Раздадоха ”Дянковска пица” на протеста в София

С по парче "постна Дянковска пица" започна 20-ят протест на Орлов мост в столицата. В Пловдив хората се събраха за пореден път пред централата на ЕВН, във Варна недоволството събра около 200 души, в Бургас протестите също продължиха.

Обратно в новината

Коментари - Раздадоха ”Дянковска пица” на протеста в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народе??? Нима ще простиш на националните предатели? Искаме съд за предателите на националните интереси! Да се спре източването кръвта на България чрез ЕРП - тата! Да се прекратят всички национално неизгодни договори и концесии !

Ей, протестиращите, вие май се поувлякохте от меката китка Боко, дето ви легитимира, като си подаде оставката, вместо да ви пребие! Като дойде нова тройна коалиция, като новото в нея ще е Кунева, едно даже не добре забравено старо, бая БОЙ ЩЕ ЯДЕТЕ! Спомнете си и 2008, и 2009... КРАДЕЦ-КОМУНОИД власт не дава като меката китка Боко. Ще ядете такъв бой, какъвто не сте и сънували! Защото КРАДЦИТЕ, ако вземат властта, няма да я пуснат за сините ви очи. И по-внимателно с ексцесиите, защото когато почнат да ви БИЯТ, никой от вашия НАРОД няма да ви защити, никакво съчувствие няма да получите! И с право, защото сте на път ДА УНИЩОЖИТЕ БЪЛГАРИЯ и да ни хвърлите в ХАОСА!

ПРИТОПЛИХ СИ ЕДНА ПИЦА ОТ ФРИЗЕРА И СЕ НАХРАНИХ. АМА НЯМАМ ЗА УТРЕ, ТРЯБВАШЕ ДА СИ Я РАЗДЕЛЯ НА 2 ;-)

Хайде почна се пак

Този на съд и конфискация,много краде.

Червило. Има място за всички, раздаваме безплатно дянковска пица !