Коментари - Борисов: Меркел каза - спечели изборите и ела да ти помогна | Днес.dir.bg

Борисов: Меркел каза - спечели изборите и ела да ти помогна

"Спечели си изборите, ела тогава при мен и ще ви помогна", това казала канцлерът на Германия Ангела Меркел на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Меркел каза - спечели изборите и ела да ти помогна | Днес.dir.bg

Коментари

..ха..ха..колко е глупав Борисов, вижте сами...за да каже така, г-жа Меркел явно се е съмнявала в успеха му на изборите..? Това е единственото обяснение.

Може, ама няма да спечели. Този мутрафон е типичен онанист и сам иска да управлява. Не му вярвайте!

Ела да ти помогна да се оттеглиш от активната политика, за да не досъсипеш България

Най-легално това ще стане след есец на изборите. След месец всички пред урните!!! Да не оставяме шепа човечета да избират държавен глава с кални номера!!!

Много ми е интересно на какъв език е общувал с Меркел.Да не би да е грешка в превода или Винету е разбрал грешно

2-3 страници назад онзи ден обясних. Прочети моя пост и ще разбереш!

Четеики доста неща като мнение , едно не разбирам нас българите - има ли един българин които да ценим , да му вярваме - ние сме лансираме чуждото, не приемаме своето и прогонваме всичко. Всъщност какво сме ние като нация -мърморещи , недооценяващи. Казуса ГЕРБ-Борисов- толкова говорене . Преценете дали ако спечели ГЕРБ ще има развитие България , ако не кои от останалите може . АЗ МИСЛЯ ЧЕ ТОВА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА ПОЛИТИКИ , служебен кабинет с деиствия на чистка , нещо в България не е наред, Какво направи ГЕРБ помислете и какво очаквате в бъдеще. Една птичка пролет не прави , както през призмата на моите над 20 г в чужбина ОТКРИТО ЩЕ ВИ СПОДЕЛЯ- НИЕ СМЕ ПРОДУКТ НА ЕДНА СИСТЕМА И НЯМА КАК ДА СМЕ РАЗЛИЧНИ - ВСИЧКИ СМЕ В СЪЗНАНИЯ КОМУНИСТИ - така че няма смисъл от коментар за партии, идеологии или изтъркани клишета те комунистите . Идва време на деиствия в друго измерение - аз съм Българин и това е национален преоритет. Много размити понятия САЩ-русия и пр. България е над това - тя е нашата Родина и всеки един следва да защитава националния ни интерест.

" има ли един българин които да ценим , да му вярваме " В сферата на политиката от Левски и Стамболов насам - май не. Ако говорим просто за българите - има!!! Такива са многото "малки" хора - кой известен като Отец Иван от Нови Хан, кой - неизвестен. Хора на които бих се доверил са както Отец Иван и отец Георги от Аспарухово, който основа комуна за лечение на наркозависими. Когато ББ симулира високо кръвно те не отидоха да го видят показно, но се погрижиха за пострадалите от наводненията. Бих се доверил както на хората, които непомолени спряха и ми помогнаха когато закъсах с колата си, както и на стотиците хиляти помогнали като дороволци или с СМС-и на пострадалите. Това са Българите, дами и господа. Политиците идват и си отиват. Малцина се помнят, други помним с насмешка, а за трети като чуем се чудм "кой беше този?" Безимените добри хора, обаче остават. Вярвам в тях!

Прав сте! Един път да има един смислен коментар тук.

Такаъ е планът спуснат за Булгария! И ако това не го разбрахте толкова години (продължайки да търсите) под вола теле), нищо не може да но помогне. Коя друга бивша държава от изт. блок е на нашия хал и непрекъснато твори "чудеса", каквото стават у нас?! Няма теории за конспирация: всичко е реалност; а позата на щрауса никога не е била печаливша. Нашите политици се даържат все едно държавата ни е обречена (по указание свише) и единственото, което ги интересува (и поведението им го доказва) е как по-добре да си устроят бъдещето и личното си битие (един типичен пример е Ванчо Костовото).

Ох горкият той, чака баба Меркел да му помага, ама навръщане... много им пука на германците за нас. С тая простащина у него, само излага държавата ни. На всяка цена иска пак да е на власт, затова и ходи да плюе собствения си народ навън! Е га ти простака! Нямам думи....

г-да ДИР-аджии, изтрихте неудобнотомнение ли? Е, И? Единственото което успяхте да направите е да докажете, че бях прав!!!

Открийте разликите между цензората, налагана от комунистите и цензората налагана от ДИР-аджиите: С изключение на това че комунистите заглушаваха радио "Свободна Европа" "Дойче Веле" и "Гласът на Америка" друга цензора на практика нямаше. В това лесно можете да се убедите, ако погледате BG филми от 60-те, 70-те и 80-те, защото ако наистина имаше цензора, много от тия филми нямаше как да излязат на екран, а ние ги гледахме и тогава...

се чешля с див карастис ??

Боко продължава да прави народа на маймуни.

Кой ви го разказа това?

не вярвам Меркел да се занимава и с това! Малко са и другите грижи ....

Мнооого болен....Чак опасно болен.

... и много гладен и много, много алчен, като мутирал в тиква пън!

Абе на тоя колко човека му пишат бисерите дето ги ръси така на едро? Или всичко- сам? ВУНДЕРКИНД!, му казала още Меркел, но Бойчо това ни го е спестил поради друга негова добродетел- скромността. ЛУД луд за връзване. Е колко животни измрели в зоопарка, те ви един гибон тука аха-аха да го докара на човек- говори, ръкомаха, погледа му един такъв умен- взимайте го слагайте го в 1 клетка да миряса.

Merkel da si go pribere i taka shte pomogne na Bulgaria.

Господ да прибере тия помияри,дето още драпат за власт над лошия мат'риал

Освен срам и позор за държавата,която ще" управляваш",и твоите помощници,Не е тайна за никой,че с откраднатите пари от хората и почернените майки от наркотиците ще си купите властта.

Да си призная,срамувам се,че сам българка...Има ли хора,коитовсе още му вярват на тоя малоумник.Зцачи първо да спечели изборите, и тогава ще чзака помощ...Има ли някои да повярва,че Меркел е казала така.Всичко е лъжа.Не му ВЯРВАЙТЕ!НАРОДЕ ОСЪЗНАЙ СЕ!

Да си призная,срамувам се,че сам българка...Има ли хора,коитовсе още му вярват на тоя малоумник.Зцачи първо да спечели изборите, и тогава ще чзака помощ...Има ли някои да повярва,че Меркел е казала така.Всичко е лъжа.Не му ВЯРВАЙТЕ!НАРОДЕ ОСЪЗНАЙ СЕ!

Вземи го тоя "професор" по маркучи да ти бъде бодигард и да ти полива градинката! Голяма услуга ще сториш на българите! Благодарности и целувки, за което!

като даваш за пример Германия ти какво направи през твойто управление по неин образ и подобие ? как пребори корупцията,оптимизира държавната администрация, намали мафията...те немците ТИМ имат ли си ?

После нямало корупция и мафия в Германия,а?Дъртата неонацистка дори хърка по план.

ето, това е ясен знак,че човечецът не в ред и има халюцинаторно-параноидната шизофрения е свързана с налудничавост и халюцинации,обхващат го налудничави идеи - отстоява гледната си точка с маниакална убеденост, не е способен да разсъждава логично,Получава халюцинации - слухови измами и образи, видени само от собствения му вътрешен възглед или поглед...

Конграчулекшънс, ефенди ага! Сичкото сиган и потурнак сме с тебе.

За пореден път канцлер Меркел доказва високата си интелигентност и дипломатичност. А примитива, не проумял смисъла на казаното, се и хвали?!

айде сега да ми намерите един пищов, че да се гръмна...

Основната причина за очевидно недружелюбния и смешно надменния тон на реформаторите към Борисов са Костов и заблудените му последователи. За да получи властта през 1997г, Костов обеща на комунистите да няма "лов на вещици", т.е на крадците, които ограбиха спестяванията на хората и окрадоха хиляди предприятия. Същия хитрец под благовидния предлог за необходимост от приватизация гушна десетки милиони комисионни досъсипвайки, това, което комунистите не бяха успяли. През последните две години основния враг на тоя мангал бе Ц. Цветанов(очевидно истинския полицай и истинския крадец са несъвместими), а не толкова скритите му приятели -Ц.Василев и Йовчев. Какво да си мисли човек за упоритите му последователи, които реално работят за БСП и ДПС? Не може да са толкова глупави!

из хабен лист за гъз е държва,където личните връзки и преданости,и таиини уговорки,са по важни от правилата и законите;това е държва на хартия и хаус!помогни си сам,да ти помогне Mеркел!

Прийоми всякакви.Ей тъпо е, ама много е тъпо да се пробваш с подобни номера.Щом ти е обещала лично да ти помага и щом си го закъсал с милиардите,беш да ти помага.Обидно е да ни манипулираш с махленски трикове.Оди се образовай,ако можеш и придобий малко култура-с това баба Меркел,да се пробва да ти помогне.Макар,че струва ми се ще е загуба на време.

Плюете ББ, обаче поне не му спират евро фондовете когато е на власт и няма грабеж на банки.

Ами нали ги спряха заради неговите кметове,дето са направили далавери с подизпълнителите,кого искаш да баламосаш, бе тикве!Защо не каже защо са спрени и кои,ами се оправдава с това управление,а проектите са сключени при неговото!Пак си плещиш плитки лъжи!

Толкова е прост, че чак не се усеща. В какво ще му помага Меркел? Да прекопаят градината му на село? Меркел си няма свои проблеми, че ще вземе боко на абордаж, за да го учи как се управлява държава.

ЩЕ ТЕ УРЕДЯТ ЗА БОДИГАРД!

ТОЙ ВЕЧЕ И ЗА БОДИГАРД НЕ СТАВА! С ТЕЗИ ТЛЪСТИНИ И ДВА ПЪТИ ПО ЛЕКО ОТ НЕГО КАРАТИСТЧЕ ЩЕ МУ НАДУЕ ШОШОНИТЕ!

Пази се Народе! Внимавай какво и къде говориш. Боко се връща като Спасителя! Идва Страшния съд ведно с Цецко. Задава се мракобесие, отмъщения, омерзяване. Само на това е способен Тиквенски. Няма как да се промени. Дори и Меркел не може да му повлияе, защото той е толокова нависоко над нещата, че ушите му не чуват какво говори тя, а е толкова ограничен, че не разбира смисъла на протоколните думи, а таи ехидна усмивка на нейните устни, той приема като шастлива усмивка озарила лицето й от допира с Него.

Номерът е Боко да издебне Меркел, после е лесно. Докато се здрависват, той я хваща за врата, обездвижва я и се извърта към фотографа. Меркел губи ценни секунди, докато се осъзнае и започне да се дърпа, но вече е късно, снимана е. Хайде сега да видим как ще опровергае, че обича Бойко.

А къде забрави репликата "найс то мийт ю" ? Мутрата така и на научи 2 думи и разликата между сий и миит... Ама карай,той сам си призна,че е прост и избирателите му са прости,и за това се разбират.... :)

Запазен тренинг от комунистическата правителствена охранителна тактика!Обезвреждане на врага,е в случая за предизборна реклама,щото "много го ценят",ама защо ли,то и да гадаеш пак нищо,та затова използва чак канцлерката!

Познавам по неволя трима-четирима гласуващи за ГЕРБ. Всички са малоумници.

ТОЗИ ПРЕДМЕТ НА СНИМКАТА ОТ МЪЖКИ РОД Е С КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ МИНУС БЕЗКРАЙНОСТ-ТОВА ЗАЯВИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ИВАН КОСТОВ ПРЕДИ ВРЕМЕ.НЕ ГО ПОКАЗВАЙТЕ ПОВЕЧЕ,ЧЕ С ТРИКОВЕТЕ СИ ИЗЛАГА СТРАНАТА!!!

Действат по калъп: някакви условия и обещания в бъдеще време всичко ще е наред само не се измъквайте от ноктите ни. Любим похват и на омразното финансово министърче на Борисов. То душеше и режеше финансовите обезпечавания на живо и все повтаряше е така ще е тая година, но догодина... и така всяка година. С цел измама ББ дори махна американския финансист от финансовото министерство няколко месеца преди предишните избори, опитвайки се да се дистанцира. Министърчето си взе шапката и си замина. Затова сега фрау Меркел повтаря клишетата, дори по авторитетно, защото тя вече е носителка на петолъчка от конгреса във Вашингтон. А тази петолъчка, заедно тези от гадното знаме на ЕС, правят пълен комплект на държавния департамент и това в Брюксел респектира.

Боже, божеее.......!

Написано на 14 СТРАНИЦА В ЕВРОДОКЛАД ОТ 2012-та година за БЪЛГАРИЯ: "ЕВРОПОЛ счита организираната престъпност в България за УНИКАЛНА В ЦЕЛИЯ ЕС, доколкото тя упражнява влияние върху икономиката, което от своя страна води до влияние на политическия процес и държавните институции. Годишният оборот на ДВАНАДЕСЕТТЕ най-значими престъпни дейности се оценява на 1,8 млрд. ЕВРО или 4,8% годишния БВП " И СЕГА ВЪПРОСИТЕ: Чий гръбнак бе прекъснал ЦВЪЦКО? Чии ТИРОВе охраняват пак от ИПОН???

Отдавна всичка е ясно, ББ ще ходи да целуне ръка в сараите и ще управлява докато целува ръка. Ако спре да целува ръка ще го уволнят за втори път. На такъв народ - лош материал, такъв премиер му трябва! Честито! Прав е Костов: ДПС е проклятието на България!

Айде, дай на баба си меркел мекия и дим да ви няма...

Горкия, съвсем не е добре, но тези, които ще гласуват за него, са още по-зле...

Не знаем какво ти е казала меркел, но като ви гледам на снимката как си я гушнал тая изкуфяла баба, по добре си води у къщи да ти обещава и други неща, дет не си си ги помислял. Пък що се отнася до изборите - ще ги спечелиш, ама на сън!!!!

"Борисов подчертава, че винаги е смятал, че Германия е моторът в Европа." А да ти кажа ли Германия какво смята за България или сам ще се досетиш!!!

Ние вероятно сме филтъра на тоя мотор!

Интересно кога Меркел научи български, че са си говорили на четири очи? И даже не точно български, а уличен, гаменски! И сега какво излиза, че в чужбина Боко тиквата, го искат много повече отколкото го искаме тук! Кунгретчулейшанс ...тикво!

Мноо просто! Като толкова го искат в Европа - да го вземат да си го отглеждат там! Мене тука ББ ми не требе!

Коментари - Борисов: Меркел каза - спечели изборите и ела да ти помогна | Днес.dir.bg

Борисов: Меркел каза - спечели изборите и ела да ти помогна

"Спечели си изборите, ела тогава при мен и ще ви помогна", това казала канцлерът на Германия Ангела Меркел на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Меркел каза - спечели изборите и ела да ти помогна | Днес.dir.bg

Коментари

..ха..ха..колко е глупав Борисов, вижте сами...за да каже така, г-жа Меркел явно се е съмнявала в успеха му на изборите..? Това е единственото обяснение.

Може, ама няма да спечели. Този мутрафон е типичен онанист и сам иска да управлява. Не му вярвайте!

Ела да ти помогна да се оттеглиш от активната политика, за да не досъсипеш България

Най-легално това ще стане след есец на изборите. След месец всички пред урните!!! Да не оставяме шепа човечета да избират държавен глава с кални номера!!!

Много ми е интересно на какъв език е общувал с Меркел.Да не би да е грешка в превода или Винету е разбрал грешно

2-3 страници назад онзи ден обясних. Прочети моя пост и ще разбереш!

Четеики доста неща като мнение , едно не разбирам нас българите - има ли един българин които да ценим , да му вярваме - ние сме лансираме чуждото, не приемаме своето и прогонваме всичко. Всъщност какво сме ние като нация -мърморещи , недооценяващи. Казуса ГЕРБ-Борисов- толкова говорене . Преценете дали ако спечели ГЕРБ ще има развитие България , ако не кои от останалите може . АЗ МИСЛЯ ЧЕ ТОВА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА ПОЛИТИКИ , служебен кабинет с деиствия на чистка , нещо в България не е наред, Какво направи ГЕРБ помислете и какво очаквате в бъдеще. Една птичка пролет не прави , както през призмата на моите над 20 г в чужбина ОТКРИТО ЩЕ ВИ СПОДЕЛЯ- НИЕ СМЕ ПРОДУКТ НА ЕДНА СИСТЕМА И НЯМА КАК ДА СМЕ РАЗЛИЧНИ - ВСИЧКИ СМЕ В СЪЗНАНИЯ КОМУНИСТИ - така че няма смисъл от коментар за партии, идеологии или изтъркани клишета те комунистите . Идва време на деиствия в друго измерение - аз съм Българин и това е национален преоритет. Много размити понятия САЩ-русия и пр. България е над това - тя е нашата Родина и всеки един следва да защитава националния ни интерест.

" има ли един българин които да ценим , да му вярваме " В сферата на политиката от Левски и Стамболов насам - май не. Ако говорим просто за българите - има!!! Такива са многото "малки" хора - кой известен като Отец Иван от Нови Хан, кой - неизвестен. Хора на които бих се доверил са както Отец Иван и отец Георги от Аспарухово, който основа комуна за лечение на наркозависими. Когато ББ симулира високо кръвно те не отидоха да го видят показно, но се погрижиха за пострадалите от наводненията. Бих се доверил както на хората, които непомолени спряха и ми помогнаха когато закъсах с колата си, както и на стотиците хиляти помогнали като дороволци или с СМС-и на пострадалите. Това са Българите, дами и господа. Политиците идват и си отиват. Малцина се помнят, други помним с насмешка, а за трети като чуем се чудм "кой беше този?" Безимените добри хора, обаче остават. Вярвам в тях!

Прав сте! Един път да има един смислен коментар тук.

Такаъ е планът спуснат за Булгария! И ако това не го разбрахте толкова години (продължайки да търсите) под вола теле), нищо не може да но помогне. Коя друга бивша държава от изт. блок е на нашия хал и непрекъснато твори "чудеса", каквото стават у нас?! Няма теории за конспирация: всичко е реалност; а позата на щрауса никога не е била печаливша. Нашите политици се даържат все едно държавата ни е обречена (по указание свише) и единственото, което ги интересува (и поведението им го доказва) е как по-добре да си устроят бъдещето и личното си битие (един типичен пример е Ванчо Костовото).

Ох горкият той, чака баба Меркел да му помага, ама навръщане... много им пука на германците за нас. С тая простащина у него, само излага държавата ни. На всяка цена иска пак да е на власт, затова и ходи да плюе собствения си народ навън! Е га ти простака! Нямам думи....

г-да ДИР-аджии, изтрихте неудобнотомнение ли? Е, И? Единственото което успяхте да направите е да докажете, че бях прав!!!

Открийте разликите между цензората, налагана от комунистите и цензората налагана от ДИР-аджиите: С изключение на това че комунистите заглушаваха радио "Свободна Европа" "Дойче Веле" и "Гласът на Америка" друга цензора на практика нямаше. В това лесно можете да се убедите, ако погледате BG филми от 60-те, 70-те и 80-те, защото ако наистина имаше цензора, много от тия филми нямаше как да излязат на екран, а ние ги гледахме и тогава...

се чешля с див карастис ??

Боко продължава да прави народа на маймуни.

Кой ви го разказа това?

не вярвам Меркел да се занимава и с това! Малко са и другите грижи ....

Мнооого болен....Чак опасно болен.

... и много гладен и много, много алчен, като мутирал в тиква пън!

Абе на тоя колко човека му пишат бисерите дето ги ръси така на едро? Или всичко- сам? ВУНДЕРКИНД!, му казала още Меркел, но Бойчо това ни го е спестил поради друга негова добродетел- скромността. ЛУД луд за връзване. Е колко животни измрели в зоопарка, те ви един гибон тука аха-аха да го докара на човек- говори, ръкомаха, погледа му един такъв умен- взимайте го слагайте го в 1 клетка да миряса.

Merkel da si go pribere i taka shte pomogne na Bulgaria.

Господ да прибере тия помияри,дето още драпат за власт над лошия мат'риал

Освен срам и позор за държавата,която ще" управляваш",и твоите помощници,Не е тайна за никой,че с откраднатите пари от хората и почернените майки от наркотиците ще си купите властта.

Да си призная,срамувам се,че сам българка...Има ли хора,коитовсе още му вярват на тоя малоумник.Зцачи първо да спечели изборите, и тогава ще чзака помощ...Има ли някои да повярва,че Меркел е казала така.Всичко е лъжа.Не му ВЯРВАЙТЕ!НАРОДЕ ОСЪЗНАЙ СЕ!

Да си призная,срамувам се,че сам българка...Има ли хора,коитовсе още му вярват на тоя малоумник.Зцачи първо да спечели изборите, и тогава ще чзака помощ...Има ли някои да повярва,че Меркел е казала така.Всичко е лъжа.Не му ВЯРВАЙТЕ!НАРОДЕ ОСЪЗНАЙ СЕ!

Вземи го тоя "професор" по маркучи да ти бъде бодигард и да ти полива градинката! Голяма услуга ще сториш на българите! Благодарности и целувки, за което!

като даваш за пример Германия ти какво направи през твойто управление по неин образ и подобие ? как пребори корупцията,оптимизира държавната администрация, намали мафията...те немците ТИМ имат ли си ?

После нямало корупция и мафия в Германия,а?Дъртата неонацистка дори хърка по план.

ето, това е ясен знак,че човечецът не в ред и има халюцинаторно-параноидната шизофрения е свързана с налудничавост и халюцинации,обхващат го налудничави идеи - отстоява гледната си точка с маниакална убеденост, не е способен да разсъждава логично,Получава халюцинации - слухови измами и образи, видени само от собствения му вътрешен възглед или поглед...

Конграчулекшънс, ефенди ага! Сичкото сиган и потурнак сме с тебе.

За пореден път канцлер Меркел доказва високата си интелигентност и дипломатичност. А примитива, не проумял смисъла на казаното, се и хвали?!

айде сега да ми намерите един пищов, че да се гръмна...

Основната причина за очевидно недружелюбния и смешно надменния тон на реформаторите към Борисов са Костов и заблудените му последователи. За да получи властта през 1997г, Костов обеща на комунистите да няма "лов на вещици", т.е на крадците, които ограбиха спестяванията на хората и окрадоха хиляди предприятия. Същия хитрец под благовидния предлог за необходимост от приватизация гушна десетки милиони комисионни досъсипвайки, това, което комунистите не бяха успяли. През последните две години основния враг на тоя мангал бе Ц. Цветанов(очевидно истинския полицай и истинския крадец са несъвместими), а не толкова скритите му приятели -Ц.Василев и Йовчев. Какво да си мисли човек за упоритите му последователи, които реално работят за БСП и ДПС? Не може да са толкова глупави!

из хабен лист за гъз е държва,където личните връзки и преданости,и таиини уговорки,са по важни от правилата и законите;това е държва на хартия и хаус!помогни си сам,да ти помогне Mеркел!

Прийоми всякакви.Ей тъпо е, ама много е тъпо да се пробваш с подобни номера.Щом ти е обещала лично да ти помага и щом си го закъсал с милиардите,беш да ти помага.Обидно е да ни манипулираш с махленски трикове.Оди се образовай,ако можеш и придобий малко култура-с това баба Меркел,да се пробва да ти помогне.Макар,че струва ми се ще е загуба на време.

Плюете ББ, обаче поне не му спират евро фондовете когато е на власт и няма грабеж на банки.

Ами нали ги спряха заради неговите кметове,дето са направили далавери с подизпълнителите,кого искаш да баламосаш, бе тикве!Защо не каже защо са спрени и кои,ами се оправдава с това управление,а проектите са сключени при неговото!Пак си плещиш плитки лъжи!

Толкова е прост, че чак не се усеща. В какво ще му помага Меркел? Да прекопаят градината му на село? Меркел си няма свои проблеми, че ще вземе боко на абордаж, за да го учи как се управлява държава.

ЩЕ ТЕ УРЕДЯТ ЗА БОДИГАРД!

ТОЙ ВЕЧЕ И ЗА БОДИГАРД НЕ СТАВА! С ТЕЗИ ТЛЪСТИНИ И ДВА ПЪТИ ПО ЛЕКО ОТ НЕГО КАРАТИСТЧЕ ЩЕ МУ НАДУЕ ШОШОНИТЕ!

Пази се Народе! Внимавай какво и къде говориш. Боко се връща като Спасителя! Идва Страшния съд ведно с Цецко. Задава се мракобесие, отмъщения, омерзяване. Само на това е способен Тиквенски. Няма как да се промени. Дори и Меркел не може да му повлияе, защото той е толокова нависоко над нещата, че ушите му не чуват какво говори тя, а е толкова ограничен, че не разбира смисъла на протоколните думи, а таи ехидна усмивка на нейните устни, той приема като шастлива усмивка озарила лицето й от допира с Него.

Номерът е Боко да издебне Меркел, после е лесно. Докато се здрависват, той я хваща за врата, обездвижва я и се извърта към фотографа. Меркел губи ценни секунди, докато се осъзнае и започне да се дърпа, но вече е късно, снимана е. Хайде сега да видим как ще опровергае, че обича Бойко.

А къде забрави репликата "найс то мийт ю" ? Мутрата така и на научи 2 думи и разликата между сий и миит... Ама карай,той сам си призна,че е прост и избирателите му са прости,и за това се разбират.... :)

Запазен тренинг от комунистическата правителствена охранителна тактика!Обезвреждане на врага,е в случая за предизборна реклама,щото "много го ценят",ама защо ли,то и да гадаеш пак нищо,та затова използва чак канцлерката!

Познавам по неволя трима-четирима гласуващи за ГЕРБ. Всички са малоумници.

ТОЗИ ПРЕДМЕТ НА СНИМКАТА ОТ МЪЖКИ РОД Е С КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ МИНУС БЕЗКРАЙНОСТ-ТОВА ЗАЯВИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ИВАН КОСТОВ ПРЕДИ ВРЕМЕ.НЕ ГО ПОКАЗВАЙТЕ ПОВЕЧЕ,ЧЕ С ТРИКОВЕТЕ СИ ИЗЛАГА СТРАНАТА!!!

Действат по калъп: някакви условия и обещания в бъдеще време всичко ще е наред само не се измъквайте от ноктите ни. Любим похват и на омразното финансово министърче на Борисов. То душеше и режеше финансовите обезпечавания на живо и все повтаряше е така ще е тая година, но догодина... и така всяка година. С цел измама ББ дори махна американския финансист от финансовото министерство няколко месеца преди предишните избори, опитвайки се да се дистанцира. Министърчето си взе шапката и си замина. Затова сега фрау Меркел повтаря клишетата, дори по авторитетно, защото тя вече е носителка на петолъчка от конгреса във Вашингтон. А тази петолъчка, заедно тези от гадното знаме на ЕС, правят пълен комплект на държавния департамент и това в Брюксел респектира.

Боже, божеее.......!

Написано на 14 СТРАНИЦА В ЕВРОДОКЛАД ОТ 2012-та година за БЪЛГАРИЯ: "ЕВРОПОЛ счита организираната престъпност в България за УНИКАЛНА В ЦЕЛИЯ ЕС, доколкото тя упражнява влияние върху икономиката, което от своя страна води до влияние на политическия процес и държавните институции. Годишният оборот на ДВАНАДЕСЕТТЕ най-значими престъпни дейности се оценява на 1,8 млрд. ЕВРО или 4,8% годишния БВП " И СЕГА ВЪПРОСИТЕ: Чий гръбнак бе прекъснал ЦВЪЦКО? Чии ТИРОВе охраняват пак от ИПОН???

Отдавна всичка е ясно, ББ ще ходи да целуне ръка в сараите и ще управлява докато целува ръка. Ако спре да целува ръка ще го уволнят за втори път. На такъв народ - лош материал, такъв премиер му трябва! Честито! Прав е Костов: ДПС е проклятието на България!

Айде, дай на баба си меркел мекия и дим да ви няма...

Горкия, съвсем не е добре, но тези, които ще гласуват за него, са още по-зле...

Не знаем какво ти е казала меркел, но като ви гледам на снимката как си я гушнал тая изкуфяла баба, по добре си води у къщи да ти обещава и други неща, дет не си си ги помислял. Пък що се отнася до изборите - ще ги спечелиш, ама на сън!!!!

"Борисов подчертава, че винаги е смятал, че Германия е моторът в Европа." А да ти кажа ли Германия какво смята за България или сам ще се досетиш!!!

Ние вероятно сме филтъра на тоя мотор!

Интересно кога Меркел научи български, че са си говорили на четири очи? И даже не точно български, а уличен, гаменски! И сега какво излиза, че в чужбина Боко тиквата, го искат много повече отколкото го искаме тук! Кунгретчулейшанс ...тикво!

Мноо просто! Като толкова го искат в Европа - да го вземат да си го отглеждат там! Мене тука ББ ми не требе!