Франция пълна с наши проститутки

Между 18 000 и 20 000 души проституират във Франция, като най-малко 80% от тях идват от чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Франция пълна с наши проститутки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Юар и Швейцария също!

Че това демокрация ли е- да направят жените ни проститутки?Егати ти демокрацията, пълно порно.

Икономическото положение в България кара младите момичета да проституират.Със сегашното правителство на Бойко Борисов ще се увеличат проститутките ни на Запад.

Много ме е яд когато някой румънски циганин ми каже,че българските проститутки са най-готини.

Франция има население 64 милиона души - десетина пъти повече от България. Ако при 20000 проститутки (женски и мъжки) 80% не са от Франция, значи френци са само 4000 проститутки! Хайде бе! Хайде бе!!! "Франция пълна с български проститутки" - казва обаче авторът на заглавието. Срам ме е заради българските жуналисти.

Разбират ви главите от евроатлантически ценности. Както се казва "най-способните" са напуснали страната, а тук са останали само некадърници и пенсионери. LOL.

правителството да ни ги върне тук

Защо ли от нашия човешки материал навън, със съвсем малки изключения, стават само слуги и проститутки?Замисляли ли сте, че дори и тук, на разни съмнителни типове от Китай, арабски страни и пр., отново нашите изпълняват ролята на тяхни слуги, въпреки по-високото образование, докато навсякъде е обратното...Пак ли политиците са ни виновни...Само ние ли сме бедни на света, или ни липсват някои важни неща в гена...

че те нашите моми и тук пари само искат

Тука пък е пълно с Кипърски домати. Свиквайте!!!

А пък аз се чудех кой износ сме увеличили...

Всичко това е много,много жалко.Представям си как изглежда България в очите на другите държави.

Естествено, няма тук да "работят" за жълти стотинки.

И аз се чудя къде изчезнаха хубавите жени в България, а пък си виках нали от НОИ съобщаваха, че на всеки мъж се пада жена и нещо, а на всяка жена мъж без нещо. Aма то както е тръгнало и са ни докарали до просешка тояга скоро и българските мъже ще вземат да изчезнат,

Пълно е с цигани навсякъде из Европа, циганите си продават жените да им изкарват лесни пари, защото ги мързи да работят, а после все някой ни е вииновен - " като Бойко " напр. който се чуди как да ни измъкне от калта...аман от бг тъпотията..

Икономическото положение кара хората да работят, макар и навън, маломнико.Не е задължително да проституираш.Защото ни е такова мисленето, навън ни гледат с презрение.Защото работа бол, но за мързеливи и с два грама мозък, това е най-лесното решение.

Да знаеш не ти е виновно правителството на Бойко! Нашите проститутки са на запад още от зората на демокрацията, а да ти напомня ли кои създадоха тази тъпанарска конституция и кандисаха да има и етническа партия? И да се върнем на темата, логично е да се продаваш на по-изгодна цена, когато имаш възможност. Аз като съм водопроводчик /токъв ми е занаята/ защо да не работя по специалността някъде из Европата, като ще ми дават по -добри пари?

Е, когато става дума за българки, веднага следват оправдания - някой ги накарал, виновно е управлението, виновна е кризата и т.н, а когато стане дума за проституиращите циганки, не веднъж и два пъти съм срещала коментари от рода "всички циганки са магистралки, циганска долна работа" и пр. Чудя се да отвърна ли на удара с твърдението, че всички българки сте леки жени, продажни, при това евтини. Не, не, знам че не е така, но пък знам и че не всяка циганка е проститутка!!! :)

Дали това се дължи на насилствен трафик на момичета или българките попринцип лесно се навиват да проституират? Май по-скоро е второто. Говорил съм си с наши проститутки зад граница и те доволно ми казаха че с тях се държат добре

Демокрация е, защото никой не ги кара насила. Манталитет и ниво на цивилизованост. Нашето не е много високо, както и сам си разбрал

Повечето са от голямото малцинство. за тях проституцита не е срамна, даже е от леките и тарикатски начини да се изкарват пари. По-престижна е само работата на джебчийките, но там се влиза само ако си от определено племе.

У БГ-то, сутерьорите и проститутките безпрепятствено това са си работили, да не искаш там да почнат да им метът!!

АМИ КАК НЯМА ДА СТАНАТ ПРОСТИТУТКИ , ОТКАДЕТО И ДА ПОГЛЕНЕШ РЕКЛАМНИ ТАБЛА , ТЕЛЕВИЗИИ, МЕДИИ И Т.Н. ТИ НАВИРАТ В ОЧИТЕ ИДОЛА ЗА ПРЕКЛОНЕНИЕ-ЧАЛГА-ФОЛК-ПОП РАЗГОЛОГЪЗЕНИ , БЪРНЕСТИ , ВУЛГАРНИ ,ПРИДАВАЩИ СИ НЕВИНЕН ВИД ШИРОКО РАЗКРЕПОСТЕНИ ДЕВОЙКИ И МЛАДИ ЖЕНИ .

Не бе човек, това само показва, че французойките и за проститутки не стват :-)

Вчера се редих 4 часа на опашка за смяна на паспорта. 80% бяха мангали,цигани,роми,наричаите ги както си искате. Кьораво и кьопаво се беше изсипало за нови паспорти.А за какво са им,питам аз??? За да си подадат CV -то в някои западен саит и да кандидатстват за работа в чужбина??? Или да представят България като една от най-крадливите нации??? Както и Румънските им събратя. Трябва да им се наложи забрана да имат повече от едно дете,иначе в следващите 25 години българите ще се броят на пръсти...

В България защо няма проститутки от африканските страни - от Нигерия, Камерун и Гана, а от азиатските - от Китай?

Ми то в тая работа не се избира. Пратил си циганина за нашенска красавица , свършил си работата. Ти като нямаш пари за грозна румънска циганка, кой ти е виновен

Много точно!

В Бълагария след като принуждават бъдещите майки на хората да стоят от две годишни до двадесет и пет години в училище при завършване не само не им осигуряват работа по изучаваните специалности ами и ги съдят да си плащат осигуровки

DO Ана ( нерегистриран ) abe stiga se opravdavate s maltsinstvata ,te sa po konservativni za razlika ot vas blgarite i mnogo sa po redki slu4aite tehnite jeni i momi4eta da prostitutqt .Vsi4kaga prostitutsiq e u vas blgarkite .

Ми като знаят защо проституират и как ги принуждават, да ги прибират и връщат в България!Така хем се борят с проституцията, хем помагат на жените!

Франция пълна с наши проститутки. И докъде точно се е напълнила? Има ли място за още и колко точно?

къде са силните мъже - мъжа на годината - първанката-гоцето и другите. това държава ли е?

Подкрепям мнението!!! Ясно е що за народопсихология се изгражда в младите. Идолизират се тленни материални "ценности" ... Да са ни честити "разкрепостените" младежи!!!

като гей на повикване ще спечелиш още повече

След като във Франция имало най-много проститутки,защо заглавието на материала не е например:"ФРЕНСКИТЕ/и тези които живеят там/МЪЖЕ,ползват най-много проститутки"? Да поговорим малко за кокошката и яйцето,ако го обявите все пак този коментар.

По-тъпо изказване и Ого не може да съчини! Седи си в обора и не ги мисли "нашите" и "вашите" навън и навътре. Това па говедо по надалеч от село, дори и по телевизията не е виждало!

ами какво се чудим ,то да е само франция ,нали преди време имаше статия,че 42 процента от младите хора на българия ,не само на сиганто,мисли,че да си проститутка/жиголо/ в чужбина не само не е срамно ,но даже доста добра "професия".корена на злото е в ценностната система ,която ни се налага ,не само поп-фолк ,манекенки,миски ,балерини,и друг боклук ,който се различава от околовръстното само в цената и рекламирането му по всякакви национални електронни и печатни медий,поредно доказателство тореланса към отявлените проститутки -анжелика и елеонора в биг брадър,не можем да съдим децата си след като никой ,не говори вече за добро ,морал ,чест и достойнство,тези понятия ,ако въобще се споменават ,се използват едва ли не само от "задрастеняците",едва ли ще ми побликуват коментара ,защото и дир.бг пуска само простотий,как да съзим бедните проститутки,като славея сиракова ,се силиконизира и изтапани гола ,с подкрепата на мама и тати, от това повече какво да кажа

...Sexy!...

Ами взимай кофата с вазелина и припкай! Сигурно ще се намери един ъгъли за теб!