Около петдесетина протестиращи се събраха на Орлов мост и тръгнаха на шествие по тротоара на булевард "Цар Освободител" към Народното събрание в столицата, а от там и до президентството. Протестиращите скандираха "Елате с нас, протестът е за вас", "Всички вън" и "Мафия". В началото на шествието водещ е националният трибагреник. Преди да се отправят на традиционното си шествие, събралите се раздадоха пица, за да напомнят за бюджета на Симеон Дянков, съобщи БГНЕС. Според тях трябва да има парче пица за всеки българин. Запалиха и по една свещ. Водеща тема сред протестиращите днес е консултациите, които се състояха при президента.

Около 20 протестиращи се събраха пред сградата на ЕВН в Пловдив. Още един инициативен комитет бе сформиран днес в града, съобщи "Фокус". Те обявиха, че приемат исканията от кръглата маса в Сливен. Пловдивски представител в Обществения съвет при президента не е имало, затова новата организация щяла да внесат исканията на пловдивските протестиращи. Големият въпрос според хората в Пловдив сега е ще започне ли ЕВН да изключва тока на тези, които не са успели да платят сметките си. Ако това стане факт, повечето се заканват, че ще стигнат до саморазправа. За неделя отново се очаква хиляди пловдивчани да излязат на протест срещу монопола, както беше миналата неделя.  

Около 200 души се включиха в поредния протест във Варна. Протестиращите скандираха „Мафия”, „Всеки ден ще е така до победата”, развяваха български знамена. По-рано днес в градинката до община Варна на импровизирана трибуна бе дадена думата на всеки един от протестиращите, който желаеше да изкаже мнението си за ситуацията в страната. На присъстващите бяха раздадени листовки с искания, като в тях се посочва, че протестиращите във Варна искат пряко народовластие, връщане на традиционните православни ценности, одържавяване на всички монополи и концесии. Посоча се също, че не желаят и не вярват на досегашните управляващи политици и партии. На полицаите, охраняващи протеста, бяха раздадени мартенички.

На социалния протест в Бургас се събраха около 50-60 души. Те заявиха, че не са удовлетворени от действията на президента и той не разговарял с протестиращите, както и че ако трябва, ще поискат и неговата оставка. В началото се надигнаха възгласи против „синята зона” в Бургас и работата на Общинския съвет, но фокусът скоро бе върнат към кризата в страната и високите сметки на тока. Протестиращите поискаха позитивни сигнали от партии, депутати и президент и това според тях би станало възможно само чрез протести всеки ден.
На Трети март протестът в Бургас ще протече като шествие от площад „Тройката” до сградата на електроразпределителното дружество, след това по ул. „Булаир” по паметниците на будителите в Морската градина, където ще им бъде отдадена почит.