Франция пълна с наши проститутки

Между 18 000 и 20 000 души проституират във Франция, като най-малко 80% от тях идват от чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Франция пълна с наши проститутки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имат ли си сайт където ги има да им звъниш и ги викаш вкъщи

прочетох всичките ви коментари но не видаих една. да каже или да спонева... това ли е достоинството да работят момичета та само единствена срамна професя... след 11 години образование училището те ти дава достачен богат избор... да си избереш наи оптименталната професя.. как да изкарваш и да живееш достацхно.. аз ако бях отишла стхях да работя в международна тарговска фирма независимо сектора... когато имаш златна гривна на раката си (професя) на всякаде можеш да работиш и да заслужента заплата... аз сам дошла от турця-софя и сам много доволна от личня си избор.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Проститутки ли?Да, това го можем.

и тука е пълно с френски проститутки

ами какво се чудим ,то да е само франция ,нали преди време имаше статия,че 42 процента от младите хора на българия ,не само на сиганто,мисли,че да си проститутка/жиголо/ в чужбина не само не е срамно ,но даже доста добра "професия".корена на злото е в ценностната система ,която ни се налага ,не само поп-фолк ,манекенки,миски ,балерини,и друг боклук ,който се различава от околовръстното само в цената и рекламирането му по всякакви национални електронни и печатни медий,поредно доказателство тореланса към отявлените проститутки -анжелика и елеонора в биг брадър,не можем да съдим децата си след като никой ,не говори вече за добро ,морал ,чест и достойнство,тези понятия ,ако въобще се споменават ,се използват едва ли не само от "задрастеняците",едва ли ще ми побликуват коментара ,защото и дир.бг пуска само простотий,как да съзим бедните проститутки,като славея сиракова ,се силиконизира и изтапани гола ,с подкрепата на мама и тати, от това повече какво да кажа

След като във Франция имало най-много проститутки,защо заглавието на материала не е например:"ФРЕНСКИТЕ/и тези които живеят там/МЪЖЕ,ползват най-много проститутки"? Да поговорим малко за кокошката и яйцето,ако го обявите все пак този коментар.

Явно, че техните жени нещо не стават...Чиста логика...

къде са силните мъже - мъжа на годината - първанката-гоцето и другите. това държава ли е?

Не се притеснявай! Още са си тук! Но не знам дали и те ще тръгнат за там. Не ти обещавам...

Франция пълна с наши проститутки. И докъде точно се е напълнила? Има ли място за още и колко точно?

Колко места ти трябват? Мой човек си, ще уредим нещо!...

Ми като знаят защо проституират и как ги принуждават, да ги прибират и връщат в България!Така хем се борят с проституцията, хем помагат на жените!

DO Ана ( нерегистриран ) abe stiga se opravdavate s maltsinstvata ,te sa po konservativni za razlika ot vas blgarite i mnogo sa po redki slu4aite tehnite jeni i momi4eta da prostitutqt .Vsi4kaga prostitutsiq e u vas blgarkite .

В Бълагария след като принуждават бъдещите майки на хората да стоят от две годишни до двадесет и пет години в училище при завършване не само не им осигуряват работа по изучаваните специалности ами и ги съдят да си плащат осигуровки

В България защо няма проститутки от африканските страни - от Нигерия, Камерун и Гана, а от азиатските - от Китай?

Много просто! Ако не знаеш- проститутките го правят за пари.

Вчера се редих 4 часа на опашка за смяна на паспорта. 80% бяха мангали,цигани,роми,наричаите ги както си искате. Кьораво и кьопаво се беше изсипало за нови паспорти.А за какво са им,питам аз??? За да си подадат CV -то в някои западен саит и да кандидатстват за работа в чужбина??? Или да представят България като една от най-крадливите нации??? Както и Румънските им събратя. Трябва да им се наложи забрана да имат повече от едно дете,иначе в следващите 25 години българите ще се броят на пръсти...

Тогава защо се тревожиш?- Значи конкуренцията не е много страшна!

АМИ КАК НЯМА ДА СТАНАТ ПРОСТИТУТКИ , ОТКАДЕТО И ДА ПОГЛЕНЕШ РЕКЛАМНИ ТАБЛА , ТЕЛЕВИЗИИ, МЕДИИ И Т.Н. ТИ НАВИРАТ В ОЧИТЕ ИДОЛА ЗА ПРЕКЛОНЕНИЕ-ЧАЛГА-ФОЛК-ПОП РАЗГОЛОГЪЗЕНИ , БЪРНЕСТИ , ВУЛГАРНИ ,ПРИДАВАЩИ СИ НЕВИНЕН ВИД ШИРОКО РАЗКРЕПОСТЕНИ ДЕВОЙКИ И МЛАДИ ЖЕНИ .

Много точно!

Подкрепям мнението!!! Ясно е що за народопсихология се изгражда в младите. Идолизират се тленни материални "ценности" ... Да са ни честити "разкрепостените" младежи!!!

У БГ-то, сутерьорите и проститутките безпрепятствено това са си работили, да не искаш там да почнат да им метът!!

Повечето са от голямото малцинство. за тях проституцита не е срамна, даже е от леките и тарикатски начини да се изкарват пари. По-престижна е само работата на джебчийките, но там се влиза само ако си от определено племе.

Дали това се дължи на насилствен трафик на момичета или българките попринцип лесно се навиват да проституират? Май по-скоро е второто. Говорил съм си с наши проститутки зад граница и те доволно ми казаха че с тях се държат добре

Е, когато става дума за българки, веднага следват оправдания - някой ги накарал, виновно е управлението, виновна е кризата и т.н, а когато стане дума за проституиращите циганки, не веднъж и два пъти съм срещала коментари от рода "всички циганки са магистралки, циганска долна работа" и пр. Чудя се да отвърна ли на удара с твърдението, че всички българки сте леки жени, продажни, при това евтини. Не, не, знам че не е така, но пък знам и че не всяка циганка е проститутка!!! :)

Икономическото положение кара хората да работят, макар и навън, маломнико.Не е задължително да проституираш.Защото ни е такова мисленето, навън ни гледат с презрение.Защото работа бол, но за мързеливи и с два грама мозък, това е най-лесното решение.

Пълно е с цигани навсякъде из Европа, циганите си продават жените да им изкарват лесни пари, защото ги мързи да работят, а после все някой ни е вииновен - " като Бойко " напр. който се чуди как да ни измъкне от калта...аман от бг тъпотията..

И аз се чудя къде изчезнаха хубавите жени в България, а пък си виках нали от НОИ съобщаваха, че на всеки мъж се пада жена и нещо, а на всяка жена мъж без нещо. Aма то както е тръгнало и са ни докарали до просешка тояга скоро и българските мъже ще вземат да изчезнат,

Ами взимай кофата с вазелина и припкай! Сигурно ще се намери един ъгъли за теб!

Естествено, няма тук да "работят" за жълти стотинки.

Ако проблема е, че стотинките са жълти, боядисайте ги в друг цвят!

Всичко това е много,много жалко.Представям си как изглежда България в очите на другите държави.

...Sexy!...

А пък аз се чудех кой износ сме увеличили...

...на криви ракети...

Тука пък е пълно с Кипърски домати. Свиквайте!!!

че те нашите моми и тук пари само искат

Репетират за голямата сцена!

Защо ли от нашия човешки материал навън, със съвсем малки изключения, стават само слуги и проститутки?Замисляли ли сте, че дори и тук, на разни съмнителни типове от Китай, арабски страни и пр., отново нашите изпълняват ролята на тяхни слуги, въпреки по-високото образование, докато навсякъде е обратното...Пак ли политиците са ни виновни...Само ние ли сме бедни на света, или ни липсват някои важни неща в гена...

По-тъпо изказване и Ого не може да съчини! Седи си в обора и не ги мисли "нашите" и "вашите" навън и навътре. Това па говедо по надалеч от село, дори и по телевизията не е виждало!

Майка ти с ксакво си изкарва прехраната?

правителството да ни ги върне тук

Разбират ви главите от евроатлантически ценности. Както се казва "най-способните" са напуснали страната, а тук са останали само некадърници и пенсионери. LOL.

Франция има население 64 милиона души - десетина пъти повече от България. Ако при 20000 проститутки (женски и мъжки) 80% не са от Франция, значи френци са само 4000 проститутки! Хайде бе! Хайде бе!!! "Франция пълна с български проститутки" - казва обаче авторът на заглавието. Срам ме е заради българските жуналисти.

Не бе човек, това само показва, че французойките и за проститутки не стват :-)

Много ме е яд когато някой румънски циганин ми каже,че българските проститутки са най-готини.

Ми то в тая работа не се избира. Пратил си циганина за нашенска красавица , свършил си работата. Ти като нямаш пари за грозна румънска циганка, кой ти е виновен

По ли ще ти е приятно ако българските проститутки ти казват, че румънските цигани са най-готини?

Икономическото положение в България кара младите момичета да проституират.Със сегашното правителство на Бойко Борисов ще се увеличат проститутките ни на Запад.

Да знаеш не ти е виновно правителството на Бойко! Нашите проститутки са на запад още от зората на демокрацията, а да ти напомня ли кои създадоха тази тъпанарска конституция и кандисаха да има и етническа партия? И да се върнем на темата, логично е да се продаваш на по-изгодна цена, когато имаш възможност. Аз като съм водопроводчик /токъв ми е занаята/ защо да не работя по специалността някъде из Европата, като ще ми дават по -добри пари?

като гей на повикване ще спечелиш още повече

Че това демокрация ли е- да направят жените ни проститутки?Егати ти демокрацията, пълно порно.

Демокрация е, защото никой не ги кара насила. Манталитет и ниво на цивилизованост. Нашето не е много високо, както и сам си разбрал

Юар и Швейцария също!