Коментари - Световни лидери гръмко отхвърлиха плана "Путин" за мир | Днес.dir.bg

Световни лидери гръмко отхвърлиха плана "Путин" за мир

Джорджа Мелони го определи като "пропаганда", а Олаф Шолц, като "диктаторски мир"

Обратно в новината

Коментари - Световни лидери гръмко отхвърлиха плана "Путин" за мир | Днес.dir.bg

Коментари

За жалост освен да си чешат езиците нищо друго няма да направят....няклой го интересува, че те не го приемали. Както не даваха, така Русия си нападка, така унищожава всички велиги танкове и какво ли не, което щеше да промени войната, величествените леопарди изгоряха... Няма как да им налееш акъл на Руснаците, като нямат загубите на ЕС и САЩ в тази война. Нито санкции, нито изгорели танкове им пречат като гледам...произвеждат и продължават. Докато има кулки в Украйна и Заспалия чичо е на власт, нищо няма да мръдне.

Не знам какво има да се коментира относно смрадливата вата от Рашистката .едерация.Тъпи агресори,които няма как да излязат на печалба от тази война

като пиндосите.

КОГАТО ИМ ПРЕДЛАГАХА 2016-2020 ПРИМИРИЕ БЕЗ ТЕРИТОРИАЛНИ ЗАГУБИ ЗА УКРАЙНА ПАК ОТКАЗВАХА.....ХЕМ ГИ БОЛИ ХЕМ ГИ СЪРБИ..... ФАКТ 90% ОТ СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ СА ВЪТРЕ СХДВАТА КРАКА В ПАНАМА ГЕЙТС.......

"Индия и още 11 страни не подписаха Декларацията на конференцията за Украйна Идеята за "мир" от Зеленски не беше оценена също от Армения, Бразилия, Саудитска Арабия, Словакия, Южна Африка и ОАЕ, Индонезия, Либия, Мексико, Тайланд и самата Швейцария."

Вие по този начин не тласкате ли страните си по пътя на фашизъма? Вие не мислите ли? Путин, та Путин. Ами той не Ви ли води за носа, този Путин? Един ден ще осъмнете с хора съгласни на радикални действия във вашите страни. Те ще са толкова много и вие ще сте ги създали, не Путин. Но в крайна сметка, то това ще му помогне на него. Вие ще създадете социален хаос във вашите страни, милионите вас ще упрекват, не Путин. Вие научихте всички да живеят по-съвременно му, без много трудности като в миналото, фръцкайки се от място на място, от клон, на клон от държава, на държава. Сега ги мъчите с хладка вода и само с 100 вида салам. Засрамете се, те вече половете са повече от салама в магазините ви. Народа ви няма да ви го прости. Разглезихте ги за показ и те сега не могат да живеят вече по друг начин. Помислете, Европа е склонна към фашизъм (не само тя разбира се), не случайно той е присъствал в нейното минало. А вие го викате, само и само да не е Путин. Ок, да видим, бъдещето да покаже, и дано да не е гражданска война.

Разбира се, че ще го отхвърлят. Коя държава е съгласна на мир, като й се отнемат територии. Ебати наглосттта на Путлер. Психично болно скандинавско същество, налитащо на територии и богатства, като пчела на мед.

На Шолц и Мелони европейците им ли биха шута на евроизборите. Камала Харис е преставителка на държава, която подкрепя финансово и логистично обявния от Хага за военнопрестъпник Нетаняху :))

"Трябва да говорим истината. Той не призовава към преговори, а към капитулация", заяви Харис на мирната конференция в Швейцария. "Америка застава на страната на Украйна не от милосърдие, а защото това е в наш стратегически интерес", добави тя. Даааа, най-после признание в прав текст. Или и това е руска пропаганда? Платили са на Вицепрезидента на САЩ, за да направи това сърцераздирателно признание?

През Октомври,2023-а, ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер, на форума за "сигурност" проведен във Варшава, се похвали че НАТО, след издънката му в Грузия, сериозно започва да се готви за нападение срещу Русия още през... 2008-а година, като изпълнението на плана, описан на 4500 страници, реално започва да се изпълнява през 2015-а... а подготвяната от НАТО война започва с началото на обстрела на руската Ростовска област от Украйна на 17 евруари, 2022, като Украйна вярва че НАТО ще и прати свои войски за да я подкрепят когато на 24 Февруари Украйна започна наземна операция по овладяването на Донбас, просто нито един от плановиците в НАТО не вярваше че Русия ще отвърне на тези нападения-)

За три дни ;)

не е за три дни. Ще станат 3 години даже. Помисли си какъв би бил резултата, разрушенията, загубата на човешки живот, ако беше приключило за 3 дни. Ами честито, че не е станало за 3 дни :( .

ИСТИНАТА Е, че има 50 начина да изкараш мечката от бърлогата и нито един, за да я върнеш обратно. ПОСЛЕДСТВИЕТО Е, че ние ще трябва да плащаме възстановяването на остатъка от Украйна и да връщаме задълженията и към англосаксонците.

Тази трагикомедия показва БЕЗСИЛИЕТО и злобата на НЕОГЛОБАЛНИЯ ЕЛИТ да се измъкне от собствените си фекалии, в които се омаза до ушите. Може да се измъкне единствено, като се изтегли за перчема. Естествено за наша сметка. Ясно ли е, зомби-джндъри, които ги подкрепяте, че ще трябва да се бръкнете и да им бършете задниците. Няма кой друг да оправи тая каша.

Тази трагикомедия показва БЕЗСИЛИЕТО и злобата на НЕОГЛОБАЛНИЯ ЕЛИТ да се измъкне от собствените си фекалии, в които се омаза до ушите. Може да се измъкне единствено, като се изтегли за перчема. Естествено за наша сметка. Ясно ли е, зомби-джндъри, които ги подкрепяте, че ще трябва да се бръкнете и да им бършете задниците. Няма кой друг да оправи тая каша.

Пропагандата и лъжата са още в заглавието на статията: 1.Какво е това "световни лидери" ? Лидери на държавите си-да,но не са на цялия Свят...(колкото и да се иска на някой...) 2.От марионетка не става лидер... 3."Гръмко" е официалното,но задкулисно .....доста различно!

Ами то от лъжци какво друго да очакваш. Оплетоха се в лъжите си и сега не могат да се развържат.

до българин Какъв българин си ти, бе - либерален запъртък! Западния клон на великите сили винаги са си имали своите интереси, така както преди 100 години...същите преди 150 години разкъсаха българската държава и от земите й, три нови държави..и ти се наричаш Българин?! Русия може да си позовли още три години вонени действия, запада й особено Украйна, нямат този лукс. Имаше едни няклко милиона безделници из руския Север, които само пиеха и създаваха суматоха в руското общество, намериха начин да ги оползотворят в армията. Руските условия днес са такива, след 6 месеца ще са още по-лоши. Така показва историята и на финлндската и на руско-японската война и на руско-турските войни, а благодарение на последните - знаеш българския си род и език. Безродник!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Гръмко да, ама тихомълком какво ли ще приемат?

Путин не може да води мирни преговори защото е марионетка на руските националисти!

Не позна. Това не ти е управлявания с дистанционното байДън. Опитай от три пъти.

Ами по Хемингуей-За когото бият камбаните"-Риторичен въпрос...

"Зли времена вещае Небето за Русия, люде. Няма да мине и век – помнете ми думата – и тя, дето днес е ръгнала да прегази света и като порой мътен да го залее, ке биде прегазена, ке биде бита, ке се свие в коритото си и дълго време само ке шушне... Ке шушне и ке въздиша. Внуците ви ке го доживеят", предрича Преподобна Стойна.

На врачката рогатите може да и внушават каквото си искат. Това с "преподобни" слуги на дявола може да си редиш съчинения в раздел "Фантастика". А какво ще стане си е БОЖА работа, не на слугите сатанински..

! ! !

Кой от присъствалите на тази среща е световен лидер? Евентуално да определим представителите на САЩ като такива, ама от останалите кой е точно лидер? Шолц ли, Мелони ли?

Временно са в елитната група, но има по-високо от тях. Скоро ще им изтече времето.

Вие на слугите, лидери ли ги наричате ?

++++++++

Американските лидери техните марионетки могат да говорят на глас каквото си искат, но в действителност не могат да прогнозират след януари следващата година, когато е много вероятно да има смяна на администрацията във Вашингтон. Ето защо фиксирането на статуквото, макар и с цената на изтегляне на ВСУ от онези територии, които вече са включени в състава на Русия, би било много добър вариант за Запада - дори с цената на гаранции за не включването на Украйна в НАТО. И ето, че самата Русия предлага такъв вариант и при един разумен геополитически анализ Западът би трябвало да го сграбчи с две ръце и да нареди на Киев да се съгласи да започне преговори. Защото следващото предложение на Путин (а първите две бяха през ноември-декември 2021 г. и март-април 2022 г.) очевидно ще бъде по-лошо от сегашното, а динамиката на военните действия не оставя на Украйна никакъв шанс да си върне загубените територии, но увеличава вероятността да загуби нови. Предложението на Путин за мир в Украйна е твърде великодушно към Запада в залеза на неговата глобална хегемония

Ами тя Русия три пъти предлага преговори - Минск 1 и 2 и в Истанбул, Украйна почти се беше съгласила и се намеси оня рошавия, та развали мирния процес.

ВСИЧКИ ЦЯЛ СВЯТ ПОМАГА НА УКРАЙНА Украйна е подкрепена от 132 държави, а Русия от две и половина, ТОВАЛИ ВИ Е : „Целия свят пидкрепя Русия“ ха, ха, ха А НЕКА русоробите ДА СИ ЧЕШАТ РЯПАТА. Пропагандистите пръскат отрова от яд и завист . Не трябва да имаш 100 рубли, но имай 100 приятели (американска поговорка) Всичко, което Ватники остава са истинските им приятели . -Ирански молли - Венецуелски комунисти -Севернокорейски чекиджии - сирийски химик -Лукашенко... май повече няма приятели. . Трудно е да се намери държава в необятния свят, с която Кремъл да не си е развалил отношенията! Ватниците не обичат никого, нямат приятели, а само врагове. (ватниците просто не могат да съществуват без врагове. Дори и да нямат врагове, те ги измислят или създават) /// Антифашистка коалиция СРЕЩУ ФАШИСТКА РУСИЯ - вече 54 държави (това са онези, които вчера в Рамщайн говориха за по-нататъшна демилитаризация и денацификация на Русия) 800 американски компании се съгласиха да произвеждат оръжия за Украйна 800 американски компании са представили 1300 предложения на Министерството на отбраната на САЩ относно иновативни оръжия, които могат да произвеждат за Украйна. Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога нищо не сте в състояние да промените. Само ви измират от злоба и без това супер ограниченото количество нервни клетки. . ВИЕ СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА – ДОРИ НЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА – ЧЕМОДАН- ВЛАКА - И РУСКОТО БЛАТО. Ха-ха, червеногъзи нещастници

А защо помагат на Украйна, и на Украйна ли помагат - отговори си, ако не можеш - питай!

ХАХА, много ефикасно памагат - лаят заедно и пращат още пари. Пич, въобще не си наясно с глобалната политика, на страната на губещите си. От дивана всичко изглежда розово в очите на зомбирания джендър. Виж фронтовото линия и си прави извод, ако въобще можеш да мислиш. Тая война я провокираха неоглобалистите и принудиха Русия да воюва. Интересът е на ВПК на англосаксонците, Блекрок и Вангард. Но няма да им се получи. Залязва хегемонията им. И 1320 държави да опяват Украйна, все тая.

ФАШИСТКА УКРАЙНА КЕ ПАДНЕ!

СЛАВА РОСИИ!

И ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ БЕШЕ ФИНАНСИРАНА НА ВРЕМЕТО ОТ СЪЩИТЕ УРОДИ КОИТО ФИНАНСИРАТ ДНЕС УКРАЙНА НО ПАДНА! СЪЩО ТАКА ЩЕ ПАДНЕ И НАЦИСТКА УКРАЙНА!

тук се опитва да ни убеди, че линковете към украинските пропагандни канали и медии на ЦИПСО са източници на най-достоверната информация. Дори и когато е обратната на тази, давана от западните информационни агенции! Не си ли наясно, че си жалък и смешен с това, че ни пробутваш тази пропагандна помия?

Путин по телевизора най отговорно заяви : За всичко е виновен слабака Зеленски… Аз само нападнах като хиена, без да обявя война Украйна, а Зеленски взе че ни изби цялата елитна професионална армия от 350 000 която изпратих. И сега едва едва набрах за луди долари още 570 000 – пандизчии, бездомници, бедняци с кредити , педофили , изнасилвачи , убийци , бандити , НАРКОМАНИ , араби , афганци , африканци , сириици , непалци , шри ланка , кубинци … но и те са на пръвършване. Ко да прая ? Путин ( ревейки) : Как може БЕ… , един артист , без флот , без авиация , без армия…в началото с ловни дружинки ? А моя Лъжливият генерал Конашенков през 2022 год. Ме уверяваше : Ние унищожихме : -НАТО: 5-6 броя -Превзхме Киев: 3 пъти -Превзехме Харков : 49 пъти -Унищожени Хаймарс : 3300 единици (а те – 8+8бр. още не бяха пристигнали в Украйна); -Унищожихме още на летищата всички самолети и вертолети по 6 пъти , -Заловихме : Зеленски 2 пъти , Залужньй 5 пъти , Буданов 7 пъти Путлер : И сега като гледам трета година вече – моите все още са затънали в калта край Авдеевка . Кой , кой от генералите ме излъга , че сме „втората“ армия в света ?

ДОЛУ ФАШИСТА НАРКОМАН ЗЕЛЕНСКИ!

Борсата в мАЦква вече не търгува с долари и евро. Ха честито!

На тия, дето остават да търгуват с евро и долари! Скоро еврото ще бъде изсмукано и убито от долара - на долара му трябва принадена стойност. Смятайте колко поколения евро-атлантици ще опъват каиша да направят америка велика отново.

Това "скоро" е от 1917г., от гражданската война в пРоссия и мечтите на болшевиките за нов световен ред.

Ами от 1917 година долърът го фалираха и рестартираха собствениците на ФЕД поне 4 пъти и то с цените на кръвопролитни войни, като прехвърлиха дълговете на победените

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С БРАТСКА РУСИЯ!

ФАШИСТА НАРКОМАН ЗЕЛЕНСКИ ГО ЧАКА СЪДБАТА НА САДАМ И КАДАФИТО! ЩЕ БЪДЕ ОБЕСЕН ПУБЛИЧНО И ФАШИСТКАТА МУ КОЖА ОДРАНА!

Инче, сбъркала си лидера, друг ще последва съдбата на изброените от теб диктатори. Това е съдбата на всеки диктатор рано или късно!

Путин по телевизора най отговорно заяви : За всичко е виновен слабака Зеленски… Аз само нападнах като хиена, без да обявя война Украйна, а Зеленски взе че ни изби цялата елитна професионална армия от 350 000 която изпратих. И сега едва едва набрах за луди долари още 570 000 – пандизчии, бездомници, бедняци с кредити , педофили , изнасилвачи , убийци , бандити , НАРКОМАНИ , араби , афганци , африканци , сириици , непалци , шри ланка , кубинци … но и те са на пръвършване. Ко да прая ? Путин ( ревейки) : Как може БЕ… , един артист , без флот , без авиация , без армия…в началото с ловни дружинки ? А моя Лъжливият генерал Конашенков през 2022 год. Ме уверяваше : Ние унищожихме : -НАТО: 5-6 броя -Превзхме Киев: 3 пъти -Превзехме Харков : 49 пъти -Унищожени Хаймарс : 3300 единици (а те – 8+8бр. още не бяха пристигнали в Украйна); -Унищожихме още на летищата всички самолети и вертолети по 6 пъти , -Заловихме : Зеленски 2 пъти , Залужньй 5 пъти , Буданов 7 пъти Путлер : И сега като гледам трета година вече – моите все още са затънали в калта край Авдеевка . Кой , кой от генералите ме излъга , че сме „втората“ армия в света ?

Кой би си помислил през 1942 г., че 80 години по-късно Германия ще помага на Украйна да смаже фашистката гадина. /// Президентът на Чехия: Русия стана агресор, а Германия се стреми към мир - това е исторически парадокс Павел се гордее, че Чешката република сега мощно помага на Украйна, която беше нападната от Русия. Чешкият президент Петр Павел смята за парадокс, че Русия, която се бори срещу фашизма по време на Втората световна война, сега самата тя е агресор, докато Германия защитава света. В същото време той отбеляза, че нацистка Германия, победена преди 79 години, след дълбок размисъл се е превърнала в демократична държава, която поддържа мира и стабилността в Европа и извън нея. ///// Антифашистка коалиция СРЕЩУ ФАШИСТКА РУСИЯ - вече 54 държави (това са онези, които вчера в Рамщайн говориха за по-нататъшна демилитаризация и денацификация на Русия) . 800 американски компании се съгласиха да произвеждат оръжия за Украйна 800 американски компании са представили 1300 предложения на Министерството на отбраната на САЩ относно иновативни оръжия, които могат да произвеждат за Украйна. /// Слава Богу, че Русия на Путин вече не може да повтори нищо...дори дръжка от Гелендваген!

Появи се пълният текст на проваленотоУНИЗИТЕЛНО мирно споразумение между Украйна и Руската федерация 2022 Какво има в него? И ЗАЩО НЕ БЕШЕ ПОДПИСАН ТОЗИ ПОРНОГРАФСКИ ДОГОВОР .. Основни точки на споразумението 1) Състояние на Крим . Страните се споразумяха да изключат Крим от договора, оставяйки го под руска окупация 2) Украйна трябваше да признае независимостта на «Л / ДНР » «Украйна признава независимостта на Донецката народна република и Луганската народна република в административните граници на бившите Донецки и Лугански региони 3) Украйна става неутрална държава. Украйна не трябваше да влиза във военни съюзи 4) Гаранции за Украйна. НИКАКВА . Всъщност Москва може отново да нахлуе в Украйна и след това да наложи вето на всяка военна намеса от името на Украйна. (5) Русия поиска Украйна да направи руския официален език (6) Русия също иска премахването на санкциите . «Украйна отменя и не въвежда в бъдеще, а също така публично призовава всички държави и международни организации да отменят и отсега нататък да не въвеждат никакви санкции и ограничителни мерки, наложени след 2014 г. срещу Руската федерация ». 7) Денацификация на Украйна ., селища и други географски обекти ». 8) Ограничаване на броя на АРМИЯ и оборудване . Отбелязва се, че подобни ограничения бяха готови за приемане, но границите на броя на войските не бяха приети. Брой до 100 000 души, 147 минохвъргачки и 10 бойни вертолета. Обхватът на украинските ракети трябваше да бъде ограничен - само 40 км.

СМЕШЕН ПЛАЧ… Когато през Втората Световна война се събираха Чърчил , Рузвелт и сталин – да сте видели поканен Хитлер ? Целта им беше да се унищожи Германия и Хитлер. И СЕГА Е СЪЩОТО – ЦЕЛТА Е ДА СЕ УНИЩОЖИ червената чума - фашистка русия и фашиста путлер. Той ВЕЧЕ заяви , че не само няма да се изтегли от чуждата държава , но иска и още територии. КАКВО СЕ ПРАВИТЕ НА НЕВМЕНЯЕМИ РУСОФИЛИ ? ТУК ДОЛУ РУСОФИЛИТЕ РЕВАТ ЧЕ ФАШИСТКА РУСИЯ Я НЯМАЛО В ШВЕЙЦАРИЯ. Никой и няма да покани нациста путлер. Тъпи русофили , учете история… НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТУК ПО-ЖАЛКИ , НЕУКИ И НЕОБРАЗОВАНИ русофили. За какво ви плаща митрофанова на такива бездарни , необразовани мургавелковци ? Сто държави са се събрали за да унищожат развъдника на ЗЛОТО - рашизма и путлер. Кой би си помислил през 1942 г., че 80 години по-късно Германия ще помага на Украйна да смаже фашистката гадина. /// Американските политици са поставили задача на страната си : да унищожат и разчленят вашият свино-райх. И тях малко ги интересува грухтенето от лайняната ви кочина. Това означава, че на Украйна ще бъдат доставяни оръжия и финансова помощ в неограничени количества. /// Антифашистка коалиция СРЕЩУ ФАШИСТКА РУСИЯ - сега 54 държави (това са тези, които вчера говориха в Рамщайн за по-нататъшна демилитаризация и денацификация на Русия). Кой би си помислил през 1942 г., че 80 години по-късно Германия ще помага на Украйна да смаже фашистката гадина. 800 американских компаний согласились производить оружие для Украины 800 американских компаний подали в Министерство обороны США 1300 предложений по инновационному вооружению, которое они могут производить для Украины.

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА!

Както боклука се е събрал на едно за тази снимка, как не се сети някой да ги прати, където им е мястото. в инсинератора

Щом гръмко отхвърлиха сегашното, второ предложение на Путин, сигурно ще приемат следващото. Само че, то ще включва повече територии.

Соросоидите ни показват, че добре се справят с руския, ето нещичко за тях. "президент США на ответственные публичные мероприятия носит подгузник для взрослых..." :)

Путин заяви че в момента в зоната на СВО има около 700 000 военни. Според мен стават и все повече. След това поляци признаха че съотношението на силите е почти 5 към 1 в полза на Русия, тоест те нямат повече от 100, но айде кажи го да имат 200 000 войника. Все пак не забравяй че руските войници не са със средна възраст от 43 години, не са там на сила и имат голяма мотивация да се бият и останат живи, за да си прибират заплатките. Украйна без натовски войници е свършила. Но да кажем че НАТО направи грешката и вкара военни там. Така, те казаха че имат около 300 000, но те на сам още, на границата има около 120 000, прибави и украинските сили та стават колкото половината руска армия, та дори и по-малко. Колко време ще трябва, преди майките а умиращите натовски войници решат да препискат и да попитат, защо децата им умират в чужда война? Според мен, още сред връщането на първите ковчези. А и ОТАН-а раздаде голяма част от оръжията си с какво ще воюват? Колкото и да се иска на про-украински настроените хора, някакво по-добре предложение, няма да има. Даже поред мен Путин е много щедър, аз мислех че ще иска и Одеса. В началото искаше само 2 територии, никой не прие, Лаврое каза, че колкото повече помощ се праща на Украйна, толкова повече ще се променят целите на СВО, никой не го чу, Да продължават да се бият украинците, след време ще са още повече територии. Ядосаш ли мечката, това се случва.

Таваришч, дотук от всите задунайски ибрици на подивялата ботоксна маймуна, ти печелиш жълтата фланелка. Ако не си онзи пъпъпчив бански идиот, който се галаси да става член кор. то със сигурност трябва да си някой от сектата му. :-)))))))))))

това не е снимка на лидери, а навалица в метрото

на БИВШИ лидери! (А бивши - заради това, че са назначени и/или самозабравли се...) Дори и бай Дъно не се реши да отиде сред тях, та да си изцапа репутацията да се снима с олигофрени...

Браво путлер НАПРАВИ НЕВЪЗМОЖНОТО За няколко седмици Путин успя да: -Въоръжи Украйна като помощ, за която тя НЯМА ДА ПЛАЩА НИЩО -Въоръжи Украйна, както никой не би могъл да си представи -Въоръжи Украйна с най-модерните оръжия, каквито няма в много страни по света. -Обедини Европа, както никой не би могъл да си представи -Да стартира процесите на европейската енергийна сигурност и нейната независимост от руски въглеводороди, което никой не можеше да си представи преди месец - Напълно да се маргинализира. „Геният“ на Путин е просто невероятен! Съгласете се, че постигането на такива доставки, които САЩ не искаха да приемат дори след анексирането на Крим, избухването на войната в Донбас и дори свалянето на гражданския Боинг, изисква специални способности.

Удължи границата на НАТО с има няма още 1200 км след като Финландия влезе алианса. Направи Балтийско море вътрешно за НАТО след като и Швеция се присъедини. Подсили Украинската национална идентичност както никой друг не би могъл да успее да го направи. И в заключение явно на руснаците не им върви на лидери!

Браво путлер НАПРАВИ НЕВЪЗМОЖНОТО За няколко седмици Путин успя да: -Въоръжи Украйна като помощ, за която тя НЯМА ДА ПЛАЩА НИЩО -Въоръжи Украйна, както никой не би могъл да си представи -Въоръжи Украйна с най-модерните оръжия, каквито няма в много страни по света. -Обедини Европа, както никой не би могъл да си представи -Да стартира процесите на европейската енергийна сигурност и нейната независимост от руски въглеводороди, което никой не можеше да си представи преди месец - Напълно да се маргинализира. „Геният“ на Путин е просто невероятен! Съгласете се, че постигането на такива доставки, които САЩ не искаха да приемат дори след анексирането на Крим, избухването на войната в Донбас и дори свалянето на гражданския Боинг, изисква специални способности.

ВСИЧКИ ЦЯЛ СВЯТ ПОМАГА НА УКРАЙНА Украйна е подкрепена от 132 държави, а Русия от две и половина, ТОВАЛИ ВИ Е : „Целия свят пидкрепя Русия“ ха, ха, ха А НЕКА русоробите ДА СИ ЧЕШАТ РЯПАТА. Пропагандистите пръскат отрова от яд и завист . Не трябва да имаш 100 рубли, но имай 100 приятели (американска поговорка) Всичко, което Ватники остава са истинските им приятели . -Ирански молли - Венецуелски комунисти -Севернокорейски чекиджии - сирийски химик -Лукашенко... май повече няма приятели. . Трудно е да се намери държава в необятния свят, с която Кремъл да не си е развалил отношенията! Ватниците не обичат никого, нямат приятели, а само врагове. (ватниците просто не могат да съществуват без врагове. Дори и да нямат врагове, те ги измислят или създават) /// С руската Педерация са само народите от Африка и то най-бедните и най-изостаналите. На които путлер им плаща за да имитират „приятели“ Дори Южна Америка се отрече от Руската федерация, както дори Венецуела се отрече от чумата. /// -Ирански молли - Венецуелски комунисти -Севернокорейски чекиджии - сирийски химик Нам таких друзей не надо! Нямаме нужда от такива приятели! https://www.youtube.com/shorts/u0jHAoGoeU4?feature=share

Байдън отдаде чест на Зеленски! Довършиха Путин - Украйна я вкарват в НАТО. Русия ще плати за всичко. https://youtu.be/l-U_yU4OH6o

еврогейчески сънища... Жълто-кафявата преса може да пише и че бай Дъно е казнал на Марс с реактивния си памперс...

Какъв малоумен евродебилен кретеноид трябва да си, че да не ти сгрява тъпата кратуна, когато ти го казват в прав текст: "Америка застава на страната на Украйна не от милосърдие, а защото това е в наш стратегически интерес" На НИКОЙ НА МУ ПУКА ЗА ОСРАЙНА... на всички изроди Русия им е проблема, и че избиват украинците им е допълнителен кеф.

На подивялата ботоксна маймуна ѝ казаха, ясно и категорично - Иди на х...й! А тукашните задунайски ибрици могат само да му бришат осрания гъз и да лаят и плашат гаргите. Ботоксния идиот е наврян в ъгъла. Тавариш Си така му е стиснал топките, че няма мърдане, а Индия, Бразилия и те му казаха бай-бай. Т.н. РФ вече е отрязана от финансовите пазари и е обратно във времената на СССР. Така че таваришчи задунайци лайте си на воля, само ни галите ухото с тоя помиарски вой :-)))))))))))))))

разярен пекинез му се вика на туй твоето...

Е па съм по добре от теб. Ти си кварталния дръглив помияр. :-)))))))))

Близо до Волчанск руските военновъздушни сили попаднаха в украински КОТЕЛ Популяризирането на въоръжените сили на Украйна във Волчански се потвърждава от Джулиан Репке, анализатор от германския вестник БИЛД . Според него окупаторите вече са изгонени от центъра и на север от града, част от руските сили «са заобиколени и отрязани ». «Украинските въоръжени сили възвръщат нови позиции в северната част на Волчанск. Руските войски продължиха да отстъпват », каза Репке. /// Руски «военен кореспондент » призна истината, която е неприятна за окупаторите 25/05/2024, Украинските въоръжени сили започват контраатака. Руският пропаганден телеграмен канал «Рибар », близък до ГРУ, заяви, че украинските въоръжени сили са спрели настъплението на окупаторите в района на Харков. «Вероятно ще разкрием ужасна тайна, която е неудобна за допускане в ура-патриотическият сегмент. /// Е НЕЩАСТНИ РУСОФИЛИ ПРЕВЗЕХТЕ ЛИ ХАРКОВ… Медии: Руснаците започнаха да се оттеглят С БЯГСТВО от Волчанск под натиска на 36-та бригада на украинските въоръжени сили Морски пехотинци от 36-та бригада от Николаев извършили гръмоотвод. Войниците на украинските въоръжени сили показаха документи и жетони на пленени руски военни. https://youtu.be/xpiDOFjSJeA

Когата едната страна в конфликта печели, всяко следващо нейно предложение за мир, ще бъде с повече изисквания от всяко предно предложение. Путин не прави никакви предложения които англосаксонските пирати не биха направили ако бяха в неговото положение.

Е НЕЩАСТНИ РУСОФИЛИ ПРЕВЗЕХТЕ ЛИ ХАРКОВ… Ако не са загран отрядите , до сега орките щяха да избягат. Но така е по-добре – оззад ги убиват чеченците, отпред украинците. Украинските въоръжени сили освободиха по-голямата част от Волчанск, принуждавайки окупаторите да направят отчаяна стъпка 06/9/2024 Някои от руските отряди бяха обкръжени , сега върви тяхното унищожаване. Украинските въоръжени сили успяха да завземат по-голямата част от Волчанск в района на Харков, а части от руската армия, които не се отказват от опити завземане на територии, са под контрол на огъня. Руските командири дори трябваше да направят отчайваща стъпка - да създадат бараж (загран отряди) от чеченски специални сили « Ахмат», чиято основна цел е да хванат дезертьори. Путин хвърля хората на Кадиров като загран отряди в посока Харков! https://youtu.be/5d0Xfso84ik

изпуснал си да споменеш украинските заградителни отряди

"Харко" сам ще падне, когато хохлю остане без армия, което е текущата цел на задачата...

Коментари - Световни лидери гръмко отхвърлиха плана "Путин" за мир | Днес.dir.bg

Световни лидери гръмко отхвърлиха плана "Путин" за мир

Джорджа Мелони го определи като "пропаганда", а Олаф Шолц, като "диктаторски мир"

Обратно в новината

Коментари - Световни лидери гръмко отхвърлиха плана "Путин" за мир | Днес.dir.bg

Коментари

За жалост освен да си чешат езиците нищо друго няма да направят....няклой го интересува, че те не го приемали. Както не даваха, така Русия си нападка, така унищожава всички велиги танкове и какво ли не, което щеше да промени войната, величествените леопарди изгоряха... Няма как да им налееш акъл на Руснаците, като нямат загубите на ЕС и САЩ в тази война. Нито санкции, нито изгорели танкове им пречат като гледам...произвеждат и продължават. Докато има кулки в Украйна и Заспалия чичо е на власт, нищо няма да мръдне.

Не знам какво има да се коментира относно смрадливата вата от Рашистката .едерация.Тъпи агресори,които няма как да излязат на печалба от тази война

като пиндосите.

КОГАТО ИМ ПРЕДЛАГАХА 2016-2020 ПРИМИРИЕ БЕЗ ТЕРИТОРИАЛНИ ЗАГУБИ ЗА УКРАЙНА ПАК ОТКАЗВАХА.....ХЕМ ГИ БОЛИ ХЕМ ГИ СЪРБИ..... ФАКТ 90% ОТ СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ СА ВЪТРЕ СХДВАТА КРАКА В ПАНАМА ГЕЙТС.......

"Индия и още 11 страни не подписаха Декларацията на конференцията за Украйна Идеята за "мир" от Зеленски не беше оценена също от Армения, Бразилия, Саудитска Арабия, Словакия, Южна Африка и ОАЕ, Индонезия, Либия, Мексико, Тайланд и самата Швейцария."

Вие по този начин не тласкате ли страните си по пътя на фашизъма? Вие не мислите ли? Путин, та Путин. Ами той не Ви ли води за носа, този Путин? Един ден ще осъмнете с хора съгласни на радикални действия във вашите страни. Те ще са толкова много и вие ще сте ги създали, не Путин. Но в крайна сметка, то това ще му помогне на него. Вие ще създадете социален хаос във вашите страни, милионите вас ще упрекват, не Путин. Вие научихте всички да живеят по-съвременно му, без много трудности като в миналото, фръцкайки се от място на място, от клон, на клон от държава, на държава. Сега ги мъчите с хладка вода и само с 100 вида салам. Засрамете се, те вече половете са повече от салама в магазините ви. Народа ви няма да ви го прости. Разглезихте ги за показ и те сега не могат да живеят вече по друг начин. Помислете, Европа е склонна към фашизъм (не само тя разбира се), не случайно той е присъствал в нейното минало. А вие го викате, само и само да не е Путин. Ок, да видим, бъдещето да покаже, и дано да не е гражданска война.

Разбира се, че ще го отхвърлят. Коя държава е съгласна на мир, като й се отнемат територии. Ебати наглосттта на Путлер. Психично болно скандинавско същество, налитащо на територии и богатства, като пчела на мед.

На Шолц и Мелони европейците им ли биха шута на евроизборите. Камала Харис е преставителка на държава, която подкрепя финансово и логистично обявния от Хага за военнопрестъпник Нетаняху :))

"Трябва да говорим истината. Той не призовава към преговори, а към капитулация", заяви Харис на мирната конференция в Швейцария. "Америка застава на страната на Украйна не от милосърдие, а защото това е в наш стратегически интерес", добави тя. Даааа, най-после признание в прав текст. Или и това е руска пропаганда? Платили са на Вицепрезидента на САЩ, за да направи това сърцераздирателно признание?

През Октомври,2023-а, ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер, на форума за "сигурност" проведен във Варшава, се похвали че НАТО, след издънката му в Грузия, сериозно започва да се готви за нападение срещу Русия още през... 2008-а година, като изпълнението на плана, описан на 4500 страници, реално започва да се изпълнява през 2015-а... а подготвяната от НАТО война започва с началото на обстрела на руската Ростовска област от Украйна на 17 евруари, 2022, като Украйна вярва че НАТО ще и прати свои войски за да я подкрепят когато на 24 Февруари Украйна започна наземна операция по овладяването на Донбас, просто нито един от плановиците в НАТО не вярваше че Русия ще отвърне на тези нападения-)

За три дни ;)

не е за три дни. Ще станат 3 години даже. Помисли си какъв би бил резултата, разрушенията, загубата на човешки живот, ако беше приключило за 3 дни. Ами честито, че не е станало за 3 дни :( .

ИСТИНАТА Е, че има 50 начина да изкараш мечката от бърлогата и нито един, за да я върнеш обратно. ПОСЛЕДСТВИЕТО Е, че ние ще трябва да плащаме възстановяването на остатъка от Украйна и да връщаме задълженията и към англосаксонците.

Тази трагикомедия показва БЕЗСИЛИЕТО и злобата на НЕОГЛОБАЛНИЯ ЕЛИТ да се измъкне от собствените си фекалии, в които се омаза до ушите. Може да се измъкне единствено, като се изтегли за перчема. Естествено за наша сметка. Ясно ли е, зомби-джндъри, които ги подкрепяте, че ще трябва да се бръкнете и да им бършете задниците. Няма кой друг да оправи тая каша.

Тази трагикомедия показва БЕЗСИЛИЕТО и злобата на НЕОГЛОБАЛНИЯ ЕЛИТ да се измъкне от собствените си фекалии, в които се омаза до ушите. Може да се измъкне единствено, като се изтегли за перчема. Естествено за наша сметка. Ясно ли е, зомби-джндъри, които ги подкрепяте, че ще трябва да се бръкнете и да им бършете задниците. Няма кой друг да оправи тая каша.

Пропагандата и лъжата са още в заглавието на статията: 1.Какво е това "световни лидери" ? Лидери на държавите си-да,но не са на цялия Свят...(колкото и да се иска на някой...) 2.От марионетка не става лидер... 3."Гръмко" е официалното,но задкулисно .....доста различно!

Ами то от лъжци какво друго да очакваш. Оплетоха се в лъжите си и сега не могат да се развържат.

до българин Какъв българин си ти, бе - либерален запъртък! Западния клон на великите сили винаги са си имали своите интереси, така както преди 100 години...същите преди 150 години разкъсаха българската държава и от земите й, три нови държави..и ти се наричаш Българин?! Русия може да си позовли още три години вонени действия, запада й особено Украйна, нямат този лукс. Имаше едни няклко милиона безделници из руския Север, които само пиеха и създаваха суматоха в руското общество, намериха начин да ги оползотворят в армията. Руските условия днес са такива, след 6 месеца ще са още по-лоши. Така показва историята и на финлндската и на руско-японската война и на руско-турските войни, а благодарение на последните - знаеш българския си род и език. Безродник!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Гръмко да, ама тихомълком какво ли ще приемат?

Путин не може да води мирни преговори защото е марионетка на руските националисти!

Не позна. Това не ти е управлявания с дистанционното байДън. Опитай от три пъти.

Ами по Хемингуей-За когото бият камбаните"-Риторичен въпрос...

"Зли времена вещае Небето за Русия, люде. Няма да мине и век – помнете ми думата – и тя, дето днес е ръгнала да прегази света и като порой мътен да го залее, ке биде прегазена, ке биде бита, ке се свие в коритото си и дълго време само ке шушне... Ке шушне и ке въздиша. Внуците ви ке го доживеят", предрича Преподобна Стойна.

На врачката рогатите може да и внушават каквото си искат. Това с "преподобни" слуги на дявола може да си редиш съчинения в раздел "Фантастика". А какво ще стане си е БОЖА работа, не на слугите сатанински..

! ! !

Кой от присъствалите на тази среща е световен лидер? Евентуално да определим представителите на САЩ като такива, ама от останалите кой е точно лидер? Шолц ли, Мелони ли?

Временно са в елитната група, но има по-високо от тях. Скоро ще им изтече времето.

Вие на слугите, лидери ли ги наричате ?

++++++++

Американските лидери техните марионетки могат да говорят на глас каквото си искат, но в действителност не могат да прогнозират след януари следващата година, когато е много вероятно да има смяна на администрацията във Вашингтон. Ето защо фиксирането на статуквото, макар и с цената на изтегляне на ВСУ от онези територии, които вече са включени в състава на Русия, би било много добър вариант за Запада - дори с цената на гаранции за не включването на Украйна в НАТО. И ето, че самата Русия предлага такъв вариант и при един разумен геополитически анализ Западът би трябвало да го сграбчи с две ръце и да нареди на Киев да се съгласи да започне преговори. Защото следващото предложение на Путин (а първите две бяха през ноември-декември 2021 г. и март-април 2022 г.) очевидно ще бъде по-лошо от сегашното, а динамиката на военните действия не оставя на Украйна никакъв шанс да си върне загубените територии, но увеличава вероятността да загуби нови. Предложението на Путин за мир в Украйна е твърде великодушно към Запада в залеза на неговата глобална хегемония

Ами тя Русия три пъти предлага преговори - Минск 1 и 2 и в Истанбул, Украйна почти се беше съгласила и се намеси оня рошавия, та развали мирния процес.

ВСИЧКИ ЦЯЛ СВЯТ ПОМАГА НА УКРАЙНА Украйна е подкрепена от 132 държави, а Русия от две и половина, ТОВАЛИ ВИ Е : „Целия свят пидкрепя Русия“ ха, ха, ха А НЕКА русоробите ДА СИ ЧЕШАТ РЯПАТА. Пропагандистите пръскат отрова от яд и завист . Не трябва да имаш 100 рубли, но имай 100 приятели (американска поговорка) Всичко, което Ватники остава са истинските им приятели . -Ирански молли - Венецуелски комунисти -Севернокорейски чекиджии - сирийски химик -Лукашенко... май повече няма приятели. . Трудно е да се намери държава в необятния свят, с която Кремъл да не си е развалил отношенията! Ватниците не обичат никого, нямат приятели, а само врагове. (ватниците просто не могат да съществуват без врагове. Дори и да нямат врагове, те ги измислят или създават) /// Антифашистка коалиция СРЕЩУ ФАШИСТКА РУСИЯ - вече 54 държави (това са онези, които вчера в Рамщайн говориха за по-нататъшна демилитаризация и денацификация на Русия) 800 американски компании се съгласиха да произвеждат оръжия за Украйна 800 американски компании са представили 1300 предложения на Министерството на отбраната на САЩ относно иновативни оръжия, които могат да произвеждат за Украйна. Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога нищо не сте в състояние да промените. Само ви измират от злоба и без това супер ограниченото количество нервни клетки. . ВИЕ СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА – ДОРИ НЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА – ЧЕМОДАН- ВЛАКА - И РУСКОТО БЛАТО. Ха-ха, червеногъзи нещастници

А защо помагат на Украйна, и на Украйна ли помагат - отговори си, ако не можеш - питай!

ХАХА, много ефикасно памагат - лаят заедно и пращат още пари. Пич, въобще не си наясно с глобалната политика, на страната на губещите си. От дивана всичко изглежда розово в очите на зомбирания джендър. Виж фронтовото линия и си прави извод, ако въобще можеш да мислиш. Тая война я провокираха неоглобалистите и принудиха Русия да воюва. Интересът е на ВПК на англосаксонците, Блекрок и Вангард. Но няма да им се получи. Залязва хегемонията им. И 1320 държави да опяват Украйна, все тая.

ФАШИСТКА УКРАЙНА КЕ ПАДНЕ!

СЛАВА РОСИИ!

И ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ БЕШЕ ФИНАНСИРАНА НА ВРЕМЕТО ОТ СЪЩИТЕ УРОДИ КОИТО ФИНАНСИРАТ ДНЕС УКРАЙНА НО ПАДНА! СЪЩО ТАКА ЩЕ ПАДНЕ И НАЦИСТКА УКРАЙНА!

тук се опитва да ни убеди, че линковете към украинските пропагандни канали и медии на ЦИПСО са източници на най-достоверната информация. Дори и когато е обратната на тази, давана от западните информационни агенции! Не си ли наясно, че си жалък и смешен с това, че ни пробутваш тази пропагандна помия?

Путин по телевизора най отговорно заяви : За всичко е виновен слабака Зеленски… Аз само нападнах като хиена, без да обявя война Украйна, а Зеленски взе че ни изби цялата елитна професионална армия от 350 000 която изпратих. И сега едва едва набрах за луди долари още 570 000 – пандизчии, бездомници, бедняци с кредити , педофили , изнасилвачи , убийци , бандити , НАРКОМАНИ , араби , афганци , африканци , сириици , непалци , шри ланка , кубинци … но и те са на пръвършване. Ко да прая ? Путин ( ревейки) : Как може БЕ… , един артист , без флот , без авиация , без армия…в началото с ловни дружинки ? А моя Лъжливият генерал Конашенков през 2022 год. Ме уверяваше : Ние унищожихме : -НАТО: 5-6 броя -Превзхме Киев: 3 пъти -Превзехме Харков : 49 пъти -Унищожени Хаймарс : 3300 единици (а те – 8+8бр. още не бяха пристигнали в Украйна); -Унищожихме още на летищата всички самолети и вертолети по 6 пъти , -Заловихме : Зеленски 2 пъти , Залужньй 5 пъти , Буданов 7 пъти Путлер : И сега като гледам трета година вече – моите все още са затънали в калта край Авдеевка . Кой , кой от генералите ме излъга , че сме „втората“ армия в света ?

ДОЛУ ФАШИСТА НАРКОМАН ЗЕЛЕНСКИ!

Борсата в мАЦква вече не търгува с долари и евро. Ха честито!

На тия, дето остават да търгуват с евро и долари! Скоро еврото ще бъде изсмукано и убито от долара - на долара му трябва принадена стойност. Смятайте колко поколения евро-атлантици ще опъват каиша да направят америка велика отново.

Това "скоро" е от 1917г., от гражданската война в пРоссия и мечтите на болшевиките за нов световен ред.

Ами от 1917 година долърът го фалираха и рестартираха собствениците на ФЕД поне 4 пъти и то с цените на кръвопролитни войни, като прехвърлиха дълговете на победените

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С БРАТСКА РУСИЯ!

ФАШИСТА НАРКОМАН ЗЕЛЕНСКИ ГО ЧАКА СЪДБАТА НА САДАМ И КАДАФИТО! ЩЕ БЪДЕ ОБЕСЕН ПУБЛИЧНО И ФАШИСТКАТА МУ КОЖА ОДРАНА!

Инче, сбъркала си лидера, друг ще последва съдбата на изброените от теб диктатори. Това е съдбата на всеки диктатор рано или късно!

Путин по телевизора най отговорно заяви : За всичко е виновен слабака Зеленски… Аз само нападнах като хиена, без да обявя война Украйна, а Зеленски взе че ни изби цялата елитна професионална армия от 350 000 която изпратих. И сега едва едва набрах за луди долари още 570 000 – пандизчии, бездомници, бедняци с кредити , педофили , изнасилвачи , убийци , бандити , НАРКОМАНИ , араби , афганци , африканци , сириици , непалци , шри ланка , кубинци … но и те са на пръвършване. Ко да прая ? Путин ( ревейки) : Как може БЕ… , един артист , без флот , без авиация , без армия…в началото с ловни дружинки ? А моя Лъжливият генерал Конашенков през 2022 год. Ме уверяваше : Ние унищожихме : -НАТО: 5-6 броя -Превзхме Киев: 3 пъти -Превзехме Харков : 49 пъти -Унищожени Хаймарс : 3300 единици (а те – 8+8бр. още не бяха пристигнали в Украйна); -Унищожихме още на летищата всички самолети и вертолети по 6 пъти , -Заловихме : Зеленски 2 пъти , Залужньй 5 пъти , Буданов 7 пъти Путлер : И сега като гледам трета година вече – моите все още са затънали в калта край Авдеевка . Кой , кой от генералите ме излъга , че сме „втората“ армия в света ?

Кой би си помислил през 1942 г., че 80 години по-късно Германия ще помага на Украйна да смаже фашистката гадина. /// Президентът на Чехия: Русия стана агресор, а Германия се стреми към мир - това е исторически парадокс Павел се гордее, че Чешката република сега мощно помага на Украйна, която беше нападната от Русия. Чешкият президент Петр Павел смята за парадокс, че Русия, която се бори срещу фашизма по време на Втората световна война, сега самата тя е агресор, докато Германия защитава света. В същото време той отбеляза, че нацистка Германия, победена преди 79 години, след дълбок размисъл се е превърнала в демократична държава, която поддържа мира и стабилността в Европа и извън нея. ///// Антифашистка коалиция СРЕЩУ ФАШИСТКА РУСИЯ - вече 54 държави (това са онези, които вчера в Рамщайн говориха за по-нататъшна демилитаризация и денацификация на Русия) . 800 американски компании се съгласиха да произвеждат оръжия за Украйна 800 американски компании са представили 1300 предложения на Министерството на отбраната на САЩ относно иновативни оръжия, които могат да произвеждат за Украйна. /// Слава Богу, че Русия на Путин вече не може да повтори нищо...дори дръжка от Гелендваген!

Появи се пълният текст на проваленотоУНИЗИТЕЛНО мирно споразумение между Украйна и Руската федерация 2022 Какво има в него? И ЗАЩО НЕ БЕШЕ ПОДПИСАН ТОЗИ ПОРНОГРАФСКИ ДОГОВОР .. Основни точки на споразумението 1) Състояние на Крим . Страните се споразумяха да изключат Крим от договора, оставяйки го под руска окупация 2) Украйна трябваше да признае независимостта на «Л / ДНР » «Украйна признава независимостта на Донецката народна република и Луганската народна република в административните граници на бившите Донецки и Лугански региони 3) Украйна става неутрална държава. Украйна не трябваше да влиза във военни съюзи 4) Гаранции за Украйна. НИКАКВА . Всъщност Москва може отново да нахлуе в Украйна и след това да наложи вето на всяка военна намеса от името на Украйна. (5) Русия поиска Украйна да направи руския официален език (6) Русия също иска премахването на санкциите . «Украйна отменя и не въвежда в бъдеще, а също така публично призовава всички държави и международни организации да отменят и отсега нататък да не въвеждат никакви санкции и ограничителни мерки, наложени след 2014 г. срещу Руската федерация ». 7) Денацификация на Украйна ., селища и други географски обекти ». 8) Ограничаване на броя на АРМИЯ и оборудване . Отбелязва се, че подобни ограничения бяха готови за приемане, но границите на броя на войските не бяха приети. Брой до 100 000 души, 147 минохвъргачки и 10 бойни вертолета. Обхватът на украинските ракети трябваше да бъде ограничен - само 40 км.

СМЕШЕН ПЛАЧ… Когато през Втората Световна война се събираха Чърчил , Рузвелт и сталин – да сте видели поканен Хитлер ? Целта им беше да се унищожи Германия и Хитлер. И СЕГА Е СЪЩОТО – ЦЕЛТА Е ДА СЕ УНИЩОЖИ червената чума - фашистка русия и фашиста путлер. Той ВЕЧЕ заяви , че не само няма да се изтегли от чуждата държава , но иска и още територии. КАКВО СЕ ПРАВИТЕ НА НЕВМЕНЯЕМИ РУСОФИЛИ ? ТУК ДОЛУ РУСОФИЛИТЕ РЕВАТ ЧЕ ФАШИСТКА РУСИЯ Я НЯМАЛО В ШВЕЙЦАРИЯ. Никой и няма да покани нациста путлер. Тъпи русофили , учете история… НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТУК ПО-ЖАЛКИ , НЕУКИ И НЕОБРАЗОВАНИ русофили. За какво ви плаща митрофанова на такива бездарни , необразовани мургавелковци ? Сто държави са се събрали за да унищожат развъдника на ЗЛОТО - рашизма и путлер. Кой би си помислил през 1942 г., че 80 години по-късно Германия ще помага на Украйна да смаже фашистката гадина. /// Американските политици са поставили задача на страната си : да унищожат и разчленят вашият свино-райх. И тях малко ги интересува грухтенето от лайняната ви кочина. Това означава, че на Украйна ще бъдат доставяни оръжия и финансова помощ в неограничени количества. /// Антифашистка коалиция СРЕЩУ ФАШИСТКА РУСИЯ - сега 54 държави (това са тези, които вчера говориха в Рамщайн за по-нататъшна демилитаризация и денацификация на Русия). Кой би си помислил през 1942 г., че 80 години по-късно Германия ще помага на Украйна да смаже фашистката гадина. 800 американских компаний согласились производить оружие для Украины 800 американских компаний подали в Министерство обороны США 1300 предложений по инновационному вооружению, которое они могут производить для Украины.

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА!

Както боклука се е събрал на едно за тази снимка, как не се сети някой да ги прати, където им е мястото. в инсинератора

Щом гръмко отхвърлиха сегашното, второ предложение на Путин, сигурно ще приемат следващото. Само че, то ще включва повече територии.

Соросоидите ни показват, че добре се справят с руския, ето нещичко за тях. "президент США на ответственные публичные мероприятия носит подгузник для взрослых..." :)

Путин заяви че в момента в зоната на СВО има около 700 000 военни. Според мен стават и все повече. След това поляци признаха че съотношението на силите е почти 5 към 1 в полза на Русия, тоест те нямат повече от 100, но айде кажи го да имат 200 000 войника. Все пак не забравяй че руските войници не са със средна възраст от 43 години, не са там на сила и имат голяма мотивация да се бият и останат живи, за да си прибират заплатките. Украйна без натовски войници е свършила. Но да кажем че НАТО направи грешката и вкара военни там. Така, те казаха че имат около 300 000, но те на сам още, на границата има около 120 000, прибави и украинските сили та стават колкото половината руска армия, та дори и по-малко. Колко време ще трябва, преди майките а умиращите натовски войници решат да препискат и да попитат, защо децата им умират в чужда война? Според мен, още сред връщането на първите ковчези. А и ОТАН-а раздаде голяма част от оръжията си с какво ще воюват? Колкото и да се иска на про-украински настроените хора, някакво по-добре предложение, няма да има. Даже поред мен Путин е много щедър, аз мислех че ще иска и Одеса. В началото искаше само 2 територии, никой не прие, Лаврое каза, че колкото повече помощ се праща на Украйна, толкова повече ще се променят целите на СВО, никой не го чу, Да продължават да се бият украинците, след време ще са още повече територии. Ядосаш ли мечката, това се случва.

Таваришч, дотук от всите задунайски ибрици на подивялата ботоксна маймуна, ти печелиш жълтата фланелка. Ако не си онзи пъпъпчив бански идиот, който се галаси да става член кор. то със сигурност трябва да си някой от сектата му. :-)))))))))))

това не е снимка на лидери, а навалица в метрото

на БИВШИ лидери! (А бивши - заради това, че са назначени и/или самозабравли се...) Дори и бай Дъно не се реши да отиде сред тях, та да си изцапа репутацията да се снима с олигофрени...

Браво путлер НАПРАВИ НЕВЪЗМОЖНОТО За няколко седмици Путин успя да: -Въоръжи Украйна като помощ, за която тя НЯМА ДА ПЛАЩА НИЩО -Въоръжи Украйна, както никой не би могъл да си представи -Въоръжи Украйна с най-модерните оръжия, каквито няма в много страни по света. -Обедини Европа, както никой не би могъл да си представи -Да стартира процесите на европейската енергийна сигурност и нейната независимост от руски въглеводороди, което никой не можеше да си представи преди месец - Напълно да се маргинализира. „Геният“ на Путин е просто невероятен! Съгласете се, че постигането на такива доставки, които САЩ не искаха да приемат дори след анексирането на Крим, избухването на войната в Донбас и дори свалянето на гражданския Боинг, изисква специални способности.

Удължи границата на НАТО с има няма още 1200 км след като Финландия влезе алианса. Направи Балтийско море вътрешно за НАТО след като и Швеция се присъедини. Подсили Украинската национална идентичност както никой друг не би могъл да успее да го направи. И в заключение явно на руснаците не им върви на лидери!

Браво путлер НАПРАВИ НЕВЪЗМОЖНОТО За няколко седмици Путин успя да: -Въоръжи Украйна като помощ, за която тя НЯМА ДА ПЛАЩА НИЩО -Въоръжи Украйна, както никой не би могъл да си представи -Въоръжи Украйна с най-модерните оръжия, каквито няма в много страни по света. -Обедини Европа, както никой не би могъл да си представи -Да стартира процесите на европейската енергийна сигурност и нейната независимост от руски въглеводороди, което никой не можеше да си представи преди месец - Напълно да се маргинализира. „Геният“ на Путин е просто невероятен! Съгласете се, че постигането на такива доставки, които САЩ не искаха да приемат дори след анексирането на Крим, избухването на войната в Донбас и дори свалянето на гражданския Боинг, изисква специални способности.

ВСИЧКИ ЦЯЛ СВЯТ ПОМАГА НА УКРАЙНА Украйна е подкрепена от 132 държави, а Русия от две и половина, ТОВАЛИ ВИ Е : „Целия свят пидкрепя Русия“ ха, ха, ха А НЕКА русоробите ДА СИ ЧЕШАТ РЯПАТА. Пропагандистите пръскат отрова от яд и завист . Не трябва да имаш 100 рубли, но имай 100 приятели (американска поговорка) Всичко, което Ватники остава са истинските им приятели . -Ирански молли - Венецуелски комунисти -Севернокорейски чекиджии - сирийски химик -Лукашенко... май повече няма приятели. . Трудно е да се намери държава в необятния свят, с която Кремъл да не си е развалил отношенията! Ватниците не обичат никого, нямат приятели, а само врагове. (ватниците просто не могат да съществуват без врагове. Дори и да нямат врагове, те ги измислят или създават) /// С руската Педерация са само народите от Африка и то най-бедните и най-изостаналите. На които путлер им плаща за да имитират „приятели“ Дори Южна Америка се отрече от Руската федерация, както дори Венецуела се отрече от чумата. /// -Ирански молли - Венецуелски комунисти -Севернокорейски чекиджии - сирийски химик Нам таких друзей не надо! Нямаме нужда от такива приятели! https://www.youtube.com/shorts/u0jHAoGoeU4?feature=share

Байдън отдаде чест на Зеленски! Довършиха Путин - Украйна я вкарват в НАТО. Русия ще плати за всичко. https://youtu.be/l-U_yU4OH6o

еврогейчески сънища... Жълто-кафявата преса може да пише и че бай Дъно е казнал на Марс с реактивния си памперс...

Какъв малоумен евродебилен кретеноид трябва да си, че да не ти сгрява тъпата кратуна, когато ти го казват в прав текст: "Америка застава на страната на Украйна не от милосърдие, а защото това е в наш стратегически интерес" На НИКОЙ НА МУ ПУКА ЗА ОСРАЙНА... на всички изроди Русия им е проблема, и че избиват украинците им е допълнителен кеф.

На подивялата ботоксна маймуна ѝ казаха, ясно и категорично - Иди на х...й! А тукашните задунайски ибрици могат само да му бришат осрания гъз и да лаят и плашат гаргите. Ботоксния идиот е наврян в ъгъла. Тавариш Си така му е стиснал топките, че няма мърдане, а Индия, Бразилия и те му казаха бай-бай. Т.н. РФ вече е отрязана от финансовите пазари и е обратно във времената на СССР. Така че таваришчи задунайци лайте си на воля, само ни галите ухото с тоя помиарски вой :-)))))))))))))))

разярен пекинез му се вика на туй твоето...

Е па съм по добре от теб. Ти си кварталния дръглив помияр. :-)))))))))

Близо до Волчанск руските военновъздушни сили попаднаха в украински КОТЕЛ Популяризирането на въоръжените сили на Украйна във Волчански се потвърждава от Джулиан Репке, анализатор от германския вестник БИЛД . Според него окупаторите вече са изгонени от центъра и на север от града, част от руските сили «са заобиколени и отрязани ». «Украинските въоръжени сили възвръщат нови позиции в северната част на Волчанск. Руските войски продължиха да отстъпват », каза Репке. /// Руски «военен кореспондент » призна истината, която е неприятна за окупаторите 25/05/2024, Украинските въоръжени сили започват контраатака. Руският пропаганден телеграмен канал «Рибар », близък до ГРУ, заяви, че украинските въоръжени сили са спрели настъплението на окупаторите в района на Харков. «Вероятно ще разкрием ужасна тайна, която е неудобна за допускане в ура-патриотическият сегмент. /// Е НЕЩАСТНИ РУСОФИЛИ ПРЕВЗЕХТЕ ЛИ ХАРКОВ… Медии: Руснаците започнаха да се оттеглят С БЯГСТВО от Волчанск под натиска на 36-та бригада на украинските въоръжени сили Морски пехотинци от 36-та бригада от Николаев извършили гръмоотвод. Войниците на украинските въоръжени сили показаха документи и жетони на пленени руски военни. https://youtu.be/xpiDOFjSJeA

Когата едната страна в конфликта печели, всяко следващо нейно предложение за мир, ще бъде с повече изисквания от всяко предно предложение. Путин не прави никакви предложения които англосаксонските пирати не биха направили ако бяха в неговото положение.

Е НЕЩАСТНИ РУСОФИЛИ ПРЕВЗЕХТЕ ЛИ ХАРКОВ… Ако не са загран отрядите , до сега орките щяха да избягат. Но така е по-добре – оззад ги убиват чеченците, отпред украинците. Украинските въоръжени сили освободиха по-голямата част от Волчанск, принуждавайки окупаторите да направят отчаяна стъпка 06/9/2024 Някои от руските отряди бяха обкръжени , сега върви тяхното унищожаване. Украинските въоръжени сили успяха да завземат по-голямата част от Волчанск в района на Харков, а части от руската армия, които не се отказват от опити завземане на територии, са под контрол на огъня. Руските командири дори трябваше да направят отчайваща стъпка - да създадат бараж (загран отряди) от чеченски специални сили « Ахмат», чиято основна цел е да хванат дезертьори. Путин хвърля хората на Кадиров като загран отряди в посока Харков! https://youtu.be/5d0Xfso84ik

изпуснал си да споменеш украинските заградителни отряди

"Харко" сам ще падне, когато хохлю остане без армия, което е текущата цел на задачата...