Български студент в Мюнстер: Ситуацията е тежка

Ситуацията в Мюнстер е тежка. Има много ранени, каза Илия Неделчев, който е български студент в германския град.

Обратно в новината

Коментари - Български студент в Мюнстер: Ситуацията е тежка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за родината, идвам в ДИР и прочитам умните изказвания на участниците тук и си казвам :стой си брате там и не съжелявай! Ужас!

и кой му е майка му и татка му на "българския" студент и неговото събиране на мозък там бладенстването на колко немячни свинки плаща?

Там не се плаща!!!

Ми, кат ти е тежко, брато - земи се върни при нас ! То не може и душата в рая, и к..а до края ! Или пък не се оплаквай...ако си мъж !

Лелее, кетчупа се е свършил по магазините и в този град.

В една песен иронизираха Бай Тошо, че казвал "Що не беше Брежнев още жив?". Аз пък бих казал "Що не беше Хитлер още жив?"

"Аз лично не съм видял бягащи хора или стреснати хора, не съм далеч от центъра, тук засега обстановката е спокойна." Пропуснал е да каже, че са заедно, че са силни и че няма да се поддадат на заплахите :(

Ясно е ,че нищо не е ясно.

То е ясно кой го е направил,ама искат да не ни стане точно ясно.Не ни е за първи път

скапаните ви новини за тоя и оня джихадистки боклук кво направил...занимавайте откачалница меркелина...

Е как е тежка ситуацията, пък при него било спокойно, пък нищо не бил видял?! Кое е последно? Струва ми се, че единствената истина в статията е, че Чалева е глупендер, за съжаление.

Ситуацията е тежка, казал нашенецът, който нищо не е видял. Но, предполага... Журналята са или много тъпи, или нас считат за такива...

Е, голяма работа станала - туркините ще народят други германци.