На 5 ноември 2020 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. "Цар Борис III" и ул."Каварна", кв. "Лагера" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", в живеещи в района между:

бул. "Цар Борис III" (локал от "Каварна" до ул."Съвета на Европа") и ул."Каварна".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Цар Борис III" и ул."Съвета на Европа".

На 5 ноември 2020 г. (четвъртък), във връзка реконструкция на уличен водопровод на ул."Полско цвете" №109, в.з.Килиите се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", в живеещи в района на:

"в.з. Килиите - ул. "Смесна китка", ул. "Люти дол" и ул. "Полско цвете" (от ул. "Люти дол" до ул. "Синята скала").

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Люти дол" ъгъла ул. "Смесна китка".

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx 

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* материалът е предоставен от отдел Комуникации на "Софийска вода"