Коментари - Кипърското правителство е изготвило ”план Б” | Днес.dir.bg

Кипърското правителство е изготвило ”план Б”

Кипърското правителство е готово с резервен вариант за събиране на необходимите средства, за да може страната да получи международния спасителен пакет в размер на 10 милиарда евро, предаде Асошиейтед прес, като се позова на трима високопоставени негови представители.

Обратно в новината

Коментари - Кипърското правителство е изготвило ”план Б” | Днес.dir.bg

Коментари

Мила Мери, живял съм много време на различни места по света, включително и в Лондон. Знам каква е разликата.

Много говорите срещу Русия, но ако се докараме до там ония от вас, които са на държавна хранилка (пряко или не) да не получават заплати с месеци и на дявола ще сте готови да се продадете, че и нас да продадете. Русия поне винаги поставя яснио условия, сурови, но ясни. В критична ситуация не знам дали това е по-добре, отколкото блокиращото промените постепено заробване на западния модел на помощ. Да това казвам - блокиращо промените въпреки публичните изкания за реформи при подобни ситуации, проблмът е, че даващият "помощ" иска да има с кого да преговаря и това мимоходом затвърждава статуквото именно в полза на същите водачи, които са създали нуждата от помощ. С Русия нещата са прости и да сте чули някога, дори и едно време Русия да е изисквала от другата страна определени политически и икономически промени срещу намесата си? Аз не съм, може да са го причинявали тайно, но нима пък Запада да не е. Ако сме честни, Русия винаги е била по-сдържана в директната намеса във вътрешни работи, стига дадената страна да не изпаднала до ниво на губрения, която руснаците приемат вече за собственост. В 21 век Русия няма да се напъне насила някого да прави губерния, но ако той е толкова тъп, че не може да се грижи за къщата си, Русия няма да се посвени да се възползва, сега вече без идеологични задръжки и извъртания. Така че ако не искаш мечка на двора - грижи се за къщата си, ако не можеш може да се окаже, че мечката е за предпочитане пред лисиците - поне знаеш какво иска.

съветските крадци и престъпници, защо не си държат парите в съветските банки при путин-медведев. Лъжат и мажат като избират офшорни зони, не плащат данъци комуноидните л....на. В света върху доходите се дължат данъци, но червените само се тъпкат с мангизи, за данъци не са и чули. Цялата руска измет с пари в кипърски банки не е платила нито цент данък върху дохода. Квичат на умряло, на всичкото отгоре мизерниците ги подкрепят. Пуста братска любов

спасението на кипар (и на предишните гарци) стана като битката при сталинград. на всички им е ясно, че няма оправяне и кипар и гарця требва да бадат ижварлрни от еу, но никои не иска да го казе на глас и направи. всичко ще продалви до масовя фалит....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Разбира се,че Русия да дава пари, трябва да има интерес и това е нормално за всяка държава,но ако дава,то тя наистина помага, а не пие кръв.Белорусия живее сега никак не лошо благодарение на Русия.Русия помага и на други бившите държави на СССР.Таджикистан и Киргизия щяха да са умрели, ако не беше Русия.Да, тя помага,но иска лоялност,а не враждебност. И тези,които пишат за високи цени на газа, да поразмърдат мозъците си и да кажат,кой ще им даде евтин газ ,когато в БГ има бази на НАТО, сама предлага да построи ПРО срещу Русия и желаят да я плескатпостоянно. И да спомнят, че това,което е разрушено и откраднато сега на поразия и, което представлявало развита промишлена държава БГ е било построено с помощта Русия на времето.И тя давала на безценица енергоресурси, за което сега можем само да мечтаем. Козлодуй и сега спасява положението.А какво ви построил (помогнал) ЕС или САЩ? ЕС няма интерес да се развива БГ,тъй като има жестока борба за пазари и пари.Както виждате. 23 малко ли е да разберете истината?

Русия ''дава'' пари на Кипър за да изкупи акции от енергетиката . Иска да вземе на дългосрочна концесия шелфовата ивица на Кипър за добив на нефт. ИСКА ДА ПОСТАВИ КИПЪР ПОД РУСКА ЗАВИСИМОСТ. НЕ ИСКАМ РУСИЯ ДА ПОМАГА НА БЪЛГАРИЯ, ЗА НИЩО НА СВЕТА!!!

дааааа...винаги американската зависимост е за предпочитане....мозък промит!

Ми да вземем да се наредим до Таджикистан и Белорусия!И то май има резон в тази идея!И ако можем по този начин да уредим пазар на производството си - нищо и никой не би трябвало да може да ни спре!

Русия! Колко ни плени туй име свято, родно, мило! То в мрака бива нам светило, надежда - в нашите злини! Русия! Таз земя велика по шир, по брой, по сила! Тя с небето има си прилика и само с руската душа! О, здравствуй ти, Русийо мощна, света трепнa от твоя глас, скокни, царице полунощна, зовем те ний, ела при нас! България сега те вика. Часът настана: твой завет и твойта мисия велика да ги изпълниш в тоя свет! 22 ноември 1876 Иван Вазов

Хайде,хайде - живеем в 21-ви век!

Да ама Вазов се е осъзнал и през 1916 г. пише нещо по-друго: На руските воини О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо Как ръце сега да разгърнем? Дошле сте да браните,клети, на хищник грабежа хайдушки, та вместо любов и привети вий срещате нашите пушки. О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви ликът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно по любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно!

O, Sancta Simplicitas...

България да се пази от браЦка Русия. По-малко зависимост, особено енергийна. Никаква АЕЦ с руски ''инвестиции''.

Мери, ти или ни заблуждаваш, че си от Лондон, или там метеш офиси и единствените думи на английски, които знаеш са КАЖИ БАБА ТЕНКЮ. В страните от либералната пазарна икономика (LME) мнооого отдавна съществува понятието фалит на физическите лица. Това е закон, който го има на практика във всяка развита държава. Там след като съдът обяви едно физическо лице за фалирало, ГО ЗАЩИТАВА ОТ КРЕДИТОРИ. На този човек му се назначава минимална сума с която да живее, както и определено имущество, което НИКОЙ не може да му пипне и за определен срок (знам, че за Америка е 7 години) всичко, което този човек изкара се разпределя между кредиторите. След 7-те години, той е ЧИСТ, а всякакви останали задължения СЕ ОТПИСВАТ от активите на кредиторите. Във Флорида, напримар, нямат право да ти пипат при фалит имот до 5 млн. долара. Само в ДИВИ държави като нашата могат да те преследват до живот за дългове. Разсъжденията ти за влоговете са съвсем примитивни. Важното е да разбереш, че ако ги нямаше тези, със влоговете, тези, дето искат да си вземат на заем също нямаше да имат пари. Така работи системата, едните дават, другите взимат. Държавите добре осъзнават това, и затова гарантират най-масовите влогове, за да могат даващите да са спокойни, че без тях няма банкова система. Затова разпространяването на слухове за банките е престъпление в развитите държави. Например, в Америка преди 100-на години една банка е фалирала, защото един от влиятелните за времето си банкери е казал, че има информация, че банката е финансово нестабилна. За 1 ден хората са изтеглили 25% от влоговете, което е било достатъчно, банката да затвори врати завинаги. Дано да си ме разбрала - няма никакъв двоен аршин.

Еми така ще е докато всички сребролюбци не узреят и не разберат , че капитализма не рабатои! Национализация на всички банки, висшите мениджъри в затмора и така напред към светло бъдеще... евентуално...

Проблема на световната икономика е ясен - алчността на банките!Това е и причината за тази дива, вече петгодишна криза .Опасявам се , че докато не баталяса целия свят , няма да се вземат адекватни мерки за стабилизация и най - вече за "СПРАВЕДЛИВИЗАЦИЯ"

И тука някъде да кажем, че Кипър е дал заем над 30 милиарада на Гърция, които рано или късно ще си прибере:)

Това да дадеш заем на Гърция и да очакваш да си го върнеш не е много правилно очакване. :-) Иначе план Б на Кипърското правителство е товарят се на самолета и изчезват в неизвестна посока, пък самите кипърци и европейци кучета ги яли.

Ама как си личи, че си от село... Когато Банк ъф Скотланд имаше проблеми и на вас ви се беше дръпнала фъшкията.

Мери,прочети каквото намериш за Лондонското сити,за Федералния резерв,за МВФ,Световната банка и т. н.Ако си упорита може самостоятелно да стигнеш до отговора на въпросите. Не е мястото в този форум се изнасят лекции по Финанси и Банково дело.

Правописна грешка - да се чете:Не е мястото в този форум да се изнасят лекции по Финанси и Банково дело.

Е сега вече се уредихме - Путин си купува остров Кипър и то на безценица за руските неограничени възможности - Ура-а-а !

Да въвеждат "свободните пари" ... Силвио Гезел, живота продължава !

Както вървят нещата не е далече времето когато този голям балон Европейски съюз ще изгърми. Набутали са се някалко хиляди лапачи-чиновници с по доста хиляди евро заплата и допълнителни бонуси и определят правила които загробват по малките държави като България.Погледнете стратегията-една голяма пирамида наречена глобализация,на върха са банките и надолу строги правила,определят квоти и ограничения като например за нас,спиране на ядрени блокове,малки централи-вятърни и волтаици със задължително изкупуване на електроенергията,разни наредби и ред други глупости,щастливи кокошки,весели прасета и т.н. Като резултат- фалити на малкия и среден бизнес, икономиката закъсва и с основание- хората излизат на улицата. Може да се предполага,че от тук насетне нищо добро нени чака и ще става все по лошо. А ние продължаваме да се дрънкаме по форумите и да се обиждаме на комундета,герберисти и какво ли не! Дано младите хора се вземат в ръце и поемат управлението на страната. Както е тръгнало скоро може и пенсии да не могат да се изплащат с едно единствено оправдание,ами няма пари?

нещо май не си наясно със банковата система

дано е само Б да не е ББ че тогава жална им майка

Къде е Кипър?........ Там където по рано беше държавата Кипър/гржцко говорящи/сега е Руска колония. Да,руски ,бивши и настоящи разузнавачи,новомилионери-мафиоти и немафиоти,перачи на пари и на досиета...с една дума част от руския ъндърграунд,благословен и щедро поддържан от руската дъжржава и руските институций... Това е положението.Истинското! Другото е евтин театър с момчетата на дед Дзержински и Путин!

Кипър, с примамливи банкови условия, се напълни с руски вложения. Сега, като получи помощ от ЕС, руснаците ще си ги изтеглят и Кипър ще остане с пръст в ...(където му е мястото в такива случаи) :). А Европа няма как да си прибере обратно заема от опосканите кипърци (и те византийци).

atakista

Егати кефа.Омразните европейски колонизатори точно това заслужават.

Повече пари за Кипър и Гърция - по-малко пари за България!

без да мислиш дали някой има нужда от това.МДАА

Още ли ни завиждате? Това е нищо в сравнение с това, което чака гърците...

И какво толкова очаква гърците?Правят една револючия,минават в руския лагер и западните шушумиги остават с увиснали ченета.Ще има да взимат.:)Така трябва да стане и в Кипър и в България и на много още места.Русия трябва да притиска и да мачка запада навсякъде.

Отколешната мечта на Руската Империя - да стъпи в Средиземно Море е на път да се изпълни... Осъществена не със силата на оръжието, а със силата на МРЪСНИТЕ ПАРИ, ОТКРАДНАТИ от руския народ. Каква пародия...

но същия този роски народ почива по хотелите в Кипър от 3 до 5 *

Българските русофили обичат България така, както Педофилите обичат децата...

atakista

Виж,че си неграмотен гербераст-един НИК не можеш да си напишеш правилно...Калинке,Калинкееее..,или си Калинчо?Айде,пусни си чалгица, или изгледай некой щатски екшън.За Батман примерно щото е по-лесно разбираем за теб...

Присмял се хърбел на щърбел...

Грамотен атакист=дървено желязо=националист-русофил!

Кипър не трябва да се съобразява с колониалния ЕС,а с Русия.Много по изгодно ще му е да вземе заем от руснаците,а в замяна да даде газова концесия на Газпром и една военноморска база на Русия.

ами да напусне евросъюза и да прегърне руснаците. ама май не и им стиска. а и руснаците не дават нищо даром, вземат после двойно. виж цените на газта в българия, цените на горивата от лукойл, качество и т.н. такива хора като вас нямат оправия.

Youri

Защо?Колониалистите от ЕС да не би да дават нещо даром?как може да защитаваш тази мръсна кръвопиеща западняшка сган,която загроби толкова държави,а нас-най-лошо? Естествено,че Русия е за предпочитание.

atakista

не,че не им стиска,просто в момента и Кипър,и Гърция,както и България се управляват от национални предатели,които са подлоги на Запада.Но в скоро време всичко ще се промени,-тези национални предатели ще бъдат смазани и натирени и тези православни държави ще отидат в лоното на също така православната Русия.

Това е гавра с един народ. Може ли 10 дни да не работят банки в държава от ЕС. Ако е в Германия знаете ли какво ще стане. Но с малките всеки се подиграва. Какви са тези договори, какъв е този европейски " съюз ". Това е терор.

ако смяташ че това е гавра с народа помисли какво ще ако отворят банките - ще е изнасилване на народа знаеш ли какво следва. ФааааЛиТ на банките и цялата държава. Или си на 15 години тинейджър, или истински комунист.

Youri

Така е,който се опитва да седи на два стола,пада на земята.Кипър трябва да покаже среден пръст на ЕС и да отиде в руската орбита.Руските условия са много по изгодни от тия на западните масони.

какво ще стане в Германия ако три дни неработят банките е ясно НСДАП ще се върне на власт на четвъртия

Коментари - Кипърското правителство е изготвило ”план Б” | Днес.dir.bg

Кипърското правителство е изготвило ”план Б”

Кипърското правителство е готово с резервен вариант за събиране на необходимите средства, за да може страната да получи международния спасителен пакет в размер на 10 милиарда евро, предаде Асошиейтед прес, като се позова на трима високопоставени негови представители.

Обратно в новината

Коментари - Кипърското правителство е изготвило ”план Б” | Днес.dir.bg

Коментари

Мила Мери, живял съм много време на различни места по света, включително и в Лондон. Знам каква е разликата.

Много говорите срещу Русия, но ако се докараме до там ония от вас, които са на държавна хранилка (пряко или не) да не получават заплати с месеци и на дявола ще сте готови да се продадете, че и нас да продадете. Русия поне винаги поставя яснио условия, сурови, но ясни. В критична ситуация не знам дали това е по-добре, отколкото блокиращото промените постепено заробване на западния модел на помощ. Да това казвам - блокиращо промените въпреки публичните изкания за реформи при подобни ситуации, проблмът е, че даващият "помощ" иска да има с кого да преговаря и това мимоходом затвърждава статуквото именно в полза на същите водачи, които са създали нуждата от помощ. С Русия нещата са прости и да сте чули някога, дори и едно време Русия да е изисквала от другата страна определени политически и икономически промени срещу намесата си? Аз не съм, може да са го причинявали тайно, но нима пък Запада да не е. Ако сме честни, Русия винаги е била по-сдържана в директната намеса във вътрешни работи, стига дадената страна да не изпаднала до ниво на губрения, която руснаците приемат вече за собственост. В 21 век Русия няма да се напъне насила някого да прави губерния, но ако той е толкова тъп, че не може да се грижи за къщата си, Русия няма да се посвени да се възползва, сега вече без идеологични задръжки и извъртания. Така че ако не искаш мечка на двора - грижи се за къщата си, ако не можеш може да се окаже, че мечката е за предпочитане пред лисиците - поне знаеш какво иска.

съветските крадци и престъпници, защо не си държат парите в съветските банки при путин-медведев. Лъжат и мажат като избират офшорни зони, не плащат данъци комуноидните л....на. В света върху доходите се дължат данъци, но червените само се тъпкат с мангизи, за данъци не са и чули. Цялата руска измет с пари в кипърски банки не е платила нито цент данък върху дохода. Квичат на умряло, на всичкото отгоре мизерниците ги подкрепят. Пуста братска любов

спасението на кипар (и на предишните гарци) стана като битката при сталинград. на всички им е ясно, че няма оправяне и кипар и гарця требва да бадат ижварлрни от еу, но никои не иска да го казе на глас и направи. всичко ще продалви до масовя фалит....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Разбира се,че Русия да дава пари, трябва да има интерес и това е нормално за всяка държава,но ако дава,то тя наистина помага, а не пие кръв.Белорусия живее сега никак не лошо благодарение на Русия.Русия помага и на други бившите държави на СССР.Таджикистан и Киргизия щяха да са умрели, ако не беше Русия.Да, тя помага,но иска лоялност,а не враждебност. И тези,които пишат за високи цени на газа, да поразмърдат мозъците си и да кажат,кой ще им даде евтин газ ,когато в БГ има бази на НАТО, сама предлага да построи ПРО срещу Русия и желаят да я плескатпостоянно. И да спомнят, че това,което е разрушено и откраднато сега на поразия и, което представлявало развита промишлена държава БГ е било построено с помощта Русия на времето.И тя давала на безценица енергоресурси, за което сега можем само да мечтаем. Козлодуй и сега спасява положението.А какво ви построил (помогнал) ЕС или САЩ? ЕС няма интерес да се развива БГ,тъй като има жестока борба за пазари и пари.Както виждате. 23 малко ли е да разберете истината?

Русия ''дава'' пари на Кипър за да изкупи акции от енергетиката . Иска да вземе на дългосрочна концесия шелфовата ивица на Кипър за добив на нефт. ИСКА ДА ПОСТАВИ КИПЪР ПОД РУСКА ЗАВИСИМОСТ. НЕ ИСКАМ РУСИЯ ДА ПОМАГА НА БЪЛГАРИЯ, ЗА НИЩО НА СВЕТА!!!

дааааа...винаги американската зависимост е за предпочитане....мозък промит!

Ми да вземем да се наредим до Таджикистан и Белорусия!И то май има резон в тази идея!И ако можем по този начин да уредим пазар на производството си - нищо и никой не би трябвало да може да ни спре!

Русия! Колко ни плени туй име свято, родно, мило! То в мрака бива нам светило, надежда - в нашите злини! Русия! Таз земя велика по шир, по брой, по сила! Тя с небето има си прилика и само с руската душа! О, здравствуй ти, Русийо мощна, света трепнa от твоя глас, скокни, царице полунощна, зовем те ний, ела при нас! България сега те вика. Часът настана: твой завет и твойта мисия велика да ги изпълниш в тоя свет! 22 ноември 1876 Иван Вазов

Хайде,хайде - живеем в 21-ви век!

Да ама Вазов се е осъзнал и през 1916 г. пише нещо по-друго: На руските воини О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо Как ръце сега да разгърнем? Дошле сте да браните,клети, на хищник грабежа хайдушки, та вместо любов и привети вий срещате нашите пушки. О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви ликът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно по любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно!

O, Sancta Simplicitas...

България да се пази от браЦка Русия. По-малко зависимост, особено енергийна. Никаква АЕЦ с руски ''инвестиции''.

Мери, ти или ни заблуждаваш, че си от Лондон, или там метеш офиси и единствените думи на английски, които знаеш са КАЖИ БАБА ТЕНКЮ. В страните от либералната пазарна икономика (LME) мнооого отдавна съществува понятието фалит на физическите лица. Това е закон, който го има на практика във всяка развита държава. Там след като съдът обяви едно физическо лице за фалирало, ГО ЗАЩИТАВА ОТ КРЕДИТОРИ. На този човек му се назначава минимална сума с която да живее, както и определено имущество, което НИКОЙ не може да му пипне и за определен срок (знам, че за Америка е 7 години) всичко, което този човек изкара се разпределя между кредиторите. След 7-те години, той е ЧИСТ, а всякакви останали задължения СЕ ОТПИСВАТ от активите на кредиторите. Във Флорида, напримар, нямат право да ти пипат при фалит имот до 5 млн. долара. Само в ДИВИ държави като нашата могат да те преследват до живот за дългове. Разсъжденията ти за влоговете са съвсем примитивни. Важното е да разбереш, че ако ги нямаше тези, със влоговете, тези, дето искат да си вземат на заем също нямаше да имат пари. Така работи системата, едните дават, другите взимат. Държавите добре осъзнават това, и затова гарантират най-масовите влогове, за да могат даващите да са спокойни, че без тях няма банкова система. Затова разпространяването на слухове за банките е престъпление в развитите държави. Например, в Америка преди 100-на години една банка е фалирала, защото един от влиятелните за времето си банкери е казал, че има информация, че банката е финансово нестабилна. За 1 ден хората са изтеглили 25% от влоговете, което е било достатъчно, банката да затвори врати завинаги. Дано да си ме разбрала - няма никакъв двоен аршин.

Еми така ще е докато всички сребролюбци не узреят и не разберат , че капитализма не рабатои! Национализация на всички банки, висшите мениджъри в затмора и така напред към светло бъдеще... евентуално...

Проблема на световната икономика е ясен - алчността на банките!Това е и причината за тази дива, вече петгодишна криза .Опасявам се , че докато не баталяса целия свят , няма да се вземат адекватни мерки за стабилизация и най - вече за "СПРАВЕДЛИВИЗАЦИЯ"

И тука някъде да кажем, че Кипър е дал заем над 30 милиарада на Гърция, които рано или късно ще си прибере:)

Това да дадеш заем на Гърция и да очакваш да си го върнеш не е много правилно очакване. :-) Иначе план Б на Кипърското правителство е товарят се на самолета и изчезват в неизвестна посока, пък самите кипърци и европейци кучета ги яли.

Ама как си личи, че си от село... Когато Банк ъф Скотланд имаше проблеми и на вас ви се беше дръпнала фъшкията.

Мери,прочети каквото намериш за Лондонското сити,за Федералния резерв,за МВФ,Световната банка и т. н.Ако си упорита може самостоятелно да стигнеш до отговора на въпросите. Не е мястото в този форум се изнасят лекции по Финанси и Банково дело.

Правописна грешка - да се чете:Не е мястото в този форум да се изнасят лекции по Финанси и Банково дело.

Е сега вече се уредихме - Путин си купува остров Кипър и то на безценица за руските неограничени възможности - Ура-а-а !

Да въвеждат "свободните пари" ... Силвио Гезел, живота продължава !

Както вървят нещата не е далече времето когато този голям балон Европейски съюз ще изгърми. Набутали са се някалко хиляди лапачи-чиновници с по доста хиляди евро заплата и допълнителни бонуси и определят правила които загробват по малките държави като България.Погледнете стратегията-една голяма пирамида наречена глобализация,на върха са банките и надолу строги правила,определят квоти и ограничения като например за нас,спиране на ядрени блокове,малки централи-вятърни и волтаици със задължително изкупуване на електроенергията,разни наредби и ред други глупости,щастливи кокошки,весели прасета и т.н. Като резултат- фалити на малкия и среден бизнес, икономиката закъсва и с основание- хората излизат на улицата. Може да се предполага,че от тук насетне нищо добро нени чака и ще става все по лошо. А ние продължаваме да се дрънкаме по форумите и да се обиждаме на комундета,герберисти и какво ли не! Дано младите хора се вземат в ръце и поемат управлението на страната. Както е тръгнало скоро може и пенсии да не могат да се изплащат с едно единствено оправдание,ами няма пари?

нещо май не си наясно със банковата система

дано е само Б да не е ББ че тогава жална им майка

Къде е Кипър?........ Там където по рано беше държавата Кипър/гржцко говорящи/сега е Руска колония. Да,руски ,бивши и настоящи разузнавачи,новомилионери-мафиоти и немафиоти,перачи на пари и на досиета...с една дума част от руския ъндърграунд,благословен и щедро поддържан от руската дъжржава и руските институций... Това е положението.Истинското! Другото е евтин театър с момчетата на дед Дзержински и Путин!

Кипър, с примамливи банкови условия, се напълни с руски вложения. Сега, като получи помощ от ЕС, руснаците ще си ги изтеглят и Кипър ще остане с пръст в ...(където му е мястото в такива случаи) :). А Европа няма как да си прибере обратно заема от опосканите кипърци (и те византийци).

atakista

Егати кефа.Омразните европейски колонизатори точно това заслужават.

Повече пари за Кипър и Гърция - по-малко пари за България!

без да мислиш дали някой има нужда от това.МДАА

Още ли ни завиждате? Това е нищо в сравнение с това, което чака гърците...

И какво толкова очаква гърците?Правят една револючия,минават в руския лагер и западните шушумиги остават с увиснали ченета.Ще има да взимат.:)Така трябва да стане и в Кипър и в България и на много още места.Русия трябва да притиска и да мачка запада навсякъде.

Отколешната мечта на Руската Империя - да стъпи в Средиземно Море е на път да се изпълни... Осъществена не със силата на оръжието, а със силата на МРЪСНИТЕ ПАРИ, ОТКРАДНАТИ от руския народ. Каква пародия...

но същия този роски народ почива по хотелите в Кипър от 3 до 5 *

Българските русофили обичат България така, както Педофилите обичат децата...

atakista

Виж,че си неграмотен гербераст-един НИК не можеш да си напишеш правилно...Калинке,Калинкееее..,или си Калинчо?Айде,пусни си чалгица, или изгледай некой щатски екшън.За Батман примерно щото е по-лесно разбираем за теб...

Присмял се хърбел на щърбел...

Грамотен атакист=дървено желязо=националист-русофил!

Кипър не трябва да се съобразява с колониалния ЕС,а с Русия.Много по изгодно ще му е да вземе заем от руснаците,а в замяна да даде газова концесия на Газпром и една военноморска база на Русия.

ами да напусне евросъюза и да прегърне руснаците. ама май не и им стиска. а и руснаците не дават нищо даром, вземат после двойно. виж цените на газта в българия, цените на горивата от лукойл, качество и т.н. такива хора като вас нямат оправия.

Youri

Защо?Колониалистите от ЕС да не би да дават нещо даром?как може да защитаваш тази мръсна кръвопиеща западняшка сган,която загроби толкова държави,а нас-най-лошо? Естествено,че Русия е за предпочитание.

atakista

не,че не им стиска,просто в момента и Кипър,и Гърция,както и България се управляват от национални предатели,които са подлоги на Запада.Но в скоро време всичко ще се промени,-тези национални предатели ще бъдат смазани и натирени и тези православни държави ще отидат в лоното на също така православната Русия.

Това е гавра с един народ. Може ли 10 дни да не работят банки в държава от ЕС. Ако е в Германия знаете ли какво ще стане. Но с малките всеки се подиграва. Какви са тези договори, какъв е този европейски " съюз ". Това е терор.

ако смяташ че това е гавра с народа помисли какво ще ако отворят банките - ще е изнасилване на народа знаеш ли какво следва. ФааааЛиТ на банките и цялата държава. Или си на 15 години тинейджър, или истински комунист.

Youri

Така е,който се опитва да седи на два стола,пада на земята.Кипър трябва да покаже среден пръст на ЕС и да отиде в руската орбита.Руските условия са много по изгодни от тия на западните масони.

какво ще стане в Германия ако три дни неработят банките е ясно НСДАП ще се върне на власт на четвъртия