Коментари - Готви се голяма порция с нови членове на ЕС до 2030 година | Днес.dir.bg

Готви се голяма порция с нови членове на ЕС до 2030 година

Войната на Русия срещу Украйна даде нов тласък на разширяването, каза Шарл Мишел

Обратно в новината

Коментари - Готви се голяма порция с нови членове на ЕС до 2030 година | Днес.dir.bg

Коментари

Русофили , ЗАПОМНЕТЕ ТОВА: Столтенберг: Изтокът отива към НАТО, а не НАТО към Изтока Държавите, които искат да се присъединят към алианса, имат право да определят собственото си бъдеще. Северноатлантическият алианс не се занимава с агресивна експанзия на изток, страните от Източна Европа сами решиха да се присъединят към него, каза Столтенберг по време на реч в Ню Йорк. „НАТО се разширява агресивно на изток? Не, Изтокът е този, който решава да се присъедини към НАТО“, каза той, като нарече решението „демократично и свободно“. Столтенберг даде за пример страните от Източна Европа, които преди това са се присъединили към блока - Полша, Латвия и Литва. Според него гражданите на тези страни, а не Русия, имат право да определят своето бъдеще. „Гражданите на Литва решават какво ще прави Литва“,

Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога няма да върнете нито една държава от Европа отново под руско робство. ВАШИТЕ ОПИТИ ДА ВНУШИТЕ ЛЪЖАТА НЕ РАБОТЯТ. . -Всички поробени народи след неибежният фалит Червеният Четвъртия Райх – СССР, избраха да бъдат свободни. -Всички избраха да участват в НАТО , където е и Америка. -Всички избраха да бъдат в Европейският Съюз. -Всички избраха да скъсат с омразният поддискащ измислен и фалшив Социалиостически строй и „Светлото бъдеще“. -Всички бивши поробени държави по този начин преминаха в друго измерение на качеството на живот и с вярата че ще бъдат защитени. И не от Горна волта или Венецуела, а от агресивното диво, алкохолизирано руско племе. . Русоробската радост по форумите обикновено трае съвсем кратко, русоробските псета пускат ту някакви подмокрящи ги слухове, надъхват 6е взаимно като хиени от доволство седмица - две и после квичат на умряло като усетят пръта пак до сливиците

всички ли ще са сороски марионетки пак и същите измамници и джендъри като тея?

фондер лайнян, шарл перо и мишел от съпротивата, бордел, бебока и другите изсмислени американски подлоги са вредни за 500 млн. европейци!!! С такива боклуци начело, няма да стигнем по-далеч от разрухата!

защо всички свободни държави искат да са със САЩ , НАТО , ЕС? и никой не иска да е с Путин? . Нали НАТО не пречи на никого да влезе в ОДКБ. Мисля, че жителите на повечето страни от НАТО дори не знаят какво е ОДКБ. Там, където са Европа, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Иран, Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. Няма нито една страна в света , която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!!

Ти идиот ли си бе ? Никой не иска да е с англо-саксонските мародери, освен самите те!

"Сред страните, които понастоящем се стремят към присъединяване, са шест балкански държави" Тоя явно е прекалил с дрогата - я ми покажете на картата ШЕСТ (6) балкански държави извън еса! Или живеем в някоя друга вселена? Изглежда настаняването на калинки в европарламата не е само бойкова заслуга....

Македония, Албания, Босна, Сърбия, Косово ако се брои за отделна държава и Турция.

ЕТО ТОВА Е УМСТВЕНОТО НИВО НА РУСОФИЛИСТИЦИТЕ : ЦИТАТИ: 1. И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ? И отново същият си отговаря: 2. Ибът ма яко, разпраха ми анала ! И още : 3. И ти ли като мене лапаш на черните ? И отново същият си отговаря: 4. Не само лапам, ами ме ебат яко ! НО КАКТО ВИЖДАТЕ ЧЕВЕНИЯТ ДИРСКИ МОДЕРАТОР НЕ ВЗЕМА НИКАКВИ МЕРКИ. Извод: Или това е написано от него или той е по- долен от въпросният идиот.

По принцип русофила е с айфон и немска кола Най-голямата мечта на руския патриот е да стане немски, италиански , френски, английски, и най-вече американски патриот! Много ги обичам такива русофилчета - лижат Русия пък си веят задника по гадната Европа и се надуват в западни автомобили. Олигофрени Сър. Защо не заминахте да заработване не Евро, а безполезни рубли в русското блато ? Оказва се че русофилията е добре , но по-ценно от рублата винаги е Доларът и Еврото Какво представляват "русофилите" - получовешки същества в приведено положение със задните си части към путлер и с очи на запад - Европа и Америка.

Русофили , ЗАПОМНЕТЕ ТОВА: Столтенберг: Изтокът отива към НАТО, а не НАТО към Изтока Държавите, които искат да се присъединят към алианса, имат право да определят собственото си бъдеще. Северноатлантическият алианс не се занимава с агресивна експанзия на изток, страните от Източна Европа сами решиха да се присъединят към него, каза Столтенберг по време на реч в Ню Йорк. „НАТО се разширява агресивно на изток? Не, Изтокът е този, който решава да се присъедини към НАТО“, каза той, като нарече решението „демократично и свободно“. Столтенберг даде за пример страните от Източна Европа, които преди това са се присъединили към блока - Полша, Латвия и Литва. Според него гражданите на тези страни, а не Русия, имат право да определят своето бъдеще. „Гражданите на Литва решават какво ще прави Литва“,

ЧЕРВЕНИ ХЛЕБАРКИ ОТГОВАРЯЙТЕ защо всички свободни държави искат да са със САЩ , НАТО , ЕС? и никой не иска да е с Путин? . Нали НАТО не пречи на никого да влезе в ОДКБ. Мисля, че жителите на повечето страни от НАТО дори не знаят какво е ОДКБ. Там, където са Европа, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Иран, Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. Няма нито една страна в света , която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!!

РУСОРОБИ, . ЩЕ ВИ ЗАДАМ ЕДИН ПРОСТ ВЪПРОС КАТО МАЙМУНА: . По-добре е да се замислим защо почти целият Варшавски договор премина към НАТО и дори не мисли да се връща. . РУСКИТЕ фашисти тъпкаха и избиваха хора в Полша и Чехия, само за да искат да са свободни. . След 45 години червено-фашистко робство с Желязната завеса, концентрационни лагери и пълна бедност, цяла Източна Европа избяга от робството и се освободи от завоевателя и научи важен урок: . НАТО стои на стража на цивилизацията! Пази Европа от диви номадски азиатски орди, ЗА ДА НЕ СЕ ПОВТОРЯТ Агресията и ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА на Путин като атаки над ГРУЗИЯ, АБХАЗИЯ, ОСЕТИЯ, УКРАЙНА, КРИМ, ДОНЕЦК, ЛУГАНСК ... и т.н. . В щаба на НАТО в Брюксел ще издигнат паметник на плешивото джудже Путин с надпис...,,За укрепването и разширяването на НАТО на изток!

Увеличава се делът на българите , които предпочитат съюз с НАТО и ЕС пред съюз с Русия и Беларус Две години след началото на руската инвазия в Украйна приблизително два пъти повече българи биха предпочели страната да бъде в съюз с НАТО и ЕС, отколкото са тези, които биха избрали съюз с Русия.

Ако се продължава така ще има наистина много ЧЛЕНОВЕ

Ако новите членове на ЕС са членове, като България, то голям член ги чака.

Сърбия влиза в Азиатския съюз

Пак ще правим ограда на границата

Са му спуснали директива, че трябват още овце за стригане... Що се не погледнат в огледалото - за върховете на Европейските постове няма нито един Източноевропеец. Само васали на Големия брат, които вместо да мислят за добруването на същата тази Европа позволиха ( ГОЛЕМИТЕ политици ) да се запали война от изток. Всички са за затвора, защото продадоха истинските ценности на Европейците.

Руски боклук, не мери Еврпа с азиатския си аршин ....

А Русия отива в Азия, стават роби на Китай

Штот на руснаците не им уйдисва да не могат да ни ,,присъединят доброволно” към евроазиятския съюз на Путин

Турция е кандидат за Член от 2005 те си внушават че ще приемат Грузия БОКЛУЦИИИ всички проекти с които си мислите че КАВКАЗ и Усрайна да БЪДАТ енергиен придатък на ЭВРЕЙСКИЯ съюз ПРОПАДАТ в морските икономически зони на Русия и Турция Продължавайте да пробвате ЛУД УМОРА НЕМА

Вие по-добре се гответе за разпадане на ЕС

А защо не напуснеш ЕС и НАТО? Купуваш си билет и заминаваш в твоята родна страна русия. Нямаш пари, предполагам.

Се разширява?като брой на емигранти!

Санду - гладна кокошка - просо сънува. Да погледне какъв план Маршал ни спретнаха на нас....

"вие" ?

2024-04-30 05:11:08 новото нормално (нерегистриран) Приемете Русия и всичко ще си дойде на мястото. ........... много "велики", "магучи" и "самостоятелни" ! . що ревете сега, когато ви отхвърлят ! мислехте се за "голяма работа" , а сте едно огромно нищо! . учи китай, шибан имперски бляд ! . елцинова просия нали я искаха ....ама вие решихте да "вставате с кален" ...е станахте ли сега ...или май она елциново и горбачовско падане, май беше само началото на падането! .

ㅤ

"Войната на Русия срещу Украйна даде нов тласък на разширяването..." . По-скоро "нов тласък на разпадането", щото се видя какви лицемери и "борци за мир" са.

Е.С. банда смешни нещастници няма вече от къде да цънкат та опряха до държавите които само до преди няклоко години не искаха да чуят за такива като нас още по малки бяха намеренията за приемането ни в Евросбирщината им

Приемете Русия и всичко ще си дойде на мястото.

ЕС - само проблеми - ваксини, емигранти, енергетика, заповеди....

2030 ЕС ще е спомен от миналото, драги Шаро

новите членове с червените разцепени глави като Турски чалми ще ги приемат орално и анално и то без вазелин ако Е.С. съществува до тогава

Каза че сме русофоби от сега на татък! Да живее еднокнижника!

Пълни глупости! Никоя държава не е дори близо до членство! Албания май е най-напред, но са закачени за тъпоглавците живеещи в Северна македония, та скоро няма да влязат заради тях.

и сега даже "отговаряш" даше да те пуснат в преговори за преговорите, нали

Ами трябват нови овце за стригане и скубане. На досегашните джобовете вече са изпразнени и то за дълго време, къде за ковида - по трилион всяка година, къде за украйната - почти трилион вече изгърмени. Даже и Тамбукту ще приемем в ЕС.

Чека ни големи членове отзад...

Напук на руснаците вкарайте в Европа всякаква измет.То и така и така батак,ами поне батака да е пълен.

Добре, че им каза. Те го правят от 60-те години на миналия век. :-)

Колкото повече сгъстен въздух в балона, толкова по-кратък гаранционен срок за оцеляване при една и съща отъняваща материя.

Много кандидати да се качат на Титаник .

Ха Ха Ха ,,Порции с нови членове,, старите са по твърди / като българския / и ви омръзнаха :))))))))))))))

Ще приемат Сирия, Пакистан и Иран. Така имиграцията рязко ще падне и ще се следва принципа на свободно движение на хора. Няма как от ЕС да имигрираш в ЕС. Просто ще си бръмчат.

е пророк с плана за Западните Балкани

Лелееей..Путкин се върти в гроба

Стига сте лъгали, всичко си върви по плана на кукловодите, ние не сме ,,западна публика с промити мозъци,, !!! И пандемиите, и кризите, и войните, и инфлациите се контролират от / ??? / !!!

Кухата руска кратуна, не спира фашисти да сънува, на руснака все друг му е виновен - най вече Запада, че кенефа му е дървен и полусъборен.

теб те познавам, професора каза, че си уникален пациент- мислиш се за Шекспир, мисли да те представи на конференция

2024-04-29 22:51:16 продължение на мисълта (нерегистриран) изпуснал е да спомене очертващата се порция бивши членове на ЕС ------------ "асвабадените" помияри на юг от дунава - няма да липсват на никого ! - даже европа ще си отдърхне с облегчение, че се е отървала от този троянски кон , който се превърна в тежък хомот на врата на брюксел !

2024-04-29 22:46:02 Отец Препуций (нерегистриран) Абе не се напъвай толкова, чадо! Ей тъй ще си отидеш без да можеш да разбереш и да проумееш прости неща дадени ни свише и поради това лесни за обяснение. ============ за мен е абсолютно необяснимо това, което правят шумкарите ! . опитвал съм се да го анализирам от различни ъгли и си остава необяснимо ! . с тази налудна "отдаденост" - ти се обезличаваш бе ! даваш ли си ясна сметка за това ?! .

изпуснал е да спомене очертващата се порция бивши членове на ЕС

Италия 5та икономика в Европа, но затънали в дългове до шията, е що така?!? Или икономиката е ала бала или ес-то, ама и в двата случая нещо не е наред.

Сегашните почват да мрънкат и не искат вече да плащат масрафа? И се търсят нови?

Хайде да приемат Украйна в ЕС, еврозоната и в Шенген без ограничения, и да свършва целия цирк.

"Готви се голяма порция с нови членове на ЕС до 2030 година" Дупе да им е яко на европейците, защото новите членове са много и големи.

Украйна ще се сдобие с ЕС.

ЕС ще се украинизира на 99% и ще се върне обратно във феодалния страой. Единственият член на ЕС, който няма да се украинизира ще е Албания, която ще си остане в първобитно-общинния строй.

Украйна сама ще глътне всичките фондове на ЕС за 10 години напред. План Маршал 2.

Интервсно какво мислят отвъдокеанските управители на еврогейския сбирщайн

да го потопят веднъж завинаги. ЕЦБ ще бъде преместена в Киев, така по-бързо еврата ще потъват, където трябва.

ЕС - БАЛОНЪТ СЕ НАДУВА, НАДУВАЙТЕ МОМЧЕТЕ, ДА СТАНЕ НА ПАРЧЕТА - стара поговорка ама този капут плешив не я знае

се пръсна 1991 г ! . ох как се пръсна ...а голям, огромен балон беше ! .

Коментари - Готви се голяма порция с нови членове на ЕС до 2030 година | Днес.dir.bg

Готви се голяма порция с нови членове на ЕС до 2030 година

Войната на Русия срещу Украйна даде нов тласък на разширяването, каза Шарл Мишел

Обратно в новината

Коментари - Готви се голяма порция с нови членове на ЕС до 2030 година | Днес.dir.bg

Коментари

Русофили , ЗАПОМНЕТЕ ТОВА: Столтенберг: Изтокът отива към НАТО, а не НАТО към Изтока Държавите, които искат да се присъединят към алианса, имат право да определят собственото си бъдеще. Северноатлантическият алианс не се занимава с агресивна експанзия на изток, страните от Източна Европа сами решиха да се присъединят към него, каза Столтенберг по време на реч в Ню Йорк. „НАТО се разширява агресивно на изток? Не, Изтокът е този, който решава да се присъедини към НАТО“, каза той, като нарече решението „демократично и свободно“. Столтенберг даде за пример страните от Източна Европа, които преди това са се присъединили към блока - Полша, Латвия и Литва. Според него гражданите на тези страни, а не Русия, имат право да определят своето бъдеще. „Гражданите на Литва решават какво ще прави Литва“,

Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога няма да върнете нито една държава от Европа отново под руско робство. ВАШИТЕ ОПИТИ ДА ВНУШИТЕ ЛЪЖАТА НЕ РАБОТЯТ. . -Всички поробени народи след неибежният фалит Червеният Четвъртия Райх – СССР, избраха да бъдат свободни. -Всички избраха да участват в НАТО , където е и Америка. -Всички избраха да бъдат в Европейският Съюз. -Всички избраха да скъсат с омразният поддискащ измислен и фалшив Социалиостически строй и „Светлото бъдеще“. -Всички бивши поробени държави по този начин преминаха в друго измерение на качеството на живот и с вярата че ще бъдат защитени. И не от Горна волта или Венецуела, а от агресивното диво, алкохолизирано руско племе. . Русоробската радост по форумите обикновено трае съвсем кратко, русоробските псета пускат ту някакви подмокрящи ги слухове, надъхват 6е взаимно като хиени от доволство седмица - две и после квичат на умряло като усетят пръта пак до сливиците

всички ли ще са сороски марионетки пак и същите измамници и джендъри като тея?

фондер лайнян, шарл перо и мишел от съпротивата, бордел, бебока и другите изсмислени американски подлоги са вредни за 500 млн. европейци!!! С такива боклуци начело, няма да стигнем по-далеч от разрухата!

защо всички свободни държави искат да са със САЩ , НАТО , ЕС? и никой не иска да е с Путин? . Нали НАТО не пречи на никого да влезе в ОДКБ. Мисля, че жителите на повечето страни от НАТО дори не знаят какво е ОДКБ. Там, където са Европа, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Иран, Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. Няма нито една страна в света , която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!!

Ти идиот ли си бе ? Никой не иска да е с англо-саксонските мародери, освен самите те!

"Сред страните, които понастоящем се стремят към присъединяване, са шест балкански държави" Тоя явно е прекалил с дрогата - я ми покажете на картата ШЕСТ (6) балкански държави извън еса! Или живеем в някоя друга вселена? Изглежда настаняването на калинки в европарламата не е само бойкова заслуга....

Македония, Албания, Босна, Сърбия, Косово ако се брои за отделна държава и Турция.

ЕТО ТОВА Е УМСТВЕНОТО НИВО НА РУСОФИЛИСТИЦИТЕ : ЦИТАТИ: 1. И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ? И отново същият си отговаря: 2. Ибът ма яко, разпраха ми анала ! И още : 3. И ти ли като мене лапаш на черните ? И отново същият си отговаря: 4. Не само лапам, ами ме ебат яко ! НО КАКТО ВИЖДАТЕ ЧЕВЕНИЯТ ДИРСКИ МОДЕРАТОР НЕ ВЗЕМА НИКАКВИ МЕРКИ. Извод: Или това е написано от него или той е по- долен от въпросният идиот.

По принцип русофила е с айфон и немска кола Най-голямата мечта на руския патриот е да стане немски, италиански , френски, английски, и най-вече американски патриот! Много ги обичам такива русофилчета - лижат Русия пък си веят задника по гадната Европа и се надуват в западни автомобили. Олигофрени Сър. Защо не заминахте да заработване не Евро, а безполезни рубли в русското блато ? Оказва се че русофилията е добре , но по-ценно от рублата винаги е Доларът и Еврото Какво представляват "русофилите" - получовешки същества в приведено положение със задните си части към путлер и с очи на запад - Европа и Америка.

Русофили , ЗАПОМНЕТЕ ТОВА: Столтенберг: Изтокът отива към НАТО, а не НАТО към Изтока Държавите, които искат да се присъединят към алианса, имат право да определят собственото си бъдеще. Северноатлантическият алианс не се занимава с агресивна експанзия на изток, страните от Източна Европа сами решиха да се присъединят към него, каза Столтенберг по време на реч в Ню Йорк. „НАТО се разширява агресивно на изток? Не, Изтокът е този, който решава да се присъедини към НАТО“, каза той, като нарече решението „демократично и свободно“. Столтенберг даде за пример страните от Източна Европа, които преди това са се присъединили към блока - Полша, Латвия и Литва. Според него гражданите на тези страни, а не Русия, имат право да определят своето бъдеще. „Гражданите на Литва решават какво ще прави Литва“,

ЧЕРВЕНИ ХЛЕБАРКИ ОТГОВАРЯЙТЕ защо всички свободни държави искат да са със САЩ , НАТО , ЕС? и никой не иска да е с Путин? . Нали НАТО не пречи на никого да влезе в ОДКБ. Мисля, че жителите на повечето страни от НАТО дори не знаят какво е ОДКБ. Там, където са Европа, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Иран, Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. Няма нито една страна в света , която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!!

РУСОРОБИ, . ЩЕ ВИ ЗАДАМ ЕДИН ПРОСТ ВЪПРОС КАТО МАЙМУНА: . По-добре е да се замислим защо почти целият Варшавски договор премина към НАТО и дори не мисли да се връща. . РУСКИТЕ фашисти тъпкаха и избиваха хора в Полша и Чехия, само за да искат да са свободни. . След 45 години червено-фашистко робство с Желязната завеса, концентрационни лагери и пълна бедност, цяла Източна Европа избяга от робството и се освободи от завоевателя и научи важен урок: . НАТО стои на стража на цивилизацията! Пази Европа от диви номадски азиатски орди, ЗА ДА НЕ СЕ ПОВТОРЯТ Агресията и ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА на Путин като атаки над ГРУЗИЯ, АБХАЗИЯ, ОСЕТИЯ, УКРАЙНА, КРИМ, ДОНЕЦК, ЛУГАНСК ... и т.н. . В щаба на НАТО в Брюксел ще издигнат паметник на плешивото джудже Путин с надпис...,,За укрепването и разширяването на НАТО на изток!

Увеличава се делът на българите , които предпочитат съюз с НАТО и ЕС пред съюз с Русия и Беларус Две години след началото на руската инвазия в Украйна приблизително два пъти повече българи биха предпочели страната да бъде в съюз с НАТО и ЕС, отколкото са тези, които биха избрали съюз с Русия.

Ако се продължава така ще има наистина много ЧЛЕНОВЕ

Ако новите членове на ЕС са членове, като България, то голям член ги чака.

Сърбия влиза в Азиатския съюз

Пак ще правим ограда на границата

Са му спуснали директива, че трябват още овце за стригане... Що се не погледнат в огледалото - за върховете на Европейските постове няма нито един Източноевропеец. Само васали на Големия брат, които вместо да мислят за добруването на същата тази Европа позволиха ( ГОЛЕМИТЕ политици ) да се запали война от изток. Всички са за затвора, защото продадоха истинските ценности на Европейците.

Руски боклук, не мери Еврпа с азиатския си аршин ....

А Русия отива в Азия, стават роби на Китай

Штот на руснаците не им уйдисва да не могат да ни ,,присъединят доброволно” към евроазиятския съюз на Путин

Турция е кандидат за Член от 2005 те си внушават че ще приемат Грузия БОКЛУЦИИИ всички проекти с които си мислите че КАВКАЗ и Усрайна да БЪДАТ енергиен придатък на ЭВРЕЙСКИЯ съюз ПРОПАДАТ в морските икономически зони на Русия и Турция Продължавайте да пробвате ЛУД УМОРА НЕМА

Вие по-добре се гответе за разпадане на ЕС

А защо не напуснеш ЕС и НАТО? Купуваш си билет и заминаваш в твоята родна страна русия. Нямаш пари, предполагам.

Се разширява?като брой на емигранти!

Санду - гладна кокошка - просо сънува. Да погледне какъв план Маршал ни спретнаха на нас....

"вие" ?

2024-04-30 05:11:08 новото нормално (нерегистриран) Приемете Русия и всичко ще си дойде на мястото. ........... много "велики", "магучи" и "самостоятелни" ! . що ревете сега, когато ви отхвърлят ! мислехте се за "голяма работа" , а сте едно огромно нищо! . учи китай, шибан имперски бляд ! . елцинова просия нали я искаха ....ама вие решихте да "вставате с кален" ...е станахте ли сега ...или май она елциново и горбачовско падане, май беше само началото на падането! .

ㅤ

"Войната на Русия срещу Украйна даде нов тласък на разширяването..." . По-скоро "нов тласък на разпадането", щото се видя какви лицемери и "борци за мир" са.

Е.С. банда смешни нещастници няма вече от къде да цънкат та опряха до държавите които само до преди няклоко години не искаха да чуят за такива като нас още по малки бяха намеренията за приемането ни в Евросбирщината им

Приемете Русия и всичко ще си дойде на мястото.

ЕС - само проблеми - ваксини, емигранти, енергетика, заповеди....

2030 ЕС ще е спомен от миналото, драги Шаро

новите членове с червените разцепени глави като Турски чалми ще ги приемат орално и анално и то без вазелин ако Е.С. съществува до тогава

Каза че сме русофоби от сега на татък! Да живее еднокнижника!

Пълни глупости! Никоя държава не е дори близо до членство! Албания май е най-напред, но са закачени за тъпоглавците живеещи в Северна македония, та скоро няма да влязат заради тях.

и сега даже "отговаряш" даше да те пуснат в преговори за преговорите, нали

Ами трябват нови овце за стригане и скубане. На досегашните джобовете вече са изпразнени и то за дълго време, къде за ковида - по трилион всяка година, къде за украйната - почти трилион вече изгърмени. Даже и Тамбукту ще приемем в ЕС.

Чека ни големи членове отзад...

Напук на руснаците вкарайте в Европа всякаква измет.То и така и така батак,ами поне батака да е пълен.

Добре, че им каза. Те го правят от 60-те години на миналия век. :-)

Колкото повече сгъстен въздух в балона, толкова по-кратък гаранционен срок за оцеляване при една и съща отъняваща материя.

Много кандидати да се качат на Титаник .

Ха Ха Ха ,,Порции с нови членове,, старите са по твърди / като българския / и ви омръзнаха :))))))))))))))

Ще приемат Сирия, Пакистан и Иран. Така имиграцията рязко ще падне и ще се следва принципа на свободно движение на хора. Няма как от ЕС да имигрираш в ЕС. Просто ще си бръмчат.

е пророк с плана за Западните Балкани

Лелееей..Путкин се върти в гроба

Стига сте лъгали, всичко си върви по плана на кукловодите, ние не сме ,,западна публика с промити мозъци,, !!! И пандемиите, и кризите, и войните, и инфлациите се контролират от / ??? / !!!

Кухата руска кратуна, не спира фашисти да сънува, на руснака все друг му е виновен - най вече Запада, че кенефа му е дървен и полусъборен.

теб те познавам, професора каза, че си уникален пациент- мислиш се за Шекспир, мисли да те представи на конференция

2024-04-29 22:51:16 продължение на мисълта (нерегистриран) изпуснал е да спомене очертващата се порция бивши членове на ЕС ------------ "асвабадените" помияри на юг от дунава - няма да липсват на никого ! - даже европа ще си отдърхне с облегчение, че се е отървала от този троянски кон , който се превърна в тежък хомот на врата на брюксел !

2024-04-29 22:46:02 Отец Препуций (нерегистриран) Абе не се напъвай толкова, чадо! Ей тъй ще си отидеш без да можеш да разбереш и да проумееш прости неща дадени ни свише и поради това лесни за обяснение. ============ за мен е абсолютно необяснимо това, което правят шумкарите ! . опитвал съм се да го анализирам от различни ъгли и си остава необяснимо ! . с тази налудна "отдаденост" - ти се обезличаваш бе ! даваш ли си ясна сметка за това ?! .

изпуснал е да спомене очертващата се порция бивши членове на ЕС

Италия 5та икономика в Европа, но затънали в дългове до шията, е що така?!? Или икономиката е ала бала или ес-то, ама и в двата случая нещо не е наред.

Сегашните почват да мрънкат и не искат вече да плащат масрафа? И се търсят нови?

Хайде да приемат Украйна в ЕС, еврозоната и в Шенген без ограничения, и да свършва целия цирк.

"Готви се голяма порция с нови членове на ЕС до 2030 година" Дупе да им е яко на европейците, защото новите членове са много и големи.

Украйна ще се сдобие с ЕС.

ЕС ще се украинизира на 99% и ще се върне обратно във феодалния страой. Единственият член на ЕС, който няма да се украинизира ще е Албания, която ще си остане в първобитно-общинния строй.

Украйна сама ще глътне всичките фондове на ЕС за 10 години напред. План Маршал 2.

Интервсно какво мислят отвъдокеанските управители на еврогейския сбирщайн

да го потопят веднъж завинаги. ЕЦБ ще бъде преместена в Киев, така по-бързо еврата ще потъват, където трябва.

ЕС - БАЛОНЪТ СЕ НАДУВА, НАДУВАЙТЕ МОМЧЕТЕ, ДА СТАНЕ НА ПАРЧЕТА - стара поговорка ама този капут плешив не я знае

се пръсна 1991 г ! . ох как се пръсна ...а голям, огромен балон беше ! .