Какво се случи до този час?

Хората от изгорелия автобус на магистрала "Струма" са починали от задушаване, показва разследването на българските власти. Вече са разпитани двама от оцелелите, предстоят нови разпити. Според директора на Националната следствена служба намерените в автобуса тела са 44, а не 45. Отхвърля се версията, че причина за пожара са туби с нафта. Три такива са установени като налични в превозното средство, но не са били пълни и не са се възпламенили, обясни Борислав Сарафов.

Депозити с положителна лихва през 2022 г. обещават от първата дигитална банка у нас. Подробности очаквайте в края на обедните Podcast новини.

Бивш италиански футболист от националите отива в затвора, заради връзки със сицилианската мафия. Фабрицио Миколи получи окончателна присъда от 3 години и 4 месеца лишаване от свобода. Обвиненията са свързани с топ мафиота Мауро Лауричеле. Миколи е искал помощ от своя приятел, който пък използвал брутални методи срещу хора, дължащи пари на футболиста.

"Само нотариалните заверки и печатите на съдията по вписванията и нотариусите върху документите за собственост на недвижими имоти следва да останат с мокър печат. Всичко друго не е необходимо" - това е само един от знаковите коментари по днешната ни анкета: "Дигитални документи, без печати и сканиране. Одобрявате ли?" Още любопитни мнения "за" и "против" ще чуете в края на подкаст новините.

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

"Дигитални документи, без печати и сканиране. Одобрявате ли?"

До този момент превес имат отговорите "Не". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.