Коментари - 13 от 93 страни в мирната среща за Украйна не подкрепиха заключителния документ | Днес.dir.bg

Коментари - 13 от 93 страни в мирната среща за Украйна не подкрепиха заключителния документ | Днес.dir.bg

Коментари

То войни винаги е имало и винаги ще има, но това не е проблема! - Проблемът е, че после започва една такава "борба за мир", че камък върху камък не остава!...

След ликвидацията на пРоссия, войните по Земята рязко ще намалеят Врътне ли се крана на паричните потоци от пРоссия към терористичните режими на Сирия, Хамас, С.Корея, Венесуела, Еритрея и т.н., рязко ще намалеят и войните между народите ...

Голяма смешка преговорите трябва да са между Украйна и Русия, останалите 92 са излишни...А върховна жалкарщина е да не участва една от страните, а други излишни 92 участват, Ясно е, че иде реч за мир . Русия не може да бъде победена, лошото , че всички страдаме заради еврейските алчници...

що не прочетеш в историята колко пъти русия е лазила на колене??

Пак ще лази, и пак ще се моли за подаяния мършата ... Това заслужава, заради наглите и безочливи имперски амбиции ....

Поне 3,5 милиарда не подкрепят документа...

Този театър няма да заблуди никого, че Украйна, НАТО и ЕС са за мир. Не можеш да провеждаш мирна среща, без да поканиш една от страните. Освен това, победителя определя условията, не победения. НАТО и Украйна губят

прав си! победителя определя условията, победения плаща репарациите! след края на тази агресия да не вземеш да си промениш мнението, ей!!

Абсолютно безсмислена конференция.Те най важните и големи държави не са подкрепили декларацията ,а такива въшкари като нас Словения,Хърватска и др. са били за.Смешно и глупаво.

ПЪРВО ДЪРЖАВИТЕ СА 56 ВТОРО МИРНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА КОЯТО СИ СПРЕТНАХА ЯК КУПОН ЕДЕНЕ ПИЕНЕ ПОДАРЪЦИ ВРАТОВРЪЗКИ И ЧАНТИ И НЯКАЯ ЗГОДНА ...........

Тия си спретнаха голям и скъп купон - кой плаща ?!

пРоссия ще плаща, ако не си разбрал ....

Сметки без кръчмар и твърде лицемерно: ..."Следващата конференция за мир в Украйна може да се проведе след 1 или 2 години, каза латвийският президент " А дали ще я има Украйна след 1-2 години?

Украйна ще я има, но пРоссия ще е пламнала в поредната гражданска война ... Когато напуска завинаги Русия на път за Германия, композиторът Михаил Глинка се съблякъл на границата съвсем гол и захвърлил дрехите си на земята, да не би случайно да са заразени с руския дух, плюл на руската земя и извикал: „Дай Боже, никога повече да не видя тази мерзка страна и нейните жители!“

Отрицателните оценки от руските тролове, ясно показват правотата на мнението Ви!

България гласувала ли е и как?

Естествено - за . Така е наредено . Все пак ,, суверенна " държава сме .

Логично е да гласува ЗА, все пак путака е престъпник !!!

1234 от пасоля пак са го били по празната кратуна

Ама защо така.1234 знае всичко,гледам,че е много активен когато става въпрос да се защитава Русия и то всеки ден с часове.Може би добре плащат.

Когато ви написах, че може би сте сте ИДИОТ, не беше обида, а точно ви обясних какво визирам под думата. Ако смятате, че Украйна ще победи Русия, то да ИДИОТ сте, не става дума за мнение, имайте си го, става дума за реалности. Мексико може ли да победи САЩ? Вярата в невъжможни неща ви прави това което съм написал, това имам предвид. Относно Русия 1991 и сега, не може да бъде правено сравнение, аз съм бил в Русия и малко преди 1991 и се усещаше, че СССР си заминава. Вие погледнете къде са Американските войски и бази и тогава ми коментирайте какъв натиск и колко лоша била Русия, коментирайте превратите на ЦРУ, войните на САЩ по цял свят. Аз Руска история, както Българска съм чел, има много неща който може и да са така, може и да не са така, има и неща дето са 100% така, например, че Русия е била против Съединението, по имперски прични, по подобни причини САЩ НИКОГА няма да позволят на България да има силна армия. Само си спомнете какво се случи когато Турция купи С-400, а не Пейтриът, за какъв рев ставаше дума. Като си пишем, нека огледаме и двете страни, ама с факти. И за пореден път пиша, че никой не ми плаща, а всичко е собствено мнение, по възможност близо до реалностите и подплатено с ФАКТИ. Прекрасно, че не сте русофоб, омразата води само до деградация.

Вие пак не разбирате за какво става въпрос.Никъде не съм написал,че Украина ще победи,въпроса е кой е виновен,че измират хиляди невинни хора,които в случая са украинци.Аз не взема страна на Украина защото съм русофоб или обичам Украина.Въпроса е морален.Аз съмм българин и мене ме интересува предимно България и българския народ.Колкото за ЦРУ и проблемите на САЩ по света мога да съпоставя в случая КГБ,ГРУ,руската армия,кпято също е дерибействала по света,частната армия Вагнер,която също е била в различни региони със съгласието на руското политическо ръководство.И точно това е вашия проблем-когато говорите за реалности поне ги посочвайте.Реалност е например,че и руснаците правят същото,което и американците,с тази разлика,че ви е неудобно да го признаете.Тоеа е реалността,не това което на вас ви се иска колкото и да ви е тъжно.И въпреки,че не съм съгласен с вас не си позволявам да ви наричам ИДИОТ.Пак казвам-въпрос на образование,възпитание и култура-все важни неща които отделят човешкия род от животните.

бразилия, мексико, са , южна африка, индия, индонезия, армения ,баохрейн, тайланд, либия, оае, колумбия, ватикан! ко да му речеш??? липсват венецуела, куба , кимченирия и науру!

пък накрая пак се появиха отцепници;)

чат-пат... Не могат всичките да се намират във вечен транс...

Аз вчера написах, че държавите от БРИКС са пратили треторазрядни чиновници на конференцията с цел да разузнаят какви шизофрении ще се обсъждат, да похапнат, да докладват на другаря Путин, те пък взели, че и саботирали на всичко отгоре :-)! Тука разни соросоиди шизофреници ми се смяха, а то тя каква стана, пак ще ги боли глава.

А какво е "БРИКС", освен една куха лишена от смисъл абревиатура, от поредните кухи обещания и оправдания за обитателите на държавите членуващи в "БРИКС" ?!

Докато тия си халюцинират, на фронта за последните 3 дена Руснаците си взеха Георгиевка, днес Зеленое, на 2км са от това да отрежат главният път за снабдяване на ВСУ в Донбас. Подобни новини си има всяка седмица, тоест ВСУ губят, обаче тия тръгнали да поставят условия. Тотална шизофрения.

Такъв случай във военната история няма. Губещият на фронта да поставя условия на печелещия на фронта към момента. Тези верно са тотални шизофреници. Още миналото лято след пълният разгром на така наречената перемога трябваше да преговарят.

Ами трябваше, ама не им дават. Абсолютно съм сигурен, че обикновените Украинци им е ясно, но хунтата в Киев е сложена да ги праща да умират за да отслабват Русия. Като САЩ решат, че е достатъчно, ще си качат слугите на самолета за САЩ и войната ще приключи.

Една напълно измислена от Зелебоба и приятели конференция, завършила с пълен провал !

Пути изпусна последния влак... сега ще има Госпади помилуй!Госпади помилуй!Госпади помилуй!Госпади помилуй! Ха ха ха ха ха ха

ще е бъде поканено на следващата среща... тъй и тъй и на тази "среща преливаха от пусто в празно;)

Ватиканът написал препоръки за мир на Путин. Путин да отиде на колене при г-н Зеленски и да моли: - Госпади помилуй!Госпади помилуй!Госпади помилуй!Госпади помилуй! Ха ха ха ха ха ха

Няма кво да шикалкавят европедалите. С Русия не е оферта да се воюва. Наркомана трябваше да приеме условията на Москва март 2022. Но си е тъп наркоман. Онази лукова глава борката палячото го насъска да трепе мечката. Чертаха карти с разпарчатосаната Русия. А сега са се карали в кулоарите на конференцията кой първи ще надуе кавала на дядя Вова. Европедалите хем слаби, хем с претенции.

ех тия лоши украинци . Не искаха хубавото руско робство а избраха човешката свобода.. и са готови да умират за нея.. колко са глупави.

Колкото на вас са ви дали правото да пишете, че Българите са с Украйна, толкова и Украинците са избрали свободата! Всъщност Украинците гласуваха за Зеленски след като им обеща МИР с Русия, обаче вместо това той им спретна ВОЙНА. В момента Украинците го ловят като ДИВИ ЖИВОТНИ по улиците, противно на вашите убеждения. Другият факт е, че правителството на Украйна са продажни шизофреници с промити мозъци, дето вярват в утопии и си избиват хората за тях в името на интересите на САЩ. Вие например сте добър пример за подобен род човек с диагноза, не е обида, а факт.

Препоръчвам на 1 2 3 4 да отиде да живее при любимия си вожд Путин,където цъфти от демокрация и справедливост като изключиме факта,че се избиват всички опоненти на режима там.Само болен мозък може да продължава да твърди,че Украина е направила войната.Всичко е плод на импералистическите въжделения на Путин,който ако може ще завладее половин Европа.Ако се чувстваш поне малко българин прочети история и виж какво Русия е направила на България поради същите тези въжделения за световно господство.Никой не отрича помощта на Русия през 1877-1878 година,но тази помощ е изплатена в следващите 15 години със златни левове и то в пъти повече от необходимото.От там нататък Русия винаги е работила срещу България независимо от договора за взаимопомощ,който е подписан след 1878 година с който Русия се задължава да помага с вийска на България.Затова и са изплатени тези пари.Въпреки всичко Русия отказва помощ срещу Румъния през Балканската война и не само това,но помага на Румъния да завземе територии от нас.За след тези години даже не искам и да говоря,нищо добро от тях не сме видяли.Бъди поне малко българин. Не мразя руските хора,защото и те са нещастни,но техните политици винаги са гледали към чужди земи.Недей да гледаш с путински очила на нещата,следвай историята,но тази която не е писана от победителите.

Всъщност бил съм в Русия много пъти от единия и край до другия, там има много повече демокрация и справедливост, аз не съм виновен, че вие сте облъчен от пропаганда и русофобия. Идеални неща няма, но условията за живот и бизнес в Русия са по-добри отколкото в България, напук на вашите опорки. В повечето случай такива като вас не са стъпвали в Русия, а ако са, са били там за седмица и после стават експерти по Русия. Само да ви кажа, че съм живял и в САЩ много дълго време и мога да направя паралели, както хубави, така и лоши. Моята идея тук е да разбивам УТОПИИ на видни СОРОСОИДНИ ШИЗОФРЕНИЦИ, примерно как щели да ПОБЕДЯТ Русия. Вие съдейки по написаното сте яко подкован русофоб, лошо няма, истината е някъде по средата, но ако мислите, че исканията на Украйна са РЕАЛИСТИЧНИ, значи сте и ИДИОТ. Под идиот разбирам хора живеешщи в паралелни реалности и защитаващи виртуални истини и пропаганда. Моят съвет е, гледайте какво се случва на терен и анализирайте реалностите, за да не ви боли глава после. А кой е лош и добър, историята после ще покаже с времето. Нито вие го знаете, нито аз.

Не съм русофоб,изхождам от историята на България,от тази,кпято не е писана от победителите.Ще ви препоръчам и на вас да поглете някой ден тази история,а не да разсъждавате от гледна точка на пристрастия.Не зная колко време сте живели в САЩ,аз живея в Орегон от 29 години и също мога да преценя и добрите и лошите неща като не защитавам САЩ за проблемите,които са създали по света,но същото важи и за Русия.Проблема е,че отъждествявате Сорос със САЩ.Сорос не е САЩ,там живеят и други хора и смея да твърдя,че доста американци не го обичат.Колкото до това,че в Русия има повече демокрация това е ваше мнение.Да наричате някой ИДИОТ само за това,че не есъгласен с вас говори за вашето възпитание и култура.Въз основа на вашите твърди възгледи без компромиси към другомислещите аз също мога да изкажа предположение,че при толкова престой в Русия сте купен и вербуван да лобирате за тях.Не съм сигурен,но така изглежда.Както казах позицията ми срещу Русия се базира на исторически данни и съвременните реалности показват,че промяна в политиката на тази държава няма.Това няма нищо общо с руския народ на който свалям шапка защото много е преживял и е успял да запази доброта и душевност.Бил съм в Русия един път през 1991г,когато бяха на купонна система,бяхме закъсали за хляб и независимо,че имахме пари не можехме да купиме,защото нямахме купони.Дадоха ни хляб и отказаха пари.Така че виждате,не съм русофоб,просто не обичам политиката,която Русия от край време провежда към по малките държави,а именно арогантност и позиция на силния.Право е да имате мнение,даже и платено-не го налагайте на другите и не ги наричайте ИДИОТИ ако не го приемат.

Реално, онова от 22 е по-лошия вариант - управлението в Украйна е имало много добър вариант - изпълнението на февруарското съглашение от 2014, не го е изпълнило. После Минск 1 - не го е изпълнило. лош вариант - Минск 2- не го изпълни. Та се стигна до по-лошия - истамбулските предложения. А сега остава само много лошо и ужасно.

Да ,така е,но Русия не си изпълни договорите от 1993 година и то нарочно.Това до голяма степен доведе до нови преговори от Минск,които бяха много по лоши за Украина и тогавашните управници в Украина,които бяха хора на Путин ги ратифицираха като минираха ситуацията.Това от своя страна доведе до надигане на крайните националисти и духа излезе от бутилката.Путин много точно изгра партията като се опря на тогавашната власт в Украина,създаде ситуация за провокации и накрая каза,че Украина е виновна.Ако говориме за войната в Украина трябва да се върнеме назад до 1993 г и от там насам да се гледат нещата едно по едно за да се разбере точно проблема.Като казвам много хора гледат от 2014 инасам,което не дава реалната представа за нещата.

@нико - онова 1994-та, а не 1993-та - будапешкия меморандум редполагам? Само че САЩ първи са го нарушили с икономически натиск срещу управлението на Украйна през 2013-та.

Прав си -1994 година,не отричам ролята на САЩ,но между 1994 и 2013 година Русия имаше време да изпълни договорките от тяхна страна.Украина направи най важното-издаде си на Русия всички ядрени оръжия.

@никола - Русия го е изпълнявала, докато САЩ не са го нарушили през 2013 с икономически натиск срещи управлението на Украйна. Щом едната страна е нарушила този меморандум, той губо сила.

@нико - всички страни са го спазвали до 2013, когато САЩ го нарушават, специално точка 3. След като една страна го е нарушила, той става недействителен.

Добре де, до какъв документи стигнаха тези мислители? Нали щяха да подготвят ултиматум за Русия. Напишете някакво резюме!

По важно е да се пише че 13 от 93 страни не са подкрепили! А защо не пишат че 80 от 93 са подкрепили ??? Нарича се тенднциозно представяне на фактите! Но нищо ново за тази медия!

Какво подкрепиха тези 80 от 93 страни? Малко смехотворно и отвлечено ли е, че не се публикува?

Резюме - "обсъдихме и решихме, че трябва да участва и Русия. Решението на тази среща е, че трябва да има още срещи, но вече с Русия. Ама да знаете - Русия е лоша, ама ние сме измислили правила и тя е лоша. Защото не следва нашите правила. Ама все пак без нея не може да се реши нищо". Още от там - от Аржентина - "яяя... Русия я намя? Аз да си ходя, защото е безсмислено". Камала Харис "Каква среща! Ама аз имам предизборна кампания в САЩ, та кое е по-важно?" и си тръгна,

НАТО да е по-кротко и да си спомни как преди десетилетия Съюза тогава спаси света,а сега пази БОЖЕ да не го затрие заради една Украйна,всъщност какво означава името Украйна,че е в края на нещо,когато е наимрнувана с това име предполагам е била част от страна огромная,ем то на мен понякога ми липсва мъничко соца!

ОНИЯ да прочете малко история и да разбере,че ако не беше втория фронт отворен от британци,американци,австралийци,канадци и т.н. Съветския съюз щеше да е минало.Когато се говори за сериозни неща трябва да се подкрепят с нещо реално,а реалността е,че СС получи не само подкрепа от армиите на тези държави,но също оръжие,храни,самолети и т.н.Без тях СС нямаше как както ти се изразяваш да спаси света.

Следващата конференция може да се проведе след 1 или 2 години за мир в Германия и Франция!!!

Има логика. Руснаците знаят пътя и до двете държави. Ходили са до там.

Гениално заключение, че войната "причинява големи страдания". Тези умове от 90 държава колко ли време са го мислили докато го родят. И дори не са единодушни! Само кетъринга изядоха. Мъка, мъка...

Сговорна дружина - слепи ги ражда!

След 2 години ще поканят Русия, обаче ще има проблем с поканването на Украйна....

10000000000000000+++

Проблем с присъствието на путин !!!

Из близкия изток в Африка къде ли не се трепят ма не виждам да правят конференции, значи с тая Украйна има нещо гнило и ние знаем какво е то - интереса клати феса. Жалко за ЕС не беше лош проект но щатите му видяха сметката - Европейците обаче сами сме си виновни с такива лидери дето ги търпим толкоз - това Боджо, тоя Макрон, Шолц Молц фани единия удари другия.

краварски тулуп си го каза в прав текст: "В недрата на Украйна има заровени ресусрси за между 10 и 13 трилиона долара! Не можем да си позволим лукса да не им "помагаме"!..."

"Следващата конференция за мир в Украйна може да се проведе след 1 или 2 години, каза латвийският президент " Явно конференцията е била голям успех. Може да се познае, че Камала и Шолц си биха камшика първия ден, а Джо дори не се появи, а ходи да проси за пари за кампанията в ЛА.

Европедерете па с пръс у г_з... Начи, ако броиме както ЕК иска за ЕС с обикновено мнозинство представено по брой население, 2/3 от населението на страните участващи в сумито не подкрепя заключителнию дукимент...

Бой по Кравария до остъкляване!

дядя Вова, че не им прати едно Кинжалче хабер, както бяха събрани всичките мърди на куп...

Ватиканът не подкрепя,значи таз декларация не е богоугодна.

Да не би Путин да е започнал да слуша Ватикана?? :) :) :) Да почне да слуша, да видим, какво ще се случи.

80 държави постигат съгласие, а някакви 145, дето са в БРИКС се въздържат, така или иначе! Ах, колко сте жалки! А, след година, когато Украйна се свие до размерите на Латвия или Булгаристан, тогава могат да организират резерват за индианци и на нейна територия, под егидата на САЩ разбира се, защото те единствени имат опита в подобно начинание !!!

Колко са в БРИКС, психар??

2 милиарда не подкрепят Само Индия е 1.3 млд, другите 80 страни колко население имат и меродавно ли е тяхното мнение???

13 - те нямат нужната мотивация, за да подпишат. А може и да имат...

От малоумни евроатлантици , какво да очакваме?

Предложението на Путин за мир в Украйна е твърде великодушно към Запада в залеза на неговата глобална хегемония !!! Знае се, че първото предложение на Русия, винаги е НАЙ-ДОБРОТО!!! защото следващото предложение на Путин (а първите две бяха през ноември-декември 2021 г. и март-април 2022 г.) очевидно ще бъде по-лошо от сегашното, а динамиката на военните действия не оставя на Украйна никакъв шанс да си върне загубените територии, но увеличава вероятността да загуби нови !!!

Слушайте сега, аз какви обяснения на ситуацията ще ви разправям по тв-то от утре.

Зеленский признал, что хочет присутствия России на втором саммите мира. ▪️«Если Россия будет присутствовать на втором саммите это будет означать, что она хочет мира и что она решила закончить войну. Сама ли она этого захочет, либо ее заставит мировое сообщество - для нас не важно. Для нас важен результат - окончание этой войны», - сказал Зеленский. ▪️Он также заявил, что Украина готова начать переговоры с Россией уже завтра, если Москва "будет уважать территориальную целостность". Клоуна забрани преговорите с Русия със закон. Сега същият клоун ни казва, че ще наруши закона който подписа. Абе не бива да се допускаш до там да воюваш с Русия. Рискуваш да изчезнеш завинаги.

Абе майната им на тия 13, кви са тия бе ? Важното е, че наш Главчо е заявил, че Русия трябва да се изтегли от Крим ! Буахахаха, шта ... и в счетоводителя прост !

Ми къ - Главчо рулз :-)

80 държави постигат съгласие, а някви, дето са в БРИКС се въздържат, така или иначе! Подкрепата е супер мощна в крайна сметка, но се изтъква че някакви леви соц държави не подписали. Ах, колко сте жалки!

Така е, остава и Украйна да се съгласи с постигнатата декларация от събора, ама тя не иска.

"Войната на Русия в Украйна причинява големи страдания, се казва в заключителната декларация от срещата на върха..." Затова давайте да изпращаме още и още оръжия на киевския режим!

В Киев е джурасик парк в момента. Нацисти се бият с многополови излезли на гей парад. Бой, бой. Шоуто е пълно. Абе все еврогейски ценности.

Кой те пусна от зоопарка?

По една конференция на две години, белким на някой му светне нещо. С тази скорост първо ще открият неутриното, камо ли да си променят мисленето. Явно никой не го е еня за украинците, освен Путин.

Клакьорите лаят ли лаят, той кервана си върви и без вас!

Те тези ако ще се събират на втора мирна конференция след 2 години и след още 2 години вече на финалната на която ще решат да поканят и Русия не е ясно за това време къде ще бъде фронта и дали ще има нещо останало от Украйна,

Така, така, след година-две, когато Украйна се свие до размерите на Латвия или България, могат да организират резерват за индианци и на нейна територия.

Вместо да стане масовка за ново демонизиране на Русия, то се превръща в клуб на анонимни наркомани, които трябва да убеждават 3алелски как да води здравословен живот. От самите снимки на 3аленски от форума личи неприкрита неприязън към участващите, явно не са му на нивото.

Трудно се воюва срещу голяма дуржава. Курабийките на майдана вкусни ли бяха ?

Така е. Аз го разбрах по трудния начин. Учете история И не воювайте с Русия. Това е забранено

Тази среща се провали още преди да е започнала и само още веднъж показа какви гнусни лицемери са сатанистите от САЩ и техните марионетки. За плазмодиите от Еврогейския съюз коментарите са излишни.

В ООН членуват 193 държави

Зелю посран до ушите ще се прибере в умиращата си държава!

Едва ли ще се прибира в Украйна за повече от няколко часа - то там отдавна не е безопасно за него, ама не от руска ракета. И от ден на ден става по-опасно ;) Абе както са казали мъдрите хора: Каквото сам си направиш и най-големият ти враг не може да ти го стори!

Дойдохме ли си на думата!Широкото тръбене за 93 държави на този цирк,май се оказа въздушен балон!Светът май не подкрепи нацистка Украйна!

Този сериозни ли мисли че след 2 години изобщо Украйна ще съществува та да има нова среща за мир там? Те нямат и 250 000 войника вече като бройка. За морал, средна възраст (която е 43 години в момента) и подготовка (както физическа, така и техническа) и дума не може да има. Срещу тях има 700 000-на руска армия, все млади момчета, тренирани, въоръжени (с лопати естествено), въртят ги (тоест там, където са най-тежките боеве през 1-2 седмици се сменяват войниците) за натрупване и на боен опит. Мотивирани, защото получават добри парички и основно, защото печелят на всички фронтове, от там и другата мотивация на победители. И този ми говори за Украйна след 2 години... до тогава, костите им фашистки ще са изгнили под земята а зеления ще се препича на някой плаж, ако не го думне някой негов човек до тогава, за всичката мерзост и всички неволи, които причини на горкия и изстрадал украински народ, брат срещу брата да изправя, този мръсен клоун, долна американска подлога!

И така вече трети ден. Отново бодра, но инфантилно путинистка пропаганда. Позната е!

браво бате. с няколко реда обясни всичко на шестополовите. дано те разберат. или имат по-важна работа. да преминат на седми пол

Коментари - 13 от 93 страни в мирната среща за Украйна не подкрепиха заключителния документ | Днес.dir.bg

Коментари - 13 от 93 страни в мирната среща за Украйна не подкрепиха заключителния документ | Днес.dir.bg

Коментари

То войни винаги е имало и винаги ще има, но това не е проблема! - Проблемът е, че после започва една такава "борба за мир", че камък върху камък не остава!...

След ликвидацията на пРоссия, войните по Земята рязко ще намалеят Врътне ли се крана на паричните потоци от пРоссия към терористичните режими на Сирия, Хамас, С.Корея, Венесуела, Еритрея и т.н., рязко ще намалеят и войните между народите ...

Голяма смешка преговорите трябва да са между Украйна и Русия, останалите 92 са излишни...А върховна жалкарщина е да не участва една от страните, а други излишни 92 участват, Ясно е, че иде реч за мир . Русия не може да бъде победена, лошото , че всички страдаме заради еврейските алчници...

що не прочетеш в историята колко пъти русия е лазила на колене??

Пак ще лази, и пак ще се моли за подаяния мършата ... Това заслужава, заради наглите и безочливи имперски амбиции ....

Поне 3,5 милиарда не подкрепят документа...

Този театър няма да заблуди никого, че Украйна, НАТО и ЕС са за мир. Не можеш да провеждаш мирна среща, без да поканиш една от страните. Освен това, победителя определя условията, не победения. НАТО и Украйна губят

прав си! победителя определя условията, победения плаща репарациите! след края на тази агресия да не вземеш да си промениш мнението, ей!!

Абсолютно безсмислена конференция.Те най важните и големи държави не са подкрепили декларацията ,а такива въшкари като нас Словения,Хърватска и др. са били за.Смешно и глупаво.

ПЪРВО ДЪРЖАВИТЕ СА 56 ВТОРО МИРНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА КОЯТО СИ СПРЕТНАХА ЯК КУПОН ЕДЕНЕ ПИЕНЕ ПОДАРЪЦИ ВРАТОВРЪЗКИ И ЧАНТИ И НЯКАЯ ЗГОДНА ...........

Тия си спретнаха голям и скъп купон - кой плаща ?!

пРоссия ще плаща, ако не си разбрал ....

Сметки без кръчмар и твърде лицемерно: ..."Следващата конференция за мир в Украйна може да се проведе след 1 или 2 години, каза латвийският президент " А дали ще я има Украйна след 1-2 години?

Украйна ще я има, но пРоссия ще е пламнала в поредната гражданска война ... Когато напуска завинаги Русия на път за Германия, композиторът Михаил Глинка се съблякъл на границата съвсем гол и захвърлил дрехите си на земята, да не би случайно да са заразени с руския дух, плюл на руската земя и извикал: „Дай Боже, никога повече да не видя тази мерзка страна и нейните жители!“

Отрицателните оценки от руските тролове, ясно показват правотата на мнението Ви!

България гласувала ли е и как?

Естествено - за . Така е наредено . Все пак ,, суверенна " държава сме .

Логично е да гласува ЗА, все пак путака е престъпник !!!

1234 от пасоля пак са го били по празната кратуна

Ама защо така.1234 знае всичко,гледам,че е много активен когато става въпрос да се защитава Русия и то всеки ден с часове.Може би добре плащат.

Когато ви написах, че може би сте сте ИДИОТ, не беше обида, а точно ви обясних какво визирам под думата. Ако смятате, че Украйна ще победи Русия, то да ИДИОТ сте, не става дума за мнение, имайте си го, става дума за реалности. Мексико може ли да победи САЩ? Вярата в невъжможни неща ви прави това което съм написал, това имам предвид. Относно Русия 1991 и сега, не може да бъде правено сравнение, аз съм бил в Русия и малко преди 1991 и се усещаше, че СССР си заминава. Вие погледнете къде са Американските войски и бази и тогава ми коментирайте какъв натиск и колко лоша била Русия, коментирайте превратите на ЦРУ, войните на САЩ по цял свят. Аз Руска история, както Българска съм чел, има много неща който може и да са така, може и да не са така, има и неща дето са 100% така, например, че Русия е била против Съединението, по имперски прични, по подобни причини САЩ НИКОГА няма да позволят на България да има силна армия. Само си спомнете какво се случи когато Турция купи С-400, а не Пейтриът, за какъв рев ставаше дума. Като си пишем, нека огледаме и двете страни, ама с факти. И за пореден път пиша, че никой не ми плаща, а всичко е собствено мнение, по възможност близо до реалностите и подплатено с ФАКТИ. Прекрасно, че не сте русофоб, омразата води само до деградация.

Вие пак не разбирате за какво става въпрос.Никъде не съм написал,че Украина ще победи,въпроса е кой е виновен,че измират хиляди невинни хора,които в случая са украинци.Аз не взема страна на Украина защото съм русофоб или обичам Украина.Въпроса е морален.Аз съмм българин и мене ме интересува предимно България и българския народ.Колкото за ЦРУ и проблемите на САЩ по света мога да съпоставя в случая КГБ,ГРУ,руската армия,кпято също е дерибействала по света,частната армия Вагнер,която също е била в различни региони със съгласието на руското политическо ръководство.И точно това е вашия проблем-когато говорите за реалности поне ги посочвайте.Реалност е например,че и руснаците правят същото,което и американците,с тази разлика,че ви е неудобно да го признаете.Тоеа е реалността,не това което на вас ви се иска колкото и да ви е тъжно.И въпреки,че не съм съгласен с вас не си позволявам да ви наричам ИДИОТ.Пак казвам-въпрос на образование,възпитание и култура-все важни неща които отделят човешкия род от животните.

бразилия, мексико, са , южна африка, индия, индонезия, армения ,баохрейн, тайланд, либия, оае, колумбия, ватикан! ко да му речеш??? липсват венецуела, куба , кимченирия и науру!

пък накрая пак се появиха отцепници;)

чат-пат... Не могат всичките да се намират във вечен транс...

Аз вчера написах, че държавите от БРИКС са пратили треторазрядни чиновници на конференцията с цел да разузнаят какви шизофрении ще се обсъждат, да похапнат, да докладват на другаря Путин, те пък взели, че и саботирали на всичко отгоре :-)! Тука разни соросоиди шизофреници ми се смяха, а то тя каква стана, пак ще ги боли глава.

А какво е "БРИКС", освен една куха лишена от смисъл абревиатура, от поредните кухи обещания и оправдания за обитателите на държавите членуващи в "БРИКС" ?!

Докато тия си халюцинират, на фронта за последните 3 дена Руснаците си взеха Георгиевка, днес Зеленое, на 2км са от това да отрежат главният път за снабдяване на ВСУ в Донбас. Подобни новини си има всяка седмица, тоест ВСУ губят, обаче тия тръгнали да поставят условия. Тотална шизофрения.

Такъв случай във военната история няма. Губещият на фронта да поставя условия на печелещия на фронта към момента. Тези верно са тотални шизофреници. Още миналото лято след пълният разгром на така наречената перемога трябваше да преговарят.

Ами трябваше, ама не им дават. Абсолютно съм сигурен, че обикновените Украинци им е ясно, но хунтата в Киев е сложена да ги праща да умират за да отслабват Русия. Като САЩ решат, че е достатъчно, ще си качат слугите на самолета за САЩ и войната ще приключи.

Една напълно измислена от Зелебоба и приятели конференция, завършила с пълен провал !

Пути изпусна последния влак... сега ще има Госпади помилуй!Госпади помилуй!Госпади помилуй!Госпади помилуй! Ха ха ха ха ха ха

ще е бъде поканено на следващата среща... тъй и тъй и на тази "среща преливаха от пусто в празно;)

Ватиканът написал препоръки за мир на Путин. Путин да отиде на колене при г-н Зеленски и да моли: - Госпади помилуй!Госпади помилуй!Госпади помилуй!Госпади помилуй! Ха ха ха ха ха ха

Няма кво да шикалкавят европедалите. С Русия не е оферта да се воюва. Наркомана трябваше да приеме условията на Москва март 2022. Но си е тъп наркоман. Онази лукова глава борката палячото го насъска да трепе мечката. Чертаха карти с разпарчатосаната Русия. А сега са се карали в кулоарите на конференцията кой първи ще надуе кавала на дядя Вова. Европедалите хем слаби, хем с претенции.

ех тия лоши украинци . Не искаха хубавото руско робство а избраха човешката свобода.. и са готови да умират за нея.. колко са глупави.

Колкото на вас са ви дали правото да пишете, че Българите са с Украйна, толкова и Украинците са избрали свободата! Всъщност Украинците гласуваха за Зеленски след като им обеща МИР с Русия, обаче вместо това той им спретна ВОЙНА. В момента Украинците го ловят като ДИВИ ЖИВОТНИ по улиците, противно на вашите убеждения. Другият факт е, че правителството на Украйна са продажни шизофреници с промити мозъци, дето вярват в утопии и си избиват хората за тях в името на интересите на САЩ. Вие например сте добър пример за подобен род човек с диагноза, не е обида, а факт.

Препоръчвам на 1 2 3 4 да отиде да живее при любимия си вожд Путин,където цъфти от демокрация и справедливост като изключиме факта,че се избиват всички опоненти на режима там.Само болен мозък може да продължава да твърди,че Украина е направила войната.Всичко е плод на импералистическите въжделения на Путин,който ако може ще завладее половин Европа.Ако се чувстваш поне малко българин прочети история и виж какво Русия е направила на България поради същите тези въжделения за световно господство.Никой не отрича помощта на Русия през 1877-1878 година,но тази помощ е изплатена в следващите 15 години със златни левове и то в пъти повече от необходимото.От там нататък Русия винаги е работила срещу България независимо от договора за взаимопомощ,който е подписан след 1878 година с който Русия се задължава да помага с вийска на България.Затова и са изплатени тези пари.Въпреки всичко Русия отказва помощ срещу Румъния през Балканската война и не само това,но помага на Румъния да завземе територии от нас.За след тези години даже не искам и да говоря,нищо добро от тях не сме видяли.Бъди поне малко българин. Не мразя руските хора,защото и те са нещастни,но техните политици винаги са гледали към чужди земи.Недей да гледаш с путински очила на нещата,следвай историята,но тази която не е писана от победителите.

Всъщност бил съм в Русия много пъти от единия и край до другия, там има много повече демокрация и справедливост, аз не съм виновен, че вие сте облъчен от пропаганда и русофобия. Идеални неща няма, но условията за живот и бизнес в Русия са по-добри отколкото в България, напук на вашите опорки. В повечето случай такива като вас не са стъпвали в Русия, а ако са, са били там за седмица и после стават експерти по Русия. Само да ви кажа, че съм живял и в САЩ много дълго време и мога да направя паралели, както хубави, така и лоши. Моята идея тук е да разбивам УТОПИИ на видни СОРОСОИДНИ ШИЗОФРЕНИЦИ, примерно как щели да ПОБЕДЯТ Русия. Вие съдейки по написаното сте яко подкован русофоб, лошо няма, истината е някъде по средата, но ако мислите, че исканията на Украйна са РЕАЛИСТИЧНИ, значи сте и ИДИОТ. Под идиот разбирам хора живеешщи в паралелни реалности и защитаващи виртуални истини и пропаганда. Моят съвет е, гледайте какво се случва на терен и анализирайте реалностите, за да не ви боли глава после. А кой е лош и добър, историята после ще покаже с времето. Нито вие го знаете, нито аз.

Не съм русофоб,изхождам от историята на България,от тази,кпято не е писана от победителите.Ще ви препоръчам и на вас да поглете някой ден тази история,а не да разсъждавате от гледна точка на пристрастия.Не зная колко време сте живели в САЩ,аз живея в Орегон от 29 години и също мога да преценя и добрите и лошите неща като не защитавам САЩ за проблемите,които са създали по света,но същото важи и за Русия.Проблема е,че отъждествявате Сорос със САЩ.Сорос не е САЩ,там живеят и други хора и смея да твърдя,че доста американци не го обичат.Колкото до това,че в Русия има повече демокрация това е ваше мнение.Да наричате някой ИДИОТ само за това,че не есъгласен с вас говори за вашето възпитание и култура.Въз основа на вашите твърди възгледи без компромиси към другомислещите аз също мога да изкажа предположение,че при толкова престой в Русия сте купен и вербуван да лобирате за тях.Не съм сигурен,но така изглежда.Както казах позицията ми срещу Русия се базира на исторически данни и съвременните реалности показват,че промяна в политиката на тази държава няма.Това няма нищо общо с руския народ на който свалям шапка защото много е преживял и е успял да запази доброта и душевност.Бил съм в Русия един път през 1991г,когато бяха на купонна система,бяхме закъсали за хляб и независимо,че имахме пари не можехме да купиме,защото нямахме купони.Дадоха ни хляб и отказаха пари.Така че виждате,не съм русофоб,просто не обичам политиката,която Русия от край време провежда към по малките държави,а именно арогантност и позиция на силния.Право е да имате мнение,даже и платено-не го налагайте на другите и не ги наричайте ИДИОТИ ако не го приемат.

Реално, онова от 22 е по-лошия вариант - управлението в Украйна е имало много добър вариант - изпълнението на февруарското съглашение от 2014, не го е изпълнило. После Минск 1 - не го е изпълнило. лош вариант - Минск 2- не го изпълни. Та се стигна до по-лошия - истамбулските предложения. А сега остава само много лошо и ужасно.

Да ,така е,но Русия не си изпълни договорите от 1993 година и то нарочно.Това до голяма степен доведе до нови преговори от Минск,които бяха много по лоши за Украина и тогавашните управници в Украина,които бяха хора на Путин ги ратифицираха като минираха ситуацията.Това от своя страна доведе до надигане на крайните националисти и духа излезе от бутилката.Путин много точно изгра партията като се опря на тогавашната власт в Украина,създаде ситуация за провокации и накрая каза,че Украина е виновна.Ако говориме за войната в Украина трябва да се върнеме назад до 1993 г и от там насам да се гледат нещата едно по едно за да се разбере точно проблема.Като казвам много хора гледат от 2014 инасам,което не дава реалната представа за нещата.

@нико - онова 1994-та, а не 1993-та - будапешкия меморандум редполагам? Само че САЩ първи са го нарушили с икономически натиск срещу управлението на Украйна през 2013-та.

Прав си -1994 година,не отричам ролята на САЩ,но между 1994 и 2013 година Русия имаше време да изпълни договорките от тяхна страна.Украина направи най важното-издаде си на Русия всички ядрени оръжия.

@никола - Русия го е изпълнявала, докато САЩ не са го нарушили през 2013 с икономически натиск срещи управлението на Украйна. Щом едната страна е нарушила този меморандум, той губо сила.

@нико - всички страни са го спазвали до 2013, когато САЩ го нарушават, специално точка 3. След като една страна го е нарушила, той става недействителен.

Добре де, до какъв документи стигнаха тези мислители? Нали щяха да подготвят ултиматум за Русия. Напишете някакво резюме!

По важно е да се пише че 13 от 93 страни не са подкрепили! А защо не пишат че 80 от 93 са подкрепили ??? Нарича се тенднциозно представяне на фактите! Но нищо ново за тази медия!

Какво подкрепиха тези 80 от 93 страни? Малко смехотворно и отвлечено ли е, че не се публикува?

Резюме - "обсъдихме и решихме, че трябва да участва и Русия. Решението на тази среща е, че трябва да има още срещи, но вече с Русия. Ама да знаете - Русия е лоша, ама ние сме измислили правила и тя е лоша. Защото не следва нашите правила. Ама все пак без нея не може да се реши нищо". Още от там - от Аржентина - "яяя... Русия я намя? Аз да си ходя, защото е безсмислено". Камала Харис "Каква среща! Ама аз имам предизборна кампания в САЩ, та кое е по-важно?" и си тръгна,

НАТО да е по-кротко и да си спомни как преди десетилетия Съюза тогава спаси света,а сега пази БОЖЕ да не го затрие заради една Украйна,всъщност какво означава името Украйна,че е в края на нещо,когато е наимрнувана с това име предполагам е била част от страна огромная,ем то на мен понякога ми липсва мъничко соца!

ОНИЯ да прочете малко история и да разбере,че ако не беше втория фронт отворен от британци,американци,австралийци,канадци и т.н. Съветския съюз щеше да е минало.Когато се говори за сериозни неща трябва да се подкрепят с нещо реално,а реалността е,че СС получи не само подкрепа от армиите на тези държави,но също оръжие,храни,самолети и т.н.Без тях СС нямаше как както ти се изразяваш да спаси света.

Следващата конференция може да се проведе след 1 или 2 години за мир в Германия и Франция!!!

Има логика. Руснаците знаят пътя и до двете държави. Ходили са до там.

Гениално заключение, че войната "причинява големи страдания". Тези умове от 90 държава колко ли време са го мислили докато го родят. И дори не са единодушни! Само кетъринга изядоха. Мъка, мъка...

Сговорна дружина - слепи ги ражда!

След 2 години ще поканят Русия, обаче ще има проблем с поканването на Украйна....

10000000000000000+++

Проблем с присъствието на путин !!!

Из близкия изток в Африка къде ли не се трепят ма не виждам да правят конференции, значи с тая Украйна има нещо гнило и ние знаем какво е то - интереса клати феса. Жалко за ЕС не беше лош проект но щатите му видяха сметката - Европейците обаче сами сме си виновни с такива лидери дето ги търпим толкоз - това Боджо, тоя Макрон, Шолц Молц фани единия удари другия.

краварски тулуп си го каза в прав текст: "В недрата на Украйна има заровени ресусрси за между 10 и 13 трилиона долара! Не можем да си позволим лукса да не им "помагаме"!..."

"Следващата конференция за мир в Украйна може да се проведе след 1 или 2 години, каза латвийският президент " Явно конференцията е била голям успех. Може да се познае, че Камала и Шолц си биха камшика първия ден, а Джо дори не се появи, а ходи да проси за пари за кампанията в ЛА.

Европедерете па с пръс у г_з... Начи, ако броиме както ЕК иска за ЕС с обикновено мнозинство представено по брой население, 2/3 от населението на страните участващи в сумито не подкрепя заключителнию дукимент...

Бой по Кравария до остъкляване!

дядя Вова, че не им прати едно Кинжалче хабер, както бяха събрани всичките мърди на куп...

Ватиканът не подкрепя,значи таз декларация не е богоугодна.

Да не би Путин да е започнал да слуша Ватикана?? :) :) :) Да почне да слуша, да видим, какво ще се случи.

80 държави постигат съгласие, а някакви 145, дето са в БРИКС се въздържат, така или иначе! Ах, колко сте жалки! А, след година, когато Украйна се свие до размерите на Латвия или Булгаристан, тогава могат да организират резерват за индианци и на нейна територия, под егидата на САЩ разбира се, защото те единствени имат опита в подобно начинание !!!

Колко са в БРИКС, психар??

2 милиарда не подкрепят Само Индия е 1.3 млд, другите 80 страни колко население имат и меродавно ли е тяхното мнение???

13 - те нямат нужната мотивация, за да подпишат. А може и да имат...

От малоумни евроатлантици , какво да очакваме?

Предложението на Путин за мир в Украйна е твърде великодушно към Запада в залеза на неговата глобална хегемония !!! Знае се, че първото предложение на Русия, винаги е НАЙ-ДОБРОТО!!! защото следващото предложение на Путин (а първите две бяха през ноември-декември 2021 г. и март-април 2022 г.) очевидно ще бъде по-лошо от сегашното, а динамиката на военните действия не оставя на Украйна никакъв шанс да си върне загубените територии, но увеличава вероятността да загуби нови !!!

Слушайте сега, аз какви обяснения на ситуацията ще ви разправям по тв-то от утре.

Зеленский признал, что хочет присутствия России на втором саммите мира. ▪️«Если Россия будет присутствовать на втором саммите это будет означать, что она хочет мира и что она решила закончить войну. Сама ли она этого захочет, либо ее заставит мировое сообщество - для нас не важно. Для нас важен результат - окончание этой войны», - сказал Зеленский. ▪️Он также заявил, что Украина готова начать переговоры с Россией уже завтра, если Москва "будет уважать территориальную целостность". Клоуна забрани преговорите с Русия със закон. Сега същият клоун ни казва, че ще наруши закона който подписа. Абе не бива да се допускаш до там да воюваш с Русия. Рискуваш да изчезнеш завинаги.

Абе майната им на тия 13, кви са тия бе ? Важното е, че наш Главчо е заявил, че Русия трябва да се изтегли от Крим ! Буахахаха, шта ... и в счетоводителя прост !

Ми къ - Главчо рулз :-)

80 държави постигат съгласие, а някви, дето са в БРИКС се въздържат, така или иначе! Подкрепата е супер мощна в крайна сметка, но се изтъква че някакви леви соц държави не подписали. Ах, колко сте жалки!

Така е, остава и Украйна да се съгласи с постигнатата декларация от събора, ама тя не иска.

"Войната на Русия в Украйна причинява големи страдания, се казва в заключителната декларация от срещата на върха..." Затова давайте да изпращаме още и още оръжия на киевския режим!

В Киев е джурасик парк в момента. Нацисти се бият с многополови излезли на гей парад. Бой, бой. Шоуто е пълно. Абе все еврогейски ценности.