Интересен коментар направи първата дама Десислава Радева, след като Бойко Борисов спомена думите "първата дама" по време на конференцията на ГЕРБ вчера.

В пост във Фейсбук съпругата на държавния глава споделя как гледа на всичко това.

"Защо трябва да ви подръчквам? Те ви избиват зъбите с някоя жълта новина, а вие се сгушвате и не им отговаряте. Нахейти ви първата дама, вие мълчите - отговаря само един Тома Биков", каза вчера министър-председателят.

Оказва се обаче, че думите на Борисов реално не са за първата дама като съпруга на президента, а лидерът на ГЕРБ, споменавайки за рокери и мотори, визира Елена Йончева, която сериозно атакува управляващите.

Снимка: Официална страница във Фейсбук

Десислава Радева цитира част от думите на Борисов и ги анализира така:
"Нахейти ви първата дама, вие мълчите - само един Тома Биков отговаря.", Б.Борисов.

Това надминава и най-смелите фантазии. Лидерът на управляващата партия да се занимава със съпругата на президента при откриване на предизборната им кампания.

Съзирам причинена болка. На подсъзнателно ниво ;) Не разбирам каква е моята вина.

Снимка: Официална страница във Фейсбук

"Изпуснати" реплики от типа "Казвам ти, куме - сещай се снахо" ме навеждат на мисълта, че в предстоящата надпревара ще има най-вече нападки срещу президента, вместо истинско политическо състезание. Дано греша!

Щото иначе се чудя как ли ще надградят говоренето по мой адрес до изборите?! Всъщност винаги може още..."

Към публикацията си тя е прикачила песента на алтернативна рок група Muse - Dig Down.

По-късно Радева допълва размислите си, след като е обяснено, че става въпрос за Елена Йончева, така:

"След като се оказа, че "първата дама" била Елена Йончева, не ми остава нищо друго освен да ближа горко раните на нараненото си его чрез хубава музика. Животът е един от най-сложните (по Л.Дилов-син)."