Защо денят започва така?

Защото днес е Велики четвъртък. Боядисват се великденските яйца, а домакините замесват козунаците за празника.

След провала на парламентарното заседание вчера, днес очакваме да разберем, дали от ГЕРБ, БСП и ДПС ще подкрепят дневния ред.

А може би, защото за втора година в Испания няма да гледат надпреварата с бикове, след като отмениха фестивала "Сан Фермин".

Подробно за темите от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

През последните години все повече семейства се ориентират не само към здравословното хранене, но и към естествените начини за боядисване на яйцата - така, както някога са почитали Великден бабите. И вместо изкуствени оцветители, днес много хора избират естествени материали.

За червения цвят например се ползва цвекло от консерви, червени боровинки или сварени обелки от червен лук. За яйцата в зелено препоръките за естествени бои включват сварен спанак, а жълтият цвят се получава от варени кори от лимон и портокал, листа от морков, семена от целина, зелен чай или стрита куркума. Това са само част от вариантите, а интернет предлага изобилие от естествени багрила.

Ето защо ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.