вечните ловни полета при ндсв . Пукни се от яд , но това е истината .

САМО ДЕТО ИМА ЕДНО "ЩЕ". Т.Е. НЯКОЙ ДЕН АКО Е РЕШИЛ ГОСПОД МОЖЕ БИ. В МОМЕНТА ОБАЧЕ ВИЕ АНТИГЕРБЕРИТЕ СТЕ В ПОЗА ПРИВЕДЕНИ НАПРЕД,ХВАНАТИ ЗДРАВО ЗА ПАЛЦИТЕ НА КРАКАТА В ОЧАКВАНЕ НА ПОРЕДНИЯ БОЦ В............... АЙДИ ДА НЕ КАЗВАМ КЪДЕ.

А ти твоите пи ли ги .Май като гледам , не си , щото си мегазле в момента .

Ясно ече мутрата ББ има гузна съвест...веднъж СИК-аджия - цял живот СИК-аджия Няма как иначе

Спомням си, че през 2009 г. едни други депуатати от една друга партия казваха, че някакъв Бойко бил взел 3 млн от Йосич ... Но интересното беше, че тези депутати казваха, че не знаели за кой точно Бойко ставало въпрос ... На всички е ясно, че Йосич беше заловен и предаден на холадските служби ! Ако Бойко наистина е взел тези 3 млн от Йосич, както твърдяха някои депутати, то защо тогава същите тези депутати вече 2 години мълчат по този въпрос и нищо не казват ? Ако Бойко е взел тези 3 млн от Йосич, то може ли холандските служби да не знаят това ? Може ли и европейските, и щатските служби, занимаващи се с разкриване на престъпления, също да не знаят това ? А може би това беше просто една лъжа с цел манипулация ? Дали сега сценарият не се повтаря ?

Ами за един Бойко имаше 400 страници досие във ФБР и после то се покри но пък ние сега само като видим посланника им веднага си сваляме гащите

Защо всички си мислят, че са по-невинни, по-чесни, действат по-законосъобразно от другите политици? Стават смешни като си мислят, че им вярваме.Та, нали няма в България нито един политик който да не е нагазил в ла...та и да не е за затвора за поне десет години. Ако някой вярва в противното е пълен олигуфрен. Проблема даже не е в това, а че никой не иска това да се промени (със или без последици за когото и да е), както в Тунис, Египет, Либия ... Тук наивниците са в изобилие и цялата политическа енергия е насочена в тая посока и , ако все още може да се управлява по този начин, ще си останем най-бедната страна в Европа.

Май много не сте внимавали в час - честни,олигофрен и такива ми ти разни....пфу

Да не би сега да та управлява по- грамотен, а ???

Янето ли е фактора с чистата съвест ??

еин думмкопф си ти. дали яне или които и да е друг има различна сехуална наклонност от тази , която си мислиш ти че имаш , това не ти влиза в работата.с кого сте спи някои , това си е негова лична работа.хаст ду верстанден? не е обаче лична работа дали един политикк се занимава с криминални дела , както и дали сте продалжаваме да го тарпим. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Tова са страшни простотии! янето сувсем изкука

ДО ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ-Ами вземете малка се ограмотете и напишете в гугъл-Бойко Методиев Борисов- РАПОНА и ще научите много от истините за вашият вожд и идол - за живота му като мутра и подземен , ъндърграунд герой . Ама вие , герберастите сигурно сте скарани със четенето .То ,ЧАЛГАТА е вашата книга и ви е полирала мозъка . На Яне Янев не съм му фен ,но е абсолютно прав.Просто не маога да повярвам , че има такива наивници като вас- но какво да очакваш от чалга електорат- основният електорат на ГЕРБ .Но ГЕРБ са пътници вече . Ще ги изритаме с много силен шут ,помнете ми думата .

Май ревнуваш, че си на ниво пъпеш?

olele

Тази тема за наркотиците е табу у нас по ред причини ! Та за това на Яне няма да му е лесно и един подобен въпрос да зададе на прима-балерината . ........а наркотици и Слави Трифонов никога не е подушвал (подсмръквал де) :)

aбе яне,като слагаш чинията с говната на масата,вземи и я изяш най-накрая за да се види кой-кой е.стига си лизал а кусай

Дали всичко това , казано от Янето, е вярно или не - това не знам ?! Преди време казвах аз, и то многократно, че имунитетите на депутатите трябва да паднат, защото ако казаното от Янето е лъжа и манипулция, то той сега щеше си носи наказателна отговорност за това ...

1.Ако това, което казва Яне не е истина, значи е клевета и Бойко може да му търси съдебна отговорност. А щом Бойко си мълчи, значи..... е истина. 2.За да не реагира Бойко, значи -или не иска да се принизява до нивото на Яне; - или му е дадена такава линия на поведение / от ДС/ 3.Като знаем от къде основно идват парите в света, тогава какъв е извода....?

Добър ден ! ... Всички знем, че така наречената "Балканска ос на дрогата" беше , планирана, заложена и изградена още от Тато.... Цялата дрога за Европа минаваше през България и през Сърбия. Само дето Тато не позволяваше да се продава в България. Боко явно си е научил урока по "Магистрало-строене" добре от Тато .... Той сега просто възражда старите канали .... Единствената разлика между него и Тато е , че Боко си позволиява да прави алъш-вериж с "Магстралки за смъркане" и в България ..... Ето и откъде идва , необяснимата му и неподозирана любов към магистралите .... !

Последна грижа ми е душевното здраве на Яне, но съм сигурен, че на Пожарникаря, Цецо Шестака и други видни гербаджии съвестта им е гузна! Това е най-мутренското и арогантно правителство след 10 ноември, за което грижата за "КОФТИ МАТРЯЛА"-(автентичен изказ на премиера-полиглот на шопските наречия), е на последно място, така че, може и да има нещо вярно! А най са смешни и жалки са Станишко и Синята коалиция, гербаджиите виновни, да, а Вие като крадохте повече и от тях? Е, И Волен, ближещ пожарникарските подметки.....

От къде знаеш какво "ближе Волен" - дали подметки или мъркучи?

Другарката Янка Янева пак е надскочила себе си. Разширила си е територията и извън страната. Сега трябва да се изявява и по други континенти. Доскоро злепоставянето на България по света беше патент и приоритет на БСП. Дали пък действията на Янка не са вид хомосексуална зависимост от СерГей-ка?

Всички знаем, или поне така си мисля, биографията на Борисов, само не разбирам защо медиите си мълчат по този въпрос, може би това е доказателство че са платени медии!

ох,тоя Яне пак ли се събуди????????? не е ли вече на 4-ти километър??? колкото и да се напъва все ще си остане машата на по хитрите,как не го разбра това !!!Бойко си е Бойко,знае какво прави и как да го направи !!!

Янето нали това казва, че Боко ги знае тия работи.

а бес трога.само магданос,мастика и пудра захар за послаждане ...............

ЯНЕТО ПАК СЕ Е ДРОГИРАЛО...

Добро утро. Нищо ново под слънцето. То и за слепите е очевадно че, щом дойдоха на власт грабежите по магистралите спяха . И има ли осъдени ( познайте от три пъти) нямаааа. Няма и да има . Защото са едно цяло, пък и нали трябва да се строят магистрали и не трябва да им се пречи.Само балони се надуват и си мислят ,че някой им вярва.

Коментари - РЗС: Борисов има гузна съвест за наркоканалите | Днес.dir.bg

РЗС: Борисов има гузна съвест за наркоканалите

РЗС разполага с достоверна информация, че Бойко Борисов лично е разпоредил питането на РЗС за наркотиците да бъде отклонено на всяка цена.

Обратно в новината

Коментари - РЗС: Борисов има гузна съвест за наркоканалите | Днес.dir.bg

Коментари

Блям-бум моабети...... Поредните глупости на РЗС. Яне е толкова смешен и никой не го слуша, че се чуди с какво да привлече внимание. Май неговата съвест е гузна?!

Поредния напън на РЗС,която е "петата колона" на БСП в парламента.Та и децата знаят,че наркоканалите са създадени от ДС .Целта е била,хем да се набавя валута,хем да се подриват основите на гнилия капитализъм.След това бившите агенти,не без помощта на управляващите досега правителства ги доразвиха,като един от начините за набавяне на средства за партиите.

е здрасти .това го знаят и децата от кого се покровителства дрогата. маа разбирасе че от там.а после бен ладен бил терорист аиде бе.

Добър ден, аз ги подкрепям на 100% :) Поздрави и успех на ГЕРБ на изборите.

Тигре, тигрее - чалго! Много си тъп бе Саше!

Който не му харесва да си взема куфарите и да се омита. Няма по-читав от сегашния премиер, което налага народът да свиква със сивата икономика, да не реве срещу разпространението на цигари и наркотици даже и по пазарите. ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ ЦИГАРИ

Тъпо герберече вие знаете само две-три думи МАГИСТРАЛИИИИИИИИИИИИ и ЦИГАРИИИИИИИИИИИИИ

Ако знаете какви мафиотски структури има в България,веднага ще си хванете куфарчето и ще изчезнете някъде,или ще се самоубиете.То не е октопод ,а паяжина,която е обхванала цялата държава.Янето е само мушица,попаднала в паяжината и скоро ще му изсмучат жизнените сокове,няма да може да разкъса паяжината.За когото и да гласувате,все ще сгрешите.

Прав си! Но мисля, че ако не ходим да гласуваме им правим по-голяма услуга! Колко по-малко хора се интересуват от съдбата си /ходят да гласуват/, толкова по-добре за тях!!!

абе до кога ще давате трибуна на тя изперкали от пзс да балват глупости и неща които им диктуват мрасните комунисти защото геи янето е тяхната лупилна ама вече и тих омразна да му слушат глупостите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоз палячо го използваха и изритаха, сега се мъчи да привлече някакво Фнимание...........

Привлича само манафи от затворите вече Янето. Ако продължава така ще се хванат със Сергейчо за гушите скоро. Ще се плуят и скубят взаимно още малко само

не "Фнимание", а "Внимание" тъпчо

преди години прочетох истината на една стена в софия "боико борисов-диллар на хероин"

И аз прочетох на същата стена , пишеше - Боко ръководител на Алкайда и Бен Ладен Явно от там е идвал наркотика , пустите американци как не са го разбрали до сега Мислят че Румен Петков и ГОЦЕ са престъпници и не ги пускат в САЩ пък то било Боко Ти си истински "умен" представител на своята партия , теб ще издигнем за президент Готви се

Обама е съдружник на Осама. Ста на неудобен. Много се залежа.

Всеки който защитава Ал Пертров и компания трябва да има гузна съвест според мен както за рекета, проституцията така и за тежките наркотици в страната.

Пропусна да споменеш и Боко Тиквата- бивш съдружник на Алексей Петров , както и пръв приятел и съдружник с Румен Николов- Пашата и Младен Михалев - Маджо , които по официални данни ,контролираха целият пазар на дрога и проституция в България през90-те години .Явно , или се правиш на ударен и не ти отърва да го споменеш , или мнооого си заблуден и наивен .

Целият пазар на дрога се контролираше от служителите на ДС на БКП-БСП Тези дребни риби може и да са намазвали нещо дребно , но на върховете бяха и са си хора , като доносника Гоце и други висши партийни функционери на БКП-БСП И Боко може да е тиква , но поне арестува престъпника Тракторов , докато беше съветник на ГОЦЕ , и ако е нарушил партийните канали на БСП за дрогата много ти се извиняваме, касичката сега да не е празна Притеснявам се , че др. Кутев няма да успее да плати на некадърните си писачи по форумите де

А какво доказва, че именно Ал. Петров и компания са т.нар. Октопода? Това, че човек добрал се до вицепремиерската длъжност го е казал по телевизията не е доказателство - напротив поведението на този същия Ц.Ц. носи признаците на нечисто минало и настояще. Аз знам доста, но не ме притесняват нито бандитската същност на МВР министъра, нито дори това, че в наркотрафика са замесени доста служби по света, които на теория се борят с него. Онова, което наистина ме интересува е защо българина се самозалъгва и привежда гръб пред отрепки. Това че са на власт не означава, че трябва да им правиш метани и във форумите - хубаво човек трябва да си пази кожата, но да пропагандираш в тяхна полза?

Системата получи сериозен удар и лъснаха лица чак на ниво дребен мошенник с хамър, по това съдя аз. Радвам се, че след като им резнаха главата и светнаха такива хора, които парадираха, че са почтенни бизнесмени от много дълго време. Направиха семейства, домове, на жените си купуваха нови коли от магазина и сега кво стана ама те били замесени в канали за продажба на проститутки. Или пък другия носел кокаин и хероин на диларите и т.н. Нека и да не го вкарат в затвора (стига да им излезе име) нали почнаха да гърмят като китайски новогодишни конфети бързо и последователно. Само смяната на босовете в организираната престъпност е плюс а камо ли някое правителство да ликвидира организираната престъпност хората ще ги избират и преизбират цифра пъти.

Кой ще изриташ ти бе, червен дядо? :)))

Не съм дядо , а млад човек .И все повече и повече сме младите хора ,които сме против герб . Такива като тебе ще изритаме , платен , неориентиран и заблуден младок от младежкото цк на герб .

А вие кои сте??? :)))

Ха ха млад , това ли са партийните послания сега , да убедим хората че някой под 60 год би гласувал за БСП-БКП Няма човек под 60 год който би гласувал за тази умираща партия , освен ако не е лумпен , алкохолик, криминален елемент или синче на някой оял се крадлив червен олигарх Разбира се ти може би ще гласуваш за друг , ако не те е срам кажи за кой

Младежката организация на БСП пак е изпълзяла от канализацията. Спокойно, млади другарчета, спокойно. Власт няма да видите в следващите 20 години.

ХА- ХА-ХА....а ПЪК ГЕРБ- никога повече .

Може да не е ГЕРБ, но крадливите комунисти също няма да бъдат на власт. Ние да не сме малоумни, че да забравим золумите на серГей, Доган и крадливия дедо Симо?

ЗНАЕТЕ ЛИ КОГО ОТНОВО ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИ- КОГАТО СЛЪНЦЕТО ЗАПОЧНЕ ДА ИЗГРЯВА ОТ ЗАПАД , КОГАТО СЛЪНЦЕТО ОГРЕЕ , ТАМ ДЕТО НИКОГА НЕ ОГРЯВА ... ДЕМЕК- НА КУКОВО ЛЯТО , Т.Е- Н-И-К-О-Г-А..Запомнете го добре това и си го казвайте като молитва всяка сутрин и вечер .

Ти ли ще спечелиш бе, поплювко? :)))

БЕДНИ МИ БЕДНИ НАРОДЕ КОИ ЛИ ТЕ В ТАЗИ ДЕМОКРАТИЧНА ЛЮЛКА ЛЮЛЕЕ.... НАРОДЕ???

Толкова изперкал народ може да има само в БГ.ПОложението е плачевно. Тоя отявлен гей е за лудницата. Там му е мястото.

Сега остава да кажат, и че Борисов е бил свързан със СИК... Защо в началото на мандата на Б.Б нямаше такива атаки срещу него въпреки,че много добре си го знаеха що за стока е? Личи си,че от някъде им дърпат конците и ги контролират. И Алексей Петров го вкараха в ареста за да го използват после сценаристите. А помните ли още Воленчо Сидеров? уж беше новия Хитлер и щеше да громи наред, а вече никой не се сеща за него.... Абе как въобще някой им се връзва на тия клоуни?!

Ами ако се поинтересуваш коя фирма пазеше къщите на шефовете на СИК може и да си отговориш сам на въпроса дали е свързан или не

комунистите батета и каки доведоха държавата до точка на цирк. ама хората изперкаха :)

да се смееш ли да плачеш ли всичко в тази държава е шизофренично. :)

Боко е най-големата мафия.

Този червен антигербер, с неговите 0005% и с пинявките си е върхът на форумната торта. Явно смисълът на живота му е да да станат 0007% и човекът си плямпоти безкрай. Няма значение, че пише за бита кауза, дори няма значение, че прав реклама на тия, против които ужким пише. Важно е човекът да си излее злобната простотия и да си намали процентите на 0003%. Обезпокоително е как ще преживее резултата на следващите избори. Дано да мине само с лек шок. Но има и достатъчно букети...

Ха- ха- ха-..Хем си нагъл като гербер , хем си заблуден .Я излез от спуканата си герберска черупка , излез на улиците да попиташ какво в действителност говорят болшинството от хората за твоя мутренски , престъпен и необразован идол .Повярвай ми- ама хич няма да ти стане приятно . Срещни се с повече хора. Попитай биднеса , попитай почти цялото медицинско съсловие , попитай служителите във фирми , учреждения , попитай обикновенните хора- и за твое нещастие ще разбереш , че едва ли ще се намери и един от десет човека да подкрепя Тиоквата и некадърната му свита . Аз познавам страшно много хора , такова ми е естеството на работата-над 90 процента от тях , както и техните близки са против герб .Ако НАИСТИНА изборите бъдат честни и почтенни и не се фалшифицират и манипулират резултатите от избрите- основен патент на герб , вие дори може и да не влезете в парламента .А то е ясно , че ти си платена герберска подлога . От километри си личи ...

Процентите ти спадат към 0002%. Запетайката я слагай където желаеш...Другите проценти преливат в .... познай? Помагам - в Г...Б.

Яне, Янеееееееееее Голяма хлебарка излезе от село Дебрене. Време е да кажеш поне една смислена приказка. Вече никой не те чува с твоите измишльотини. Не се ли усещате в кое време живеете Вие от ре-зе-сето. Та вие нито сте за ред ,нито за законност, нито за справедливост. Голяма магла и пушилка само вдигате. Изглежда след тези избори или най-вече след парламентарните за вас няма никой да си спомня.

Какво ни донесе ББ и ГРОБ? 1) Замразени заплати и пенсии при галопиращите цени.. 2) Съкратени от работа хора, без никакви шансове да си намерян нова работа, . 3) Постоянно растяща безработица. 4) Силно орязани средства за здравеопазване, образование, наука,култура, изкуство, на практика няма пощадена област. 5) Отнети от майки и инвалиди привилегии, които всъщност бяха скромни помощи, но на ГРОБ и те се зловидиха. 6) Всекидневни протести на животновъди, фермери, тютюнопроизводители, лекари, полицаи, шофьори,майки, болни 7) Срам пред Европа с любимата на ББ Румяна Желева и неговата собствена малокултурност с владеенето единствено на езика на мутрите шменти капели, който по байганьонски демонстрира в Германия и другите страни от ЕС.. А какво направи ББ за себе си на кръга около себе си? 1) Милиони левове печалба от стикерите и стотици хиляди като подарък от общината за гаджето си Цветелина Бориславова. 2) Хвърчи с нужда и без нужда из страната с хеликоптери и самолети с единствена цел да не закъснее за мачлетата. 3) Цвъко шестака с незаконни приходи от съмнителни консултации на съмнителни (държани в дълбока тайна) фирми с цел облагодетелстване и пирдобиване уж като подаръци от тъст и тъща на шест апартамента, луксозна вила и два гаража.. 4) Лобистката Фидоска получи възможност да строи хотел на непозволено място. 5) Защита от ревизии и уволнения на приближени мафиози и митничари, а също така и директно ръководство и покровителство на контрабандните канали.. Гласувайте пак за ГРОБ!!!

ще гласуваме, не се тревожи, пий нещо за нервите и лягай

Кефиш се на горните "постижения" на твоята партия любима-ГЕРБ ,така ли АХА? Някой говореше за повреден чип ? Вие партийните фюрерчета от ГЕРБ, дори и повреден чип нямате!Нямате нищо,нула,празнота!!!

Като ти прегледах глупостите се убедих , че този път трябва да гласувам и то за ГЕРБ Просто не бива никога повече подобни лумпени , като БСП и техните подръжници да бъдат допуснати до власт След като престъпниците от БСП-БКП извършиха криминална привитизация и подариха на верни и некадърни другари предприятията, които те съсипаха успешно, сега да се обвинява някой друг за тяхното наследство е просто безумие Не знам колко ти плащат за глупостите , но иначе как така успя да ги публикуваш в такъв строен ред , сякаш са във вестник Искай бонус от доносника ГОЦЕ , заслужаваш го старанието си

Глупостите ти ме разсмяха сърдечно, едва ли има толкова луд да приеме на сериозно писанията ти.

Над 90 процента от народа , мрази герб.

ако ти, кутьо, кОрнелка, и Янка сте народа...... може би!

Бъркаш .Над 90 процента от българският народ мрази герб-всички образовани и интелигентни хора са против герб . Дори и най- необразованата част от населението - основният електорат на герб , вече не ги подкрепя и се осъзна . За герб ще гласуват само техните роднини и облажилите се от герб-което сумарно не надвишава и 5 процента .

Нито за нас българите, нито за чужденците вече е тайна, че в момента БГ се управлява от мафиотско правителство, начело с мутрата Боко рапона

Нищо изобличаващо ГЕРБ вече не ме учудва !!! Срамувам се за страната си заради това управление.

И аз.ДОЛУ ГЕРБ

Този психопад нали щеше да се жени.Или и неговата булка избяга както на Мито-пищова.Защо не си гледа здравето,а седнал да се занимава с ББ.

Защото иска да отвори очите и ушите за истината на такива наивници и шарани като тебе .

Да пътуват към следващият си мандат и тържественото погребение на БСП , след смяната на всичките им корумпирани престъпни съдии и прокурори Да поздравим ГЕРБ с предстоящата им победа на президенските избори въпреки неистовия вой на последните останали дъртаци и престъпници от БСП заедно с техните престъпни лакеи от партията на рекетьора и сводник Тракторов , пръв приятел на доносника бракониер Гоце

Ей , неграмотник , психопаД се пише с Т. Ама какво се учудвам ,то всички от ГЕРБ сте неграмотници и чалгари .

За Янето може да се пише всякак и няма да е грешно.

ПО- ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ЖЕНИТЕ НИ НАТРЕСЕ ТИКВАТА- ПРЕДИМНО ЧАЛГАРКИ , СЕРВИТЬОРКИ ,ФРИЗЬОРКИ , РАЗНИТЕ МУ ТАМ МИС ДУПЕТА , ПЛЕЙМЕТКИ И незад..ените кифли . СЪРДЕТЕ СЕ НА ТЯХ .Те просто няма с какво да мислят.

Довиждане комунде

АДИОС ГЕРБЕРЧЕ .Обещаваме да ви носим цветя на вашето погребение.Ще бъдете положени до НДСВ.

Колко пъти да ви казвам да не пипате хапчетата на Янето. Бързо да му ги върнете че пак взе да приказва глупости,

Веднъж милиционер - цял жимвот си носиш последствията... Нали така, старши

Вие , герберастите сте пътници . Ще ви бием много як шут и ще ви пратиме във вечните ловни полета при ндсв . Пукни се от яд , но това е истината .

САМО ДЕТО ИМА ЕДНО "ЩЕ". Т.Е. НЯКОЙ ДЕН АКО Е РЕШИЛ ГОСПОД МОЖЕ БИ. В МОМЕНТА ОБАЧЕ ВИЕ АНТИГЕРБЕРИТЕ СТЕ В ПОЗА ПРИВЕДЕНИ НАПРЕД,ХВАНАТИ ЗДРАВО ЗА ПАЛЦИТЕ НА КРАКАТА В ОЧАКВАНЕ НА ПОРЕДНИЯ БОЦ В............... АЙДИ ДА НЕ КАЗВАМ КЪДЕ.

А ти твоите пи ли ги .Май като гледам , не си , щото си мегазле в момента .

Ясно ече мутрата ББ има гузна съвест...веднъж СИК-аджия - цял живот СИК-аджия Няма как иначе

Спомням си, че през 2009 г. едни други депуатати от една друга партия казваха, че някакъв Бойко бил взел 3 млн от Йосич ... Но интересното беше, че тези депутати казваха, че не знаели за кой точно Бойко ставало въпрос ... На всички е ясно, че Йосич беше заловен и предаден на холадските служби ! Ако Бойко наистина е взел тези 3 млн от Йосич, както твърдяха някои депутати, то защо тогава същите тези депутати вече 2 години мълчат по този въпрос и нищо не казват ? Ако Бойко е взел тези 3 млн от Йосич, то може ли холандските служби да не знаят това ? Може ли и европейските, и щатските служби, занимаващи се с разкриване на престъпления, също да не знаят това ? А може би това беше просто една лъжа с цел манипулация ? Дали сега сценарият не се повтаря ?

Ами за един Бойко имаше 400 страници досие във ФБР и после то се покри но пък ние сега само като видим посланника им веднага си сваляме гащите

Защо всички си мислят, че са по-невинни, по-чесни, действат по-законосъобразно от другите политици? Стават смешни като си мислят, че им вярваме.Та, нали няма в България нито един политик който да не е нагазил в ла...та и да не е за затвора за поне десет години. Ако някой вярва в противното е пълен олигуфрен. Проблема даже не е в това, а че никой не иска това да се промени (със или без последици за когото и да е), както в Тунис, Египет, Либия ... Тук наивниците са в изобилие и цялата политическа енергия е насочена в тая посока и , ако все още може да се управлява по този начин, ще си останем най-бедната страна в Европа.

Май много не сте внимавали в час - честни,олигофрен и такива ми ти разни....пфу

Да не би сега да та управлява по- грамотен, а ???

Янето ли е фактора с чистата съвест ??

еин думмкопф си ти. дали яне или които и да е друг има различна сехуална наклонност от тази , която си мислиш ти че имаш , това не ти влиза в работата.с кого сте спи някои , това си е негова лична работа.хаст ду верстанден? не е обаче лична работа дали един политикк се занимава с криминални дела , както и дали сте продалжаваме да го тарпим. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Tова са страшни простотии! янето сувсем изкука

ДО ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ-Ами вземете малка се ограмотете и напишете в гугъл-Бойко Методиев Борисов- РАПОНА и ще научите много от истините за вашият вожд и идол - за живота му като мутра и подземен , ъндърграунд герой . Ама вие , герберастите сигурно сте скарани със четенето .То ,ЧАЛГАТА е вашата книга и ви е полирала мозъка . На Яне Янев не съм му фен ,но е абсолютно прав.Просто не маога да повярвам , че има такива наивници като вас- но какво да очакваш от чалга електорат- основният електорат на ГЕРБ .Но ГЕРБ са пътници вече . Ще ги изритаме с много силен шут ,помнете ми думата .

Май ревнуваш, че си на ниво пъпеш?

olele

Тази тема за наркотиците е табу у нас по ред причини ! Та за това на Яне няма да му е лесно и един подобен въпрос да зададе на прима-балерината . ........а наркотици и Слави Трифонов никога не е подушвал (подсмръквал де) :)

aбе яне,като слагаш чинията с говната на масата,вземи и я изяш най-накрая за да се види кой-кой е.стига си лизал а кусай

Дали всичко това , казано от Янето, е вярно или не - това не знам ?! Преди време казвах аз, и то многократно, че имунитетите на депутатите трябва да паднат, защото ако казаното от Янето е лъжа и манипулция, то той сега щеше си носи наказателна отговорност за това ...

1.Ако това, което казва Яне не е истина, значи е клевета и Бойко може да му търси съдебна отговорност. А щом Бойко си мълчи, значи..... е истина. 2.За да не реагира Бойко, значи -или не иска да се принизява до нивото на Яне; - или му е дадена такава линия на поведение / от ДС/ 3.Като знаем от къде основно идват парите в света, тогава какъв е извода....?

Добър ден ! ... Всички знем, че така наречената "Балканска ос на дрогата" беше , планирана, заложена и изградена още от Тато.... Цялата дрога за Европа минаваше през България и през Сърбия. Само дето Тато не позволяваше да се продава в България. Боко явно си е научил урока по "Магистрало-строене" добре от Тато .... Той сега просто възражда старите канали .... Единствената разлика между него и Тато е , че Боко си позволиява да прави алъш-вериж с "Магстралки за смъркане" и в България ..... Ето и откъде идва , необяснимата му и неподозирана любов към магистралите .... !

Последна грижа ми е душевното здраве на Яне, но съм сигурен, че на Пожарникаря, Цецо Шестака и други видни гербаджии съвестта им е гузна! Това е най-мутренското и арогантно правителство след 10 ноември, за което грижата за "КОФТИ МАТРЯЛА"-(автентичен изказ на премиера-полиглот на шопските наречия), е на последно място, така че, може и да има нещо вярно! А най са смешни и жалки са Станишко и Синята коалиция, гербаджиите виновни, да, а Вие като крадохте повече и от тях? Е, И Волен, ближещ пожарникарските подметки.....

От къде знаеш какво "ближе Волен" - дали подметки или мъркучи?

Другарката Янка Янева пак е надскочила себе си. Разширила си е територията и извън страната. Сега трябва да се изявява и по други континенти. Доскоро злепоставянето на България по света беше патент и приоритет на БСП. Дали пък действията на Янка не са вид хомосексуална зависимост от СерГей-ка?

Всички знаем, или поне така си мисля, биографията на Борисов, само не разбирам защо медиите си мълчат по този въпрос, може би това е доказателство че са платени медии!

ох,тоя Яне пак ли се събуди????????? не е ли вече на 4-ти километър??? колкото и да се напъва все ще си остане машата на по хитрите,как не го разбра това !!!Бойко си е Бойко,знае какво прави и как да го направи !!!

Янето нали това казва, че Боко ги знае тия работи.

а бес трога.само магданос,мастика и пудра захар за послаждане ...............

ЯНЕТО ПАК СЕ Е ДРОГИРАЛО...

Добро утро. Нищо ново под слънцето. То и за слепите е очевадно че, щом дойдоха на власт грабежите по магистралите спяха . И има ли осъдени ( познайте от три пъти) нямаааа. Няма и да има . Защото са едно цяло, пък и нали трябва да се строят магистрали и не трябва да им се пречи.Само балони се надуват и си мислят ,че някой им вярва.