Служителят на МВР бе арестуван през октомври 2009 г. заедно със съдията от Окръжен съд-Кюстендил Юрий Маринов по подозрение, че е бил посредник при предаване на подкуп от 24 000 лева за магистрата.

През миналата година на първа инстанция Софийският градски съд призна за виновни Маринов и Бурназки и ги осъди на по 3 години условно. Според съда граничният полицай е съдействал при предаването на парите за кюстендилския магистрат, който пък поискал сумата от частна фирма, на която бил написан ревизионен акт в размер на 1.4 млн. лв.

Съдия Маринов бе отстранен от длъжност, докато трае делото. Бурназки обаче е уволнен от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов малко след ареста си заради нарушаване на етичните правила за поведение на служителите в МВР. Тъй като обаче няма влязла в сила присъда, Върховният административен съд отменя заповедта за уволнение.

Според върховните магистрати дисциплинарната комисия на МВР, разглеждала случая, е основала решението си на медийни публикации и документи за следствени действия срещу полицая. Липсват обаче доказателства, че Бурназки е уронил престижа на МВР.

С решението си ВАС за пореден път осъжда практиката служители да бъдат наказвани, преди делата срещу тях да завършат окончателно.