Хемороидите и фисурите са сред най-неприятните заболявания. Само този, който е страдал от тях, знае за какво става дума: кръвотечения, болки, сърбеж... Всяко посещение на тоалетната се превръща в кошмар. Неприятните усещания принуждават страдащите да взимат крайни мерки.

Първата стъпка обикновено е самолечение с помощта на народната медицина или мазила от аптеката. Те водят само до временно облекчение без да решават проблема. Със задълбочаване на процеса някои се съгласяват на операция, само и само да приключат с кошмара.

Хирургическата операция е изключително сериозна – свързана е с упойка, болничен престой, нетрудоспособност в рамките на 2 седмици, адски болки в следоперативния период и, разбира се, опасност от увреждане на сфинктера – страничен ефект, който като резултат може да ви принуди да носите памперси.

В повечето случаи подобна операция може да бъде избегната. Специалистите на "Он клиник" го доказват ежедневно. Лечението в "Он клиник" е безопасно и надежно.

Методът позволява да справите с проблема категорично с помощта на кратки и несложни монипулации. И най-важното – без скалпел и без кървене. Веднага след посещението пациентите се завръщат към обичайния си начин на живот.

За допълнителна информация: тел. 0700 119 19 и www.onclinic-bg.com