Коментари - Ген. Радев: Проблемите на малките селища са на цяла България | Днес.dir.bg

Ген. Радев: Проблемите на малките селища са на цяла България

Генерал Румен Радев заяви в Пловдивска област, че не решим ли проблемите на малките населени места, не можем да решим въпроса за България.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Радев: Проблемите на малките селища са на цяла България | Днес.dir.bg

Коментари

Най-големият проблем на г-л Радев е че зад него застана БСП! А това е напълно достатъчно за да не успее!

няма да гласувам за никого. Не си давам подписа в избирателни списъци. Никой от кандидатите не се опълчи срещу незаконните пръстови отпечатъци ,които са биометрични данни

Вярно е, но поне е ясно кой ги въведе.

Вашата партийка започна съсипията на ВСИЧКИ селища, миличък! Конфискация, демек индустриализация и най-важното: РАЗСЕЛВАНЕ и послдващо смесване на населението... Мръсни безсрамни комуняги, те ще ми обясняват сега...

Проти съм готвената политика. Напълно невярно е представяен демографският проблем. Виедите ли, имигрантите са заплаха. Не е вярно. Причината са главно циганите, които се размножават благодарение на тази същаща партия , убиец на балгарската нация - БКП и в днешно време БСП. С тяхната грешна социална политика стана така, че е невъзможно българите да се множат. От друга страна, множенето на циганите стана като множене на плевел - безконтролно. С БКП България става циганска държава. Това ни готвите другарю Радев. Не имигрантите са заплаха, а вие и вашите цигански пълчища, които, не се съмнявам, ще ви подкрепят. Управлявайте с тях заедно и дано да успеете.

Я си е.и м...а

Колкото и да са ми противни циганите, някои от тях работят тук и в чужбина и все пак се опитват да живеят в някакви норми. Обичаните от теб бежанци обаче не подхващат никакви занаяти и за разлика от циганите имат навика да правят бомби и да ядат човешки сърца.

Нищо лично колега, но коментари ви е изключително глупав. Ген. Радев - предател ? Както казват счупихте всички мивки.

... в светлината на проявеното от него явно русофилство, никой не може да ме убеди в обичта му към родината.... те това се нарича предателство.....

г-н Румен Радев с уважението ми,ГЕНЕРАЛ-звучи гордо,но дано не сте парашутист,като един друг генерал,който му се даде възможността да обедини българите,а става обратното.Г-н Радев,наясно сте,че лъжата се приема много по-лесно от истината.Българина много му харесва да бъде лъган и вие има какво да научите от ГЕРБ,но бързо,че няма време!По БСПарски,започвайте да обещавате,увеличаване на пенсиите,заплатите,социалните помощи,майчинството и др.,без да споменавате за увеличаване на ток,вода,отопление и др.,изграждане на още една мрежичка по южната ни граница(наясно сте ,че не ви трябва),увеличаване на платения военния състав,като за редник минимум 1500лева на месец,като до поделенията се изграждат дискотеки и публични домове,спешно се нуждаете от среща с американския посланник и да ви се обещае подкрепа(МВФ, СБ,НАТО),а после и среща с руския посланник,обещавате им каквото трябва,лична среща и с г-жа Меркел,т.н. гръцка стратегия,но по български!!!В този ред на изпълнение,шансовете ви се увеличават,като генерал трябва да сте наясно и как да не допускате преправяне на изборните данни,а с външна помощ,вие ще сте ПРЕЗИДЕНТ!С идването ви на власт и промяна в Конституцията на РБ,стига сме зависили от примиер-министри!След това,действайте според обстоятелствата,като бъдете ПРЕЗИДЕНТА- ОБЕДИНИТЕЛ и СПАСИТЕЛ на БЪЛГАРИНА,искрено се надявам да влезите в учебниците по история именно като такъв,за периода минимум 2016-2021.На слука и успех,от един българин...

Ами като Радев е такъв , какъвто вие го представяте , като сам се дискредитира с изявите си , като очевидно е непригоден , защо така неистово виете бе гербери. Всъщност вас от траурни възпоменания ли ви ''краде'' Бойко , защото сте потънали в пълна скръб.

От къде комунистите извадиха този тюфлек ???? Това избори за Президент ли са ,или за тъпи, пенсионери - военни ????

Дайте два цента на лицето фес.

тюфлек, тюфлек е, ама и тетка Цецка не лъже. Еб.ти кандидатите за президенти в тея избори - хвани единия, блъсни другия, да се чуди човек за кой да гласува. Изборът е все едно да бръкнеш в торба с лай.а.

Ген. Радев много точно отбелязва проблемите на обществото и държавата ни днес. Не се връщайте назад във времето, защото в това няма бъдеще за народа ни.

На два цента ма! Още от сутринта си заревала.

Радев, Радев не ставаш и за селски кмет !!!!! Как са те търпяли в Армията ??? Най - добре е да си теглиш куршума!

Като ти гледам селската злоба и интелект, ТИ поне ставаш за селски кмет, трол нещастен.

Абе Радев, що ни заблуждавате, като точно Вашето БСП създаде проблемите ни? Не помните ли, че Вашите дрОгаре извършиха антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г. и се преименуваха БСП? После, БСП-Луканов извика не други, а хамериканците Ран и Ът да му планират ефективно унищожение на България, което упорито изпълнявате ведно с останалите Ваши креатури, които създадохте за да сме имали ужким "демокрация", а в замяна ни докарахте до нечувана мизерия и демографски срив! Вашият колега БСП-ар ген. Бриго Аспарухов бе главният активист за да ни докарат т.нар. "цар", който обаче се оказа крадлив помияр и заграби де що можа от опосканата ни държавица? Нали всички видяхме как Вашият партиен началник Серегей заместваше Фъктория Фъкланд, като главен организатор на македонския майдан, за да прокара и наложи интересите на хамериканските Ви чорбаджии, както ги наложихте и с 10-то ноемврийския преврат, и с цялата си политика, колкото и да го криете?! Че не бе ли Орешарски-БСП, който спря ЮП в интерес на хамериканските Ви началници и против едно възможно благо за България?! ("...Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, В.Иванов, 24 Часа). И заради евтин популизъм Вие, т.нар. социалисти се правите на русофили за пред червените бабички, че да не загубите гласове, но за Русия се сещате само за голяма далавера и възможности за мащабни присвовоявания, какъвто е случаят Белене, а в действителност за немалкото време за БСП във властта, не направихте нищо за да запазите мащабните ни икономически връзки с Русия, дори допринесохте за унищожаването на руските ни пазари и производствата за тях! Е, аз знам, че все още има балъци да Ви вярват, ама знам и че това ще е довреме! И то не че другите са по-различни, ама БСП-то сте върхът!

Румен Радев 8 октомври 2016 "Ще продължаваме ли да имаме президент, който да обслужва интересите на управляващите и на чужди държави" Румен Радев на събора на русофилите в България 12 септември 2016 "Знамената на ЕС и НАТО бяха стъпкани на събора, а някои от присъстващите дори танцуваха върху тях. Кандидатът за президент от БСП ген. Румен Радев приветства 10-те хиляди души, които се бяха събрали с думите: "Вековното приятелство между руския и българския народ ще надживее всяка политическа зима" Думите му бяха посрещнати с бурни аплодисменти и викове: "БСП"

Да, такива са фактите. Русия е естествен съюзник на България. Турция, Британия, Америка и Саудитска Арабия не са. Руси и българи са два братски народа, разделени от политически грешки. А сътрудничеството ни с гореизброените доведе до един от най-жалките и нещастни периоди от българската история - нацията ни намаля с 2 млн. души, 1 млн. зад граница, и на всичко отгоре марионетките, които ни управляват казват, че решение на демографския проблем са бежанците.

Георги Раковски "Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти". Из "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите" Георги Раковски "Всякоги проклетата Русия, когато имала бой с Турция, лъгала е простодушните българи, че уш тях ще освободи, а после бойя, като овце ги трампела!" Христо Ботев "Русия, тази развратница и мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да затрие от лицето на земята българските колонии" Публ. във в. "Знаме", г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51 Един цитат от писмо на Левски до Каравелов: "Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгарско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките." - В. Лъвский Стефан Стамболов В. "Свобода", бр. 7, 19.XI.1886 г. "Обаче Русия какво направи? Тя употреби всички средства само и само да попречи на народний идеал Съединението. Не искаме да упоменаваме тука за всички интриги и подлости, които се вършеха против интересите на нашето Отечество" Любен Каравелов Букурещ, 20 юли 1873 г. "българинът са бори за своето съществование, за своята свобода, за своето име и за своята народност; а неговите русски братия му казват, че български народ не съществува и че думата България е само географическо понятие" Публ. във в. "Независимост", г. III, Букурещ, 21 юли 1873 г., бр. 44, с. 346-346.

"доведе до един от най-жалките и нещастни периоди от българската история - нацията ни намаля с 2 млн. души, 1 млн. зад граница" ДРАГИ МИ СМЕХУРКО 1. Тези Българи напуснаха България, НО не в посока любимата ти Русия, а в посока САЩ, Канада и Европа! Няма 10 човека, които да са се заселили в Русия! 2. Между преброяванията от 1992 и 2001 г. (тогава управляват 3 правителства на БСП; ГЕРБ не съществува) са емигрирали 217 809 български граждани, докато между преброяванията от 2001 и 2011 г. са емигрирали 175 244 души. С други думи, въпреки много по-голямата интеграция и отпадането на пречките за пътуване в ЕС емиграцията всъщност намалява. Докато между преброяванията от 1992 и 2001 г. средногодишно емигрират по 24 201 български граждани, между преброяванията от 2001 и 2011 г. средногодишно емигрират по 17 524 души. Спадът в средногодишната емиграция е 28 % въпреки отпадането на ограниченията за пътуване

естествен, естествен, колко да е естествен, пък и враг на турция вече не е, като гледан колко посещения направи там и сега пак ще ходи, да не би да играят табла. Тук като сме му естествени приятели, колко пъти е дошъл.

Лицемерието на тия е грандиозно и явно са решили да се докопат до власт на всяка цена. А пък късопаметните явно са забравили, че точно БСП ни докара всичката проамериканска и прозападна убийствена антинародна политика и вероятно ще гласуват за тези най-първи народни обирджии и унищожители. Най-вероятно е този цирк със стъпканите знамена на ЕС и НАТО да е съгласуван и с козяшкият посланик, след като вече се вижда, че т.нар. европейски социалисти, в т.ч. и наш'те, са най-лични хамерикански слугувници. Всъщност, без козяшката благословия никой не би се добрал до властта, а БСП-то бяха там най-продължително от всички!

И какво лошо е казал,че не ми стана ясно?!?

ИДЕЯ ДО ЩАБА НА ГЕРБ : "ГЕНЕРАЛА МОЖЕ ДА СЕ ВОЗИЛ НА САМОЛЕТ , НО НЕ СЕ Е ВОЗИЛ НА ХХХХХ НА ЧЕРНИЯ МАЙМУН И ЮНКЕРА":)))

Но проблемите на комунистите за щастие вече не са проблеми на цяла България!!!! Те са си само ваши!!!!

Е за цялата ни страна ,нали?!

Каква е разликата между комунистите в БСП и комунистите в ГЕРБ??

Управлението на БСП неминуемо завършва с национална катастрофа.

... при БСП товае професия и призвание, при ГЕРБ минало, което е загърбено и отречено. БСП не се е отрекла от нищо.... това е съществена разлика, дори извинение от тях не съм чул...

... при БСП това е професия и призвание, при ГЕРБ минало, което е загърбено и отречено. БСП не се е отрекла от нищо.... това е съществена разлика, дори извинение от тях не съм чул...

ТОЗИ ЯВНО СИ Е БИЛ КОМУНОИДИОТ, НО СЕ ПРАВИ НА НЕУТРАЛЕН. ЧОВЕК КОЙТО ГОВОРИ ПРАЗНОТИИ, Е ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА ТОВА !!! ЩЯЛ ДА ОПРАВЯ МАЛКИТЕ СЕЛИЩА. КАК БЕ ПРИЯТЕЛЮ, СЛЕД КАТО ТЕКЕЗЕСЕТАТА СЪСИПАХА СЕЛСКИЯ ЖИВОТ, И ГО ОТЧУЖДИХА ОТ ЗЕМЯТА, КОЯТО ДЪРЖЕШЕ БЪЛГАРИЯ В ПЪРВАТА ТРОЙКА НА ЕВРОПА, И ОТ ТОЛКОВА ГОДИНИ, СЕГА ЕДВАМ СЕ СЪВЗЕМА. ТИПИЧЕН ГОЦЕВ МАЛОУМНИК !!!

Прави чест на генерал Радев, че не отговаря на непочтените нападки на т.нар. си опоненти. А да не отговаряш на това нечовешко плюене означава много - сила на духа, култура и възпитание, което българските политици не притежават. Това поведение няма аналог в българската политика.

Да отговори,бе?!

ТРИ ПРОЕКТА ЗАКОПАХ В ООН-ТО СЕ ИЗСРАХ ... НЕ Е ВАЖНО ЧЕ СЪМ ПРОзТ ВАЖНО Е ЧЕ СЪМ НА ПОСТ ... КОЙ ДОМАТИТЕ МИ КЛАТИ СЪС БУХАЛКА ЩЕ ГО МЛАТЯ ...

Ей тези пенсионирани ушанки сън не ги хваща, газ пикаят. Нека. Заради такива като тях, с по два грама акъл патим и ние.

"Проблемите на малките селища са на цяла България" - невероятно умна мисъл.

Русия... Брюксел...

Глупак!

Абе Радев ,ти за министър председател се кандидатираш,че даваш такива обещания? Президента е представителна фигура/други му дърпат конците/!Гласуваш за Радев получаваш КУРнелия! Никога няма да гласувам за теб! Напускането ти и изявленията ,които направи са непочтени! Гледам,че вече ти пишат изказванията...

А аз никога няма да гласувам за комсомолката, секретар, неграмотна по елементарни географски въпроси.

Един безличен гол охлюв ходи и се прави на дипломат пред и така надъханите бьесепари насам-натам. Носителят на гласове не е Радев, а Йотова. Радев е просто поредната грешка на така наречената опозиция Лузъри

му харесва соросоидката Йотова - нали са на една и съща хранилка двамата.

Сигурно му харесва!

Бегай бе комуне такова! Малките населени места са само за пенционери, но ти като гледам именно на тях иска да се харесаш, защото си един дърт комунист!

радев ти и мижитурка мъж под чехъл дето не може да се оправи с жена си ,"загрижил" се за българите НЕ НАМ МЕРСИ

...цепеницата радев стана генерал, докато всичко в "любимите" му ВВС се сриваше пред очите му. През 2008 вече беше генерал и началник на базата в Граф Игнатиево, през същата година се приватизира единствения завод, който можеше да прави ремонт на самолетите, които е управлявал, но радев си мълчеше, за него всичко си е било в реда на нещата, а сега ВВС били капут. Така е радев, но пък ти си станал генерал, като си гледал настрани и си си мълчал, като п*тка, ей такъв лизач ще става президент.....или да кажем, че си си прост, не си прозрял разрухата от 25 год. във ВВС, но истината е че си го знаел, но си се издигал и не ти е пукало за другото....

КОГАТО ГЕНЕРАЛА БЕШЕ ПИЛОТ МУТРА БЕШЕ БОДИГАРД НА ТАТО :)))

на червен мандрил, перефразирам... радев е добър, щото навремето джак изкормвача бяла хора изкорми у Англията... хахахахах

Той понеже баш Радев е приватизирал завода....

... това е просто една морална оценка на поведението му, и тя е трагична, не сега да се прави на герой с фрази "Аз нали ви казвах", а да си види цялостното поведение във ВВС, мълчанието му тогава е еквивалентно на предателство....

... Проблемите на малките селища са на цяла България. Тъй вярно, другарю генерал! Но това са проблеми само по време на избори. И следващият път, когато ще говорим за тях ще бъде на следващите избори и т.н. Вече кой ви вярва пък на вас?! Това, че управляващите в момента се излагат съвсем не означава, че вие сте станали по-добри. Нито пък аз забравям така лесно!

Молба до др. генерал Радев. Др. генерал, моля ви преди да слушате тези които ви казват какво да казвате на съселяните си, да прочетете една страница на сайта на президентството. Тя е озаглавена - КОНСТИТУЦИОННИ ПРАВОМОЩИЯ. Само така ще се преборите с хумористичната част от кампанията си за президент на НРБ и ще спрете да обещавате на едро неизпълними неща.

БСП дават някой лев на народа. ГЕРБ с Крадленда стоянова Ви крадат от спестяванията, от заплатите, от ДДС и от какво ли не за да ХРАНЯТ, ЗАСЕЛВАТ И ИНТЕГРИРАТ ГАДЖАЛИ! Тоест АЗИАТСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ще се хранят за наша сметка!!! Въпроси към ГЕРБ - 1) кой ги кани те зи престъпници? 2) Защо не са в затвора; 3) защо не работят принудително на полето по 16 часа? 4) какво правят на улицата и в общежития престъпниците-мигранти? 5) щом българи ядат от кофите за смет, тези кърлежи с какви пари се финансират? Тва ли ВИ Е ЕВРОПАТА??? ДОЛУ АЗИАТСКАТА-ЕВРО ИЗМЕТ! За Афганистан донорите дават 1,3 милиарда годишна, на България 1,3 милиона да настанява бежанци? 6) Кой сте питали за да заселвате престъпници на БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ, която обезлюдихте? (При бай Тошо тези територии са пълни с БЪЛГАРИ)...

Павета може да се сварят, но някои червени кратуни в БСП няма да уврат, че с черна кампания, лъжи и популизъм избори не се печелят. Как може да карат другаря генерал Радев и кандидат за президент на НРБ да обещава от ботушите на Нинова - работа, пари и сигурност срещу битовата престъпност на село? Кой го накара да лъже съселяните си?

Как бре, другарю генерал, ще се случат тези неща в рамките на президентските правомощия по сегашната конституция? Как в рамките на президентските правомощия ще - "и като инфраструктура, и като трудова заетост, ликвидиране на битовата престъпност, заяви той и допълни че това важи и за несправедливостта със субсидиите."????? Обещавате на съселяните си работа, пари от субсидии и сигурност. Та как ще се борите и как ще им ги донесете?

Ние с Ахмед Доган,като честни бизнесмени подкрепяме кандидатурата на ген. Радев! Гласувайте за него! След това ще потекат парите отново към нашите фирми и ще ви изкопаем още някой язовир или трап за АЕЦ,пък после следващото правителство ще тегли заеми за да изплаща траповете ни и язовирите,а ние ще го хулим,че пак ви загробва с милиарди заеми...

Амчи що не вряка га крадоха КТБ-то? Що не направихте с ГЕРБ-тъпаците ваш ПРОФИ ПРОЕКТ с национално значение? Виж Бъчварова, виж тази на екологията и всичките останали - нямат 1 ден стаж, ценз, опит, диплома, квалификация, авторитет за да управляват!!! То затова хората карат без книжки (кат. А, В, С, Д), затова си купуват и дипломи.... НЯКАК ПО-ЕВРОПЕЙСКО Е...

Дипломи и шофьорски книжки се купуват още от времето на БСП,от управлението на БСП тръгнаха всички беди на България! Но и ГЕРБ са част от статуквото...

Браво Генерале първия който си спомни че има и други села и градове ,освен София ! София не цяла България !

Кариерите на Цачева, Караянчева и Румяна Желева започнали по сходен начин - с бягство от час по география. Пълни дузпи.

Няма вече малки населени места. Всичко е циганизирано. Късно се е сетил тоя летец за тия работи. Явно досега, като е хвърчал нависоко, всичко му е изглеждало долу много добре. А може и да не е гледал изобщо надолу, нали е във висините. Лошо е, когато от висините изведнъж се озовеш в някой затънтен край, пълен с цигани.

Не е необходимо толкова да се очерня Цачева, за да се види, че Радев е несравнимо по-качествена личност и като професионалист, и като човек. Вярно, че в политиката той току-що навлиза, възможно е да не блести, но помните ли първите изяви на Путин? Лаконични фрази, скучни и дървени, никаква визия и фантазия. Ама Путин беше човек на Елцин. А зад Радев стои единствено една амортизирана партия. Не само предизборните плакати на Цачева са вече напечатани, вероятно и бюлетините са вече в ЦИК. Няма ги вече Мая и Бареков, Цацаров обърна палачинкатао. Само ние вероятно можем да променим нещата. Може би. Надали, ама а дано.

Някои правилно отбелязват, че правомощията на президента са ограничени по отношение на икономическото развитие както на малките , така и на големите населени места, но това не значи, че ако е решил да бъде глас на народа, не трябва да има поглед на проблемите и историческите причини за тях. В исторически план обезлюдяването на селата започва с насилствената колективизация. Селянинът имащ земя се чувствува господар на имота си и това може да го заадържи на село както и да го насърчи да проявява инициатива. Индустриализацията със акцент на тежката промишленост е по бавна , по скъпа и води до нисък стандарт както в града , така и в селото . Тя обезлюдява малките населени места за сметка на крупни индустриални центрове. А развитието на леката индустрия , създава малки и средни предприятия в малките градови и по селата . Тя създава по бързо просперитет и съответно пазар за селскостопанска продукция. Развитието на големите градове , транспорт и инфраструктура също създава по - голям пазар за селскостопанска продукция. Транспортът и нфраструктурата , позволява експорт на бързоразваляща се продукция - например плодове и зеленчуци. Президентът е върховен главнокомандващ и ако използува влиянието си в планиране на повече средства за гражданска защита респективно бомбоубежища и скривалища ( обикновенни и противоядрени ) , това може да създаде известен поминък в селата. С една дума не трябва да се противопоставя града на селото. Ниският стандарт в градовете е основна причина за липса на пазар и ниски цени на селското стопанство и като следствие обезлюдяването на селата и висока емиграция .

Малко след промените отидох на гости на братовчедка си. Излязохме на двора и погледнахме полето . Пусто само в далечината се виждаха двама души които работеха усилено. И аз викав какви са тези. А тя е това са германците, по цял ден работят. Какви германци питам аз . А тя ми отвръща . Абе те са българи , амо по цял ден работят и им викаме германците. След няколко години пак и отивам на гости и пак гледам полето. Пусто. И аз я питам , къде са германците . А тя е те емигрираха в Европа. Къде бе . Не знам , казват в Испания. Та това е проблемът . лесно чрез колективизация и лоша аграрна политика , се руши селото , но мъчно се оправя. Добре че Европа ни даде машини и субсидии , та селото малко живна , но инче обезлюдяването продължава. Урбанизацията е процес характерен за цял свят, но комунизмът прогони трудолюбивите хора.

тези избори ще са последните с ДПС и БСП от вас зависи

БСП управляваха 20 години и нищо не направиха,освен,че изгониха 3 милиона души от България,имаха президент 10 години на власт и той стана милиардер,а сега тръгнали отново да реват за власт и да лъжат простолюдието,надявайки то да ги върне на власт на бял кон!!!! 20 години стигат,стига толкова,видяхме,какво могат,царе са на манипулациите,кражбите и лъжите! И ген. Радев,какво беше с Орешарски ще бъде използван от кукловодите,които стоят зад БСП и отново ще забатачат държавата.... А и БСП не може да управлява без ДПС,това ще значи отново да се върнем назад,нови избори,стария бардак пак на власт,пак новини на турски,пак бурки,пак циганизация,кражби,далавери и мизерия! За толкова години ,когато управляваха доходите на българите се стопиха,защо не направиха нищо,само лъжи и това е,стига толкова,писна ни от тях!

Основната разлика между ГЕРБ и БСП е, че ако от БСП ти хвърляха някакви си там 20 лева, то от ГЕРБ се опитват да ти ги вземат. Друго няма.

ГЕРБ са ВНОСНИ МЪПЕТ КУКЛИ - ГЕЙ ПАРАДИ, МЮСЛИТА ЩЕ ЗАСЕЛВАТ, за 130 млн. евро и ЦАЛУВКАТА НА ЮНКЕР(ЮДА) ЗА "НАИВНИЯ" БОРКО....

Дървена кукла в ръцете на свинка!...

едва сега забелязал малките населени места... Абе аланкоолу, знаеш ли по колко пъти в денонощие им спират ток? Сякаш заради Белене тия хора са заложници и не трябва да перат, готвят, да имат културни развлечения у дома и децата нямат домашни...за хладилника да не говорим.

Абе аланкоолу, знаеш ли по колко пъти в денонощие им спират ток? ... И КОЙ ИМ СПИРА ТОКА ? МУТРИТЕ - ЧОРБАДЖИИТЕ И БЕЙОВЕТЕ НА МУТРА АГА :))

ТРЯБВА ДА СТЕ НАЯСНО ЧЕ БСП НИНОВА НЕ Е БСП СТАНИШЕВ ... РАШКИТЕ НАПРАВИХА ПРЕВРАТ В БСП ЗАРАДИ ЮЖНИЯ ФЛАНГ НА НАТО. ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И ТОЙ ПУСНА НЯКОЙ ЛЕВ :)) СТАНИШЕВ ГО ОРИТАХА , НАХХХ И АКО БЕШЕ ПРЕДИ 1970-ТЕ МОЖЕХА И ДА ГО УТРЕПЯТ ...:))

Ген. Радев - най-добрият Ас на България, пилот на изтребител, лично съм гледал шоуто му в небето над Враждебна! Тетка Цачева - неприета за редовна студентка, поради липса на достатъчно умствена капацитет, но използвала възможността, като стругар да стане член на БКП и да я пробутат задочно в РабФак - право... Не естествено медицина или ядрена физика например, щото за там се иска мозък! Най-логичният балотаж е Радев/Каракачанов!

Това,че Радев може да управлява самолет,не значи ,че може да управлява държава.В тази област няма никакъв опит.

Щото дъртата крава може, нали... колкото Плевньо... Брюксел... Русия... тъпа овца.

Не познавам генерала. Това че е бил на обучение в САЩ и, че е НАТОвски генерал е нормално, след като ние сме от НАТО в момента. Но Партията, с която се е ангажирал е най-измамната в историята. Мимикрират като социална и лява партия, а въведоха плоския данък, целуват се с ДПС и делят с тях властта, пуснаха американските бази в България, без нито лев за държавата и народа! Представляват интересите на свръх-богатите олигарси и много от ръководството им са такива. Мимикрират като русофили, но спряха Южен поток. Йотова е в списъка на купените от Сорос евродепутати. При всичките и изяви защитава нахлуващите "бежанци"- ЗАВОЕВАТЕЛИ, което е още едно доказателство, че цялата и дейност е АНТИБЪЛГАРСКА! Мислете!

В цялото си съществуване БКП/БСП е родоостпъна партия, ръководена от малоумници. Въпросния лалугер е точно такъв-става само за плашило на глупците. Комунистите никога не са решавали проблеми, само са ги създавали!

ТИ ПА, ЩЕ ИЗКАРАШ ЧЕ МАЙКА ЦЕЦКА - ПАРТИЙНАТА ВИ СЕКРЕТАРКА ЧЕ Е ТУРКИНЯ? :)

ти си проблема бе, пенсионирана ушанка. Аре мий си краката и си лягай , че въвоня всичко.

100+

Да те е срам да се наречеш българин, с тъкъв политически елит! Бог да пази България.

РУМЕНЕ , ДА СЕ ПАЗИШ ! МУТРИТЕ СА В ПАНИКА И МОГАТ ДА ТИ ОРГАНИЗИРАТ АТЕНТАТ . НИКОАКВО ДОВЕРИЕ НА НСО - ТЕ СА МОМЧЕТА ЗА МОКРИ ПОРЪЧКИ ОТ СИК . КАТО СТАНЕШ ПРЕЗИДЕНТ ДИРЕКТНО ТРЯБВА ДА ГИ ИЗЧИСТИШ.

От лудницата има избягали пак-въпросиня плешак и ти

Този,като развалена грамофонна плоча върти на едно място.Явно,като стихотворение е запаметил един куплет и го повтаря навсякъде.Скука и неубедителност. Като гледам снимките,10-тина човека го следват навсякъде,за да не са празни салоните съвсем.Голяма подкрепа.Президент ли ще ставаш?Тя,тази партия губи всички избори,та точно ти ще спечелиш като какъв-независим,ама много независим,защото от теб нищо не зависи.Още от сега да ти кажа,че контактувам с много хора.До сега не чух някой да каже,че ще гласува за теб.

Радев в наизустил 10 фрази от ПР отдела и това повтаря, макар да знае, че лъже хората и няма как да им оправи живота, нито даже иска. Това е БСП, те така си действат от край време.

Президентът няма лостовете да оправя икономиката, нито големите нито малките населени места. Лъже хората с тези глупости. Опитва се да гали ухото с лъжи.

селата ще се оправят като се населят с такива като СТАНИШЕВ, ИЛИАНА ЙОТОВА, НИНОВА И ОСТАНАЛАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАСМИНА ......

Коментари - Ген. Радев: Проблемите на малките селища са на цяла България | Днес.dir.bg

Ген. Радев: Проблемите на малките селища са на цяла България

Генерал Румен Радев заяви в Пловдивска област, че не решим ли проблемите на малките населени места, не можем да решим въпроса за България.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Радев: Проблемите на малките селища са на цяла България | Днес.dir.bg

Коментари

Най-големият проблем на г-л Радев е че зад него застана БСП! А това е напълно достатъчно за да не успее!

няма да гласувам за никого. Не си давам подписа в избирателни списъци. Никой от кандидатите не се опълчи срещу незаконните пръстови отпечатъци ,които са биометрични данни

Вярно е, но поне е ясно кой ги въведе.

Вашата партийка започна съсипията на ВСИЧКИ селища, миличък! Конфискация, демек индустриализация и най-важното: РАЗСЕЛВАНЕ и послдващо смесване на населението... Мръсни безсрамни комуняги, те ще ми обясняват сега...

Проти съм готвената политика. Напълно невярно е представяен демографският проблем. Виедите ли, имигрантите са заплаха. Не е вярно. Причината са главно циганите, които се размножават благодарение на тази същаща партия , убиец на балгарската нация - БКП и в днешно време БСП. С тяхната грешна социална политика стана така, че е невъзможно българите да се множат. От друга страна, множенето на циганите стана като множене на плевел - безконтролно. С БКП България става циганска държава. Това ни готвите другарю Радев. Не имигрантите са заплаха, а вие и вашите цигански пълчища, които, не се съмнявам, ще ви подкрепят. Управлявайте с тях заедно и дано да успеете.

Я си е.и м...а

Колкото и да са ми противни циганите, някои от тях работят тук и в чужбина и все пак се опитват да живеят в някакви норми. Обичаните от теб бежанци обаче не подхващат никакви занаяти и за разлика от циганите имат навика да правят бомби и да ядат човешки сърца.

Нищо лично колега, но коментари ви е изключително глупав. Ген. Радев - предател ? Както казват счупихте всички мивки.

... в светлината на проявеното от него явно русофилство, никой не може да ме убеди в обичта му към родината.... те това се нарича предателство.....

г-н Румен Радев с уважението ми,ГЕНЕРАЛ-звучи гордо,но дано не сте парашутист,като един друг генерал,който му се даде възможността да обедини българите,а става обратното.Г-н Радев,наясно сте,че лъжата се приема много по-лесно от истината.Българина много му харесва да бъде лъган и вие има какво да научите от ГЕРБ,но бързо,че няма време!По БСПарски,започвайте да обещавате,увеличаване на пенсиите,заплатите,социалните помощи,майчинството и др.,без да споменавате за увеличаване на ток,вода,отопление и др.,изграждане на още една мрежичка по южната ни граница(наясно сте ,че не ви трябва),увеличаване на платения военния състав,като за редник минимум 1500лева на месец,като до поделенията се изграждат дискотеки и публични домове,спешно се нуждаете от среща с американския посланник и да ви се обещае подкрепа(МВФ, СБ,НАТО),а после и среща с руския посланник,обещавате им каквото трябва,лична среща и с г-жа Меркел,т.н. гръцка стратегия,но по български!!!В този ред на изпълнение,шансовете ви се увеличават,като генерал трябва да сте наясно и как да не допускате преправяне на изборните данни,а с външна помощ,вие ще сте ПРЕЗИДЕНТ!С идването ви на власт и промяна в Конституцията на РБ,стига сме зависили от примиер-министри!След това,действайте според обстоятелствата,като бъдете ПРЕЗИДЕНТА- ОБЕДИНИТЕЛ и СПАСИТЕЛ на БЪЛГАРИНА,искрено се надявам да влезите в учебниците по история именно като такъв,за периода минимум 2016-2021.На слука и успех,от един българин...

Ами като Радев е такъв , какъвто вие го представяте , като сам се дискредитира с изявите си , като очевидно е непригоден , защо така неистово виете бе гербери. Всъщност вас от траурни възпоменания ли ви ''краде'' Бойко , защото сте потънали в пълна скръб.

От къде комунистите извадиха този тюфлек ???? Това избори за Президент ли са ,или за тъпи, пенсионери - военни ????

Дайте два цента на лицето фес.

тюфлек, тюфлек е, ама и тетка Цецка не лъже. Еб.ти кандидатите за президенти в тея избори - хвани единия, блъсни другия, да се чуди човек за кой да гласува. Изборът е все едно да бръкнеш в торба с лай.а.

Ген. Радев много точно отбелязва проблемите на обществото и държавата ни днес. Не се връщайте назад във времето, защото в това няма бъдеще за народа ни.

На два цента ма! Още от сутринта си заревала.

Радев, Радев не ставаш и за селски кмет !!!!! Как са те търпяли в Армията ??? Най - добре е да си теглиш куршума!

Като ти гледам селската злоба и интелект, ТИ поне ставаш за селски кмет, трол нещастен.

Абе Радев, що ни заблуждавате, като точно Вашето БСП създаде проблемите ни? Не помните ли, че Вашите дрОгаре извършиха антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г. и се преименуваха БСП? После, БСП-Луканов извика не други, а хамериканците Ран и Ът да му планират ефективно унищожение на България, което упорито изпълнявате ведно с останалите Ваши креатури, които създадохте за да сме имали ужким "демокрация", а в замяна ни докарахте до нечувана мизерия и демографски срив! Вашият колега БСП-ар ген. Бриго Аспарухов бе главният активист за да ни докарат т.нар. "цар", който обаче се оказа крадлив помияр и заграби де що можа от опосканата ни държавица? Нали всички видяхме как Вашият партиен началник Серегей заместваше Фъктория Фъкланд, като главен организатор на македонския майдан, за да прокара и наложи интересите на хамериканските Ви чорбаджии, както ги наложихте и с 10-то ноемврийския преврат, и с цялата си политика, колкото и да го криете?! Че не бе ли Орешарски-БСП, който спря ЮП в интерес на хамериканските Ви началници и против едно възможно благо за България?! ("...Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, В.Иванов, 24 Часа). И заради евтин популизъм Вие, т.нар. социалисти се правите на русофили за пред червените бабички, че да не загубите гласове, но за Русия се сещате само за голяма далавера и възможности за мащабни присвовоявания, какъвто е случаят Белене, а в действителност за немалкото време за БСП във властта, не направихте нищо за да запазите мащабните ни икономически връзки с Русия, дори допринесохте за унищожаването на руските ни пазари и производствата за тях! Е, аз знам, че все още има балъци да Ви вярват, ама знам и че това ще е довреме! И то не че другите са по-различни, ама БСП-то сте върхът!

Румен Радев 8 октомври 2016 "Ще продължаваме ли да имаме президент, който да обслужва интересите на управляващите и на чужди държави" Румен Радев на събора на русофилите в България 12 септември 2016 "Знамената на ЕС и НАТО бяха стъпкани на събора, а някои от присъстващите дори танцуваха върху тях. Кандидатът за президент от БСП ген. Румен Радев приветства 10-те хиляди души, които се бяха събрали с думите: "Вековното приятелство между руския и българския народ ще надживее всяка политическа зима" Думите му бяха посрещнати с бурни аплодисменти и викове: "БСП"

Да, такива са фактите. Русия е естествен съюзник на България. Турция, Британия, Америка и Саудитска Арабия не са. Руси и българи са два братски народа, разделени от политически грешки. А сътрудничеството ни с гореизброените доведе до един от най-жалките и нещастни периоди от българската история - нацията ни намаля с 2 млн. души, 1 млн. зад граница, и на всичко отгоре марионетките, които ни управляват казват, че решение на демографския проблем са бежанците.

Георги Раковски "Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти". Из "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите" Георги Раковски "Всякоги проклетата Русия, когато имала бой с Турция, лъгала е простодушните българи, че уш тях ще освободи, а после бойя, като овце ги трампела!" Христо Ботев "Русия, тази развратница и мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да затрие от лицето на земята българските колонии" Публ. във в. "Знаме", г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51 Един цитат от писмо на Левски до Каравелов: "Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгарско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките." - В. Лъвский Стефан Стамболов В. "Свобода", бр. 7, 19.XI.1886 г. "Обаче Русия какво направи? Тя употреби всички средства само и само да попречи на народний идеал Съединението. Не искаме да упоменаваме тука за всички интриги и подлости, които се вършеха против интересите на нашето Отечество" Любен Каравелов Букурещ, 20 юли 1873 г. "българинът са бори за своето съществование, за своята свобода, за своето име и за своята народност; а неговите русски братия му казват, че български народ не съществува и че думата България е само географическо понятие" Публ. във в. "Независимост", г. III, Букурещ, 21 юли 1873 г., бр. 44, с. 346-346.

"доведе до един от най-жалките и нещастни периоди от българската история - нацията ни намаля с 2 млн. души, 1 млн. зад граница" ДРАГИ МИ СМЕХУРКО 1. Тези Българи напуснаха България, НО не в посока любимата ти Русия, а в посока САЩ, Канада и Европа! Няма 10 човека, които да са се заселили в Русия! 2. Между преброяванията от 1992 и 2001 г. (тогава управляват 3 правителства на БСП; ГЕРБ не съществува) са емигрирали 217 809 български граждани, докато между преброяванията от 2001 и 2011 г. са емигрирали 175 244 души. С други думи, въпреки много по-голямата интеграция и отпадането на пречките за пътуване в ЕС емиграцията всъщност намалява. Докато между преброяванията от 1992 и 2001 г. средногодишно емигрират по 24 201 български граждани, между преброяванията от 2001 и 2011 г. средногодишно емигрират по 17 524 души. Спадът в средногодишната емиграция е 28 % въпреки отпадането на ограниченията за пътуване

естествен, естествен, колко да е естествен, пък и враг на турция вече не е, като гледан колко посещения направи там и сега пак ще ходи, да не би да играят табла. Тук като сме му естествени приятели, колко пъти е дошъл.

Лицемерието на тия е грандиозно и явно са решили да се докопат до власт на всяка цена. А пък късопаметните явно са забравили, че точно БСП ни докара всичката проамериканска и прозападна убийствена антинародна политика и вероятно ще гласуват за тези най-първи народни обирджии и унищожители. Най-вероятно е този цирк със стъпканите знамена на ЕС и НАТО да е съгласуван и с козяшкият посланик, след като вече се вижда, че т.нар. европейски социалисти, в т.ч. и наш'те, са най-лични хамерикански слугувници. Всъщност, без козяшката благословия никой не би се добрал до властта, а БСП-то бяха там най-продължително от всички!

И какво лошо е казал,че не ми стана ясно?!?

ИДЕЯ ДО ЩАБА НА ГЕРБ : "ГЕНЕРАЛА МОЖЕ ДА СЕ ВОЗИЛ НА САМОЛЕТ , НО НЕ СЕ Е ВОЗИЛ НА ХХХХХ НА ЧЕРНИЯ МАЙМУН И ЮНКЕРА":)))

Но проблемите на комунистите за щастие вече не са проблеми на цяла България!!!! Те са си само ваши!!!!

Е за цялата ни страна ,нали?!

Каква е разликата между комунистите в БСП и комунистите в ГЕРБ??

Управлението на БСП неминуемо завършва с национална катастрофа.

... при БСП товае професия и призвание, при ГЕРБ минало, което е загърбено и отречено. БСП не се е отрекла от нищо.... това е съществена разлика, дори извинение от тях не съм чул...

... при БСП това е професия и призвание, при ГЕРБ минало, което е загърбено и отречено. БСП не се е отрекла от нищо.... това е съществена разлика, дори извинение от тях не съм чул...

ТОЗИ ЯВНО СИ Е БИЛ КОМУНОИДИОТ, НО СЕ ПРАВИ НА НЕУТРАЛЕН. ЧОВЕК КОЙТО ГОВОРИ ПРАЗНОТИИ, Е ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА ТОВА !!! ЩЯЛ ДА ОПРАВЯ МАЛКИТЕ СЕЛИЩА. КАК БЕ ПРИЯТЕЛЮ, СЛЕД КАТО ТЕКЕЗЕСЕТАТА СЪСИПАХА СЕЛСКИЯ ЖИВОТ, И ГО ОТЧУЖДИХА ОТ ЗЕМЯТА, КОЯТО ДЪРЖЕШЕ БЪЛГАРИЯ В ПЪРВАТА ТРОЙКА НА ЕВРОПА, И ОТ ТОЛКОВА ГОДИНИ, СЕГА ЕДВАМ СЕ СЪВЗЕМА. ТИПИЧЕН ГОЦЕВ МАЛОУМНИК !!!

Прави чест на генерал Радев, че не отговаря на непочтените нападки на т.нар. си опоненти. А да не отговаряш на това нечовешко плюене означава много - сила на духа, култура и възпитание, което българските политици не притежават. Това поведение няма аналог в българската политика.

Да отговори,бе?!

ТРИ ПРОЕКТА ЗАКОПАХ В ООН-ТО СЕ ИЗСРАХ ... НЕ Е ВАЖНО ЧЕ СЪМ ПРОзТ ВАЖНО Е ЧЕ СЪМ НА ПОСТ ... КОЙ ДОМАТИТЕ МИ КЛАТИ СЪС БУХАЛКА ЩЕ ГО МЛАТЯ ...

Ей тези пенсионирани ушанки сън не ги хваща, газ пикаят. Нека. Заради такива като тях, с по два грама акъл патим и ние.

"Проблемите на малките селища са на цяла България" - невероятно умна мисъл.

Русия... Брюксел...

Глупак!

Абе Радев ,ти за министър председател се кандидатираш,че даваш такива обещания? Президента е представителна фигура/други му дърпат конците/!Гласуваш за Радев получаваш КУРнелия! Никога няма да гласувам за теб! Напускането ти и изявленията ,които направи са непочтени! Гледам,че вече ти пишат изказванията...

А аз никога няма да гласувам за комсомолката, секретар, неграмотна по елементарни географски въпроси.

Един безличен гол охлюв ходи и се прави на дипломат пред и така надъханите бьесепари насам-натам. Носителят на гласове не е Радев, а Йотова. Радев е просто поредната грешка на така наречената опозиция Лузъри

му харесва соросоидката Йотова - нали са на една и съща хранилка двамата.

Сигурно му харесва!

Бегай бе комуне такова! Малките населени места са само за пенционери, но ти като гледам именно на тях иска да се харесаш, защото си един дърт комунист!

радев ти и мижитурка мъж под чехъл дето не може да се оправи с жена си ,"загрижил" се за българите НЕ НАМ МЕРСИ

...цепеницата радев стана генерал, докато всичко в "любимите" му ВВС се сриваше пред очите му. През 2008 вече беше генерал и началник на базата в Граф Игнатиево, през същата година се приватизира единствения завод, който можеше да прави ремонт на самолетите, които е управлявал, но радев си мълчеше, за него всичко си е било в реда на нещата, а сега ВВС били капут. Така е радев, но пък ти си станал генерал, като си гледал настрани и си си мълчал, като п*тка, ей такъв лизач ще става президент.....или да кажем, че си си прост, не си прозрял разрухата от 25 год. във ВВС, но истината е че си го знаел, но си се издигал и не ти е пукало за другото....

КОГАТО ГЕНЕРАЛА БЕШЕ ПИЛОТ МУТРА БЕШЕ БОДИГАРД НА ТАТО :)))

на червен мандрил, перефразирам... радев е добър, щото навремето джак изкормвача бяла хора изкорми у Англията... хахахахах

Той понеже баш Радев е приватизирал завода....

... това е просто една морална оценка на поведението му, и тя е трагична, не сега да се прави на герой с фрази "Аз нали ви казвах", а да си види цялостното поведение във ВВС, мълчанието му тогава е еквивалентно на предателство....

... Проблемите на малките селища са на цяла България. Тъй вярно, другарю генерал! Но това са проблеми само по време на избори. И следващият път, когато ще говорим за тях ще бъде на следващите избори и т.н. Вече кой ви вярва пък на вас?! Това, че управляващите в момента се излагат съвсем не означава, че вие сте станали по-добри. Нито пък аз забравям така лесно!

Молба до др. генерал Радев. Др. генерал, моля ви преди да слушате тези които ви казват какво да казвате на съселяните си, да прочетете една страница на сайта на президентството. Тя е озаглавена - КОНСТИТУЦИОННИ ПРАВОМОЩИЯ. Само така ще се преборите с хумористичната част от кампанията си за президент на НРБ и ще спрете да обещавате на едро неизпълними неща.

БСП дават някой лев на народа. ГЕРБ с Крадленда стоянова Ви крадат от спестяванията, от заплатите, от ДДС и от какво ли не за да ХРАНЯТ, ЗАСЕЛВАТ И ИНТЕГРИРАТ ГАДЖАЛИ! Тоест АЗИАТСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ще се хранят за наша сметка!!! Въпроси към ГЕРБ - 1) кой ги кани те зи престъпници? 2) Защо не са в затвора; 3) защо не работят принудително на полето по 16 часа? 4) какво правят на улицата и в общежития престъпниците-мигранти? 5) щом българи ядат от кофите за смет, тези кърлежи с какви пари се финансират? Тва ли ВИ Е ЕВРОПАТА??? ДОЛУ АЗИАТСКАТА-ЕВРО ИЗМЕТ! За Афганистан донорите дават 1,3 милиарда годишна, на България 1,3 милиона да настанява бежанци? 6) Кой сте питали за да заселвате престъпници на БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ, която обезлюдихте? (При бай Тошо тези територии са пълни с БЪЛГАРИ)...

Павета може да се сварят, но някои червени кратуни в БСП няма да уврат, че с черна кампания, лъжи и популизъм избори не се печелят. Как може да карат другаря генерал Радев и кандидат за президент на НРБ да обещава от ботушите на Нинова - работа, пари и сигурност срещу битовата престъпност на село? Кой го накара да лъже съселяните си?

Как бре, другарю генерал, ще се случат тези неща в рамките на президентските правомощия по сегашната конституция? Как в рамките на президентските правомощия ще - "и като инфраструктура, и като трудова заетост, ликвидиране на битовата престъпност, заяви той и допълни че това важи и за несправедливостта със субсидиите."????? Обещавате на съселяните си работа, пари от субсидии и сигурност. Та как ще се борите и как ще им ги донесете?

Ние с Ахмед Доган,като честни бизнесмени подкрепяме кандидатурата на ген. Радев! Гласувайте за него! След това ще потекат парите отново към нашите фирми и ще ви изкопаем още някой язовир или трап за АЕЦ,пък после следващото правителство ще тегли заеми за да изплаща траповете ни и язовирите,а ние ще го хулим,че пак ви загробва с милиарди заеми...

Амчи що не вряка га крадоха КТБ-то? Що не направихте с ГЕРБ-тъпаците ваш ПРОФИ ПРОЕКТ с национално значение? Виж Бъчварова, виж тази на екологията и всичките останали - нямат 1 ден стаж, ценз, опит, диплома, квалификация, авторитет за да управляват!!! То затова хората карат без книжки (кат. А, В, С, Д), затова си купуват и дипломи.... НЯКАК ПО-ЕВРОПЕЙСКО Е...

Дипломи и шофьорски книжки се купуват още от времето на БСП,от управлението на БСП тръгнаха всички беди на България! Но и ГЕРБ са част от статуквото...

Браво Генерале първия който си спомни че има и други села и градове ,освен София ! София не цяла България !

Кариерите на Цачева, Караянчева и Румяна Желева започнали по сходен начин - с бягство от час по география. Пълни дузпи.

Няма вече малки населени места. Всичко е циганизирано. Късно се е сетил тоя летец за тия работи. Явно досега, като е хвърчал нависоко, всичко му е изглеждало долу много добре. А може и да не е гледал изобщо надолу, нали е във висините. Лошо е, когато от висините изведнъж се озовеш в някой затънтен край, пълен с цигани.

Не е необходимо толкова да се очерня Цачева, за да се види, че Радев е несравнимо по-качествена личност и като професионалист, и като човек. Вярно, че в политиката той току-що навлиза, възможно е да не блести, но помните ли първите изяви на Путин? Лаконични фрази, скучни и дървени, никаква визия и фантазия. Ама Путин беше човек на Елцин. А зад Радев стои единствено една амортизирана партия. Не само предизборните плакати на Цачева са вече напечатани, вероятно и бюлетините са вече в ЦИК. Няма ги вече Мая и Бареков, Цацаров обърна палачинкатао. Само ние вероятно можем да променим нещата. Може би. Надали, ама а дано.

Някои правилно отбелязват, че правомощията на президента са ограничени по отношение на икономическото развитие както на малките , така и на големите населени места, но това не значи, че ако е решил да бъде глас на народа, не трябва да има поглед на проблемите и историческите причини за тях. В исторически план обезлюдяването на селата започва с насилствената колективизация. Селянинът имащ земя се чувствува господар на имота си и това може да го заадържи на село както и да го насърчи да проявява инициатива. Индустриализацията със акцент на тежката промишленост е по бавна , по скъпа и води до нисък стандарт както в града , така и в селото . Тя обезлюдява малките населени места за сметка на крупни индустриални центрове. А развитието на леката индустрия , създава малки и средни предприятия в малките градови и по селата . Тя създава по бързо просперитет и съответно пазар за селскостопанска продукция. Развитието на големите градове , транспорт и инфраструктура също създава по - голям пазар за селскостопанска продукция. Транспортът и нфраструктурата , позволява експорт на бързоразваляща се продукция - например плодове и зеленчуци. Президентът е върховен главнокомандващ и ако използува влиянието си в планиране на повече средства за гражданска защита респективно бомбоубежища и скривалища ( обикновенни и противоядрени ) , това може да създаде известен поминък в селата. С една дума не трябва да се противопоставя града на селото. Ниският стандарт в градовете е основна причина за липса на пазар и ниски цени на селското стопанство и като следствие обезлюдяването на селата и висока емиграция .

Малко след промените отидох на гости на братовчедка си. Излязохме на двора и погледнахме полето . Пусто само в далечината се виждаха двама души които работеха усилено. И аз викав какви са тези. А тя е това са германците, по цял ден работят. Какви германци питам аз . А тя ми отвръща . Абе те са българи , амо по цял ден работят и им викаме германците. След няколко години пак и отивам на гости и пак гледам полето. Пусто. И аз я питам , къде са германците . А тя е те емигрираха в Европа. Къде бе . Не знам , казват в Испания. Та това е проблемът . лесно чрез колективизация и лоша аграрна политика , се руши селото , но мъчно се оправя. Добре че Европа ни даде машини и субсидии , та селото малко живна , но инче обезлюдяването продължава. Урбанизацията е процес характерен за цял свят, но комунизмът прогони трудолюбивите хора.

тези избори ще са последните с ДПС и БСП от вас зависи

БСП управляваха 20 години и нищо не направиха,освен,че изгониха 3 милиона души от България,имаха президент 10 години на власт и той стана милиардер,а сега тръгнали отново да реват за власт и да лъжат простолюдието,надявайки то да ги върне на власт на бял кон!!!! 20 години стигат,стига толкова,видяхме,какво могат,царе са на манипулациите,кражбите и лъжите! И ген. Радев,какво беше с Орешарски ще бъде използван от кукловодите,които стоят зад БСП и отново ще забатачат държавата.... А и БСП не може да управлява без ДПС,това ще значи отново да се върнем назад,нови избори,стария бардак пак на власт,пак новини на турски,пак бурки,пак циганизация,кражби,далавери и мизерия! За толкова години ,когато управляваха доходите на българите се стопиха,защо не направиха нищо,само лъжи и това е,стига толкова,писна ни от тях!

Основната разлика между ГЕРБ и БСП е, че ако от БСП ти хвърляха някакви си там 20 лева, то от ГЕРБ се опитват да ти ги вземат. Друго няма.

ГЕРБ са ВНОСНИ МЪПЕТ КУКЛИ - ГЕЙ ПАРАДИ, МЮСЛИТА ЩЕ ЗАСЕЛВАТ, за 130 млн. евро и ЦАЛУВКАТА НА ЮНКЕР(ЮДА) ЗА "НАИВНИЯ" БОРКО....

Дървена кукла в ръцете на свинка!...

едва сега забелязал малките населени места... Абе аланкоолу, знаеш ли по колко пъти в денонощие им спират ток? Сякаш заради Белене тия хора са заложници и не трябва да перат, готвят, да имат културни развлечения у дома и децата нямат домашни...за хладилника да не говорим.

Абе аланкоолу, знаеш ли по колко пъти в денонощие им спират ток? ... И КОЙ ИМ СПИРА ТОКА ? МУТРИТЕ - ЧОРБАДЖИИТЕ И БЕЙОВЕТЕ НА МУТРА АГА :))

ТРЯБВА ДА СТЕ НАЯСНО ЧЕ БСП НИНОВА НЕ Е БСП СТАНИШЕВ ... РАШКИТЕ НАПРАВИХА ПРЕВРАТ В БСП ЗАРАДИ ЮЖНИЯ ФЛАНГ НА НАТО. ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И ТОЙ ПУСНА НЯКОЙ ЛЕВ :)) СТАНИШЕВ ГО ОРИТАХА , НАХХХ И АКО БЕШЕ ПРЕДИ 1970-ТЕ МОЖЕХА И ДА ГО УТРЕПЯТ ...:))

Ген. Радев - най-добрият Ас на България, пилот на изтребител, лично съм гледал шоуто му в небето над Враждебна! Тетка Цачева - неприета за редовна студентка, поради липса на достатъчно умствена капацитет, но използвала възможността, като стругар да стане член на БКП и да я пробутат задочно в РабФак - право... Не естествено медицина или ядрена физика например, щото за там се иска мозък! Най-логичният балотаж е Радев/Каракачанов!

Това,че Радев може да управлява самолет,не значи ,че може да управлява държава.В тази област няма никакъв опит.

Щото дъртата крава може, нали... колкото Плевньо... Брюксел... Русия... тъпа овца.

Не познавам генерала. Това че е бил на обучение в САЩ и, че е НАТОвски генерал е нормално, след като ние сме от НАТО в момента. Но Партията, с която се е ангажирал е най-измамната в историята. Мимикрират като социална и лява партия, а въведоха плоския данък, целуват се с ДПС и делят с тях властта, пуснаха американските бази в България, без нито лев за държавата и народа! Представляват интересите на свръх-богатите олигарси и много от ръководството им са такива. Мимикрират като русофили, но спряха Южен поток. Йотова е в списъка на купените от Сорос евродепутати. При всичките и изяви защитава нахлуващите "бежанци"- ЗАВОЕВАТЕЛИ, което е още едно доказателство, че цялата и дейност е АНТИБЪЛГАРСКА! Мислете!

В цялото си съществуване БКП/БСП е родоостпъна партия, ръководена от малоумници. Въпросния лалугер е точно такъв-става само за плашило на глупците. Комунистите никога не са решавали проблеми, само са ги създавали!

ТИ ПА, ЩЕ ИЗКАРАШ ЧЕ МАЙКА ЦЕЦКА - ПАРТИЙНАТА ВИ СЕКРЕТАРКА ЧЕ Е ТУРКИНЯ? :)

ти си проблема бе, пенсионирана ушанка. Аре мий си краката и си лягай , че въвоня всичко.

100+

Да те е срам да се наречеш българин, с тъкъв политически елит! Бог да пази България.

РУМЕНЕ , ДА СЕ ПАЗИШ ! МУТРИТЕ СА В ПАНИКА И МОГАТ ДА ТИ ОРГАНИЗИРАТ АТЕНТАТ . НИКОАКВО ДОВЕРИЕ НА НСО - ТЕ СА МОМЧЕТА ЗА МОКРИ ПОРЪЧКИ ОТ СИК . КАТО СТАНЕШ ПРЕЗИДЕНТ ДИРЕКТНО ТРЯБВА ДА ГИ ИЗЧИСТИШ.

От лудницата има избягали пак-въпросиня плешак и ти

Този,като развалена грамофонна плоча върти на едно място.Явно,като стихотворение е запаметил един куплет и го повтаря навсякъде.Скука и неубедителност. Като гледам снимките,10-тина човека го следват навсякъде,за да не са празни салоните съвсем.Голяма подкрепа.Президент ли ще ставаш?Тя,тази партия губи всички избори,та точно ти ще спечелиш като какъв-независим,ама много независим,защото от теб нищо не зависи.Още от сега да ти кажа,че контактувам с много хора.До сега не чух някой да каже,че ще гласува за теб.

Радев в наизустил 10 фрази от ПР отдела и това повтаря, макар да знае, че лъже хората и няма как да им оправи живота, нито даже иска. Това е БСП, те така си действат от край време.

Президентът няма лостовете да оправя икономиката, нито големите нито малките населени места. Лъже хората с тези глупости. Опитва се да гали ухото с лъжи.

селата ще се оправят като се населят с такива като СТАНИШЕВ, ИЛИАНА ЙОТОВА, НИНОВА И ОСТАНАЛАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАСМИНА ......