Той каза, че за разкриване убийството на собственика на хазартни клубове Йордан Динов се работи по всички възможни версии.

"Ако вие решите да убиете този господин, който извършва някаква дейност и фирмата му е създала някаква организация, как конкуренцията му ще си реши проблема с убийството му. По никакъв начин", така Флоров отговори на репортерски въпрос дали се проверява версия, че разстрелът на Динов е поръчан от конкурентите му, предаде БГНЕС.

"Според колегите ми един от мотивите за убийството на Динов е неуредени финансови взаимоотношения, и то за сериозни суми", каза комисарят. Според него най-вероятно на убития са му дължали пари. "Имайки предвид неговата дейност това е съвсем възможно и вероятно", каза още директорът на ГДБОП. Той поясни, че през последните години поради затворените ниши, от които финансово се облагодетелствала престъпността, вече се убива и за малки суми.

Шефът на антимафиотите се оплака, че, въпреки че разстрелът на Динов стана посред бял ден в центъра на столицата, никой не е поискал да свидетелства. "Хората трябва да ни вярват", заяви той.
Преди дни шефът на Комисията по хазарта Калоян Кръстев коментира ,че Динов е водил нелегална хазартна дейност.

По повод информациите, че е бил човек на американските спецслужби, Флоров коментира, че дори и да е било така, няма как ведомството му да е знаело това.