Младеж без книжка потроши четирима души в катастрофа край Варна. Единият от тях е с опасност за живота. Инцидентът става по пътя с. Дъбравино - с. Горен чифлик. 23-годишният водач на БМВ 525 губи контрол над автомобила след десен завой. Той навлиза в лентата за насрещно движение, при което блъска странично опитващо се да избегне удара Ауди А4.

Шофьорът на странично ударената кола на 45 години в опериран по спешност. Лекарите все още се борят за живота му. Той е със спукана слезка и фрактури на 4 ребра. 30-годишна му спътничка е с контузии на глава, шия, гръден кош и лява подбедрица. Оказана ѝ е медицинска помощ в болница и насочена за домашно лечение. Дргу 51-годишен пътник е с контузии на глава и гръден кош, оказана му е медицинска помощ в болница и е насочен за домашно лечение. Четвъртиял пострадал е 23-годишен пътник, който е с контузии глава, лакът и ляво коляно, оказана му е медицинска помощ в болница и е насочен за домашно лечение.

По случая е започнато разследване. Пристигналите на място полицаи са установили, че 23-годишният шофьор на БМВ-то е неправоспособен. Той е задържан.