Десислава Радева в задочен разговор с Борисов: Съзирам причинена болка

След като се оказа, че "първата дама" била Елена Йончева, не ми остава нищо друго освен да ближа горко раните на нараненото си его, допълва съпругата на президента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато една духалка коментира издуханите мисли на една тиква, настава пълен хаос:) В речта си ББ имаше в предвид Корни за първа дама в опозицията, а Ленчето е само придворна и ПР. Това не попречи на тази, която се изживява като първа дама на Републиката, да се пробва да осмее стриктното следене на най-големия "враг" на мъжО й. Защото златотърсачката в Президентството знае как да пази "златните яйчица", които й снасят най-добре. Поради издухания й интелект малко се пообърка и влезна в обяснителен режим. Туше! Отчайващо безсилие в българската политика!

Никой не се е отървал жив от тоя живот ...

… гледам -нищо не чувам, влизам …. то заключено …

Много апетити за Деса. Гроздето е високо и кисело.

"Животът е един от най- сложните." Е върху това ще умувам,но едва ли ще схвана смисъла. Явно нивото е високо,не като за моята толкова семпла персона! Какъв бисер, каква мъдрост! Любен Дилов- син, цитиран от Президентшата! Горката България! Господи,ние грешно ли Те молихме, или Ти грешно ни разбра?!

Развесели ме :)

Десо, престани да дращиш по социалните медии и да се обясняваш. Имай повече стил искаш в дръж като съпруга на президент. Срам ме е от теб.

Радев бил женен за Деси, пък се оказа за Елена ..

Селянката си е селянка - ако ще за царица да я обявят и в злато да я облекат,по-културна и интелигентна няма да стане.

Като гледам нивото и на едната, и на другата страна, ми става едно тъжно за България...

Според мен нещо намирисва положението... Защо толкова следи Б. Б. Може би си пада по него.. Иначе не си обяснявам объркания й коментар в стил пети клас.

Точно, имахме лексикончета навремето, сърце с микимаусче, пифче ли беше, дали си е турила накрая, типична бг картинка, разпад, мизерия, оскотяли 30-40-50% население, нооо имаме време за всичко и всеки...

Година е нашата Президенша. Достойно отговаря!!

Въшката прави, струва - все на челото се показва! Няма такова нещо в българската властова структура, "първа дама"! На президента жена му е само жена на мъжа си - дама на мъжа си. Ама като никой не може да и затвори устата, тя ще продължава да подкопава и без това крехкия му рейтинг на мъж под чехъл..... И като се сетя, че на друг президент казваха "Чехлю", на този трябва да му казваме "Пеньоарчо"...

yyyyyyyy

Измислят някакъв термин или израз,който няма нито правно основание,нито реално покритие,повтарят го до втръсване и народът го приема за даденост. Но с това само засилват наглостта на отрепки като Деса.Тя наскоро в интервю открито заяви: "Да,имам кабинет в президентството". Но не обясни за какво й е нужен и каква работа върши там.

Ако си сдържиш простотията поне за ден, няма да се налага да мажеш и да изпадаш в обяснителен режим.

"След като се оказа, че "първата дама" била Елена Йончева“.... Е време да спреш да даваш изблик на първичната простотия, която напира, каро гейзер в душата на селяндура!

Ама не се усети че е по добре да мълчиш, отколкото да излагаш и президента и държавата, че и Нинова, дето ви ожени на бързо, а?

Може ли някой да ми отговори,ако Десислава Радева не е първата дама,то тогава коя е? Но моля за точен отговор

Жената на президента Втората съпруга на фатмака Третата фльорца Първата мотика Деса простакеса

Първата дама е Луна Президент

България няма първа дама. Има съпруга на президента, първа, втора - без значение.

Ha kakви е перва дама ,такава титла няма никъде по света,Десито е тази която духа на летеца.Поредната простакеса.

Колко е умна тя горката. Разбрала не разбрала пише тя.... пише у фейсо. Хахахах. Па и послепис. Хахахах. Някой и е обяснил че не става въпрос за нея. Патета в калчища са и двамата убавци. Оня само плюе тая само маже. Срам ме е от тия!

Втората съпруга ще излезе с името “първичната дама” или “първосигналната драма”. Не съм виждал друг, който така неистово да търси трибуна на селянията си и да афишира простотията си по всички възможни начини!

Динко от Ямбол

Не гласувам, но на следващите избори специално ще отида да гласувам против Десислава Радева/ Аман бе, аман от тази проста и нахална жена. Като магаре е , ако не си покаже "стила" в публичното пространство, няма да е тя. Няма ли кой да й затвори устата, да не излага поне институцията.

Не ти минават номерцата герберастче тъпо.

Радева си говири с Борисов, но той с нея очевидно не....

и Корнелия си води монолога сама..ха.ха

Драги колеги,ще ви разкрия една голяма тайна: " Първата дама" не е нито Деси,нито Ленчето. Първата дама се казва Румен и от една седмица е дежурен по кухня, докато неговата мила женица изпълнява добросъвестно президентските задължения . Живи и здрави да са ни всички!

Болката не се съзира, особено, ако е причинена....тя се изпитва, чувства, абе с една дума....боли си, ама да я съзирашшшшшш....си е чиста липса на болка.

Тази няма ли да спре да излага президента. Интелигентният човек ще замълчи, а тази госпожа на всяка манджа меродия. Много все ги разбира тя нещата. Да се скрие някъде, че изяде главата на мъжа си. Срамота

кво става ве, соросоид, как можеш да имаш такава гърчеща се енергия, аз си свърших днес работата, и тая вечер избрах сланинка (curada ),червено вино (Sangre deл Torro ),и една Страстна Колумбийка

на рашкото фърчило

а бе вярно ли в в парламентарната група на бсп на свиленски му викали първия съпруг на първата дама?? ако е тъй, то на радев трябва да му викат вторият съпруг на първата дама , а на деси втората съпруга на първия съпруг на гинка

Тази нахална жена ще изяде главата на човека, представящ се за президент...

тази нахална жена представяща се за президентска съпруга......

Какъв интерес от троловете на ГЕРБ към Радева и семейството и ? Те си имат закачка с Борисов и Цветанов и това си е тяхна работа и проблем.За нормалните българи Радева не е проблема на България ,проблема се корени в неадекватното безвремие вече 29 години.,но за % некачествен човешки материал в България жълтата новина ,клюката,слуховете са мехлем за душицата на материала и е начин да позабравят ежедневните си проблеми.

След като цяла година хора и институции втълпяваха, че де юре и де факто г-жа Радева не е първа дама, а само втора съпруга, тя отново се изживя като Мелания Тръмп. Горката, дори и да й дадат такъв статут, тя ще остане в историята като жената понижила обществения рейтинг на мъжа си.

БОРИСOFF ПАК СЧУПИ ТЪПОМЕРА .

Тъй наречената президенска съпруга е от резерва служебни съпруги на БСП. Набиват я в бърз брак но Радев(2016) ,веднага след започване на програмата да го промотират за президент. Случая е едно към едно с "другарката" Станишева, че на него и деца му направиха..... Хора , преди да заставате по барикадите, интересувайте се поне малко с какво ви сапунисват!!!!

дреме ми за мутрата ама фатмашчата е уникално прсоста кранта.Достойна като за фатмака.

дива селяния и тотална комплексарщина. Как ли ще гледа хората Деса, а и те нея, след като ушанката вече не е президент, което ще се случи още на следващите избори? С изцепките и на двамата това е гарантирано. Ама и Баце я е хлъзнал грозно по пързалката, Елена Йончева била първа дама, ха, ха, ха!

трепни, трепни, Борисов.....трепни,трепни.....олеееее Божинкаааа

Ама много си съзерцателна маааа,но и си първосигнална.

Червените бузи, Минжев, днес е развързал кесията

а всъщност първата съпруга на депутата от бсп свилеинов и втора съпруга на от резерва генерал радев като като каква се изявява!

Абе, някои мадами, стане, какво стане, само за близане мислят...

Имаше една приказка за жабата която видяла, че подковават коня и тя вдигнала крак.

Тази пръдла се взема съвсем насериозно... Въпрос на интелект, на първите седем години и на ред още неща...

Г-жо Радева , някой трябва да ви преведе думите на г-н Борисов. Както е известно г-н Борисов се разбира само с едни хора......, абе някой ги нарича електорат на ГЕРБ, други прости хора, а трети дебили. Ето на, вчера г- Борисов каза на присъстващите първи хора , че ако лявата им ръка не знае какво прави дясната ще им прати синя лампа. Те веднага го разбраха какво казва и повечето хукнаха сами към полицията. Явно обаче пред полицейските управления се е получило стълпотворение от симпатизанти на ГЕРБ, та тази сутрун по-първите беквокали на г-н Борисов , начело с г- Цветанов, тръгнаха по студиата да обясняват на електората, че синя лампа не било полицейска кола, а парола за предизборно стягане на електората .

Ох тази “дама” като вземе да се обажда без някой да я пита..

Тиквата бил крал, пипера бил взимал, незам си кво.... смукане на пръсти. САМО мазните ЧЕРВЕНУШКИ МИЛИ СКРОМНИ те АМА грам не доближавали кацата с меда ХАХА ХАХА ХАХ ХА АХХАХА ХАХАХХ АХАХАХ АХ :))) ша падна

Какъв пипер бе, смешнико ?! Твоят Борисов открадна пипера заедно със суджука !!

Сашо, според теб Тиквата колко години е нормално да краде преди да започнем да се притесняваме, явно 10 не са достатъчни?

г-н Плевнелиев вижте на кои ни оставихте!!!

абе колеги на коя дата даваха тролските червени пенции..че взех да забравям вече. па браво на жената, екстра му го е казала, право куме във фейсо.

Колега , графика го имат в "Америка за България"

Десоооо,кога ще разбереш,че аз съм първата дама в държавата!?Румба,набии и го в канчето!

"Казвам ти, куме - сещай се снахо" всъщност е Думам ти дъще-сещай се снахо, ама нейсе. Щом "първата дама" го е казала нека да е куме.

Те в нейното село тази поговорка я знаят с "куме".....излишните напъни да се прави на остроумна я правят за смях.

Няма как да е Първа дама понеже няма такава позиция в Държавния протокол Може да мине най-много за Втората на Първия...

Това е ясно на всички читатели. Ама кауните от герб нали са скарани с четенето затова стават все някакви недоразумения misunderstandings, че нали всички там са парлевуфрансе начело с Големата Тиква.

Др. Радева, вероятно сте наясно, че Първа Дама у нас по Конституция няма и няма как да има!!! Така че, напразно сте се натъжили, че не вас е имал пред вид Боко, когато е споменал нещо подобно. И въобще, по дяволите, защо и журналята продължават да наливат вода във воденицата ви, като ви титуловат Първа дама. Вече подозирам, че нарочно го правят, за да ви провокират да се вживявате в такава нелепа, но и незаконна роля. Крайно време е да се примирите, че и без вас ще съмне, и че без вас ще мръкне...

Чета коментарите и си изяснявам защо сме на това дередже и защо все повече ще потъваме:((( Значи бко казва ''първата дама'' а след това Радева е виновна че му опровергава приказките???Както винаги боко боко ''обяснява'' че ставало въпрос за Йончева????кога ли е била първа дама ама пак Радева виновна че не е била в тиквената му кратуна???? Не оправдавайте тъпотията на боко а пък после се сърдите че нищо не става...

Ако беше нормален човек щеше да разбере коя е първата дама, но за кухата червена кратуна това е непосилно, щото интелигентността на кухите червени кратуни клони към нула. Няма как от прост шумкар - бивш овчар, слязал от гората да чакаш нормална приказка.

Много лошо ви свикна чехлю един мандат без първа дама и сега Ви е малко некомфортно. Не се ядосвайте, ще Ви мине, скоро.