Коментари - Валери Симеонов се усъмни и в ценза на Орхан Исмаилов | Днес.dir.bg

Валери Симеонов се усъмни и в ценза на Орхан Исмаилов

Валери Симеонов се усъмни в това дали Орхан Исмаилов има ценз да бъде заместник-министър. Той изтъкна и че Исмаилов е от партия, приближена до Реджеп Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов се усъмни и в ценза на Орхан Исмаилов | Днес.dir.bg

Коментари

Ами Симеонов ще вкара по този начин ДПС във властта вместо да я отстрани. Дали пък ПФ не е свързан с ДПС ???

Под девиза за демокрация, политиците продават национални интереси.Спомням си подлото разкриване на наши разузнавачи след 89 г. Подкрепям Симеонов.

На всички стана ясно що е то ПФ. Сбирщина от тъпи и елементарни хора, поставящи още по-тъпи и глуповати искания към партньорите си. При едни следващи избори ще са пълен аут от всякъде.

Защо трябва да се слага някой на пост само защото е от малцинство? Сигурен съм, че има стотици български офицери в пъти по-подготвени и начетени от този турчин.

Стига спекулации, няма как ПФ да вкара в управлението ДПС, като оттеглят подкрепата за правителството. Това може да го направи единствено ГЕРБ и РБ, които обособяват това коалиционно управление. Човека Исмаилов не е читав, това го потвърждават и съвипускниците му и кариерното развитие. Всичко е по партийна траектория. А неговия ментор Реджеб Ердоган изобщо не е като Реджеп от филма. Иска да владее и властва!

Има основание ПФ за случая, но така или иначе те нарушиха принципа си и сътрудничат с етническа партия, с която споделят властта2, което означава, че предателстват.

и кои са профилите които отпаднаха за този пост и защо !? ..самият механизъм за назначения е един парад на простотията и тотална загуба на време + ресурси ! сега пак се зарибяват с петостепенни проблеми и плиткоумни интриги, абсолютни идиоти са!

Представителите на този етнос и преди и сега и винаги са превъзхождали потиснатата, ленива, злобна и завистлива местна порода. Неслучайно векове наред са управлявали огромна империя, пък и сега процъфтяват и имат брутен вътрешен продукт значително по голям от този на всички балкански страни взети заедно.

Pesh0

аз пък никога не съм гласувал за националисти , ама се замислям , да не гласувам за тях на следващи избори . Преценят си силите и се опитват да влияят , на управлението . За сега мен ме кефят .

Затова са прави. Доста на кухо му кънтят образователните степени, а от друга страна подозрително здраво е бутан та чак пък и доцент и то само с някакъв монографиен труд, който звучи като да си е преиздал PhD дисератцията, което само посежбеси говори доста за нрава му, а и начина по-който се сдобива с желаното.

А пък някои хора както са тръгнали, от псевдо-толерантност ще вкарат България в границите на Турция.

Pesh0

Не случайно , при комунизма имаше квота , за приеане на студенти, от този етнос . Защото при равни условия , никога нямаше да влязат в университет .

Тъпанар ефенди,управлявали са империята единствено с кръв и войни,а ти можеш да поразучиш за произхода на средствата за създаването на брутния ви продукт.Това е икономика на ментетата и е покровителствана от Св.търговска организация и същото това племе спонсориращо заселването на Европа с маймуни.

Българските университети са известни на всички, пита се защо при такова безупречно обучение страната се тътри открай време по дъното.

И аз не съм гласувал за тях, но засега (казвам засега) са приятна изненада. Ще си проличи какви са, когато нещата опрат до икономическите интереси на българския народ (не интересите на политиците ни). Само времето ще покаже.

Дали Симеонов има ценз за журналист? И неговата партия не получава ли субсидии от фашистки партии в Европа и най-вече от Русия?

Засега не си личи "сътрудничеството" им точно с тази етническа партия да протича твърде гладко.

Ти и Хитлер подкрепяш нали? Върви си при него.

Проблемът е много интересен и на практика, на пръв поглед няма едностранен отговор. На пръв ... На втори поглед обаче си мисля следното: Когато Република Турция постави на пост зам. министър на отбраната източноправославен християнин, веднага и ние оставяме на мира въпросният зам. министър на отбраната на Република България. Става ли така?

А по какви обществено значими обстоятелства въобще застана в тази поза ''подкрепа''.Имаше ли последователност и принципност или ще ми навреш пак тия усмърдяни гащи-в обществен интерес и за благото на държавата.

Проблема е по-дълбок и принципен. Ако патриотите са наистина патриоти, те ще искат освобождаване на БГ от европейското иго, от друга страна, ГЕРБ и РБ са най-големите слуги и агенти на ЕС в БГ, така че това са две несъвместими позиции. Орхан Исмаилов е само повода тези големи различия да излязат наяве!

И Бойко Борисов е близък с Реджеп Ердоган.

Спонсорират се умеещите и можещите, а от ленивите некадърници като вас бягат като дявол от тамян.

Европейското иго е нещо хубаво. Азиатското иго е нещо ужасно. В Европа има свобода, а тази Азия, за която плачат "патриотите", т.е. Русия, е зандан.

Служител на чужда държава да бъде заместник министър на отбраната е недопустимо. Той ще бъде истинският министър и ще диктува ТР абери на титуляра, който не отбира от материята и е страхлив. Падение.На физиономията на Исм е изписана неговата психика: Раболепие и типигьозлък характерни за хора пробутвани по партийна линия.Враговете на БГ отдавна работят за разлагането на БА. Другият път за разпад на Армията е пробутване на жени тип "КУКУВИЦА" на командни длъжности и евентуално на високи постове.

Симеонов, не изпадай до нивото на служителите от весто - Местан и Каракачанов. тяхната игра е фиктивно противопоставяне, както и между сидеров и Местан.

Pesh0

Има го това . Но просто в света , за сега няма , друга сила . Живеем в еднополюсен свят , като сме последната дупка на полюса .

Ще ми стане доста интересно, ако в рамките на сегашното правителство, ПФ се противопостави на антибългарските закони и антибългарската политика (не само ЕС натиска за закони, които са в ущърб на българския народ). Ако разбият коалицията заради принципни решения (като това за зам.-министъра, но и по-сериозни) - на следващите избори ще се изстрелят стремглаво нагоре.

Времето ще покаже дали няма да са поредното разочарование.

Отговорът ми е "да", не защото името му е етническо, а за да няма разцепление в правителството и най-лошият вариант избори!

по-скоро грък да поставят

турция си има агент на министерско ниво в балгарската армия , господа генерали офицери сержанти и войници свалете гащите и се надупете няма да ви е сефте , отдавна агите онодят жените ви

Pesh0

Войниците , припикавали паметника на братя Евлоги и Христо георгиеви . И пребили човека направим им забележка , да бъдат издигнати в генерали . Така и не можаха да ги уволнят , като не беше от техния етнос минисъра .

А на физиономията на тоя симеонов-винкелов -секси пич какво е изписано?

Без значение какъв. Просто да е източно православен.

Валера, не се притеснявай ти и твоя пещерен национализъм. След като турците направиха един българин адмирал на тяхната флота през 1451г. защо и ние да не върнем жеста?

глупак!, по време на така нереченото "турско робство" е инало православни булгари заемали в много по-високи постoве в управленято на султана от зам. министерскя.

"Патриотичният фронт е готов да споделя политическата отговорност, но изглежда, че няма с кого, изтъкна той." .... Така е, г-н Симеонов, вие сте бели лястовици в тоя парламент, но не се бойте, НАРОДЪТ ВИ ПОДКРЕПЯ! Нашият едва оцеляващ народ започна да възвръща чувството си за реалността и не случайно ви прати в този парламент. Трябва да знаете, че имате подкрепата на хората СРЕЩУ това АБСУРДНО НАЗНАЧЕНИЕ в КЛЮЧОВО БЪЛГАРСКО МИНИСТЕРСТВО!! Отстоявайте позицията си докрай, та ако ще да пада правителството. ТАКОВА правителство, което с лека ръка ПРОДАВА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ и се опитва да ни баламосва с досадната вече мантра за някакви "европейски ценности" е ВРЕДНО за България! Националните ценности са НАД всякакви други!!

Не ми се мисли що за българин е бил този адмирал, който се е съгласил да работи за тези, които само няколко десетилетия по-рано (края на 14 век) са потопили България в реки от кръв. РЕКИ

Ти наистина си подозрителеен, че си пълен гл.упа.к. Какво изобщо знаеш ти за фашизма? Фашизмът е забранен със закон и в Европа фашистки партии НЯМА. Има националистически партии, но колкото и да се опитват световните кукловоди, все още не са успели да забранят думата "национализъм" и създаването на такива сдружения. Тези сили, които се опитват да отрекат нациите и да превърнат Европа в една нова вавилонска кула, ще срещнат сериозен отпор, макар да са промили много мозъци, като твоя например.

Враво, само така, наскоро споделих с приятели че за в бъдеще ще гласувам за патриотите и те мислят така. Следващите избори са ваши. А Министъра на отбраната никой не го кара да се разделя с рязания двамата под ръка и на вън.

Преди година и половина реформатори и гербери,които финансираха протестите викаха,рева срещу всеки назначен с турско име или свързан с ДПС и Турция!Сега същите тези пъпеши предлагат точно такива за зам. министри и на други сигурно длъжности в държавата.Тези хора малоумни ли са или са малоумни тези дето ги избират и подкрепят и не викат вече "Уууууу,турци сте,фесове...".

Сега защо не поставят? Сега?

А нещо за ценза на Бойко и Веждичката? Или за ценза на Лукарски и Теменужка? Май наистина проблемът е само в името, ама хайде да си дадем сметка, че повечето от "чистите" българи са с гръцки или турски фамилии, като Димитров, Петров, Атанасов, Герджиков, Доганов, Демирев, Сидеров, Каракачанов, Джамбазки, Фандъкова, Кадиев и т.н., и т.н. Валери, между прочем, е от латински произход, а Симеонов - от еврейски.

Българските университети при комунизма бяха 5 пъти по-малко и в тях се влизаше след тежки изпити, не всеки стигаше до диплома, а платено обучение не съществуваше. Висшистите бяха ИСТИНСКИ висшисти, доцентите и професорите - също бяха ИСТИНСКИ. Не като г-н Орхан.

В случая В.Симеонов действа много непрофесионално /дори глупаво/ което не ме изнедадва. Един зам.министър на отбраната на натовска държава не може да заема такъв пост ако няма допуск до класифицирана информация. В държавата ни има такъв орган който издава съответния допуск и ако Симеонов има данни че такъв допуск е недопустимо да се издава на Орхан Исмаилов то би следвало да отправи съотвенните претенции към органа,а не да вади смешни доводи които го излагат. Американците цял президент/главнокомандващ/ черен имат, ние тука спорим за някакъв си зам.министър че имал турско име.

А ние имаме ли армия,че и военно министерство??

Заради близките ти родственици и заради духовно-моралния упадък, който е следствие на безбожието.

Орхан е бутан от комисия (дкси) в комисия (досиета) още от 23 годишна възраст и то все на ръководни постове. "Най-способният"

Коментари - Валери Симеонов се усъмни и в ценза на Орхан Исмаилов | Днес.dir.bg

Валери Симеонов се усъмни и в ценза на Орхан Исмаилов

Валери Симеонов се усъмни в това дали Орхан Исмаилов има ценз да бъде заместник-министър. Той изтъкна и че Исмаилов е от партия, приближена до Реджеп Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов се усъмни и в ценза на Орхан Исмаилов | Днес.dir.bg

Коментари

Ами Симеонов ще вкара по този начин ДПС във властта вместо да я отстрани. Дали пък ПФ не е свързан с ДПС ???

Под девиза за демокрация, политиците продават национални интереси.Спомням си подлото разкриване на наши разузнавачи след 89 г. Подкрепям Симеонов.

На всички стана ясно що е то ПФ. Сбирщина от тъпи и елементарни хора, поставящи още по-тъпи и глуповати искания към партньорите си. При едни следващи избори ще са пълен аут от всякъде.

Защо трябва да се слага някой на пост само защото е от малцинство? Сигурен съм, че има стотици български офицери в пъти по-подготвени и начетени от този турчин.

Стига спекулации, няма как ПФ да вкара в управлението ДПС, като оттеглят подкрепата за правителството. Това може да го направи единствено ГЕРБ и РБ, които обособяват това коалиционно управление. Човека Исмаилов не е читав, това го потвърждават и съвипускниците му и кариерното развитие. Всичко е по партийна траектория. А неговия ментор Реджеб Ердоган изобщо не е като Реджеп от филма. Иска да владее и властва!

Има основание ПФ за случая, но така или иначе те нарушиха принципа си и сътрудничат с етническа партия, с която споделят властта2, което означава, че предателстват.

и кои са профилите които отпаднаха за този пост и защо !? ..самият механизъм за назначения е един парад на простотията и тотална загуба на време + ресурси ! сега пак се зарибяват с петостепенни проблеми и плиткоумни интриги, абсолютни идиоти са!

Представителите на този етнос и преди и сега и винаги са превъзхождали потиснатата, ленива, злобна и завистлива местна порода. Неслучайно векове наред са управлявали огромна империя, пък и сега процъфтяват и имат брутен вътрешен продукт значително по голям от този на всички балкански страни взети заедно.

Pesh0

аз пък никога не съм гласувал за националисти , ама се замислям , да не гласувам за тях на следващи избори . Преценят си силите и се опитват да влияят , на управлението . За сега мен ме кефят .

Затова са прави. Доста на кухо му кънтят образователните степени, а от друга страна подозрително здраво е бутан та чак пък и доцент и то само с някакъв монографиен труд, който звучи като да си е преиздал PhD дисератцията, което само посежбеси говори доста за нрава му, а и начина по-който се сдобива с желаното.

А пък някои хора както са тръгнали, от псевдо-толерантност ще вкарат България в границите на Турция.

Pesh0

Не случайно , при комунизма имаше квота , за приеане на студенти, от този етнос . Защото при равни условия , никога нямаше да влязат в университет .

Тъпанар ефенди,управлявали са империята единствено с кръв и войни,а ти можеш да поразучиш за произхода на средствата за създаването на брутния ви продукт.Това е икономика на ментетата и е покровителствана от Св.търговска организация и същото това племе спонсориращо заселването на Европа с маймуни.

Българските университети са известни на всички, пита се защо при такова безупречно обучение страната се тътри открай време по дъното.

И аз не съм гласувал за тях, но засега (казвам засега) са приятна изненада. Ще си проличи какви са, когато нещата опрат до икономическите интереси на българския народ (не интересите на политиците ни). Само времето ще покаже.

Дали Симеонов има ценз за журналист? И неговата партия не получава ли субсидии от фашистки партии в Европа и най-вече от Русия?

Засега не си личи "сътрудничеството" им точно с тази етническа партия да протича твърде гладко.

Ти и Хитлер подкрепяш нали? Върви си при него.

Проблемът е много интересен и на практика, на пръв поглед няма едностранен отговор. На пръв ... На втори поглед обаче си мисля следното: Когато Република Турция постави на пост зам. министър на отбраната източноправославен християнин, веднага и ние оставяме на мира въпросният зам. министър на отбраната на Република България. Става ли така?

А по какви обществено значими обстоятелства въобще застана в тази поза ''подкрепа''.Имаше ли последователност и принципност или ще ми навреш пак тия усмърдяни гащи-в обществен интерес и за благото на държавата.

Проблема е по-дълбок и принципен. Ако патриотите са наистина патриоти, те ще искат освобождаване на БГ от европейското иго, от друга страна, ГЕРБ и РБ са най-големите слуги и агенти на ЕС в БГ, така че това са две несъвместими позиции. Орхан Исмаилов е само повода тези големи различия да излязат наяве!

И Бойко Борисов е близък с Реджеп Ердоган.

Спонсорират се умеещите и можещите, а от ленивите некадърници като вас бягат като дявол от тамян.

Европейското иго е нещо хубаво. Азиатското иго е нещо ужасно. В Европа има свобода, а тази Азия, за която плачат "патриотите", т.е. Русия, е зандан.

Служител на чужда държава да бъде заместник министър на отбраната е недопустимо. Той ще бъде истинският министър и ще диктува ТР абери на титуляра, който не отбира от материята и е страхлив. Падение.На физиономията на Исм е изписана неговата психика: Раболепие и типигьозлък характерни за хора пробутвани по партийна линия.Враговете на БГ отдавна работят за разлагането на БА. Другият път за разпад на Армията е пробутване на жени тип "КУКУВИЦА" на командни длъжности и евентуално на високи постове.

Симеонов, не изпадай до нивото на служителите от весто - Местан и Каракачанов. тяхната игра е фиктивно противопоставяне, както и между сидеров и Местан.

Pesh0

Има го това . Но просто в света , за сега няма , друга сила . Живеем в еднополюсен свят , като сме последната дупка на полюса .

Ще ми стане доста интересно, ако в рамките на сегашното правителство, ПФ се противопостави на антибългарските закони и антибългарската политика (не само ЕС натиска за закони, които са в ущърб на българския народ). Ако разбият коалицията заради принципни решения (като това за зам.-министъра, но и по-сериозни) - на следващите избори ще се изстрелят стремглаво нагоре.

Времето ще покаже дали няма да са поредното разочарование.

Отговорът ми е "да", не защото името му е етническо, а за да няма разцепление в правителството и най-лошият вариант избори!

по-скоро грък да поставят

турция си има агент на министерско ниво в балгарската армия , господа генерали офицери сержанти и войници свалете гащите и се надупете няма да ви е сефте , отдавна агите онодят жените ви

Pesh0

Войниците , припикавали паметника на братя Евлоги и Христо георгиеви . И пребили човека направим им забележка , да бъдат издигнати в генерали . Така и не можаха да ги уволнят , като не беше от техния етнос минисъра .

А на физиономията на тоя симеонов-винкелов -секси пич какво е изписано?

Без значение какъв. Просто да е източно православен.

Валера, не се притеснявай ти и твоя пещерен национализъм. След като турците направиха един българин адмирал на тяхната флота през 1451г. защо и ние да не върнем жеста?

глупак!, по време на така нереченото "турско робство" е инало православни булгари заемали в много по-високи постoве в управленято на султана от зам. министерскя.

"Патриотичният фронт е готов да споделя политическата отговорност, но изглежда, че няма с кого, изтъкна той." .... Така е, г-н Симеонов, вие сте бели лястовици в тоя парламент, но не се бойте, НАРОДЪТ ВИ ПОДКРЕПЯ! Нашият едва оцеляващ народ започна да възвръща чувството си за реалността и не случайно ви прати в този парламент. Трябва да знаете, че имате подкрепата на хората СРЕЩУ това АБСУРДНО НАЗНАЧЕНИЕ в КЛЮЧОВО БЪЛГАРСКО МИНИСТЕРСТВО!! Отстоявайте позицията си докрай, та ако ще да пада правителството. ТАКОВА правителство, което с лека ръка ПРОДАВА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ и се опитва да ни баламосва с досадната вече мантра за някакви "европейски ценности" е ВРЕДНО за България! Националните ценности са НАД всякакви други!!

Не ми се мисли що за българин е бил този адмирал, който се е съгласил да работи за тези, които само няколко десетилетия по-рано (края на 14 век) са потопили България в реки от кръв. РЕКИ

Ти наистина си подозрителеен, че си пълен гл.упа.к. Какво изобщо знаеш ти за фашизма? Фашизмът е забранен със закон и в Европа фашистки партии НЯМА. Има националистически партии, но колкото и да се опитват световните кукловоди, все още не са успели да забранят думата "национализъм" и създаването на такива сдружения. Тези сили, които се опитват да отрекат нациите и да превърнат Европа в една нова вавилонска кула, ще срещнат сериозен отпор, макар да са промили много мозъци, като твоя например.

Враво, само така, наскоро споделих с приятели че за в бъдеще ще гласувам за патриотите и те мислят така. Следващите избори са ваши. А Министъра на отбраната никой не го кара да се разделя с рязания двамата под ръка и на вън.

Преди година и половина реформатори и гербери,които финансираха протестите викаха,рева срещу всеки назначен с турско име или свързан с ДПС и Турция!Сега същите тези пъпеши предлагат точно такива за зам. министри и на други сигурно длъжности в държавата.Тези хора малоумни ли са или са малоумни тези дето ги избират и подкрепят и не викат вече "Уууууу,турци сте,фесове...".

Сега защо не поставят? Сега?

А нещо за ценза на Бойко и Веждичката? Или за ценза на Лукарски и Теменужка? Май наистина проблемът е само в името, ама хайде да си дадем сметка, че повечето от "чистите" българи са с гръцки или турски фамилии, като Димитров, Петров, Атанасов, Герджиков, Доганов, Демирев, Сидеров, Каракачанов, Джамбазки, Фандъкова, Кадиев и т.н., и т.н. Валери, между прочем, е от латински произход, а Симеонов - от еврейски.

Българските университети при комунизма бяха 5 пъти по-малко и в тях се влизаше след тежки изпити, не всеки стигаше до диплома, а платено обучение не съществуваше. Висшистите бяха ИСТИНСКИ висшисти, доцентите и професорите - също бяха ИСТИНСКИ. Не като г-н Орхан.

В случая В.Симеонов действа много непрофесионално /дори глупаво/ което не ме изнедадва. Един зам.министър на отбраната на натовска държава не може да заема такъв пост ако няма допуск до класифицирана информация. В държавата ни има такъв орган който издава съответния допуск и ако Симеонов има данни че такъв допуск е недопустимо да се издава на Орхан Исмаилов то би следвало да отправи съотвенните претенции към органа,а не да вади смешни доводи които го излагат. Американците цял президент/главнокомандващ/ черен имат, ние тука спорим за някакъв си зам.министър че имал турско име.

А ние имаме ли армия,че и военно министерство??

Заради близките ти родственици и заради духовно-моралния упадък, който е следствие на безбожието.

Орхан е бутан от комисия (дкси) в комисия (досиета) още от 23 годишна възраст и то все на ръководни постове. "Най-способният"