Коментари - Германски ислямист заплаши с атака Германия и канцлера Меркел | Днес.dir.bg

Германски ислямист заплаши с атака Германия и канцлера Меркел

Германски ислямист заплаши във видеозапис в интернет да нападне Берлин през лятото и да убие канцлерката Ангела Меркел, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Германски ислямист заплаши с атака Германия и канцлера Меркел | Днес.dir.bg

Коментари

Ангела, ние те подкрепяме. Обаче заиграеш ли се с бандитите от САЩ ще излетиш като Фау 2 за острова.

запада да приема още мюсюлмани пък после да плачи че се променяла европа,то и ние на там вървим нали искаме да сме в европата!

Много се надявам, че канцлерът не е застрашен.

няма много логика в заплахите и още по-малко смисъл в убийство но пък, меркел има огромна нужда в този момент от популярност в полезна светлина. на изборите я очаква гарантиран провал, който вече започна. даже и да си гръмнат райхстага, няма да им помогне. подходящи фанатици се отглеждат с долари и ги има в изобилие по пустинята, цената им едва ли е толкова висока в тази "криза". онова с "терористите" го обясняват на ученичките в брюксел, дали и на какво вярват другите, изглежда не е от сериозно значение.

Меркел е най-популярният европейски политик, който изправи Германия на крака. Така, че май други дето са потънали в дългове, печатат добари до припадък имат нужда от патаклама.

Добари да се чете като долари. Валутата им пада всеки ден погледни курсовете.

САЩ обявиха война на Европа и демокрацията, дори и убийството на тази велика жена няма да ги спре!

Моля се за живота и здравето на г-жа Меркел. Господ здраве и успехи да и дава!

Задайте си въпроса кой има интерес? И ще намерите подбудителя! Арабите и турците имат нужда от демократи като Меркел! Значи подбудителя, който плаща е доста по-далеч през океана на друг континент.

Хак им на германците, които натурализираха милиони турци и продължават да приемат фанатици.

Германците не приемат фанатици, а хора. Арабската пролет и курсовете на американците ги направиха фанатици. Така е като управлява военно-промишленият комплекс.

Ти или си голям наивник, или не искаш да видиш реалността. Турците и останалите мЮслюмани в Германия въобще не желаят да се натурализират; същото се отнася и за Холандия, Австрия, Англия... В един момент тези хора (играещи роляата на спящи клетки) могат да създадат огромни проблеми на цивилизована Европа. достатъчно е някой да извика Аллах е уакбар и виж какво става!

воината иде ,целта е мюсулманизиране на европа и обявяване на воина на русия,тази стратегия се налага от съединените щати

Да пич хамериканците си мечтаят за велика Албания глътнала Сърбия и Македония. Велика Турция глътнала България. Няма да се наядат лакомите хамериканци.

за ялост германците все още вярват че могат да "интегрират" мусулманите и турците като германски граждани, а турците тук , дори и 2 и 3 поколение се самоизолират и претенците им растат. но гер не е балканите и без оня чико с мустаците все още могат да ги пратят на "екскурся" с не ваъ тикет. междудругото от два дни отбелязват офицялно битката при сталинград 70г./ 900 хил. германци загинали/ както и 80г. от избирането на хитлер за бундесканзлер. тази сутрин по де радио предават панахида за загиналите при сталинград!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Те си ги интегрират, но на американците силен Евросъюз не им е по вкуса и ще направят всичко за да го ликвидират. Не търпят конкуренция. Искат те да бъдат господари останалите роби. Явно още не са забравили робството и и м липсва.

Заплашвай ги, заплашвай... Цяла Европа чака Германия да даде отново тон.

От трета световна война ще загуби целият свят, най-вече ние. Но САЩ се надяват, че пак войната няма да стигне до техният континент и че ще дърпат пак конците отдалеч. Искат войната пак да им изправи икономиката на крака, както стана след второта световна.

В САЩ върви "съвременната" революция, всеки ден по един перко протестира с пистолет в ръка. Не, че на 5 техни убити от психари с оръжие не се падат по 5 наши мъртви от безразсъдно шофиране... Иначе, всеки знае, че швабите рядко скачат, но...

ИСТИНАТА е че сме на прага на цивилизационна война. Дано повече хора го разберат и спре политиката на отстъпки пред ислямската емиграция в Европа. Трябва да им спрат помощите и да ги връщат по родните им държави в Африка и Близкия изток. Радикалните ислямисти са само изразители на най-агресивните части от тяхната цивилизация, който е на път да погълне нашата. Подобно е било преди 2000 години, когато азиатските племена са се преселили в Европа и са сринали Римската империя отвътре и отвън.

Как няма да гръмне бурето с динамит, като постоянно около него обикаля и насъсква САЩ. Имат оръжия за продаване.

Тоя що не си го върнат откъдето е дошъл в Германия.

В САЩ да го дообучат службите ли?

"Германски ислямист заплаши ... да убие канцлерката Ангела Меркел, предаде Ройтерс." А тя ... даго пребори .

Не е смешно, а тъжно защото тези объркани хора стават заложници на интереси, които не са нито арабски, нито немски.

Тоя що не си седи зарит в пясъка и да търси кусури на собствената си държава за изоставането.

като на времето изгониха нашия комунис, Гошо тарабата, само защото им потпали фашиските леговища, Райстаген и Фолцваген! баба Скрилоза Люцкенбрук.

Не си оригинален ,а си най-обикновен глупак.

твоята оригиналност е пословична ! У ВА ЖА ВАМ ТА !

а ти па си туп и скучен.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

милион на ден и ликвидиране на тарикатите, а ти си за пандиза до живот.

Меркел беше бясна, че в работния и кабинет където всеки ден работи , откриха съвсем случайно че има гоблен който е принадлежал на Херман Гьоринг :) Милите ми салафисти - ама те много наивни :)

Това с гоблена си е по-скоро реликва. Що само всички се връзват излишно.

Те ислямистите само знаят да убиват.

А кой ги насъсква и обучава ислямистите? От къде се появиха? Чел ли си историята? Прочети Питър Дракър, професор консултант на много американски президенти. Има го в превод на български език.

Кога ще е предаването да си навия алармата.... Егати кефа....

Тези мюслита са доста изостанали в развитието си ! Ние Райхстага сме го запалили още 30-те години на миналия век :-P

На тая смела лелка, мусулманите могат да и пръцнат на х.. само, просто тя има по-железни топки от тях...

Не са решили отрепките - не са и го резнали....

Хора като Меркел може да бъдат убити, но никой не може да им вземе достойнството. Това е един уникален политик.

Тия мюсюлмани са отишли в Германия за да живеят по- добре ... Ами като не искат там, Може да ги изселят от Германия.... както и турците от България.

Турците в България не пречат, пречи дпс-то!

оня с мустачките май е имал право навремето

Да, но! "Оня" с мустачките (Хитлер) е бил пръв съюзник с ислямистите - в Хърватия, в Босна, в Египет, на Кавказ... Имало е цели батальои и бригади от мюсюлмани. А създателят на Мюсюлманско братство (което сега е на власт в Египет) е бил върл фен на Хитлер още много преди да дойде на власт в Германия...

Оня с мустачките съсипа Германия, а такива политици като г-жа Меркел я въздигат.

Обикновенните хора живеят кротко. Проблемът е с насъсканите от американците крайни течения на различни органицзации. Да не мислите, че на обикновенният Ахмед му се иска да го направят на кайма.

Симпатичен политик и симпатична политика има. Дано не и се отразят заплахите. Може би някой има интерес да насажда страх и да търси повече подкрепа от силна Германия в борбата си за контрол над петрола? Въпроси, въпроси и т.н.

Браво ! (Позволете да се надявам, че Ърл е Непредубеденият Съдник а не Грей/чаят.)

Това не ни ли го каза вече преди няколко дни?

Според мен заплахата е истинска и не трябва да се пренебрегва. От тези хора всичко може да се очаква.

.както се казваше в една чалгарийска поговорка:сговорна дружина-сам пада в него

........Бе то и еврейте са били много в Германия, пък и с много пари, а и партии е имало, но на всички им се случи случка.......

не съвсем...резнаха Хитлер...много са хитри

обичат да с етопят и себеподобните да предават)))))

Иии-хааа ! Каква тиха нощ се зададе. ... На кристална отива.

Канцлерът Меркел издърпа Германия от кризата това е най-добрият политик, който Германия може да има. Ако се случи тази глупост много хора ще пострадат независимо от произхода им. Дано да е станало объркване. Не бива да се смесва политиката на САЩ и Германия. Това са две различни политики в момента.

Да бе , Германия хем не подкрепя политиката на САЩ и пак ги заплашват чалмите...тюх да му се невиди!

Явно понеже както ти сам се изразяваш "чалмите" нямат никакъв интерес от такова развитие в Германия. Подбудителите на това срамно дело не са сред тези редици, а на друг континент дето се води, че го е открил Колумб.

г-жа Меркел е демократ и балансиран политик. Ако нещо се случи на г-жа Меркел ще пострада цялата световна политика и това може да взриви, както Европейският съюз и така и света

Кактом се вижда от снимката Ангела Меркел е силно притеснена.

Тя е силна жена.

Е щом са само 4000.Басирам се ,че ако въпросните служби пожелаят тези ще почнат да се радват на непрекъснат лош късмет.Някои ще катастрофират,други ще починат от рак и инфаркт,трети ще искат да се самоубиват (понякога групово) нали са сектанти все пак.Вътрешни вражди завършващи кърваво също не са изключени.Изобщо хич не е добре "човек" да няма късмет в наши дни.Особено ако той е в ръцете на определени хора.Та мисълта ми е,че от тия 400 бройката доста бързо може да намалее значително.

Докато фантастични филми, пресъздават сцени на опити за избиване на жителите на Земята от враждебни извънземни, сякаш пропускаме, че това се върши в действителност от раса, възникнала на нашата планета!

А нашите салафити какво ще ги правим?В Google напишете"Роми манифестират като салафити/видео/"

Нищо няма да ги правим,просто трябва да започне да ги преследва "лош късмет".и да изглежда винаги като нещастен случай или неизлечимо заболяване.

Без да изпадам в подробности, не мисля, че това е добра идея... за мюсулманите като цяло и в частност, тези в Германия...

Да посегнат на г-жа Меркел наистина е голяма грешка, защото тя води умерена и социална политика. Тя е демократ.

Българинът, чиито мавзолей, беше взривен след няколко, неуспешни опита, бе оправдан, а за подпалването на Райхстага обвиниха Ван дер Любе / няма нищо общо с руската група ЛЮБЕ/. Има немалко фотомонтажи от въпросния процес /Лайпцигски/, както е налична и защитната реч на Г.Димитров и т.н.

да да , точно така е станало, вярвам ти, и аз така си мислех, че нито лук е ял нито е мирисал...

Само слабоумните костовисти май останахте да вярвате че Г. Димитров подпалил Райхстага а ДС се опитало да гръмне Папата.

сам ще утежни положението на мюсулманите в Германия. А те в момента мирно съжителстват там. Но който сее ветрове, жъне бури.

Дано да е недоразумение.

Защо се наблюдават, а не се изтребват систематично и безпощадно?

Странно е, защото Арабската пролет практически освободи радикалните ислямисти и този няма причина да не харесва запролетяването. Защо му е на един салафист да се заканва на тези, които му осигуриха свободата?

Играта на САЩ в световната политика и в Арабската пролет накрая ще взриви света. Лошото е, че го отнесат всички хора по света независимо от расата и произхода им. Ще е тъжно ако г-жа Меркел стане жертва.

този Райхстаг не беше ли терористично подпален и опожарен навремето от българин, на който в памет му беше построен и мавзолей, или се бъркам...

ха ха ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По палежа на Райхстага през септември - декември с.г. в Лайпциг е проведен съдебен процес, останал в историята като Лайпцигски процес. Подпалвачът Маринус Ван дер Любе получава смъртна присъда от съда в Лайпциг и е екзекутиран. По обвинения за съучастничество в подпалването на пожара са арестувани също германецът Ернст Торглер - лидер на парламентарната група на КПГ, и 3 българи, дейци на Коминтерна Георги Димитров, Васил Танев и Благой Попов. С аргументираната си и пламенна защитна реч (36 пъти му е взимана думата, 5 пъти е изгонван от залата) Г. Димитров обръща хода на процеса. Благодарение на организираната защита на международната антифашистка общественост, вкл. проведения в Лондон паралелен контрапроцес, 4-та комунисти са оправдани на Лайпцигския процес.

ти македонец ли си ..

ти си си побъркан по рождение, не се кахъри.

В Германия 4 000 000 мюсулмани.... лошо Седларов лошо.....а ще се намери ли поне един с мустачки...

само че разликата между нас и тях е че ако германците си навият на праста за един месец няма един мусулим да остане там

Германците нищо не могат да направят вече. 4 милиона са само турците мюсюлманите са доста повече, ако се опитат да ги изселят ще започне гражданска война. Голям вой от социалисти и зелени ще почне, а да не говорим че пък много германки си падат по мюсюлмани

В момента в Германия всички живеят мирно и тихо. Явно на някой не му изнася тази работа. Кой ли е той? На кой доларите стават все по-книжни и все по-малко златни? Познайте от три пъти?

Коментари - Германски ислямист заплаши с атака Германия и канцлера Меркел | Днес.dir.bg

Германски ислямист заплаши с атака Германия и канцлера Меркел

Германски ислямист заплаши във видеозапис в интернет да нападне Берлин през лятото и да убие канцлерката Ангела Меркел, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Германски ислямист заплаши с атака Германия и канцлера Меркел | Днес.dir.bg

Коментари

Ангела, ние те подкрепяме. Обаче заиграеш ли се с бандитите от САЩ ще излетиш като Фау 2 за острова.

запада да приема още мюсюлмани пък после да плачи че се променяла европа,то и ние на там вървим нали искаме да сме в европата!

Много се надявам, че канцлерът не е застрашен.

няма много логика в заплахите и още по-малко смисъл в убийство но пък, меркел има огромна нужда в този момент от популярност в полезна светлина. на изборите я очаква гарантиран провал, който вече започна. даже и да си гръмнат райхстага, няма да им помогне. подходящи фанатици се отглеждат с долари и ги има в изобилие по пустинята, цената им едва ли е толкова висока в тази "криза". онова с "терористите" го обясняват на ученичките в брюксел, дали и на какво вярват другите, изглежда не е от сериозно значение.

Меркел е най-популярният европейски политик, който изправи Германия на крака. Така, че май други дето са потънали в дългове, печатат добари до припадък имат нужда от патаклама.

Добари да се чете като долари. Валутата им пада всеки ден погледни курсовете.

САЩ обявиха война на Европа и демокрацията, дори и убийството на тази велика жена няма да ги спре!

Моля се за живота и здравето на г-жа Меркел. Господ здраве и успехи да и дава!

Задайте си въпроса кой има интерес? И ще намерите подбудителя! Арабите и турците имат нужда от демократи като Меркел! Значи подбудителя, който плаща е доста по-далеч през океана на друг континент.

Хак им на германците, които натурализираха милиони турци и продължават да приемат фанатици.

Германците не приемат фанатици, а хора. Арабската пролет и курсовете на американците ги направиха фанатици. Така е като управлява военно-промишленият комплекс.

Ти или си голям наивник, или не искаш да видиш реалността. Турците и останалите мЮслюмани в Германия въобще не желаят да се натурализират; същото се отнася и за Холандия, Австрия, Англия... В един момент тези хора (играещи роляата на спящи клетки) могат да създадат огромни проблеми на цивилизована Европа. достатъчно е някой да извика Аллах е уакбар и виж какво става!

воината иде ,целта е мюсулманизиране на европа и обявяване на воина на русия,тази стратегия се налага от съединените щати

Да пич хамериканците си мечтаят за велика Албания глътнала Сърбия и Македония. Велика Турция глътнала България. Няма да се наядат лакомите хамериканци.

за ялост германците все още вярват че могат да "интегрират" мусулманите и турците като германски граждани, а турците тук , дори и 2 и 3 поколение се самоизолират и претенците им растат. но гер не е балканите и без оня чико с мустаците все още могат да ги пратят на "екскурся" с не ваъ тикет. междудругото от два дни отбелязват офицялно битката при сталинград 70г./ 900 хил. германци загинали/ както и 80г. от избирането на хитлер за бундесканзлер. тази сутрин по де радио предават панахида за загиналите при сталинград!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Те си ги интегрират, но на американците силен Евросъюз не им е по вкуса и ще направят всичко за да го ликвидират. Не търпят конкуренция. Искат те да бъдат господари останалите роби. Явно още не са забравили робството и и м липсва.

Заплашвай ги, заплашвай... Цяла Европа чака Германия да даде отново тон.

От трета световна война ще загуби целият свят, най-вече ние. Но САЩ се надяват, че пак войната няма да стигне до техният континент и че ще дърпат пак конците отдалеч. Искат войната пак да им изправи икономиката на крака, както стана след второта световна.

В САЩ върви "съвременната" революция, всеки ден по един перко протестира с пистолет в ръка. Не, че на 5 техни убити от психари с оръжие не се падат по 5 наши мъртви от безразсъдно шофиране... Иначе, всеки знае, че швабите рядко скачат, но...

ИСТИНАТА е че сме на прага на цивилизационна война. Дано повече хора го разберат и спре политиката на отстъпки пред ислямската емиграция в Европа. Трябва да им спрат помощите и да ги връщат по родните им държави в Африка и Близкия изток. Радикалните ислямисти са само изразители на най-агресивните части от тяхната цивилизация, който е на път да погълне нашата. Подобно е било преди 2000 години, когато азиатските племена са се преселили в Европа и са сринали Римската империя отвътре и отвън.

Как няма да гръмне бурето с динамит, като постоянно около него обикаля и насъсква САЩ. Имат оръжия за продаване.

Тоя що не си го върнат откъдето е дошъл в Германия.

В САЩ да го дообучат службите ли?

"Германски ислямист заплаши ... да убие канцлерката Ангела Меркел, предаде Ройтерс." А тя ... даго пребори .

Не е смешно, а тъжно защото тези объркани хора стават заложници на интереси, които не са нито арабски, нито немски.

Тоя що не си седи зарит в пясъка и да търси кусури на собствената си държава за изоставането.

като на времето изгониха нашия комунис, Гошо тарабата, само защото им потпали фашиските леговища, Райстаген и Фолцваген! баба Скрилоза Люцкенбрук.

Не си оригинален ,а си най-обикновен глупак.

твоята оригиналност е пословична ! У ВА ЖА ВАМ ТА !

а ти па си туп и скучен.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

милион на ден и ликвидиране на тарикатите, а ти си за пандиза до живот.

Меркел беше бясна, че в работния и кабинет където всеки ден работи , откриха съвсем случайно че има гоблен който е принадлежал на Херман Гьоринг :) Милите ми салафисти - ама те много наивни :)

Това с гоблена си е по-скоро реликва. Що само всички се връзват излишно.

Те ислямистите само знаят да убиват.

А кой ги насъсква и обучава ислямистите? От къде се появиха? Чел ли си историята? Прочети Питър Дракър, професор консултант на много американски президенти. Има го в превод на български език.

Кога ще е предаването да си навия алармата.... Егати кефа....

Тези мюслита са доста изостанали в развитието си ! Ние Райхстага сме го запалили още 30-те години на миналия век :-P

На тая смела лелка, мусулманите могат да и пръцнат на х.. само, просто тя има по-железни топки от тях...

Не са решили отрепките - не са и го резнали....

Хора като Меркел може да бъдат убити, но никой не може да им вземе достойнството. Това е един уникален политик.

Тия мюсюлмани са отишли в Германия за да живеят по- добре ... Ами като не искат там, Може да ги изселят от Германия.... както и турците от България.

Турците в България не пречат, пречи дпс-то!

оня с мустачките май е имал право навремето

Да, но! "Оня" с мустачките (Хитлер) е бил пръв съюзник с ислямистите - в Хърватия, в Босна, в Египет, на Кавказ... Имало е цели батальои и бригади от мюсюлмани. А създателят на Мюсюлманско братство (което сега е на власт в Египет) е бил върл фен на Хитлер още много преди да дойде на власт в Германия...

Оня с мустачките съсипа Германия, а такива политици като г-жа Меркел я въздигат.

Обикновенните хора живеят кротко. Проблемът е с насъсканите от американците крайни течения на различни органицзации. Да не мислите, че на обикновенният Ахмед му се иска да го направят на кайма.

Симпатичен политик и симпатична политика има. Дано не и се отразят заплахите. Може би някой има интерес да насажда страх и да търси повече подкрепа от силна Германия в борбата си за контрол над петрола? Въпроси, въпроси и т.н.

Браво ! (Позволете да се надявам, че Ърл е Непредубеденият Съдник а не Грей/чаят.)

Това не ни ли го каза вече преди няколко дни?

Според мен заплахата е истинска и не трябва да се пренебрегва. От тези хора всичко може да се очаква.

.както се казваше в една чалгарийска поговорка:сговорна дружина-сам пада в него

........Бе то и еврейте са били много в Германия, пък и с много пари, а и партии е имало, но на всички им се случи случка.......

не съвсем...резнаха Хитлер...много са хитри

обичат да с етопят и себеподобните да предават)))))

Иии-хааа ! Каква тиха нощ се зададе. ... На кристална отива.

Канцлерът Меркел издърпа Германия от кризата това е най-добрият политик, който Германия може да има. Ако се случи тази глупост много хора ще пострадат независимо от произхода им. Дано да е станало объркване. Не бива да се смесва политиката на САЩ и Германия. Това са две различни политики в момента.

Да бе , Германия хем не подкрепя политиката на САЩ и пак ги заплашват чалмите...тюх да му се невиди!

Явно понеже както ти сам се изразяваш "чалмите" нямат никакъв интерес от такова развитие в Германия. Подбудителите на това срамно дело не са сред тези редици, а на друг континент дето се води, че го е открил Колумб.

г-жа Меркел е демократ и балансиран политик. Ако нещо се случи на г-жа Меркел ще пострада цялата световна политика и това може да взриви, както Европейският съюз и така и света

Кактом се вижда от снимката Ангела Меркел е силно притеснена.

Тя е силна жена.

Е щом са само 4000.Басирам се ,че ако въпросните служби пожелаят тези ще почнат да се радват на непрекъснат лош късмет.Някои ще катастрофират,други ще починат от рак и инфаркт,трети ще искат да се самоубиват (понякога групово) нали са сектанти все пак.Вътрешни вражди завършващи кърваво също не са изключени.Изобщо хич не е добре "човек" да няма късмет в наши дни.Особено ако той е в ръцете на определени хора.Та мисълта ми е,че от тия 400 бройката доста бързо може да намалее значително.

Докато фантастични филми, пресъздават сцени на опити за избиване на жителите на Земята от враждебни извънземни, сякаш пропускаме, че това се върши в действителност от раса, възникнала на нашата планета!

А нашите салафити какво ще ги правим?В Google напишете"Роми манифестират като салафити/видео/"

Нищо няма да ги правим,просто трябва да започне да ги преследва "лош късмет".и да изглежда винаги като нещастен случай или неизлечимо заболяване.

Без да изпадам в подробности, не мисля, че това е добра идея... за мюсулманите като цяло и в частност, тези в Германия...

Да посегнат на г-жа Меркел наистина е голяма грешка, защото тя води умерена и социална политика. Тя е демократ.

Българинът, чиито мавзолей, беше взривен след няколко, неуспешни опита, бе оправдан, а за подпалването на Райхстага обвиниха Ван дер Любе / няма нищо общо с руската група ЛЮБЕ/. Има немалко фотомонтажи от въпросния процес /Лайпцигски/, както е налична и защитната реч на Г.Димитров и т.н.

да да , точно така е станало, вярвам ти, и аз така си мислех, че нито лук е ял нито е мирисал...

Само слабоумните костовисти май останахте да вярвате че Г. Димитров подпалил Райхстага а ДС се опитало да гръмне Папата.

сам ще утежни положението на мюсулманите в Германия. А те в момента мирно съжителстват там. Но който сее ветрове, жъне бури.

Дано да е недоразумение.

Защо се наблюдават, а не се изтребват систематично и безпощадно?

Странно е, защото Арабската пролет практически освободи радикалните ислямисти и този няма причина да не харесва запролетяването. Защо му е на един салафист да се заканва на тези, които му осигуриха свободата?

Играта на САЩ в световната политика и в Арабската пролет накрая ще взриви света. Лошото е, че го отнесат всички хора по света независимо от расата и произхода им. Ще е тъжно ако г-жа Меркел стане жертва.

този Райхстаг не беше ли терористично подпален и опожарен навремето от българин, на който в памет му беше построен и мавзолей, или се бъркам...

ха ха ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По палежа на Райхстага през септември - декември с.г. в Лайпциг е проведен съдебен процес, останал в историята като Лайпцигски процес. Подпалвачът Маринус Ван дер Любе получава смъртна присъда от съда в Лайпциг и е екзекутиран. По обвинения за съучастничество в подпалването на пожара са арестувани също германецът Ернст Торглер - лидер на парламентарната група на КПГ, и 3 българи, дейци на Коминтерна Георги Димитров, Васил Танев и Благой Попов. С аргументираната си и пламенна защитна реч (36 пъти му е взимана думата, 5 пъти е изгонван от залата) Г. Димитров обръща хода на процеса. Благодарение на организираната защита на международната антифашистка общественост, вкл. проведения в Лондон паралелен контрапроцес, 4-та комунисти са оправдани на Лайпцигския процес.

ти македонец ли си ..

ти си си побъркан по рождение, не се кахъри.

В Германия 4 000 000 мюсулмани.... лошо Седларов лошо.....а ще се намери ли поне един с мустачки...

само че разликата между нас и тях е че ако германците си навият на праста за един месец няма един мусулим да остане там

Германците нищо не могат да направят вече. 4 милиона са само турците мюсюлманите са доста повече, ако се опитат да ги изселят ще започне гражданска война. Голям вой от социалисти и зелени ще почне, а да не говорим че пък много германки си падат по мюсюлмани

В момента в Германия всички живеят мирно и тихо. Явно на някой не му изнася тази работа. Кой ли е той? На кой доларите стават все по-книжни и все по-малко златни? Познайте от три пъти?