Коментари - ГЕРБ ще обяви кандидат-президента си през август | Днес.dir.bg

ГЕРБ ще обяви кандидат-президента си през август

ГЕРБ ще определи президентската си кандидатура през август, заяви днес премиерът Бойко Борисов пред журналисти при посещението си в Гигинския манастир "Св.Св. безсребърници и чудотворци Козма и Дамян".

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ ще обяви кандидат-президента си през август | Днес.dir.bg

Коментари

БОГ да пази правиелството на Република България, сформирано от Бойко Борисов.

"До август имаме да си свършим всичките работи, които виждате всеки ден откриваме, започваме..." Ха ха ха!!! Ще ме умори от смях тоя човек!

ИСКАМ БАТЕ БОЙКО ЗА ПРЕЗИДЕНТ! Ма не разбирам какво не му харесвате на "човека"! Представителен, дебел и як врат, две думи на кръст не може да завърже, верва си и винаги е прав, знае как се сади кромпира, каратист, ТОЧНИЯТ ЧОВЕК! Точно там му е мястото - ПРЕЗИДЕНТ! Виж за Министър Председател хич го НЕМА, но като ПРЕЗИДЕНТ, ЩЕ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ!

ТИЯ ВЕЧЕ СЪВСЕМ НИ СЕ ПРИСМИВАТ,В ДЕМОКРАТИЧНИТЕ Д-ВИ 2 ГОДИНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ОБЯВЯВАТ ПРОГРАМИ,КАНДИДАТИ И ПЕЧЕЛЯТ ГЛАСОВЕ,ТУР 1 МЕСЕЦ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ЕБАСИ Д-ВАТА ЕБАСИ ТЪПИЯ НАРОД.

Дано ГЕРБ спечели, само, ако "ОТСВИРИ" лицето Тотю Младенов-с неговото ВиК-образовонийце-дето и него не го е работил...та...но...МТСП-...социален????Министър...???????????Боже-Биожи.Божеееееееее Бг съдебната система ВОНИ! Пример: ПРЕДПЛАТЕНОто ми ДЕЛО! 8-а год прикриваната злоупотреба с власт при наемане и прекратяване по взаимно съгласие? /в у-вията на вече-установеното престъпление по 313 от НК при несъответствие със заеманата държавна-контролна длъжност от овластеното лице ТОТЮ МЛАДЕНОВ МЛАДЕНОВ спрямо Данчо Василев Кънев-виновен, съгл./Реш. по НАХД1094/09г на СРС за престъпление по чл.313 от НК!./ при косумирана злоупотреба с власт и конфликт на интереси за ИД на ОД Инспекция по трудав гр. Плевен, квалифицирал ме така преследвано лице по смисъла на чл.32 ЗПРКИ.

Да. Вони. Но законите не ги измислят съдиите. Измислят ги депутатите, които избираме. Някои наши царе са управлявали България за по кратко време от тях. И България е била по добре. ................. Да не се протестира пред парламента. Журналистите - зад ограда. Избирателен закон в който само дето не са им записани имената. Без вот на недоверие...Пълна имунизация на управляващи в парламентарна република от тези, които би трябвало да могат да избират. ВОНИ!

Колкото по-късно обяват кандидата си, толкова по-малко време ще ни остане да им се смеем на циркаджийските номара на цирк 4Борисов"

Най-гот е през ноември, така никой няма да разбере кой некадърник не сме избрали. Ха Ха! Пълни простотии!

ГЕРБ може да си обяват кандидата си за президент и в деня на изборите. Така или иначе ще ги "спечелят" със 100%

да ги обявят в крайният спрок за кандидатирене защото въпреки всички приказки в момента те са в цайт нот.И идея си нямат кого да номинират.В когото и да се вгледат от своите все им се вижда ББ.А друг не биха припознали за нищо на света.Така,че в момента се гледат подозрително и завистливо, защото незнаят кого вожда, ще посочи с ръка и каже " Тоз е!".

Имам още по-добра идея - да обяват кандидата си на следващия ден след изборите. Така поне няма да се излагат... .

Пази Боже!!!

Може и да си брада, но не вчесана и нечиста. Сякаш много разбираш и от управление на държава. За ВИНЕТУ си горе-долу прав. Може и да си го прочел, но хич не си го разбрал. Както и нещата за които се опитваш да пишеш. Утринтта е хубава , но писанието ти - глупаво. Така пишат някои писачи от БСП...

Освен, че е невчесана и нечиста, брадата май е червена. Има такива червени тикви...без семки.

С последното изречение искаш да обидиш нашият Вожд Боко милиционера, но внимавай всичко се записва. :)

Ако цитатът на думите на бащицата е верен "...всеки ден откриваме, започваме...", то е ясно какво му е разбирането за управлението на държава. Първо и най-важно - да "откриваме" (ТОЙ открива) и Второ - да започваме... Сега остава да ни покаже и каква ще я свърши! Защото до момента не можа да ни покаже нещо свършено! Не можа да свърши и кой знае колко и по време на половинчатото му кметуване. Преди това, когато беше главен секретар, основното, което правеше, беше да е: Първо ГЛАВЕН и второ ГЕНЕРАЛ. По-назад (чак до прочитането на "Винету") няма да се връщам. И не сега, а отдавна още си мечтае той за президентското място... Пък и му уйдисва. Най-отгоре си и никакви преки отговорности! Баш кат за него! Бих гласувал за него (само и само да се махне от сегашното си място), но като зная колко е похватен в протокол, в изразни средства, в дипломатическите похвати... ми става болно. Не стига, че вече цяла Европа му се подиграва, ами сега и да си го турнем най-отгоре... Това не бива да се допуска!!!

Мани, мани, брато, отиде ми брадата на дъното на морето.

За Вас , интернационалистите ,единствена та книга е манифеста ,друга не признавате . И всички които не са съгласни с вас са врагове които трябва да ,,унищожите,,.Вие сте като изкарани от матрица , сиви злобни приличащи си един на друг.Станишев , Кутев и т.н. кажат нещо , и после до втръсване в различни варианти се повтаря от безродни без идейни клакьори.

Аз пък не искам да съм президент. Ще си губя 5 години за някакви си 3 бона на месец, че то за тези пари най-много 1-2 по-читави костюма да си взема ...

ББ: "Че кой не иска да е президент?" Ега ти и примитивното мислене! Има поне пет милиарда души на планетата, които не искат да стават президенти. Аз, например...

Еми я не щем! Па и за кво ли ми е? Пушка неам, не съм ловец, зорлем да ми дават пушка я не щем! За кво да стаам президент? Армията, дето требе да я командим, е по-малко от освинени полицаи...тъй че нема смисъл да стаам президент. Ако Пожаникоро рече да се глави за таков, е па по шопски че му речем, я си е...и м...а!

ВЛАСТОЛЮБЕЦ И ПАРАНОИК. Много лошо съчетание характерно за диктаторите!!! Добре че сме началото на 21 век , а не на 20-и!!!

Тъй, разбрахме се, ГЕРБ и без друго няма кого да обявят за кандидат, щото са все измикяри. Де що е ГЕРБ е новопръкнал се гологащник, тръгнал да прави пари... ами гласувайте за простотията и посредствеността. То и без друго ни сведоха до положението на просяците на Европа. От това по-долу едва ли можем да паднем. Е, може, ако по някакъв магически начин се преместим в Африка, дето ни е мястото, колкото и жалко да ни изглежда. А гласувайки за поредния некадърник и глупак и избирайки го за държавен "глава" отново ще си затвъдим мястото на опашката на нормалните държави. Ай наздраве!

Много отрано си почнала. То впрочем май не си спирала. Ай наздраве!

Коя е тази лява идея ,дето скоро щяла да дойде пак да управлява бе, господа другари?Да не е тази, където днеска си комунист, през ноща ти връчват куфарчето с парите или документите на фирма и банка , взети от "общонародната собственост", а на сутринта си вълчи капиталист, вълчи банкер, олигарх и владетел на многомилионно състояние!?Туй как да го тълкуваме?Като ревизия на комунизма ли или как!?Много бързо се превъртяхте на ревизионисти, господа-другари комунисти!Нали туй беше най-страшното за един комунист!?Да се превърне в ревизионист на "великата" си идея!?Много ви се услади тази пуста многомилионна частна собственост!?За народа мъ-ъ-ничко поне "общодържавна собственост", няма ли да оставите!?Тя, вашта лакомия безумно да лапате, как ли няма да я усучете в безумни брътвежи, та дано многобройните български безумници, вечно да ви търпят във власта!?

Вижте склуптурната група пред "Позитано" 20. Начело е жена със злобното изражение на Мая Манолова, замахнала с бомба към бъдещето. Отзад, в дясно, има дете с пистолет в ръка, подкрепящо пиян другар. И доста злобни, въоръжени мъже, като извадени от митинг на БСП. Какво да очакваме от такива хора? Добре, че скоро не са взривявали някой храм или ж.п. линия.

Надявам се хората да проумеят,че пак ги управляват комунисти.И Борисов и Цветанов са комунисти и винаги ще си останат такива,защото да си комунист това е диагноза.Да си комунист е стрнно но разбираемо, но мутро-комунист!?Да оставим на страна,че се заиграха с ДПС,които до преди 5-6 месеца ругаеха и обвиняваха във всички смъртни грехове,но без техните гласове нямат никакъв шанс.А какви са договорките... ? Но за Борисов и компания е валидно - Интереса клати феса! И какво ни предлагат,по-добре мутро-комунист отколкото, комунист и без турци в управлението,човек да се чуди,дали някой вече ще се хване на тая приказка и какво е градивното - полицейско-мутренска държава?

свършиха се другите обекти за откриване, наред са църквите и манастирите........браво!

А коя ще е първата дама ,след като Борисов не е женен?

Дами дал Бог. Те ти Янка, те ти СерГейка.

той не е бил кой знае колко интелигентен а колко работи са построени по негово време. За политик от такъв мащаб е важна визията и амбицията, а не да го постигне сам ...

Ехе... къде беше бай Тошо, къде е Боко. Не могат да се сравняват. Въпреки желанието на Б.Б., имитацията му е много нескопосна.

ЖАЛКО, ЧЕ МНОГО МАЛКО ХОРА ЧЕТАТ КОМЕНТАРИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ФОРУМ... БСП НЯМАШЕ ДА МИНЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ 4%. С ТИЯ ЗЛОБАРИ, КОМПЛЕКСАРИ И НЕГРАМОТНИЦИ, ДЕТО Е НАЕЛ КУТЕВ...САМО СЕ ИЗЛАГАТЕ. НЕ Е ДОБРЕ, ЗАЩОТО БЕЗ СИЛНО ЛЯВО, НЯМА СИЛНО ДЯСНО.

Хаха-хаха... овчарче, за комплексарите може и да имаш някакво относително право, но за неграмотниците - категорично не. Те са болшинство в друга партия. Започва с "Г" и завършва на "ЕРБ".

София е наша, хората виждат ,че се работи! ГЕРБ е истината!

Кое е истина,че от управлението на Герб някои стоки скочиха с над 100%,че отново няма лекарства за онкоболните,че се увеличиха всевъзможни данъци и такси,че нищо не се прави а се имитира заетост,безработицата расте.Борбата с престъпността е сведена до това да се арестуват показно хора,които даже не оказват съпротива,МЛАДИТЕ ХОРА БЯГАТ ОТ "хубавата ни и уредена страна"честито на всички тикви които си избраха малоумник да ги управлява

го каза сутринта по БТВ. Комунистите са като бомби лимонки, заложени навсякъде. Тях питайте за лекарствата и всичко друго, което те използват за атака. От комунистите освен диверсии и саботажи друго не може да се чака.

Съобщението Ви бе изпратено и ще бъде публикувано след одобрение от ЦЕНЗУРАТА. Това е положението. На който му харесва.

"Кралят на идиотите"-клип с кратка биография на ББ,който се появи след победата на ГЕРБ-чукнете в Google и ще го видите.Дайте идеи как да инициираме подписка да закрием президентската институция и намалим броя на депутатите,милиционерските институти,каишковците по министерства,държавни агенции и пр.-като антикризисна мярка.Иначе...да бегаме от Мутристан,нищо добро не ни очаква,за жалост!

Припомнете си предишни избори! Хората масово не гласуваха и тройната коалиция се коалира.В министерството на земеделието на българските служители викаха гяури! Толко честни бяха,че замразиха повечето фондове и програми .Публична тайна е ,че не можеше да вземеш проект ,без да оставиш процент на "когото трябва". Сега имате шанс да избирате между застой, анархия и незаконен строеж под терасата или напредък, метро и окосена градинка пред блока Ви !

ние връзната с мозъка си е имаме.Но притеб не личи да има такава.Може би не си добре със зрението и от там проблема в мозъка.Ако има окосена градинка е защото ние си я косим и то при всички кметове.Там където е почистено е от същия ред.Улиците са в дупки защото не можем сами да си асвалтираме, но пък за сметка на това заливаме дупките с бетон когато станат нетърпими.И още и още...А пари се наливат в общината от какво ли не.И къде са?...Я се съвземи и мисли....

Този вече е готов за президент, има опит, акъл, влияние и може да се самоназначи за президент. Защо трябва да се трошат толкова пари на хората за избори, когато имаме готов да поеме поста човек. Бил е кмет, министър и още 5-6 години президент, ако го назначат после и за председател на ЕС, тогава можем да се гордеем,че едно цяло поколение ще изкара под неговото управление.

Мутра в църква. Кои ходят в църква??? Тези които имат много грехове за изкупуване и се надяват БОГ да им ги опрости. Мутра -президент???. Е , това вече е върхът на наглостта. Гласувай народе, сега ти е паднало. Цял свят вече ни се смее, защото "ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА". Това сме ние в момента. И това си заслужаваме. Жалко за умните и интилигентните, които не могат да се преборят с чалгарите и простаците, които в момента са представителната извадка на обществото.

Цялото стадо заспа. Що дириш ти в Dir-а по късна доба? От като те кастрирах съвсем си превъртял. Да знаеш утре няма да те изкарвам от кошарата. И ще ти пусна онзи, разгонения пръч.

ако изберат тъпата мутра за президент това е края за България

Вее в главите ви прости. България е яка, издържа ви над 60 години. Но нещо търпението ни се изчерпа. И не мислете че сте неуловими зад тъпите си никове.

Рапоня е велик - той иска да оноди всички висши държавни постове .... а след него....!?

е от гоце по-тъп няма , по добре гоико отколкото оня зализан агент гоце

Искам мутра - президент искам си го тоз левент! кмет, преимер и президент, избран от ... идиоти!!!

ИДИОТА СИ ТИ ГУНЧО

КОИ БУДАЛА НЕ ИСКА ТАКЪЯ КОКАЛ

ами то името ти определя лудостта ти , по голям идиот от тебе няма маи

Може да не намирам Борисов за супер блестящ интелектуалец,но никога заради някакви глупави изисквания няма да докарам комунистите на власт!А точно на това разчитат червените тръ..и,за да започнат отново да крадат каквото има все още!по-добре за Бойко,бих гласувал за Доган,Евророма и Волен,но никога само комуняги до лоста за управление на държавата!За тях само един лост-желязо по главата!

Е той Борисов понеже не е поредния номер на най-гадните комуняги (червена олигархия и ДС) затова гласувай за него.

Ами твоят идол Боко , какъв е . Ами че той е най- върлият комунист . Още си пази членската книжка в БКП И в едно интервю беше се похвалил , че се гордее с нея . В момента е хиляди пъти по-добре всеки друг , но не и мутрата, престъпник и ъндърграунд герой и неговата супернагла , супернекомпетентна , супер некадърна и суперкрадлива свита . И най- големите крадци са точно тия от герб . Аман от такива наивници и лапнишарани като тебе . Добре ,че сте малцинство и се топите по- бързо и от захарен памук .

по-добре да го обявите след нова година-така няма да се коментира личността, а вече ще бъде избран! ТЪПАНАРИ!!!!!

Такъв неспособник и подобните му на върха в България!!! И нагъл до самозамайване .

Който не е видял Виденовата зима и глад празни магазини опашки,купони и по магазините само салам Камчия,моля да не коментира.

Аз съм я видял и мога да ти кажа , че управлението на герб до това ще ни доведе , че дори и по-зле .

От вашата Партия го обещавате вече трета година. Ама виж това за интервала преди препинателните знаци... Да не е таен механизъм за отчитане пред Нея? :)

По твоята логика да върнем социализма от преди 1989? Тогава гладни и безработни нямаше !! Всъщност след Разрухата ГЕРБ ,хората си мечтаят за това време !!!

го помня Виденов и пак натам отиваме.

Ако в изборите участват само комунистите. Но за щастие те са изчезващ вид. Изчезващ и жалък в нещастните си опити да се позакрепи още малко на трапезата. Но който каквото си надроби, това ще сърба. Както гледам за вас е останала само пяната на помията.

Има божа заповед : Не лъжи! Никакви купони през 1996 г. не е имало. Не бъркай Луканов с Виденов!

аз изкам да гласувам за таткото станишев

Двете крила на БКП: БСП и ГЕРБ станаха много активни, взаимно се обиждат на комунисти! За пари и власт, какво ли не се прави!

А Бойко само присъства ли присъства на какво ли не - той без това и друго освен да присъства не може да прави.

А ти за нещо ставаш ли?

Всеки народ си заслужава водачите - какъвто е електората, такива са и началниците му. Що да се чудим, че простаци ни управляват - нали простаци си ги избират...

Прав си човече

Напълно прав

Особено за себе си, си абсолютно прав , само супер тъп изрод може да нарече народа си прост.

И само супер необразован и прост човек може да гласува за такива б...и като Бойко .Нали така ,г.н или г-жо увехнал гербер

Ал

Това е все едно да кажеш, че стадото си заслужава овчаря. Супер тъпо и абсолютно невярно!

Как кой не иска? АЗ ! Като гледам накъде отива всичко и всички. Е, не очаквах да го чуя на глас.Само "Левски", СДС и "Лед Зепелин"! А за здрав сън - Ей Си Ди Си.

представи си, че има и такива

Г-Н БОРИСОВ, ПАК СИ ГО ПРЕМЕСТИ ДА СЕ ВАЙКАТ КОМУНЕТАТА!

Аз ще гласувам за Бойко Борисов! Единственото спасение за България е, ако той стане президент! Защото без него начело, съвсем ще се олеят и до 6 месеца ще паднат! Не ме интересува дали ще ме управляват леви или десни. Все ще е по-добре от сега!

За 64 години съм виждал много идиотщини и съм чувал невероятни глупости, но този пожарникар-ченге надминава всичко досега. Този въобще не съзнава, че е лидер на европейска държава и че равнището на интелекта му е под средното за страната. Всичките нелепости за криза, наследство от предишните, лош материал, и какво ли не още, ни омръзнаха. 22 години се наслушахме на простащини, и е време страната да се излекува от посредствеността и нелепостта на авантюристи, нахални мутри и агресивни, опасни за обществото подстрекатели. Стига толкова!

Ма, ти съвсем си изкуфял!!!

Боко , тикво , отивай си с мир.

Преди да си отиде с мир се моля Богу Б. Борисов да изчисти държавата ни от остатъците на комуноидната порода. На зла круша - зъл прът!

Вероятно в такъв случай ще трябвя да включи и себе си.

Няма как да стане , защото комунист комуниста не гони . Знаеш кого визирам , а ако не се досещаш , ще ти подскажа- твоят идол и БКП- член Боко Тиквата . Още си пази партийната книжка и се гордее с нея .А наивниците и баламурниците като теб , нека си вярват .

Абе, компир, пак ли се появи?

Не можеш да проумееш как някой няма да иска да бъде президент, нали? То е ясно

Премиер на умните българи? Бря - а на тебе какъв ти е тогава?

Пичове само едно не разбрах, последно на Боко прякора му компира ли е или тиквата. Иначе другото е ясно.

Тиквата е единият му прякор , а другият му е РАПОНА .С този си прякор е известен в мутренските среди и в БГ ъндърграунда .

Защо така се подигравате с колегата пожарникар? Та той се "нае" да оправи, дообере обрания бостан и "лошия мариЯл". По скоро го наричайте "бостанджията", защото ще Ви храни предоволно с афалт. Да не милите, че ще си извади оставка от джеба? По скоро се пригответе за още 2 години минимум за глад, студ и бой, зер името му нали е БОЙко.

Аз и моето семейство, най-близките ми приятели гласувахме за ГЕРБ! И СЪЖАЛЯВАМЕ!!! Няма да гласувам за ГЕРБ< нито моето семейство, нито приятелите ми. И ако питате защо, ще Ви кажа- защото нито едно от обещанията им не беше изпълнено. Заплатата ми е замразена до 2013 г.пенсията на родителите ми също, а детето ми всеки ден иска да яде, да е облечено, да има книги,играчки, да ходи на море...Родителите ми искат да се хранят пълноценно, да могат да си купуват лекарствата,да си плащаме сметките редовно!... Всичко това е невъзможно, при това "кадърно" правителство! Готови сме да напуснем страната, ни е трудно да оставим родителите си. Проклети да са всички,които докараха и продължават да влачат БЪЛГАРИЯ към дъното! Бог да пази България и целия български народ!

Това за кой път го пишеш??? Става за мото на бесепарчетата...

Ти с раздвоената герб-бсп личност престани да говориш в час. Ще стоиш в коридора! ..така..продължаваме. Моля, запишете заглавие- Нови партии и коалиции в България

Никой вече не им вярва на БСП-ругите. Кефя се като ги гледам как злобеят по форумите. Негативните емоции рязко скъсяват живота им. А това е в интерес на България и Българите

Е как аз си храня децата и родителите ,а такива като вас вечно недоволните все не могат?Все властта ви е виновна! Да бачкате не искате ама за акъл сте първи!По цял ден драскотите по форумите ,сутрин и вечер,дъжд и сняг ,лято -зима еди и същи сте и все Борисов ви е виновен.Аз влизам когато мога и когато имам време,само за да ви оскубя перушината,а вие все сте тук.Заплати ли ,пенсии ли -ела с тези трудови навици при мен ,па искай пари ,да видиш как се играе ганкиното без тъпан!!!

Коментари - ГЕРБ ще обяви кандидат-президента си през август | Днес.dir.bg

ГЕРБ ще обяви кандидат-президента си през август

ГЕРБ ще определи президентската си кандидатура през август, заяви днес премиерът Бойко Борисов пред журналисти при посещението си в Гигинския манастир "Св.Св. безсребърници и чудотворци Козма и Дамян".

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ ще обяви кандидат-президента си през август | Днес.dir.bg

Коментари

БОГ да пази правиелството на Република България, сформирано от Бойко Борисов.

"До август имаме да си свършим всичките работи, които виждате всеки ден откриваме, започваме..." Ха ха ха!!! Ще ме умори от смях тоя човек!

ИСКАМ БАТЕ БОЙКО ЗА ПРЕЗИДЕНТ! Ма не разбирам какво не му харесвате на "човека"! Представителен, дебел и як врат, две думи на кръст не може да завърже, верва си и винаги е прав, знае как се сади кромпира, каратист, ТОЧНИЯТ ЧОВЕК! Точно там му е мястото - ПРЕЗИДЕНТ! Виж за Министър Председател хич го НЕМА, но като ПРЕЗИДЕНТ, ЩЕ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ!

ТИЯ ВЕЧЕ СЪВСЕМ НИ СЕ ПРИСМИВАТ,В ДЕМОКРАТИЧНИТЕ Д-ВИ 2 ГОДИНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ОБЯВЯВАТ ПРОГРАМИ,КАНДИДАТИ И ПЕЧЕЛЯТ ГЛАСОВЕ,ТУР 1 МЕСЕЦ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ЕБАСИ Д-ВАТА ЕБАСИ ТЪПИЯ НАРОД.

Дано ГЕРБ спечели, само, ако "ОТСВИРИ" лицето Тотю Младенов-с неговото ВиК-образовонийце-дето и него не го е работил...та...но...МТСП-...социален????Министър...???????????Боже-Биожи.Божеееееееее Бг съдебната система ВОНИ! Пример: ПРЕДПЛАТЕНОто ми ДЕЛО! 8-а год прикриваната злоупотреба с власт при наемане и прекратяване по взаимно съгласие? /в у-вията на вече-установеното престъпление по 313 от НК при несъответствие със заеманата държавна-контролна длъжност от овластеното лице ТОТЮ МЛАДЕНОВ МЛАДЕНОВ спрямо Данчо Василев Кънев-виновен, съгл./Реш. по НАХД1094/09г на СРС за престъпление по чл.313 от НК!./ при косумирана злоупотреба с власт и конфликт на интереси за ИД на ОД Инспекция по трудав гр. Плевен, квалифицирал ме така преследвано лице по смисъла на чл.32 ЗПРКИ.

Да. Вони. Но законите не ги измислят съдиите. Измислят ги депутатите, които избираме. Някои наши царе са управлявали България за по кратко време от тях. И България е била по добре. ................. Да не се протестира пред парламента. Журналистите - зад ограда. Избирателен закон в който само дето не са им записани имената. Без вот на недоверие...Пълна имунизация на управляващи в парламентарна република от тези, които би трябвало да могат да избират. ВОНИ!

Колкото по-късно обяват кандидата си, толкова по-малко време ще ни остане да им се смеем на циркаджийските номара на цирк 4Борисов"

Най-гот е през ноември, така никой няма да разбере кой некадърник не сме избрали. Ха Ха! Пълни простотии!

ГЕРБ може да си обяват кандидата си за президент и в деня на изборите. Така или иначе ще ги "спечелят" със 100%

да ги обявят в крайният спрок за кандидатирене защото въпреки всички приказки в момента те са в цайт нот.И идея си нямат кого да номинират.В когото и да се вгледат от своите все им се вижда ББ.А друг не биха припознали за нищо на света.Така,че в момента се гледат подозрително и завистливо, защото незнаят кого вожда, ще посочи с ръка и каже " Тоз е!".

Имам още по-добра идея - да обяват кандидата си на следващия ден след изборите. Така поне няма да се излагат... .

Пази Боже!!!

Може и да си брада, но не вчесана и нечиста. Сякаш много разбираш и от управление на държава. За ВИНЕТУ си горе-долу прав. Може и да си го прочел, но хич не си го разбрал. Както и нещата за които се опитваш да пишеш. Утринтта е хубава , но писанието ти - глупаво. Така пишат някои писачи от БСП...

Освен, че е невчесана и нечиста, брадата май е червена. Има такива червени тикви...без семки.

С последното изречение искаш да обидиш нашият Вожд Боко милиционера, но внимавай всичко се записва. :)

Ако цитатът на думите на бащицата е верен "...всеки ден откриваме, започваме...", то е ясно какво му е разбирането за управлението на държава. Първо и най-важно - да "откриваме" (ТОЙ открива) и Второ - да започваме... Сега остава да ни покаже и каква ще я свърши! Защото до момента не можа да ни покаже нещо свършено! Не можа да свърши и кой знае колко и по време на половинчатото му кметуване. Преди това, когато беше главен секретар, основното, което правеше, беше да е: Първо ГЛАВЕН и второ ГЕНЕРАЛ. По-назад (чак до прочитането на "Винету") няма да се връщам. И не сега, а отдавна още си мечтае той за президентското място... Пък и му уйдисва. Най-отгоре си и никакви преки отговорности! Баш кат за него! Бих гласувал за него (само и само да се махне от сегашното си място), но като зная колко е похватен в протокол, в изразни средства, в дипломатическите похвати... ми става болно. Не стига, че вече цяла Европа му се подиграва, ами сега и да си го турнем най-отгоре... Това не бива да се допуска!!!

Мани, мани, брато, отиде ми брадата на дъното на морето.

За Вас , интернационалистите ,единствена та книга е манифеста ,друга не признавате . И всички които не са съгласни с вас са врагове които трябва да ,,унищожите,,.Вие сте като изкарани от матрица , сиви злобни приличащи си един на друг.Станишев , Кутев и т.н. кажат нещо , и после до втръсване в различни варианти се повтаря от безродни без идейни клакьори.

Аз пък не искам да съм президент. Ще си губя 5 години за някакви си 3 бона на месец, че то за тези пари най-много 1-2 по-читави костюма да си взема ...

ББ: &quot;Че кой не иска да е президент?&quot; Ега ти и примитивното мислене! Има поне пет милиарда души на планетата, които не искат да стават президенти. Аз, например...

Еми я не щем! Па и за кво ли ми е? Пушка неам, не съм ловец, зорлем да ми дават пушка я не щем! За кво да стаам президент? Армията, дето требе да я командим, е по-малко от освинени полицаи...тъй че нема смисъл да стаам президент. Ако Пожаникоро рече да се глави за таков, е па по шопски че му речем, я си е...и м...а!

ВЛАСТОЛЮБЕЦ И ПАРАНОИК. Много лошо съчетание характерно за диктаторите!!! Добре че сме началото на 21 век , а не на 20-и!!!

Тъй, разбрахме се, ГЕРБ и без друго няма кого да обявят за кандидат, щото са все измикяри. Де що е ГЕРБ е новопръкнал се гологащник, тръгнал да прави пари... ами гласувайте за простотията и посредствеността. То и без друго ни сведоха до положението на просяците на Европа. От това по-долу едва ли можем да паднем. Е, може, ако по някакъв магически начин се преместим в Африка, дето ни е мястото, колкото и жалко да ни изглежда. А гласувайки за поредния некадърник и глупак и избирайки го за държавен "глава" отново ще си затвъдим мястото на опашката на нормалните държави. Ай наздраве!

Много отрано си почнала. То впрочем май не си спирала. Ай наздраве!

Коя е тази лява идея ,дето скоро щяла да дойде пак да управлява бе, господа другари?Да не е тази, където днеска си комунист, през ноща ти връчват куфарчето с парите или документите на фирма и банка , взети от "общонародната собственост", а на сутринта си вълчи капиталист, вълчи банкер, олигарх и владетел на многомилионно състояние!?Туй как да го тълкуваме?Като ревизия на комунизма ли или как!?Много бързо се превъртяхте на ревизионисти, господа-другари комунисти!Нали туй беше най-страшното за един комунист!?Да се превърне в ревизионист на "великата" си идея!?Много ви се услади тази пуста многомилионна частна собственост!?За народа мъ-ъ-ничко поне "общодържавна собственост", няма ли да оставите!?Тя, вашта лакомия безумно да лапате, как ли няма да я усучете в безумни брътвежи, та дано многобройните български безумници, вечно да ви търпят във власта!?

Вижте склуптурната група пред "Позитано" 20. Начело е жена със злобното изражение на Мая Манолова, замахнала с бомба към бъдещето. Отзад, в дясно, има дете с пистолет в ръка, подкрепящо пиян другар. И доста злобни, въоръжени мъже, като извадени от митинг на БСП. Какво да очакваме от такива хора? Добре, че скоро не са взривявали някой храм или ж.п. линия.

Надявам се хората да проумеят,че пак ги управляват комунисти.И Борисов и Цветанов са комунисти и винаги ще си останат такива,защото да си комунист това е диагноза.Да си комунист е стрнно но разбираемо, но мутро-комунист!?Да оставим на страна,че се заиграха с ДПС,които до преди 5-6 месеца ругаеха и обвиняваха във всички смъртни грехове,но без техните гласове нямат никакъв шанс.А какви са договорките... ? Но за Борисов и компания е валидно - Интереса клати феса! И какво ни предлагат,по-добре мутро-комунист отколкото, комунист и без турци в управлението,човек да се чуди,дали някой вече ще се хване на тая приказка и какво е градивното - полицейско-мутренска държава?

свършиха се другите обекти за откриване, наред са църквите и манастирите........браво!

А коя ще е първата дама ,след като Борисов не е женен?

Дами дал Бог. Те ти Янка, те ти СерГейка.

той не е бил кой знае колко интелигентен а колко работи са построени по негово време. За политик от такъв мащаб е важна визията и амбицията, а не да го постигне сам ...

Ехе... къде беше бай Тошо, къде е Боко. Не могат да се сравняват. Въпреки желанието на Б.Б., имитацията му е много нескопосна.

ЖАЛКО, ЧЕ МНОГО МАЛКО ХОРА ЧЕТАТ КОМЕНТАРИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ФОРУМ... БСП НЯМАШЕ ДА МИНЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ 4%. С ТИЯ ЗЛОБАРИ, КОМПЛЕКСАРИ И НЕГРАМОТНИЦИ, ДЕТО Е НАЕЛ КУТЕВ...САМО СЕ ИЗЛАГАТЕ. НЕ Е ДОБРЕ, ЗАЩОТО БЕЗ СИЛНО ЛЯВО, НЯМА СИЛНО ДЯСНО.

Хаха-хаха... овчарче, за комплексарите може и да имаш някакво относително право, но за неграмотниците - категорично не. Те са болшинство в друга партия. Започва с "Г" и завършва на "ЕРБ".

София е наша, хората виждат ,че се работи! ГЕРБ е истината!

Кое е истина,че от управлението на Герб някои стоки скочиха с над 100%,че отново няма лекарства за онкоболните,че се увеличиха всевъзможни данъци и такси,че нищо не се прави а се имитира заетост,безработицата расте.Борбата с престъпността е сведена до това да се арестуват показно хора,които даже не оказват съпротива,МЛАДИТЕ ХОРА БЯГАТ ОТ "хубавата ни и уредена страна"честито на всички тикви които си избраха малоумник да ги управлява

го каза сутринта по БТВ. Комунистите са като бомби лимонки, заложени навсякъде. Тях питайте за лекарствата и всичко друго, което те използват за атака. От комунистите освен диверсии и саботажи друго не може да се чака.

Съобщението Ви бе изпратено и ще бъде публикувано след одобрение от ЦЕНЗУРАТА. Това е положението. На който му харесва.

"Кралят на идиотите"-клип с кратка биография на ББ,който се появи след победата на ГЕРБ-чукнете в Google и ще го видите.Дайте идеи как да инициираме подписка да закрием президентската институция и намалим броя на депутатите,милиционерските институти,каишковците по министерства,държавни агенции и пр.-като антикризисна мярка.Иначе...да бегаме от Мутристан,нищо добро не ни очаква,за жалост!

Припомнете си предишни избори! Хората масово не гласуваха и тройната коалиция се коалира.В министерството на земеделието на българските служители викаха гяури! Толко честни бяха,че замразиха повечето фондове и програми .Публична тайна е ,че не можеше да вземеш проект ,без да оставиш процент на "когото трябва". Сега имате шанс да избирате между застой, анархия и незаконен строеж под терасата или напредък, метро и окосена градинка пред блока Ви !

ние връзната с мозъка си е имаме.Но притеб не личи да има такава.Може би не си добре със зрението и от там проблема в мозъка.Ако има окосена градинка е защото ние си я косим и то при всички кметове.Там където е почистено е от същия ред.Улиците са в дупки защото не можем сами да си асвалтираме, но пък за сметка на това заливаме дупките с бетон когато станат нетърпими.И още и още...А пари се наливат в общината от какво ли не.И къде са?...Я се съвземи и мисли....

Този вече е готов за президент, има опит, акъл, влияние и може да се самоназначи за президент. Защо трябва да се трошат толкова пари на хората за избори, когато имаме готов да поеме поста човек. Бил е кмет, министър и още 5-6 години президент, ако го назначат после и за председател на ЕС, тогава можем да се гордеем,че едно цяло поколение ще изкара под неговото управление.

Мутра в църква. Кои ходят в църква??? Тези които имат много грехове за изкупуване и се надяват БОГ да им ги опрости. Мутра -президент???. Е , това вече е върхът на наглостта. Гласувай народе, сега ти е паднало. Цял свят вече ни се смее, защото "ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА". Това сме ние в момента. И това си заслужаваме. Жалко за умните и интилигентните, които не могат да се преборят с чалгарите и простаците, които в момента са представителната извадка на обществото.

Цялото стадо заспа. Що дириш ти в Dir-а по късна доба? От като те кастрирах съвсем си превъртял. Да знаеш утре няма да те изкарвам от кошарата. И ще ти пусна онзи, разгонения пръч.

ако изберат тъпата мутра за президент това е края за България

Вее в главите ви прости. България е яка, издържа ви над 60 години. Но нещо търпението ни се изчерпа. И не мислете че сте неуловими зад тъпите си никове.

Рапоня е велик - той иска да оноди всички висши държавни постове .... а след него....!?

е от гоце по-тъп няма , по добре гоико отколкото оня зализан агент гоце

Искам мутра - президент искам си го тоз левент! кмет, преимер и президент, избран от ... идиоти!!!

ИДИОТА СИ ТИ ГУНЧО

КОИ БУДАЛА НЕ ИСКА ТАКЪЯ КОКАЛ

ами то името ти определя лудостта ти , по голям идиот от тебе няма маи

Може да не намирам Борисов за супер блестящ интелектуалец,но никога заради някакви глупави изисквания няма да докарам комунистите на власт!А точно на това разчитат червените тръ..и,за да започнат отново да крадат каквото има все още!по-добре за Бойко,бих гласувал за Доган,Евророма и Волен,но никога само комуняги до лоста за управление на държавата!За тях само един лост-желязо по главата!

Е той Борисов понеже не е поредния номер на най-гадните комуняги (червена олигархия и ДС) затова гласувай за него.

Ами твоят идол Боко , какъв е . Ами че той е най- върлият комунист . Още си пази членската книжка в БКП И в едно интервю беше се похвалил , че се гордее с нея . В момента е хиляди пъти по-добре всеки друг , но не и мутрата, престъпник и ъндърграунд герой и неговата супернагла , супернекомпетентна , супер некадърна и суперкрадлива свита . И най- големите крадци са точно тия от герб . Аман от такива наивници и лапнишарани като тебе . Добре ,че сте малцинство и се топите по- бързо и от захарен памук .

по-добре да го обявите след нова година-така няма да се коментира личността, а вече ще бъде избран! ТЪПАНАРИ!!!!!

Такъв неспособник и подобните му на върха в България!!! И нагъл до самозамайване .

Който не е видял Виденовата зима и глад празни магазини опашки,купони и по магазините само салам Камчия,моля да не коментира.

Аз съм я видял и мога да ти кажа , че управлението на герб до това ще ни доведе , че дори и по-зле .

От вашата Партия го обещавате вече трета година. Ама виж това за интервала преди препинателните знаци... Да не е таен механизъм за отчитане пред Нея? :)

По твоята логика да върнем социализма от преди 1989? Тогава гладни и безработни нямаше !! Всъщност след Разрухата ГЕРБ ,хората си мечтаят за това време !!!

го помня Виденов и пак натам отиваме.

Ако в изборите участват само комунистите. Но за щастие те са изчезващ вид. Изчезващ и жалък в нещастните си опити да се позакрепи още малко на трапезата. Но който каквото си надроби, това ще сърба. Както гледам за вас е останала само пяната на помията.

Има божа заповед : Не лъжи! Никакви купони през 1996 г. не е имало. Не бъркай Луканов с Виденов!

аз изкам да гласувам за таткото станишев

Двете крила на БКП: БСП и ГЕРБ станаха много активни, взаимно се обиждат на комунисти! За пари и власт, какво ли не се прави!

А Бойко само присъства ли присъства на какво ли не - той без това и друго освен да присъства не може да прави.

А ти за нещо ставаш ли?

Всеки народ си заслужава водачите - какъвто е електората, такива са и началниците му. Що да се чудим, че простаци ни управляват - нали простаци си ги избират...

Прав си човече

Напълно прав

Особено за себе си, си абсолютно прав , само супер тъп изрод може да нарече народа си прост.

И само супер необразован и прост човек може да гласува за такива б...и като Бойко .Нали така ,г.н или г-жо увехнал гербер

Ал

Това е все едно да кажеш, че стадото си заслужава овчаря. Супер тъпо и абсолютно невярно!

Как кой не иска? АЗ ! Като гледам накъде отива всичко и всички. Е, не очаквах да го чуя на глас.Само "Левски", СДС и "Лед Зепелин"! А за здрав сън - Ей Си Ди Си.

представи си, че има и такива

Г-Н БОРИСОВ, ПАК СИ ГО ПРЕМЕСТИ ДА СЕ ВАЙКАТ КОМУНЕТАТА!

Аз ще гласувам за Бойко Борисов! Единственото спасение за България е, ако той стане президент! Защото без него начело, съвсем ще се олеят и до 6 месеца ще паднат! Не ме интересува дали ще ме управляват леви или десни. Все ще е по-добре от сега!

За 64 години съм виждал много идиотщини и съм чувал невероятни глупости, но този пожарникар-ченге надминава всичко досега. Този въобще не съзнава, че е лидер на европейска държава и че равнището на интелекта му е под средното за страната. Всичките нелепости за криза, наследство от предишните, лош материал, и какво ли не още, ни омръзнаха. 22 години се наслушахме на простащини, и е време страната да се излекува от посредствеността и нелепостта на авантюристи, нахални мутри и агресивни, опасни за обществото подстрекатели. Стига толкова!

Ма, ти съвсем си изкуфял!!!

Боко , тикво , отивай си с мир.

Преди да си отиде с мир се моля Богу Б. Борисов да изчисти държавата ни от остатъците на комуноидната порода. На зла круша - зъл прът!

Вероятно в такъв случай ще трябвя да включи и себе си.

Няма как да стане , защото комунист комуниста не гони . Знаеш кого визирам , а ако не се досещаш , ще ти подскажа- твоят идол и БКП- член Боко Тиквата . Още си пази партийната книжка и се гордее с нея .А наивниците и баламурниците като теб , нека си вярват .

Абе, компир, пак ли се появи?

Не можеш да проумееш как някой няма да иска да бъде президент, нали? То е ясно

Премиер на умните българи? Бря - а на тебе какъв ти е тогава?

Пичове само едно не разбрах, последно на Боко прякора му компира ли е или тиквата. Иначе другото е ясно.

Тиквата е единият му прякор , а другият му е РАПОНА .С този си прякор е известен в мутренските среди и в БГ ъндърграунда .

Защо така се подигравате с колегата пожарникар? Та той се "нае" да оправи, дообере обрания бостан и "лошия мариЯл". По скоро го наричайте "бостанджията", защото ще Ви храни предоволно с афалт. Да не милите, че ще си извади оставка от джеба? По скоро се пригответе за още 2 години минимум за глад, студ и бой, зер името му нали е БОЙко.

Аз и моето семейство, най-близките ми приятели гласувахме за ГЕРБ! И СЪЖАЛЯВАМЕ!!! Няма да гласувам за ГЕРБ< нито моето семейство, нито приятелите ми. И ако питате защо, ще Ви кажа- защото нито едно от обещанията им не беше изпълнено. Заплатата ми е замразена до 2013 г.пенсията на родителите ми също, а детето ми всеки ден иска да яде, да е облечено, да има книги,играчки, да ходи на море...Родителите ми искат да се хранят пълноценно, да могат да си купуват лекарствата,да си плащаме сметките редовно!... Всичко това е невъзможно, при това "кадърно" правителство! Готови сме да напуснем страната, ни е трудно да оставим родителите си. Проклети да са всички,които докараха и продължават да влачат БЪЛГАРИЯ към дъното! Бог да пази България и целия български народ!

Това за кой път го пишеш??? Става за мото на бесепарчетата...

Ти с раздвоената герб-бсп личност престани да говориш в час. Ще стоиш в коридора! ..така..продължаваме. Моля, запишете заглавие- Нови партии и коалиции в България

Никой вече не им вярва на БСП-ругите. Кефя се като ги гледам как злобеят по форумите. Негативните емоции рязко скъсяват живота им. А това е в интерес на България и Българите

Е как аз си храня децата и родителите ,а такива като вас вечно недоволните все не могат?Все властта ви е виновна! Да бачкате не искате ама за акъл сте първи!По цял ден драскотите по форумите ,сутрин и вечер,дъжд и сняг ,лято -зима еди и същи сте и все Борисов ви е виновен.Аз влизам когато мога и когато имам време,само за да ви оскубя перушината,а вие все сте тук.Заплати ли ,пенсии ли -ела с тези трудови навици при мен ,па искай пари ,да видиш как се играе ганкиното без тъпан!!!