Коментари - Ген. Радев: Проблемите на малките селища са на цяла България | Днес.dir.bg

Ген. Радев: Проблемите на малките селища са на цяла България

Генерал Румен Радев заяви в Пловдивска област, че не решим ли проблемите на малките населени места, не можем да решим въпроса за България.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Радев: Проблемите на малките селища са на цяла България | Днес.dir.bg

Коментари

Ще вдигне заплатите на село Ще се боря с политиците ..добре, че е на село, та му вярват Само там останаха от БСП

Това медиите сте луди бе !!! Този клоун и нещастник да го слушате и представяте !!! ТОВА Е МОЗОХИЗЪМ !!!

Този ще реши проблемите на малките населени места, като прелети над тях. Егати шофьора на самолет.

Sm3hurk0

Човек свикнал на ред в армията, може да е подходящ, за разлика от една жена (Цачева)..., да не споменавам, че жените мислят разбъркано - без логика.

Този Радев по - грозен от вещицата Нинова !!! От къде комунистите ги намират такива калъфи !!!!!

Sm3hurk0

Може и калъф да е, а ма аз се чудя от къде ги вади тия покемони ББ.

Този лъже хората в очите. Обещава им неща, които не зависят от него. Как не ги е срам от БСП?!

Те чак тоя ще тури в ред герберастите.

Всеки който поставя интересите на чужди страни и съюзи пред този на страната си е предател.

Уважаеми ген. Радев защо сме на?: 222 - място по раждаемост в света 3 - място по смъртност в света - невероятен РЕКОРД пред Афганистан и Сомалия! последно място - по продължителност на живота в Европа първо място по младежка безработица в Европа последно място по доходи в Европа първо място по корупция - в Европа първо място по нещастие в света 136 място по свобода на словото в света 129-о място по пътища в света 1во за най-мръсна Столица в Европа Търсят се отрговори на следните въпроси: 1.Как в държави, в които се води война и в държави , в които по-голяма част от населението е заразено със спин имат по-малка смъртност от тази на България, а именно 15.8 на хиляда? 2.Ние прости ли сме? 3.Простотията става ли за управление на държава? 4.Кой е виновен? 5.Защо на никой не му пука за тази статистика?

Няма ли кой да обясни какви правомощия,задължения и права има Президента да не се излага с глупости.

КАКВИ МАЛКИ СЕЛЦА,БЕ ЗЕЛЕНА КРАТУНО! Ще те избират за президент(боже опази),а не за кмет или пъдар! Схващаш ли разликата? Сега ще решаваш национални задачи,а не коя баба си е ьабравила бастуна на седянката!

Радев е обикновен дезертьор от армията. Взе си пенсийката и сега ще ни оправя. Да беше оправил авиацията първо.

Напълно прав е Ген. Радев. Но къде бяха другите до сега, да видят тия проблеми и да ги решат?! Нима не виждаха,че сме най-бързо изчезващата нация в света?! А в малките населени места няма препитание за хората и обезлюдяването тече с пълна сила...за млади хора да не говорим.€?!!

Радев е обявен за лъжец от мини- стъра му и от Б.Б. и казва, че ще се бори с тях- безумна нагла глупост Радев не признава з-на за отбрана, а иска да е главнокомандващ- безумие на параноик Радев лобира за Русия срещу Полша- с много по добра оферта и ще рабо-ти с НАТО и ЕС в чужда ? услуга. Радев ще подобри живота на село и цялата страна, а от Пр. не зависи и няма такива функции- подъл лъжец Явно селско момче заблудено нищо не построило за страната ни, а само се е подмазвало и използвало .

"Нима не виждаха,че сме най-бързо изчезващата нация в света?! "- Радев ще ти помага за правене на деца..ха.ха и нацията ще сеудвои стига жена ти да е готова да се жертва..ха.ха

ПС: такава БЕДНОСТ, БЕЗПАРИЧИЕ, НЕДОИМЪК и МИЗЕРИЯ в малките ни населени места, може би НЯМА В НИТО ЕДНА АФРИКАНСКА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За какво говорим въобще?! А ние сме в ЕВРОПА?!?

Аз нямам жена все още, а жените безработни мъже без доходи не вземат!!! Първо, държавата трябва да ми създаде и осигури работа, да имам доходи и развитие, да мога да се издържам САМ и после вече ще се появят дори без да ги търся и жената и децата ни... В тая мизерия,бедност и безпаричие в което живея, жена няма как да дойде. Аз не мога да изхранвам себе си, тъй като държавата не може да ми осигури една каква да е посредствена работа а съм висшист, wtf, та какво да говорим да издържам жена и деца! Как? От къде ще дойдат парите?! След като те парите са съсредоточено нарочно само в една определена група хора, а за обикновения честен българин пари няма?!!

и да добавя още....вие чели ли сте статистиката че 80% от българите до 35 години ВСЕ ОЩЕ НЯМАТ ПЪРВО ДЕТЕ, ПОРАДИ БЕЗПАРИЧИЕ И БЕДНОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Как ще гледаш и изхранваш деца, като ти нямаш пари да го запишеш в училище.....ти нямаш никакви пари да му купиш храна и дрехи!!!! Такава бедност и мизерия няма никъде другаде! Затова БЪЛГАРИТЕ РАЖДАТ В ЧУЖБИНА защото там държавата им осигурява ПРЕПИТАНИЕ И ДОБЪР СТАНДАРТ НА ЖИВОТ!!!!!!!!! ЯСНО ЛИ ТИ Е ТОВА???????

Държавата била длъжна да ти осигури работа? А ти кво си длъжен да правиш, да лежиш и да чакаш неволята?

Отговори си на въпроса, защо българите в чужбина раждат спокойно по 2,3 деца и могат спокойно да ги издържат в чуждата държава която им осигурява работа,добра заплата и добър стандарт на живот за да могат да се грижат за дезцата си, и защо в България това не е възможно и българите не могат да си позволят да раждат деца....

Виждам, че просто си изредил опорните си точки. Ама разсъждавай малко от себе си, разтегли малко локум! За copy/paste няма да получиш хонорар!

До кого трябва да зададеш въпросите си Радев или Борисов ?

Генералът-авиатор без самолети, дето ги наряза за скрап, сега има мерак да донареже цялата държава.... Хахахахахахаха!

"една каква да е посредствена работа а съм висшист" -точно това говори лошо за теб. Имаш образование и вместо ти да създаваш работни места чакаш някой да ти донесе бюро и договор за висока заплата. Който не работи не трябва да яде.... а ти си лошия пример за нашата нация....

До Радев след като се е наредил до тази червена рие синя ли е не знам ама и куч.а.

Той се кандидатира за президент, а не за Мистър Свят. За президент са нужни други качества, а не красота. "Калъфи" са тези, които не го проумяват.

Той и Бокича обеща да вкара Масларова в затвора ... и Доган, и Станишев, и т.н.

Какъв гениален политик и какви мъдри мисли ръси този генерал.!!Какво разбира от политика и ръководство на държавата ?!?!

Това са добри въпроси, но трябва да са по адрес на Боко Тиквата, а не на Радев.

Безпаричието не е оправдание за да създадеш поколение и да носиш отговорност за него. Интернет имаш ли? Компютър? Навярно и нова техника имаш в дома..... е не си беден!!!!!! През ПСВ българите имали 9 деца и никаква техника да им помага в тежката работа. Те по-богати ли са били от вас???

Я,не пиши глупости. Министър Ненчев вече заяви,че прекратява договора с Полша и отива там,където трябва. А Борисов,с неговите лъжи как няма да приеме нито един бежанец и прие на закрито заседание,тайно,още през август, постановление за разселването им и обгрижването им? Ти,нас за пълни абдали ли ни имаш?

Все нещо ще поназнайва за ръководството, все пак освен че беше активен пилот, беше и шеф на ВВС. Едва ли е експерт като доктора по разпъване на шланг или шлосер-юристката от РабФак-а, ама все е нещо.

Само като видиш,че дежурните в този сайт мърши от протестърска мрежа плюят по Радев,веднага трябва да ти стане ясно кой е против него...

и как ще оправиш проблемите. Нали цял живот си се занимавал с тях. Сигурно си научил нещо и в САЩ по въпроса. Ха-ха-ха. Чакам да те видя на дискусия с Цецката. Тя не е много лицеприятна - но е много печена и интелигентна пък и разбира много.

Този човек се е объркал тотално.Няма ли кой от БСП да му прочете от конституцията правомощията на президента? Радев,Радев .. чети конституцията,не плещи глупости,че се оливаш и стана за смях!

Нали е учила в БКП

Я сега погледни в твоето населено място кои са били комисарите преди 89 и кои са били дерибейовете след 89 до сега?!?!?! Знам не се учудваш едни и същи са...Изводите си ги прави сам и защо бягат младите на Запад не на исток.

Виж горните три факта доказват - непригодност и безумие на един техник.летец съгласил се по телефон да е употребен, а почтените хора приемат фактите, а непочтените са за боклука и...

И какво ще няпрявите, бе, другарю и другарко?!? Кого пак се опитвате да лъжете, знаем ви всичките "сбъднати" обещания за материална и социална сигурност. Колко пъти вече губите избори заради тях? Същите сте като гербаджиите, само че с обратен знак - просто сте другото лоби, дето се бори за големия кокал!!

Виж горните три факта доказват - непригодност и безумие на един техник.летец съгласил се по телефон да е употребен, а почтените хора приемат фактите, а непочтените са за боклука и...

И как президента ще реши проблемите на малките населени места? Популизъм!

Много има да чакаш за работа ако държавата трябвало да ти я намери! Просто си превъзмогни мързела, че да не стане после и държавата да ти търси жена и да ти гледа децата а ти маминия само да папкаш!

Дрън, дрън та пляс! Надскочи си мързела и започни да работиш! А българите в чужбина не ги мисли !

Кемафа ако влезе в диспут с Цецка по държавно -правни въпроси,ще стане на бъзе и коприва ,той държавен вестник не е чел в живота си,Цецка ги знае всички броеве наизуст!

Има резон!

Страхува ли те Цецка,отрепко? Ваканцувахте ли пак на копринка ?

Още си спомням каква беше еуфорията по време и след 1989 г. от когато всички без изключение, като дойдат избори, ми говорят колко са важни обикновените хора, градове, села и тн. и тн. Аман от педерастки кандидати и обещания. Ако не съм вече на години, отдавна да съм заминал в чужбина.

разбирал от ръководство, нали ръководил нашите самолети - колко бяха - пет или шест. Може да ги е ръководил от въздуха - та това го може всеки летец - иначе пада. Чакам да видя дискусия с Цецка - не вярвам да се осъществи - сигурно ще се пише болен.

не знам какво се учи в БКП, както намекваш да уязвиш, никога не съм била член на тази партия. Радвам се че ти е противна, но генералът е изкарал два курса в Маями - знаеш ли къде е това и се хвали с това и с право.

Коментари - Ген. Радев: Проблемите на малките селища са на цяла България | Днес.dir.bg

Ген. Радев: Проблемите на малките селища са на цяла България

Генерал Румен Радев заяви в Пловдивска област, че не решим ли проблемите на малките населени места, не можем да решим въпроса за България.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Радев: Проблемите на малките селища са на цяла България | Днес.dir.bg

Коментари

Ще вдигне заплатите на село Ще се боря с политиците ..добре, че е на село, та му вярват Само там останаха от БСП

Това медиите сте луди бе !!! Този клоун и нещастник да го слушате и представяте !!! ТОВА Е МОЗОХИЗЪМ !!!

Този ще реши проблемите на малките населени места, като прелети над тях. Егати шофьора на самолет.

Sm3hurk0

Човек свикнал на ред в армията, може да е подходящ, за разлика от една жена (Цачева)..., да не споменавам, че жените мислят разбъркано - без логика.

Този Радев по - грозен от вещицата Нинова !!! От къде комунистите ги намират такива калъфи !!!!!

Sm3hurk0

Може и калъф да е, а ма аз се чудя от къде ги вади тия покемони ББ.

Този лъже хората в очите. Обещава им неща, които не зависят от него. Как не ги е срам от БСП?!

Те чак тоя ще тури в ред герберастите.

Всеки който поставя интересите на чужди страни и съюзи пред този на страната си е предател.

Уважаеми ген. Радев защо сме на?: 222 - място по раждаемост в света 3 - място по смъртност в света - невероятен РЕКОРД пред Афганистан и Сомалия! последно място - по продължителност на живота в Европа първо място по младежка безработица в Европа последно място по доходи в Европа първо място по корупция - в Европа първо място по нещастие в света 136 място по свобода на словото в света 129-о място по пътища в света 1во за най-мръсна Столица в Европа Търсят се отрговори на следните въпроси: 1.Как в държави, в които се води война и в държави , в които по-голяма част от населението е заразено със спин имат по-малка смъртност от тази на България, а именно 15.8 на хиляда? 2.Ние прости ли сме? 3.Простотията става ли за управление на държава? 4.Кой е виновен? 5.Защо на никой не му пука за тази статистика?

Няма ли кой да обясни какви правомощия,задължения и права има Президента да не се излага с глупости.

КАКВИ МАЛКИ СЕЛЦА,БЕ ЗЕЛЕНА КРАТУНО! Ще те избират за президент(боже опази),а не за кмет или пъдар! Схващаш ли разликата? Сега ще решаваш национални задачи,а не коя баба си е ьабравила бастуна на седянката!

Радев е обикновен дезертьор от армията. Взе си пенсийката и сега ще ни оправя. Да беше оправил авиацията първо.

Напълно прав е Ген. Радев. Но къде бяха другите до сега, да видят тия проблеми и да ги решат?! Нима не виждаха,че сме най-бързо изчезващата нация в света?! А в малките населени места няма препитание за хората и обезлюдяването тече с пълна сила...за млади хора да не говорим.€?!!

Радев е обявен за лъжец от мини- стъра му и от Б.Б. и казва, че ще се бори с тях- безумна нагла глупост Радев не признава з-на за отбрана, а иска да е главнокомандващ- безумие на параноик Радев лобира за Русия срещу Полша- с много по добра оферта и ще рабо-ти с НАТО и ЕС в чужда ? услуга. Радев ще подобри живота на село и цялата страна, а от Пр. не зависи и няма такива функции- подъл лъжец Явно селско момче заблудено нищо не построило за страната ни, а само се е подмазвало и използвало .

"Нима не виждаха,че сме най-бързо изчезващата нация в света?! "- Радев ще ти помага за правене на деца..ха.ха и нацията ще сеудвои стига жена ти да е готова да се жертва..ха.ха

ПС: такава БЕДНОСТ, БЕЗПАРИЧИЕ, НЕДОИМЪК и МИЗЕРИЯ в малките ни населени места, може би НЯМА В НИТО ЕДНА АФРИКАНСКА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За какво говорим въобще?! А ние сме в ЕВРОПА?!?

Аз нямам жена все още, а жените безработни мъже без доходи не вземат!!! Първо, държавата трябва да ми създаде и осигури работа, да имам доходи и развитие, да мога да се издържам САМ и после вече ще се появят дори без да ги търся и жената и децата ни... В тая мизерия,бедност и безпаричие в което живея, жена няма как да дойде. Аз не мога да изхранвам себе си, тъй като държавата не може да ми осигури една каква да е посредствена работа а съм висшист, wtf, та какво да говорим да издържам жена и деца! Как? От къде ще дойдат парите?! След като те парите са съсредоточено нарочно само в една определена група хора, а за обикновения честен българин пари няма?!!

и да добавя още....вие чели ли сте статистиката че 80% от българите до 35 години ВСЕ ОЩЕ НЯМАТ ПЪРВО ДЕТЕ, ПОРАДИ БЕЗПАРИЧИЕ И БЕДНОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Как ще гледаш и изхранваш деца, като ти нямаш пари да го запишеш в училище.....ти нямаш никакви пари да му купиш храна и дрехи!!!! Такава бедност и мизерия няма никъде другаде! Затова БЪЛГАРИТЕ РАЖДАТ В ЧУЖБИНА защото там държавата им осигурява ПРЕПИТАНИЕ И ДОБЪР СТАНДАРТ НА ЖИВОТ!!!!!!!!! ЯСНО ЛИ ТИ Е ТОВА???????

Държавата била длъжна да ти осигури работа? А ти кво си длъжен да правиш, да лежиш и да чакаш неволята?

Отговори си на въпроса, защо българите в чужбина раждат спокойно по 2,3 деца и могат спокойно да ги издържат в чуждата държава която им осигурява работа,добра заплата и добър стандарт на живот за да могат да се грижат за дезцата си, и защо в България това не е възможно и българите не могат да си позволят да раждат деца....

Виждам, че просто си изредил опорните си точки. Ама разсъждавай малко от себе си, разтегли малко локум! За copy/paste няма да получиш хонорар!

До кого трябва да зададеш въпросите си Радев или Борисов ?

Генералът-авиатор без самолети, дето ги наряза за скрап, сега има мерак да донареже цялата държава.... Хахахахахахаха!

"една каква да е посредствена работа а съм висшист" -точно това говори лошо за теб. Имаш образование и вместо ти да създаваш работни места чакаш някой да ти донесе бюро и договор за висока заплата. Който не работи не трябва да яде.... а ти си лошия пример за нашата нация....

До Радев след като се е наредил до тази червена рие синя ли е не знам ама и куч.а.

Той се кандидатира за президент, а не за Мистър Свят. За президент са нужни други качества, а не красота. "Калъфи" са тези, които не го проумяват.

Той и Бокича обеща да вкара Масларова в затвора ... и Доган, и Станишев, и т.н.

Какъв гениален политик и какви мъдри мисли ръси този генерал.!!Какво разбира от политика и ръководство на държавата ?!?!

Това са добри въпроси, но трябва да са по адрес на Боко Тиквата, а не на Радев.

Безпаричието не е оправдание за да създадеш поколение и да носиш отговорност за него. Интернет имаш ли? Компютър? Навярно и нова техника имаш в дома..... е не си беден!!!!!! През ПСВ българите имали 9 деца и никаква техника да им помага в тежката работа. Те по-богати ли са били от вас???

Я,не пиши глупости. Министър Ненчев вече заяви,че прекратява договора с Полша и отива там,където трябва. А Борисов,с неговите лъжи как няма да приеме нито един бежанец и прие на закрито заседание,тайно,още през август, постановление за разселването им и обгрижването им? Ти,нас за пълни абдали ли ни имаш?

Все нещо ще поназнайва за ръководството, все пак освен че беше активен пилот, беше и шеф на ВВС. Едва ли е експерт като доктора по разпъване на шланг или шлосер-юристката от РабФак-а, ама все е нещо.

Само като видиш,че дежурните в този сайт мърши от протестърска мрежа плюят по Радев,веднага трябва да ти стане ясно кой е против него...

и как ще оправиш проблемите. Нали цял живот си се занимавал с тях. Сигурно си научил нещо и в САЩ по въпроса. Ха-ха-ха. Чакам да те видя на дискусия с Цецката. Тя не е много лицеприятна - но е много печена и интелигентна пък и разбира много.

Този човек се е объркал тотално.Няма ли кой от БСП да му прочете от конституцията правомощията на президента? Радев,Радев .. чети конституцията,не плещи глупости,че се оливаш и стана за смях!

Нали е учила в БКП

Я сега погледни в твоето населено място кои са били комисарите преди 89 и кои са били дерибейовете след 89 до сега?!?!?! Знам не се учудваш едни и същи са...Изводите си ги прави сам и защо бягат младите на Запад не на исток.

Виж горните три факта доказват - непригодност и безумие на един техник.летец съгласил се по телефон да е употребен, а почтените хора приемат фактите, а непочтените са за боклука и...

И какво ще няпрявите, бе, другарю и другарко?!? Кого пак се опитвате да лъжете, знаем ви всичките "сбъднати" обещания за материална и социална сигурност. Колко пъти вече губите избори заради тях? Същите сте като гербаджиите, само че с обратен знак - просто сте другото лоби, дето се бори за големия кокал!!

Виж горните три факта доказват - непригодност и безумие на един техник.летец съгласил се по телефон да е употребен, а почтените хора приемат фактите, а непочтените са за боклука и...

И как президента ще реши проблемите на малките населени места? Популизъм!

Много има да чакаш за работа ако държавата трябвало да ти я намери! Просто си превъзмогни мързела, че да не стане после и държавата да ти търси жена и да ти гледа децата а ти маминия само да папкаш!

Дрън, дрън та пляс! Надскочи си мързела и започни да работиш! А българите в чужбина не ги мисли !

Кемафа ако влезе в диспут с Цецка по държавно -правни въпроси,ще стане на бъзе и коприва ,той държавен вестник не е чел в живота си,Цецка ги знае всички броеве наизуст!

Има резон!

Страхува ли те Цецка,отрепко? Ваканцувахте ли пак на копринка ?

Още си спомням каква беше еуфорията по време и след 1989 г. от когато всички без изключение, като дойдат избори, ми говорят колко са важни обикновените хора, градове, села и тн. и тн. Аман от педерастки кандидати и обещания. Ако не съм вече на години, отдавна да съм заминал в чужбина.

разбирал от ръководство, нали ръководил нашите самолети - колко бяха - пет или шест. Може да ги е ръководил от въздуха - та това го може всеки летец - иначе пада. Чакам да видя дискусия с Цецка - не вярвам да се осъществи - сигурно ще се пише болен.

не знам какво се учи в БКП, както намекваш да уязвиш, никога не съм била член на тази партия. Радвам се че ти е противна, но генералът е изкарал два курса в Маями - знаеш ли къде е това и се хвали с това и с право.