Коментари - Борисов за арабската пролет: Жаждата за свобода не признава граници | Днес.dir.bg

Борисов за арабската пролет: Жаждата за свобода не признава граници

"Събитията в Северна Африка и Близкия изток в последните месеци показват ясно, че жаждата за свобода, за достоен живот и за справедливост е универсална и не признава граници".

Обратно в новината

Коментари - Борисов за арабската пролет: Жаждата за свобода не признава граници | Днес.dir.bg

Коментари

каква ти жажда за свобода. не си видял мусулманите в европа колко са много и религята им колко е силна до фанатизам, не знаете колко са опасни. трябва да си ги варнат в резерватите!!!!

От твоите уста- в Божиите уши! Дано народа и тука се събуди-че ни докара до лудост!

Да, Бойко. И на теб тепърва ти предстои да изпиташ тази жажда върху гърба си...

Свободата е сигурност! Нека не бъркаме свободата да бъркаме в кофите за боклук с истинската свобода, възможността за избор и усещането за справедливост. Наздраве и дано доживеем и по-малко лицемерни и измислени времена.

"Жаждата за свобода не признава граници..." Както и простотията. Все за толкоз години сме се научили да различаваме хорските жажди и тая дето подпали Африка не е за свобода.

Наесен ще видиш и нашата жажда за свобода - свободни от герб.

пак отмени българската пролет " Няма да се отварят досиетата! Ай сиктер бе, искали да знаят кой, кой е?!

Abeмного мъжествена поза на тая снимка аха и езиче да пусне ....

"Борисов за арабската пролет: Жаждата за свобода не признава граници освен българските"

И ние искаме да се освободиме от ГЕРБ - скоро ще стане.

Каква пародия! Диктатор да говори за демокрация.

боико сие добре,ама лизбииките какво щеги правим?

Както се вижда от оскъдните материали в медиите за положението на мюсюлманите на границата на Пакистан, е трагично. Населението е разделено на лагери, на племена, на проталибани и антиталибани, на реално мислещи и на полудели ислямисти. Всички те са страхотно бедни, и нашата провинциална мизерия изглежда далеч по-добра от тяхната. САЩ и Западът, ако бяха спрели войната и дали поне половината от милиардите долари за нея на страните в района, там щеше да настъпи мир от само себе си. Дразненето на вярващите, избиването на младите им хора на бойното поле не вещае нищо добро. Не че са прави в психопатичната си омраза към неверниците, но ако сега не се предприемат революционни мерки за поправяне на положението, не е ясно кой ще спре оскотелите от мизерия тълпи към Европа и богатия свят, към който проформа се числи и България. Не е ли време за тотално нов курс към исляма?

грешно е да се мисли че вазстанiята в арабските страни са желанieто за свобода, демокрацiя и подобни... Tези вазстанiя са резултат от поскапването на храните по цел свет , като резултат на природните бедствя, повишавае цената на петрола, на намаляване в тези страни на туризама (като резултат на икон. криза), и влiянието от ваншни сили! Dа не забравяме че тези народи са живели векове под диkтаторства, не знаят какво е демокрацiя и не я нуждаят; просто искат стомахат да е пален. Hо ще става по-лошо, помнете ми думите!!!

грешно е да се мисли че вазстанiята в арабските страни са желанieто за свобода, демокрацiя и подобни... Tези вазстанiя са резултат от поскапването на храните по цел свет , като резултат на природните бедствя, повишавае цената на петрола, на намаляване в тези страни на туризама (като резултат на икон. криза), и влiянието от ваншни сили! Dа не забравяме че тези народи са живели векове под диkтаторства, не знаят какво е демокрацiя и не я нуждаят; просто искат стомахат да е пален. Hо ще става по-лошо, помнете ми думите!!!

Демокрацията не зависи от формата на управление на държавата. И тя наистина не може да бъде внесена от вън. Но това не се отнася за внасяната демокраДция, в която живее светът след 90-те. Нея ни я внасят международните финансови институции срещу огромните държавни заеми. Тази демокраДция се поддържа с пари от чужди политически фондации. Да живее демокрацията! Ако изобщо е възможна.

будали.

арабите имат големи курове -апак българите са ам.

на премиера никога няма да бъде утолена....

Точно тази жажда ще разкара и сегашната власт начело с ББ един път за винаги.

Както винаги Бойко е прав и точен в преценките и оценките си. Прави го по начин, който изкарва червените мутрички от нерви и се започва поредната реклама за ГЕРБ от БСП/виж им постовете/. Червените тикви са като в блато, колкото повече мърдат, повече затъват./Може да се каже и подруг начин.../

ей ти пак ли духна бе??? айде връщай се че Наполеон от съседната стая те чака....пък и оня лошия санитар също --тоя път съм му казал максимална мощност на електрошока...да ти е за урок...

А дежурния психиатър много се задържа при Наполеон - явно са намерили общ език и ще стават съседи по стая. Вече идва другия психиатър с електрошока...

демокрацията е най-слабата форма на държавно управление, а една слаба държавност е предпоставка за слаба образователна система, слабо здравеопазване, слаба икономика, висока корупция, нисък морал и т.н. Е, питам закъде е тръгнал целия свят и какво искате да постигнете с всички тези лъжи, господа послушковци. Иначе много ви уважавам г-да управляващи, защото наистина правите на дело много неща, въпреки корупцията в много сектори но искам да ви кажа, че общо света не го чака нищо хубаво така както се развива.

Ето един прекрасен пример,как се говори за демокрация,по един много демагогски начин,от човек,който няма нищо общо с нея.Нито има демократично мислене,нито говорене,нито политическо поведение,камо ли управление такова.Така че,точно Той да дава мнение и съвети по тази тема,е най-меко казано,гротескно.Но при Него е така-ако мине номера.

защо постоянно предавате от лудницата мислите на тиквов?

коаг банкянският селяк му почерня д-то кога почна да дава акъл??? голем смех...

еи смешници,и поплювковци,само лаете ,но кервана си върви,плюите,скоро ще ви секнат плюнките,защото отново ще го въздигнем бате ви борисов.

ти се една от балъчките 05 07 09 нали??? густо много густо яко се въздигна нали ???хи хи катоти покажат двете ръце пред лицето да не се чудиш какво ти е влязло там... ))))))

Заприлича на Тато-чете чужди мисли.Много му личи-завалията.

то вече и децата от 2ри клас знаят че ДИРа го дьржат ченгета

Моля прочетете в Дира " Новата геополитика на храните". Това обяснява почти всичко. Трябва да развиваме селско стопанство, и то със следвоенните темпове.

о,неграмотний,народе!!!днес плюеш по Б.Б,утре по следващият,а всъщност,какво даваш .от себе си освен празно и злобно говорене?първо кажи какво си направил ТИ,а после плюй

Извинете, gan-1 -- а Вие част от кой народ сте ?! ... И ако тези нежни намеквания са плюене, как според Вас ще трябва да бъдат категоризирани тоновете томове въпроси/задачи ( Облещвания комай е най-точната дума ! ) които цял свят (си) задава не-от-вчера за/към управлението у нас ?!

Аман от простотиите на този мутрафон! Господи, защо не си прибереш грешките?

Скоро, май, ще разцъфне и българската пролет... Като гледам, гръцката, френската и испанската се опитват да цъфнат, но още не са вързали.

ние веце 20 години си живеем прекрасно в сирия,докато нашата "демокрация"доведе родителите ни до просешка тояга с мизерни пенсии за з5-ч5 години труд.сега великите сили са се засилили да ликвидират мира и спокоиствието в сирия...не могат да оставят това островче,хората да си живеят като в раи..обезателно трябва да го ликвидират,така както ликвидираха и нашата скапа балгария.....

След 10 години на едно работно място има риск от загуба на критерий за сравнение. Каква ли е ситуацията след 20 години в една държава?

Какъв умник, какво чудо. Дали може да раздели на 2 магарета сламата?

може. дава я на магарето дето му бутне по-добра комисионна

ИСТИНАТА Е ЧЕ БЬЛГАРИЯ ичервените олигарси ДЬЬЛГИ ДЬЛГИ ГОДИНИ са подьржали ТОПЛИ ВРЬЗКИ с АРАБСКИ РЕЖИМИ ИЛИДЕРИ ИРАЗУЗНАВАНИЯ- особено сьс СИРИЙСКОТО иЛИВАНСКОТО ТУРСКОТО ЙЕМЕНСКОТО -голям износ на ОРЬЖИЯот заводите ни от ВПК стоки с2но предназначение износ на КАПТАГОНиАФЕТАМИНИ пране на пари икапитали от контрабанда на турско китайско дубайско КАРГО складови бази на ИЛИИЕНЦИ трафик на ХЕРОИНи ОПИУМ износ на дьрвен материал животни -овце ителета и СДЕЛКИ С ПЕТРОЛ сИРАК-петрол срещу храни сьс садам имного други;Неслучайно бивши преводачи от арабски при тодор живков са част от крьг издигнал иподкрепящ ББ неслучаен ефакт ече сегашния ни вьншен министьр еживял в СИРИЯ а баща му ебил служител шифровчик от ДС -арабист неслучаен е факта че ББсе срещна на 1д ПЬТИ С арабски шейхове илидери НА тайни ИявниРАБОТНИ СРЕЩИУНАС ИВ АРАБСКИЯ СВЯТ -просто ние сме като тайна врата на арабите за ИЗЛАЗ В ЕС-разбирасе здраво подплатена от АРАБИТЕ на НАШИТЕ ДОЛНИ ПРОДАЖНИ пОЛИТИЦИ

момче, много шмъркаш от боковата контрабанда и тия кошмари, дето ги сънуваш ще те вкарат в гроба. земи се у ръце!

И аз мисля, че трябва да се стегнеш и спешно да посетиш добър психиатър. За психолог вече е късничко.

И една от тях-най-голямата си ти!

откога гербероидите започнаха да се отказват от първото място?! и то там, където най-много са си го заслужили, ами че то им принадлежи по заслуги.

Жаждата за свобода, за достоен живот и за справедливост е универсална и не признава граници". Това е вярно! Но не знам кога ще свърши българската зама?

Само вижте,каква тема има конференцията: "Преходът в Централна и Източна Европа и промените в Близкия изток" Е, то бива, бива малоумие... Какво повече да коментираме?!

Кои дупки и кои бандити!сигурно имаш предвид Станишевите дупки и Станишевите бандити!той много обича дупките и се дразни ,че Бойко оправи пътищата,за което се изцепи като последен глупак:"Хората не ядат асфалт"!Що се отнася до бандитите-те бяха Станишево дело!Справка-топлите му връзки чрез МВР шефа Румен пикалника с тях!

както е казал народа: "слези боже и си прибери вересиите". Само това мога да дам като коментар на това "умно" изказване.

Бързо ще им утолят жаждата за свобода , ако ги управляват такива като Бойко! Те просто не знаят какво ги чака! Да дойдат на обмяна на опит!

направо се учудвам на на замьгленоста на разума на много хора спрели да мислят иразсьждават логически-истината ече МОЩНИ ФИНАНСОВИ ИСЛЯМСКИ КРЬГОВЕ от ОАЕ ДУБАЙ ТУРЦИЯ САУАДИТСКА АРАБИЯ вкобмбина сьс нащето правителство и ОДОБРЕНИЕТО НА ЕС-смятат да ни натресат ХИЛЯДИ ЕМИГРАНТИ-ТУНИЗИЙЦИ АРАБИ ЛИБИЙЦИ И ДРУГИ-не забравяте че найголемия спонсор ви прьв приятел на БЬЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО еОМАНСКИЯ ШЕЙХ кабус бен сайд-ДЬРЖАЩ 40 ПРОЦЕНТА ОТ ктбБАНКАТА В КОЯТО ВЛАГАТ ВСИЧКИ ПО ГОЛЕМИ ПРЕДПРИЯТИЯ незабравяйте че вестниците на този шейх в комбина сДПСконтролират почти целия пазар на вестници у насНЕ ЗАБРАВЯТЕ ЧЕ ТОЗИ ШЕЙХ В КОМБИНА СТУРСКИ ИАРАБСКИ КАПИТАЛИ ЕИЗКУПИЛ ХИЛЯДИ ДЕКАРИ БЬЛГАРСКА ЗЕМЯ истината еповече от СТРАШНА готвят БЬЛГАРИЯ ЗА НОВО ИСЛЯМСКО КУЛТУРНО ФИНАНСОВО ИФИЗИЧЕСКО РОБСТВО

А ние се надяваме Борисовата зима да свърши.

Това е изказване, достойно за премиера на Дания, Люксембург или канцлера на Австрия, например. Но нашият да учи арабите на демокрация, благоденствие и достоен живот е просто смешно. Че много арабски страни, особено в Залива, са с десетки пъти по-висок стандарт от нашия. Не е ли срамота - кажете ми. В ЕС сигурно много се смеят на тези клоунади бойкови.

Коментари - Борисов за арабската пролет: Жаждата за свобода не признава граници | Днес.dir.bg

Борисов за арабската пролет: Жаждата за свобода не признава граници

"Събитията в Северна Африка и Близкия изток в последните месеци показват ясно, че жаждата за свобода, за достоен живот и за справедливост е универсална и не признава граници".

Обратно в новината

Коментари - Борисов за арабската пролет: Жаждата за свобода не признава граници | Днес.dir.bg

Коментари

каква ти жажда за свобода. не си видял мусулманите в европа колко са много и религята им колко е силна до фанатизам, не знаете колко са опасни. трябва да си ги варнат в резерватите!!!!

От твоите уста- в Божиите уши! Дано народа и тука се събуди-че ни докара до лудост!

Да, Бойко. И на теб тепърва ти предстои да изпиташ тази жажда върху гърба си...

Свободата е сигурност! Нека не бъркаме свободата да бъркаме в кофите за боклук с истинската свобода, възможността за избор и усещането за справедливост. Наздраве и дано доживеем и по-малко лицемерни и измислени времена.

"Жаждата за свобода не признава граници..." Както и простотията. Все за толкоз години сме се научили да различаваме хорските жажди и тая дето подпали Африка не е за свобода.

Наесен ще видиш и нашата жажда за свобода - свободни от герб.

пак отмени българската пролет " Няма да се отварят досиетата! Ай сиктер бе, искали да знаят кой, кой е?!

Abeмного мъжествена поза на тая снимка аха и езиче да пусне ....

"Борисов за арабската пролет: Жаждата за свобода не признава граници освен българските"

И ние искаме да се освободиме от ГЕРБ - скоро ще стане.

Каква пародия! Диктатор да говори за демокрация.

боико сие добре,ама лизбииките какво щеги правим?

Както се вижда от оскъдните материали в медиите за положението на мюсюлманите на границата на Пакистан, е трагично. Населението е разделено на лагери, на племена, на проталибани и антиталибани, на реално мислещи и на полудели ислямисти. Всички те са страхотно бедни, и нашата провинциална мизерия изглежда далеч по-добра от тяхната. САЩ и Западът, ако бяха спрели войната и дали поне половината от милиардите долари за нея на страните в района, там щеше да настъпи мир от само себе си. Дразненето на вярващите, избиването на младите им хора на бойното поле не вещае нищо добро. Не че са прави в психопатичната си омраза към неверниците, но ако сега не се предприемат революционни мерки за поправяне на положението, не е ясно кой ще спре оскотелите от мизерия тълпи към Европа и богатия свят, към който проформа се числи и България. Не е ли време за тотално нов курс към исляма?

грешно е да се мисли че вазстанiята в арабските страни са желанieто за свобода, демокрацiя и подобни... Tези вазстанiя са резултат от поскапването на храните по цел свет , като резултат на природните бедствя, повишавае цената на петрола, на намаляване в тези страни на туризама (като резултат на икон. криза), и влiянието от ваншни сили! Dа не забравяме че тези народи са живели векове под диkтаторства, не знаят какво е демокрацiя и не я нуждаят; просто искат стомахат да е пален. Hо ще става по-лошо, помнете ми думите!!!

грешно е да се мисли че вазстанiята в арабските страни са желанieто за свобода, демокрацiя и подобни... Tези вазстанiя са резултат от поскапването на храните по цел свет , като резултат на природните бедствя, повишавае цената на петрола, на намаляване в тези страни на туризама (като резултат на икон. криза), и влiянието от ваншни сили! Dа не забравяме че тези народи са живели векове под диkтаторства, не знаят какво е демокрацiя и не я нуждаят; просто искат стомахат да е пален. Hо ще става по-лошо, помнете ми думите!!!

Демокрацията не зависи от формата на управление на държавата. И тя наистина не може да бъде внесена от вън. Но това не се отнася за внасяната демокраДция, в която живее светът след 90-те. Нея ни я внасят международните финансови институции срещу огромните държавни заеми. Тази демокраДция се поддържа с пари от чужди политически фондации. Да живее демокрацията! Ако изобщо е възможна.

будали.

арабите имат големи курове -апак българите са ам.

на премиера никога няма да бъде утолена....

Точно тази жажда ще разкара и сегашната власт начело с ББ един път за винаги.

Както винаги Бойко е прав и точен в преценките и оценките си. Прави го по начин, който изкарва червените мутрички от нерви и се започва поредната реклама за ГЕРБ от БСП/виж им постовете/. Червените тикви са като в блато, колкото повече мърдат, повече затъват./Може да се каже и подруг начин.../

ей ти пак ли духна бе??? айде връщай се че Наполеон от съседната стая те чака....пък и оня лошия санитар също --тоя път съм му казал максимална мощност на електрошока...да ти е за урок...

А дежурния психиатър много се задържа при Наполеон - явно са намерили общ език и ще стават съседи по стая. Вече идва другия психиатър с електрошока...

демокрацията е най-слабата форма на държавно управление, а една слаба държавност е предпоставка за слаба образователна система, слабо здравеопазване, слаба икономика, висока корупция, нисък морал и т.н. Е, питам закъде е тръгнал целия свят и какво искате да постигнете с всички тези лъжи, господа послушковци. Иначе много ви уважавам г-да управляващи, защото наистина правите на дело много неща, въпреки корупцията в много сектори но искам да ви кажа, че общо света не го чака нищо хубаво така както се развива.

Ето един прекрасен пример,как се говори за демокрация,по един много демагогски начин,от човек,който няма нищо общо с нея.Нито има демократично мислене,нито говорене,нито политическо поведение,камо ли управление такова.Така че,точно Той да дава мнение и съвети по тази тема,е най-меко казано,гротескно.Но при Него е така-ако мине номера.

защо постоянно предавате от лудницата мислите на тиквов?

коаг банкянският селяк му почерня д-то кога почна да дава акъл??? голем смех...

еи смешници,и поплювковци,само лаете ,но кервана си върви,плюите,скоро ще ви секнат плюнките,защото отново ще го въздигнем бате ви борисов.

ти се една от балъчките 05 07 09 нали??? густо много густо яко се въздигна нали ???хи хи катоти покажат двете ръце пред лицето да не се чудиш какво ти е влязло там... ))))))

Заприлича на Тато-чете чужди мисли.Много му личи-завалията.

то вече и децата от 2ри клас знаят че ДИРа го дьржат ченгета

Моля прочетете в Дира " Новата геополитика на храните". Това обяснява почти всичко. Трябва да развиваме селско стопанство, и то със следвоенните темпове.

о,неграмотний,народе!!!днес плюеш по Б.Б,утре по следващият,а всъщност,какво даваш .от себе си освен празно и злобно говорене?първо кажи какво си направил ТИ,а после плюй

Извинете, gan-1 -- а Вие част от кой народ сте ?! ... И ако тези нежни намеквания са плюене, как според Вас ще трябва да бъдат категоризирани тоновете томове въпроси/задачи ( Облещвания комай е най-точната дума ! ) които цял свят (си) задава не-от-вчера за/към управлението у нас ?!

Аман от простотиите на този мутрафон! Господи, защо не си прибереш грешките?

Скоро, май, ще разцъфне и българската пролет... Като гледам, гръцката, френската и испанската се опитват да цъфнат, но още не са вързали.

ние веце 20 години си живеем прекрасно в сирия,докато нашата "демокрация"доведе родителите ни до просешка тояга с мизерни пенсии за з5-ч5 години труд.сега великите сили са се засилили да ликвидират мира и спокоиствието в сирия...не могат да оставят това островче,хората да си живеят като в раи..обезателно трябва да го ликвидират,така както ликвидираха и нашата скапа балгария.....

След 10 години на едно работно място има риск от загуба на критерий за сравнение. Каква ли е ситуацията след 20 години в една държава?

Какъв умник, какво чудо. Дали може да раздели на 2 магарета сламата?

може. дава я на магарето дето му бутне по-добра комисионна

ИСТИНАТА Е ЧЕ БЬЛГАРИЯ ичервените олигарси ДЬЬЛГИ ДЬЛГИ ГОДИНИ са подьржали ТОПЛИ ВРЬЗКИ с АРАБСКИ РЕЖИМИ ИЛИДЕРИ ИРАЗУЗНАВАНИЯ- особено сьс СИРИЙСКОТО иЛИВАНСКОТО ТУРСКОТО ЙЕМЕНСКОТО -голям износ на ОРЬЖИЯот заводите ни от ВПК стоки с2но предназначение износ на КАПТАГОНиАФЕТАМИНИ пране на пари икапитали от контрабанда на турско китайско дубайско КАРГО складови бази на ИЛИИЕНЦИ трафик на ХЕРОИНи ОПИУМ износ на дьрвен материал животни -овце ителета и СДЕЛКИ С ПЕТРОЛ сИРАК-петрол срещу храни сьс садам имного други;Неслучайно бивши преводачи от арабски при тодор живков са част от крьг издигнал иподкрепящ ББ неслучаен ефакт ече сегашния ни вьншен министьр еживял в СИРИЯ а баща му ебил служител шифровчик от ДС -арабист неслучаен е факта че ББсе срещна на 1д ПЬТИ С арабски шейхове илидери НА тайни ИявниРАБОТНИ СРЕЩИУНАС ИВ АРАБСКИЯ СВЯТ -просто ние сме като тайна врата на арабите за ИЗЛАЗ В ЕС-разбирасе здраво подплатена от АРАБИТЕ на НАШИТЕ ДОЛНИ ПРОДАЖНИ пОЛИТИЦИ

момче, много шмъркаш от боковата контрабанда и тия кошмари, дето ги сънуваш ще те вкарат в гроба. земи се у ръце!

И аз мисля, че трябва да се стегнеш и спешно да посетиш добър психиатър. За психолог вече е късничко.

И една от тях-най-голямата си ти!

откога гербероидите започнаха да се отказват от първото място?! и то там, където най-много са си го заслужили, ами че то им принадлежи по заслуги.

Жаждата за свобода, за достоен живот и за справедливост е универсална и не признава граници". Това е вярно! Но не знам кога ще свърши българската зама?

Само вижте,каква тема има конференцията: "Преходът в Централна и Източна Европа и промените в Близкия изток" Е, то бива, бива малоумие... Какво повече да коментираме?!

Кои дупки и кои бандити!сигурно имаш предвид Станишевите дупки и Станишевите бандити!той много обича дупките и се дразни ,че Бойко оправи пътищата,за което се изцепи като последен глупак:"Хората не ядат асфалт"!Що се отнася до бандитите-те бяха Станишево дело!Справка-топлите му връзки чрез МВР шефа Румен пикалника с тях!

както е казал народа: "слези боже и си прибери вересиите". Само това мога да дам като коментар на това "умно" изказване.

Бързо ще им утолят жаждата за свобода , ако ги управляват такива като Бойко! Те просто не знаят какво ги чака! Да дойдат на обмяна на опит!

направо се учудвам на на замьгленоста на разума на много хора спрели да мислят иразсьждават логически-истината ече МОЩНИ ФИНАНСОВИ ИСЛЯМСКИ КРЬГОВЕ от ОАЕ ДУБАЙ ТУРЦИЯ САУАДИТСКА АРАБИЯ вкобмбина сьс нащето правителство и ОДОБРЕНИЕТО НА ЕС-смятат да ни натресат ХИЛЯДИ ЕМИГРАНТИ-ТУНИЗИЙЦИ АРАБИ ЛИБИЙЦИ И ДРУГИ-не забравяте че найголемия спонсор ви прьв приятел на БЬЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО еОМАНСКИЯ ШЕЙХ кабус бен сайд-ДЬРЖАЩ 40 ПРОЦЕНТА ОТ ктбБАНКАТА В КОЯТО ВЛАГАТ ВСИЧКИ ПО ГОЛЕМИ ПРЕДПРИЯТИЯ незабравяйте че вестниците на този шейх в комбина сДПСконтролират почти целия пазар на вестници у насНЕ ЗАБРАВЯТЕ ЧЕ ТОЗИ ШЕЙХ В КОМБИНА СТУРСКИ ИАРАБСКИ КАПИТАЛИ ЕИЗКУПИЛ ХИЛЯДИ ДЕКАРИ БЬЛГАРСКА ЗЕМЯ истината еповече от СТРАШНА готвят БЬЛГАРИЯ ЗА НОВО ИСЛЯМСКО КУЛТУРНО ФИНАНСОВО ИФИЗИЧЕСКО РОБСТВО

А ние се надяваме Борисовата зима да свърши.

Това е изказване, достойно за премиера на Дания, Люксембург или канцлера на Австрия, например. Но нашият да учи арабите на демокрация, благоденствие и достоен живот е просто смешно. Че много арабски страни, особено в Залива, са с десетки пъти по-висок стандарт от нашия. Не е ли срамота - кажете ми. В ЕС сигурно много се смеят на тези клоунади бойкови.