17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БМВето е скъпо и не са му останали пари да изкара курса за шофьори.

Убиеца без книжка но с БМВ - от шведите ли е? И както чухме от пресата преди дни - известната европарламентаристка Урсула фон дер Лайнен е хвалила многократно премиера Борисов че България е просперираща правова държава.???

тъмнозелен ли е, не пишат?!

Важната част е, че това пак е циганска история.

Тук проблемът не е липсата на книжка. Можел е да кара кола. Проблемът е в манталитета на такъв, който се качва на БМВ без да си прави труда да кара шофьорски курсове и да има книжка. Такъв манталитет - такова е а шофирането му. Със свирене на гуми и с каскади, изпреварване в завой и т.н.

Без документ ,че внася редовно дължимия си данък в пълен размер и осигуровки НИКОЙ ДА НЯМА ПРАВО ДА КАРА МПС ! Кой ще плати и лечението сега и т.н. Всички вие,които вероятно ще ме цакате с / - / . БМВ то гори 10 % само ,да ви имам колата. /10% масло,де"

Че то данъка за което и да е си е дължим с лихвите, но не е причина да не караш кола. А за стойността на лечението и сега законово могат болниците да заведат дело да си искат парите от неправоспособен водач, ама не съм разбрал някоя болница да го е направила.

Искам "КОРУМПИРАНИ" полицаи на пътищата. Ако не ,да се въведе ЧАСТЕН КАТ. За законна корупция / да си платиш данъка в/у полученото/.

Това ще продължава, докато не започнат да дават присъди като за предумишлено убийство, а т.н. КАТ не започнат да си вършат работата, а не да се крият по хранилките. Гледам ги, тука по улиците, пред очите им правят нарушения, а те ... боли ги шмайзера.

ей, все още ли има наивници, които не се сещат какво означава съчетанието "катастрофа-водач без книжка" и плещят общи приказки. ами, няма да го напишат както си е-циганин отнво предизвика катастрофа и трима невинни българина са в болница!!!

"Пристигналите на място полицаи са установили, че 23-годишният шофьор на БМВ-то е неправоспособен" и специфичен призход.

БМВ произвеждат коли за идиоти, или поне в БГ масово ги карат само такива...

Дойдохме си на думата - виновна е фирмата, произвеждаща БМВта, а не родните дебили. Найс.

Родните дебили са таргет група на фирмата.

Очаквам реакция на пъните корифеи милков, стратие, калина, малина, василев, миланов....и т.н! Вероятно ново вдигане на глобите! Вероятно създаване на още един пътен орган , който да констролира сега саздадените! Тикви, не разбрахте ли, че докато не се отървем от обхваналата ни простотия нещата още повече ще се влошават! Трябва да се освободим от девиза: Аз съм прост и вие сте прости! Това е, сиреч, дет се вика!

Ми не виждаш ли, че плека се освобождаваме бе? От 22 год. и вкараха в употреба двустранните протоколи и нЕкой си помислиха, че щом вече не е задължително кат да идват на произшествието, то ще им се размине наказание, в съда айдукатите се изучиха също да отървават дори убийците, и то всичко си стана като манталитет за тези без акъл и задръжки. Остана да разчитаме на справедливост само от крайпътни дървета и стълбове, и от началника на небето.

Важното, че на пича с БМВ-то му няма нищо, та ще може да претрепе още някой.

Дори в съчинение на второкласник има по-малко правописни грешки...Неграмотници!

още малко остава, за да се изпълни плана във всяко бълг. семейство да има поне 1 пострадал при катастрофа. Давайте има още мегдан ...

С по 7-8 хил ранени на година ще са необходими още около 150 години. Само дано сме живи и здрави да го видим!

Водача на бавареца от кастата на недосегаемите ли е?

....100%...

Коя каста имаш предвид, че не става ясно? Кастата на зелените ли? Или кастата на белите с важни татковци?

За тия от второто ти предположение ,не бери грижа. Първо : Те имат книжки. Второ : Имат и яко заредени банкови сметки. Трето : Не карат "баварци" -техни "набори" поне,ако не и по-стари. Четвърто : Няма ,как тези с "важни татковци" да бръмчат из него регион ...забравен и от Бога ! Там е "царството" на ...т.н. каста на ..."бургуджиите" ...факт,който ни препраща в ...първото ти предположение ...де !

"потроши четирима души", абе какъв е тоя селски стил на писане тип жълта преса бе Дир?!

Ами в Дирника е така... Крисито ги "потрошава"...Надето ги "помита" , ако се обидят нещо ...колегите им пък ...ТРИЯТ !

Chefo77

Замислете се, че можеше и по-зле. Как само звучи заглавие: "Млад нешофьор с БМВ изтряска странично Ауди А4 и е*а мамата на хората вътре" ...

БМВ е най-лошата марка кола за празни селски тикви а те точно на нея се надяват-тази марка се кара с акъл бе селски идиоти!!!!

Но е гордостта на всеки селянин

А трябва да се чете не селянин, а селяндур.

Мунчо! Язък, че и толкова плюсове са ти дали. БМВ е една от най-добрите и качествени марки автомобили в света! Не бъркай качествата на колата с малоумното БГ устройство, седнало в нея!

Прочети както трябва написаното, а не само част от него.

Идиотизма почивен ден няма!