Коментари - Борисов атакува Таня Андреева заради онкоболните | Днес.dir.bg

Борисов атакува Таня Андреева заради онкоболните

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов атакува здравния министър Таня Андреева, след като вчера НЗОК отказа да плаща лекарството на 50 жени, болни от рак на гърдата. "За 102 дни не може да се похвали с нищо реално свършено в здравеопазването", написа той във Фейсбук по неин адрес.

Обратно в новината

Коментари - Борисов атакува Таня Андреева заради онкоболните | Днес.dir.bg

Коментари

Боко е тъп като гъз. Да е бил, пази Боже, премиер и да не знае, че Здравната каса е назависима от Министерството на здравеопазването институция и е под надзора на парламента, в който, пази Боже, е тоя идиот Тиквата, означава че България е била упавлявана не само тъпо нищожество, а и от психопат.

попитам Тиквата - кой бре, аланкоолу, открадна от Здравната каса 1,7 млрд. лева и къде са парите?

Да не говорим,че затруднявайки работата на НС,на практика обрича същите тези онкоболни да останат по-дълго без лекарства.Причината е съботажа на тъпите гербери.Парламента се занимава с техните глупости,а не може да гласува разблокиране на част от парите на здравната каса ,с които да се платят скъпите лекарства.

За болните жени трябва да се намерят пари Утре може да сме аз и ти!. А Бойко да мълчи... Толкова много поразии се случиха при неговото управление, че нямам думи... И да се научи на обноски най-после... Прост, по-прост, най-прост , Бойко...

При неговото управление почина братовчедка ми поради липса на лекарства.

Много започна да разбира Б.Б. от здравеопазване. Може би защото си няма други близки освен любимата си сестричка, докторица, която пробутва навсякъде вместо "първа дама". Горката колежка, брат й прави такава лоша услуга.... Чудя и се на акъла, защо започна да дефилира по медиите, да разказва за "доброто" си братче?

А така значи, другаря Бойко Борисов е решил с чужда пита помен да прави? А защо аз да не мога да атакувам другаря комунист Бойко Борисов затова че слага каруцата пред магарето като откри инсталация на нов ПЕТ скенер за милиони, без да се е погрижил да осигури изотопа който трябваше да го внасяме със самолет от Унгария и Австрия а? А? Другарю комунист Борисов??? Защо майка ми умря заради тебе защото трябваше да чака ред 6 месеца за да дойде изотопа за да видят разсейките на рака? За това не мога ли да те атакувам? Или за тебе беше важно да резнеш поредната лентичка да те покажат по телевизията, а??? И сега нямаш срам да трупаш нови политически дивиденти на чужд гръб??? Може би трябва и ние, малкото останали живи да умрем за да си доволен???

Това е най големия Демагог ДЕ - Магог

Тоя кретен като вдигне кръвното да вземе да висне няколко часа пред кабинета за личен лекар и после с талонче да ходи в девета глуха за преглед като се нареди на опашка за след 2-3 седмици. И след това може да резне поредната лентичка на часта болница в София и да закрие дузина в провинция.

Г-н Борисов, къде е резерва на Здравната каса?

1,4 милярда лева просто бяха откраднати от здравните осигуровки на всички нас, без никакъв ясен аргумент защо се секвестират от бюджета на НЗОК.В същото време ГЕРБ одържави осигурителната институция и я натовари с всички плащания в здравеопазването.Така плащащите здравни осигуровки започнаха да плащат за цялото населени на РБ и здравноосигурителната система колабира. Може би е добре на следваща пресконференция с онкоболни пациенти г-н Борисов да присъства лично и да гледа в очите хората,които обрече. Да са ни честитит 19-те км. автомагистрала Люлин!

За онкоболните Борисов да пита Дянков, нали той му беше уж финансов министър и той им оряза парите. Какво излиза по неговите собствени думи, че като премиер Борисов изобщо не е имал представа какви ги вършат министрите му? Тогава защо квичи сега, след като сам се е показал като некадърник?

Ако не ставаше дума за комунисти, сигурно нямаше да повярвам. Тия боклуци изтеглиха 1 млрд. заем с оправданието, че ще го ползват за социални плащания, а вчера стана ясно, че няма 700 000 за онкоболните жени?! Що за гнусен цинизъм, що за наглост, що за престъпно малодушие и дебелоочие?! Тук става дума за човешки животи, прокажени, лакоми з*дници!!!

комунисти, а за ГЕРБЕРАСТИ, дето подобно на седерастите и мангокостовистите са членове на дясната Европейска народна партия. Така че, глупако, вярвай на фактите, а на мухите в празната ти кратуна.

ААААА хич не е болен човечеца просто кръвното малко му играе. Тоя БУДА да каже какво направиха с 1.4 млрд; лева дето гепиха с авера му ДЯНКОВ от НЗОК и тогава да ръси мозьци!!!!!!

Оставете Борисов той е бита карта , кажете нещо АКТУАЛНО ЗА ТАЗИ КИКИМОРА. Госпожо не можете да обричате на ГЕНОЦИТ ОНКО БОЛНИТЕ!

Бойко, Бойко защо откаде 1. 4 мларда от касата.

Дир. не ни занимавайте повече с този болен човек. Нека да се лекува.... Зле е човека...

ДИВАНЕ.

А още един вот на недоверие, ама преди това ББ да се обади на Сидеров за консултация дали ще има Атака в парламента или не.

Всички тези онкологични заболявания са следсвие от лъжите на родителите на сегашните управляващи по време на Чернобилската катастрофа -"няма нищо страшно". Генерали и управници на държавата разполагаха със специална информация за предпазване и затова сега управляващите много по малко са засегнати от радиацията по време на Чернобилската катастрофа. Затова те и не отпускат средства.

Г-н Професор и в коя академия извършихте изследванията,на които се позовавате днес?Много станахте олигофрените,разбиращи от всичкология.

Господи, този идиот и тук ли се намеси!Дано го сполети нашата съдба!

Определено Таня Андреева не е за това място ,още от самото начало не я харесах! Оставка!

Деси Атанасова, ти ли си?

Андреева е поредната грешка на кабинета Орешарски!

Андреева е просто пародия на министър!

Продължавам да напомням!!! Докато не се разбие монопола на НЗОК няма да има оправия! Това е каца с мед от която властимащите ще крадат и крадат!! Помните ли какви суми плащахме на Мтел когато беше монополист? Трябва да има поне 3 три здравни каси и всеки свободно да избира къде да си сложи парите от вноските. Докато е единствена и държавна много ще плащаме и нищо няма да получаваме! В Германия има 7 седем здравни каси!

Tази министърка на здравното министерство е личната гинеколожка на моника йосифова сега станишева, така че за нейните професионални и особено управленски способности, не ми говоретте - тя е назначена по широко известната за БСП шуробаджанашка линия...... ОСТАВКА!!!!!!!

Добре бе, Росе - и така да е. А когато за директор на атомната централа беше назначен баничар, и когато се закриваха болници, защо тогава не опищяхте орталъка? Или не си спомняш приказката за сламката и гредата?

Баси демагогията, баси лицемерието! Тоя рапон защо първо не обясни защо Дянков взе от НЗОК милиард и половина? Защо също така това недоразумение преди две години също взе парите на здравната каса и ги вложи в МВФ за по-висока лихва, като тогава здравната каса не само нямаше пари за по-скъпи онкологични лекарства, а и за всякакви такива лекарства, та цели 3 месеца те липсваха? А сега това по-скъпо лекарство сигурно го има по аптеките, дори и касата да не плаща за него. Чукундур!

Тоя шопар Винету сиреч да не коментира, защото даде парите на Здравната каса за магистралите, които дори нямат тоалетни и работничките се затрудняват

Бойкоооо,дано гниеш в ада,изчадие такова! Грешка на природата! Моя братовчедка си отиде от РАК заради вашите простотии със здравната ти министърката Деса Атанасова! Та на съпруга на министърката ти на който пък дадаохте една огромна обществена поръчка за над 1 милион лева!!!! Та да си дойдем на думата,братовчедка ми си отиде,защото не и стигнаха парите за да си направи една животоспасяваща операция,а Здравното ви Министерство,не я одобри за финансово подпомагане! И как имате наглостта да гледате в чужди паници,като Вие и вашата партия ГРОБ сте най долното нещо,което се е случвало на българския народ! Питам те Боко,ти като вдигна кръвно,чака ли за направление при личния си лекар??? Или ти си свръхчовек? А какво да кажат онези онкоболни,които си отидоха от липса на лекарства по ваше време?? Какво да кажат хората,когато закрихте 17 болници??? И докато дойде линейка от друг град,човека умира......Няма такава наголост като вашата!!! Нямаааааа.....Поклон за всички ОНКОБОЛНИ,които си заминаха от нямане на лекарства,и от това,че не можаха да си платят скъпоструващото лечение! Проклети да сте всички политици!

Относно клетвите ти , само да те информирам, че на моя близка детенцето и почина 2008г. от рак на 5г. Тогава кой беше на власт, а или ти е къса паметта. И пак събираха дарения за лечението му в чужбина. Но за жалост нямаше късмет да живее. Чакам отговор.

Всички са един дол дренки,аз не подкрепям политици,ама тоя Мутрафон да си затвори устата,защото ми писна от неговите глупости! Всички са замесени от едно тесто!

Браво, поздравления за ББ! И без това този червен парламент освен да взривява държавата ни, нищо друго не чможе да направи - та, много сладък номер от страна на ББ. А това лицемерно човече и ДС пачавра Местан - каквито и змии и гущери да бълва, те се насочват срущу него, ще си получи заслуженото - небето гледа...

така щеси отидеш "сладко" неразбрана - само минуси:)) Да ти дрънка звънчето защо ??:))

и боко ипротежето му атанасова както всички гербаджии изкривени и почернели от злоба а тази курва защо закри болницата в девин защото мисли за майките и жените ли

за червената к--ва ли говориш или за някоя от семейството ти

отнасяме сериозно с ГЕРБ след като не намериха един специалист по медицина да коментира случая :)) А то кой... Болен номер 2...:))

Било по негово време, било! Кака се ожени! Сега е страховит и безмилостен, реже ги на лентички, няма милост- ни баща, ни майка, ни сестра , ни брат: всички под ножа-САМО ТОЙ МОЖЕ И ЗНАЕ КАК СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА ВЪВ ВСИЧКИ НАСОКИ! За радост на милионите простаци в страната, все негови фенове!

Този тъпак да не коментира здравната система, защото трябва да дава обяснения и вероятно да бъде съден за какво НАЦИОНАЛИЗИРАХА 1 милиард и 400 милиона лева от НАШИТЕ здравни осигуровки, които бяха натрупани като резерв на НЗОК и които можеха сега да бъдат използувани за здраве. Този крадец, заедно с другия крадец Симеон Дянков трябва да бъдат съдени и да гният в затвора докато са живи, заради този нагъл пладнешки грабеж на БГ народ, а не да ръси и без това малкото мозък с който все още разполага.

Андреева е министър...дори да не е пряко виновна, тя е длъжна да поеме отговорност при тази комплицирана ситуация..Борисов е прав

Настоящата министърка направи много лошо впечатление като почна още с идването си да тръби, че предишното управление и било завещало само проблеми и т.н. Постоянно се убеждавам, че с партии като бсп никога нищо няма да се промени в България...

Още не е и имала такава възможност, дори вече 7 месеца след като не е на власт, Боко реве като тигър за наследството от тройната коалиция!

ИЗВИНЯВАЙ ДР. БОРИСОВ, НО НЕ СМЕ ВИЖДАЛИ ПО УМНА ТИКВА ОТ ТЕБ!!!

Що обиждаш тиквите, бе? Те поне са вкусни, семчици имат...

Не е виновна Таня Андреева, виновна е Здравната Каша, която отдавна трябваше да бъде премахната, но и Борисов не я махна, така че да не се прави много на мъж сега!

това е истинска жестокост от страна на управляващите...този въпрос касае всички нас, никой не е застрахован за жалост..ОСТАВКА

Един комунист беше заложил идея за прочистване на населението чрез болести. Предполагам, че днес полагат началото.

борисов що се прави на отворен? и тези са същите като него и неговите министри - убийци

И Бойко и всички предишни алчни и безотговорни демократи оставиха пенсионери, болни и всякакви социално нуждаещи се, да умират бавно, "печейки ги на бавен огън"!Толкова алчни за власт, за пари и материални богатства управляващи - не сме имали! Това са душевно болни хора и нямат място във Властта!Всички Те- предадоха, разпродадоха, окрадоха държавата, националните интереси на народа, богатствата й - за пари и лично облагодетелстване!Не искат и да чуват сентенцията :"Направиш ли Парите свой БОГ, то самият Бог , рано или късно, ще те прати по Даволите"! Тук, на Земята сме на Живот с определена цел и тя не е да натрупаш Пари и Богатства!Време е за политици от Ново поколение! Тези- от след 89 г. до сега - доказаха , че не стават!

Същият тиквеник, когато беше на власт настояваше да ни спират по границите ако имаме неплатени здравни вноски, опита се да сложи ръка на собствеността на хората и да ни направи ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ ЗАЛОЖНИЦИ НА НЗОК ... всеки ден ни натрисаха нови и нови античовешки решения . Сега седнал да критикува и да реве АРЕ ЧУПКА БЕ, БОКЛУК !!!!!!!!

Боклук си ти! Ще те спират и не само на границата! Кой е длъжен да плаща вместо тебе, цървул ниеден! Не искаш да плащаш, ама като отидеш в болницата ще ревеш да те лекуват а...Аман от лешояди и наглеци за безплатен обяд!

Чичовия, от селото на боко тиквата ли си ?личи си аааааахахахах селяндур тъп и прост кат вожда си, бегай бегай, че верно осмърда

Да заделят от милиарда, дето го взеха на заем. Или вече го опапкаха?

ИДИОТИЗМЪТ Е ЗАБОЛЯВАНЕ ОЩЕ ОТ ДЕНЯ НА РАЖДАНЕ,А тоа ИДИОТ ОЩЕ ОТ ПРЕДИ ТОВА. за идиоти и простаци цяр няма._

А той какво направи за онкоболните!Сега на популизма ли ще разчита , за да драпа към властта.

Разходи здравеопазване: 2009 г - 2,6 милиарда 2011 г - 3,2 милиарда

тоя изтъркан смешник и полуидиот още се нада,че ще управлява смях

Боко Тиквата е доказан Търтей и Смотаняк. Писна ни от тоя банкински смотаняк.

имат още нещо да доказват ли?

Смешник не прави политика от здравето и живота на хората. И при теб нямаше такова лечение бе тикво!

Политиката я правим ние.

Към това "експертно" правителство мога да добавя излагацията на министърката на спорта, която е специалист по синтаксис - снощи на пресконференция тази женичка лъсна в цялата си абсурдност в това министерство, обяснявайки как й предстои да изпадне в "интровертна ситуация на духа" (това е цитат).........конфиденс и синтаксис???? от двете й страни стояха зам. министрите Йордан Йовчев и още една жена, които я гледаха с недоумяващи погледи...... ОСТАВКА!!!!!!

Роси, МА, предложи алтернатива, не само да кряскаш ОСТАВКА! Или на теб толкова ти стига моженето и мисленето?

Алтернативата сме пак ние

Tази министърка на здравното министерство е личната гинеколожка на моника йосифова сега станишева, така че за нейните професионални и особено управленски способности, не ми говоретте - тя е назначена по широко известната за БСП шуробаджанашка линия......

Ти Росси си лична приятелка на Моника, за да знаеш коя е нейната гинеколожка. В противен случай си гадна платена ГРОБ-калинка, която облъжва по всякакъв начин ББ- пасмината

Моят коментар беше малко по-цветист от Вашия, но беше изтрит от подлия модератор, без да съм предизвикал етническа омраза, непоносимост и без да съм използвал нецензурни думи. Ама тя Роси си знае де!

с разстройство на паметта и нищо от собствените си деяния не си спомня или може би си въобразява, че другите страдат от това заболяване и затова си позволява да говори каквото му е удобно! Обаче номерът му вече предизвиква само смях и отвръщение!

Спорът ви е съвсем безсмислен, защото никой от вас, изглежда, не се поинтересувал какъв е проблема. Лекарството го има и е платено за определен брой болни от онкологично бъбречно заболяване. От тях само двама болни го ползват. И трябва да се пренасочи към нуждаещите се от друго онкологично заболяване. И това не позволи здравната каса. Не е нужно да си лекар за да знаеш, че ако нещо не се изпорзва, трябва да се даде на нуждаещите се. Взе се едно цинично и безотговорно решение. Румяна Тодорова е сестра на Илиана Йотова - приятелката на Станишев И преди е била шеф на НЗОК, и преди е вземала тъпи и цинични решения. Знам го от онкоболни.

Амммм, ти дали си информиран, кога е подготвен списъкът с "разрешените" видове рак? Защото имам някакви спомени за края на 2012 година - изготвяне на рамката от заболявания, покривани от НЗОК. Може и да се бъркам.

така щеси отидеш "сладко" неразбрана - само минуси:)) Да ти дрънка звънчето защо ??:))

"Щипчо", и аз съм онкоболен, но не си позволявам да пиша за "тъпи" и "безотговорни" решения (чути от другиго) от човек, който поне познава материята. Нещата не се свеждат само до емоция !! Знаете ли колко е срока след операция, който се приема за валиден по отношение на т.н. излекуване ? И ако сте пенсиониран по болест следва всяка година да се явявате отново за преосвидетествуване на състоянието ? Беше 5 години сега е 7 - така е решила медицината. Да даде бог всички онкоболни да оздравяват, ако това е възможно въобще !! Госпожата вероятно е в ремисия от доста време, защото вече 14 години е жива - два пъти необходимото време да си здрав. Да е жива и здрава, но едва ли е единствената и най-нуждаеща се у нас "обречена на смърт" !! Пиша това единствено заради последните 3 реда от поста ви - те обезсмислят всичко, което сте писали преди това. Тук за политика НЯМА МЯСТО ?!:((((

Коментари - Борисов атакува Таня Андреева заради онкоболните | Днес.dir.bg

Борисов атакува Таня Андреева заради онкоболните

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов атакува здравния министър Таня Андреева, след като вчера НЗОК отказа да плаща лекарството на 50 жени, болни от рак на гърдата. "За 102 дни не може да се похвали с нищо реално свършено в здравеопазването", написа той във Фейсбук по неин адрес.

Обратно в новината

Коментари - Борисов атакува Таня Андреева заради онкоболните | Днес.dir.bg

Коментари

Боко е тъп като гъз. Да е бил, пази Боже, премиер и да не знае, че Здравната каса е назависима от Министерството на здравеопазването институция и е под надзора на парламента, в който, пази Боже, е тоя идиот Тиквата, означава че България е била упавлявана не само тъпо нищожество, а и от психопат.

попитам Тиквата - кой бре, аланкоолу, открадна от Здравната каса 1,7 млрд. лева и къде са парите?

Да не говорим,че затруднявайки работата на НС,на практика обрича същите тези онкоболни да останат по-дълго без лекарства.Причината е съботажа на тъпите гербери.Парламента се занимава с техните глупости,а не може да гласува разблокиране на част от парите на здравната каса ,с които да се платят скъпите лекарства.

За болните жени трябва да се намерят пари Утре може да сме аз и ти!. А Бойко да мълчи... Толкова много поразии се случиха при неговото управление, че нямам думи... И да се научи на обноски най-после... Прост, по-прост, най-прост , Бойко...

При неговото управление почина братовчедка ми поради липса на лекарства.

Много започна да разбира Б.Б. от здравеопазване. Може би защото си няма други близки освен любимата си сестричка, докторица, която пробутва навсякъде вместо "първа дама". Горката колежка, брат й прави такава лоша услуга.... Чудя и се на акъла, защо започна да дефилира по медиите, да разказва за "доброто" си братче?

А така значи, другаря Бойко Борисов е решил с чужда пита помен да прави? А защо аз да не мога да атакувам другаря комунист Бойко Борисов затова че слага каруцата пред магарето като откри инсталация на нов ПЕТ скенер за милиони, без да се е погрижил да осигури изотопа който трябваше да го внасяме със самолет от Унгария и Австрия а? А? Другарю комунист Борисов??? Защо майка ми умря заради тебе защото трябваше да чака ред 6 месеца за да дойде изотопа за да видят разсейките на рака? За това не мога ли да те атакувам? Или за тебе беше важно да резнеш поредната лентичка да те покажат по телевизията, а??? И сега нямаш срам да трупаш нови политически дивиденти на чужд гръб??? Може би трябва и ние, малкото останали живи да умрем за да си доволен???

Това е най големия Демагог ДЕ - Магог

Тоя кретен като вдигне кръвното да вземе да висне няколко часа пред кабинета за личен лекар и после с талонче да ходи в девета глуха за преглед като се нареди на опашка за след 2-3 седмици. И след това може да резне поредната лентичка на часта болница в София и да закрие дузина в провинция.

Г-н Борисов, къде е резерва на Здравната каса?

1,4 милярда лева просто бяха откраднати от здравните осигуровки на всички нас, без никакъв ясен аргумент защо се секвестират от бюджета на НЗОК.В същото време ГЕРБ одържави осигурителната институция и я натовари с всички плащания в здравеопазването.Така плащащите здравни осигуровки започнаха да плащат за цялото населени на РБ и здравноосигурителната система колабира. Може би е добре на следваща пресконференция с онкоболни пациенти г-н Борисов да присъства лично и да гледа в очите хората,които обрече. Да са ни честитит 19-те км. автомагистрала Люлин!

За онкоболните Борисов да пита Дянков, нали той му беше уж финансов министър и той им оряза парите. Какво излиза по неговите собствени думи, че като премиер Борисов изобщо не е имал представа какви ги вършат министрите му? Тогава защо квичи сега, след като сам се е показал като некадърник?

Ако не ставаше дума за комунисти, сигурно нямаше да повярвам. Тия боклуци изтеглиха 1 млрд. заем с оправданието, че ще го ползват за социални плащания, а вчера стана ясно, че няма 700 000 за онкоболните жени?! Що за гнусен цинизъм, що за наглост, що за престъпно малодушие и дебелоочие?! Тук става дума за човешки животи, прокажени, лакоми з*дници!!!

комунисти, а за ГЕРБЕРАСТИ, дето подобно на седерастите и мангокостовистите са членове на дясната Европейска народна партия. Така че, глупако, вярвай на фактите, а на мухите в празната ти кратуна.

ААААА хич не е болен човечеца просто кръвното малко му играе. Тоя БУДА да каже какво направиха с 1.4 млрд; лева дето гепиха с авера му ДЯНКОВ от НЗОК и тогава да ръси мозьци!!!!!!

Оставете Борисов той е бита карта , кажете нещо АКТУАЛНО ЗА ТАЗИ КИКИМОРА. Госпожо не можете да обричате на ГЕНОЦИТ ОНКО БОЛНИТЕ!

Бойко, Бойко защо откаде 1. 4 мларда от касата.

Дир. не ни занимавайте повече с този болен човек. Нека да се лекува.... Зле е човека...

ДИВАНЕ.

А още един вот на недоверие, ама преди това ББ да се обади на Сидеров за консултация дали ще има Атака в парламента или не.

Всички тези онкологични заболявания са следсвие от лъжите на родителите на сегашните управляващи по време на Чернобилската катастрофа -"няма нищо страшно". Генерали и управници на държавата разполагаха със специална информация за предпазване и затова сега управляващите много по малко са засегнати от радиацията по време на Чернобилската катастрофа. Затова те и не отпускат средства.

Г-н Професор и в коя академия извършихте изследванията,на които се позовавате днес?Много станахте олигофрените,разбиращи от всичкология.

Господи, този идиот и тук ли се намеси!Дано го сполети нашата съдба!

Определено Таня Андреева не е за това място ,още от самото начало не я харесах! Оставка!

Деси Атанасова, ти ли си?

Андреева е поредната грешка на кабинета Орешарски!

Андреева е просто пародия на министър!

Продължавам да напомням!!! Докато не се разбие монопола на НЗОК няма да има оправия! Това е каца с мед от която властимащите ще крадат и крадат!! Помните ли какви суми плащахме на Мтел когато беше монополист? Трябва да има поне 3 три здравни каси и всеки свободно да избира къде да си сложи парите от вноските. Докато е единствена и държавна много ще плащаме и нищо няма да получаваме! В Германия има 7 седем здравни каси!

Tази министърка на здравното министерство е личната гинеколожка на моника йосифова сега станишева, така че за нейните професионални и особено управленски способности, не ми говоретте - тя е назначена по широко известната за БСП шуробаджанашка линия...... ОСТАВКА!!!!!!!

Добре бе, Росе - и така да е. А когато за директор на атомната централа беше назначен баничар, и когато се закриваха болници, защо тогава не опищяхте орталъка? Или не си спомняш приказката за сламката и гредата?

Баси демагогията, баси лицемерието! Тоя рапон защо първо не обясни защо Дянков взе от НЗОК милиард и половина? Защо също така това недоразумение преди две години също взе парите на здравната каса и ги вложи в МВФ за по-висока лихва, като тогава здравната каса не само нямаше пари за по-скъпи онкологични лекарства, а и за всякакви такива лекарства, та цели 3 месеца те липсваха? А сега това по-скъпо лекарство сигурно го има по аптеките, дори и касата да не плаща за него. Чукундур!

Тоя шопар Винету сиреч да не коментира, защото даде парите на Здравната каса за магистралите, които дори нямат тоалетни и работничките се затрудняват

Бойкоооо,дано гниеш в ада,изчадие такова! Грешка на природата! Моя братовчедка си отиде от РАК заради вашите простотии със здравната ти министърката Деса Атанасова! Та на съпруга на министърката ти на който пък дадаохте една огромна обществена поръчка за над 1 милион лева!!!! Та да си дойдем на думата,братовчедка ми си отиде,защото не и стигнаха парите за да си направи една животоспасяваща операция,а Здравното ви Министерство,не я одобри за финансово подпомагане! И как имате наглостта да гледате в чужди паници,като Вие и вашата партия ГРОБ сте най долното нещо,което се е случвало на българския народ! Питам те Боко,ти като вдигна кръвно,чака ли за направление при личния си лекар??? Или ти си свръхчовек? А какво да кажат онези онкоболни,които си отидоха от липса на лекарства по ваше време?? Какво да кажат хората,когато закрихте 17 болници??? И докато дойде линейка от друг град,човека умира......Няма такава наголост като вашата!!! Нямаааааа.....Поклон за всички ОНКОБОЛНИ,които си заминаха от нямане на лекарства,и от това,че не можаха да си платят скъпоструващото лечение! Проклети да сте всички политици!

Относно клетвите ти , само да те информирам, че на моя близка детенцето и почина 2008г. от рак на 5г. Тогава кой беше на власт, а или ти е къса паметта. И пак събираха дарения за лечението му в чужбина. Но за жалост нямаше късмет да живее. Чакам отговор.

Всички са един дол дренки,аз не подкрепям политици,ама тоя Мутрафон да си затвори устата,защото ми писна от неговите глупости! Всички са замесени от едно тесто!

Браво, поздравления за ББ! И без това този червен парламент освен да взривява държавата ни, нищо друго не чможе да направи - та, много сладък номер от страна на ББ. А това лицемерно човече и ДС пачавра Местан - каквито и змии и гущери да бълва, те се насочват срущу него, ще си получи заслуженото - небето гледа...

така щеси отидеш "сладко" неразбрана - само минуси:)) Да ти дрънка звънчето защо ??:))

и боко ипротежето му атанасова както всички гербаджии изкривени и почернели от злоба а тази курва защо закри болницата в девин защото мисли за майките и жените ли

за червената к--ва ли говориш или за някоя от семейството ти

отнасяме сериозно с ГЕРБ след като не намериха един специалист по медицина да коментира случая :)) А то кой... Болен номер 2...:))

Било по негово време, било! Кака се ожени! Сега е страховит и безмилостен, реже ги на лентички, няма милост- ни баща, ни майка, ни сестра , ни брат: всички под ножа-САМО ТОЙ МОЖЕ И ЗНАЕ КАК СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА ВЪВ ВСИЧКИ НАСОКИ! За радост на милионите простаци в страната, все негови фенове!

Този тъпак да не коментира здравната система, защото трябва да дава обяснения и вероятно да бъде съден за какво НАЦИОНАЛИЗИРАХА 1 милиард и 400 милиона лева от НАШИТЕ здравни осигуровки, които бяха натрупани като резерв на НЗОК и които можеха сега да бъдат използувани за здраве. Този крадец, заедно с другия крадец Симеон Дянков трябва да бъдат съдени и да гният в затвора докато са живи, заради този нагъл пладнешки грабеж на БГ народ, а не да ръси и без това малкото мозък с който все още разполага.

Андреева е министър...дори да не е пряко виновна, тя е длъжна да поеме отговорност при тази комплицирана ситуация..Борисов е прав

Настоящата министърка направи много лошо впечатление като почна още с идването си да тръби, че предишното управление и било завещало само проблеми и т.н. Постоянно се убеждавам, че с партии като бсп никога нищо няма да се промени в България...

Още не е и имала такава възможност, дори вече 7 месеца след като не е на власт, Боко реве като тигър за наследството от тройната коалиция!

ИЗВИНЯВАЙ ДР. БОРИСОВ, НО НЕ СМЕ ВИЖДАЛИ ПО УМНА ТИКВА ОТ ТЕБ!!!

Що обиждаш тиквите, бе? Те поне са вкусни, семчици имат...

Не е виновна Таня Андреева, виновна е Здравната Каша, която отдавна трябваше да бъде премахната, но и Борисов не я махна, така че да не се прави много на мъж сега!

това е истинска жестокост от страна на управляващите...този въпрос касае всички нас, никой не е застрахован за жалост..ОСТАВКА

Един комунист беше заложил идея за прочистване на населението чрез болести. Предполагам, че днес полагат началото.

борисов що се прави на отворен? и тези са същите като него и неговите министри - убийци

И Бойко и всички предишни алчни и безотговорни демократи оставиха пенсионери, болни и всякакви социално нуждаещи се, да умират бавно, "печейки ги на бавен огън"!Толкова алчни за власт, за пари и материални богатства управляващи - не сме имали! Това са душевно болни хора и нямат място във Властта!Всички Те- предадоха, разпродадоха, окрадоха държавата, националните интереси на народа, богатствата й - за пари и лично облагодетелстване!Не искат и да чуват сентенцията :"Направиш ли Парите свой БОГ, то самият Бог , рано или късно, ще те прати по Даволите"! Тук, на Земята сме на Живот с определена цел и тя не е да натрупаш Пари и Богатства!Време е за политици от Ново поколение! Тези- от след 89 г. до сега - доказаха , че не стават!

Същият тиквеник, когато беше на власт настояваше да ни спират по границите ако имаме неплатени здравни вноски, опита се да сложи ръка на собствеността на хората и да ни направи ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ ЗАЛОЖНИЦИ НА НЗОК ... всеки ден ни натрисаха нови и нови античовешки решения . Сега седнал да критикува и да реве АРЕ ЧУПКА БЕ, БОКЛУК !!!!!!!!

Боклук си ти! Ще те спират и не само на границата! Кой е длъжен да плаща вместо тебе, цървул ниеден! Не искаш да плащаш, ама като отидеш в болницата ще ревеш да те лекуват а...Аман от лешояди и наглеци за безплатен обяд!

Чичовия, от селото на боко тиквата ли си ?личи си аааааахахахах селяндур тъп и прост кат вожда си, бегай бегай, че верно осмърда

Да заделят от милиарда, дето го взеха на заем. Или вече го опапкаха?

ИДИОТИЗМЪТ Е ЗАБОЛЯВАНЕ ОЩЕ ОТ ДЕНЯ НА РАЖДАНЕ,А тоа ИДИОТ ОЩЕ ОТ ПРЕДИ ТОВА. за идиоти и простаци цяр няма._

А той какво направи за онкоболните!Сега на популизма ли ще разчита , за да драпа към властта.

Разходи здравеопазване: 2009 г - 2,6 милиарда 2011 г - 3,2 милиарда

тоя изтъркан смешник и полуидиот още се нада,че ще управлява смях

Боко Тиквата е доказан Търтей и Смотаняк. Писна ни от тоя банкински смотаняк.

имат още нещо да доказват ли?

Смешник не прави политика от здравето и живота на хората. И при теб нямаше такова лечение бе тикво!

Политиката я правим ние.

Към това "експертно" правителство мога да добавя излагацията на министърката на спорта, която е специалист по синтаксис - снощи на пресконференция тази женичка лъсна в цялата си абсурдност в това министерство, обяснявайки как й предстои да изпадне в "интровертна ситуация на духа" (това е цитат).........конфиденс и синтаксис???? от двете й страни стояха зам. министрите Йордан Йовчев и още една жена, които я гледаха с недоумяващи погледи...... ОСТАВКА!!!!!!

Роси, МА, предложи алтернатива, не само да кряскаш ОСТАВКА! Или на теб толкова ти стига моженето и мисленето?

Алтернативата сме пак ние

Tази министърка на здравното министерство е личната гинеколожка на моника йосифова сега станишева, така че за нейните професионални и особено управленски способности, не ми говоретте - тя е назначена по широко известната за БСП шуробаджанашка линия......

Ти Росси си лична приятелка на Моника, за да знаеш коя е нейната гинеколожка. В противен случай си гадна платена ГРОБ-калинка, която облъжва по всякакъв начин ББ- пасмината

Моят коментар беше малко по-цветист от Вашия, но беше изтрит от подлия модератор, без да съм предизвикал етническа омраза, непоносимост и без да съм използвал нецензурни думи. Ама тя Роси си знае де!

с разстройство на паметта и нищо от собствените си деяния не си спомня или може би си въобразява, че другите страдат от това заболяване и затова си позволява да говори каквото му е удобно! Обаче номерът му вече предизвиква само смях и отвръщение!

Спорът ви е съвсем безсмислен, защото никой от вас, изглежда, не се поинтересувал какъв е проблема. Лекарството го има и е платено за определен брой болни от онкологично бъбречно заболяване. От тях само двама болни го ползват. И трябва да се пренасочи към нуждаещите се от друго онкологично заболяване. И това не позволи здравната каса. Не е нужно да си лекар за да знаеш, че ако нещо не се изпорзва, трябва да се даде на нуждаещите се. Взе се едно цинично и безотговорно решение. Румяна Тодорова е сестра на Илиана Йотова - приятелката на Станишев И преди е била шеф на НЗОК, и преди е вземала тъпи и цинични решения. Знам го от онкоболни.

Амммм, ти дали си информиран, кога е подготвен списъкът с "разрешените" видове рак? Защото имам някакви спомени за края на 2012 година - изготвяне на рамката от заболявания, покривани от НЗОК. Може и да се бъркам.

така щеси отидеш "сладко" неразбрана - само минуси:)) Да ти дрънка звънчето защо ??:))

"Щипчо", и аз съм онкоболен, но не си позволявам да пиша за "тъпи" и "безотговорни" решения (чути от другиго) от човек, който поне познава материята. Нещата не се свеждат само до емоция !! Знаете ли колко е срока след операция, който се приема за валиден по отношение на т.н. излекуване ? И ако сте пенсиониран по болест следва всяка година да се явявате отново за преосвидетествуване на състоянието ? Беше 5 години сега е 7 - така е решила медицината. Да даде бог всички онкоболни да оздравяват, ако това е възможно въобще !! Госпожата вероятно е в ремисия от доста време, защото вече 14 години е жива - два пъти необходимото време да си здрав. Да е жива и здрава, но едва ли е единствената и най-нуждаеща се у нас "обречена на смърт" !! Пиша това единствено заради последните 3 реда от поста ви - те обезсмислят всичко, което сте писали преди това. Тук за политика НЯМА МЯСТО ?!:((((