Коментари - Синдикати и БДЖ почти се разбраха, стачката пред финал | Днес.dir.bg

Синдикати и БДЖ почти се разбраха, стачката пред финал

Третият ден на преговори между синдикатите и ръководството на БДЖ завърши с частично споразумение, като се очаква стачката да бъде прекратена в неделя, съобщиха БГНЕС и "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Синдикати и БДЖ почти се разбраха, стачката пред финал | Днес.dir.bg

Коментари

Това, което искат да отнемат не е просто обикновена надбавка. Това е стимула да се работи и вечер, когато всички спят или се забавляват. Това е стимула да пътуваш по 7-8000км на месец. Някой чувал ли е за отговорност? Тази отговорност с 500лв ли ще се отплаща? Създават този фонд, за да имат още един канал за източване. Не става въпрос за бонуси и точки и оценяване. Каква е файдата накрая на годината да преведат някаква сума, като всеки месец ти режат половината заплата. Всичко ще е субективно и няма да е честно спрямо работещите. Жалко за хората с желание, образование и професионализъм! Горко и тежко на България! Язък за пропиляната кръв, да се наричаме българи!

И кво значи "застаряващи"?Ми направо правителството да направи лагери подобно на Освиенциум,Майданек и Дахау с газови камери и пещи за кремиране на застаряващото население на България.Тогава няма да се налага да се увеличава пенсионната възраст,няма да има дефицит в НОИ,ще работят само млади хора.

глупости тези вагони мой човек са продадени много отдавна,не се изказвайте така неподготвени договорите за продажбата на тези евагони са отпреди 3-4 години в момента те се предават на новите собственици което е един сложен проицес,но не и тази година да са продадени

Значи иде пак нашето време с парните пуф-пафкащи чудовища. Поне ще е атракция.

Браво, Александра! Имаш абсолютно правилно изказване по въпроса, но дано някой от ония отвреме- навреме се рови из форумите и чете коментарите. Истина е, че жабата видяла коня, че го подковават и тя дигнала крак. Навсякъде по света правят стачки, но така ли като нашите? Има си закон и затова как да правиш подобно шествие и най- вече да си точно аргументиран, а не нагъл. Поздравявам те за коментара ти!

гаден номер да увеличат цените на билетите

"ерб ще ви разкаже играта и ще ви обвини, че сами сте си виновни. Бъ-бъ-то ще си мечтае за трети мандат, те хората за първия не го искат вече...

До апологетите на ББ, СД и т.н. и привърженици на тезата СЕГА НЕ Е както при тройната коалиция, царя, Костов и др.! Решете следната елементарна задача: През 2011 г БДЖ продава 5000 бр. товарни вагона - без да имат документ за брак, на цена 6 000 .лв за брой!!! Ако се продадат за скрап всеки вагон би струвал 11 000 лева!!! Пита се - колко е лева е ДЪРЖАВНАТА ПОМОЩ за бъдещия КУПУВАЧ на ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ? От кога е започнала ликвидацията на БДЖ и приватизацията на Товарни превози? Дали не бихме могли да намерим пари за да си платим влакчетата Сименс или ръководството на БДЖ от 2010 г. умишлено не е искала да ги плаща??? Принципният ББ ще накаже или ще награди ръководството на БДЖ?

глупости тези вагони мой човек са продадени много отдавна,не се изказвайте така неподготвени договорите за продажбата на тези евагони са отпреди 3-4 години в момента те се предават на новите собственици което е един сложен проицес,но не и тази година да са продадени

Това значи последствията който ще видите от безумията си,сега все още си въобразявате разни работи но в бъдеще ще се сблъскате с фактите.И Горбачов сега съжелява за това което направи но нищо не може да промени...

И кво стана???? Сега за сметка на тия 1200 който ги спасиха от съкращение ще намалят заплатите на 11000. После тихомълком ще си направят пак съкращенията и тия 11000 ще го духат. Скапани синдикати.

отдавна беше време да се обарне внимение и на жп транспорта ъ нас .тои трябва да се модернизира и поддаря в састояние такова ,че на човек да мъ е приятно да патъва .и в бдж има много администраця. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво,защо се правихте на велики толкова време и утре управниците на БДЖ ще кажат:Видяхте ли??Стана както ние казахме.Какво направиха синдикатите,хем хората ще бъдат изритани по най- долния начин,хем заплатите им намали.И после върви,че им вервай.А в ПТП Горна Ор има страшни хиени,които не виждат по-далеч от носа си,но иначе командорят с размах,гледай им акъла,че им крои капата.Големите командири,те пък виждали ли са вагони,влак,и да правят устройствен план за железниците...

Като жерезничар с 34 години работа /не стаж/ в железницата,заявявам,че цялата неразбория идва от тези некажета,бедежета,разделени вагонно и локомотивно стопанства,одтелно електроеунергийно стопанство и т.н. Това създава хаоса с моето-твоето,нашето-вашето,прехвърляне от един джоб в друг и накрая в бездънните джобове на олигархията. ЖЕЛЕЗНИЦАТА Е ЕДНА,ЕДИННА и ДЪРЖАВНА !!!!Всичко останало е "шменти-капели".

Много си я окъсал брат! Както си я подкарал, няма да доживееш до пенсия!

Абе Борисов, Дянков, шефовете на БДЖ не ги ли е срам за спортната зала Арена София извадиха 90 милиона, а за цялата жп система няма пари? И кой не плати вноските за новите влакове от Германия?

Откъде накъде ще получавт шест заплати, това е глупост! Не плащам данъци за това - да се дават от парите, които от моя труд се удържат на хора, които до този момент са се скатавали. Толкова излишни има в системата на БДЖ - хиляди! Докога ще се държат ненужни хора на работа и ще се източва държавният бюджет? Всички стачкуващи трябва да бъдат осъдени за нанесени мрални и материални щети, най-вече материални - колко частни лица, фирми и предприятия пострадаха заради тяхната наглост - на манипулируемите работници и наглите синдикати! Щетите трябва да се заплатят от виновните. Това е безотговорно отношение. В колективния трудов договор трябва да има клауза, която забранява ефективната стачка. Ще плятат ли тези безразсъдни персони щетите на държавата и фирмите, пострадали от стачката им? Нека им си конфискува имуществото!!! Нека си понесат санкциите! Не може всеки да си прави каквото си иска в тази държава. Не бива! Трябва да има строги наказания!

буклук млъкни

Ти Мадам, си уволнена! За какви КТД-та говориш? А, чула ли си, за КТ? В кой свят живееш? На капитала или на "соца"? Имаше закони и права, но навремето! Така, че си изпий хапчетата и лягай

Не ми е ясно , от кога сложиха компютри в лудниците , че и от там взехте да пишете , но ще ви кажа две неща : 1 С отнемането на правото на стачка на работниците или осъждането на когото и да било от тях вие им отнемате правото да защитават собствените си интереси. 2 Пожелавам ви до живот (и дано той да е дълъг ) да работите почти за без пари които да ви ги дават когато им кефне и да не можете и думичка да кажете .

Александра,чудя се защо направо не предложиш да се забранят СТАЧКИТЕ В БГ-то така и така ефект от тях няма-нали както сама каза-синдикатите са продажни... така че е безмислено да се стачкува,мисля че е е безмислено и да се протестира-СЛЕД КАТО УПРАВЛЯВАщИТЕ СИ ПРАВЯТ ОГЛУШКИ И НЯМА КОЙ ДА ТЕ ЧУЕ... Станали хората да протестират- но няма един да каже- търсете виновника- да си отнесе наказанието- но КАКТО ВИНАГИ СТАВА ПО БЪЛГАРСКИ-ВИНА ИМА,ВИНОВНИ НЕ... нАЙ ДОБРЕ ДА СИ НАПРАВИМ ДЪРЖАВАТА ПОЛИЦЕЙСКА И ДА ВЪРНЕМ ВСИЧКИ ЗАКОНИ И ПОРЯДКИ ОТПРЕДИ 25Г... пРЕДЛОЖИ ГО ДЕ- натам вървят идеите ти... Жалко за консерватизма на българина- хем няма какво да иска да запази-хем не иска новото...

Владко изгоненото от БСМ-БСП мекеренце лъже та се не трае. В същност и той избяга щото го имаха за селския шут - е при герберите си намери реализация - нищо, че си няма хабер от ЖП транспорт. Колкото до ЖПТ - ще им видят сметката просто е ясно като бял ден.

ЩЕ ПРЕКРАТИТЕ СТАЧКАТА, НО НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ПЪТНИЦИТЕ ПО ГАРИТЕ! НЕ ПУСНЕТЕ ЛИ ВЛАКОВЕТЕ СТЕ ЗАГУБЕНИ!

Тъпите жепейци пак ги изпързаляхме :)))

Е сега какво стана, само където се стачкува,ефекта е пак същия, който се очакваше.Важното е да разлаем кучетата.

Комунизмът е велико творение, ще му сърбат попарата и неродените още наши пра, пра внуци..да са живи и здрави, да не се подлъгват от тази анти природна идеология.

Абе Вивател, кога и кой толкова те изучи!;-)Комунизъм ще блянуваш, но попарата на загниващия капитализъм, ще сърбате с твоите утрочета цял живот!;-)

Ти при комунизма живял ли си?

Над 815 милиона лева са загубите или кражбите по времето на управлението на партиите мафии БСП, ДПС, НДСВ и кръга на Гоце ДС-то - но тогава крадците мафиоти "синдикалисти" мълчаха, мълчат и днес когато са хванати нови кражби за 50 млн. лв.?!? Така е като водачи на "синдикатите" са бившия комсомолски активист Димитров и бивщето ДС доносник д-р Тренчев...

Цветанов каза че има откраднати 50 милиона от БДЖ . Някой знае ли дали този кутрак е крадеца?

За 50 милиона спокойно могат да се купят шест апартамента!

някой май си верва

да не забравите да запишете "при възможност на бюджета"

Такова Споразумение!?!? Защо ЖП синдикатите ги оставят да приватизирт железниците?! Като "Между 1 - 1,5 млн. лева са загубите от стачката в БДЖ до днешния девети ден" а следователно и печалбите са същите, защо трябва да се изхвърлят 2000 души без работа, а някой да си има и железница?!

Онзи ден пак така писахте , че имало диалог между Миро Мършата и земеделските производители , какъвто в последствие стана ясно , че няма ! Казано иначе НЕ ВИ ВЕРВАМЕ ! И разбира се - стачка до дупка ! Московски да си кара сам влаковете !

Бе карай си го ти смръдливия влак, ама дали ще има кой да возиш? И ако продължавате така, сами ще паднете в дупката дето я споменаваш....

Плюй си на петите и заминавай!

МНОГО ЩЕ Е ТРУДНО НЯКОЙ ОТНОВО ДА СЕ ВЪРНЕ ПО ГАРИТЕ! СВИКНАХМЕ ПО МАГИСТРАЛИТЕ! НЕКА НЕДЕВ, ВЛАДИМИРОВ И МОСКОВСКИ ДА ПЪТУВАТ СЪС СМЪРДЛИВИТЕ ВЛАКОВЕ1

Бившият посланик на САЩ в България Джон Байърли в доклад от 09.05.2006 е поставил заглавие "Мръсотията" на раздела, посветен на криминалното минало на Бойко Борисов.

Вижте каква мизерия дават сополанковците в "Изгубени в България" по Нова - СРАМ и позор!

Много си навътре в нещатата.Да не би да си му тоалетната хартия!!!

ПОМИСЛЕТЕ ЗА ОБЕЩЕТЕНИЕ НА ОЩЕТЕНИТЕ СИ КЛИЕНТИ КОИТО ПЪТУВАТ ЕЖЕДНЕВНО С КАРТИ.МИСЛЯ ЧЕ Е СПРАВЕДЛИВО.

Пожарникарят така панически го е страх от протести, да не го гътнат, че е готов на всякакви отстъпки! По-голям слабак в българската история не е имало!

и кои ще го гьтне-малоумно ком.леке.

Он сам че се спъне и камбичне. Когато ходиш по каменист път трябва да си гледаш в краката, а не да броиш звездите.

От писанието ти разбрах, че тоя който ще гътнем е малоумно копеле! Съмнявам се дали изобщо има ум!

го е страх пожарникарят, защо тогава ЖП синдикатите го оставят да приватизира железниците?! Като "Между 1 - 1,5 млн. лева са загубите от стачката в БДЖ до днешния девети ден" а следователно и печалбите са същите, защо трябва да се изхвърлят 2000 души без работа, а някой да си има и железница?!

И кой отстъпи?!

Ако не бяха отстъпили, и Владимиров и Недев си отиваха. Че и министърът им.

Коментари - Синдикати и БДЖ почти се разбраха, стачката пред финал | Днес.dir.bg

Синдикати и БДЖ почти се разбраха, стачката пред финал

Третият ден на преговори между синдикатите и ръководството на БДЖ завърши с частично споразумение, като се очаква стачката да бъде прекратена в неделя, съобщиха БГНЕС и "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Синдикати и БДЖ почти се разбраха, стачката пред финал | Днес.dir.bg

Коментари

Това, което искат да отнемат не е просто обикновена надбавка. Това е стимула да се работи и вечер, когато всички спят или се забавляват. Това е стимула да пътуваш по 7-8000км на месец. Някой чувал ли е за отговорност? Тази отговорност с 500лв ли ще се отплаща? Създават този фонд, за да имат още един канал за източване. Не става въпрос за бонуси и точки и оценяване. Каква е файдата накрая на годината да преведат някаква сума, като всеки месец ти режат половината заплата. Всичко ще е субективно и няма да е честно спрямо работещите. Жалко за хората с желание, образование и професионализъм! Горко и тежко на България! Язък за пропиляната кръв, да се наричаме българи!

И кво значи "застаряващи"?Ми направо правителството да направи лагери подобно на Освиенциум,Майданек и Дахау с газови камери и пещи за кремиране на застаряващото население на България.Тогава няма да се налага да се увеличава пенсионната възраст,няма да има дефицит в НОИ,ще работят само млади хора.

глупости тези вагони мой човек са продадени много отдавна,не се изказвайте така неподготвени договорите за продажбата на тези евагони са отпреди 3-4 години в момента те се предават на новите собственици което е един сложен проицес,но не и тази година да са продадени

Значи иде пак нашето време с парните пуф-пафкащи чудовища. Поне ще е атракция.

Браво, Александра! Имаш абсолютно правилно изказване по въпроса, но дано някой от ония отвреме- навреме се рови из форумите и чете коментарите. Истина е, че жабата видяла коня, че го подковават и тя дигнала крак. Навсякъде по света правят стачки, но така ли като нашите? Има си закон и затова как да правиш подобно шествие и най- вече да си точно аргументиран, а не нагъл. Поздравявам те за коментара ти!

гаден номер да увеличат цените на билетите

"ерб ще ви разкаже играта и ще ви обвини, че сами сте си виновни. Бъ-бъ-то ще си мечтае за трети мандат, те хората за първия не го искат вече...

До апологетите на ББ, СД и т.н. и привърженици на тезата СЕГА НЕ Е както при тройната коалиция, царя, Костов и др.! Решете следната елементарна задача: През 2011 г БДЖ продава 5000 бр. товарни вагона - без да имат документ за брак, на цена 6 000 .лв за брой!!! Ако се продадат за скрап всеки вагон би струвал 11 000 лева!!! Пита се - колко е лева е ДЪРЖАВНАТА ПОМОЩ за бъдещия КУПУВАЧ на ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ? От кога е започнала ликвидацията на БДЖ и приватизацията на Товарни превози? Дали не бихме могли да намерим пари за да си платим влакчетата Сименс или ръководството на БДЖ от 2010 г. умишлено не е искала да ги плаща??? Принципният ББ ще накаже или ще награди ръководството на БДЖ?

глупости тези вагони мой човек са продадени много отдавна,не се изказвайте така неподготвени договорите за продажбата на тези евагони са отпреди 3-4 години в момента те се предават на новите собственици което е един сложен проицес,но не и тази година да са продадени

Това значи последствията който ще видите от безумията си,сега все още си въобразявате разни работи но в бъдеще ще се сблъскате с фактите.И Горбачов сега съжелява за това което направи но нищо не може да промени...

И кво стана???? Сега за сметка на тия 1200 който ги спасиха от съкращение ще намалят заплатите на 11000. После тихомълком ще си направят пак съкращенията и тия 11000 ще го духат. Скапани синдикати.

отдавна беше време да се обарне внимение и на жп транспорта ъ нас .тои трябва да се модернизира и поддаря в састояние такова ,че на човек да мъ е приятно да патъва .и в бдж има много администраця. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво,защо се правихте на велики толкова време и утре управниците на БДЖ ще кажат:Видяхте ли??Стана както ние казахме.Какво направиха синдикатите,хем хората ще бъдат изритани по най- долния начин,хем заплатите им намали.И после върви,че им вервай.А в ПТП Горна Ор има страшни хиени,които не виждат по-далеч от носа си,но иначе командорят с размах,гледай им акъла,че им крои капата.Големите командири,те пък виждали ли са вагони,влак,и да правят устройствен план за железниците...

Като жерезничар с 34 години работа /не стаж/ в железницата,заявявам,че цялата неразбория идва от тези некажета,бедежета,разделени вагонно и локомотивно стопанства,одтелно електроеунергийно стопанство и т.н. Това създава хаоса с моето-твоето,нашето-вашето,прехвърляне от един джоб в друг и накрая в бездънните джобове на олигархията. ЖЕЛЕЗНИЦАТА Е ЕДНА,ЕДИННА и ДЪРЖАВНА !!!!Всичко останало е "шменти-капели".

Много си я окъсал брат! Както си я подкарал, няма да доживееш до пенсия!

Абе Борисов, Дянков, шефовете на БДЖ не ги ли е срам за спортната зала Арена София извадиха 90 милиона, а за цялата жп система няма пари? И кой не плати вноските за новите влакове от Германия?

Откъде накъде ще получавт шест заплати, това е глупост! Не плащам данъци за това - да се дават от парите, които от моя труд се удържат на хора, които до този момент са се скатавали. Толкова излишни има в системата на БДЖ - хиляди! Докога ще се държат ненужни хора на работа и ще се източва държавният бюджет? Всички стачкуващи трябва да бъдат осъдени за нанесени мрални и материални щети, най-вече материални - колко частни лица, фирми и предприятия пострадаха заради тяхната наглост - на манипулируемите работници и наглите синдикати! Щетите трябва да се заплатят от виновните. Това е безотговорно отношение. В колективния трудов договор трябва да има клауза, която забранява ефективната стачка. Ще плятат ли тези безразсъдни персони щетите на държавата и фирмите, пострадали от стачката им? Нека им си конфискува имуществото!!! Нека си понесат санкциите! Не може всеки да си прави каквото си иска в тази държава. Не бива! Трябва да има строги наказания!

буклук млъкни

Ти Мадам, си уволнена! За какви КТД-та говориш? А, чула ли си, за КТ? В кой свят живееш? На капитала или на "соца"? Имаше закони и права, но навремето! Така, че си изпий хапчетата и лягай

Не ми е ясно , от кога сложиха компютри в лудниците , че и от там взехте да пишете , но ще ви кажа две неща : 1 С отнемането на правото на стачка на работниците или осъждането на когото и да било от тях вие им отнемате правото да защитават собствените си интереси. 2 Пожелавам ви до живот (и дано той да е дълъг ) да работите почти за без пари които да ви ги дават когато им кефне и да не можете и думичка да кажете .

Александра,чудя се защо направо не предложиш да се забранят СТАЧКИТЕ В БГ-то така и така ефект от тях няма-нали както сама каза-синдикатите са продажни... така че е безмислено да се стачкува,мисля че е е безмислено и да се протестира-СЛЕД КАТО УПРАВЛЯВАщИТЕ СИ ПРАВЯТ ОГЛУШКИ И НЯМА КОЙ ДА ТЕ ЧУЕ... Станали хората да протестират- но няма един да каже- търсете виновника- да си отнесе наказанието- но КАКТО ВИНАГИ СТАВА ПО БЪЛГАРСКИ-ВИНА ИМА,ВИНОВНИ НЕ... нАЙ ДОБРЕ ДА СИ НАПРАВИМ ДЪРЖАВАТА ПОЛИЦЕЙСКА И ДА ВЪРНЕМ ВСИЧКИ ЗАКОНИ И ПОРЯДКИ ОТПРЕДИ 25Г... пРЕДЛОЖИ ГО ДЕ- натам вървят идеите ти... Жалко за консерватизма на българина- хем няма какво да иска да запази-хем не иска новото...

Владко изгоненото от БСМ-БСП мекеренце лъже та се не трае. В същност и той избяга щото го имаха за селския шут - е при герберите си намери реализация - нищо, че си няма хабер от ЖП транспорт. Колкото до ЖПТ - ще им видят сметката просто е ясно като бял ден.

ЩЕ ПРЕКРАТИТЕ СТАЧКАТА, НО НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ПЪТНИЦИТЕ ПО ГАРИТЕ! НЕ ПУСНЕТЕ ЛИ ВЛАКОВЕТЕ СТЕ ЗАГУБЕНИ!

Тъпите жепейци пак ги изпързаляхме :)))

Е сега какво стана, само където се стачкува,ефекта е пак същия, който се очакваше.Важното е да разлаем кучетата.

Комунизмът е велико творение, ще му сърбат попарата и неродените още наши пра, пра внуци..да са живи и здрави, да не се подлъгват от тази анти природна идеология.

Абе Вивател, кога и кой толкова те изучи!;-)Комунизъм ще блянуваш, но попарата на загниващия капитализъм, ще сърбате с твоите утрочета цял живот!;-)

Ти при комунизма живял ли си?

Над 815 милиона лева са загубите или кражбите по времето на управлението на партиите мафии БСП, ДПС, НДСВ и кръга на Гоце ДС-то - но тогава крадците мафиоти "синдикалисти" мълчаха, мълчат и днес когато са хванати нови кражби за 50 млн. лв.?!? Така е като водачи на "синдикатите" са бившия комсомолски активист Димитров и бивщето ДС доносник д-р Тренчев...

Цветанов каза че има откраднати 50 милиона от БДЖ . Някой знае ли дали този кутрак е крадеца?

За 50 милиона спокойно могат да се купят шест апартамента!

някой май си верва

да не забравите да запишете "при възможност на бюджета"

Такова Споразумение!?!? Защо ЖП синдикатите ги оставят да приватизирт железниците?! Като "Между 1 - 1,5 млн. лева са загубите от стачката в БДЖ до днешния девети ден" а следователно и печалбите са същите, защо трябва да се изхвърлят 2000 души без работа, а някой да си има и железница?!

Онзи ден пак така писахте , че имало диалог между Миро Мършата и земеделските производители , какъвто в последствие стана ясно , че няма ! Казано иначе НЕ ВИ ВЕРВАМЕ ! И разбира се - стачка до дупка ! Московски да си кара сам влаковете !

Бе карай си го ти смръдливия влак, ама дали ще има кой да возиш? И ако продължавате така, сами ще паднете в дупката дето я споменаваш....

Плюй си на петите и заминавай!

МНОГО ЩЕ Е ТРУДНО НЯКОЙ ОТНОВО ДА СЕ ВЪРНЕ ПО ГАРИТЕ! СВИКНАХМЕ ПО МАГИСТРАЛИТЕ! НЕКА НЕДЕВ, ВЛАДИМИРОВ И МОСКОВСКИ ДА ПЪТУВАТ СЪС СМЪРДЛИВИТЕ ВЛАКОВЕ1

Бившият посланик на САЩ в България Джон Байърли в доклад от 09.05.2006 е поставил заглавие "Мръсотията" на раздела, посветен на криминалното минало на Бойко Борисов.

Вижте каква мизерия дават сополанковците в "Изгубени в България" по Нова - СРАМ и позор!

Много си навътре в нещатата.Да не би да си му тоалетната хартия!!!

ПОМИСЛЕТЕ ЗА ОБЕЩЕТЕНИЕ НА ОЩЕТЕНИТЕ СИ КЛИЕНТИ КОИТО ПЪТУВАТ ЕЖЕДНЕВНО С КАРТИ.МИСЛЯ ЧЕ Е СПРАВЕДЛИВО.

Пожарникарят така панически го е страх от протести, да не го гътнат, че е готов на всякакви отстъпки! По-голям слабак в българската история не е имало!

и кои ще го гьтне-малоумно ком.леке.

Он сам че се спъне и камбичне. Когато ходиш по каменист път трябва да си гледаш в краката, а не да броиш звездите.

От писанието ти разбрах, че тоя който ще гътнем е малоумно копеле! Съмнявам се дали изобщо има ум!

го е страх пожарникарят, защо тогава ЖП синдикатите го оставят да приватизира железниците?! Като "Между 1 - 1,5 млн. лева са загубите от стачката в БДЖ до днешния девети ден" а следователно и печалбите са същите, защо трябва да се изхвърлят 2000 души без работа, а някой да си има и железница?!

И кой отстъпи?!

Ако не бяха отстъпили, и Владимиров и Недев си отиваха. Че и министърът им.