В препълнената зала на Парк Хотел "Витоша", ЗК "Лев Инс" даде старт на кампанията си "S.O.S - "Спасете нашите деца!". На над 60 деца от столични детски градини бе проведено обучение по пътна безопасност чрез иновативни методи. Игри, закачки, викторини, както и много подаръци очакваха малчуганите, които превърнаха слънчевия ден в един прекрасен празник.

Специално за тях, както и за всички присъстващи беше направена оригинална демонстрация на живо с пристигане и кацане на единствения животоспасяващ хеликоптер в България - този на ЗК "Лев Инс".

демонстрация на живо с пристигане и кацане на единствения животоспасяващ хеликоптер в България - този на ЗК "Лев Инс"

Снимки: ЗК Лев Инс

Снимки: ЗК Лев Инс

Специални гости, които присъстваха на събитието и прегърнаха идеята по наболялата обществена тема бяха: Богдан Милчев - председател на Института по пътна безопасност, автомобилният състезател Димитър Илиев, който с екипа си представи на живо симулация на ПТП и баскетболният треньор - Тити Папазов. Пред децата той подчерта: "В основата на всичко е дисциплината, тя е във всяко нещо в живота".

"Лев Инс" откри кампанията си "S.O.S - Спасете нашите деца!"

Снимки: ЗК Лев Инс

В ретроспекция: Валентин Илиев, директор "Автомобилно застраховане" и член на УС на ЗК "Лев Инс", сподели пред присъстващите, че компанията подкрепя подобни инициативи от 10 години насам и разкри, че идеята е да се направи нещо наистина по-грандиозно и всеобхватно. Обучаващи материали (печатни и електронни), специални събития, тържества, зелени училища имат за цел да превърнат правилата за движение и спазването на законите в ежедневие за децата - бъдещите граждани на България.