Коментари - Борисов: Толерантност към бежанците, общините да помагат | Днес.dir.bg

Борисов: Толерантност към бежанците, общините да помагат

Необходима е толерантност, а общините със силите, които имат, да съдействат за спокойствието и сигурността на гражданите в условия на бежанска криза.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Толерантност към бежанците, общините да помагат | Днес.dir.bg

Коментари

Toya stana MREKEL 2

bravo na gospodin borisov.

Толерантност към циганите толерантност към гейовете толерантност към бежанците толерантност към мигрантите толерантност към крадливите политици! На българите ще им писне от толерантност!

"Изнесохме демокрация, която съсипа страните, заливащи ни с мигранти. България трябва да понесе отговорността и да помага на хората, бягащи от военни конфликти" България ТРЯБВА ДА ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА за това което не сме правили.Г-н премиер не ни насаждайте чувство за вина без да сме виновни.ТОЛЕРАНТНОСТ ОЗНАЧАВА "ТВРПЯ - ПОНАСЯМ" Това ни призовава премиера да търпим и понасяме мигрантите.да търпим антинародната му политика. ТЪРПЕНИЕТО ЩЕ СВЪРШИ.

Доколкото чух/дано да съм чул добре/,нашето Слънце,на импровизираната пресконференция,след като каза на журналистите"КАЖЕТЕ СЕГА КОЙ КАКВО ШЕ ПИТА ",естествено със заучената от бай Тошо интонация,каза нещо,което ме хвърли в музиката,а именно "П Р И З О В А Х Джон Кери и Сергей Лавров да седнат и .......",което ми напомни следния аналог== В казармата имахме фатмак,който четеше сричайки,но това не му пречеше да говори наляво и надясно следното "НИЕ офицерите от щаба и АЗ се събрахме и РЕШИХ=да не гледат след проверка войниците ТЕЛЕФАЗИЯ" ==та така и нашето.....

Нищо не зависи от ББ. Каквото му кажат това прави. Нима с БКП-ДС-БСП не е било същото. Те бяха със СССР, а сега ББ е със запада и с Русия/Путин. Ръководството на левицата нищо ново не е научило и нищо старо не е забравило. Тя се дефинира като лява партия, но всъщност е партия на милионери и пенсионери..........

Стига толерантност. Много станаха бежанците. Да се направи нещо, те да си търсят други коридори. Населението ни намалява, но не е това начина да се увеличи.

Ето колко струва българският народ и българската земя, според управляващите - 160 мил евро. Толкова стува и съвестта им. Това са техните "30 сребърника". Ех, ако българският народ не беше толкова толерантен, прекалено е толерантен.

И прост....

Продаде България... Как не го е срам?

Но БЪЛГАРИТЕ СА СЪГЛАСНИ НА ТОВА.....щом МЪЛЧАТ И НЕ РЕАГИРАТ.

Ти колко толерантност турна под магнолиите?

вън от България!

ДО КОГА ЩЕ РАЗРЕШАВАМЕ ТОЗИ НАГЪЛ ЧОВЕК ДА НИ МАНИПУЛИРА.НЕ ОБЩИНИТЕ, А МЕРКИЛ ДА МУ ПОМАГА.ПРИ ВСЯКО ХОДЕНЕ В БРЮКСЕЛ ТОЙ ПРОДАВА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ.ГЕРМАНЦИТЕ В ДРЕЗДЕНПОКАЗАХА НА МЕРКЕЛ ПЪТЯ.ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ НАШИЯ ТЪПАК?ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО СПЯМО НАРОДА НИ.

Доколкото чух/дано да съм чул добре/,нашето Слънце,на импровизираната пресконференция,след като каза на журналистите"КАЖЕТЕ СЕГА КОЙ КАКВО ШЕ ПИТА ",естествено със заучената от бай Тошо интонация,каза нещо,което ме хвърли в музиката,а именно "П Р И З О В А Х Джон Кери и Сергей Лавров да седнат и .......",което ми напомни следния аналог== В казармата имахме фатмак,който четеше сричайки,но това не му пречеше да говори наляво и надясно следното "НИЕ офицерите от щаба и АЗ се събрахме и РЕШИХ=да не гледат след проверка войниците ТЕЛЕФАЗИЯ" ==та така и нашето.....

Герберасите имат бая общини с които се хвалеха такаче нека си съберът подлогите гербераски кметове и да им наредят да приемат по домовете си тези бежанци. Боко и сие непрекъснато се хвалят колко много подръжници имат така че преспокойно всеки и по един да вземе няма да има нужда държавата да краде от народа за да ги обгрижва.. Давайте гербераси с лозунга напред - ''всеки гербераст обгрижва бежанец защото го може и има воля''

Поредното ГЛУПАВО изказване на ББ!!! В България ПРЕОБЛАДАВАТ икономическите ЕМИГРАНТИ!!!!Бежанци в Б-я Н Я М А !!!!!!!Бежанци са САМО-- ако военните действия в съответната страна ГРАНИЧАТ със страната ни!!!!ВСИЧКИ са за ИЗХВЪРЛЯНЕ !!!! Тук имаме достатъчно цигани!!!! Повече НЕ ни трябват!!!!! Държавата ХАРЧИ парите НИ за афганистанци, мароканци НО , НЕ и за НАРОДА си!!! Това ми се струва доста безочливо!!!!Работили по40-43 год получават пенсии/соц. помощи/ по-малко отколкото афганистанците в "бежанските лагери/!?!??? З А Щ О ???

искате не искате...лично мое мнение. ще се заселват и заселват в бг, защото населението на бг намалява, а тези, които я напуснаха едва ли ще се върнат обратно в Родината си. световна политика. не е виновен нито боко нито боковица, нито сергей, нито сергеевица. през 1923 г. на тези земи след войната са се заселили много християни-тракийци, нищо чудно историята да се повтори, но този път с мюсюлмани. кой е виновен в случая. никой. защо ли. християните не раждат, на 3 место по класация, мюсюлманите - на 2 място, негрите по раждаемост на 1 място. кой крив, кой прав не съм политик, нека някой еродиран и образован политик продължи мисълта ми. в селата живеят стари хора, умират, къщите им остават необитаеми, същото е и в градовете, родителите ни имат къща, апартамент и след това ключа и плащай за данъци, чистачки, асансьор, ремонт... па макар и да не живееш там.....дано да греша, но на там вървят нещата... мигрантите настанявани в къщи по села, по жилищата ни.... С много обич и спокоен и спорен ден!

и занчи според теб решението е да плащат по 600 ЕВРО/1200 лева на безработни емигранти, ЗА ДА НИ СЕ НАСТАНИ В ДОМА, КОИТО СМЕ НАПУСНАЛИ!? А ЗАЩО ДА НЕ ПЛАЩАТ ПО 1200 ЛЕВА НА БЪЛГАРИТЕ, КОИТО НЯМАТ РАБОТА, ЗА ДА НЕ НАПУСКАТ И ДА СИ СТОЯТ В ДОМОВЕТЕ И СТРАНАТА, БЕ ГОВЕДО? ИЛИ ПЛАНЪТ НА СОРОС Е ДРУГ

Как леко ни пуснаха по пързалката и ни ги натресоха. До вчера сигурно си мислехте че проблема не е ваш и не ви засяга. Живуркате си кротко в някой град и само слушате че някой, някъде си в други крайща на Бъ;гария им пратили бежанци .. и те протестирали тук там ...това е, далеч от вас, не би могло да ви развали спокойствието. Е, вече не е така, само е въпрос на време мечката да зайграе и във вашият двор. Егати и лицемерието, егати и ценностите ...ние сме били 'изнесли демокрация, като част от тези съюзи'. Кои ние? Първо питали ни някой искаме ли, и продълажаваме ли да искаме да сме част от тях. И второ, ние ли отидохме да бомбим там без мандат на ООН. Нито го искаха и направиха, обикновенните хора на запад, а онези които - както тук - са се измесили сред тях, представят се за част от обществото, но работят за други интереси (за други от тяхното котило), и това е така от векове. Ха познайте кои са тези - имат много пари, банките и големите корпорации са техни и са контролирани от тях, както и превителствата. Обрязват се като чалмите, но умело прекриват че са от едно котило и само ги използват като инструмент за случващото се тук и в Европа - така е било от векове, като се започне от турското робство. Що е то?

Каква толерантност, какви пет лева бе, тъпак? Ние 30 години не можем да интегрираме ман-галите и да ги накараме да работят, та ще оправим разни примати, мислещи само как да се взривят и да убият колкото може повече християни! Защо не помисли навремето за нашите пенсионери, за българите, да водиш политика за стимулиране на създаване на работни места, а закриваше и продаваше наред и изгони децата ни в чужбина? Сега тези пари дето ги давате на орките - ман-гали и мигранти, дали на някой етнически българин някога са давани така бадева? Нашите родители цял живот са бачкали, като изоглавени и са създали толкова активи, които ти и шайката ти вече близо 30 години не можете да унищожите и разграбите. И сега в България, чужденците имат привилегии и облекчения, каквито никоя българска фирма не е имала. Знам че си обикалял по света, като бай Ганьо и не си обърнал внимание как всички нормални държави се грижат за производителите си, за икономиката си, защото разбират, че това е начина да се създадат богати хора, които да живеят и да помагат на държавата си. А не чрез помощи и евро-фондове, които аверите ти крадат, като за световно.

Кметовете са с пряк избор , тоя в качеството на какъв им се изявява като началник или има превнид само тия на които Цецо Му е изфалшифицирал изборните успехи и са му лично задължени. Бацка ти не си там дето си се натресъл с пряк избор от хората бе , дипутатите ги не броя за такива.

Здравите хубав буграски мунче та и мониче та. Аз много радва дошъл в бугарие. Бугар плаща мене паре. Кмет дава къща мене. Никой не кара работи мене. Хе хе, тука живот убав. Вечер ходя на разхуд ка както ходел да лови животно в африкка. Много хубав лов тука прави. Тука минче та и мониче та бели и меки. Аз много обича тях радва уважи с мой черно кросно. Първо малки бие, после зема паре и после малко много уважи. Хубав живот у бегарско. Аз кажа мои родни ни и те додат тука. Ха ха. И те добре живеят тука.

Ама това е прекалено! НИКОЙ не ги иска тези бежанци! Само Борисов, Меркел и онзи пенсионера от Люксембург - Юнкер Аман от мигранти!

ПРОПУСКАШ БЪЧВАРОВА. ТАЯ ЗА ТОВА Я ОБУЧАВАХА КРАВАРИТЕ.

Опраскването продължава... българи=мазохисти политици=садисти

Време е народа да се надигне , да изока и да прогони тоя , според американското престижно списание "Форбс "-"М.А.Л.О.у.м.е.н И.Н.Т.Р.И.Г.А.Н.Т " , който управлява България!Какво чакате , тоя на зароби с огромни кредити , прогони децата - тука няма предприятия , няма работа !Ще ги кара да пасели овце и да продават агнета на турци и араби?????Ей , хора , я го подгонете тоя изедник , предател , който ще заселва българската земя с мюсюлмани !Ах , тлъст и угоен и ояден командващ корупцията , ах , ах , ах .......

"Форбс": България се управлява от тъпоумен интригант-сървайвър, който лично провали Бокова

Като гласувате за Цачева, това ще получите - толерантност! И ако не сте толерантни - мислете му.

ТЪРПЕНИЕ е на БЪЛГАРСКИ, но тва ГЕЙ ПАРАДИ, ТВА ТАЛИБАНИ, ТВА МУДЖАХИДИНИ само за 130 млн евро. Амчи КТБ-то го проспахте за 5 милиарда.... Нали ти управляваш!? Има ли ПИЛОТ В САМОЛЕТА???

"Толерантността в една зверилница е равна на смърт." Николай Хайтов

Оооооррроооооо

За БГ жълти стинки..... ДА ТИ ПИКАЯ НА ЕВРОПАТА.....

Не щем 130 млн евро. за да пускате ПРЕСТЪПНИЦИ, ИЗНАСИЛВАЧИ, ТЕРОРИСТИ, АНТИХРИСТИ, ГАДЖАЛИ, АНТИЕВРОПЕЙЦИ, АЗИАТСКИ МУДЖАХИДИНИ, ПАРАЗИТИ И МИЗЕРНИЦИ..... ПРИ ЦАР БОРИС ИМА БЪЛГАРИЯ ПРИ БОРИСОВ най-долна и мизерна разпродажба на НАШАТА СКЪПА РОДНА БЪЛГАРИЯ!!! САМО ЗА 130 МЛН ЕВРО!!!! ЕХООООООО ДРУГАРЮ БОРИСОФФФФ МНОГО СИ ЕФТИН......

с такъв анонс вече водиш по точки на Плевнята. толерастия,толерастия и толерастия. От друга страна,време е и тук да си спретнем някой атентат - така де, да сме в крак с времето. Иначе - за стари вицове - 20 ст. глоба.

Сопри се!!! Как можа да причиниш това на внучката си?!

Какво го засяга него и внучката му? Те няма да живеят тук!!!

Леле Баце , познавах в района само две позастаряващи жени дето ти бяха много пристрастени привърженички . Много пъти съм ги убеждавал , че си ... айде няма да го казвам , днес и двете ти ги беше убедил в правотата ми с последните си издънки.

Г-н Борисов, всички англо-сакси са тарикати, извъртачи, мошенници и никога не си държат на думата, учете се от тях, никой не очаква от вас, да си изпълните обещанията, никога не е късно да смените посоката към вярната за спасението на България! Учете се от тарикатите не пускайте никакви бежанци в България, дръжте се като англичанин!!! Смело напред и не им се вързвайте на номерата селски!

Във времена на насилие и смърт от развилнели се фанатици трябва да противодействаме на тази заплаха като отворим вратите и сърцата си към страдащите хора по света. Помнете, днес е Сирия, утре България. Какво бихте правили, ако никой не би ви помогнал? Вникнете в мъката и се коригирайте. Моля Ви!

мигрантите на гости на Борисов в Банкя и всички депутати от ГЕРБ. Вие не сте питали българският народ, а тайно се договорите, този път няма да ви се размине май!

Вие разочаровахте българският народ, ние вярвахме, че ще ни защитите от бежанците, а вие тайничко зад гърбът ни сте се договорили да окупират страната ни! Дали това ни изпълва с благодарност и радост?! Едва ли! Не държите ли на достойнството и името си?! С какво искате да останете в българската история, искате ли наследниците ви да се гордеят с вас?!

Дреме им на не-българите за българската история! Имат задача да съсипят и заличат поредната гойска държава и наследниците им ще се гордеят с тях, защото добре са се справили...

повече да не му се разрешава да ходи в бРЮКСЕЛ

да спрем изтичачането на мозък ли?

Само Бог може да ни спаси от боко2 българоубиец. тоя ще ни унищожава по план , даже знаейки колко сме мърши , ще ни го казва право в очите , овце сте и каквото реша това ще е. Ще лъжа че ме избирате , нищо че знаете че ме назначават от фаш посолството

и как точно България е изнасяла демокрация.,та сега да си понесе отговорността. Явно добре са ти набили канчето ( Могерини и др. )

Че ние сме "най великата " демокрация в света,бре,не си ли разбрал,"най,най"!Прилича на изказването на КръСталина пред ООН като каза :... ние "богатите"държави,щъ да е имала и нас "естествено" трябва да се борим с бедността ... Така!Плакат!това е то,фрази и лозунги!

germania.kakvo vidiah-stari hora,bolni hora icherno,mnogo cherno!!koito ne viarva-da otide i da proveri!

Аман от толерасти!!!

Толерантно си ги астанете в банкя. Продажни охлюви.

"Изнесохме демокрация, която съсипа страните, заливащи ни с мигранти." Откри истината. Кой те пита когато САЩ, ЕС нападнаха страните. По-спокойно. Ние не пасем трева. Видя се колко струваш и в ООН. По добре замълчи и дано ти се размине по-бързо. Питай, мисли, преди да говориш защото си слагаш таралеж в гащите.

трябва да гледаме как СИКаджийската мутра съсипва и ликвидира държавата и да си трайкаме. На това аз не му викам толерантност, а национално предателство. Въпрос на гледна точка

Не знам какво мрънкате идиоти такива!Отидете на протеста днес срещу бежанците!Типично за българите да си стоят вкъщи и да плачат

Не знам какво се опитва да говори Борисов,най вероятно каквото му е наредила командира фрау Меркел!Но всички знаем ,че този хаос с бежанците го създаде именно тя.Дали по инструкции или на лично основание,но обърка цяла Европа,защото не беше обмислено.Вярно е също ,че Италия и Гърция вече имаха хиляди бежанци дошли по море по най рискован начин преди Германия да предложи територията си.В същото време нямаше реално решение от "Великите"за спиране на войната в Сирия,а половинчато и неефективно,което засили потока от бежанци.И когато цяла Европа изведнъж беше залята от мигранти се разбра ,че това не е решението,но отпосле при свършен факт плюс атентатите които последваха.Всичко стана наведнъж и по много.С поканата си Меркел затрудни цяла Европа с преминаването им ,без да пресметне ,че тези хора бягат от война ,не са полтъргайси да прелетят до Германия,а плащат на каналджии(вече милионери)взимат им паспортите,вкарват ги нелегално( принципа на първата страна,още не е отменен),създават трудности по границите,отделно манталитета и отношението към жените от другия свят.Така че сега каквото иска да предложи Борисов евентуално да останат временно(не се знае какво мисли) да речем трябва първо както в Германия да изкарат курсове по език,за да може да се контактува с тях,да работят за да им се плащат осигуровки каквато работа има,децата да учат,а не да безделничат. А ако не искат да бъдат депортирани!Това е хипотетично разбира се,но по добре в общежития от затворен тип,извеждани само по повод работа,училище и т.н.,отколкото разселяни,защото хората няма да ги приемат ,няма как да контактуват на арабски с тях,което както и много други фактори от които и отношението към жените ще създаде проблеми.Тези хора не могат изведнъж да се адаптират към нашия начин на живот,каквото и да се говори за "толерантност"!

Редакторката Чалова може да трие на поразия коментари, но едно е ясно - този на снимката е национален предател. Всеки българин с интелект около средно ниво, че и по-надолу, вече го разбра! Както го е подкарал мутрьо, скоро народната "любов" ще се излее върху него и близките му съратници, прокарващи "правилната линия" на глобализация и национален погром. И тогава не знам къде ще го крият неговите "евроатлантически партньори". И дали изобщо ще го спасяват, защото предателите никой не уважава и обикновено имат жалък край.

Проблемът, Мери е, че тоя не е сам. Те са цяла банда, която направиха такива поразии на света, че бъдещите поколения ще ги проклинат дълги години. И с пълно право. Трият коментари за несъществуващи "цинизми", но не е цинизъм да наричаш въоръжени бандити "умерена опозиция" и да ги подкрепяш по всякакъв начин, а мнозинството-опозиция от собствените си народи: "десни екстремисти/популисти" и да водиш зверска борба по всички фронтове с тях. Не е нормално за хора, само-наричащи се "толерантни демократи". Никак не е нормално.

ББ не само загробва България с дългове, не я защитава и не екстрадира бежанци, но има наглостта да обвинява жертвите си: да приписва чужди вини на българите. Вини които първо нямат никакво отношение към българите и второ не обясняват по никакъв начин, защо вместо да се плащат компенсации от конкретните виновни и да се помага на място на пострадалите, се организират бежански потоци към трети дестинации. По неговата помиярска логика, всеки от Северна Африка да речем, има право да се засели в скандинавските страни защото е огорчен от войните на Вашингтон срещу Ирак или по избор в Южна Европа, поради негодуването му от продължаващи несъмнено и сега действията срещу Сирия и бомбардировките преди, на военнопрестъпника от Газа, Нетаняху. Как е възможно въобще артикулирането на подобни кретенски и нечовешки тези? При това този проявява силно впечатляваща селективност и на пръв поглед безпринципност, като говори за войни, за бежанци, миграции и преселвания, за Европа, за страни от Близкия изток, за НАТО и този контекст не споменава нито веднъж Израел, нито веднъж. Не е ли смайващо това и възможно ли е да е случайно? Та той в това отношение се държи точно като провалилия се пилот, но след пък това много успешен политик МакКейн и професионалната превратаджийката Нуланд, при посещенията им България: те също засягаха теми в подобен контекст, но въпреки многократно и абсолютно категорично заявяваните от тях приоритети нито веднъж (нула пъти) не споменаха Тел Авив, Израел или Биби Нетаняху. Има ли някакво обяснение на всички тези странности?

Коментари - Борисов: Толерантност към бежанците, общините да помагат | Днес.dir.bg

Борисов: Толерантност към бежанците, общините да помагат

Необходима е толерантност, а общините със силите, които имат, да съдействат за спокойствието и сигурността на гражданите в условия на бежанска криза.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Толерантност към бежанците, общините да помагат | Днес.dir.bg

Коментари

Toya stana MREKEL 2

bravo na gospodin borisov.

Толерантност към циганите толерантност към гейовете толерантност към бежанците толерантност към мигрантите толерантност към крадливите политици! На българите ще им писне от толерантност!

"Изнесохме демокрация, която съсипа страните, заливащи ни с мигранти. България трябва да понесе отговорността и да помага на хората, бягащи от военни конфликти" България ТРЯБВА ДА ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА за това което не сме правили.Г-н премиер не ни насаждайте чувство за вина без да сме виновни.ТОЛЕРАНТНОСТ ОЗНАЧАВА "ТВРПЯ - ПОНАСЯМ" Това ни призовава премиера да търпим и понасяме мигрантите.да търпим антинародната му политика. ТЪРПЕНИЕТО ЩЕ СВЪРШИ.

Доколкото чух/дано да съм чул добре/,нашето Слънце,на импровизираната пресконференция,след като каза на журналистите"КАЖЕТЕ СЕГА КОЙ КАКВО ШЕ ПИТА ",естествено със заучената от бай Тошо интонация,каза нещо,което ме хвърли в музиката,а именно "П Р И З О В А Х Джон Кери и Сергей Лавров да седнат и .......",което ми напомни следния аналог== В казармата имахме фатмак,който четеше сричайки,но това не му пречеше да говори наляво и надясно следното "НИЕ офицерите от щаба и АЗ се събрахме и РЕШИХ=да не гледат след проверка войниците ТЕЛЕФАЗИЯ" ==та така и нашето.....

Нищо не зависи от ББ. Каквото му кажат това прави. Нима с БКП-ДС-БСП не е било същото. Те бяха със СССР, а сега ББ е със запада и с Русия/Путин. Ръководството на левицата нищо ново не е научило и нищо старо не е забравило. Тя се дефинира като лява партия, но всъщност е партия на милионери и пенсионери..........

Стига толерантност. Много станаха бежанците. Да се направи нещо, те да си търсят други коридори. Населението ни намалява, но не е това начина да се увеличи.

Ето колко струва българският народ и българската земя, според управляващите - 160 мил евро. Толкова стува и съвестта им. Това са техните "30 сребърника". Ех, ако българският народ не беше толкова толерантен, прекалено е толерантен.

И прост....

Продаде България... Как не го е срам?

Но БЪЛГАРИТЕ СА СЪГЛАСНИ НА ТОВА.....щом МЪЛЧАТ И НЕ РЕАГИРАТ.

Ти колко толерантност турна под магнолиите?

вън от България!

ДО КОГА ЩЕ РАЗРЕШАВАМЕ ТОЗИ НАГЪЛ ЧОВЕК ДА НИ МАНИПУЛИРА.НЕ ОБЩИНИТЕ, А МЕРКИЛ ДА МУ ПОМАГА.ПРИ ВСЯКО ХОДЕНЕ В БРЮКСЕЛ ТОЙ ПРОДАВА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ.ГЕРМАНЦИТЕ В ДРЕЗДЕНПОКАЗАХА НА МЕРКЕЛ ПЪТЯ.ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ НАШИЯ ТЪПАК?ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО СПЯМО НАРОДА НИ.

Доколкото чух/дано да съм чул добре/,нашето Слънце,на импровизираната пресконференция,след като каза на журналистите"КАЖЕТЕ СЕГА КОЙ КАКВО ШЕ ПИТА ",естествено със заучената от бай Тошо интонация,каза нещо,което ме хвърли в музиката,а именно "П Р И З О В А Х Джон Кери и Сергей Лавров да седнат и .......",което ми напомни следния аналог== В казармата имахме фатмак,който четеше сричайки,но това не му пречеше да говори наляво и надясно следното "НИЕ офицерите от щаба и АЗ се събрахме и РЕШИХ=да не гледат след проверка войниците ТЕЛЕФАЗИЯ" ==та така и нашето.....

Герберасите имат бая общини с които се хвалеха такаче нека си съберът подлогите гербераски кметове и да им наредят да приемат по домовете си тези бежанци. Боко и сие непрекъснато се хвалят колко много подръжници имат така че преспокойно всеки и по един да вземе няма да има нужда държавата да краде от народа за да ги обгрижва.. Давайте гербераси с лозунга напред - ''всеки гербераст обгрижва бежанец защото го може и има воля''

Поредното ГЛУПАВО изказване на ББ!!! В България ПРЕОБЛАДАВАТ икономическите ЕМИГРАНТИ!!!!Бежанци в Б-я Н Я М А !!!!!!!Бежанци са САМО-- ако военните действия в съответната страна ГРАНИЧАТ със страната ни!!!!ВСИЧКИ са за ИЗХВЪРЛЯНЕ !!!! Тук имаме достатъчно цигани!!!! Повече НЕ ни трябват!!!!! Държавата ХАРЧИ парите НИ за афганистанци, мароканци НО , НЕ и за НАРОДА си!!! Това ми се струва доста безочливо!!!!Работили по40-43 год получават пенсии/соц. помощи/ по-малко отколкото афганистанците в "бежанските лагери/!?!??? З А Щ О ???

искате не искате...лично мое мнение. ще се заселват и заселват в бг, защото населението на бг намалява, а тези, които я напуснаха едва ли ще се върнат обратно в Родината си. световна политика. не е виновен нито боко нито боковица, нито сергей, нито сергеевица. през 1923 г. на тези земи след войната са се заселили много християни-тракийци, нищо чудно историята да се повтори, но този път с мюсюлмани. кой е виновен в случая. никой. защо ли. християните не раждат, на 3 место по класация, мюсюлманите - на 2 място, негрите по раждаемост на 1 място. кой крив, кой прав не съм политик, нека някой еродиран и образован политик продължи мисълта ми. в селата живеят стари хора, умират, къщите им остават необитаеми, същото е и в градовете, родителите ни имат къща, апартамент и след това ключа и плащай за данъци, чистачки, асансьор, ремонт... па макар и да не живееш там.....дано да греша, но на там вървят нещата... мигрантите настанявани в къщи по села, по жилищата ни.... С много обич и спокоен и спорен ден!

и занчи според теб решението е да плащат по 600 ЕВРО/1200 лева на безработни емигранти, ЗА ДА НИ СЕ НАСТАНИ В ДОМА, КОИТО СМЕ НАПУСНАЛИ!? А ЗАЩО ДА НЕ ПЛАЩАТ ПО 1200 ЛЕВА НА БЪЛГАРИТЕ, КОИТО НЯМАТ РАБОТА, ЗА ДА НЕ НАПУСКАТ И ДА СИ СТОЯТ В ДОМОВЕТЕ И СТРАНАТА, БЕ ГОВЕДО? ИЛИ ПЛАНЪТ НА СОРОС Е ДРУГ

Как леко ни пуснаха по пързалката и ни ги натресоха. До вчера сигурно си мислехте че проблема не е ваш и не ви засяга. Живуркате си кротко в някой град и само слушате че някой, някъде си в други крайща на Бъ;гария им пратили бежанци .. и те протестирали тук там ...това е, далеч от вас, не би могло да ви развали спокойствието. Е, вече не е така, само е въпрос на време мечката да зайграе и във вашият двор. Егати и лицемерието, егати и ценностите ...ние сме били 'изнесли демокрация, като част от тези съюзи'. Кои ние? Първо питали ни някой искаме ли, и продълажаваме ли да искаме да сме част от тях. И второ, ние ли отидохме да бомбим там без мандат на ООН. Нито го искаха и направиха, обикновенните хора на запад, а онези които - както тук - са се измесили сред тях, представят се за част от обществото, но работят за други интереси (за други от тяхното котило), и това е така от векове. Ха познайте кои са тези - имат много пари, банките и големите корпорации са техни и са контролирани от тях, както и превителствата. Обрязват се като чалмите, но умело прекриват че са от едно котило и само ги използват като инструмент за случващото се тук и в Европа - така е било от векове, като се започне от турското робство. Що е то?

Каква толерантност, какви пет лева бе, тъпак? Ние 30 години не можем да интегрираме ман-галите и да ги накараме да работят, та ще оправим разни примати, мислещи само как да се взривят и да убият колкото може повече християни! Защо не помисли навремето за нашите пенсионери, за българите, да водиш политика за стимулиране на създаване на работни места, а закриваше и продаваше наред и изгони децата ни в чужбина? Сега тези пари дето ги давате на орките - ман-гали и мигранти, дали на някой етнически българин някога са давани така бадева? Нашите родители цял живот са бачкали, като изоглавени и са създали толкова активи, които ти и шайката ти вече близо 30 години не можете да унищожите и разграбите. И сега в България, чужденците имат привилегии и облекчения, каквито никоя българска фирма не е имала. Знам че си обикалял по света, като бай Ганьо и не си обърнал внимание как всички нормални държави се грижат за производителите си, за икономиката си, защото разбират, че това е начина да се създадат богати хора, които да живеят и да помагат на държавата си. А не чрез помощи и евро-фондове, които аверите ти крадат, като за световно.

Кметовете са с пряк избор , тоя в качеството на какъв им се изявява като началник или има превнид само тия на които Цецо Му е изфалшифицирал изборните успехи и са му лично задължени. Бацка ти не си там дето си се натресъл с пряк избор от хората бе , дипутатите ги не броя за такива.

Здравите хубав буграски мунче та и мониче та. Аз много радва дошъл в бугарие. Бугар плаща мене паре. Кмет дава къща мене. Никой не кара работи мене. Хе хе, тука живот убав. Вечер ходя на разхуд ка както ходел да лови животно в африкка. Много хубав лов тука прави. Тука минче та и мониче та бели и меки. Аз много обича тях радва уважи с мой черно кросно. Първо малки бие, после зема паре и после малко много уважи. Хубав живот у бегарско. Аз кажа мои родни ни и те додат тука. Ха ха. И те добре живеят тука.

Ама това е прекалено! НИКОЙ не ги иска тези бежанци! Само Борисов, Меркел и онзи пенсионера от Люксембург - Юнкер Аман от мигранти!

ПРОПУСКАШ БЪЧВАРОВА. ТАЯ ЗА ТОВА Я ОБУЧАВАХА КРАВАРИТЕ.

Опраскването продължава... българи=мазохисти политици=садисти

Време е народа да се надигне , да изока и да прогони тоя , според американското престижно списание "Форбс "-"М.А.Л.О.у.м.е.н И.Н.Т.Р.И.Г.А.Н.Т " , който управлява България!Какво чакате , тоя на зароби с огромни кредити , прогони децата - тука няма предприятия , няма работа !Ще ги кара да пасели овце и да продават агнета на турци и араби?????Ей , хора , я го подгонете тоя изедник , предател , който ще заселва българската земя с мюсюлмани !Ах , тлъст и угоен и ояден командващ корупцията , ах , ах , ах .......

"Форбс": България се управлява от тъпоумен интригант-сървайвър, който лично провали Бокова

Като гласувате за Цачева, това ще получите - толерантност! И ако не сте толерантни - мислете му.

ТЪРПЕНИЕ е на БЪЛГАРСКИ, но тва ГЕЙ ПАРАДИ, ТВА ТАЛИБАНИ, ТВА МУДЖАХИДИНИ само за 130 млн евро. Амчи КТБ-то го проспахте за 5 милиарда.... Нали ти управляваш!? Има ли ПИЛОТ В САМОЛЕТА???

"Толерантността в една зверилница е равна на смърт." Николай Хайтов

Оооооррроооооо

За БГ жълти стинки..... ДА ТИ ПИКАЯ НА ЕВРОПАТА.....

Не щем 130 млн евро. за да пускате ПРЕСТЪПНИЦИ, ИЗНАСИЛВАЧИ, ТЕРОРИСТИ, АНТИХРИСТИ, ГАДЖАЛИ, АНТИЕВРОПЕЙЦИ, АЗИАТСКИ МУДЖАХИДИНИ, ПАРАЗИТИ И МИЗЕРНИЦИ..... ПРИ ЦАР БОРИС ИМА БЪЛГАРИЯ ПРИ БОРИСОВ най-долна и мизерна разпродажба на НАШАТА СКЪПА РОДНА БЪЛГАРИЯ!!! САМО ЗА 130 МЛН ЕВРО!!!! ЕХООООООО ДРУГАРЮ БОРИСОФФФФ МНОГО СИ ЕФТИН......

с такъв анонс вече водиш по точки на Плевнята. толерастия,толерастия и толерастия. От друга страна,време е и тук да си спретнем някой атентат - така де, да сме в крак с времето. Иначе - за стари вицове - 20 ст. глоба.

Сопри се!!! Как можа да причиниш това на внучката си?!

Какво го засяга него и внучката му? Те няма да живеят тук!!!

Леле Баце , познавах в района само две позастаряващи жени дето ти бяха много пристрастени привърженички . Много пъти съм ги убеждавал , че си ... айде няма да го казвам , днес и двете ти ги беше убедил в правотата ми с последните си издънки.

Г-н Борисов, всички англо-сакси са тарикати, извъртачи, мошенници и никога не си държат на думата, учете се от тях, никой не очаква от вас, да си изпълните обещанията, никога не е късно да смените посоката към вярната за спасението на България! Учете се от тарикатите не пускайте никакви бежанци в България, дръжте се като англичанин!!! Смело напред и не им се вързвайте на номерата селски!

Във времена на насилие и смърт от развилнели се фанатици трябва да противодействаме на тази заплаха като отворим вратите и сърцата си към страдащите хора по света. Помнете, днес е Сирия, утре България. Какво бихте правили, ако никой не би ви помогнал? Вникнете в мъката и се коригирайте. Моля Ви!

мигрантите на гости на Борисов в Банкя и всички депутати от ГЕРБ. Вие не сте питали българският народ, а тайно се договорите, този път няма да ви се размине май!

Вие разочаровахте българският народ, ние вярвахме, че ще ни защитите от бежанците, а вие тайничко зад гърбът ни сте се договорили да окупират страната ни! Дали това ни изпълва с благодарност и радост?! Едва ли! Не държите ли на достойнството и името си?! С какво искате да останете в българската история, искате ли наследниците ви да се гордеят с вас?!

Дреме им на не-българите за българската история! Имат задача да съсипят и заличат поредната гойска държава и наследниците им ще се гордеят с тях, защото добре са се справили...

повече да не му се разрешава да ходи в бРЮКСЕЛ

да спрем изтичачането на мозък ли?

Само Бог може да ни спаси от боко2 българоубиец. тоя ще ни унищожава по план , даже знаейки колко сме мърши , ще ни го казва право в очите , овце сте и каквото реша това ще е. Ще лъжа че ме избирате , нищо че знаете че ме назначават от фаш посолството

и как точно България е изнасяла демокрация.,та сега да си понесе отговорността. Явно добре са ти набили канчето ( Могерини и др. )

Че ние сме "най великата " демокрация в света,бре,не си ли разбрал,"най,най"!Прилича на изказването на КръСталина пред ООН като каза :... ние "богатите"държави,щъ да е имала и нас "естествено" трябва да се борим с бедността ... Така!Плакат!това е то,фрази и лозунги!

germania.kakvo vidiah-stari hora,bolni hora icherno,mnogo cherno!!koito ne viarva-da otide i da proveri!

Аман от толерасти!!!

Толерантно си ги астанете в банкя. Продажни охлюви.

"Изнесохме демокрация, която съсипа страните, заливащи ни с мигранти." Откри истината. Кой те пита когато САЩ, ЕС нападнаха страните. По-спокойно. Ние не пасем трева. Видя се колко струваш и в ООН. По добре замълчи и дано ти се размине по-бързо. Питай, мисли, преди да говориш защото си слагаш таралеж в гащите.

трябва да гледаме как СИКаджийската мутра съсипва и ликвидира държавата и да си трайкаме. На това аз не му викам толерантност, а национално предателство. Въпрос на гледна точка

Не знам какво мрънкате идиоти такива!Отидете на протеста днес срещу бежанците!Типично за българите да си стоят вкъщи и да плачат

Не знам какво се опитва да говори Борисов,най вероятно каквото му е наредила командира фрау Меркел!Но всички знаем ,че този хаос с бежанците го създаде именно тя.Дали по инструкции или на лично основание,но обърка цяла Европа,защото не беше обмислено.Вярно е също ,че Италия и Гърция вече имаха хиляди бежанци дошли по море по най рискован начин преди Германия да предложи територията си.В същото време нямаше реално решение от "Великите"за спиране на войната в Сирия,а половинчато и неефективно,което засили потока от бежанци.И когато цяла Европа изведнъж беше залята от мигранти се разбра ,че това не е решението,но отпосле при свършен факт плюс атентатите които последваха.Всичко стана наведнъж и по много.С поканата си Меркел затрудни цяла Европа с преминаването им ,без да пресметне ,че тези хора бягат от война ,не са полтъргайси да прелетят до Германия,а плащат на каналджии(вече милионери)взимат им паспортите,вкарват ги нелегално( принципа на първата страна,още не е отменен),създават трудности по границите,отделно манталитета и отношението към жените от другия свят.Така че сега каквото иска да предложи Борисов евентуално да останат временно(не се знае какво мисли) да речем трябва първо както в Германия да изкарат курсове по език,за да може да се контактува с тях,да работят за да им се плащат осигуровки каквато работа има,децата да учат,а не да безделничат. А ако не искат да бъдат депортирани!Това е хипотетично разбира се,но по добре в общежития от затворен тип,извеждани само по повод работа,училище и т.н.,отколкото разселяни,защото хората няма да ги приемат ,няма как да контактуват на арабски с тях,което както и много други фактори от които и отношението към жените ще създаде проблеми.Тези хора не могат изведнъж да се адаптират към нашия начин на живот,каквото и да се говори за "толерантност"!

Редакторката Чалова може да трие на поразия коментари, но едно е ясно - този на снимката е национален предател. Всеки българин с интелект около средно ниво, че и по-надолу, вече го разбра! Както го е подкарал мутрьо, скоро народната "любов" ще се излее върху него и близките му съратници, прокарващи "правилната линия" на глобализация и национален погром. И тогава не знам къде ще го крият неговите "евроатлантически партньори". И дали изобщо ще го спасяват, защото предателите никой не уважава и обикновено имат жалък край.

Проблемът, Мери е, че тоя не е сам. Те са цяла банда, която направиха такива поразии на света, че бъдещите поколения ще ги проклинат дълги години. И с пълно право. Трият коментари за несъществуващи "цинизми", но не е цинизъм да наричаш въоръжени бандити "умерена опозиция" и да ги подкрепяш по всякакъв начин, а мнозинството-опозиция от собствените си народи: "десни екстремисти/популисти" и да водиш зверска борба по всички фронтове с тях. Не е нормално за хора, само-наричащи се "толерантни демократи". Никак не е нормално.

ББ не само загробва България с дългове, не я защитава и не екстрадира бежанци, но има наглостта да обвинява жертвите си: да приписва чужди вини на българите. Вини които първо нямат никакво отношение към българите и второ не обясняват по никакъв начин, защо вместо да се плащат компенсации от конкретните виновни и да се помага на място на пострадалите, се организират бежански потоци към трети дестинации. По неговата помиярска логика, всеки от Северна Африка да речем, има право да се засели в скандинавските страни защото е огорчен от войните на Вашингтон срещу Ирак или по избор в Южна Европа, поради негодуването му от продължаващи несъмнено и сега действията срещу Сирия и бомбардировките преди, на военнопрестъпника от Газа, Нетаняху. Как е възможно въобще артикулирането на подобни кретенски и нечовешки тези? При това този проявява силно впечатляваща селективност и на пръв поглед безпринципност, като говори за войни, за бежанци, миграции и преселвания, за Европа, за страни от Близкия изток, за НАТО и този контекст не споменава нито веднъж Израел, нито веднъж. Не е ли смайващо това и възможно ли е да е случайно? Та той в това отношение се държи точно като провалилия се пилот, но след пък това много успешен политик МакКейн и професионалната превратаджийката Нуланд, при посещенията им България: те също засягаха теми в подобен контекст, но въпреки многократно и абсолютно категорично заявяваните от тях приоритети нито веднъж (нула пъти) не споменаха Тел Авив, Израел или Биби Нетаняху. Има ли някакво обяснение на всички тези странности?