Пощата на Дир.бг - удобство, сигурност, развитие

stat
17:23  |  17 март 2015 / Автор News.dir.bg / обновено преди 353 минути

През годините порталът Дир.бг е правил много промени в дизайна и функционалностите на пощата, като повечето от тях са били инспирарани от потребителите й.
Пощата на Дир.бг предлага сериозен капацитет, който ви освобождава от досегашната загриженост - няма ограничение в обема на прикачените файлове, на изпращани и/или получавани писма през WEB интерфейса - снимки, музика, презентации, дори видео клипове.

Можете да се възползвате от 1024 MB място за съхранение, които могат да бъдат и увеличавани. Имейлът вие достъпен по всяко време и навсякъде, а има и опция да настроите мобилния си телефон или смартфон за работа с електронна поща.

Кореспонденцията ви е на сигурно място, тъй като има всекидневен back-up, както и последно поколение антиспам и антивирус защита.

За да развием и подобрим още нашата пощенска услуга, ви предоставяме възможност да изразите вашите идеи, препоръки и мнения в коментар под новината.


Последно в


Най-големите атентати в Европа през последните години

Атентатът в Барселона, при който загинаха 13 души, а десетки бяха ранени, върна спомените и за другите терористични актове в Европа през последните години.