Бившият министър от ГЕРБ Лиляна Павлова категорично отрече във Фейсбук медийни публикации, че притежава хотел в Испания.

Ето какво написа тя в социалната мрежа:

"Или Парис Хилтън ми е направила подранил великденски подарък, или Доналд Тръмп е решил да ми завещае Trump International Hotel and Tower - това са единствените начини да съм се сдобила с хотел, без да подозирам! Явно политическите ми опоненти съвсем се изчерпаха с аргументите, след като единственото, което им остава, е да измислят поредната опашата лъжа".

Според анонимната публикация, тиражирана от няколко жълти сайта, испански медии пуснали новината, че Павлова притежава хотел на стойност около 10 милиона евро. Не е цитирано обаче нито едно име на местно издание. Твърди се още, че сградата била обявена за продажба преди няколко месеца, а бившите вече собственици заявили, че новата собственичка от България платила всичко на 100%. Тя  дори се похвалила, че не е ползвала кредит от банка, а само малък заем от около 1 милион лева от близък приятел.

Лиляна Павлова е седма в листата на ГЕРБ за евроизборите. Целта на управляващата партия е да успее да вкара в ЕП поне 7 депутата, така че нейното място се смята за избираемо.