Незаконно сметище в столичния кв. "Факултета" става паркинг за иззети от МВР коли

Теренът е с обща площ от 16 декара и се намира на един от входовете на Западния парк

Обратно в новината

Коментари - Незаконно сметище в столичния кв. "Факултета" става паркинг за иззети от МВР коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо бране на джелезо и части ще падне. А и така е по-удобно, няма да се носи далече.

Не ми е известно как набързо общината обявява терен с площ 16111 кв.м , предназначен за "Друг вид зелени площи" за незаконно сметище и що го не изчисти като е нейна работа. Схемата е ясна Зелена площ > сметище > паркинг > продажба на имота на частен инвеститор > скъп строеж до гората >печалба за инвеститора >рушвет за смелите играчи. Или на бързо четене - Зелена площ > рушвет. Алооо. Може и да сме от село ама не берем доматите с колците.

КИ 68134.1104.147Заповеди Заповед Вид на заповедта№ РД-18-50 от 02.11.2011 г. издадена от ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА АГКК Заповед за одобрение на КККРПлощ, определена от ЦМ (кв. м.) 16111Адрес гр. София, район Красна поляна, кв.ФакултетаМестност Предназначение УрбанизиранаВид собственост Общинска частнаНТП За друг вид озеленени площиСтар кадастрален номер 497

Мангалите ще разкостват колите моментално така , че паркинга няма да се препълни.

Е сега Факултета ще дръпне напред икономиката на цяла България ! Браво - мъдър ход !

Доставка по домовете! Сега те няма да ходят по другите квартали за да гепят.

Добре дошли в най-новата автокъща "Факултета"! Тук има всякакви коли и части за тях. Може да си вземете каквото искате,стига да не ви хванат.

Пак по-добре. Сега стоят в преките около районните. Минете около трето или девето да видите колко разграждащи се черепахи висят от месеци. Нормалните хора, които живеят наоколо няма къде да си спрат колите.

законно сметище.

Ехеее - има да берат "джелезо" мангалите, докато заспалата охрана ще вдига рамене и ще обяснява, че не може да надзирава всички коли там ... Ще гният с години, ще бъдат обирани и разпарчетосвани, а частите продавани на черно ... едно две поколения мангали ще се изхранват от там ...

Значи става ново сметище, друг тип. Тези конфискувани може да си седят така с години, както и такива автомобили, които има да се изследват ... забрави!

Да-а, тъкмо зелените да има къде да берат джилезу...