Обезверени, медиците в Ловеч си искат заплатите

Медиците от ловешката болница МБАЛ "Проф. Д-р П. Стоянов" излязоха за втори ден на протест пред входа на лечебното заведение. прочети още »
-
16:00

Арх. Здравков: Строителният бум на жилища ще е до 2019-а

Има бум в строителството в София, но няма данни за срив на пазара. Голям е интересът към три района, каза главният архитект на столицата в интервю за... прочети още »
-
08:15

Райчев: Властта у нас е двуглава и слаба - Борисов и Нинова

Светът на консуматора ще обрече много хора на съдба на домашни любимци с чип в главата. Докато, без да мислим, искаме все повече, ще загубим свободата си. прочети още »
-
9.12

Д-р Кунчев: Атакуват ни респираторни и чревни вируси

В момента циркулират различни респираторни вируси и ентероколити. Грип у нас още няма и закъснява в цяла Европа за разлика от миналата година, когато... прочети още »
-
2.12

Експерт: Няма причини за нов имотен балон

Всички слухове за истерия на пазара на недвижими имоти са силно преувеличени. Нашата прогноза е за стабилни цени. прочети още »
-
1.12

Бюджет 2018-среднощни спорове, бойкот и много въпросителни

Приемането на основния закон на държавата - бюджетът за 2018 г., както се и очакваше, се превърна в арена на спорове, нападки и противоречиви мнения в НС. прочети още »
-
30.11

Дончева: Не съм засегната от Иво Христов и Вежди Рашидов

В българската политика има само нападки. Няма нужда от извинения. Проявил Бойко Борисов чувство за хумор - който иска да го смята за уместно, това ли е... прочети още »
-
30.11

Проф. Янакиев: Нашите архиереи ни дължат отговори за МПЦ

Решението на БПЦ за македонската църква е някаква стъпка, но остават редица неопределености и неясноти, по които нашите архиереи ни дължат отговори. прочети още »
-
29.11

”Проблемите в държавните болници -от далавери и зависимости”

Не трябва да се сключват договори с всяка нова болница, а държавните лечебни заведения трябва да лекуват с държавна подкрепа, а не да са търговски... прочети още »
-
27.11

Кънев: Ако РБ беше единен, Борисов можеше да не е премиер

Ако РБ беше единен, можеше Бойко Борисов да не е премиер на коалиционно правителство и сега България щеше да е по-добро място. Нужна е обща дясна... прочети още »
-
27.11

Проф. Янакиев: Има мъдър ход за БПЦ относно Македония

Българската църква може да влезе в евхаристийно единство с македонската без да се произнася за статута й и да започне преговаря с останалите... прочети още »
-
24.11

Иван Ибришимов (БСП): Бюджетът на НЗОК се вдига незначително

Увеличението на бюджета на НЗОК е незначително. Задължително е въвеждането на електронното здравеопазване. прочети още »
-
23.11

”Език мой, враг мой” ще срути ли правителството?

Език мой, враг мой - тази сентенция, като че ли все повече определя поредния публичен скандал на родните ни политици. прочети още »
-
16.11

Проф. Костов: Българинът подсъзнателно се наказва с пушенето

Българинът не е достатъчно щастлив, има чувствителен недостиг на допамин. Подсъзнателно се самонаказва за трудния си живот. Затова и пуши. прочети още »
-
16.11

Емил Димитров - Ревизоро: Прекалиха, трябва да се поукротят

Мисля, че много се изостри политическият език. Малко прекаляват всички, според мен, трябва да се поукротят. прочети още »
-
15.11

Атанасова: Политическите крясъци не обслужват държавата

Подобни политически крясъци не обслужват никого, най-вече не обслужват държавата ни и то в навечерието на Европредседателството. прочети още »
-
15.11

Ибришимов (БСП): ГЕРБ иска да запуши устата на опозицията

Изгонването на председателя на БСП Корнелия Нинова от зала е недопустимо. прочети още »
-
15.11
16:00   Обезверени, медиците в Ловеч си искат заплатите 08:15   Арх. Здравков: Строителният бум на жилища ще е до 2019-а 9.12   Райчев: Властта у нас е двуглава и слаба - Борисов и Нинова 2.12   Д-р Кунчев: Атакуват ни респираторни и чревни вируси 1.12   Експерт: Няма причини за нов имотен балон 30.11   Бюджет 2018-среднощни спорове, бойкот и много въпросителни 30.11   Дончева: Не съм засегната от Иво Христов и Вежди Рашидов 29.11   Проф. Янакиев: Нашите архиереи ни дължат отговори за МПЦ 27.11   ”Проблемите в държавните болници -от далавери и зависимости” 27.11   Кънев: Ако РБ беше единен, Борисов можеше да не е премиер 24.11   Проф. Янакиев: Има мъдър ход за БПЦ относно Македония 23.11   Иван Ибришимов (БСП): Бюджетът на НЗОК се вдига незначително 16.11   ”Език мой, враг мой” ще срути ли правителството? 16.11   Проф. Костов: Българинът подсъзнателно се наказва с пушенето 15.11   Емил Димитров - Ревизоро: Прекалиха, трябва да се поукротят 15.11   Атанасова: Политическите крясъци не обслужват държавата 15.11   Ибришимов (БСП): ГЕРБ иска да запуши устата на опозицията


Арх. Здравков: Строителният бум на жилища ще е до 2019-а

Има бум в строителството в София, но няма данни за срив на пазара. Голям е интересът към три района, каза главният архитект на столицата в интервю за Дир.бг.