Какво се случи до този час?

Пенсиите ще се вдигнат средно с 84 лева догодина заради вдигането на тежестта на стажа от 25 декември, съобщават от Националния осигурителен институт. Според разчетите увеличението ще е 87 лв. през 2023 г. и 91 лв. през 2024 г. 

Най-малките ученици може да се върнат в клас другата седмица, но с условие за редовно тестване. Ще се изисква съгласие от родителите.

"Няма нужда от щаб нито за COVID, нито за изборите или за заседналия кораб. Достатъчно е институциите да си вършат работата" - това е само един от знаковите коментари по темата ни днес: "Време ли е за нов Национален оперативен щаб за COVID-19?" Още любопитни мнения очаквайте в края на подкаста. 

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic 

А какво ще кажете за това? 

"Време ли е за нов Национален оперативен щаб за Covid 19?"

До този момент превес имат отговорите "Не". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.