"На 05.09.2008 година, след като всички медии бяха писали за почиващите, които са спали като клошари в Турция, група от 100 човека трябваше да тръгнем за там. Всеки от нас беше заплатил за това удоволствие по 420.00 лв. на човек още преди 2 месеца.
На 04.09 2008 ни съобщиха, че няма да се пътува. В 23.00 часа ни се обади въпросната госпожа и ни предложи като компенсация вместо в Кушадасъ, да отпътуваме на 05.09. за Мармарис в хотел една звезда по-висок от това, за което си бяхме заплатили, за сметка на фирмата.
На 05.09. в 9.00 часа ние - 100 човека, сред които и семейства с малки деца, бяхме пред Руски паметник, за да потеглим за дългоочакваната почивка. Госпожа Венета Груйчева също беше там и разпредели групата в автобусите. Тя ни увери, че всичко е уредено и че след тези медийни изяви тя не може да си позволи втора грешка.
Но каква се оказа - още във Велинград единият от рейсовете беше спрян и ни казаха да си свалим багажа и да слизаме, тъй като превод за транспорта не е получен. След дълги уговорки със шофьора, той се съгласи да ни остави на гарата в Пазарджик, тъй като оттам ни беше по-лесно да се предвижим до местата където живеем.
Както и стана - в Пазарджик ние бяхме свалени и всеки си организира превоз, за да се прибере. А групата, пътуваща в другия рейс, стигнаха до границата и ги върнаха обратно.
Питаме ние въпросната госпожа с какви очи ни гледаше и уверяваше, че всичко е редовно, и как може да живее спокойно по този начин, след като е измамила стотици хора. Знаем, че отговор няма да получим защото измамници много в България, но къде е мястото на съответните инстанции - като полиция, Комисия за защита на потребителите и така нататък, за да се вземат съответните мерки и да се прекратят измамите от нейна страна.
И така - с 840 лв. за семейството, ние си платихме 1 ден ядове и главоболия. Ако Ви хареса и на вас, отидете във фирма "Вени-тур", завършва писмото си Росица.
Вижте снимки Уважаеми читатели, очакваме ваши текстове със снимки и/или видео за интересни събития, на които сте станали свидетели, или на тема, която ви вълнува. Текстовете и снимките (видеото) пуснете във формата, която се отваря като кликнете "Изпрати новина" в горната дясна част на dnes.dir.bg.