Коментари - Съветник на Тръмп често контактувал с руския посланик в САЩ | Днес.dir.bg

Съветник на Тръмп често контактувал с руския посланик в САЩ

Съветникът по националната сигурност на новия американски президент Доналд Тръмп Майкъл Флин и посланикът на Русия в САЩ Сергей Кисляк често са контактували.

Обратно в новината

Коментари - Съветник на Тръмп често контактувал с руския посланик в САЩ | Днес.dir.bg

Коментари

Дошло е време САЩ и Русия да се разбират, защото боричкането между тях ще извади трета и четвърта сила на световната сцена. Вече не може по старому и ако са умни, ще го осъзнаят. А и САЩ не може да управлява целия свят и да си завира пръстите, където пожелае. Ще настъпи момент и от работа по конфликти в света ще изпусне държавата си. По-добре двуполюсен модел със стабилни и координирани отношения, отколкото многополюсен свят с непредсказуеми полюси. А и светът се умори от боричкания и ограбвания, от войни и последствията им.

Стара Европа трябва да запази образа и живота си, но да се промени и възвърне християнските ценности - семейството и душата, а не парите и консуматорството индивидуално - без деца, самотници безбрачни.

"Кристофър Стил бивш служител на МІ-6 не е взимал пари за своето разследване, а от загриженост за сигурността на ЩАТИТЕ и Великобритания и се съмнява, че колегите му от ФБР блокират разследването срещу Тръмп ?" Това е вярно. Американското Министерство на правосъдието обяви, че започва мащабно независимо разследване на действията на директора на ФБР Джеймс Коми и на агенцията преди президентските избори, съобщи агенция Ройтерс. The Justice Departments Office of the Inspector General е независима институция, създадена със закон и предназначена да разследва незаконни действия в рамките на Министерство на правосъдието. Inspector General Michael Horowitz, който бе номиниран на този пост през 2012 съобщи за началото на разследването 8 дни преди инагурацията на Доналд Тръмп за президент. Разследването ще включи и ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА!?!?!?!, която Кому даде на 5 Юли 2016 ЗА ПРЕПОРЪКИТЕ НА ФБР ОТНОСНО РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ХИЛЪРИ КЛИНТЪН!?!?!?!?!?! И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА НЕОТОРИЗИРАН СЪРВЪР ЗА ЕЛЕКТРОННАТА СИ ПОЩА..И ЗА ВЪЗМОЖЕН КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ НА ДИРЕКТОРА ВЪВ ФБР Andrew McCabe, КОЙТО Е ИЗИСКВАЛ ТОЙ ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН ОТ РАЗСЛЕДВАНЕТО НА КЛИНТЪН Разследването ще включи и действията и изявленията на някои други длъжностни лица по отношение на секретна и чувствителна информация, КАКТО И ВРЕМЕТО И НАЧИНИТЕ, ПО КОИТО ФБР РАЗПРОСТРАНИ ЧУВСТВИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ И СЪДЪРЖАНИЕТО НА ОПРЕДЕЛЕНИ ДОКУМЕНТИ И ЗАКОННОСТТА И ПРИЧИНИТЕ ЗА ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ, КАКТО И ЗАКОННОСТТА ИМ, съгласно Freedom of Information Act...

Майл.ру преди 1 час, источник: РИА Новости "Более 80% американцев считают Россию угрозой, показал опрос"! Нещо май няма да има нов РЕСТАРТ, а ще има дъпълнително набиване на чивии!

Тръмп е Готин и е 1! Поздрави от Германия!

Мале какво ще правят соросоидите.

Преди 4 часа, от мейл.ру! Дональд Трамп в интервью пред Wall Street Journal се изказа на тема антироссийски санкци. Той заяви, че ще ги запази за известен период от време, но ще бъде отворен за тяхната отмяна, ако Русия промени поведението и започне да се държи прилично и да спазва, а не да плюе на международните си задължения!

да публикува данъчната си декларация, американците са много чувствителни към укриване на доходи.

защо не го притиснеш, ами само генерираш щуротии? Има кой да мисли за американците, кажи нещо за българите. И си търси друго поприще, това, тролскота, свършва.

на МІ-6 не е взимал пари за своето разследване, а от загриженост за сигурността на ЩАТИТЕ и Великобритания и се съмнява, че колегите му от ФБР блокират разследването срещу тръмп ?

чудесно!! няма нищо по-добро от диалога. Обама явно има проблем с това. Плевнелиев има още 7 дена да дрънка глупости

Абе човече, какъв диалог с примитивен рашистан, ценностно тоя народ е в робовладелческия строй. Ти през живота стъпвал ли си в нещото, наричащо се русия. Земи та се разходи с автомобил вън от Москва и Ленинград, ако те пуснат, та след туй няма и да споменаваш думата русия.

, че то в Детройт и покрайнините на Чикаго е още по-страшна картинката, ти за къде ми говориш. В Русия има 2/3 от богатствата на света, в Щатите има долари, които утре магат да се окажат купища хартийки, както по едно време стана с лева.

Да, диалогът е важен и необходим, НО КОГАТО ГОВОРИТЕ НА ЕДИН И СЪЩИ ЕЗИК С ДРУГИЯ! Истински и полезен, ползотворен диалог може да има само между две страни, които са добронамерени, искрени, излагат становищата си последователно и аргументирано, зачитат мнението на другия, на различния, не лъжат, манипулират и се опитват да пре.бат другия, ... КОИТО ИМАТ НЯКАКВА ИСТИНСКА ОСНОВА ЗА ДИАЛОГ! Истински диалог не може да се води с някой, който непрекъснато те атакува по всевъзможни начини, пък дори и да отрича, и се опитва всячески да те компроментира, изолзва езика на омразата и на практика води посветена и последователна война срещу теб. С две думи - конструктивния диалог изисква истински конструктивен подход и желание, а не коварство, лъжи, измами, изнудване, шантажиране - хибридни войни, кибератаки, намеса в изборите на другата страна и пр.

Може само да се приветстват контактите на генерал Флинт с руския посланник във Вашингтон. Явно Тръмп не се вслушва в съветите на Плевнелиев.

Контактите са контакти на чаша уиски! Пресно пресно от руските новини, Трамп няма намерение да сваля санкциите от Русия, докато Русия не започне да се държи прилично и не престане плюе на всички международни договори и ангажименти! Кой че го лапа?

да му публикуват данъчната декларация ? Ами едва ли е посмял в нея да лъже, защото в ЩАТИТЕ има IRS, една страшна агенция, която хич не си поплюва.

разрежат тортата отново - това парче за САЩ, това за Русия, това за........

По скоро ще видят как беше разрязана тортата преди изпълненията Обамови и ще заложат на бизнес отношенията, не на политико-военните, както бе досега. На Тръмп му оставиха около 200 трилиона външен и вътрешен дълг, има за какво да мисли и ще се абстрахира от изцепки, поне първите 2 години. Дано да е така, че иначе България я закъсваме яко - помощ отнигде, не се ли възобнови износа за Русия, доколкото успеем да се вредим.

На Русия се пада не парче, а една хапка, а тортата че я реже САЩ!!

хапки излизат по някога тройно по големи и от парчета

защо не рязаха, а само си спретваха кални номерца? Явно не могат. Който може, реже от тортата- пример Путин, отряза си Крим. Другите реват и налагат санкции :):):)

Една баба каза!Нямате спирка бре!

Бях влюбен в Обама но той не ми отвърна на любовта...Затова го мразя.Но ще се задоволя със сомалиеца.

Сбогом, черньо!!!!!!!!!!!!!!!!

САМО ПРОСТАЦИТЕ МОГАТ ДА ИСКАТ ЛОШИ ОТНОШЕНИЯ С РУСИЯ. АЗ СЪМ ЗА ДОБРИТЕ ОТНОШЕНИЯ В ДУХ НА РАЗБИРАТЕЛСТВО. Пресконференция хо Фокс Нюз/10.1.17

Проблемът е, че Русия, със скъсани и прозиращи отзад гащи се пуйчи, мисли се за най-великата страна в света, за която не съществуват никакви общи правила за съществуване и затова не желае добри отношения с никого! Такава е политиката на най-великото Джудже в света!

Целият свят се удивлява на простотията на Обама. Западна, Източна ,Арабска и пр. преса. Обама не разреши на ФБР да провери сървърите на Демократическата партия и да се установи, дали има руска ,или каквато и да е намеса. Не се установи и външна намеса върху машините по изборния процес. Две седмици мотаха доклада и Шефът на разузнавателната общност на САЩ , сто годишен дъртак с физиономия на извратеняк не можа да даде нито едно доказателство за руска намеса.

американската политика се движи по свои правила. По принцип ако някой има близки отношения с чужд посланик може да е вербуван и представлява риск. Недопустимо е да бъде съветник, но той е съветник и не разполага с всяка информация. Ако разполага и я предаде , ще му обърнат главата на обратно. От друга страна, фактът показва, че американците и руснаците са от един отбор и вече не се крият. Само идиотите вярват, че са противници, а провокатори раздухват пропаганда, която уврежда всеки, който се хване. Не се хващайте на пропагандата,че са врагове. У нас действат съвместно във всяко отношение.

Разбира се, че са противници. Просто в момента имат обща задача по разчистването на Соросовите обори. Очаквайте скоро и Ялта-2.

За да отиде съветник на Тръмп при Руски посланник, значи Тръмп го е изпратил. И не пиши глупости. Няма дипломат който да не е агент, както и съветник. На кого ? Това е въпросът. Много е просто но не е за прости хора

че си от умните. Дерзай, човече!

Гледам пак е играла голямата метла и е оставила само правилните коментари, които не си позволяват да припомнят за американското посолство и българската политика.

ЩАТИТЕ са наш съюзник и приятел, спасили над 500 хиляди Българи от терора на туземните рашистки олигарси, а путлеристан е враг номер едно.

"Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" :)))

Абе Инджиф, колко българи бомбардираха американските убийци в София, Карлово, Дупница и пр. И боклуци като теб издигнаха паметник на американските летци. Британската утайка отиде в Америка.Изкла и обра коренния народ, 300 г. експлоатира и убива черни роби. Хвърли бомби върху невинни японци. Предателите като теб продадоха коридор против Сърбия, изБиха 2900 невинни граждани, от които 480 деца. Узакониха джихадисткото Косово и така продадоха българите в Македония. Изчезвай в Турския кенеф на дядо ти продажника....

на руски бизнесмен, политик, кандидат-президент си контактува, хортува, или не дай боже получава ордени от Американския Президент, жална му майка на тоя човек.

А не ви ли се стува че всъщност атакуващия и искащия да разруши руско-американските отношения е този, който беше най-облагодетелствуван от Хюсеин Обама: ислямската държава.

тия хора с тяхната антируска пропаганда ще направят целия свят русофил,това ли им е целта ?

Ако някой все още не е наясно с това как ДС и КГБ оплита "капиите" си в мрежите си (вкл. "интересни" и "перспективни" особи от Запад), не е зле да прочете биографията на Атанас Тилев например. Атанас Тилев - роден е в Стара Загора, завършва Немската гимназия в Ловеч, бил е преводач на Тодор Живков. Баща му Жеко Тилев е прокурор в първите процеси на така наречения Народен съд. =================== ЖЕНИ СЕ ЗА Кукка Мария, ДЪЩЕРЯ НА МИНИСТЪРА НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ на Финландия д-р Ахти Карялайнен. Във Финландия Тилев създава фирма Тампела, която търгува с метали и земекопни машини с тогавашния Съветски съюз. =================== (след като като спасител на морето Тилев забива щерката на външния министър на Финландия, ТОЙ СТАВА ЛОГИЧНО "ИНТЕРЕСЕН" НА КГБ И ТЕ ГО ВЗИМАТ (ИЗДИГАТ) ОТ ДС, КАТО ТЯХНА ПОДЧИНЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ОТЧЕТ И "РАБОТА". Правят го и "едър бизнесмен" като му уреждат големи контралти със СССР - Тилев "урежда" продажбата на много скъпи големи земекопни машини и друга техника, КОЯТО РУСНАЦИТЕ И САМИ СИ ПРОИЗВЕЖДАТ И ВСЪЩНОСТ НЯМАТ НУЖДА, ЗА ДА ГО НАЛОЖАТ КАТО ЕДЪР БИЗНЕСМЕН НА ЗАПАД, И СЛЕД ТОВА МУ ДАВАТ И ЗАДАЧАТА "ДА СЕ ПОГРИЖИ" И ЗА БЕДНИЯ ТОГАВА СИМЕОН КОБУРГОТСКИ, КОЙТО Е В ИЗГНАНИЕ И РАЗЧИТА И НА ПОМОЩИ НА ПРИЯТЕЛИ И РОДНИНИ, като негови братовчеди например, за да преживява...) Според бившия началник на пресцентъра на премиера Жан Виденов Красимир Райдовски Тилев СЕ ПОЗНАВА СЪС Симеон Сакскобургготски от средата на 70-те години на XX век ПО ЛИНИЯ НА 1-во главно управление на ДС, КОГАТО ГО НАПРАВИЛ СЪВЕТНИК В СВОЯТА ЗАДГРАНИЧНА ФИРМА, ЗА ДА ИМА ОСНОВАНИЕ ДА МУ ИЗПЛАЩА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ.

Шеф на Дару финанс, бивш собственик на фалиралите Банка за земеделски кредит (БЗК) и Добруджанска банка. БЗК финансира фирми около икономическия кръг Орион, близък до тогавашния премиер Жан Виденов. Близък приятел е на Бриго Аспарухов, който според запознати е унищожил досието му на агент (Агент Румянцев) на Шесто управление на Държавна сигурност. През 1981 г. германският вестник Велт ам зонтаг пише за Тилев, че е живият микрофон на КГБ.[3] [4] Според ДАКСИ[5] Атанас Тилев участва като собственик само в 2 фирми в България Дару кар ООД и Дару АВ, в които държи съответно 80 % и 90 %. През 2011 г. е окончателно оневинен за източването на 543 млн. лв. от Банка за земеделски кредит. Делото за безстопанственост срещу бизнесмена е прекратено поради изтекла абсолютна давност от извършване на деянието.[6] Резиденцията му, разположена в полите на Витоша, в кв. Драгалевци, се оценява на около 7,5 млн. евро. Тя разполага с парк от 8 000 m² и къща с разгърната площ от 1440 m². [7] [8] От 1997 г. живее във Финландия.

каква е новината тук. нормално е размяна на разговори отколкото размяна на ракети. тези надминаха и гиобелс с пропаганда и манипулации.

Младите да се вземат.

Нормално е съветника на президента да контактува с факторите на световната политика, а не с треторазрядните пудели, чакащи какъв ще е следващия повей откъм Белия дом.

И какво по-нормално от факта да контактуват дата полюса на системата, чрез която управляват света последните 99 години. Едни кръгове се опитаха да я игнорират и да осъществят еднополюсен модел, но Путин преди два месеца ясно им се изсмя, че няма как да стане, или по-простичко - няма с какво да се замени това, дето крепи долара - богатствата на Сибир. Ако Тръмп не иска след някоя и друга година юана да измести долара, ще търси контакт с Кремъл.

МАМО, МАМО А ПЪК ГОШО МИ СЕ УПЛЕЗИИ.

МАЛИИИИ ЕЕЕ, СТАНАХТЕ СМЕШНИ.

Щерев, някаква промяна ли забелязвам

очевидно има промяна. този е с точка.. :-))))

и ти ли стана обърнат русофил..ха.ха.ха

Е и какво от това? Пие вода от извора! До кога вестникарите и недоучените журналя и медиите ще дават акъл на службите и на специалистите и ще определят кой с кого да говори и с кого да се среща? Тяхната роля е да осведомяват, но те се изродиха до служби за манипулиране и платени поръчки! По това кой е собственика на дадена медия ще познаете чии интереси обслужва!

пък Обонго често хапвал банани....

Соросоиди свърши се вашата. Грантовете спират за това се научете да гълтате Това се цени на околовръстното

"Съветник на Тръмп често контактувал с руския посланик в САЩ". Някак си не ми стана ясно какво доказва това? И какво гледам.. О! Ужас! "Той добави, че на Рождество генерал Флин изпратил на руския посланик поздравление за празника, в което се отбелязвало също желанието на американските власти да поддържат контакти и да взаимодействат с Русия." Вместо да изпрати за байряма една честитка до идил, с желанието САЩ да продължат взаимодействието и да укрепят още повече братската дружба между идилския и американския народи! венсеремосс! :-)))

Нищо не доказва, Шерлок, а ПОКАЗВА, ИНДИКИРА! Ако можеш да направиш разликата. Доказва само това, което ... казва, че се е случило, самияр факт! На този етап! А ако си наистина толкова тъп, да ти обясня - Тръмп не веднъж заяви и НАТЪРТИ, че не познава и НИКОГА НЕ СЕ Е ВИЖДАЛ С ПУТИН! О'К, схаващаш ли засега, дотук. А СЕГА СТАВА ЯСНО, ЧЕ ДА, ТЕ С ПУТИН МОЖЕ И ДА НЕ СА СЕ ВИЖДАЛИ, НО ... ЕДНИ ОТ НАЙ-БЛИЗКИТЕ ИМ ХОРА СА? И да ти задам един въпрос с много силно занижена трудност - ЗНАЕШ ЛИ КАКВА РОЛЯ ИЗВЪРШВАТ ПОСРЕДНИЦИТЕ ТИ, ОСОБЕНО КОГАТО СА ТИ СРЕД НАЙ-ДОВЕРЕНИТЕ ХОРА? Така на времето Борисов упорито отричаше, че се е виждал с Гоце, докато излязоха записите с "Мишо Бирата" и телефонните услуги, които са си менкали тези. Така Борисов отричаше и че се бил виждал с Доган, а после стана ясно, че дясната му ръка - Цецо Голямото Ухо, си се е виджал редовно конспиративно с Катарзиса на Доган - Пеевски, че и Цацаров са викали да присъства, за да си води записки... Ти тъп ли си, или ДА?

Е, и? Радан Кънев ходи почти ежедневно до американското посолство. "Протестърите" също (по време на протестите). Проектът "ГЕРБ" е подпомогнат солидно от германската фондация "Ханс Зайдел". По времето на изборите за президент в Русия през 1996-та огромен екип от американски "изборни експерти" е помагал на Елцин. И т.н...

Гледайте и се учете как се прави пропаганда! В медиите се приема за аксиома желаното внушение (че Русия) от което изхождат вече такива безумия че контакта между 2те най-велики държави в света е нещо порочно, а не добро каквото всъщност е!

Това че съветник на Тръмп е контактувал с руския посланик е чудесно! Те посланиците са за това - за контакти! И колкото по-чести са контактите, толкова по-добре!

Шило

Няма лошо! Поведение на зрели и отговорни мъже, а не на заядливи "политици" с инфантилен характер.

Ами въртели са . . . . . . .Аз на тебе, ти на мене . . . . .какво лошо . . . при нас заядно на яхти се водят и пак не се познават . . . . Ето Марковски казва, Прокопиев и Дянков ИЗОБЩО несе познават, камо ли Прокопиев да е давал съвети на Дянков . . . а пък Дянков го бил наел за консултант . . . .адни такива . . . . .

Посланика чумав ли е та са опасни контактите с него?

Контрабандист е на боярышници и зарибява невинните приятели на тръмп.

хлебарката се гърчи в предсмъртна агония

Да видим как ще говориш скоро за Тръмп.

Обонгу тече в канлизация заедно с Клитори и ЧЕХЛИ МЕХЛИ БГ. Сбогом ви казвам

FuckTheEU

Всички наши политици прекалено често контактуват с американския посланник, и твърде често ходят до американското посолство. Не трябва ли и ние да бием тревога?!

Сидеров тиквен медал получи от Путин, а Курнелийката ходи на крака при Путин да и кажат кой да е президент на България.

Тези дни Корнелка се върна от Щатите и там е имала неофициална среща с Тръмп. Нещо да кажеш?

КОЙ СИ ТИ БЕ УРОДЕ ЧЕ ЩЕ ОБВИНЯВАШ ДВАМА ЧОВЕКА КОИТО СЕ СРЕЩАТ?

Поредната руска партенка .

ЗАГЛАВИЕТО парцаливи, миризливи партенки като постове, във форумите се простират.. " Високопоставен американски представител заяви, че правителството на Обама е в течение на чести контакти между бъдещия съветник....." Ама ние да си пишем, бришем глупостите...

Кофти... Тръмп ши го тръмпят май...

Тези кучета ,които лаят срещу Русия са бесни и след една седмица ще бъдат изритани !

Иколко хубаво звучи името Иванка!

Меланья Трамп (англ. Melania Trump), в девичестве Кнавс (словен. Knavs) или Кнаусс (англ. Knauss); род. 26 апреля 1970, Севница, Югославия НАЙ-МАЛКИЯ МУ СИН ГОВОРИ СРЪБСКИ - МАЙЧИН ЕЗИК

сърбите- едни от най-големите ни душмани.

Интересно защо никой не споменава за благодарственото писмо, което Путин е изпратил до американският народ веднага след избора на Доналд Тръмп за президент. В него Путин е благодарил за избора на неговият приятел Тръмп, с когото споделян еднакви ценности. Ценностите на Тръмп ги знаем - трите му законни жени. А ето и "ценностите" на Путин. Вижте "Любимые женщини Путина. Фотоалбом. Любовта към красивите жени е много силен обединяващ фактор дори и в политиката.

ДЕМЕК И ТРЪМ И ПУТИН КАЗВАТ ПРАВЕТЕ СЕКС НЕ ВОЙНИ :))) ... ОБИКНОВЕННО МАЛКИТЕ ПИШКИ КАТО МАККЕЙН , МАРКО РУБИО И ХИТЛЕР СА ПО-ВОЙНСТВЕНИ ПОНЕЖЕ ИМАТ КОМПЛЕКСИ :))

ГЕНЕРАЛ ФЛИН .... А ДА СТАНЕШ АМЕРИКАНСКИ ГЕНЕРАЛ ЗНАЧИ СИ МНОГО ПРО-АМЕРИКАНСКИ :))

Не може президента на САЩ да загърби съдбата на 51% от гражданите на САЩ за да защитава щастието на камараде Путин и Русия. няма президент в исторята на САЩ който да е защитавал Русия от ЦРУ .

ГЕНЕРАЛ МАЙКЪЛ ФЛИН Е БИВШ ШЕФ НА АМЕРИКАНСКОТО ГРУ - ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ ... ЗА НЕГО : "ТРЯБВА ДА ИМА СВЕЩЕН СЪЮЗ МЕЖДУ ХРИСТИЯНСКИТЕ ВОЙНИ СРЕЩУ РАКА НА РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМ" ... ТВА ХИЧ НЕ СЕ ХАРЕСВА НА ЙЕРУСАЛИМСКИТЕ И САУДИТСКИТЕ ФИНАНСИСТИ НА ТЕРОРА :)))

Коментари - Съветник на Тръмп често контактувал с руския посланик в САЩ | Днес.dir.bg

Съветник на Тръмп често контактувал с руския посланик в САЩ

Съветникът по националната сигурност на новия американски президент Доналд Тръмп Майкъл Флин и посланикът на Русия в САЩ Сергей Кисляк често са контактували.

Обратно в новината

Коментари - Съветник на Тръмп често контактувал с руския посланик в САЩ | Днес.dir.bg

Коментари

Дошло е време САЩ и Русия да се разбират, защото боричкането между тях ще извади трета и четвърта сила на световната сцена. Вече не може по старому и ако са умни, ще го осъзнаят. А и САЩ не може да управлява целия свят и да си завира пръстите, където пожелае. Ще настъпи момент и от работа по конфликти в света ще изпусне държавата си. По-добре двуполюсен модел със стабилни и координирани отношения, отколкото многополюсен свят с непредсказуеми полюси. А и светът се умори от боричкания и ограбвания, от войни и последствията им.

Стара Европа трябва да запази образа и живота си, но да се промени и възвърне християнските ценности - семейството и душата, а не парите и консуматорството индивидуално - без деца, самотници безбрачни.

"Кристофър Стил бивш служител на МІ-6 не е взимал пари за своето разследване, а от загриженост за сигурността на ЩАТИТЕ и Великобритания и се съмнява, че колегите му от ФБР блокират разследването срещу Тръмп ?" Това е вярно. Американското Министерство на правосъдието обяви, че започва мащабно независимо разследване на действията на директора на ФБР Джеймс Коми и на агенцията преди президентските избори, съобщи агенция Ройтерс. The Justice Departments Office of the Inspector General е независима институция, създадена със закон и предназначена да разследва незаконни действия в рамките на Министерство на правосъдието. Inspector General Michael Horowitz, който бе номиниран на този пост през 2012 съобщи за началото на разследването 8 дни преди инагурацията на Доналд Тръмп за президент. Разследването ще включи и ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА!?!?!?!, която Кому даде на 5 Юли 2016 ЗА ПРЕПОРЪКИТЕ НА ФБР ОТНОСНО РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ХИЛЪРИ КЛИНТЪН!?!?!?!?!?! И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА НЕОТОРИЗИРАН СЪРВЪР ЗА ЕЛЕКТРОННАТА СИ ПОЩА..И ЗА ВЪЗМОЖЕН КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ НА ДИРЕКТОРА ВЪВ ФБР Andrew McCabe, КОЙТО Е ИЗИСКВАЛ ТОЙ ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН ОТ РАЗСЛЕДВАНЕТО НА КЛИНТЪН Разследването ще включи и действията и изявленията на някои други длъжностни лица по отношение на секретна и чувствителна информация, КАКТО И ВРЕМЕТО И НАЧИНИТЕ, ПО КОИТО ФБР РАЗПРОСТРАНИ ЧУВСТВИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ И СЪДЪРЖАНИЕТО НА ОПРЕДЕЛЕНИ ДОКУМЕНТИ И ЗАКОННОСТТА И ПРИЧИНИТЕ ЗА ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ, КАКТО И ЗАКОННОСТТА ИМ, съгласно Freedom of Information Act...

Майл.ру преди 1 час, источник: РИА Новости "Более 80% американцев считают Россию угрозой, показал опрос"! Нещо май няма да има нов РЕСТАРТ, а ще има дъпълнително набиване на чивии!

Тръмп е Готин и е 1! Поздрави от Германия!

Мале какво ще правят соросоидите.

Преди 4 часа, от мейл.ру! Дональд Трамп в интервью пред Wall Street Journal се изказа на тема антироссийски санкци. Той заяви, че ще ги запази за известен период от време, но ще бъде отворен за тяхната отмяна, ако Русия промени поведението и започне да се държи прилично и да спазва, а не да плюе на международните си задължения!

да публикува данъчната си декларация, американците са много чувствителни към укриване на доходи.

защо не го притиснеш, ами само генерираш щуротии? Има кой да мисли за американците, кажи нещо за българите. И си търси друго поприще, това, тролскота, свършва.

на МІ-6 не е взимал пари за своето разследване, а от загриженост за сигурността на ЩАТИТЕ и Великобритания и се съмнява, че колегите му от ФБР блокират разследването срещу тръмп ?

чудесно!! няма нищо по-добро от диалога. Обама явно има проблем с това. Плевнелиев има още 7 дена да дрънка глупости

Абе човече, какъв диалог с примитивен рашистан, ценностно тоя народ е в робовладелческия строй. Ти през живота стъпвал ли си в нещото, наричащо се русия. Земи та се разходи с автомобил вън от Москва и Ленинград, ако те пуснат, та след туй няма и да споменаваш думата русия.

, че то в Детройт и покрайнините на Чикаго е още по-страшна картинката, ти за къде ми говориш. В Русия има 2/3 от богатствата на света, в Щатите има долари, които утре магат да се окажат купища хартийки, както по едно време стана с лева.

Да, диалогът е важен и необходим, НО КОГАТО ГОВОРИТЕ НА ЕДИН И СЪЩИ ЕЗИК С ДРУГИЯ! Истински и полезен, ползотворен диалог може да има само между две страни, които са добронамерени, искрени, излагат становищата си последователно и аргументирано, зачитат мнението на другия, на различния, не лъжат, манипулират и се опитват да пре.бат другия, ... КОИТО ИМАТ НЯКАКВА ИСТИНСКА ОСНОВА ЗА ДИАЛОГ! Истински диалог не може да се води с някой, който непрекъснато те атакува по всевъзможни начини, пък дори и да отрича, и се опитва всячески да те компроментира, изолзва езика на омразата и на практика води посветена и последователна война срещу теб. С две думи - конструктивния диалог изисква истински конструктивен подход и желание, а не коварство, лъжи, измами, изнудване, шантажиране - хибридни войни, кибератаки, намеса в изборите на другата страна и пр.

Може само да се приветстват контактите на генерал Флинт с руския посланник във Вашингтон. Явно Тръмп не се вслушва в съветите на Плевнелиев.

Контактите са контакти на чаша уиски! Пресно пресно от руските новини, Трамп няма намерение да сваля санкциите от Русия, докато Русия не започне да се държи прилично и не престане плюе на всички международни договори и ангажименти! Кой че го лапа?

да му публикуват данъчната декларация ? Ами едва ли е посмял в нея да лъже, защото в ЩАТИТЕ има IRS, една страшна агенция, която хич не си поплюва.

разрежат тортата отново - това парче за САЩ, това за Русия, това за........

По скоро ще видят как беше разрязана тортата преди изпълненията Обамови и ще заложат на бизнес отношенията, не на политико-военните, както бе досега. На Тръмп му оставиха около 200 трилиона външен и вътрешен дълг, има за какво да мисли и ще се абстрахира от изцепки, поне първите 2 години. Дано да е така, че иначе България я закъсваме яко - помощ отнигде, не се ли възобнови износа за Русия, доколкото успеем да се вредим.

На Русия се пада не парче, а една хапка, а тортата че я реже САЩ!!

хапки излизат по някога тройно по големи и от парчета

защо не рязаха, а само си спретваха кални номерца? Явно не могат. Който може, реже от тортата- пример Путин, отряза си Крим. Другите реват и налагат санкции :):):)

Една баба каза!Нямате спирка бре!

Бях влюбен в Обама но той не ми отвърна на любовта...Затова го мразя.Но ще се задоволя със сомалиеца.

Сбогом, черньо!!!!!!!!!!!!!!!!

САМО ПРОСТАЦИТЕ МОГАТ ДА ИСКАТ ЛОШИ ОТНОШЕНИЯ С РУСИЯ. АЗ СЪМ ЗА ДОБРИТЕ ОТНОШЕНИЯ В ДУХ НА РАЗБИРАТЕЛСТВО. Пресконференция хо Фокс Нюз/10.1.17

Проблемът е, че Русия, със скъсани и прозиращи отзад гащи се пуйчи, мисли се за най-великата страна в света, за която не съществуват никакви общи правила за съществуване и затова не желае добри отношения с никого! Такава е политиката на най-великото Джудже в света!

Целият свят се удивлява на простотията на Обама. Западна, Източна ,Арабска и пр. преса. Обама не разреши на ФБР да провери сървърите на Демократическата партия и да се установи, дали има руска ,или каквато и да е намеса. Не се установи и външна намеса върху машините по изборния процес. Две седмици мотаха доклада и Шефът на разузнавателната общност на САЩ , сто годишен дъртак с физиономия на извратеняк не можа да даде нито едно доказателство за руска намеса.

американската политика се движи по свои правила. По принцип ако някой има близки отношения с чужд посланик може да е вербуван и представлява риск. Недопустимо е да бъде съветник, но той е съветник и не разполага с всяка информация. Ако разполага и я предаде , ще му обърнат главата на обратно. От друга страна, фактът показва, че американците и руснаците са от един отбор и вече не се крият. Само идиотите вярват, че са противници, а провокатори раздухват пропаганда, която уврежда всеки, който се хване. Не се хващайте на пропагандата,че са врагове. У нас действат съвместно във всяко отношение.

Разбира се, че са противници. Просто в момента имат обща задача по разчистването на Соросовите обори. Очаквайте скоро и Ялта-2.

За да отиде съветник на Тръмп при Руски посланник, значи Тръмп го е изпратил. И не пиши глупости. Няма дипломат който да не е агент, както и съветник. На кого ? Това е въпросът. Много е просто но не е за прости хора

че си от умните. Дерзай, човече!

Гледам пак е играла голямата метла и е оставила само правилните коментари, които не си позволяват да припомнят за американското посолство и българската политика.

ЩАТИТЕ са наш съюзник и приятел, спасили над 500 хиляди Българи от терора на туземните рашистки олигарси, а путлеристан е враг номер едно.

"Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" :)))

Абе Инджиф, колко българи бомбардираха американските убийци в София, Карлово, Дупница и пр. И боклуци като теб издигнаха паметник на американските летци. Британската утайка отиде в Америка.Изкла и обра коренния народ, 300 г. експлоатира и убива черни роби. Хвърли бомби върху невинни японци. Предателите като теб продадоха коридор против Сърбия, изБиха 2900 невинни граждани, от които 480 деца. Узакониха джихадисткото Косово и така продадоха българите в Македония. Изчезвай в Турския кенеф на дядо ти продажника....

на руски бизнесмен, политик, кандидат-президент си контактува, хортува, или не дай боже получава ордени от Американския Президент, жална му майка на тоя човек.

А не ви ли се стува че всъщност атакуващия и искащия да разруши руско-американските отношения е този, който беше най-облагодетелствуван от Хюсеин Обама: ислямската държава.

тия хора с тяхната антируска пропаганда ще направят целия свят русофил,това ли им е целта ?

Ако някой все още не е наясно с това как ДС и КГБ оплита "капиите" си в мрежите си (вкл. "интересни" и "перспективни" особи от Запад), не е зле да прочете биографията на Атанас Тилев например. Атанас Тилев - роден е в Стара Загора, завършва Немската гимназия в Ловеч, бил е преводач на Тодор Живков. Баща му Жеко Тилев е прокурор в първите процеси на така наречения Народен съд. =================== ЖЕНИ СЕ ЗА Кукка Мария, ДЪЩЕРЯ НА МИНИСТЪРА НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ на Финландия д-р Ахти Карялайнен. Във Финландия Тилев създава фирма Тампела, която търгува с метали и земекопни машини с тогавашния Съветски съюз. =================== (след като като спасител на морето Тилев забива щерката на външния министър на Финландия, ТОЙ СТАВА ЛОГИЧНО "ИНТЕРЕСЕН" НА КГБ И ТЕ ГО ВЗИМАТ (ИЗДИГАТ) ОТ ДС, КАТО ТЯХНА ПОДЧИНЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ОТЧЕТ И "РАБОТА". Правят го и "едър бизнесмен" като му уреждат големи контралти със СССР - Тилев "урежда" продажбата на много скъпи големи земекопни машини и друга техника, КОЯТО РУСНАЦИТЕ И САМИ СИ ПРОИЗВЕЖДАТ И ВСЪЩНОСТ НЯМАТ НУЖДА, ЗА ДА ГО НАЛОЖАТ КАТО ЕДЪР БИЗНЕСМЕН НА ЗАПАД, И СЛЕД ТОВА МУ ДАВАТ И ЗАДАЧАТА "ДА СЕ ПОГРИЖИ" И ЗА БЕДНИЯ ТОГАВА СИМЕОН КОБУРГОТСКИ, КОЙТО Е В ИЗГНАНИЕ И РАЗЧИТА И НА ПОМОЩИ НА ПРИЯТЕЛИ И РОДНИНИ, като негови братовчеди например, за да преживява...) Според бившия началник на пресцентъра на премиера Жан Виденов Красимир Райдовски Тилев СЕ ПОЗНАВА СЪС Симеон Сакскобургготски от средата на 70-те години на XX век ПО ЛИНИЯ НА 1-во главно управление на ДС, КОГАТО ГО НАПРАВИЛ СЪВЕТНИК В СВОЯТА ЗАДГРАНИЧНА ФИРМА, ЗА ДА ИМА ОСНОВАНИЕ ДА МУ ИЗПЛАЩА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ.

Шеф на Дару финанс, бивш собственик на фалиралите Банка за земеделски кредит (БЗК) и Добруджанска банка. БЗК финансира фирми около икономическия кръг Орион, близък до тогавашния премиер Жан Виденов. Близък приятел е на Бриго Аспарухов, който според запознати е унищожил досието му на агент (Агент Румянцев) на Шесто управление на Държавна сигурност. През 1981 г. германският вестник Велт ам зонтаг пише за Тилев, че е живият микрофон на КГБ.[3] [4] Според ДАКСИ[5] Атанас Тилев участва като собственик само в 2 фирми в България Дару кар ООД и Дару АВ, в които държи съответно 80 % и 90 %. През 2011 г. е окончателно оневинен за източването на 543 млн. лв. от Банка за земеделски кредит. Делото за безстопанственост срещу бизнесмена е прекратено поради изтекла абсолютна давност от извършване на деянието.[6] Резиденцията му, разположена в полите на Витоша, в кв. Драгалевци, се оценява на около 7,5 млн. евро. Тя разполага с парк от 8 000 m² и къща с разгърната площ от 1440 m². [7] [8] От 1997 г. живее във Финландия.

каква е новината тук. нормално е размяна на разговори отколкото размяна на ракети. тези надминаха и гиобелс с пропаганда и манипулации.

Младите да се вземат.

Нормално е съветника на президента да контактува с факторите на световната политика, а не с треторазрядните пудели, чакащи какъв ще е следващия повей откъм Белия дом.

И какво по-нормално от факта да контактуват дата полюса на системата, чрез която управляват света последните 99 години. Едни кръгове се опитаха да я игнорират и да осъществят еднополюсен модел, но Путин преди два месеца ясно им се изсмя, че няма как да стане, или по-простичко - няма с какво да се замени това, дето крепи долара - богатствата на Сибир. Ако Тръмп не иска след някоя и друга година юана да измести долара, ще търси контакт с Кремъл.

МАМО, МАМО А ПЪК ГОШО МИ СЕ УПЛЕЗИИ.

МАЛИИИИ ЕЕЕ, СТАНАХТЕ СМЕШНИ.

Щерев, някаква промяна ли забелязвам

очевидно има промяна. този е с точка.. :-))))

и ти ли стана обърнат русофил..ха.ха.ха

Е и какво от това? Пие вода от извора! До кога вестникарите и недоучените журналя и медиите ще дават акъл на службите и на специалистите и ще определят кой с кого да говори и с кого да се среща? Тяхната роля е да осведомяват, но те се изродиха до служби за манипулиране и платени поръчки! По това кой е собственика на дадена медия ще познаете чии интереси обслужва!

пък Обонго често хапвал банани....

Соросоиди свърши се вашата. Грантовете спират за това се научете да гълтате Това се цени на околовръстното

"Съветник на Тръмп често контактувал с руския посланик в САЩ". Някак си не ми стана ясно какво доказва това? И какво гледам.. О! Ужас! "Той добави, че на Рождество генерал Флин изпратил на руския посланик поздравление за празника, в което се отбелязвало също желанието на американските власти да поддържат контакти и да взаимодействат с Русия." Вместо да изпрати за байряма една честитка до идил, с желанието САЩ да продължат взаимодействието и да укрепят още повече братската дружба между идилския и американския народи! венсеремосс! :-)))

Нищо не доказва, Шерлок, а ПОКАЗВА, ИНДИКИРА! Ако можеш да направиш разликата. Доказва само това, което ... казва, че се е случило, самияр факт! На този етап! А ако си наистина толкова тъп, да ти обясня - Тръмп не веднъж заяви и НАТЪРТИ, че не познава и НИКОГА НЕ СЕ Е ВИЖДАЛ С ПУТИН! О'К, схаващаш ли засега, дотук. А СЕГА СТАВА ЯСНО, ЧЕ ДА, ТЕ С ПУТИН МОЖЕ И ДА НЕ СА СЕ ВИЖДАЛИ, НО ... ЕДНИ ОТ НАЙ-БЛИЗКИТЕ ИМ ХОРА СА? И да ти задам един въпрос с много силно занижена трудност - ЗНАЕШ ЛИ КАКВА РОЛЯ ИЗВЪРШВАТ ПОСРЕДНИЦИТЕ ТИ, ОСОБЕНО КОГАТО СА ТИ СРЕД НАЙ-ДОВЕРЕНИТЕ ХОРА? Така на времето Борисов упорито отричаше, че се е виждал с Гоце, докато излязоха записите с "Мишо Бирата" и телефонните услуги, които са си менкали тези. Така Борисов отричаше и че се бил виждал с Доган, а после стана ясно, че дясната му ръка - Цецо Голямото Ухо, си се е виджал редовно конспиративно с Катарзиса на Доган - Пеевски, че и Цацаров са викали да присъства, за да си води записки... Ти тъп ли си, или ДА?

Е, и? Радан Кънев ходи почти ежедневно до американското посолство. "Протестърите" също (по време на протестите). Проектът "ГЕРБ" е подпомогнат солидно от германската фондация "Ханс Зайдел". По времето на изборите за президент в Русия през 1996-та огромен екип от американски "изборни експерти" е помагал на Елцин. И т.н...

Гледайте и се учете как се прави пропаганда! В медиите се приема за аксиома желаното внушение (че Русия) от което изхождат вече такива безумия че контакта между 2те най-велики държави в света е нещо порочно, а не добро каквото всъщност е!

Това че съветник на Тръмп е контактувал с руския посланик е чудесно! Те посланиците са за това - за контакти! И колкото по-чести са контактите, толкова по-добре!

Шило

Няма лошо! Поведение на зрели и отговорни мъже, а не на заядливи "политици" с инфантилен характер.

Ами въртели са . . . . . . .Аз на тебе, ти на мене . . . . .какво лошо . . . при нас заядно на яхти се водят и пак не се познават . . . . Ето Марковски казва, Прокопиев и Дянков ИЗОБЩО несе познават, камо ли Прокопиев да е давал съвети на Дянков . . . а пък Дянков го бил наел за консултант . . . .адни такива . . . . .

Посланика чумав ли е та са опасни контактите с него?

Контрабандист е на боярышници и зарибява невинните приятели на тръмп.

хлебарката се гърчи в предсмъртна агония

Да видим как ще говориш скоро за Тръмп.

Обонгу тече в канлизация заедно с Клитори и ЧЕХЛИ МЕХЛИ БГ. Сбогом ви казвам

FuckTheEU

Всички наши политици прекалено често контактуват с американския посланник, и твърде често ходят до американското посолство. Не трябва ли и ние да бием тревога?!

Сидеров тиквен медал получи от Путин, а Курнелийката ходи на крака при Путин да и кажат кой да е президент на България.

Тези дни Корнелка се върна от Щатите и там е имала неофициална среща с Тръмп. Нещо да кажеш?

КОЙ СИ ТИ БЕ УРОДЕ ЧЕ ЩЕ ОБВИНЯВАШ ДВАМА ЧОВЕКА КОИТО СЕ СРЕЩАТ?

Поредната руска партенка .

ЗАГЛАВИЕТО парцаливи, миризливи партенки като постове, във форумите се простират.. " Високопоставен американски представител заяви, че правителството на Обама е в течение на чести контакти между бъдещия съветник....." Ама ние да си пишем, бришем глупостите...

Кофти... Тръмп ши го тръмпят май...

Тези кучета ,които лаят срещу Русия са бесни и след една седмица ще бъдат изритани !

Иколко хубаво звучи името Иванка!

Меланья Трамп (англ. Melania Trump), в девичестве Кнавс (словен. Knavs) или Кнаусс (англ. Knauss); род. 26 апреля 1970, Севница, Югославия НАЙ-МАЛКИЯ МУ СИН ГОВОРИ СРЪБСКИ - МАЙЧИН ЕЗИК

сърбите- едни от най-големите ни душмани.

Интересно защо никой не споменава за благодарственото писмо, което Путин е изпратил до американският народ веднага след избора на Доналд Тръмп за президент. В него Путин е благодарил за избора на неговият приятел Тръмп, с когото споделян еднакви ценности. Ценностите на Тръмп ги знаем - трите му законни жени. А ето и "ценностите" на Путин. Вижте "Любимые женщини Путина. Фотоалбом. Любовта към красивите жени е много силен обединяващ фактор дори и в политиката.

ДЕМЕК И ТРЪМ И ПУТИН КАЗВАТ ПРАВЕТЕ СЕКС НЕ ВОЙНИ :))) ... ОБИКНОВЕННО МАЛКИТЕ ПИШКИ КАТО МАККЕЙН , МАРКО РУБИО И ХИТЛЕР СА ПО-ВОЙНСТВЕНИ ПОНЕЖЕ ИМАТ КОМПЛЕКСИ :))

ГЕНЕРАЛ ФЛИН .... А ДА СТАНЕШ АМЕРИКАНСКИ ГЕНЕРАЛ ЗНАЧИ СИ МНОГО ПРО-АМЕРИКАНСКИ :))

Не може президента на САЩ да загърби съдбата на 51% от гражданите на САЩ за да защитава щастието на камараде Путин и Русия. няма президент в исторята на САЩ който да е защитавал Русия от ЦРУ .

ГЕНЕРАЛ МАЙКЪЛ ФЛИН Е БИВШ ШЕФ НА АМЕРИКАНСКОТО ГРУ - ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ ... ЗА НЕГО : "ТРЯБВА ДА ИМА СВЕЩЕН СЪЮЗ МЕЖДУ ХРИСТИЯНСКИТЕ ВОЙНИ СРЕЩУ РАКА НА РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМ" ... ТВА ХИЧ НЕ СЕ ХАРЕСВА НА ЙЕРУСАЛИМСКИТЕ И САУДИТСКИТЕ ФИНАНСИСТИ НА ТЕРОРА :)))