Дайнов: Задават се присъди за Рила-буфер, Пирин и Странджа

Планът "Калиакра" не е в противоречие с Конституцията. Задават се присъди – и чудовищни глоби – по казуси като Рила-буфер, ски-пистите в Пирин, за... прочети още »
-
16.08

Лалов: ТОЛ-системата все едно е правена на Женския пазар

Няма обществено обсъждане за ТОЛ-системата, къде отиде прозрачността?! Има едни предложения на министъра на регионалното развитие като на Женския пазар. прочети още »
-
15.08

Елена Иванова: Възможно е да има протести в Слънчев бряг

Има вероятност да се стигне до протест на собственици на заведения в Слънчев бряг, засегнати от проверките за шум, посочи за Дир.Бг Елена Иванова. прочети още »
-
15.08

Войната на пътя ще продължи до „смяната на чипа“

Войната в мирно време по пътищата на България продължава и всеки ден черната статистика се пълни с нови данни за загинали. прочети още »
-
14.08

Кабинетът ”Борисов-3” е провал, освен договора с Македония

В по-голямата част от стоте дни не бяхме в състояние истински да оценяваме действията на правителството. прочети още »
-
11.08

Минчо Христов: Основният проблем у нас са ниските доходи

Оценката ми за правителството е слаб (2 +). Министрите трябва да се избират по тяхната квалификация и почтеност, а не според тяхното нахалство и... прочети още »
-
10.08

Виктор Лучиянов: Как ще обезщетят общините за Калиакра?

Въпросът с компенсациите за общините по казуса "Калиакра" остава неясен, посочи в интервю за Дир. БГ Виктор Лучиянов, представител на протестиращите от... прочети още »
-
8.08

Цеков: Борисов със силно полувреме, кабинетът допусна грешки

Премиерът Бойко Борисов направи най-силното си полувреме през 100-те дни на кабинета. За сметка на това отборът му - правителството направи много грешки. прочети още »
-
8.08

Буруджиева: Правителството няма да го бъде, пари няма

Правителство ще има поне до края на председателството ни в ЕС. прочети още »
-
8.08

Борислав Цеков: Цветан Василев няма да получи защита от САЩ

Няма да има никакъв ефект от жалбата на г-н Цветан Василев в САЩ. Твърденията, че ще получи защита от САЩ са неоснователни. прочети още »
-
7.08

Евелина Славкова, ТРЕНД: Борисов предпочита ОП пред РБ

Премиерът Бойко Борисов работи поне привидно по-добре с "Патриотите", отколкото с Реформаторите. прочети още »
-
7.08

Уседналост и в битката за прием в 1 клас, защо?

Уседналостта е много важна за страни като нашата, където миграцията вътре в страната е съществена, казва в интервю за Дир.бг Диян Стаматов. прочети още »
-
6.08

Кога ще преборим бюрокрацията у нас?

От Държавната агенция за електронно управление предвиждат до 2-3 години за електронно управление в България да се говори като за даденост. прочети още »
-
5.08

Илияна Йотова: Общественият съвет ще бъде конструиран есента

Общественият съвет към Президентството ще бъде конструиран тази есен, съобщи в интервю за Дир.бг вицепрезидентът Илияна Йотова. прочети още »
-
3.08

Йотова: Внимателно с антикорупционния закон

Трябва да бъдем много внимателни към създаването на единен орган за борба с корупцията, както и към бъдещето функциониране на антикорупционния закон. прочети още »
-
2.08

Александър Йорданов: Договорът с Македония не е учебник

1 август бе хубав ден за българо-македонските отношения. прочети още »
-
2.08

Ангелкова: България може да бъде целогодишна дестинация

Министерството на туризма планира 10% ръст на туристите от целевите ни пазари. Популяризирането на специализираните форми на туризъм е също приоритет. прочети още »
-
1.08
16.08   Дайнов: Задават се присъди за Рила-буфер, Пирин и Странджа 15.08   Лалов: ТОЛ-системата все едно е правена на Женския пазар 15.08   Елена Иванова: Възможно е да има протести в Слънчев бряг 14.08   Войната на пътя ще продължи до „смяната на чипа“ 11.08   Кабинетът ”Борисов-3” е провал, освен договора с Македония 10.08   Минчо Христов: Основният проблем у нас са ниските доходи 8.08   Виктор Лучиянов: Как ще обезщетят общините за Калиакра? 8.08   Цеков: Борисов със силно полувреме, кабинетът допусна грешки 8.08   Буруджиева: Правителството няма да го бъде, пари няма 7.08   Борислав Цеков: Цветан Василев няма да получи защита от САЩ 7.08   Евелина Славкова, ТРЕНД: Борисов предпочита ОП пред РБ 6.08   Уседналост и в битката за прием в 1 клас, защо? 5.08   Кога ще преборим бюрокрацията у нас? 3.08   Илияна Йотова: Общественият съвет ще бъде конструиран есента 2.08   Йотова: Внимателно с антикорупционния закон 2.08   Александър Йорданов: Договорът с Македония не е учебник 1.08   Ангелкова: България може да бъде целогодишна дестинация


“Форбс”: Защо санкциите срещу Русия не проработиха?

По улиците на Москва няма и следа като резултат от наложените ограничения. Защо санкциите срещу Русия не проработиха?