Валери Симеонов се усъмни и в ценза на Орхан Исмаилов

Валери Симеонов се усъмни в това дали Орхан Исмаилов има ценз да бъде заместник-министър. Той изтъкна и че Исмаилов е от партия, приближена до Реджеп Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов се усъмни и в ценза на Орхан Исмаилов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правиш ли разлика между НПСД и дпс или за тебе е едно и също?Защото първите са против дпс,но не само според мен ПФ се мъчи да изземе функциите на Атака от миналият парламент много неуспешно обаче.Няма как да викаш,че си против Турция и Ердоган,а да подкрепяш приятелят му борисов.

Скатаджиите са предатели, а този Симеонов е гнусен лизач на Б.Б.!

ДоВОПРОСЪнерегистрран Направи справка в община Бургас и запомни кога и за колко време Валери Симеонов беше председател на общински съвет.

да ми подскаже къде в провинцията има изградена клабелна телевизия, която да не е на мутрите ?

знаеш ли кво ако тоя орхан беше с българско име никои нямаше да го прави проблем ,всичко турско на вас ви е проблем ,промити мозъци ,забравяте едно обаче че тия турци също работят за тая държава и плащат данаци ,имат същите права каквито имаш и ти така че за мене не е проблем кои управлява стига да е кадърен а колкото за левски и ботев да ти кая че не са нищо друго освен едни хаидути(хаидут -виж в речника значението )това са терористи които са убивали невинни хора включително и българи ,всичко е документирано а за батак да ти кая не е имало никакво масово клане ,убита са тия които са вıзтанали против власта тогава ,всеки иска да си запази власта дали ни харесва или не това е положението ,не си знаеш историята

Избиват се за постове и пари, докато хората гледат отстрани гладни и жадни...

И този е гладен, като всички останали! Много обичат да приказват, а работата им никаква я няма! Само далавери въртят, за да си пълнят джобовете!

да ходи в института пушкаров да садим и гледаме гмо

Абе цялата система с енергетиката ни е зле защото просто ни управляват доста странни хора които са решили да се хранят на гърба на народа

На Валери Симеонов не може да се вярва.На предишните избори го избрахме в Бургаският парламент,стана председател на общинския съвет,върна си някакъв имот на "Скат" и ритна канчето.А отчаквах истинска работа,разочарова ме.От сегашните му действия не съм изненадан.

Кога е бил председател на бургунския парламент бе? Поне от 6 г. са герберунгели от хасекията. ЛЪЖЕЦ!

Ами точно никой не е казал,че мнозинството не е на герб само,че този беше избран с гласовете и на герб за председател и като наближиха изборите си подаде оставката заради несъгласие с тях.След което излъга избирателите,че е против герб за да влезе в парламента и ето го пак прегърнат с тях.След година две ще отегли подкрепапата си пак белким избирателите му забравят за коалицията с герб и ще ви убеждава,че е техен най-върл противник за да може пак да влезе в парламента.

НЕЧУВАНА НАГЛОСТ - ДЕПУТАТЪТ ОТ БСП БОГАТЕЕ, ДОКАТО Е НА ВЛАСТ Георги Кадиев лапна 5,5 милиона от обществени поръчки СЕМЕЙСТВОТО КУПУВА ТОК ОТ ДЪРЖАВАТА И ГО ПРЕПРОДАВА ПАК НА ДЪРЖАВАТА link

И кой е учуден от тази новина?Отдавна знаем,че е в далавера с прокопиев и кръга капитал.Ето защо единствената опозиция в парламента е Атака.Останалите партии са на масата или на кьорсофрата както се вика!

Народа се манипулира до такава степен, че виждаме как бият и да заплашват жени по улиците женени за чернокожи. Това води от този начин на говорене от хора като Симеонов. Дали такива са по-добри от тези в ИДИЛ. С какво това поведение и възпитаване ще подобри живота на българските граждани. Виждам как се заобикаля въпроса, от къде тръгва всичко с Исмаилов? Дали в това нямат пръст бившите на ДС, които са се скрили някъде в МО. ако така ще живеем господ да помага.

Този от Паричния фронт да каже откъде са му парите за ТЕЛЕВИЗИЯ МУ, измамник и маикопродавец, занимава хората с глупости.

Браво на Симеонов - принципна позиция!

Явно някой е инвестирал много в това момче(не само парични знаци) и сега е решил да осребри инвестицията. Няма значение че момчето е неподготвено, няма значение, че няма условия за това, парите са нужни,няма накъде повече да се инвестира в този проект.Точно като при К.Пулев.Проекта е изчерпан Жертваме го.

Няма разклика между ДПС и партията на Корман Исмаилов. Зад фасадата от идеи стои структура на корпорация. Купуват се и се продават постове. Всичко е сделка.Няма значение можеш или не.Щом си платил-ти си.

хеи валери валери я се виж ква гадна и грозна физиономия имаш само ,за това ли си толкова агресивен идиот мръсен ,яд та е че не си кадърен а си пълен глупак жалко че има и много глупаци в бг които ти се връзват ,мислел за българия абе простак ако мислеше за бг нямаше да създадеш плитическа криза в тоя труден политически момент за бг ,това ли ти е стабилното правителство

Симеонов и Каракачанов искат да осребрят участието си в управлението и изнудват Борисов. Като са такива патриоти защо оплюха Велизар Енчев?

Като е комуняга как няма да го оплюят ...

станишев имаше четерима министри от дпс ! орешарски и той трима ! МИНИСТРИ ! не ревахте . сега ревете за един ЗАМЕСТНИК министър ?! защо бе милички ? ми той този работил от 2007 в ней секретните ни секрети бе ! той и без това е вътре в нещата !

Примитив! Вижда дървото Исмаилов, а не вижда гората от продажни действия и политики на Герберите и Деформаторите! Сега го раздава тежко, но ще му стъпят на шията - своите или старшият партньор. Да го видим как ще се оправдава после.

Е как както досега,като наближат изборите оттегля подкрепата си и вика,че е против тях,белким избирателите му забравят за коалицията и гласуванията на вредни за хората закони.

Позицията му е правилна на СИмеонов. Етническите партии са незаконни. Като иска този исмаилов да е във властта да иде в някоя българска партия. Ето Вежди Рашидов е етнически турчин ама ПФ няма нищо против него. Важното е не е от незаконна етническа партия

става дума за..пари.

Г-н Симеонов, не се предавай!!! Всички честни и ИСТИНСКИ българи сме с теб!!!

Явно от минусите ти си сам със симеонов-балевски.

остава,Джозеф Дол нали ви каза че ПФ не става. А пък ПФ да не се правят на девици, нали знаеха че в РБ има партия на Корман Исмаилов,защо подписаха споразумение? Сега искат нещо от Борисов,ама какво е то, ние не знаем.

Валерка, сваляй подкрепата за да лъсва по-скоро бостана. Нямаме повече време за губене!

Това РБ абревиатура на родоотстъпен блок ли означава? Костите на българите, които са клани от турци цели 500 години сега се въртят в гроба си! Плюете на националните ни празници. Как не ви е срам, продажници мръсни?

По спокойно ПФ (паричен фонд). Май искате да си осребрите властта. Смешни доводи.

Ами много бързо този младеж е дръпнал по стълбицата??? Кота се изучи толкова, кога му стигна времето??? Значи цижаните не плащат ток и вода, крадът а тези с ТУРСКИ ИМЕНА ги бутат нагоре само заради турските имана??? На тези години тоя бая просперира... АКО е истина това което пише в нета... ТОЯ Е ГЕНИЯ НА БГ!

Питам самозабравилият се охранител от Банкя. Нашите национални празници честване на какво са? Не са ли че сме се отървали от турците след 500 години клане? Какво този турчин прави в управлението на държавата? Още повече в министерство на отбраната? За такова нещо политици трябва да бъдат екзекутирани пред парламента за национално предателство!

Не го питай за това. Той е чел само Винету. Задавай му въпроси само за индианците и Поразяващата ръка.

Цялата медийна империя беше впрегната да представи нежеланието на ПФ за участие на представител на дадена партия като мега нарушение на правата на човека. Свързаха случая дори с "името", внушавайки аналогия с насилствената смяна на имената при соца. Никой не реагира, кгато хората не искаха бат Сали, когато Боко каза, че не иска хора от ДПС, а Радан - че не иска хора от БСП в правителството и пр. ЗАЩО Е ТАЗИ МАНИПУЛАЦИЯ? Я ПЛАЩА? КОГО ОБСЛУЖВА? ЗАЩО НЕ ИМ ПУКА,че провокират етническо напрежения???????

Симеонов защо се правиш на щипната девица. Щом си подписал коалициа с турска партия, ще си траеш дори и турчин да е министър председател.

Днес, сутринта по ТВ показаха един преуспял българин- следвал 4 години за бакалавър в САЩ, 4 години- докторантура в САЩ, 3 години вече работи научноизследователска работа и си остава някакъв мижав " доктор"Къде, къде е по по най нашият с тези престижни образования и научни титли.

Г-н Симеонов, Бъди уверен че много българи ще ви подкрепят. Не правете крачка назад тъй като ще ви загубите

А спомняте ли си как само преди няколко месеца т. нар. 'протестъри" от ГЕРБ и Реформаторския блок обикаляха по улиците на София и крещяха : "Да не допуснем НИКОГА БСП и ДПС до властта!" А сега защо се сополивят и хленчат, че Патриотичния фронт били ксенофобска партия?! Всичко се връща един ден господа управляващи! Всичко!

Като гледам автобиографията на Орхан Исмаилов, и виждам един типичен и добре илюстриращ модела КОЙ случай.

Още ли има досиета на КГБ в българския филиал?

Исмаилов.На всички е ясно. че си купил това назначение, както си купил дипломите си. Подай си оставката и ела ще ти върна парите.

щом Миро мършата излиза да го защитава по екраните, не му е читава работата на това момче. Та Миро за пари записваше Борисов.

Всичко в тази държава се продава и купува. Защо се обръщаш точно към Исмаилов. Какво ти влиза на тебе в работата да го превръщаш в единствения честен и почтен човек. Да не би да си се загрижил за спасението на душата му! Нужни са по-глеми промени, за да не се допоскат непрекъснато подоби изцепки. Виновни са системата и схемата, не конкретния човек.

Няма как да се променят системата и схемата, ако първо не се променят хората.Всичко друго е утопия.

Масовите крадци на ГЕРБ отново тресат страната. Не минава и ден да не изпадат в шизофрения, за които състояния се полага лудница, а не управление на държавата. Назначаването на неизвестен човек с неизвестни дипломи, без конкурс, без съобразяване, че партията му е клон на турските тайни служби, поставя България отново в неприятно положение. Армията ни е без това е ликвидирана, опълчение и гвардия нямаме, населението няма оръжие и при некадърното управление на мафията ГЕРБ няма причини Турция да не окупира ако не цялата страна, то поне т.н. Румелия. Докараха държавата до колапс, до закриване. Шепата негодяи и неграмотници начело с мръсника Борисов не бива да остават повече на власт.

Като описваш статута конкретна личност, ти всъщност описа болшинството от правителството. Хародното събрание и държавната администрация. А що се отнася до Турция, едва ли ни изкат. Според мен по-голямата заплаха идва от ислямистите.

Знаем как получаваха дипломи, как с политическа подкрепа и измислени ВУЗ-ове изведнъж стават доценти и професори. И защо досега не са го изправили на едно разширено интервю за да разберат всички дали знае и колко му е акъла. Още в невръстна възраст са го назначили на възлово място с бюджетна заплата. Защо за едни има само поради етническата им принадлежност пряк път към държавни благинки, а други със знания, опит и най-важно истински дипломи не ги пускат да се кандидатират за подобни места.

Pesh0

Валери е шеф на скат и бутзлия . Аз скат не гледам . но състудентите ми работиха за него . през далечната 96 20 година всички го псуваха ... но не напуснаха ,ат дали е нобия вариант на гошо мечката ..... е ще видим .

Пич, не се пускай да пишеш по форумите, докато не понаучиш поне малко български!!! Зле си, ама много си зле!

za prisyedinqwaneto na bulgaristana kym pujkata... za koeto se bori i islqmistskata partia dps

Ченгетата от всички партии са едни и същи.

Защо в Германия няма "мурат" за ЗАМ. МИНИСТЪР на ВЕРМАХТА ?? Нали сме съюзници??

Защото в Германия най-малкото няма "вермахт". Прочетете как се казват въоръжените сили на Германия преди да ръсите глупости по форумите

глупусти , лично моя спонсор доган ага му разписа дипломата на тоя Орхан Исмаилов ..... гаранция

Този плужек и пожарникарска подлога се сети кои са го избрали и защо??Смешен и жалък, хем иска да е на софрата, с цената на предателството на избирателите си, хем пък и има претенции!!А иначе е прав, но, другарят Борисов са му последна грижа БА, отбранителната ни способност, важното е европарите, тъпите му магистрали и разбира се, кражбите от тях....

Друго си е Болен ага да крепи със златния си пръст шайката на ДПС и в същото време да се брои за "патриот", нали?

А още по-добре е банкянският простак да командори групата си от послушници, да влиза и излиза от залата и да плаща на протестърите....

ще вземат всеки чужденец, защото не сте годни.

Че Тоя пор за шеф на данса, не тури ? Щеше още да си ритка на Дондуков Първи, а Бойко, щеше да си бие дуспи на Арена Бистрица една бабичка

Съжалявам, че не гласувах за ПФ а за Герб. Тези от Герб искат да са властоимащи просто защото искат да са властодаващи. Преди години Герб назначи Калинка Илиева само защото Бойко Борисов беше колега на баща и началника на Пожарната в София. Тогава, когато се разкри шашмата, той дори не се извини на избирателите. Сега същата ситуация. Назначават се хора без да се провери дали това ще се одобри от избирателите.

Ти се сети! А 3 години, когато управляха ГЕРБ, къде беше, на Луната ли??На мен още от 3-ят месец на управлението им ми стана ясно, какъв въздух под налягане е Пожарникаря и каква кохорта некадърници е поставил във властта! А относно НФСБ, не ги ли виждаш, пожарникарски подлоги(без Велизар Енчев), но гласувайте още и за тях и за ГЕРБ, след 20-на години може и да се осъзнаете.....