Коментари - ФРГ отбелязва Деня на германското единство | Днес.dir.bg

ФРГ отбелязва Деня на германското единство

Германия отбелязва 26-ата годишнина от обединението - Деня на германското единство, който е национален празник и почивен ден.

Обратно в новината

Коментари - ФРГ отбелязва Деня на германското единство | Днес.dir.bg

Коментари

Комсомолката от ГДР ви унищожава.

Сърдечни поздрави!

...Einigkeit und Recht und Freiheit Für das deutsche Vaterland!

В който комунистите в България и ченгетата им се бяха попикали от страх.

меркел хабиб е номер едно!

Hundreds of demonstrators loudly protested against Chancellor Angela Merkel before after an ecumenical service at the Church of Our Lady in Dresden, onUnity Day celebrations on Monday. "Merkel must go", and "Traitor to the people,". Взривове срещу джамии и запалени полицейски коли маркират празниците.

Говорих преди години с германка, професор, често се чувало, че трябва да се възстанови берлинската стена, само че два пъти по-висока.

Май това ще е единственият начин поне Източна Германия да се спаси от ислямизация.

До колкото познавам Германия от периода на обединение този ден няма как да е без протести. Още тогава всички одобряваха обединението, но всяка от двете части имаше своя гледна точка. Западната част беше обложена с данъци, които позволиха на федералното правителство за кратко време да вложи в източните провинции над 3000 милиарда марки, предимно в инфраструктура и социални програми. Недоволството но източните провинции бе, че бяха затворени всички предприятия и живеещите в тях бяха на социални доходи. Някой по-малки индустриални градове се бяха превърнали в градове - призраци, без младежи и унили възрастни хора без шанс за работа и професионална реализация. Тази реформа не постигна целите си и стандарта на живот в двете части още се различава. Като се добави и глухотата на политиците по мигрантския въпрос и криза, е обяснимо защо този ден днес не се приема в Германия за желания от политиците й всеобщ германски празник.

Беше Германия, беше..... Сега е Германистан или там както е на арабски.

ЕДИН ПРИЯТЕЛ - БЪЛГАРИН - ХРИСТИЯНИН В КАНАДА МИ РАЗПРАВЯШЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ИМ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ : .. "ИЗБИРАТЕЛНАТА СЕКЦИЯ В ДЖАМИЯТА ":)))) ... БОБРИТЕ СА ОЩЕ ПО СДУХАНИ

Днес в Дрезден баба Ангела и дядо Гаук бяха освиркани от присъстващите на тържеството "Ден на единството". "Предатели", "Меркел изчезвай!" и "Изгонете ги от Германия!" бяха виковете на разгневените от политиците хора.

Това посрещане на Меркел И Гаук в Дрезден с освиркване ,плакати -"Предатели" ,"Оставка","Вън " от няколкостотин демонстранти така е разстроило пресата ,че даже Шпигел,Ди Велт и т.н го отбелязват!

Откакто тая дърта пача е канцлер, немската нация е разединена ! Над 80% са против боклуците-мигранти и не повече от 20% подкрепят пачата... На място в Германия видях трагедията - там има повече бурки, шалвари и забрадки от Столипиново, Филиповци и Максуда ! Германците са отвратени и ужасени ! Засега най-будни са бившите източни територии - те протестират най-активно срещу мигрантите-терористи ! Всеки, който е за мигрантите, на практика подкрепя ислямския тероризъм !

в германия и австрия мигрантите са на всяка крачка и са безгрижни като нашите цигани с интеграционните добавки

И в Белгия е същото Освен това мръсотията е тотална по улиците Преди години копченце нямаше боклук по улиците, сега е фас до фас, опаковки, хартии и какво ли не най-много са боклуците в торби, завряни в храстите А поведението е в стил -вие сте ни длъжни !Хората не съ против религията, а против самите първични и прости индивиди Върна се първобитно общинния строй!

Днес мама Меркел ще раздава безплатен вазелин , като бонус към правилата за безопасен секс между тарамбуките и етническите германци , и то без възрастови ограничения !

Всеки немец с килимчето - и в джамията на намаз!

и тая германия не признава КРИМ !!!

МАСКВА, като коментираш в български сайтове, поне научи български.

въобще германия трябваше да стане една голяма неутрална страна в Европа без армия НО СТАЗИ БАЗА НА СССР - ЗА това се говореше преди това и това трябваше да стане -ЗАЩО БАЗАТА да си остане - заданестава това което е сега 1 ГЕРМАНИЯ В ЗНАК НА БЛАЛАВГОРНОСТ ПОДДЪРЖА САНКЦИИ ПРОТИВ РУСИЯ -И ВТОРО свевнетът беше против ГЕР-я да е страНА И ДА РАЗДЕЛЪТ НА 20 ЧАСИТИ (ПО ДУМИТЕ НА чърчел)въобще и ТОГАВА СТАЛИН каза : - Хитлеровци идват и си отиват а немския народ си е ВЕЧЕНННННН И ТОВА ГО КАЗВА СТАЛИН - ЗАТОВА Е И ГЕНЕРАЛИСИМОСТ(а той е причината да иа и полша днес!!!!

КОЛКО ПРОСТ ЕС ! НЯМАШЕ ОБИДЕНЯВАНЕ - ИМАШЕ ПОГЛЪЩАНЕ ЕДНА СТРА В ДРУГА ! БЕЗ НИКЪКЪВ РЕФЕРЕНДУМ - АКО СИ СПОМНИМ еврпеиските страни бяха против и само ФАЩ БЕШЕ СЪЗЛАСНА и блпагодарение на некадърния в това време Горбачов и компания(неговите съветници )се хвана на американската въдица ! От страната на СССР немците които и това питаха колко СТОТИЦИ милиарда ще струва обедениението !!!! а стана така че руснаците и загубиха и морално и икономически и сратегически !

да пишеш и да четеш и спри да пишеш лайна!

Германия ще отбелязва Деня на Мюсюлманскто единство...

анексираха източна германия без референдуми, без международно-правни съглашения; народът там още не го е преживял

България не е вече НРБ! На готово!

мислят с гъзът си! Защо ли? Този писач, е отбелязъл Няколко стотин симпатизанти на "Пегида" обсипваха с обиди ! ГЕРМАНИЯ ИМА 80 МИЛИОНА милиона , милиона а не няколко стоти

ЕЙ ТВА Е ПО-СЕРИОЗНО German politician accuses US of waging economic war against Deutsche Bank ... Washington has a long tradition of waging trade wars, if they are favorable to the US economy, and the Deutsche Bank case is an example of that, said the German parliaments economics committee chairman Peter Ramsauer in an interview with Welt am Sonntag. ДОЙЧЕ БАНК ЯКО Е ЗАКЪСАЛА , НАЛОЖИ СЕ ШЕФОВЕТЕ НА 5-ТЕ НАЙ ГОЛЕМИ НЕМСКИ КОМПАНИИ В ДЕКЛАРАЦИЯ ДА ЗАСТАНАТ ЗАД НЕЯ - ДАЙМЛЕР , БАЕСЕФ , И Т.Н :)))

Аз

То и в Украйна на майдана никога не са протестирали повче от 2000 души от 50 милиона, ама на - 3 години по-късно Украйна вече е под 30 милиона - 20 милиона по-малко, благодарение на 2 хиляди протестиращи.

Някои "мислят" с това, което излиза от гъзът им. Що не прочетеш тази статия - След нощ на сблъсъци три подпалени полицейски коли в Дрезден или пък друго - Мултикултурализъм в действие: Събуди някого и го наръгай с нож Можеш да ги намериш с Гугъл

вземи ги за пример! А ХУЛИГАНИ има навсякъде, голяма работа станала - запалили 3 коли. Там си имат коли колкото си искат - правят си ги , не е като в България. Много сте дребнави провинциалисти

В Дрезден Меркел и Гаук са били освирквани и посрещани с лозунги-вие сте държавни предатели. no comment

Още 1952 година Йосиф Сталин предлага на ФРГ тогава да се обединят двете Германии. Но САЩ и Англия не се съгласяват. това трябва да се знае. След това е имало и предложение на Никито Хрушчов, което също не е прието от съюзниците. Едва при Джордж Буш старши предложението на Горбачов за обединение е прието срещу условието НАТ да не се разширява и на метър на изток. Това е записано точно и ясно . В замяна на това СССР изтегля 24 те дивизии от Източна Германия, над 240000 войници и офицери. Запада в лицето на САЩ АНглия и ФРанция респективно НАТО не спазват това условие и сега сме на прага на световна война. В Сирия вече се стрелят едни други. Тези неща трябва да се знаят, защото запада може да подпали поредната световна термоядрена война. Командния център на нато в Германия и други страни ще бъдат изпепелени. На света е нужен мир и НАТО трябва да се оттегли от границите на Русия.Ако това не стане, Германия няма повод да се радва и празнува ,по скоро повод за тревога ,отговорност и морална равносметка.

Аз

Добавка: След войната САЩ, Великобритания и Франция (и аз като германците никога няма да разбера защо Франция е страна-победител) защитават тезата, че статуквото трябва да се върне на нивото на 19 век и ФРГ трябва да бъде разделена на провинции и да престане да съществува като единна държава. Сталин отговаря, че "Хитлеровците идват и си отиват, а германският народ остава" и ги отрязва.

Германският министър на финансите се обяви за създаването на германски ислям, който да почива на принципите на толерантността и европейския либерализъм и да служи за средство за интеграцията на милиони бежанци в европейското общество, съобщава RT. Идеята си Волфганг Шойбле публикува в германския вестник Велт ам Зонтаг. ХИТЛЕР ЮНГЕН СЪС ЧАЛМИ :))

Мъдрите хора са казали: "Когато Господ реши да накаже някого, първо му взема акъла!:

Аз

Ще се наложи Холивуд да им произведе един нов пророк, обаче...

Това с "денят на откритата джамия" е върховно!!! Трябва да имаш страхотно чувство за хумор (черен хумор!), за да го направиш . . . или да си много, много отчаян!!

При това, най-големите джамии в страната отказаха да се включат. Ама то в Германия е така - гледах снимки, немски командоси влизат в джамия, щото преследван от тях за тероризъм се укрил вътре. Смешници - каски, маски, бронежилетки, автомати... и всек държи автомата в дясна ръка, а в лявата - кубинките, щото ги накарали да се събуят и да влязат по чорапи. Щях да падна от смях.

Ще има лазерно шоу А бомбено ще има ли

Германия е уникална страна, но от наивници. Икономически гигант, геополитическо джудже. Англосаксонците, Путин и ГДР комсомолката и скроиха шапка. Ще берат ядове.

Само една поправка - ГДР комсомолката от ЩАЗИ

вземи ги за пример! А ХУЛИГАНИ има навсякъде, голяма работа станала - запалили 3 коли. Там си имат коли колкото си искат - правят си ги , не е като в България. Много сте дребнави провинциалисти

Както е тръгнало, геманският Запад съвсем скоро (в най-близко бъдеще) ще стигне Изтока. Близкият Изток. Така са се устремили, че даже и нас искат да ни завлекат там! А иначе - тържествата вече започнаха - още вчера, с голяма демонстрация СРЕЩУ Меркел и Гаук. Не мога да напиша това, което им викаха (преди ченгетата с демократично насилие да ги изтласкат по-встрани), че ще ми скрият поста за цинизми, обидни думи и т.н. Гледайте в мрежата - има достатъчно видеозаписи.

колко голяма е демонстрацията бе левак? Какво ченгета в Германия? Ми то БЪЛГАРИТЕ СА СИ ЦАРЕ НА ОБИДИ - поети са и си измислят за което все нови думи. Това ви е ориенталското!!!!

догодина на тази дата ще празнуват сигурно шариатското обединение с рецитали на корана .

БИХ КАЗАЛ ЧЕ ЛЮБОВТА КЪМ ИСЛЯМА ОБЕДИНЯВА МЕРКЕЛ И НАРОДА И :)))

ГДР комсомолката Ви разплете кошницата. Германецът е организиран, изпълнителен, техничар, но е глупав и манипулируем и на всеки 60-70 години прави бели и започва от начало. БРЕКСИТ бабе.

Унгарците ги домързя да се завлекат до урните, тези правят ден на отворената джамия....абе сбогом християнство, сбогом Европа това е краят, освен ако отново не се появи някой с или без мустачки.....

за трети път съсипаха Европа и света гадните, тъпи шваби

ден на откритата джамия? по бих се радвал на ден на закритата джамия!

Коментари - ФРГ отбелязва Деня на германското единство | Днес.dir.bg

ФРГ отбелязва Деня на германското единство

Германия отбелязва 26-ата годишнина от обединението - Деня на германското единство, който е национален празник и почивен ден.

Обратно в новината

Коментари - ФРГ отбелязва Деня на германското единство | Днес.dir.bg

Коментари

Комсомолката от ГДР ви унищожава.

Сърдечни поздрави!

...Einigkeit und Recht und Freiheit Für das deutsche Vaterland!

В който комунистите в България и ченгетата им се бяха попикали от страх.

меркел хабиб е номер едно!

Hundreds of demonstrators loudly protested against Chancellor Angela Merkel before after an ecumenical service at the Church of Our Lady in Dresden, onUnity Day celebrations on Monday. "Merkel must go", and "Traitor to the people,". Взривове срещу джамии и запалени полицейски коли маркират празниците.

Говорих преди години с германка, професор, често се чувало, че трябва да се възстанови берлинската стена, само че два пъти по-висока.

Май това ще е единственият начин поне Източна Германия да се спаси от ислямизация.

До колкото познавам Германия от периода на обединение този ден няма как да е без протести. Още тогава всички одобряваха обединението, но всяка от двете части имаше своя гледна точка. Западната част беше обложена с данъци, които позволиха на федералното правителство за кратко време да вложи в източните провинции над 3000 милиарда марки, предимно в инфраструктура и социални програми. Недоволството но източните провинции бе, че бяха затворени всички предприятия и живеещите в тях бяха на социални доходи. Някой по-малки индустриални градове се бяха превърнали в градове - призраци, без младежи и унили възрастни хора без шанс за работа и професионална реализация. Тази реформа не постигна целите си и стандарта на живот в двете части още се различава. Като се добави и глухотата на политиците по мигрантския въпрос и криза, е обяснимо защо този ден днес не се приема в Германия за желания от политиците й всеобщ германски празник.

Беше Германия, беше..... Сега е Германистан или там както е на арабски.

ЕДИН ПРИЯТЕЛ - БЪЛГАРИН - ХРИСТИЯНИН В КАНАДА МИ РАЗПРАВЯШЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ИМ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ : .. "ИЗБИРАТЕЛНАТА СЕКЦИЯ В ДЖАМИЯТА ":)))) ... БОБРИТЕ СА ОЩЕ ПО СДУХАНИ

Днес в Дрезден баба Ангела и дядо Гаук бяха освиркани от присъстващите на тържеството "Ден на единството". "Предатели", "Меркел изчезвай!" и "Изгонете ги от Германия!" бяха виковете на разгневените от политиците хора.

Това посрещане на Меркел И Гаук в Дрезден с освиркване ,плакати -"Предатели" ,"Оставка","Вън " от няколкостотин демонстранти така е разстроило пресата ,че даже Шпигел,Ди Велт и т.н го отбелязват!

Откакто тая дърта пача е канцлер, немската нация е разединена ! Над 80% са против боклуците-мигранти и не повече от 20% подкрепят пачата... На място в Германия видях трагедията - там има повече бурки, шалвари и забрадки от Столипиново, Филиповци и Максуда ! Германците са отвратени и ужасени ! Засега най-будни са бившите източни територии - те протестират най-активно срещу мигрантите-терористи ! Всеки, който е за мигрантите, на практика подкрепя ислямския тероризъм !

в германия и австрия мигрантите са на всяка крачка и са безгрижни като нашите цигани с интеграционните добавки

И в Белгия е същото Освен това мръсотията е тотална по улиците Преди години копченце нямаше боклук по улиците, сега е фас до фас, опаковки, хартии и какво ли не най-много са боклуците в торби, завряни в храстите А поведението е в стил -вие сте ни длъжни !Хората не съ против религията, а против самите първични и прости индивиди Върна се първобитно общинния строй!

Днес мама Меркел ще раздава безплатен вазелин , като бонус към правилата за безопасен секс между тарамбуките и етническите германци , и то без възрастови ограничения !

Всеки немец с килимчето - и в джамията на намаз!

и тая германия не признава КРИМ !!!

МАСКВА, като коментираш в български сайтове, поне научи български.

въобще германия трябваше да стане една голяма неутрална страна в Европа без армия НО СТАЗИ БАЗА НА СССР - ЗА това се говореше преди това и това трябваше да стане -ЗАЩО БАЗАТА да си остане - заданестава това което е сега 1 ГЕРМАНИЯ В ЗНАК НА БЛАЛАВГОРНОСТ ПОДДЪРЖА САНКЦИИ ПРОТИВ РУСИЯ -И ВТОРО свевнетът беше против ГЕР-я да е страНА И ДА РАЗДЕЛЪТ НА 20 ЧАСИТИ (ПО ДУМИТЕ НА чърчел)въобще и ТОГАВА СТАЛИН каза : - Хитлеровци идват и си отиват а немския народ си е ВЕЧЕНННННН И ТОВА ГО КАЗВА СТАЛИН - ЗАТОВА Е И ГЕНЕРАЛИСИМОСТ(а той е причината да иа и полша днес!!!!

КОЛКО ПРОСТ ЕС ! НЯМАШЕ ОБИДЕНЯВАНЕ - ИМАШЕ ПОГЛЪЩАНЕ ЕДНА СТРА В ДРУГА ! БЕЗ НИКЪКЪВ РЕФЕРЕНДУМ - АКО СИ СПОМНИМ еврпеиските страни бяха против и само ФАЩ БЕШЕ СЪЗЛАСНА и блпагодарение на некадърния в това време Горбачов и компания(неговите съветници )се хвана на американската въдица ! От страната на СССР немците които и това питаха колко СТОТИЦИ милиарда ще струва обедениението !!!! а стана така че руснаците и загубиха и морално и икономически и сратегически !

да пишеш и да четеш и спри да пишеш лайна!

Германия ще отбелязва Деня на Мюсюлманскто единство...

анексираха източна германия без референдуми, без международно-правни съглашения; народът там още не го е преживял

България не е вече НРБ! На готово!

мислят с гъзът си! Защо ли? Този писач, е отбелязъл Няколко стотин симпатизанти на "Пегида" обсипваха с обиди ! ГЕРМАНИЯ ИМА 80 МИЛИОНА милиона , милиона а не няколко стоти

ЕЙ ТВА Е ПО-СЕРИОЗНО German politician accuses US of waging economic war against Deutsche Bank ... Washington has a long tradition of waging trade wars, if they are favorable to the US economy, and the Deutsche Bank case is an example of that, said the German parliaments economics committee chairman Peter Ramsauer in an interview with Welt am Sonntag. ДОЙЧЕ БАНК ЯКО Е ЗАКЪСАЛА , НАЛОЖИ СЕ ШЕФОВЕТЕ НА 5-ТЕ НАЙ ГОЛЕМИ НЕМСКИ КОМПАНИИ В ДЕКЛАРАЦИЯ ДА ЗАСТАНАТ ЗАД НЕЯ - ДАЙМЛЕР , БАЕСЕФ , И Т.Н :)))

Аз

То и в Украйна на майдана никога не са протестирали повче от 2000 души от 50 милиона, ама на - 3 години по-късно Украйна вече е под 30 милиона - 20 милиона по-малко, благодарение на 2 хиляди протестиращи.

Някои "мислят" с това, което излиза от гъзът им. Що не прочетеш тази статия - След нощ на сблъсъци три подпалени полицейски коли в Дрезден или пък друго - Мултикултурализъм в действие: Събуди някого и го наръгай с нож Можеш да ги намериш с Гугъл

вземи ги за пример! А ХУЛИГАНИ има навсякъде, голяма работа станала - запалили 3 коли. Там си имат коли колкото си искат - правят си ги , не е като в България. Много сте дребнави провинциалисти

В Дрезден Меркел и Гаук са били освирквани и посрещани с лозунги-вие сте държавни предатели. no comment

Още 1952 година Йосиф Сталин предлага на ФРГ тогава да се обединят двете Германии. Но САЩ и Англия не се съгласяват. това трябва да се знае. След това е имало и предложение на Никито Хрушчов, което също не е прието от съюзниците. Едва при Джордж Буш старши предложението на Горбачов за обединение е прието срещу условието НАТ да не се разширява и на метър на изток. Това е записано точно и ясно . В замяна на това СССР изтегля 24 те дивизии от Източна Германия, над 240000 войници и офицери. Запада в лицето на САЩ АНглия и ФРанция респективно НАТО не спазват това условие и сега сме на прага на световна война. В Сирия вече се стрелят едни други. Тези неща трябва да се знаят, защото запада може да подпали поредната световна термоядрена война. Командния център на нато в Германия и други страни ще бъдат изпепелени. На света е нужен мир и НАТО трябва да се оттегли от границите на Русия.Ако това не стане, Германия няма повод да се радва и празнува ,по скоро повод за тревога ,отговорност и морална равносметка.

Аз

Добавка: След войната САЩ, Великобритания и Франция (и аз като германците никога няма да разбера защо Франция е страна-победител) защитават тезата, че статуквото трябва да се върне на нивото на 19 век и ФРГ трябва да бъде разделена на провинции и да престане да съществува като единна държава. Сталин отговаря, че "Хитлеровците идват и си отиват, а германският народ остава" и ги отрязва.

Германският министър на финансите се обяви за създаването на германски ислям, който да почива на принципите на толерантността и европейския либерализъм и да служи за средство за интеграцията на милиони бежанци в европейското общество, съобщава RT. Идеята си Волфганг Шойбле публикува в германския вестник Велт ам Зонтаг. ХИТЛЕР ЮНГЕН СЪС ЧАЛМИ :))

Мъдрите хора са казали: "Когато Господ реши да накаже някого, първо му взема акъла!:

Аз

Ще се наложи Холивуд да им произведе един нов пророк, обаче...

Това с "денят на откритата джамия" е върховно!!! Трябва да имаш страхотно чувство за хумор (черен хумор!), за да го направиш . . . или да си много, много отчаян!!

При това, най-големите джамии в страната отказаха да се включат. Ама то в Германия е така - гледах снимки, немски командоси влизат в джамия, щото преследван от тях за тероризъм се укрил вътре. Смешници - каски, маски, бронежилетки, автомати... и всек държи автомата в дясна ръка, а в лявата - кубинките, щото ги накарали да се събуят и да влязат по чорапи. Щях да падна от смях.

Ще има лазерно шоу А бомбено ще има ли

Германия е уникална страна, но от наивници. Икономически гигант, геополитическо джудже. Англосаксонците, Путин и ГДР комсомолката и скроиха шапка. Ще берат ядове.

Само една поправка - ГДР комсомолката от ЩАЗИ

вземи ги за пример! А ХУЛИГАНИ има навсякъде, голяма работа станала - запалили 3 коли. Там си имат коли колкото си искат - правят си ги , не е като в България. Много сте дребнави провинциалисти

Както е тръгнало, геманският Запад съвсем скоро (в най-близко бъдеще) ще стигне Изтока. Близкият Изток. Така са се устремили, че даже и нас искат да ни завлекат там! А иначе - тържествата вече започнаха - още вчера, с голяма демонстрация СРЕЩУ Меркел и Гаук. Не мога да напиша това, което им викаха (преди ченгетата с демократично насилие да ги изтласкат по-встрани), че ще ми скрият поста за цинизми, обидни думи и т.н. Гледайте в мрежата - има достатъчно видеозаписи.

колко голяма е демонстрацията бе левак? Какво ченгета в Германия? Ми то БЪЛГАРИТЕ СА СИ ЦАРЕ НА ОБИДИ - поети са и си измислят за което все нови думи. Това ви е ориенталското!!!!

догодина на тази дата ще празнуват сигурно шариатското обединение с рецитали на корана .

БИХ КАЗАЛ ЧЕ ЛЮБОВТА КЪМ ИСЛЯМА ОБЕДИНЯВА МЕРКЕЛ И НАРОДА И :)))

ГДР комсомолката Ви разплете кошницата. Германецът е организиран, изпълнителен, техничар, но е глупав и манипулируем и на всеки 60-70 години прави бели и започва от начало. БРЕКСИТ бабе.

Унгарците ги домързя да се завлекат до урните, тези правят ден на отворената джамия....абе сбогом християнство, сбогом Европа това е краят, освен ако отново не се появи някой с или без мустачки.....

за трети път съсипаха Европа и света гадните, тъпи шваби

ден на откритата джамия? по бих се радвал на ден на закритата джамия!